Bella & Tyra Show

Har hört talas om det tidigare men aldrig sätt det eller tänkt tanken om vad det var för show och tog bara föregivet att det handlade om dom själva och ibland kanske dom hade några kändisar på besök. Precis som vanligt fast mer B varning..

Men ack så fel jag hade. Tog mig tiden att titta på hela två avsnitt av Bella & Tyra Show tidigare idag. Kolla första på avsnitt 5 när Dessie var på besök. Tyckte det avsnittet var riktigt kul. Dom var på Skansen och försökte skrämma livet r Dessie men istället blev jag livrädd av alla spindlar och ormar. Även de små aporna(?).

Sen tog jag mig äran att titta på de senast avsnittet, avsnitt 10 när Kissie var huvudgäst. HAHAHAHAHAHAHAHAHIHIHIHIHIHIHHOHOHOOHOHOHOH måste jag bara få säga. Vad fan är det för fel på denna människa.. Hon måste ju blivit tappat tusen gånger som liten. PINSAMT!! Hon sitter och är super cool på sin blogg men när hon är där så är hon liten som en ärta och enbart jävligt kaxig i munnen bara.

Avsnittet var en riktig njutning att se och man såg verkligen hur osäker Tyra blev av situationen och hur Bella verkligen försöka rädda deras show och visade sig proffsig. Tyras kommentarer var klockrena dessutom. Hade jag vart Bella i den situationen hade jag nog börjat gråta. Kissie är så jävla äckligt barnslig och grym, men hon verkar inte ha en aning om det själv.

Sen att hon sitter och säger att dom som skriver elaka kommentarer är avundsjuka på henne!? hahah.. är människan blind eller? Fattar hon inte att ingen gillar henne. Det är inte avundsjuka, det är fakta!

Hursomhelst så gillade jag showen! MYCKET BRA :)
Du hittar allt på Nyheter24.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback