Gott Nytt År

image537

Imorgon så smäller det!

30 December 2007, dagen före Nyårsafton, näst sista dagen på året 2007. Och vad ska man göra? - Ska man göra någonting speciellt som man minns nästa år, eller ska man bara låta dagen gå och vänta in det nästa året med ett leende på läpparna?
Själv så har jag bara tagit det lugnt. Gick och la mig vid 12 igår för att verkligen få sova ut såhär in till nyår. Vaknade idag vid halv 2 - 2 av mamma. 14 timmars sömn är mycket bra. Nu kommer jag verkligen hålla mig uppe hela natten idag. För om jag är uppe hela natten idag och kanske sover till 4 - 5 imorgon så kommer jag absolut att klara av kvällen, vilket är ett måste. För jag måste ju verkligen välkomna det nya året ordentligt!

Efter att jag vaknade så gick jag upp och gjorde några varma mackor och ett stort glas Oboy. Orkade inte vara inne på msn och det har jag fortf. inte vart. Har ingen lust och prata med någon just nu. Istället så satte jag mig och tittade klart med den sista BECK filmen, I Guds namn. Så, nu jag har sätt alla BECK filmerna. Jag tycker faktist att dom är riktigt bra. Men om man nu har sätt den sista så tror jag att man fattar att detta är slutet för dom. BUHU :(

image536

Men nu är klockan runt halv 7 och ja har just käkat pannkakor ifrån igår och känner mig ganska mätt. Nu ska jag börja planera för morgondagen. Vilka skor jag ska ha, om jag ska ha jeans eller leggings, mössa eller inte, vilken jacka jag ska ha, om jag ska ha väska och vilken väska jag ska ha osv osv .. Krävs mycket planering ifrån mitt håll. Får se hur allt klarar ut sig tills imorgon.

Ha en riktigt trevlig kväll, puss

Namnsdag idag (:

Du har väl inte glömt och gratta mig på min egna namnsdag hoppas jag!? För då blir jag ledsen.. Fast jag har ju två namnsdagar som typ nästan alla andra. För namn (Natalie) och mellan namn (Viktoria). Fast den 12 mars så flaggar dom ju också (A) och det säger väl allt. haha ^^

Aja men det är många av både släckt och vänner som har ringt och grattis mig, som alltid. Haha alltid lika kul att bli grattat även fast man inte får några paket:( Men istället så kom Robin och Kinell över med Tårta till mig, en grön prinsess tårsta. Fast en rosa hade ju vart mycket godare, men det fanns tydligen inte :( Dumma affär..
Aja men Kinell skulle tydligen iväg och göra lite saker med sin pappa så det blev jag och Robin och fick fira. Men eftersom jag hade en ny film att titta på så blev det 'Good Luck Chuck' och tårta med hela min familj. Filmen i säj var dock inte så bra som förväntat, alldelses för mycket knullade osv. Men ändå helt okej och titta på.

image534
Men nu ska jag vidare och göra annat. Puss ♥

Inte haft tid för skrivande..

Precis som rubriken säger så har jag haft annat för mig än att sitta vid datorn och skriva om allt eller inget. Men nu har jag en liten lucka för att skriva lite i bloggen om det som har hänt.
I korta drag så har jag vart inne på mellandagsrean i stan varje dag och varje timme känns det som. Har dock bara hittat saker som jag verkligen behöver och absolut inget onödigt, vilket jag är mycket, mycket stolt över. Jag har dock inte köpt upp alla mina pengar som jag alltid brukar göra. Det borde jag fan få ett pris för!
  • En deodorant (BEHÖVDES!)
  • Ett par nya Fornaria jeans. (Trött på att alla mina jeans har hål mellan benen..)
  • Nya sexiga trosor (Behövde nya och fräscha)
  • En efterlängtad Fjällräven jacka (Har velat ha den ganska länge, men jag trodde att den var slut för i år, i storleken xxs. Men mamma lyckades hitta en i solna trots allt.)
  • En Björn Borg BH (ingen kommentar (A))
  • Associarer och smink (Alltid en självklarhet)
  • Saknar nu bara ett par nya mjukisbyxer och kanske en och en annan tröja som jag är i ganska stort behov av. Men jag behöver nu bara orken att åka in och leta efter det..


Igår så var den efterlängtade trion tillbaka igen. Tillbaka efter allt julfirande lite här och där. Nya, fräscha och glada som alltid. Dagen började med att Robin och Kinell kom hem till mig vid ett tiden och vi pratade om hur alla hade haft det osv osv .. Sen så bar det som vanligt in till stan för en liten snabb men ändå klok shopping runda. Som vanligt så var det bara jag som hittade någonting jag ville ha. Men men, ni får skylla er själva.
När shopping rundan var klar så blev vi hungriga och tänka satta oss i lugn och ro på en tacobar någonstans i staden för att äta oss mätta och ta det enbart chill. Men alla jävla tacobars i hela jävla stan var proppfulla av människor. VI FICK PANIK och blev lite smått osams som vanligt. Men efter att ha lugnat ner oss och tänkt efter så blev det tillslut donken i liljeholmen eftersom jag ändå skulle möta Simon och Christian en snabbis.
När allt då var klart, alla var mätta och belåtna så var det plötsligt bestämt att vi skulle åka ut till Rosersberg för att spela fotbolls med Robins halva familj + vänner.
"Fotbolls-kvällen" blev riktigt lyckad och det var riktigt kul, borde verkligen göras om någon annan gång tycker jag! Efter en svettig kväll så hämtade Kinells mamma oss och vi fick åka hem och duscha och grejer. Kvällen slutade väl kl 05:00. Då vi hade legat och pratat om allt och alla hela kvällen + tittat på Saw 4. Den var faktist lika bra som alla andra. Men jag tycker fortf. Saw 2 är lite bättre.

Men nu har jag inte tid längre. Måste springa lite ärenden till mamsen och sen så ska jag ställa mig och steka pannkakor. PUSS OCH KRAM

Ny egen designad tröja

image530 image531
Fram & baksida
Typ världens snyggaste tröja, gjord av mig såklart! Fyfan vad jag är bra!
Pris:195,90 + 35,00 (frakt) på http://www.spreadshirt.net
Prova och gör en själv! ;)

En helt vanlig onsdags kväll

Jag har suttit här ett tag nu. Eller 2 timmar och 5 minuter om jag ska vara exakt.. Haha det är inte så att jag sitter och räknar tiden men jag har 3:s mobila bredband. Och där ser man hur länge man har vart uppkopplad osv.
Men kvällen börjar att närma sig och jag har faktist ingenting speciellt planerat ikväll. Det blir väl en kväll hemma med familjen framför TVn eller så blir det framför datorn, själv. Har inte riktigt kollat om det går någonting bra på TV ikväll, men annars har jag ju filmer på datorn som måste ses snart. Dom har legat där ett tag kan jag säga. Har problem med att få ner dom på cd, någon som vet hur eller som kan hjälpa mig?

Min planerning för dagen fuckade sig helt och hållet. Först så försov jag mig och sen så hade Matilda "glömt bort mig". Men sen så dissade hon mig för sin morfar/farfar/farbror och istället så åkte jag med min familj till Kungens Kurva och kollade runt på mellandagsrean där. USCH säger jag bara, Kungens Kurva är inget ställe som jag precis åker till med vilja. Bara massa pack överallt .. Men när vi var klara med H&M och Stadium så åkte vi till Media Markt istället för att titta på en Digitalkamera till mig. För att jag fick en digitalkamera i julklapp, men mamma och pappa ville att jag skulle vara med och välja den eftersom att jag är grymt kräsen när det gäller vissa saker. Hittade en som jag vill ha, Canon LXUS 75. Den har ungefär allt jag leter efter hos en bra kamera.

image529

Efter att vi var på Media Markt så gick vi och köpte lite Mcdonalds mat. Vet att det inte är likt mig, men jag var så himla hungrig. Sen så körde pappa mig till Fruängen och sen så bar det in till stan, till Kinell och Adam. Jag hann inte vara inne in stan så länge, eftersom att jag kom in vid fyra tiden och 50% av alla affärer stängde fem. Men jag hann iaf köpa mig en ny Deodorant (min andra tappade jag i golvet och den gick i tusen bitar) och ett par skit snygga Fornarina jeans. Hittade tyvärr ingen bild på dom. Men dom var iaf riktigt snygga och jag är mycket nöjd med dom. + att jag hittade dom på REA avdelningen, ett riktigt kap!

Men nu ska jag ta mig och äta nått, var ett tag sen jag åt sist. Puss och smek

älskar låten


HJÄLP

Behöver du hjälp med din blogg och allt HTML?
Då kommer du att få det mesta här och nu. Jag vet att HTML kan vara mycket krångligt men nu hjälper jag dig med det på bästa möjliga sätt. Bara att läsa och lära
(NU FINNS DET OCKSÅ EN HJÄLP KNAPP ÖVER KALENDERN. KLICKAR DU PÅ DEN SÅ KOMMER DU TILL DET HÄR INLÄGGET I FRAMTIDEN.)

* Hur får jag min profilbild större?
1. Gå in på Paint, klicka på öppna och den bilden du valt. Gör den sedan i den storlek du vill ha och spara.
2. Gå in på din blogg och klicka på nytt inlägg
3. Lägg in bilden i ditt inlägg (full storlek) och klicka sedan på förhandsvisa
4. När du förhandsvisat klickar du på egenskaper och kopierar bildens URL
5. Publicera inte inlägget klicka på tillbaka
6. Gå sedan in på Design - Kodmallar
7. Leta reda på det du ser på bilden som jag lägger in här under
8. Klicka på förhandsvisa och kolla om det ser bra ut
9. Tillbaka och sen spara.

Steg för steg finns också på bilder för den som tycker det lät lite krångligt och vill få en bättre bild av det hela.




* Hur får jag musik på min blogg, precis som du?
Tyvärr så kan jag inte klistra in koden här. Men jag kan hjälpa dig att hitta den på min blogg.
1. Du höger klickar på min sida, tyck "visa källa/källkod"
2. Tryck CTRL + F
3. Skriv in "mp3", sen så ska du hitta koden. Den är bara en rad lång
4. Kopiera koden och sen så lägger du bara in den på din sida där du vill ha den

image528
Såhär ska koden se ut

* Vart hittar jag färgkoder?
Här har du färgkoder i HTML
http://www.canit.se/~pingo/colors.html


Världens bästa shampoo & balsam

Jag kom ungefär precis ut ifrån duschen. Balsam var slut i hyllen så jag var tvungen att hämta nytt i skåpet mitt emot toaletten. Där hittade jag någonting nyss som mamma hade köpt. Balsam och shampoo ifrån Gliss Asia Beauty. Och eftersom allt annat var för blond eller rött hår så hade jag inget annat att välja emellan.
Så nu när jag kommer ut hur duschen så känner jag hur gott mitt hår luktar och hur rent och lätt det är att borsta. Så Asia Beauty har verkligen gjort ett bra jobb! Jag rekommenderar det verkligen!

image519

Annandag jul

SHIIIIIT, jag har förstovit mig lite .. Eller lite och lite, JÄVLIGT mycket . Har egentligen inte ens tid att skriva i bloggen. men eftersom jag kanske gör er besvikna då så skriver jag en kortis. Som sagt så har jag precis vaknat och sitter här emd värsta morgonfrillan och hela rubbet. Haha ^^ Ni vill inte me mig nu, jag lovar!
Aja men ska snart hoppa in i duachen, städa mitt rum, fixa till mig och sen ringa Matilda och Mamma innan jag drar in till stan. Det var egentligen så att Matilda och jag skulle åka in tillsammans, men hon förstov sig också och "glömde bort" mig :(. Men hon skulle fixa sig och vakna så fort som möjligt. Sen så måste hon förbi pappa och hämta kvitto till sina skor som hon ska byta. En julklapp som var för liten.. Sånt händer väl gaska ofta!?

Aja men puss på er alla och jag hoppas att ni njuter av mina tips här nedanför. För dom är grymt bra! Tyvärr så har jag redan missat den första (A) haha^^.
Ha en riktigt trevlig shopping dag också, ifall du också ska in till stan i smeten ..

image518

Tips inför mellandagsrean

Var ute i god tid. Läs: häng på låset första rea-dagen! Det finns otroligt många rutinerade rea-shoppare och de vet vad som är hett byte så är du inte där i tid är risken överhängande att det som blir kvar är plaggen som kommer att vara fantastisk ute om bara ett par veckor, alternativt noppa sönder sig efter en tvätt.

Prioritera rätt. Att köpa sladdriga bomullstoppar på H&M för 39,50 kr är ett klassiskt rea-nybörjar-misstag. Hade du verkligen velat ha den totalt intetsägande acryltoppen hade du köpt den för 79,50 kr. Nej, siktet ska vara inställt högre, det är nu du har chansen att handla saker som du normalt inte har råd med ? väskor i läder, tröjor i merinoull och scarfar i siden.

Klä dig rätt. Det kan låta banalt men är du en seriös shoppare kan saker som skoskav eller värmeslag inte stoppa dig. Sköna skor, kläder som går lätt att ta av och på, skippa den gigantiska ytterjackan ? där är de tre viktigaste grundreglerna. Det kan även vara värt att tänka en extra gång när du väljer väska, att ha händerna fria är skönt men en stor ryggsäck kanske inte är optimalt...

Re(a)tikett. Många tror av någon outgrundlig anledning att det är fritt fram att bete sig hur som helst när det är rea. Kläder ska inte slängas på golvet (trillar något av en galge ? häng tillbaka), lämna inte make-up fläckar efter dig på kläderna, häng tillbaka saker du provat och framförallt var trevlig mot folk runt omkring dig.

Ensam är stark. Rea är en enmanssport och jag tror att alla förstår varför.

Se upp för gammal skåpmat. När det är rea försöker butikerna ofta bli av med gammalt bottenskrap som de har haft liggandes på lagret. Helt förståeligt men det är inte okej att hänga ut dem bland säsongens reavaror och försöka sälja dem till 30% när det är plagg som butiken inte blivit av med på flera år, sånt hör hemma i fyndhögar (som för övrigt borde heta skräphögar).

Eftersträva perfektion. Du ska aldrig (nej inte ens om det är 70%) nöja dig med något mindre än perfektion. Finns tröjan du ville ha bara kvar i en annan färg än den du spanat in ? strunta i det, du hade aldrig köpt den i lejongult om det inte var rea! Finns klänningen bara kvar i en storlek större än vad du normalt brukar ha ? strunta i den, du kommer aldrig att använda kläder i fel storlek! Alla konstiga tankar som ?egentligen behöver jag en stor väska men en miniväska som inte rymmer något kan ju också vara bra ? bör göra att du drar öronen åt dig, du är nämligen precis på väg att göra ett felköp. Är det inte kärlek vid första ögonkastet är det bara att lägga tillbaka!

Ladda upp reserverna. Att försöka reafynda efter en lång partykväll eller på tom mage är som bäddat för katastrof. Utvilad, mätt och laddad bör man vara för att inte tappa fokus och komma hem med felköp.

Rea på nätet. Glöm inte att hålla koll på webbshopparna de brukar ha bra rea och man slipper dessutom att trängas!

Http://www.aftonbladet.se/mode

Even if you try, you can't keep a bad girl down..

Kom just hem ifrån släkten i Älvsjö. Julfirandet är slut och jag tröttnat lätt på saker och ting. Så jag tvingade min mamma att acceptera att låta mig åka hem. Jag är en stor flicka, jag kan vara hemma själv och ta hand om mig själv. Fast jag tror mer på att hon inte liter på mig, typ att jag ska ta hem massvis med folk och skapa värsta festen. Men nejnej, min mamma kan lita på mig. Jag sitter här själv och finular lite. Ska snart packa upp mina saker och sen så bar det väl in till vardagsrummet för lite singstar.
Jag vet att det låter sjukt, men att sjunga singstar själv kan vara riktigt skojj. TRO MIG!

image517

Aja men mitt CS funkar fortf inte att spela. Nu börjar jag tröttna på att försöka tro och hoppas på att det ska funka bättre nästa gång. SUCK* I morgon så får jag åka tillbaka med det och min dator så får dom visa hur man gör eller hjälpa mig. För första gången jag satte in det så funkade allt. Men sen när jag kom till Älvsjö och skulle spela så blev det helt svart och jag fick börja om ifrån början ...

Men nu ska jag mysa lite med mig själv. Ha en trevlig kväll. PUSS*
BTW! Nu ligger jag på mest aktiva igen, jippi.
Ganska långt ner som NR 53 haha, men jag klättrar uppåt.^^

image516

NY DESIGN!

Så, nu har jag nästan kämpat hela dagen med min blogg och nu äntligen så är jag klar.. typ
Har både fixat själva bloggen och där när man kommenterar. Nästan utan någon hjälp alls. Jag hoppas att du tycker om min nya design, för det gör nämligen jag. WOOOOHOOO!
Är fett stolt att jag lyckades sätta dit en ny klocka och musik som man själv kan stänga av och sätta på! (:


Count Down

NU ÄR DET ÄNDA SOM JAG SAKNAR NYÅR.
Därför så lägger jag in sen s.k "Count Down". Jag hoppas verkligen på att detta Nyår blir ett minna för livet. Jag ska fira det med massvis med både nya och gammla kompisar. Och jag hoppas faktist på ett rätt så varmt väder, så att man kan klä sig lite snyggt iaf. Kommer ju inte ha någon riktig varm jacka på mig, eftersom jag ny äntligen har sålt min Canada goose jacka. Så jag kommer väl förmodligen gå omkring i min Canada goose väst eller min snygga kappa ifrån H&M.
wish me luck ;)


MIN KVINNA!

image509
- Jag älskar dig, din underbara människa

Humor


Jeff Dunham - Achmed the Dead Terrorist

image508
Här är han med några andra av hans roliga dockor. Vill du ser med av honom så går du in på YouTube.com och skriver "Jeff Dunham" som sökord.

Juldagen

Så, nu var julafton över .. Alla klappar är öppnade och alla är väl förhoppningsvis nöjda och glada över det dom har fått. Mina systrar kan ju iaf. inte neka till att dom är nöjda eller har fått för lite saker. Fan hela julafton bestod bara av att dom skulle slita upp sina "stora" paket. Paketen innehöll självklart massvis med onödiga leksaker som dom inte ens behöver eller kommer ha plats för i deras rum. Men men .. Deras problem, inte mitt.
Själv så är jag nöjd med mina klappar och stämningen. Men jag fick nästan panik igår. Mitt årskort som jag bara måste ha i julklapp kom aldrig.. Till slut så fick jag det näst sista paketet som såg ut som en stor och fet smällkaramel. Och självklart så var det ifrån 'mamma, pappa och Tobias'. Då var det bara att slita upp det och förvänta sig det värsta; att det inte var mitt årskort. Men alla överlevde och jag fick mitt lilla söta årskort. WOHO!
  • AIK bäddsätt
  • Kalender för 2008 med snygga fotbolls pojkar på
  • En halsduk, så jag inte ska ta mammas
  • Counter Strike (som inte funkar..)
  • Pengar
  • En digitalkamera
  • Parfym
  • Choklad
  • Presentkort på H&M
  • Årskort på Norra nedre
Där har du det JAG fick i julklapp. Visst ska jag vara nöjd. Allt som jag hade önskat mig fanns med. Nu är det bara för mig att sälja min Canada Goose jacka så jag får ännu mer pengar. Sen så är jag helt nöjd.
- Vad fick du i julklapp du och är du nöjd?

PUSS PÅ DIG

Julafton

24 december 2007 och det är Julafton för hela svergie. Vissa har redan fått några eller alla julklappar och vissa har inte fått någonting. Jag har fått några saker ifrån mamma. Men det kommer mer när vi kommer hem till Mormor och morfar. Jag ska väl snart hoppa in i duschen och sendan så ska jag städa rummet och packa innan vi drar iväg.
Det känns verkligen inte som Julafton. Här där jag bor så har vi iaf ingen snö och det suger.. Min julkänsla lär ju inte komma, det är ju ganska synd. Får hoppas på att julmaten tar fram den lite mer iaf ;) Eller kanske mormors goda knäck, mums :)

Aja men nu ska jag forsätta att njuta av mina julklappar och försöka lista ut om jag ska öppna CS eller inte, eftersom att jag har fått source.. Jag vet inte om det är det jag ska ha eller inte, men robin vägrar ju svara och kinell kan ingenting :) hahaha ^^ Men ännu en gång GOD JUL!

image507

Jag vet att jag är egoist..

http://www.slide.com/r/SOaAslMm5T84tZxvwc_LLl1egZvdpNUS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

Godfuckingjul

Imorgon så smället det, Julafton som vi alla har väntat på så jävla länga nu. Jag vet att man inte ska bryr sig om alla julklappar som man får utan bara om kärleken till familjen osv. Men vafan! Jag vill ha julklappar, jag är behövande! LÅT MIG! :) Jag kommer visa kärlek till familjen också. Men det tar man ju sen ;) hahaa ^^
Min julafton kommer att börja med att jag vaknar ganska tidigt, troligtvis tidigare än vanligt. Då när jag kommer ut i vardagsrummet så sitter säkert hela familjen där och väntar på mig så att dom äntligen får öppna ett paket. (så som vi alltid gör varje morgon). Sen så är det slut med paket, då får vi vänta tills att vi har kommit till mormor och morfar. För det är alltid där vi firar våran jul.
Sen blir det väl Kalle Anka, mat och julklappsöppning. Sedan brukar vi få njuta lite av våra klappar innan det är dags för spel eller nått liknande. Åh, vad jag längtar!

Men nu har jag inte tid med så mycket dator längre. Måste slå in mina julklappar osv. Men GODFUCKINGJUL PÅ DIG!

image506

stan med syster

Japp, idag så blev det en liten snabbis in till stan med min mellan syster, hanna. Mamma sa igår att hon ville ha en SVEA mössa som alla andra fjortisar i västberga skolan har. Först så sa jag strängt emot och vägrade acceptera att hon skulle köpa en sån. Men tillslut så fick jag ge mig och gå med på det. Hon får väl skylla sig själv om hon nu också vill smälta in bland som..

Så idag så åkte vi in tillsammans till SOUK och gick raka vägen in till SVEA butiken på planet 1½. Vi letade efter en sådan mössa där det står SVEA på och ingenting mer. Alltså en riktig fjortis mössa. Men det visade sig att dom var slut och istället så skickade hon oss till Odenplan in på ETC. Det tog ett tag innan vi äntligen kom fram eftersom hanna går så jääääävla "snabbt". Men där hade dom iaf mössan som vi letade efter. Tyvärr så hade dom den inte med vit SVEA text och rosa mössa, vilket Hanna strängt skulle ha. Men istället så hittade hon en gult-glittrig mössa med vit SVEA text, och den fick duga.

Sen när vi var klara där så bestämde jag att vi skulle åka tillbaka till Drottninggatan och köpa godis till hela våran söta lilla familj. Och godis blev det, i mängder. Nu räcker det ända fram till Nyår.

image505

just nu pekar allt åt ditt håll..

Din lilla, söta, underbara, fina, otroliga råtta. Du ska ha så mycket uppmärksamhet så att inte ens lilla jag får plats i din värld. Men det är ju självklart att jag ger dig det du behöver, eller hur 'sockerkaka'.
- Hur länge har vi egentligen kännt varandra nu, 2-3 år? Eller tar jag i för mycket nu. Önskar att jag har kännt dig i flera år. Du är verkligen speciell och unik på ditt egna lilla sätt. Det där sättet som får mig att tänka om och att verkligen vilja ha dig just nu, just när som helst. Och den känslan bangar man ju inte på.

Du vet exakt vem du är och just därför så tänker jag inte nämna några namn för då kan det bli arga miner omkring mig och kanske även dig.
Men en sak vill jag att du ska veta, även om du inte kommer att tro det så.. Jag kommer alltid att finnas här för dig i alla lägen. Det lovar jag dig med hela mitt hjärta. Kommer alltid att ställa upp, på vad det än gäller. Och kanske en vacker dag så är du närmare mig än någon annan aldrig har varit. Vem vet..

PUSS PÅREJ DIN UNDERBARA TÖNT! <33

jag ångrar allt

Det finns minnen som man absolut inte vill minnas och så finns det minnen som finns där för hela livet. Jag har gjort många både stora och små misstag i mitt liv. Jag är snart 17år och du kommer alltid att finnas där även om jag blir äldre med åren och du bara vill glömma bort mig.
Jag vet att det jag gjorde emot dig inte alls var snällt. Men ibland så måste man förlåta. Du har säkert redan glömt bort mig, för det var ju det du sa att du vill och skulle göra. Men jag vill bara att du ska veta att folk GÖR MISSTAG. Även jag, Natalie som alltid kommer att finnas här för dig. Som en vän. Kunde ha funnits som en flickvän men jag valde att inte göra det av någon dum anledning och nu står jag har utan någonting som har med dig att göra. Snälla förlåt mig för det jag gjorde. Jag vill att du ska kunna lita på mig och vara med kompis.

Du kommer alltid att finnas där.. / FÖRLÅT FÖR ALLT

image504
dalarö 2007

AIKshop.se

Jag bara "råkade" titta in i AIKshoppen och hittade jättemycket saker som jag gärna skulle vilja ha. Jag tycker alltid att AIKs tröjor har vart grymt snygga, men i år så är dom t.o.m bättre!
Här är några som jag absolut inte skulle banga på i jul;

  1. AIK lady tank top, 229;-
  2. Damtopp svart / guld, 199;-
  3. True Love Dam Top, 299;-
  4. T-Shirt The Rat svart, 199;-
  5. WCT jacka svart, 649;-
Man hittar ju inte bara kläder på shoppen. Utan dom har även andra roliga saker till hemmet. Jag tittade runt ett tag men fastnade för en Brödrost och såklart Julgranskulor. Fast tyvärr så är hela min familj bajare, vilket innebär att dom aldrig skulle tillåta AIK kulor i granen eller en AIK brödrost. Så det är någonting för mig själv när jag flyttar hem ifrån!
image502 image503
  

Hur dyr är du?

HÅRFÄRG ?
[ ] rödhårig - 700 kr
[x] brunhårig - 500 kr
[ ] blond - 400 kr
[ ] svart - 100 kr
[ ] flintskallig - 50 kr
[ ] annan - 700 kr

ÖGONFÄRG ?
[ ] blå - 1000 kr
[ ] grön - 700 kr
[ ] grå - 500 kr
[x] brun - 200 kr
[ ] annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] över 2 meter - 2000 kr
[ ] 180 - 190 cm - 1800 kr
[ ] 160 -170 cm - 1700 kr
[x] 150 -160 cm - 1500 kr
[ ] 140 -150 cm - 700 kr
[ ] under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] tvilling eller mer - 3000 kr
[x] förstfödd - 3000 kr
[ ] enda barnet - 2000 kr
[ ] mellanbarn - 1000 kr
[ ] tredje barnet - 1000 kr
[ ] fjärde barnet - 1500 kr
[ ] andra eller sista barnet - 0 kr

Dricker du alkohol ?
[ ] nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[x] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[x] Annan - 30,500
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 37-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[ ] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[x] Blå - 450 kr
[ ]Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag skulle kosta 50250kr. Men du skulle aldrig få köpa mig iaf ;)

JULLOV

Äntligen så har jag fått mitt efterlängtade jullov. Ojoj vad det känns skönt nu. Ingen man behöver tänka på och man behöver inte gå upp tidigt på morgonen och stressa för att hinna i tid. Jag ska verkligen njuta av dom är 17 dagarna som vi har fått.
Men tyvärr så har jag faktist en del '"läxor" som jag måste ha klart till att skolan börjar igen den 8 januari. B.la en novell, kunna historian och hinna läsa ut en bok och skriva en bokanalys till den också.. SUCK* Jag kommer aldrig bli fri ifrån skolan känns det som ..

Efter vårat s.k julbord i arenan så far jag, Kinell och Robin in till stan för att hitta några fina julklappar till mina små och söta systrar. Det blev en och en annan fika också, men det behövde vi verkligen efter all KAOS i stan av människor. Träffade även på min söta mamma i stan, hon skulle till röda korset och sen handalde väl hon även några till julklappar.
Vi åkte väl hem vid 15:00. När jag kom hem så hann jag ingenting mer än att sätta på datorn, packa ur väskan och gå ut med hunden innan jag var tvungen att åka in till stan IGEN med Matilda. Men vafan jag är ju tvungen att ställa upp för min käära KVINNA. Eftersom hon ställte upp på mig när jag drog med henne in till stan kl 10:00 på morgonen, på en onsdag! HAHA ^^

Sen när Matilda var klar med sin julshopping till familjen så tog vi sällskap hem med min mamma, som fortf. var kvar i stan. När jag då kom hem så hann jag bara gå in på datorn i ca 3-4 minuter innan det bar av till Heron City för mat med hela familjen .. Det blev pizza på Pizza hut. Och ja, jag vet att jag har sagt att jag inte äter pizza, men vafan. Det finns undantag när jag är riktigt hungrig ;)
Aja, men när vi ändå var där så passade vi på att gå in på Media markt och kolla runt lite. Men när vi var klara så kom vi ut med två filmer och två KOSS hörlurar. En till mig och en till mamma. FYFAN VAD JAG ÄÄÄÄLSKAR DOM! Ljudet är helt underbart bra och dom sitter så jävla skönt. Skulle kunna somna med dom på (A).

Men nu börjar klockan bli TV dags. Sen ska jag nog sova. Det blev ganska sent pluggande igår med Jojje, hann bara sova 7 timmar innan jag var tvungen att gå upp igen. Och 7 timmar för mig ÄR FÖR LITE! Behöver ju min skönhets sömn^^ PUSS!

Brunett vs. Blondin

image493 image494
Vad tycks?

AIK just nu

AIK
Nyförvärv: Bojan Djordjic (mittfältare) Plymouth, Walid Atta (back) Väsby, Saihou Jagne (anfallare) Väsby

Förluster: Nicklas Carlsson (back) IFK Göteborg, Jimmy Tamandi (back) Lyn, Bernt Hulsker (anfallare) Start

Truppen just nu
Målvakter: Daniel Örlund, Niklas Westberg
Backar: Per Karlsson, Daniel Arnefjord, Markus Jonsson, Patrik Karlsson, Per Verner Vågan Rønning, Nils-Eric Johansson, Walid Atta (ny)
Mittfältare/Anfallare: Kenny Pavey, Pierre Bengtsson, Daniel Tjernström, Dulee Johnson, Gabriel Özkan, Khari Stephenson, Pablo Monsalvo, Mats Rubarth, Kevin Walker, Bojan Djordjic (ny), Daniel Mendes, Miran Burgic, Alexander Gerndt, Ivan Obolo, Lucas Valdemarin, Saihou Jagne (ny)

Tränare: Rikard Norling

GE MIG NU!

image492
'Hejhej, hallååå?!' GRYMT SEXIG!

'den 18 december 2007'

"kär i kärleken" - FUCK THAT!
Det finns inget som heter det och det kommer aldrig att finnas. Dom som säger att dom är kära i kärleken är bara desperata efter någon eller nått. Fan skaffa dig ett KK istället!

Jag har upptäckt att jag har ett stort problem när det gäller att bli kär eller skaffa en pojkvän. Jag tror inte att jag är den typen som ska ha en pojkvän. Jag sabbar bara allt med mina känslor som först finns där i början och sen försvinner när jag väl har fått killen på fall. Jag gillar bara jakten. Det var nog därför jag och David passade så bra, eftersom jag fick verkligen kämpa för att han skulle bli min. Tror att det är de jag är ute efter. Helt sjukt ..

Har blivit slapp nu i skolan igen. Tur att det bara är en dag kvar i skolan innan lovet. Jag orkar verkligen inte mer skola just nu. De har verkligen tagit kol på mig. JAG BEHÖVER LOV!
Onödogt att vi ska vara lediga imorgon men har skolaavslutning igen på torsdag. Grymt jobbigt bara! + att det är julmiddag i arenan. mys..

6 dagar kvar till julafton nu. Längtar verkligen efter en riktig jul med klappar, knäck, mormor & morfar och snö. Fast snö lär jag ju inte få, synd det.. Julen här i Sverige lär ju aldrig bli sig lik igen. JÄVLAR!

- men nu har mitt ben somnat och Eddie vill leka. PUSSY

TRION

Jag kommer aldrig att lämna er (igen). Jag vet att det jag gjorde var ett stort misstag. Men jag tar tillbaka allt och vill att allt ska bli som det var från första början. Jag hoppas verkligen att ni kan förlåta mig för allt. Jag älskar verkligen er båda! <33

image491

Westlife - Something right

En helt underbar grupp, med en helt underbar låt! LYSSNA!


Två underbart BRA låtar med Piles


Shawty - Plies feat. T-Pain


Hypnotized - Plies ft. Akon

LUCIA

Egentligen så har jag inte tid att skriva blogg ens. Inte ens att titta på tv eller nått annat kul .. Men som tur är så måste jag arbeta på datorn så den kan ingen ta ifrån mig. Mohaha(6) Inte för att jag får så mycket gjort, men iaf(A).
Nej men jag har verkligen en lång lista som jag måste plugga på. Helt plötsligt så blev skolan jobbig och allt blev för mycket på för lite tid..
  • Historia prov på tisdag
  • "Uppdrag spaning" kvart den 20/12
  • Novell skrivande om antiken klart 10-11/1
  • Bokanalys klart vecka 7
  • Hemtentan (som jag äntligen gjort HELT klart!)
  • en JÄVLA massa bgm frågor som ska vara klart på måndag!
image490

Idag så fick vi gröt i skolan. MUMS!
Jag var även och hälsade på min gamla skola och alla söta små pojkar i 9an. Haha snart är ni också lika stora som jag(A). Då menar jag INTE längden! Aja men det var trevligt att se er igen under skoltid. Saknar er alla ;)
Skolan hade då inte förändrats nått, haha alltid lika ful..
Men jag var inte där bara för att vara där, utan jag hade fått ett uppdrag av mamma min. Skulle hjälpa hanna innan Lucian osv. Tvåorna skulle gå med 9orna i Lucia tåget. Såg ganska kul ut.

MEN NU MÅSTE JAG VERKLIGEN SÄTTA IGÅNG OCH PLUGGA IGEN! wish me luck

Pojkar skaffa nu!

image488 image489
Leo Striped Cardigan 699;-   /    T-Shirt Die Brat Die Svart 299;-
www.nellyochnoel.com

Ny bakade bullar

Onsdag. Förut så var onsdagar nått kul att se fram emot. Men nu så är onsdgara bara en jobbig dag mitt i veckan.. Trist! Men idag så har denna onsdag varit väldigt rolig. Eller ända tills runt kl 15:20 till 17:40. Då satt jag och Marcus och plugga på min "hemtenta" som vi har fått i skolan som ska vara inne den 20/12 .. Och jag kan ju säga att matte inte är min grej precis. Men tur då att jag har Marcus till hjälp ;)

Men idag så har jag även bakat über goda buller med mamma. Ojoj vad ni borde vara avundsjuka på mig nu. Sitter här just nu med tre stora bulla vid min vänstra sida och ett stort glas mjölk på höger sida. MUMS säger jag bara!


Skolan börjar gå lite för långt nu tycker jag. Det har vart liksom sådär lagom mycket prov osv tills nu .. Nu har vi skit mycket och göra på bara en vecka innan lovet kommer. Sen så har vi även saker till NÄSTA ÅR att göra redan nu .. KUL LOV! Aja men jag har iaf klarat av det jobbigaste för mig = hemtentan. Tack vore Marcus, tack så mycket sötnos! <3.
Nu har jag bara ett Historia prov kvar som jag också måste få MVG på för att få MVG i själva betyget. Sen så har vi en novell som ska vara klar 10/1 som ska handla om Antikens Grekland. Sen bokanalys tills vecka 7 och "uppdrag spaning" som jag inte har en aning om. Vet bara att den ska vara klar nästa vecka.. Och jag har inte ens börjat, Grattis till mig..
Sen imorgon så har vi matte HELA DAGEN! Undra hur många som kommer komma till skolan då.. Aja men jag måste, mamma tvingar mig + att jag lär ju behöva det och då kan jag ändå lämna in hemtentan på samma gång.


Måste bara lägga in några bilder på mina söta klasskompisar också! Ett måste liksom.. Puss på Robin och Kinell Puss*

Wohoo (8)

image482
Haha, tycker det är så fult att man kan få MVG MINUS! Vafan mvg som mvg?! Aja men nu väntar jag bara på betyget ifrån Spanskan. Jag hoppas på ett MVG där också! Sen så är jag super nöjd med första terminen av ettan!

Grattis i efterskott kära Morfar

Jag vet att du fyllde år igår. Men hade inte så mycket tid att skriva i min blogg just då så, förlåt! Men även fast du fyllde år igår så är det ändå idag som vi ska komma och fira dig. Så ikväll så bar det ut till Älvsjö för att fira min lilla morfar på hans födelsedag.

image481

Det som jag hatar MEST med julen

image480
Lussekatter och Julmust är det äckligaste som finns (:

Helgen som har varit..

Denna helg har vart lite speciell av sig. Jag kan inte riktigt berätta påvilket sätt men liksom den känns bara lite speciell. Kanske för att det börjar allt mer närma sig julafton och framför allt ett nytt år, 2008. Jag hoppas verkligen på att 2008 har mycket mer att ge än 2007. Detta år så började jag ju med en pojkvän, gammla vänner och fortf. gammla Västberga. Men i år så är det en början utan David eller någonting annat. ALLT BÖRJAR PÅ NYTT! Har ju nu också masvis med nya vänner och en ny helt okej skola.
Men nu återgår vi till helgen och tråkiga 2007..

Fredag;
Började med träning. Faktist en helt okej träning, även fast jag inte var så jävla taggad .. Efter det så var det bara att vänta i ca 3-4 timmar tills man hade två st omprov pch göra. Geografi och Samhällskunskap. Men istället för att plugga heeela tiden så blev det kanske ett och ett annat spel för mig och Vicky. Men proven gick iaf bra och jag hoppas på minst G, haha ^^
Sen efter skolan så skulle jag jobba till ca 7 innan jag skulle bli upphämtad av lilla söta Marcus. Vi gick omkring i stan ett bra tag innan vi hittade ett bra ställe för mig att äta på, eftersom jag inte äter så mycket(A).. Vi stannade någonstans nära hans skola och det blev Lasagne för min del. Mycket gott!
Fredagen slutade väl upp hemma hos Marcus i Täby framför tv med en och en annan Beck film att titta på. Somnade väl mitt under Flickan i jordkällaren runt kl. 01:30.

Lördag;
Vaknade som sagt upp bredvid Marcus runt kl: 11:53. Alldeles för tidigt för min del! Men men, kom ju inte upp ur sängen fråns fram åt 15:00 så det var ändå helt okej. Han följde med mig en bit på vägen eftersom han skulle in till stan och träffa några kompiar. Men istället för att åka hem så råkade jag bara ringa Marren och fick veta att hon också kanske har fått jobb på samma ställe som jag. Så då var det ju bara ett måste att ta en sväng förbi där och hälsa på min söta lilla flicka. Kom väl dit vid 16:40, lagom att sitta kvar och ta en varmchoklad och vänta på att Marren slutade vid 17:00. Sen så tog vi tunnelbanan tillsammans hem och bestämde att vi skulle höra av oss när vi hade käkat mat osv.
Runt kl 20:00 så bar det så ut för våran del. Träffades i fruängen med alla andra söta så pojker som Daniel Nobel, Jacob, Christer, Stefan, Simon(?) och Anthon. Vi skulle på någon fest hemma hos Oskar i Fruängen.
Vi kom väl dit runt 21:30 om inte senare och då började allt kul. Men sen så blev vi typ utslängda eller nått sånt. Men det var okej för festen slutade ju inte, istället så drog alla till Västertorps centrum för att hänga.. Inte så vidare kul.. Men men, min fru och Elias kom förbi vilket var ganska kul. Har inte sätt dom båda på ett tag så.
Kvällen slutade runt 00:30 då mamma mötte mig efter sin promenad med Eddie och innan jag gick och la mig så tog jag några nybackade pepparkakor och ett glas juice.

Söndag;
Idag. Vaknade runt kl 13:30 - 14:00, har fortf. inte käkat någon frukost. Kanske är dags för det tror jag. Min mage börjar gnälla.. Men när jag vaknade så var jag tvungen att städa mitt rum. Det såg förjävligt ut kan jag säga! Tog kanske 2 timmar innan jag blev klar. (blev klar nu) Hah det som kanske tog tid var att jag kollade på Vänner under tiden så ja .. Just nu så sitter jag här i en stooor CK tröja och rosa hotpants och väntar på mat, fast jag själv vet att den aldrig kommer att komma :(
Kanske dags att röra på sig, även som jag sitter hur skönt som helst.

PUSS PÅ DIG!

En fika med Madeleine

Idag så har jag träffat min kära vän Madeleine över en fika på Götgatan. Gud så mysigt och mycket saker vi hade och prata om. Och som alltid när vi pratar om minnen så kommer Holland upp. Hollands resan var verkligen någonting speciellt som vi vill göra om. Då menar jag verkligen bara VI! Inga andra cpbarn som dom som var med eller lärare som ska säga till oss vad vi inte får göra osv.. USCH! Så vi tror att vi verkligen ska göra om resan och liksom uppleva gammla minnen med b.la Oscar, Simon och Michel. Jag saknar er faktist på ett eller annat sätt!
Hur som helst så blir det på något lov under nästa år, kanske påsklovet eller sommarlovet. Jag hoppas verkligen att det slår in, eftersom vi har ju pratat om det förut men har aldrig riktigt orkat ta itur med det. Tråkigt nog ...
Det kändes verkligen på nått sätt som om jag behövde träffa dig och prata ut om min liv eftersom jag inte har gjort det med någon annan. Men nu har jag äntligen fått ut allt och det känns skönt!

Men nu måste jag tyvärr återgå till mitt kära pluggande .. Men imorgon så är det Fredag och så blir det mys med Marcus igen! PUSS OCH KRAM

Partykväll vs. Bakismorgon

Partykväll
Skor: Oftast svarta
Äter: Om jag hinner, riktigt middag
Dricker: Xcider, öl eller vodka med blandning
Uteställe: hemmafest (för liten för krogen ännu)
Transport: Tunnelbana
Klädsel: En snygg topp, fräscha pumps och ett par snygga jeans.
Stad: Stockholm, huvudstaden!
Sällskap: Dom närmaste och roligaste
Parfym: Escada Sunset Heat
Dansar: Beror helt på humöret ;)

Bakismorgon
Te: Jordgubbs smak oftast
Frukost: Flingor med mjölk eller macka med te
Ett måste: Ett par sköna sockor om fötterna
Kläder: underkläder / pyamas
Klädmåste: Mjukisbyxor och mössa
Aktivitet: Film mys, dator eller plugging
Vill men orkar inte: Träna..
Humör: Lycklig med trött
Bok: TIDNING!
Tv-program: Csi, vänner eller joey
Märke på sängkläderna: (?)
Tofflor: Stora, varma och mysiga

image479

En underbar tisdag

Skolan fuckade så först så skulle vi inte ha någon träning eftersom hallen var upptagen, men vi skulle fortf. ha BGM kl 13:00 - 14:20. Men sen så imorse så väcke kinell mig med ett sms där det står att vi ska vara helt lediga idag. Då var klockan ca 11:06. Så då var jag tvungen att kolla så att det verkligen stämde. Då var det bara fram med datorn som låg UNDER min säng, konstigt nog. Yes, det stämde vi var helt lediga idag! JIPPIEE. Så min dag har börjat fett chill och det kommer bara att bli allt bättre.

Ikväll så ska jag träffa världens sötaste Marcus, vilket jag verkligen ser fram emot! + att det är ju tisdag vilket innebär TV hela kvällen låång! :)
20:00 Ugly betty
21:00 Desperate housewives
21:55 Christine
22:25 Brothers and Sisters
Sen om jag orkar vara vaken efter det så;
23:25 Seinfeld
23:55 CSI

image477

Mamma <3

Tredje december 2007. Grattis till min älskade mamma på 37års dagen! JAG ÄLSKAR DIG! :)

image478

Tävling Tävling!

image476
Gå med i Tävlingen du med. Du kan vinna 100kr på Åhlens och en Topp designad av henne själv!
Tävla här

Dagens videos


Maskinen - Alla som inte dansar


Adam Tensta - My cool

HAPPY FACE

Idag är jag mycket glad. Nästan helt extremt glad. Detta kan vara en början på ett nytt och fantastiskt liv. Fick ett samtal idag ifrån ett Café. Dom ville att jag skulle provjobba hos dom imorgon, och självklart så ställer jag upp. Nu för en gångsskull så kan min ekonomi stiga igen och jag kan börja shoppaloss som förr. WOHOOOOOO! Blir helt vild bara av tanken.

Sorry att jag inte hann skriva igår. Men jag var med Callefinken HEEELA DAGEN igår. Åh han är så mysig (A). Egentligen så skulle vi ha gått på bio och sätt Saw4. Men han hade inte sätt tvåan eller trean så då var det ingen idé.. Istället så åkte vi hem till honom i Värmdö och hyrde en jäävla massa filmer och kolla på. Haha, jag tror jag pallade med 3 och en halv innan jag somnade, HAHA ^^.

Aja men ikväll så kommer mormor, morfar och Tobias på middag. Alltid kul med gäster ..

Btw så är Tor tillbaka hemma igen. Jag har verkligen saknat dig älskling! Hoppas att vi ses snaaaart! (8) <3

image475

RSS 2.0