Fredagsmys

Kom precis ut ur badet med älsklings pojken M. Ikväll hann vi med en hel del. Först möttes vi upp efter jobbet i Liljeholmsgallerian för en snabb klippning av M;s lååååånga och ovårdade hår. Strax efter det så blev det middag. När vi kom in genom dörren stod tacosen färdig att äta på bordet. Tack mammsen.

När vi alla var mätta och belåtna var det dags för mig och M att fixa köket. Eftersom vi "smet" från att fixa maten så fick vi ta hand om skiten efteråt istället. Klockan började närma sig 19.15 och vi hade bara 45 minuter på oss att åka upp till åsen för att inhandla kvällens fredagsmys inför Idol och en längre myskväll i sängen till The Bank Job.

Nu ligger vi helt utmattade efter en veckas heltidsjobb och bara njuter av varandra och den lugna stunden vi äntligen får ha tillsammans.

Men imorgon bitti är vi tillbaka på ruta ett igen. 09.00 och strax efter 10.15 så är det dags för mig att döma som vanligt. Sedan är det borta match i Salem/Rönninge med mina småflickor. Sen blir det till att åka av till Farsta för att se på älskling när han ska spela match.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback