High feelings

Blev bara en låååååång promenad med skolan idag. Eftersom vissa ifrån skolan är i Romme och roar sig så får vi gå runt i Stockholm istället. Fett ovärt men bättre än lektioner.

Helgen är redan färdig planerad och klar.
Så som det ser ut nu så blir det inget festande alls. Självklart blir det lite bira på söndagen och en riktigt stor fest men då är det fotboll vi pratar om. Det är en helt annan sak. Har verkligen saknat vårat AIK. Nu jävlar är vi snart igång igen.

  • Fredag: Börjar med praktik 08:00 - 11:20. Ingen lektioner efter vilket innebär lunch hemma. Resten av dagen och kvällen blir till att fira en månad med älsklingen.
  • Lördag: Börjar med en division 7 träningsmatch ute på stockhagens ip, herrar. Ska bli spännande och se hur det slutar. Min första division 7 herr match ever, kanske min sista också... HAHA! Sen blir det tillbaka till älsklingen och fortsätta myset med lite melodifestival final kanske?
  • Söndag: Börjar dagen med bira ute i Solna med dom vanliga. Sen när det börjar bli match start går vi sakta och fulla in till Råsunda för att välkomna vårat AIK och Allsvenskan. AIK - Mjällby 14:30! Kvällen bjuder på korpen fotboll mellan 18:10 - 21:05, riktigt kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback