TOTAL KAOS I VM IGÅR.

VM igår var totalt kaos artat. En helt galen dag helt enkelt!

Holland slår ut Brasilien på 90 minuter med 2-1 och kämpar tillbaka sig efter en riktigt dålig första halvlek, som ett riktigt lag. En annan rolig grej som hände i matchen var att domaren drog upp fel färg på kortet när han skulle ge en spelare en varning. HHAHAHA! Han råkade dra upp det röda istället för det gula. Rätt så kul faktiskt.

Sammandrag av Holland - Brasilien matchen hittar du här.

Ghana får en straff på övertid i förlängningens sista sekunder och träffar ribban. Matchen går vidare till straffar och tyvärr så orkar dom inte stå emot och Uruguay som alla, och även dom själva redan trodde var ute ur turneringen vinner tillbaka självförtroendet.

Min åsikt angående Ghanas sista straff och räddningen av en utespelare gör mig förbannad. Hade han inte haft sina fula händer där så hade Ghana gått vidare. Självklart fick han rött kort, men vad hjälper det? Fotbollens regler är sjuka ibland, helt felaktiga också. Jag tycker att Ghana skulle ha fått slå in straffen i öppet mål, DET hade vart mest rättvist i det läget.

Sammandrag av Uruguay - Ghana matchen hittar du här.