Stressig dag

Jag har ont i hela kroppen. Känner att den här helgen kommer att bli en sån där "gnäll helg". Men nu har jag iaf kommit igång med träningen efter att ha lagt den på sidan under hela sommarlovet. Och som sagt, det känns!

Skoldagen idag var helt onödig och o organiserad som vanligt när det gäller fryshuset. Men ändå skönt att få komma upp tidigt och ut ett tag på morgonen. Efter att vi var klara med alla lekar på långholmen så drog jag mig hemåt för att följa med familjen till Skärholmen på en liten shopping runda. Men vi kom aldrig dit... Istället så hamnade vi i Haninges Centrum där jag hittade fyra tröjor och ett på snygga skor. Inte vilka skor som helst, utan gummistövlar. HAHAH! Jag vet att det låter komiskt, men dom är grymt snygga! Passar perfekt till det vädret som antagligen kommer komma fram över. Slipper man bli blöt om fötterna (strumporna), vilket jag hatar att bli.

________________________________
På vägen hem så blev det Mcdonalds mat igen eftersom vi alla hade bråttom till olika saker. Pappa och jag skulle iväg och döma fotboll som vanligt och systrarna skulle ner och klippa sig. Men alla hann med det dom skulle och nu väntade bara all press på mig. Jag skulle döma tre matcher efter varandra och det handlade om en P14 och två P13 på Älvsjö IP. Men för ovanlighetens skull så gick det riktigt bra.

Haha, det roligaste under matcherna när man dömer så här små pojkar är att kolla vilka som kommer att se bra ut när dom blir lite ändre. Och det finns nästan för många kan jag säga. T.ex en kille i Vendelsö som var otroligt snygg redan nu, tror faktiskt att jag har dömt honom förut. Aaauw, han var så gullig när han kom fram till mig både innan och efter matchen. Det roliga var att han hade en tvilling som såg exakt likadan ut, men han dök upp i halvlek som publik.

Aja men batteriet dog under andra matchen så jag hade ingen kontakt med omvärlden och där gick jag helt ensam med 750kr löst i fickan som vem som helst skulle kunna ha rånat mig på. Men idag var det min tur dag tror jag. Yeey^^

Nu sitter jag här och äter mackor och dricker te i min ensamhet. Tror jag ska gå och lägga mig snart. Det är en dag imorgon också, och då ska det hända mycket saker. Heörs imorgon, puuuuuuuus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback