Spice Girls återförenade?!!

Klappat och klart, Spice Girls är tillbaka! Dom var mina första idoler när jag var liten och jag kommer ihåg hur man sparade på deras bilder i album.
Jag hade flera tusen och var verkligen helt besatt av dom.
Nu är dom tillbaka och inte för att jag kommer att digga dom nu, men ändå coolt att dom är tillbaka, eller hur?

Jag kan ju säga att dom har förändrats en HEL del...
image358 image359
Spice Girls förr & Spice Girls nu

Deras egen hemsida

Gratts till gårdagens vinst, Irak

image356
Grattis, grattis och grattis till Irak som vann de Asiatiska mästerskapen i fotboll. Var kanske lite otippat att just ni skulle vinna, men ibland så har man ju lycka med sig.
Haha, men det kanske är dags för er att få fira nått eftersom ni har så jävla mycket problem o.s.v. annars. Så man kan ju säga att ni förtjänade det. GRATTIS!

image357


"The simple life" läggs ner

Slut för Paris och Nicoles realitysåpa
image355

Nu kan Paris Hilton och Nicole Richie inte längre titulera sig tv-stjärnor.
Deras realitysåpa "The simple life" läggs ner efter fem säsonger.
"The simple life" har överlevt fem säsonger och två tv-bolag. Men nu är det slut, skriver The Insider.
Societetsflickorna Paris Hiltons och Nicole Richies äventyr sändes först på Fox och bytte senare till E!, som nu plockar bort serien ur sin tablå.
Enda räddningen för såpan är om något annat bolag tar över.

(Emma Svensson, Aftonbladet)


Ingmar Bergman död

Han var känd som en av Sveriges mest kända regissörer och han blev bara 89år gammal. "Bara" kanske var och överdriva men jag tror att han hade mycket kvar att ge. Står om honom över allt i varenda svensk dagblads tidning och det är många som saknar honom och lider.
För mig så var han inte så känd, hade mest bara hörtalsts om namnet och vad han gjorde. Inget mer än så.

image354
R.I.P Ingmar Bergman


David på besök i Strängnäs

ÅÅhh vilken underbar dag det var idag. Morgonden började med att pappa och jag åkte in till Strägnäs för att hämta upp min lilla älsklings pojke vid tågstationen ungefär runt tio tiden. Sen så vt.ar dagen redan räddad! Solen sken och jag och David kollade på lite film och myste ihjäl oss eftersom vi inte har sätts på ett tag nu p.g.a att han har vart på hockeyläget med laget.
Men under som ca 6 timmarna som han fick/kunde stanna så han vi igenom två nya skräck filmen och massvis med mys och t.o.m ett litet snabb dopp i det blåsiga värdet som kom senare mot eftermidagen.

Just nu så har vgäster över på mat och dom "vuxna" sitter där nere och äter kräfter medans dom små tittar på film och jag sitter vid dator som vanligt.
Men nu är det bara 6 dagar innan jag kommer hem till kära Stockholm igen och om ca 9 dagar så drar jag iväg igen till Bulgarien och stannar i ungefär åtta dagar. GUUD SÅ JAG LÄNGAR

Så den första nedräcklingen har börjat.
6 Dagar kvar
---
9 Dagar kvar till Bulgarien

Familjen är på väg!

Nu sitter vi i bilen hela familjen och löser Melodikrysset. Vi är på till Malmköping och till den stora marknaden som vi besöker varje år. Mår lite illa just nu eftersom jag inte tittar på vägen utan datorskärmen. Men måste hjälpa mamma med krysset så jag sitter här bak och söker medans hon löser skiten.

Men nu så måste jag forsätta att hjälpa mamma. Jag skriver mera sen efter marknaden och kanske t.o.m har tagit några gulliga bilder! PUSS&HEJ


Hur bortskämd är du?

[x] Mamma
[x] Pappa
[] Styvmamma
[] Styvpappa
[] Styvsyskon
[] Bror
[x] Syster
[] Systerson
[] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[x] swimmingpool
[] Hot tub
[] gästrum
[x] Dator
[x] TV
[] Bastu
TOTAL: 9

[x] en säng lite större än normalt
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[x] en fungerande PS2
[] Nintendo Wii
[] Xbox som funkar
[x] Nintendo 64 som funkar
[x] Gameboy/ Advance
[] Gamecube
[x] nintendo ds
TOTAL: 8

[x] Poker-bord
[] Basketkorg
[] Hockeyspel
[x] Biljardbord
[] pingisbord
[] Fooseball (fotbollspel)
TOTAL: 2

[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[x] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 4

[x] Jobb/sommar jobb, jobbar en gång i veckan
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
TOTAL: 5

[x] Skoter/motorcykel/bil/moped/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[] Piano/Keyboard
[] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 6

[x] Platt/locktång
[] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[x] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[] Varit på Hawaii
[] Varit i USA
[x] Varit i Asien
[] Varit i Australien
[] Varit i Afrika
[] Varit i Sydamerika
TOTAL: 5

[x] Föräldrarna har bil
[] Jet ski/båt
[x] Husbil/vagn
[] Jag har en bil
TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[] suttit i en limo
[x] suttit i en helikopter
[x] äger en videokamera
[x] egen laptop
[] egen dator
TOTAL: 4

TOTAL SUMMA: 44
1-22 = Ghetto-kid
23-32 = vanlig

32-40 = rik brat
41+ = uppeklassens snobb

Alltså så är jag gryyyyymt bortskämd, känns mycket bra (A)


Premiär för Simpsons filmen

image353
Det sägs att det ska vara bra och värd pengarna, men det kanske bara är för dom som verkligen avgudar Simpsons och har sätt alla avsnitt och kan allt om alla och vad alla heter o.s.v. Men vi som inte kan allt och inte har kollat på alla avsnitt? Aja men jag ska iaf se filmen på datorn. När jag går på bio så är det mest skräck flimer jag ser eller action. Inte teknad komedi...

image352 image352
http://www.thesimpsons.com/

Hur landet ser ut inuti

Det är många som har undrat hur mitt lan egentligen ser ut inuti. Jag har ju visat bilder på det utifrån både på sommaern och på vintern, men aldrig inuti och på rummet. Så nu tänkte jag att det kanske var dags att visa det. Men eftersom jag fortf. inte har min digital kamera här så blir bilderna inte så bra.

Mitt nya rum

Mamma & pappas sovrum, Hannas rum, trappan, hallen

Vardagsrummet

Köket

Tuna Park

image337
Idag så var familjen Jannerstad Rönnerstedt inne i staden Eskilstuna och även borta vid Tuna park och shoppade runt lite på glass, batterier, klädhängare och lite andra saker. Tuna park kan man förklara som stockholms Galleria fast med andra affärer och lite mer fyrkantigt.
 Men dagen började nästan som vanligt. Med lite bråk om vem som skulle få gå på toaletten först eftersom både jag och mamma skulle duscha och pappa skulle bara på toaletten och sitta där i en halv timma. Men mamma vann och jag fick komma efter så jag slipper pappas äckliga lukt.

Visst var vi i många affärer men inte i någon så hade dom det jag letade efter, klädhängade till mitt rum så jag kan hänga upp mina tubtoppar och jackor. Förut hade jag ju en stång men den är nu borta, vilket inte alls är kul..


Torsdags kvällen

Min lilla torsdags kväll gick mest åt att sitta vid datorn och chatta med kompisar eller att fixa min blogg. Sen så kom lilla Eddie upp och la sig. Det betyder att han vill ha lite mys, vilket jag gav honom senare.
Men sen kom jag också på att jag har ju ett armband att göra av mina pärlor som jag har köpt på den nta affären i Gallerian. Så jag började att ta mig en till, och tänka ut på ett ungefär hur armbandet skulle se ut och sitta. Så idag ska jag börja med det eftersom vädret suger och det finns endå inget annat att göra här på det TRÅKIGA landet..

Men innan kvällen tog slut och jag gick och la mig så fick jag för mig att jag skulle skriva lite i min ny köpa Betty Boop skrivbok. Köpte den ganska billigt inne på Gallerix! Jag älskar skriv böcker med söta figurer på, så jag var bara tvungen att köpa den!

image334

image335  image336
Jag är medveten om att bilderna är dåliga. Men dom är tagna på kvällen med min kamera på mobilen!

Dagens outfit..

..bestod mest av vanliga och enkla kläder. Eftersom solen sken och temperaturen var på minst över 20 grader, så var det lika bra att klä på sig så lite som möjligt men ändå hett så att man inte döör när man går runt i affärerna.

image333
Har på mig på bilden:
Solglasögon ifrån Gina Tricot
Tröjan ifrån TopShop men med eget tryck
Väskan ifrån Calvin Klein/Åhlens
Jeans shortsen ifrån Gina Tricot
Leggings är ifrån H&M eller Gina Tricot
Skor ser man i bakgrunden av bilden. Dom är ifrån Din Sko

Rummet är äntligen klart!

Yes, tro det eller ej men mitt nya rum på landet har äntligen fått riktiga väggar och riktigt golv. Så nu är det äntligen också ett riktigt rum som man kan trivas i. Vilket jag verkligen gör, även om det blev lite mindre än vad jag hade väntat mig.
Tyvärr så har jag glömt min kamera hemma så kan inte ta några bilder på rummet och visa er. Men jag kan försöka förklara hur det ser ut med ord och får hoppas på att det går och förstå. Väggarna är gjorde av vita rundade träplankor och taket är vitt. Rummet är som en rektangel och det som fanns i rummet förut står på samma plats som innan.
Den tråkiga nyheten med rummet är att stången som gick längs med taket är borta. Nu har jag ingenstans att hänga mina kläder. Får försöka att hitta några fina krokar att sätta upp!


Idag så har jag vart på en liten upptäcksfärd och på några små uppdrag jag fick av min snälla och söta mamma. Jag och Jim har vart inne i den lilla staden Eskilstuna och kollat runt på affärer och jag har försökt att lära mig staden så jag vet på ett ungefär vart vissa affärer ligger. Senare när vi blev lite små hungriga så drog vi oss till det "stora" köpcentrumet på cafe uppdrag. Det var även då jag lurade i Jim att köpa ett par dyra men snygga jeans så att han hänger med i modet i år! GRATTIS TILL JIM!
När vi väl hade hittat ett lite cafe att stanna vid så blev jag bjuden på den godaste äppelpajen men den äckligaste varma chokladen någonsin. Usch, fy och blä så äcklig den var. Det smackade bara stark och gammal kakao jag ville ju ha den där smaken av varm mjölk blandad med O'boy. Men det kanske man ara hittar hemma, vad vet jag...

Men nu sitter jag här mätt och belåten med en normal godispåse på min vänstra sida, datorn i knät och en stor oupp packad väska vid höger sida om mig. Så det kan vara betyda att det är dags för lilla Natalie att börja packa upp och lägga ner i lådorna så jag får lite koll på mina kläder!

image332


Puss&hej

Ny design på blogg

image330
Den gammla designen

Graaaaaauuuuuwww

image329
Hahahahahaha,visst är bilden bra målad?...
Aja, men underkläderna är mycket sexiga och skulle absolut inte banga på att köpa dom!

I want it nooow!

image327                image328
Skoooor som jag bara mååste ha! Om jag nu inte hittar några snygga skor i Bulgarien förstås.
 Som du kanske också fattar så ska jag ha stövlarna till kommande hösten! Dom är så jävla snygga och grymt sköna. Och såklart så passar dom till det mesta!
Pumsen är hur bra som helst till fest och sena kvällar!

Sista dagen på jobbet..

Hejsan svejsan och hej då! Har absolut inte tid att skriva mycket. Har en full proppad dag imorgon och måste absolut sova nu. Men idag så är jag f.o.m arbetslös! WOHOOO!

Hörs en annan dag!


3-2, 3-2, 3-2!!!!

Okej, 3-2 två ser inte direkt ut som någon utklassninge utan mer som rätt mycket tur! Men jag kan bara säga att vi ledde med 2-1 sedan första halvlek och sen gjorde vi 3-1 medans dom kvitterade till 3-2 i typ nittioandra minutern. OJOJOJOJ, vad skönt med en borta seger mot Helsingborgs henke!
Men okej jag kan erkänna att båda lagen var ungefär lika bra, men som sagt AIK var starkare!
Nästa match i allsvenskan är hemma på vårat käära Råsunda mot BP den 6/8. DET ÄR ETT MÅSTE ATT SE DEN!

LagSVOFGM-IMDP
 
IF Elfsborg1684423-16728
Halmstads BK1483322-14827
Djurgården1583421-13827
Kalmar FF1481521-13825
Hammarby1463520-14621
Malmö FF1455417-13420
IFK Göteborg1454521-19219
Helsingborgs IF1554623-22119
GAIS1454513-14-119
AIK1554614-18-419
Gefle IF1445514-16-217
Trelleborgs FF16421017-29-1214
IF Brommapojkarna1534812-28-1613
Örebro1426612-21-912

Sandra + Natalie = fest vid Fridhemsplan?!

Guuuud vad kul det var att träffa dig igen efter flera år känns det som. Jag tror att det var förra sommaren eller 2004 som vi alltid vart på Grönan och hängde du och jag. Vilka minnen ... Aja men våran kväll började med café mys hos Blå fåtöljen tror jag att det hette och slutade på en liten fest vid Fridhemsplan eller Thorildsplan typ... Festan var inte så lyckad, kunde ha kommit lite mera folk tycker man. Men både jag och Sandra höll oss iaf. någelunda nyktra.. Eller jag drack ingeting eftersom jag absolut inte hade lust och ska jobba idag..

Men nu ska jag iväg och äta frukost! PUSSPUSS <33

 
ÄR HON INTE BARA GRYYMT SÖT?!!

Nya Acne jeans

image326
Hur heta som helst och sitter grymt bra!

Grymt söt unge!

image325
När jag såg den här bilden så var jag bara tvungen att lägga in den här. Vem kan motstå en sådan söt Wilma som nu kan sitta ser jag! Grattis Emelie och Granis till en sådan söt och tjock unge <33

Första kaffe latten ever!

Igår när jag och david var i stan och shoppade lite innan filmen så satt vi oss på ett kaffe och åt lite mackor och han åt någon slags sak som såg mycket äcklig ut. Men då helt plötsligt så bestämde vi oss för att smacka på våran första kaffe latte ever! Haha, jag vet hur mycket jag avskyr kaffe men tänkte att om jag dränker den i socker så kanske det blir gott. MEN FYFAN VA ÄCKLIGT DET VAR! Aldrig mer kaffe latte, förstår inte folk som kan dricka kaffe över huvudtaget .. Ni måste sakna smaklökar..

Så grattis David, du tog min kaffe latte oskuld ... :S (A)

image324

Ipoden funkar äntligen!

YEEEES, har äntligen fixat så att min ipod funkar så nu är den full med musik inför resan! Fick även ominstallera datorn för att den skulle funka och mina USB portar, men nu funkar allt och jag är lycklig! Är stolt över att jag kunde fixa tillbaka alla program som jag hade utan hjälp. Okej jag erkänner att Dennis hjälpte mig med internet koppling, men inget annat!
Nu har jag bara photoshop att fixa, och medans jag laddar ner det så kan jag lika gärna ladda ner den nya versionen CS3. Hoppas jag förstår nått av den bara (A).

Ikväll så ska jag grilla med mormor och morfar, det ska bli mysigt!
Jag har även fixat nästan allt till resan nu på min lilla lista, titta och se själv;
  • Ny bikini, eftersom min mamma missfärgade min andra.. [ x ]
  • Ett par snygga solglassögon [ x ]
  • Några snygga jeans shorts som är lagom korta [ x ]
  • Nya och hela strumpor [ - ]
  • Fixat min ipod med musik och o.s.v [ x ]
  • Köpa miljoner batterier till kameran [ / ]
  • Hitta någon fin och rolig handuk att sola på [ - ]
  • Försöka att bli grund brun så jag inte bränner mig första dagen  [ / ]
  • Färga håret sommar blond och klippa till luggen [ / ]
  • Försöka att spara på mina pengar [ x ]
image323

Harry Potter ikväll!

Ikväll så är det bio dags med sötnosen David. Eftersom han åker iväg imorgon till något hockey läger så tänkte vi att vi kanske skulle fira våran ett och ett halv års dag idag. Kvällen börjar med en liten shoping runda för David och slutar framför bio skärmen med den nya Harry Potter filmen.

Men nu ska jag äntligen ominstallera datorn så att min ipod funkar och mina USB uttag. Grattis till mig!

image322

Plocka vinbääääär (8)

Det är en av veckans bästa dagar och solen skiner och jag plockar vinbär. Det kan ju inte bli bättre! Inte bara att jag plockar vinbär och äter dom utan har även hela munnen full med hallon som är dom bästa någonsin. Jag är så lycklig att jag har en sådan snäll mormor som planterar hallon och vinbärs buskar så man kan äta upp dom. JIPPII!
 Men nu har jag inte tid att betätta om det mera, ska åka hem och mata mina små katter. PUSSILIPUSS

OCH JAG ÄR GRYMT AVIS PÅ ATT MIN FAMILJ FÅ ÅKA PÅ MARIEFREDS RIDDARSPEL ELLER VAD DET NU HETTE. JAG VILL OCKSÅ TITTA PÅ RIDDAR SAKER OCH ÄTA GOTT I SOLEN, MEN DISSA PÅ NI BARA.... !!


 

Men snällaa ...

Ja jag vet vad som har hänt i Bulgarien nyligen och ja det kanske inte var så kul att höra nu när flera tusen svenska ska dit på Semester... MEN HERREGUD! Hur vanligt är det och ofta jag skulle bli ner slagen? Hur stor är chansen?!?!?!. Hur som helst så är jag inte ett dugg rädd för att åka dit och ångrar ingeting med att vi ska heller!
Ser bara fram emot att äntligen få lämna tråkiga Sverige ett tag!

SÅ TACK OCH ADJÖ MED DET!


Har inte riktigt tid med bloggen

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har inte tid för dator såhär på sommaren! Men helgen har vart helt fel fri, även om vädret var lite sisådär.. Men man kan ju fortf. ha kul för det! Det var mysigt att vara på landet den här helgen, eftersom det fans någongong att göra för en gångskull. Kanske berodde lite på att David var med, men ändå (A). Men mysigt var det och nu så åkte jag, David och pappa tillbaka till Stockholm för att jag och pappa ska jobba. Men sen åker pappa ner till dom oigen på onsdag och jag ska bo i Älvsjö ett tag. Tro att det är ända tills den 26/7 sen så åker jag också ner och stannar till helgen innan vi drar ner till Bulgarien! FAN VA JAG LÄNGTAR!!!!! Nu är det inte alls långt kvar. Kanske dags att börja jobba på solbrännan, så att man har en grund åtminstone.

Men idag så skiner solen iaf så jag och David ska dra iväg ut och sola efter att jag har jobbat klart!
Föresten så har kag sagt upp mig, så efter månaden är slut så är jag Arbetslös.... SYYYYYYYYND! Men om någon har något jobb att erbjuda så är det bara att höra av dig!

Nu drar jag och duschar! PUUUUUUSS

Ocean's thirteen VS. Die Hard 4.0

Nu har jag äntligen sätt båda filmerna och tycker att dom båda är hur jävla bra som helst!
Båda filmerna har lite av action i sig men på mycket olika sätt. Medans dom i Oceans thirteen försöker att lista ut en säker plan för att få tag i diamant halsbandet så försöker Bruce Willis rädda en data nörd och samtidigt hela hans land och vita huset. Eftersom som dom här filmerna är forsättningar på dom tidigare så tipsar jag dig om att se alla ifrån första början en efter en. Det är de verkligen värt!

image319 VS. image320

Tyvärr så kan jag inte komma fram till en vinnare, tycker absolut att båda är värda 5 +. Men vad tycker du?

Ett&ett halvt år

Kan du tänka dig? Jag och David firar att vi har vart tillsammans i ett och ett halvt år idag. Själv tycker jag att det är helt otroligt att vi har hållt så här länge och att vi fortf. älskar varandra lika mycket och kanske t.o.m mera än för ett och ett halvt år sen. Jag är verkligen stolt över min älskade pojke och hoppas på mera underbara år tillsammans med honom.
Jag satt verkligen och funderade igår på att jag har min egen drömprins. Du har allt som jag vill att en kille ska ha och t.o.m mer än det! Tack för dom här 18 underbara månaderna tillsammans med dig. Hoppas verkligen att du kommer hem så fort som möjligt imorgon så vi kan fira tillsammans.
 "- David Axel Lindblad, JAG ÄLSKAR DIG MEST!.."

image316

image317 image318

AIK - Elfsborg

image314image315

AIK spelade hur jävla dåligt som helst! Kunde inte ens passa till rätt gubbe eller skjuta på mål! HELVETE AIK nu måste ni fan börja vinna matcherna.
Dom nya spelarna ifrån Argentina är helt okej, men fick aldrig så många bollar så att dom kunde visa sina kunskaper med bollen! Men jag hade med min Marre på matchen och hon är ju alltid lika glad och positiv! Haha, hejja Marre!
Men matchen slutade iaf 1-0 till Elfsborg vilket bara var ett tur jävla mål!!!!!!!!!


Ola - Natalie ^^


Haha, Ola har skrivit en låt till mig (A) WOHOOOOOOO (8)

Artist: Ola
Låtnamn: NATALIE!!!!!

Chill dag

Juste nu så sitter jag och tittar på finalen i tennis, medans jag städar mitt rum och så. Vet inte vad som har flygit i mig, men tennis är helt okej! Det är ganska spännande just nu. Står 6-5 i första set eller vad det nu heter.

Idag så är det verkligen en chill dag för lilla mig. Jag och david sov länge idag och nu så sitter jag här och tar det lite lungt. Mamma och alla andra har åkt till landet nu och pappa kommer hem ikväll. Veckan som kommer nu så kommer det bara att vara jag och pappa här hemma. Ganska mysigt att slippa alla små skit ungar ett tag.
Men på fredag så hoppas jag på att få med mig David ner till landet så jag och pappa tar bilen ner. Veckorna eller dagarna som är kvar nu tills att vi åker till Bulgarien så är det bara att jobba för mig, så att jag tjänar ihop lite egna pengar. Så hoppas att jag fårr ett par tusen sen i slutet av augusti.

Men nu måste jag forsätta att titta klart på tennisen! BYEBYE

image313

070707

Yeeeeeey, kommer mer sen...

En kväll med familjen och pojkvänen.

Torsdags kvällen som brukar avslutas och börjas med jobb, Las Vegas och data började istället idag med stan och slutade med en helt okej pizza middag och en runda Bowling. David vann och jag kom tvåa (A). WOHOOO vann över pappa, hahah det gör mig alltid lika lycklig!
Nu är det bara drygt en månad kvar innan min familj och jag drar oss ner till Bulgarien en vecka och bara shoppar runt och njuter av den varma solen. Sen dagen efter att vi har kommit hem så börjar jag skolan. Vet att det ät gryyyyym tidigt, men hoppas p¨tidigare vinterlov eller sommarlov!

Nu sitter jag bara och väntar på att David ska vara klar med sina ärenden och allt skit så vi kan mysa hela natten lååång och kolla på CSI eller nått liknande.

Puss&kraaam skummbanan ;D

image312

Upptagen vecka med älskling

Tyvärr så är jag fuuuuuuullt upptagen med min pojke denna vecka så har inte tid att skriva. Så jag skriver en annan daaaag! HEJHEJHEJ

RSS 2.0