Dagens Låt


T-Pain ft.Akon - Bartender

Hur gammal blir jag?

Gjorde ett roligt litet test. "Blir du 100år?
image474

Kommentar:
Mycket bra resultat !

Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg. PS Det finns en viktig faktor som vi bara delvis räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!

WOHOO, 86ÅR. DET ÄR INTE ILLA!
Gör testet här

BLI MEDLEM!

Gratisbio.se
En riktigt kul sida där du kan vinna prisentkost osv. TYCKER ABSOLUT ATT DU SKA BLI MEDLEM!
KOM IGEN NU! Mycket enkelt och skaffa poäng också, så du kan vinna!

Yes det är äntligen på väg bort!

Nu har jag fått tag i de rätta salvorna och de rätta tabletterna för att få bort mina MUNSÅR. Till er som tror att det är Herpes så är det FEL, FEL, FEL OCH FEL! Jag har redan kollat upp allt och det är absolut inte Herpes. Så TYS IDIOT! Aja men hur som helst så är det äntligen påväg bort och det ska bli skönt och bli sig själv igen.

Just nu så sitter jag här i mitt ensamma rum och har inte så mycket för mig. Träffade fasktist en gammal klasskamrat idag precis innan jag skulle gå in i min källargång. Samuel och hans hund. Gud vad söt den var, men den lät ganska mycket, hehe ^^ (A). Aja men skoldagen gick bra, nu har vi börjat på ett nytt Projekt som heter "Du din .. GREK!" Handlar mycket om antiken osv. KUL! Hoppas på ett bra betyg i Historia ennu en gång. I svenskan så ska vi skriva en novell, OCH JAG SOM ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA PÅ DET .. *inte*. Men jag får hoppas på det bästa. Men matten btw kommer väl gå lika dåligt som alltid. Fick bara G på den förra provet, men det räcker ju iaf som tur är. Kan ju inte påpeka att Ernad är bra på att lära ut, MEEN jag klarar mig.


Men idag så blir det Pannkakor till middag. OJOJOJ VAD GOTT!

image473

Imorgon kommer snöööön!

Åh nej nu kommr vintern. Det sägs att den första riktiga snön ska komma nu eller imorgon. Jag hoppas bara inte att det blir samma som förra året. Att all snö kommer för tidigt och att det inte är någon snö på julafton eller nyårsafton. För då är det fan ingen riktig jul för mig!
Aja men vi välkomnar snön dåååå, fast jag skipper den helst så här tidigt. Första december är ok men inte tidigare, då måste man klä på sig så jävla mycket osv.

image471

Aja men idag så var jag inte heller i skolan. Hade ingen lust + att jag inte kunde vara med och bada på morgonen med innebandy laget. Så istället så shoppade jag med Matilda som sagt. Eftersom jag inte har sådär über mycket pengar så fick det bli en liten shopping.


Allt på bilderna köptes förutom som knallrosa leggingsarna. Dom fick jag inte köpa för Matilda + att dom skulle ändå inte passa till någoting tror jag. Men riktigt snyggt blev det. Passar även till jeans såg vi. WOHO!
Ikväll så blir det TV som alltid varje Tisdag. Chillivippen

Världens finaste hårfärg?!!

image465 image466
Guuud, jag fastnade nästan direkt när jag såg bilden i någons blogg. Är inte hennes Hårfärg typ PERFEKT! Jag är inte riktigt säker ifall det är Mary-kate eller Ashely Olsen men whatever. Jag vill ha den hårfärgen en vacker dag så jag har bestämt mig för att sluta vara blond!

Grymt jävla pinsamt men så KUL!


Stackars lilla flicka!

HAHAHAHAAHAHAHAH^^




Hahaaha den här har jag verkligen letat efter. Okej det är ett skämt, ta inte illa upp.
Känner ca 80% av folket, be nice

Emo eller fjortis?!

image463

VS.

image464

Resultat: Jag är alltså inte ett dugg emo, och cirka en 4:e del fjortis. NICE! * var ganska väntat*

Prova testen du med!
http://www.emocore.se
http://www.fjortispoang.se

Playahead kärlek

image462
Thadaaa, TITTA min kvinna älskar mig (A) Men jag är väl ingen knäppgök?!

God morgon alla FUCKERS!

Hahah, jag är verkligen på humör idag. ELLER INTE! De jävla munsåren vägrar försvinna, jag har gjort allt som det står att man ska göra fast hundra gånger mer och offtare men dom vill inte försvinna. Istället så kommer det MER på andra sidan. Så nu har jag bestämt mig för att dra ner pappa eller mamma till Liljeholmens vårdcentral och så får dom kolla upp vad det är för fel osv. FÖR NU SKA DET BORT! Är det inte borta innan nästa vecka så dödar jag verkligen någon.

image461

Hur som helst så har jag en låång sovmorgon idag, men jag är uppe extremt tidigt. Vilket är mycket ovanligt (A).. Det är för att jag och Matilda(kvinnan) ska till stan här på morgonen. Det är ju då man hittar godbitarna i affärerna. Sen kl. 13:00 så börjar min skoldag, eller min ända lektion FILM. Så Matilda ska med och titta på lite film. Jag tror att det är s.k avstamp till vårat nästa projekt, så jag kan inte missa det.
Men nu ska jag gå och försöka äta frukost så att jag inte få dampryck på stan. HEJSAAAN!

Måndag kväll

Har sätt klart dom två första Sagan om ringen. Nu har jag bara den sista och tredje kvar. Men vet fan inte om jag orkar se den ikväll, dom är ju åp himmla låånga. Men grymt bra! Nu när jag tänker efter så har jag faktist sätt massa snuttar av båda filmerna ett antal gånger. Men men, nu har jag iaf fått en hel bild av det hela. Och måste verkligen säga som en skräckfilms älskare att filmerna är grymt bra gjorda.

Just nu så sitter jag och pappa famför tv i vardagsrummet och kollar på CSI tillsammans. Och självklart så har vi godis att snaska på. Det som är starkt av mig är att jag dricker Cola. Jag hatar Cola, men vi hade ingenting annat och jag kan ju liksom inte dricka mjölk till godis, USCH!
Pappa sover på soffan ikväll eftersom alla flickor i familjen utom jag är sjuka. Spyr och har feber, riktigt mysigt. Hatar vintern!

Imorgon så ska jag vakna tidig och åka in till stan för en snabb liten shopping runda innan skolan. Början kl 1 så det är rätt chill. Men nu måste jag återgå till CSI, PÖSS

image460


Äntligen!!

Nu har vi äntligen hittat USB-kabeln till mammas och pappas digitalkamera. Nu kan jag lägga in bilderna på datorn och sedan vidare på bloggen ;) Till er som underar varför jag inte använder min egen så är det en låååååååååååång historia. Men jag kan iaf säga att den är trasig och jag ska köpa en ny när jag orkar.

Hur som helst så har jag nu bilder på klassfotot och även mammas nya tatuering som hon gjorde för kanske en månad sedan. Grymt snygg om du frågar mig!


Jag kör en "Sagan om ringen" dag

Yes, tro det eller ej men jag ska verkligen köra en s.k Sagan om ringen dag. Igår när jag låg tillsammans med mamma och kollade med slutade av filmen som jag inte minns namnet på just nu så kom jag och tänka på Sagan om ringen. Sen när filmen var slut så flippade mamma mellan kanalerna och då visade det sig att någon av dom 3 filmerna som har gjort, gick på kanal 3. Men det var alldeles för sent för min smak och titta på, på en söndag kväll så redan DÅ bestämde jag mig för att "imorgon så ska jag ha en Sagan om ringen dag".
Skolan var bara slöseri idag så jag var kvar på et viktigaste innan jag och Vicky sprang iväg. Man får ändå ingen frånvaro så det gör inte så mycket. Eftersom jag fortf är helt fel fri ifrån det röda. (Röd = ogilltifrånvaro).

Hela familjen är sjuk, snälla kan jag också få lite, bara lite sådär. Mitt munsår gör det verkligen värre att komma till skolan, även om det inte syns så känner jag det fortf. och det gör allt svårare. Kan t.ex inte äta för då gör det ont osv. Livet är verkligen hemskt.. HAHA ^^
Aja men nu roppar pappa för fulla muggar på mig att det är frukost. Så jag hör väl av mig senare, efter dom tre Sagan om ringen filmerna.
hejsvej

image455
Vilken Sagan om ringen film gillar du bäst?
Vem gillar du bäst i filmen?


Grattis "Bananen" Anna

Även om du vill eller inte så ska du vara med i min söta blogg idag. För idag så är det Annas dag. GRATTIS MIN SÖTA LILLA BANAN PÅ 16ÅRS DAGEN! Hoppas att den blir lyckad. Saknar dig, var ett tag sen vi sågs nu. Men jag kommer aldrig att glömma dig. Du är för underbar för att glömmas bort!

image454

VM - lottningen är klar

image453
Tycker du att sveriges grupp är lätt eller svår?

Min typ av humor

image452

Julklapps tips

image450





Har du problem med att hitta på roliga och unika Julklappar? - Då kan detta vara en sida just för dig! har kan du hitta nästa allt. Sidan är alltid värld att kika förbi en snabbis.
En sak som jag fastnade för var det här bilden för ens laptop. SKIT LÄCKER!

image451
Favoritsaker.se

TITTA!

image449
Shiit, fan va coolt! jag är nr 32 som mest aktiva blogg! Hur coolt som helst!

Bjuder på denna (A)

image448
Världens oseriösaste bild ^^

Tävling av NOVAS MAMMA

image447

Hittade en söt liten tävling på Novas mamma's blogg. Tänkte att jag kunde vara med och prova. Har aldrig vunnit någonting så jag lär väl inte vinna det här heller. Men ändå kul och prova + att jag älskar och läsa hennes blogg. Var med och tävla du med! Det du vinner är såklart det på bilden (Svea saker; mössa och två godis askar)

Oops :S

Jag tror aldrig att jag har vaknat så här tidigt på flera år. Det ända jag kommer ihåg från gårdanes kväll var att jag pratade i telefon med min kära Kvinna om att vi kanske skulle höras senare om jag inte var för trött och att hon väntade på Pizza bröd och Cola.. Haha typiskt Matilda. Och sen nästa sekund så låg jag avklädd och redo för att sova i min stora, sköna och nybäddade säng.
Jag tror att klockan var runt halv 6 - halv 7 när jag somnade. Gud vad skööönt det var.

Men nu ska jag till Apoteket. Jag tror jag har fått munsår och det ska bort med desammaaa! :@ Pusspuss

24/11 - 07

Kom precis hem ifrån Märsta eller om jag ska vara mer precis typ 100mil längre bort än märsta. Ute på landet .. Jag och Kinell var på filmkväll hemma hos Sköld. Han verkar iaf. trivas där ute. För mig skulle fan världen gå under. Huset var ju OK men platsen sög. Och våran buss som vi skulle ta vid 10 kom aldrig. Så vi gick upp tidigt, heeelt i onödan.. Aja men jag kommer aldrig åka dit ut någonting mer fråns jag har bil! För annars lär jag ju inte komma där ifrån :D.

Ikväll så ska jag förmodligen gå ut med några nära och kära. Men just nu så är jag ara taggat på att sola och sen att ta ett lååångt och härligt bad. Men nu ska jag gå och fika muffins och te med mamma och pappa. CIAO!

* Idag så är det bara en månad kvar till Julafton, WOOHOOO!*

image446






















Daniel fick lämna Idol 2007

Jag kan inte tro att det är sant!? Jag trodde verkligen att Daniel redan var klar som en vinnare. Jag följer inte ens idol eftersom det är ingenting för mig. Men jag har hört att extremt många tycker Daniel är bra. Har även sätt honom själv någon gång när jag flippade mellan kanalerna, och jag måster erkänna att han är grymt bra. Synd att du åkte ut, trodde verkligen på dig Daniel Karlsson.

image445

Strumpbyxor hela året ut

Bort med Jeansen och in med strumpbyxorna! Nu är det dags för strumpbyxorna att ta lite plats. Vet att jag har vart inne ett tag, men jag har haft svårt att hitta de rätta för just mig. Så nu hjälper jag er och även mig själv med VART man kan köpa de bästa strumpbyxorna för bästa priset!
Alla färger är accepterade bara du har rätt tubtopp till så kommer du se galant ut.

Köpställen @ stan;
  • H&M
  • Gina tricot
  • Indiska
  • Topshop
  • Twilfit
  • Lindex
Köpställen @ internet;
  • Ellos.se
  • Nelly.se
image444

Eddie 1 år

Grattis min ääääälskade hund på ettårs dagen. Nu är du en stooor hund, även fast du är liten i rasen (A). Vi i familjen ska försöka att göra dagen mer speciell än vanligt. Men du lär väl ändå inte märka någon skillnad..

image443
Födelsedags hunden

22 november 2007

Idag så har det varit en av dom där slöa dagarna. Iaf efter att jag kom hem ifrån skolan.
Hade två prov idag. Ena var i Spanska 1 och andra var i Engelska. Jag trodde faktist att spanska skulle vara svårare än vad det var, men lucky me att det var lätt. Hoppas på ett bra betyg! Engelska där emot gick inte alls så bra. Fick bara ihop runt 350 ord om mig själv, och då i meningar. Men hoppas på att jag får minst G så jag slipper göra om skiten.. Har redan två prov som fortf. inte är gjorda sedan projekt 2!

Dagarna som är kvar på veckan ska jag bara ägna åt att chilla, träffa kompisar och umgås med familjen. Har ingenting att plugga eller annat att tänka på. Just den känslan är så sköön!
Kvällen som återsår kommer väl mest gå åt TV tittande med familjen eller själv i min stora säng. Men innan det blir dags för mys så är det glasstajming.
Puss på dig

image442

Fotbolls frossa

Positivt
HEJA SVERIGE FRISKT HUMÖR! Yes, grattis Sverige till segern igår över Lettland. Tyvärr så såg jag inte matchen men fick hörde att det var sevärld iaf. Liksom vi kan ju inte förlora på hemma plan ;) 1-0 målet gjordes av Allbäck efter 34 sekunder! 2- målet gjordes av Kim Källström, guud vad du är bra! Vi både tackar och grattar sverige för framgången till EM och att Sverige äntligen är vidare!

image439

Negativt
England är inte vidare till EM. Hur sjukt det än låter så förlorade dom mot Kroatsien. Vet tyvärr inte med hur mycket, men skit samma. Synd för england att missa. Men det jag nog kommer sakna mest är David Beckham (A). Hahah, men det roligaste med allt är att dom nu Kickar sin tränare Steve McClaren. Skulle jag fan också ha gjort, tillbaka med Svennis!

image440 image441

EM AVSPARK, PÅ TV4 OM 198 DAGAR!

Sverige - Lettland

image419 vs. image438

Råsunda 20:00 IKVÄLL!
Sverige behöver 1 poäng för att gå vidare till EM, kommer vi klara det eller inte? - Det återstår och se i ikvällens match. Säningen börjar på 3an kl 19:00!

Drömkontraktet :O

Zlatan får 417 MILJONER för att stanna i Inter till 2012. Hur sjukt är inte det på en skala?:O Vafan så jävla bra är han väl inte. Iaf inte enligt mig om man kommer hur han spelar i landslaget .. Aja men grattis till dig då och hoppas att du gör några mål ikväll!

image437

'Sötskinka'

image436
Underbart varar länge. Min lilla sötskinka

I <3 The stray boys

För mig så är The stray boys ganska nytt för i år, men dom har verkligen imponerat på mig. Man har ju sätt alla dessa mössor som folk har. (nya svea mössan kallar jag den) Men det är inte det jag gillar. Någon som har sätt deras jeans eller snygga tröjor?!! Där pratar vi klass och stil!

För er som vill spana in butiken eller kanske bara vill veta vart den ligger så kommer jag med en smidig liten karta. Enjoy! http://www.thestrayboys.se/


Smålandsgatan 9, sthlm

Om Natalie fick bestämma

image427

Tisdag hela veckan

Jag äääälskar tisdagar. Eller man kan säga att jag älskar TV på tisdagar. Tisdagar för mig är liksom början på veckan. Måndag är bara en dag man måste komma övre, som en prövning ifall man ska klara hela veckan eller inte. Så är man körd på måndagen så är det bara go back to sleep!
Men som sagt, tisdags kvällarna är det bästa. Då går två av världens bästa serier på Kanal 5. DET FÅR MAN BARA INTE MISSA!



Annars har tisdagen vart helt okej. Började kl 10 på zinken med att vi skulle åka skridskor. Men Roger sa att det var tvång på hjälm och eftersom jag inte äger någon så kunde jag inte åka .. "föregå med gott exempel" PFF! Anyway.. vi som inte åkte skulle gå på promenad, men det var för ansträngande på morgoen så jag tog min egna lilla promenad till Björn Axen, där min minsta syster var med pappsen.
Var tillbaka i skolan lagom till engelska lektionen och efter två timmar så var dagen över, äntligen .. (A)

Sitter just nu och försöker att komma på en bra tankekarta som jag kan ta med mig till engelska provet på torsdag. Spanskan kan jag redan och det kommer gå bra förhoppningsvis. Annars är det konstigt. Spanska steg 1 är nästan FÖR lätt!
Back to english! På engelska provet så ska vi skriva en uppsats om våran Identitet. OCH VAD FAN ÄR MIN IDENTITET?!! Kanske blir lättare om jag kommer på det innan jag ger mig in på engelskan, hahah ^^ BYEBYE!

EFTERLYSES!!!

image426
Säljer du en Greenland Winter Jacket ( den på bilden ), eller vet du någon som vill sälja sin så måste du höra av dig till mig. Jag har nämligen letet efter den och nu säger dom i butikerna att min storlek XXS är slut för i år och kommer komma tillbaka nästa höst. SUCK! Jag måste verkligen ha en ny jacka till i vinter. Vill bara ha i färgarna grön eller svart. Så snälla, hör av dig!

Grymt bra låt av Lenny Kravitz


Ett måste ifrån KimJ

Morgonpigg | Morgontrött
Högklackat | Lågskor
Piercing i naveln | Piercing i läppen
Nybäddat | icke nybäddat
MSN | Skype
Vit choklad | Mörk choklad
Surt | Sött
Lakrits | Choklad
Tuggummin | Halstabletter
Kärlek | Vänskap
Sova | Äta
Frukost | Lunch
Majs | Gurka
Ladda upp en bild | Kolla på folks bilder
Bevakare | Vänner
Småbarn | Tanter
Stockholm | Göteborg
Japan | Kina
Läppstift | Läppglans
Feber | Ont i halsen
Kallt | Varmt
Vatten | Oboy
Cider | Saft
Vinter | Sommar
Snö | Regn

http://kimj.blogg.se

GALEN I VÄNNER!

Ni som känner mig vet att jag alltid har gillat Vänner, men nu är det helt annorlunda. Det känns som om jag skulle kunna ligga i timmar och bara titta på avsnitt eller avsnitt och aldrig tröttna. Som tur är så känner jag ju Robin. Han har alla vänner avsnitt år eller år och gissa vem som har lånat dom(A)..
Jag önskade mig år 10 i julas men dom kan jag ju utantill nu. Så jag bestämde mig för att kolla om allt ifrån början, för det finns många avsnitt som jag aldrig har sätt.
Så det ända jag gör om dagaran när jag kommer hem ifrån skolan är att lägga mig i sängen och kolla klart på ännu en dvd av vänner.
- JAG ÄLSKAR JOEY, VEM ÄR DIN FAVORIT?

image425

People, I think I'm back!

Sanna mina ord, jag är tillbaka på riktigt nu. (typ, kanske, lagom mycket) Jag har bestämt mig att börja skriva i bloggen dagligen om allt som händer och "fötter" i mitt lilla sagolika NOOOOT* liv. Det betyder att jag kommer uttrycka mig exakt hur jag vill och skriva om allt på MITT sätt. Så kommer du med någon äcklig kommentera så behöver du inte förvänta dig att du har förstört mitt liv/dag. För jag bryr mig inte (: Som sagt, I'M BACK ..

Snart så är året 2007 över och vi börjar om på nytt, eller iaf jag! Det känns verkligen efterlängat att få börja om på nytt. Har försökt flera gånger men nu äntligen så känns det som om allt kommer gå min väg. *för engångs skull*. För just nu så suger mitt liv gaaanska hårt. Men för första gången så handlar det inte om bråk mellan kompisar, skola eller föräldrar. Utan om andra saker som HUR jag trivs i skolan, min fritid och kärleken.. Alltså kärleken är inte direkt ett problem, kanske bara nått jag saknar. Men det vill jag helst inte gå in på mera, eftersom jag vet vilka som läsa min blogg osv ;)
Hur som helst så BACK TO MY SPARE TIME. Som sagt så spelar jag inte i nått lag i innebandy, vilket gör att innebandyn i skolan inte blir lika kul. Sen så jobbar jag inte heller nu, men har iaf skivit ett CV och skickat iväg. Så det ända jag kan göra är väl bara att vänta.. Vilket jag inte ALLS är bra på ;D.
- Men nu har jag iaf bestämt mig för hur jag ska lägga upp mitt liv och försöka hålla mig till den mallen OCKSÅ!

Jag skaaaa;
  • Sola mer solarium.
  • Tänka ännu mera på skolan och försöka bättre mig på det som behövs.
  • Hålla mig till de vänner jag har och inte skaffa konflikter. (vilket jag är bra på!)
  • Inte bry mig så mycket om kärleken. Låta den blomma ut av sig själv.
  • Hålla familjen nära.
  • Skaffa mig ett jobb och en stadig ekonomi.
  • Börja planera bättre än förut.
  • Bevisa att jag kan klara mig själv och att jag är en stoor flicka. (kommer ta åår)
  • Äta mer nyttig mat och inte köpa godis. (kanske ska säga ÄTA MAT(?))
  • Försöka minska på timmarna framför datorn.
Som sagt så är det många saker, både stora och små som behöver ändras på i mitt liv. Tro det eller ej men jag ska verkligen kämpa för att få det så som jag vill ha det. För jag vet att jag kan lyckas, det säger alla ..


Idag så har jag faktist spelat lite poker online. Det är inte någoting som jag brukar göra precis. Men såg att pappa satt och spelade som vanligt och då blev jag också lite sugen eftersom jag vet att jag har ett konto på Betsson. Så jag sprang in på mitt rum, låste in mig och sen så började jag spela.
Jag gick faktist + den här gången. Grattis till Natalie! (:

image424

Spanska och engelska prov nu på torsdag. Betyder att jag måste plugga till tusen. Satasr på MVG i spanskan och helst VG i engelskan. Men jag har ju ett par dagar på mig att läsa på och lära mig allt. Så jag får väl hoppas på det bästa. För jag tänker verkligen inte göra flera omprovn. Det räcker med alla dom som jag nyligen gjort från den veckan då jag var sjuk ..

Nu ska jag återgå till mitt pluggande / poker spelande. ADIOS AMIGO/A

Min hund (:

Här kommer lite söta bild på min kääära hund.


Eddie min älskade Jack Russell

Spanien vs. Sverige

image418 vs. image419
EM-kval kl. 21:00 Kanal 9!

HEJA SVERIGE!

'Hej, jag är stolt!'

image417
Bilden säger väl allt? ^^ HIHI

Hur lycklig är du?

[ ] Du har en pojkvän/flickvän
[X] Du har ett eget rum
[X] Du har en mobil
[X] Du har en iPod/MP3 spelare
[ ] Det finns en pool på din gård
TOTAL: 3

[X] Du klär dig som du vill
[X] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum
[X] Du har aldrig blivit nerslagen
[X] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på
[X] Ditt rum är stort nog för dig
[ ] Människor använder dig inte för den du är
[X] Du har varit på konserter
[X] Du har över 50 kompisar på facebook
[X] Du har bilder på Facebook
[X] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Facebook
[X] Du får tillåtelser
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan
[X] Du önskar inte att du var någon annan
[x] Du spelar någon sport
[X] Du brukar göra något efter skolan
TOTAL: 15

[ ] Du äger en bil
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar
[X] Du är nöjd med ditt utseende
[X] Du har bra självförtroende
[x] Du har aldrig fått ig
[X] Du har vänner
TOTAL: 5

[X] Du bryr dig om folk
[X] Du är nöjd med ditt liv
[X] Du kan mer än ett språk
[X] Du har ett nick
[X] Du har ett husdjur
[X] Du kan hela orden från 5 låtar
[ ] Du har inga fiender
[X] Du är en ganska snäll person (mot alla som är snälla tillbaka)
TOTAL: 7

multiplicera antalet x med 3

30x3 = 90% Lycklig (:
Snodd av Matilda (A) Fast jag var lyckligare än dig :P

I <3 MIN FRU

Måste bara nämna att min FRU nu äntligen har skaffat sig en egen blogg!
VÄRD ATT TA SIG EN TITT I! - http://enchantings.blogg.se

11/11

Grattis säger vi till Elin, min gamla klasskamrat som fyller 16år idag.

Imorgon så är det dags för mitt första 'utvecklingssamtal' i Fryshuset ever. Grattis till mig ;) Detta kommer väl bli mitt första samtal där dom inte sitter och säger hur dålig jag har vart, hur dåligt det går för mig i skolan och hur mycket jag skolkar. Eftersom det var så hela grundskolan.. Men idag så är jag en duktig flicka som har 100% närvaro i skolan och pluggar som en plugghäst för att lyckas 8-|. Min framtid är viktig för mig!

Imorgon så får vi också våra tränings saker som Roger hade beställt. Väska, shorts, tränings ställ osv.. Ganska efterlängtat om du frågar mig. Orka inte gå runt tränings saker i min handväska och målvakts väska är för stor..

Hur som helst så har skolkortet kommit också (för ett bra tag sen). Och jag är inte nöjd med dom! Fast jag fick iaf. stå upp för andra gången i mitt liv, WOHO! Men tyvärr så krånglar min skrivare vilket gör att jag inte kan skanna in bilderna på datorn.. Men det kommer väl senare, när jag orkar ta itur med den.

Nu ska jag återgå till mitt pluggande, som vanligt.. BYEBYE

" Vill bara nämna min älskade KVINNA som betyder mycket. - Jag älskar dig. "
GAMMAL BILD! Jag till vänster, KVINNAN till höger! (:

image416


Musik @ BLOGG

YEEEES, TACK SÅ MYCKET MARREN!
Nu har jag äntligen musik på min blogg :) Nu ska jag äta frukost! PUSS

Mycket plugg just nu! ..

Nu är vi inne på 'Projekt 4'. Där ingår bara ämnena Spanska 1 och Engelska. Det är rätt skönt med några få ämnen men det kan ändå bli ganska tjatigt.. Men hur som helst så har JAG hur mycket som helst och plugga på. Det är ju jag får igen för att jag var sjuk en hel vecka, just när vi hade 4 st prov. Så nästa vecka på onsdag så ska jag göra två st prov, fast jag egentligen kunde ha vart ledig. Sen så nu på måndag så är det en liten utställning som också är betyg satt. Sen näst-nästa vecka så har jag två prov på måndag + proven ifrån detta projekt på torsdag. JÄTTEKUL! Jag kommer inte få några roliga helger..
Men nu måste jag återgå till mitt pluggande. Önska mig lycka till ;) PUSS

Kärlek

Du finns överallt. Vad jag än gör, vad jag än är och vad jag än tänker på så finns du alltid där. Våra minnan och bilder kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. En plats som alltid kommer att finnas / vara öppen för dig under hela mitt liv. Jag vet att vi är unga och har hela livet framför oss. Men livet börjar väl inte då? Livet börjar när man födds och under den tiden så måste man leva livet på bästa sätt. Du kan inte sitta och säga att livet börjar vid 20, för där tar du fel.
Mitt liv har oftast bestått av killar om kring mig hela tiden. Men det är ju inte så konstigt eftersom jag trivs bäst med killar. Jag kan inte vara nära kompis med flickor. Det finns bara några fåtal som jag kan komma överrens om och dom är värda att nämnas; Marre, Sandra & Matilda. Men mitt liv förändrades när du dök upp. Det var som om allt krätsade runt dig, som om du och jag var gjorda för varandra. Jag fick kämpa med dig i nästan 6 månader för att äntligen vinna ditt hjärta. Det vi hade var helt underbar. Vi brydde oss inte om vad alla andra tyckte eller om någonting annat än 'oss'. Då var jag lycklig.

Det vi hade tillsammans, vårat "förhållande" varade kring 2 år. 2 underbara år tillsammans hade vi, du och jag. Dom 2 åren kommer jag alltid att bära med mig, ända till graven. Jag vet att det jag gjorde kommer jag att få ångra resten av mit liv. Men jag vill att du ska veta hur mycket du alltid kommer att betyda för mig. Jag kommer aldrig att släppa taget om dig, aldrig. Du har inte bara vart en pojkvän för mig, utan också min bästa vän som jag kunde dela allt med. Det vi hade var något riktigt speciellt som jag aldrig kommer att uppleva på samma sätt igen.

Du håller mig vaken om nätterna, i en annan värld under lektionerna och det är du som får mig att le när jag mår dåligt. Men nu när du inte finns här längre så känns det verkligen som om det är en bit i mitt hjärta som saknas. Som nu behöver fyllas igen, antingen av kärlen eller av sorg.
Jag är inte en sådan person som brukar erkänna sina fel eller buga för någon när jag gjort något misstag. Men det här är nått som jag verkligen ångrar och inte kan leva med längre. Jag försöker att le så mycket som möjligt, att vara så glad så att ingen undrar. Men innersinne så mår jag inte ett dugg bra, det är helt svart och tiden har stannat.

Jag tänker inte tvinga dig att ta tillbaka mig. Men jag vill bara att du ska veta hur mycket jag verkligen ångrar allt och att jag alltid kommer att älska dig. Föralltid! Som sagt; Du finns överallt

EMA 2007

image415
Ikväll kl 20:00 MTV! MISSA INTE!

RSS 2.0