Förlåt, men jag orkar inte

... GAAAAAH vad tråkigt det är att skriva blogg för tillfället. Har så grymt mycket med skolan just nu också och allt annat så jag tänker inte ens på att skriva blogg. Ska snart även iväg med pappa och titta på hans lag. Dom har sin första match på Västberga IP idag och det kan man ju inte missa liksom (: Hoppas på fest sen efter, men får se vad som händer. Helgen är ju ung än så länge.

Idag så fixade även jag, mamma, mmalte och hennes mamma första inbetalningen för resan. Nu är det fan snart dags. Bara ca två månader kvar sen drar vi ifrån tråkiga Sverige, ut i Europa.
Idag så skulle även den första ex. vara klar och in skickad. Och självklart så var jag klar i tid och skickade in den^^ haha, okej men detta är kanske första gången jag var klar i tid, och riktigt bra blev det också. Får se vad betyget säger, mohahah^^ Men det bästa idag var ändå mitt MVG från förra projektet "Den nya planeten". Jag är fortf i chock, HAHAHAH! Trodde absolut aldrig på ett MVG i historia, hade ju typ inte ens en revolution med? Aja bara att tacka och ta emot!

Men nu ska jag springa ner till papps. Pyyys

Kommentarer
Postat av: R

gillar din header!

2008-04-12 @ 11:22:11
URL: http://www.rrrebecca.blogg.se
Postat av: My

Tack för kommentaren! Läs här för mer information: http://mycreative.blogg.se/1207677213_angende_att_rita_av_a.html

2008-04-12 @ 17:37:52
URL: http://mycreative.blogg.se
Postat av: Lovisa

Snygg blogg!

2008-04-13 @ 13:13:43
URL: http://emmaochlovisasblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback