Dags att skaffa ny Bikini till sommaren?

Snart så är det ju sommar och då är det dags för att bada. Kanske till och med dags för en NY bikini. Här har du som snyggaste och lite dyrare. Check it out! ALLA BIKINIS/BADDRÄCKTER KOMMER IFRÅN nelly.se

image55image54

Nr 1
Den här modellen är grymmt snygg på alla kroppar. Den är ifrån "Vitamin A" och heter Zebra Pin-up, Kostar 1074 kr. Passar den som vill slippa vita sträck och kunna använda vad som helst.
Nr 2
Den här bikinin är så underbart snygg. Den är nästa ett måste i sommar. Passar alla hud färger och sitter som en smäck. Den är ifrån "Salinas" och heter Fruitilly, kostar 695 kr. (Eftersom den är mycket efterfrågan så måste man förhandsboka den.)

image56image57

Nr 3
Den här bikinin kommer också ifrån "Salinas" och är hur söt som helst. Sitter mycket bra på alla. Modellen heter Mima och kostar 749 kr. (Eftersom den här modellen också är mycket efterfrågan så måste man förhandsboka den.)
Nr 4
Om man vill ha en ganska vanlig och normal bikini så ska man satsa på den här modellen tycker jag. Den heter Sensual White Bikini och kommer ifrån L*space. En mycket snygg vit bikini, för dom som inte vill sticka ut så mycket på stranden. Den kostar 795 kr.

image58image60

Nr 5
Den här modellen är en riktig lyx bit. Med röd spets på både över- och underdel. Och även utsmyckad med hjärtan. Den är värligt liten i storleken men riktigt fin för dig som är lite extra romantisk. Bikinin kommer ifrån Beach Bunny och modellen heter Cherry Pie Bikini och kostar 1595 kr.
Nr 6
Om du ska satsa på en Baddräck så ska du satsa på den här! Grymt fin och snygga tecken. Finns även i svart för den som gillar det. Den kommer ifrån JG4B och modellen heter Flamingo Park Suit och kostar 1649 kr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback