"Saknat mig själv i helgen"

Åååååååh jag är tillbaka. Den här helgen har inte vart till någon succé precis. Eller jo ekonomiskt kanske men jag har inte haft någon tid för mig själv precis.
Fredagen började bra, med en match och sedan utgång. Mötte mmalte vid gullmars runt halv 10 för att sedan åka vidare till Bagarmossen och hem till Jimmie på fest. Trodde seriöst att festen skulle vara mycket, mycket bättre. Just därför jag bjöd dit sötnosen Patrick och hans vän David. Men som sagt, så sög han ganska så hårt. Eller okej, den var nice eftersom jag kände hela jävla festen. Träffar alltid gamla kompisar hemma hos Jimmie.
Men när kvällen började bli mörk sp drog vi oss hem, jag skulle trots allt upp tidigt och döma en match (som vanligt..). Allt gick bra tills vi lämnade av mmalte i gullmars. Vill inte berätta för mycket för alla känsliga läsare. Men kan säga att jag spydde X antal gånger och i var enda papperskorg på hela centralen. Myyyysigt^^ Man ska nog inte dricka när man är sjuk...

Eftersom jag inte kunde sluta spy så spydde jag självklart även hemma. Så det blev ingen utgång för min del på lördags kvällen. Hade ändå aldrig orkat, har mått så dåligt och mår fortf. dålig :(

Idag har jag bara dömt hela dagen lång, så det är väl inte så mycket mer att berätta om dagen. Allt gick bra och nu har jag äntligen pengar igen (A). Dags för mig att åter gå till mitt pluggande.

Torsdag morgon

Börjar egentligen kl 11:00 idag med film, men eftersom jag missade första delen av filmen igår så tycker jag att det är ganska så onödigt att gå dit, titta på filmen som jag inte ens kommer förstår någonting ur, inte kuna äta eftersom skolans mat är äckligt och sen bara sitta där helt rastlös och vänta på att nästa lektion ska börja. Nej istället så kan jag vara hemma och bara ta det lugnt. Äta en lugnt frukost och kanske t.o.m få lite ordning i mitt rum.

Min torsdag gick från att vara hur stressig som helst till att inte behöva göra ett piss. Min Make up rådgivning blev flyttat till nästa vecka på tisdag för att dom hade ont om personal. Typiskt min otur. Aja men idag ska jag väl bara plugga då, kanske blir en stund i stan efter mina tre lektioner idag, vem vet.


H&M goes black


Äääälskar den blommiga toppen och jackan <3

Sjukling.nu

Jag hatar att jag älskar att vara sjuk. Kan man säga så? Aja men sjuk är jag iaf, på riktigt! Har fortf. skit ont i halsen sedan den omtalade derby matchen. Blöö, kunde inte ens prata i skolan igår. Alla bara gick runt och skrattade åt mig, tack så mycket ;) Nej men så idag när jag äntligen har min första träning så bestämmer jag mig för att stanna hemma och bara vila ut min hals ordentligt. Måste ju kunna säga någonting på lektionerna, annars kommer dom bara sänka mitt betyg och det vill jag absolut inte.

Så, idag är det onsdag och det är enda dagen på hela veckan som jag inte har någonting planerat. Känns skönt att bara kunna sitta här, halv naken och inte behöva göra ett piss. Fast där ljög jag.. Mamma tvingade just mig att dammsuga och så har jag två läxor att göra också. Fast dom lär gå ganska så snabbt, bara jag kommer igång...

Här får ni en överblick på vad jag har kvar av veckans schema:
Torsdag:                                                              Lördag:
11:00 - 12:00 Film                                                  12:45 - 14:20 Match P13
13:00 - 13:50 Sh B                                                 Chill resten av dagen
14:00 - 14:50 Arbetspass
15:00 - 15:50 Engelska B
17:00 -18:00 Make up rådgivning
Plugg resten av kvällen

Fredag:                                                               Söndag: 
10:30 - 12:00 Gym                                                12:45 - 14:20 Match P13
13:00 - 13:50 Mentor                                            15:15 - 16:00 Match F13
14:00 - 14:50 Svenska B                                        17:30 - 19:00 Match F14
17:30 - 19:00 Match F13                                        Plugga eller sova resten av kvällen
Fest / umgås resten av kvällen

Som ni ser så har jag en del matcher att döma. Rätt kul sen när helgen är slut. Kommer äntligen ha lite pengar att shoppa för förhoppningsvis. Har räknat ut på ett ungefär vad jag kommer ha när helgen är slut.
5 x 270 = 1350 + 270(som jag fick igår) = 1620

Jag är svensk!


Haha, när man får en sån här kommentar så kan jag bara inte hålla mig för skratt. Om jag minns rätt så har jag fått nått liknande tidigare och självklart så är avsändaren "Anonym". Jag menar, om dom ställer en fråga så borde dom förvänta sig ett svar. Men hur ska jag kunna svara till någon anonym.
Hur som helst så ska jag berätta hur det ligger till..

JAG ÄR 100% SVENSK.

Men långt tillbaka i släkten enligt min mamma (om jag nu kommer ihåg rätt) så finns det mongoliskt och estlänskt blod. Men detta har egentligen ingenting med mig att göra eftersom det är så långt tillbaka i tiden. Men eftersom jag ser mig själv i spegeln minst hundra gånger om dagen så förstår jag vad folk pratar om när dom t.ex tror att jag är asiat. För vissa drag finns det, men inte så mycket att jag skulle kunna vara född där eller att min familj skulle vara där ifrån. Bara patetiskt skit snack, tänk efter!

2-2

Jag har ont i halsen, kan inte prata och är på ett jävla humör. Tänker bara avsluta kvällen med att säga att jag förstår inte hur något lag kan ha så tur som bajen. Gör alltid mål i sista minuterna eller sekunderna. Visst, våran straff var ganska så mesig. Men domarn var ett mongo som inte kunde döma ordentligt så klaga på honom istället. Men vi hade fan 80% av matchen men ändå ska det alltid sluta 2-2

TUR BAJEN, TUR!
JÄVLIGT ONÖDIGT ATT SLÄNGA IN MASSVIS MED SKIT PÅ PLANEN. OCH INTE BARA EN GÅNG UTAN 3-4!


Självklart så är det också alltid bråk efter alla derbyn. Alltid kul att se på, spelade in lite också. Fyfan vad polisen sprutade tårgas / pepparsprej eller vad det nu var. Stackars folk som fick det i ögonen. Haha, men som alltid klarar jag mig hel hem. Jag är ju trots allt en duktig flicka(A)

Hur som helst, bra spelat gnaget <3


Härlig bild på Ivan Obolo

DERBYFEBER

vs.

Smycketräd

Köpte ett smycketräd igår innan jag drog till Michalea också. Riktigt snyggt blev det.
Vad tycker du?

Bilden är i jättedålig kvalite, förlåt för det.

Min lördag

Som sagt så kom jag iväg någon gång vid tre - halv fyra. Kommer inte riktigt ihåg. Då skulle jag iaf till Västerhaninge och träffa Michaela. Där stannade vi väl inte allt för länge innan det var dags för oss att dra tillbaka in till stan igen för lite partaj. Först trodde vi att det skulle bli vid långholmen, men sen insåg vi hur kallt det var ute så vi stannade kvar hos mmalte hela kvällen lång.

Mötte marre, hennes kille och hans kompis vid telefonplan så att dom skulle hitta fram. Sen när vi väl hade suttit där alla fyra ett bra tag så insåg vi att det behövdes en aning mer folk. Så då var det bara dags att ringa runt.
Det slutade väl med att lägenheten var ganska så full med trevligt folk, och om man skulle hitta marren eller hennes pojke så var det bara att gå till närmaste säng^^

I början så tog jag lite kort, men sen så tog alkoholen över och kameran försvann ner i väskan. Men jag hade iaf en otroligt kul kväll och det här måste vi göra om fan!

Dagen efter är ju aldrig riktigt kul, så idag blir det bara film och mat heeela dagen. Måste tagga till inför skolan och derbyt imorgon!

Min nya frisyr i helhet


Förlåt, men min mun ser helt fuckad ut..

Bjuder på en riktigt bra låt!


Kardinal Offishall feat. Akon - Dangerous'

En suddig och tidig morgon

Nästan allt för tidigt för min del. Men har man tider och passa så har man. Satt precis på tv och lyckades tajma handbolls finalen mellan damerna. Norge - Ryssland, grymt spännande även fast det precis har börjat. Självklart håller jag på Norge, har aldrig gillat Ryssland ^^..


Matchen mot Sverige.
Riktigt kul bild ^^ Vad fan gör norskan med svenskens näsa?!


Senare idag ska jag träffa Michaela och förhoppningsvis Patrick också. Annars blir det Michaela hela dagen, vilket jag inte har nått emot (a). Vi hade tänkt att baka lite, kanske hoppa lite studs matta beroende på vädret och självklart ta massvis med kort.

Nu ska jag sätta mig och gå igenom lite jobb. För jag behöver verkligen ett jobb och pengar just nu..

"hon är våldtäcksman" (8)


Grattis Hanna!

.. Som vann design tävlingen. Kommer att komma en ny inom en snar framtid förhoppningsvis. Beror på hur mycket tid jag kommer att ha för det.

Här hittar ni hennes blogg.


Stressig dag

Jag har ont i hela kroppen. Känner att den här helgen kommer att bli en sån där "gnäll helg". Men nu har jag iaf kommit igång med träningen efter att ha lagt den på sidan under hela sommarlovet. Och som sagt, det känns!

Skoldagen idag var helt onödig och o organiserad som vanligt när det gäller fryshuset. Men ändå skönt att få komma upp tidigt och ut ett tag på morgonen. Efter att vi var klara med alla lekar på långholmen så drog jag mig hemåt för att följa med familjen till Skärholmen på en liten shopping runda. Men vi kom aldrig dit... Istället så hamnade vi i Haninges Centrum där jag hittade fyra tröjor och ett på snygga skor. Inte vilka skor som helst, utan gummistövlar. HAHAH! Jag vet att det låter komiskt, men dom är grymt snygga! Passar perfekt till det vädret som antagligen kommer komma fram över. Slipper man bli blöt om fötterna (strumporna), vilket jag hatar att bli.

________________________________
På vägen hem så blev det Mcdonalds mat igen eftersom vi alla hade bråttom till olika saker. Pappa och jag skulle iväg och döma fotboll som vanligt och systrarna skulle ner och klippa sig. Men alla hann med det dom skulle och nu väntade bara all press på mig. Jag skulle döma tre matcher efter varandra och det handlade om en P14 och två P13 på Älvsjö IP. Men för ovanlighetens skull så gick det riktigt bra.

Haha, det roligaste under matcherna när man dömer så här små pojkar är att kolla vilka som kommer att se bra ut när dom blir lite ändre. Och det finns nästan för många kan jag säga. T.ex en kille i Vendelsö som var otroligt snygg redan nu, tror faktiskt att jag har dömt honom förut. Aaauw, han var så gullig när han kom fram till mig både innan och efter matchen. Det roliga var att han hade en tvilling som såg exakt likadan ut, men han dök upp i halvlek som publik.

Aja men batteriet dog under andra matchen så jag hade ingen kontakt med omvärlden och där gick jag helt ensam med 750kr löst i fickan som vem som helst skulle kunna ha rånat mig på. Men idag var det min tur dag tror jag. Yeey^^

Nu sitter jag här och äter mackor och dricker te i min ensamhet. Tror jag ska gå och lägga mig snart. Det är en dag imorgon också, och då ska det hända mycket saker. Heörs imorgon, puuuuuuuus

Går och lägger mig nu

Jag orkar inte mer. Är så jävla trött i hela kroppen och har ont i ryggen. Sängen ser jävligt lovande ut så nu är det dags tror jag. Imorgon ska vi ju leka med basgruppen, måste ju tagga till.
Hörs imorgon, puss och kram!

Patetiskt..

Regeln lyder så här: ”Skolkort för gymnasieelever regleras i skollagen. Där står att man måste ha minst 6 km från till skolan för att få skolkort kostnadsfritt av kommunen. Stockholms kommun mäter avståndet via eniro.se eller hitta.se. Folkbokföringsadressen gäller…”

Mitt avstånd till skolan är 6,9 km?! Vad är det dom inte förstår.
Felet är att jag inte fick något SL kort av skolan idag. Jag fick förra året, och har inte flyttat en meter sedan dess. Detta är en aning sjukt och bara larvigt. Mamma ska försöka fixa det här nu eftersom man måste ringa och överklaga till Länsrätten. Hoppas att allt löser sig. Annars kommer jag ju inte komma till skolan...

_______________________________________________________

Skol dagen var otroligt kort och onödig. Vi skulle dit, lyssna på lärarna som sjunger, hälsa på våra nya lärare och även gamla, sen delas in i mentors grupperna och sist få veta våran basgrupp samt få SL kort som jag då inte fick -.- Allt kanske gick på en och en halv timme. Detta kunde vi lika gärna ha gjort på måndag och börjat skolan då istället. Inte okej!

Efter att vi lämnade skolan så drog jag, Kinell och Robin in till stan för att leta reda på min jacka / tröja från Gina tricot. Men som vanligt så är den slut överallt. Det ända jag hittade var en brun som var trasig i mudden. Men som tur var, i min storlek. La undan den tills imorgon, ska ringa runt och kolla ifall någon annan affär har den. Annars åker jag in och köper den imorgon efter skolan. Trodde inte att den bruna skulle vara så snygg som den var. Mjaaau!

När jag väl gav upp mitt letandet efter jacka / tröja så åkte vi till Assist och Kinell köpte en klubba. Som om han inte har nog av klubbor hemma. Sen blev vi hungriga och tog en pizza innan hem gång. Blä för pizza. Om det ska vara pizza ska det vara pizzahut! :D


Bjuder på en morgon bild

FÖRSTA BILDEN MED MIN NYA FRISYR^^

Direkt från minneskortet. Helt ofixad och inget photoshop^^

Första dagen i tvåan

Japp, nu smäller det. Idag så börjar jag äntligen(?) tvåan. Nu är det bara två år kvar till studenten .. ^^ Känns lite konstigt att sitta här ca halv 8 på morgonen, när jag har gått upp runt lunch eller senare hela lovet. Men nu är det slut på det roliga och nu kommer helvetet fram. Bara jag klarar tvåan så är jag nöjd, för då borde trean bli så mycket enklare.

Det som lär vara roligt de första dagarna är väl att vi alla får umgås igen. Har typ inte träffat några från skolan under sommaren. Resten av terminen så lär man väl lära känna treorna mycket bättre och kan ta sig en luck på de nya ettorna som har börjat. Hahaha! Nu jävlar ska det mobbas!

Men nu har jag inte så mycket tid att skriva längre. Ska möta Michaela och Jossan 08:40 vid tvärbanan utanför skolan och jag har bara satt på mig en tröja och sminkat mig. Mitt hår lär ta mins 20 min.... Jag vet inte vad jag ska göra med det?! :O


Kväll hos mmalte

Min kväll började med en middag på IKEA bland alla andra miljoner folk och slutade upp i Älvsjö framför mmalte dator, i försök till att fixa Photoshop CS3 till henne. Men som vanligt så funkare ingenting för mig just nu.
Aja men kvällen blev lyckad hur som helst. Blir den alltid när jag är med mmalte, men idag bjöd hon fan på sockerkaka och frukt. Fick även låna en snygg klänning(?) som jag hade tänkt ha på mig imorgon. Men nu när jag började fundera så kanske det är lite väl mycket att ha till första dagen. Mamma sa desamma... Nåja, får se hur det blir imorgon, på vilket humör jag är på.

Jag har förresten hittat min stora kärlek på IKEA. Har sätt den förr på internet men idag möttes vi, öga mot öga. Min spegel och jag. Spegeln är lika stor som hela IKEA nästan, och det är de jag älskar med den. Den ska jag absolut köpa när jag flyttar eller innan det om jag hittar plats här i mitt lilla rum.

Spegeln är 78cm bred och 196 cm hög. Snacka om stor spegel.....
Priset ligger på 899kr.



Min blogg ser olika ut

Har märkt att min blogg inte alls ser likadan ut på allas datorer. Även fast det är ganska så rimligt. Men hur som helst så ska den se ut som den gör på min. Där är den snyggast. Ville bara säga det, så ingen missförstår min design!


(klicka på bilden för att se den i stort format.)

Utmaning

Mina favoriter:
1. Klädbutik: Finns så många bra.
2. Inredningsbutik: IKEA!
3. Godis: Lakris
4. Stad: Las Vegas, Sthlm
5. Dryck: X-ider eller mormors saft
6. Musik: Hip/Hop och RNB. Men lyssnar på det mesta
7. Tv-serie: Vänner och DH
8. Film: Hancock eller det mesta av skräck
9. Träning: Gymma
10. Bakverk: Kladdkaka, sockerkaka eller muffins
11. Glass: Allt med jordgubbs smak

Jag utmanar: mmalte, Rebecca och Emelie (ungmamma15)

Hitt vs. Miss


Vad tycker ni om den här tröjan?
Hitt eller Miss? - Själv så lutar det mer åt Miss, men liksom ändå inte ...


Design tävling (NR1)

Det här är min första design som jag lottar ut. Hoppas ni gillar den.

Det ända ni behöver göra är att kommentera det här inlägget och skriva att du är med. Du har större chans att vinna om du lägga ut tävlingen i din egen blogg. Du får gärna kopiera bilden och använda den. Glöm inte att länka till inlägget, så blir det lite lättre för mig att hitta det.
LYCKA TILL!

*TÄVLINGEN SLUTAR PÅ FREDAG KL 22:00*


Klicka på bilden om du vill se designen större.

Kul test

Hittate ett ganska så kul test på Miss Tingeling Lundgerns blogg!
Gör testet här



Trodde aldrig att jag bara skulle bli 38% ond. Glädjer mig (a)

Jesse McCartney - Into Ya


Jesse McCartney - Into Ya

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på hela Jesse McCartneys nya CD. Han har blivit en helt annan sångare har jag märkt. Mycket bättre musik just nu, gillar verkligen alla spår i alubumet. Men just den här är specielt bra. Eller håller du inte med mig?

Jag har tänkt på en sak

Om vi säger att 20 personer skulle komma fram till mig och säga vad dom tycker om mitt utseende så skulle:
14 st säga att jag var söt.
4 st säga att jag var snygg.
2 st säga att jag var vacker.

x Av dom 14 som skulle säga att jag var söt, skulle minst 12 st ha svensk bakgrund.
x Av dom 4 st som skulle säga att jag var snygg, skulle ungefär hälften = 2 st ha svensk bakgrund men förmodligen 20+.
x Av dom 2 st som skulle säga att jag var vacker, skulle båda ha utländsk bakgrund och bara vara ute efter sex.

Är inte folk lite patetiska?..

Men om man har tur så är EN av dessa 20 personer någonting för mig. En med svensk bakgrund, snygg, omtänksam och har förmodligen världens vackraste ögon och när han låter munnen tala så kommer det från hjärtat inte från huvudet. Jag tror jag har hittat den personen..

Jag behöver shoppa

.. om jag ska överleva detta. Skolan börjar imorgon kl 09:00 och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Har typ ingenting nytt att ha på mig. Får ta en snabbis förbi staden och kolla efter nått billigt men snyggt eftersom jag inte har så mycket pengar just nu. I brist med allt annat..

Sen när jag har fått lite mer pengar i plånboken och när studiebedraget äntligen har kommit tillbaka så kommer jag bosätta mig i stan ett BRA tag.
Just nu så sitter jag bara och tittar runt på nätets alla mode sidor och försöker kolla efter nått snyggt. Men än så länge så har jag bara hittat två riktigt snygga Jackor(?) från Gina Tricot. Två nya favoriter, helt klart! Och ett riktigt coolt par skor från H&M. Jag har faktiskt aldrig köpt ett par skor där. Kanske är dags nu?




ääälskar min nya design!

Den som inte älskar min nya design är dum i huvudet. Japp så är det!
OOOOOTROLIGT NICE. Fast nu krånglar mmalte blogg -.- BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!


Äntligen klar med håret

Tog ett jävla bra tack för mig och mmalte att blir klara med mitt hår. Först var det tänkt att vi skulle mötas 14:30 utan för Willys i Älvsjö för att köpa färg. Men allt blev lite för senat och vi möttes istället klockan 15:10. Sen när vi väl kom in och äntligen skulle ställa oss i kassan, så valde vi självklart fel kö. Med världens fulaste bebis framför. Plus att jag fick med mig ett nytt Deo stick eftersom min förra är slut, nytt rak lödder, en ny tandborste och självklart lite glass på vägen hem.

När vi då skulle sätta igång så kom vi på att en färg burk inte skulle räcka till mitt hår. SMART! Så vi tog i allt vi hade och gjorde vårat bästa. Resultatet blev inte så lyckat, jag såg inte så mycket skillnad. Kanske i mörkret, men inte ljuset. Så mmalte försökte med att springa ner till Konsum och kolla om dom hade samma färg som vi hade köpt. Men konstigt nog hade Konsum INGEN HÅRFÄRG ALLS!? Vad fan är det för Mat affär?:O
Hur som helst så lyckades jag tajma familjen och dom kom hem med två nya paket, så det var bara för mmalte att göra om hela skiten. Stackars lilla mmalte.

Efter ett tag så blev mmalte lite hög på doften och började flumma, en kul avslutning på kvällen. Nu väntar bara TVn och sängen. PUUUUSS

Från ljus brunt till MÖRK BRUNT, inte svart!
Fick mycket kortare hår också, plus en lugg. Riktigt snyggt och skönt med nytt frächt hår!
Vad tycker du om mitt nya hår?

MMALTES nya design

Jag är super nöjd med designen. Självklart är det jag som har gjort den.
Vad tycker du om hennes nya design?


Nu börjar allt igen...

Idag är det tränings dags. Imorgon ska jag klippa och färga håret. Eller mmalte ska faktiskt för första gången färga mitt hår. Jag har aldrig färgat mitt hår någon mer stans än hos frisören. Lite nervös är jag trots allt. På onsdag så har jag faktiskt inte någonting bestämt, men på torsdag så börjar ju skolan så jag ska antagligen ta det lugnt på onsdag och gå och lägga mig tidigt. FAN, mitt lov är snart slut......

Imorgon så kommer familjen tillbaka också. Har vart skönt att fått vara ensam ett tag nu, att pappa har vart här känns nästan inte av eftersom han har så mycket matcher osv. Fast måste erkänna att jag har saknat dom ganska så mycket. Vi ska inte tala om hur mycket jag har saknat min bebis, Eddie.



Hjälp, någon?!

För det första så vill jag bara börja med att säga att The Voice S-S-S-S-S-ÖÖÖÖG IGÅR! Det var mer folk än någonsin och man kom fan inte fram. Speciellt inte om man var i samma tillstånd som mig och mmalte. Men jag träffade iaf en jävla massa gamla kompisar. Som t.ex Matilda från fotbollen, vi har inte träffats på flera år. Den så träffade man ju dom vanliga (vad jag kommer ihåg iaf).

Som vanligt så sitter jag i köket och kollar på OS. Det gör jag varje morgon nu, känns skönt att vakna till lite idrott. Just nu är det final i Tennis, självklart så håller jag på Nadal. Sen så är det mycket svenskt i friidrotten. MUMS!

NÅGON SOM SKULLE KUNNA HJÄLPA MIG MED MITT LJUD. DET HAR FÖRSVUNNIT FRÅN DATORN, MEN FUNKAR OM MAN STOPPAR IN HÖRLURAR. SNÄLLA, HJÄLP MIG!!!


THE VOICE!


Fredag kväll

Kom just hem från matchen. Gick inte så jättebra som det gick i onsdags, tror fan jag måste börja springa ordentligt. Gymmet är inte tillräckligt. Så nu har jag lovat min mamma att "Powerwalka" minst en gång i veckan. Det kommer fan inte funka, vi kommer se så roliga ut.. Tycker vi ska göra det i Älvsjö skogen så alla slipper se oss (a) HAHA!



Och där pep maten. När man är så här ensam hemma så blir det färdig lagad mat eller skräp mat. Men idag har jag faktiskt vart duktig och handlat lite riktig mat och inga chips. YEEY!

Men nu har jag inte mer tid med bloggen just nu. Ska hänga upp tvätten, äta upp min mat, städa mitt rum och fixa mig innan jag kan dra iväg till 08 ikväll. Snart så kommer mmalte också, kan ju inte låta henne vänta allt för länge. Men jag ska bara kolla klart på den här OS summeringen av dagen. Tjejerna förlorade tyvärr i Fotbollen, men Svenskarna vann över Frankrike i Tennisen. Otroligt kul!

Nu far jag

Jupp, nu är det dags är match.
Hörs senare, PUUUUSS


Sverige - Tyskland

Nej men ojsan, här sitter jag och kolla på tennis när det är svensk dam fotboll på svt24. Varför har ingen sagt det för. Men jag hann precis byta till början av andra halvlek. Hoppas jag hinner se klart hela matchen innan jag själv måste ge mig iväg på match. 0-0 än så länge. KOM IGEN NU SVERIGE, KROSSA TYSK-JÄVLARNA!



Ung08, fredag

Sitter i köket och kollar på par tennis. Sverige leder just nu mot Frankrike, men det är inte överlägset. Men vi tar där emot hem segern på läktaren. Det är ett otroligt drag på svenska fansen, kul att höra. Som vanligt så sitter jag och dricker te till frukost, känns som att min dag börjar på rätt sida med en kopp te på morgonen. Någon som förstår vad jag menar?


I have been to Amsterdam, have you?


Hur som helst så blir det inte så mycket 08 idag. Eftersom jag har en match som börjar kl 17:30 så missar jag finalerna i Mixcupen. Nu blir jag riktigt ledsen i ögat... Aja men ikväll så är det DJ - SHOW mellan kl: 21:30 - 01:00, det ska jag INTE missa!


Jag försöker spela näs flöjt(?)


Jag kunde fan inte sluta garva. Fy fan vad kul det var! :) Men det bästa är ändå slutet ..

Ung08, torsdag



08 hade inte så mycket mer än vanligt att bjuda på idag. Vädret var ju åt helvet som det alltid är här i Sverige, snart flyr jag här ifrån och tar med mig min kvinna. Jag börjar ju bara böla så fort det börjar blåsa.. INTE OKEJ!

Bilden till vänster är förjävligt ful, men hela 08 har ju tyvärr sätt den tusen gånger om. Jag och mmalte skulle bara driva lite och skicka in en driv bild. Vi trodde att den skulle dyka upp och gång och att nästan ingen skulle se den. Men istället så kom den upp tusen gånger om och ALLA ser den verkligen. Fett FAIL av oss...

Aja men imorgon så lär det hända lite mer än dom övriga dagarna som har vart, och på Lördag så är det The Voice. Då lär det vara än jävla massa folk inne. Men nu ska jag återgå till min glass. PUUUUUUUS

FICK ÄVEN VETA ATT VI BÖRJAR PÅ TORSDAG, DEN 21/8 ISTÄLLET FÖR DEN 20/8. UNDERBART!


En vecka kvar nu bara..

Gud vad tiden har gått snabbt den här sommaren. Kan bero på att jag har haft så himla kul, men det är ändå inte okej. Jag vill ha mer sommarlov och hinna träffa mer kompisar. Men men, nu är det som sagt bara en vecka kvar av sommarlovet för min del. Måste verkligen göra någonting speciellt varje dag, hela den här veckan.

Som idag te.x så har jag min första match att döma för säsongen. Helt okej början! Så det blir tyvärr ingen Ung08 för mig idag, om jag inte smiter in innan eller efter. Min match börjar ju trots allt kl 17:30 i Älvsjö. Tror jag måste läsa igenom lite regler innan jag går ut på planen. Var ett tag sen jag höll i pipan.

Nej nu har jag absolut inte tid med mer blogg för idag. Kommer säkert in senare ikväll. För nu ska jag äta frukost, sola, fixa mig, fixa rummet och ta en jävla massa nya kort. Kanske t.o.m går ut?!
______________________________________________
Vill även tipsa er som ringer med Comviq Kompis och behöver nya pengar på kortet. Allt du behöver göra är att klicka dig vidare till "zidiz" blogg och delta i tävlingen. Där står det även mer om tävlings reglerna. Lycka till!



( Juuste, fick ett sådant där band som jag skulle ha igår. KUL men fjortis (: )

NNATS goes wanna be

Jag kör en Elin Kero / Matilda Hammar style. Eller jag försöker iaf!
Tycker du att jag har lyckats, jag blir iaf själv jävligt sugen.

Jag vet att det inte är påsk, men tyckte att motivet passade bra ändå.





Lovar er mer bilder vad ni än tycker ;) För jag har nämligen kommit fram till att bild är kul!

Ung08, tisdag

Sådärja, äntligen tisdag och jag är uppe med tuppen(?) eller nästan iaf. Nu gäller det bara att få upp mmalte ur sängen också, kan ta ett tag det .. Men så länge så kan jag ju skirva i bloggen och fixa mig själv + frukost. Haha, vi har nämligen bestämt för att vara inne tidigt och skaffa sånt där fjortis band. Man lever ju bara en gång och så är det ju stockholmarnas år, så finns inget att diskutera om.

Pappa är redan på väg in för sitt 3-4de år på Ung08. Kul att han vill ställa upp, han får ju trots allt en bra summa av hela skiten.
Nej men nu har jag inte tid längre. Kommer säker träffa en jävla massa kompisar där inne, kanske inte så här tidigt men runt 2-3 tiden skulle jag kunna tro. Hörs senare, puuuuuuuuuuus


Det här ska vi ha!

Måndag 11 Augusti

Mmalte har precis gått. Så nu sitter jag här, själv i mitt lilla rum och pillar med Photoshop. Utan photoshop skulle jag ärligt talat inte överleva. Det är så otroligt jävla kul. Idag så kommer väl inte så mycket mer hända än att jag sitter vid datorn, tar lite kort eller helt enkelt drar ut med mmalte senare.
Har även fått en jävla massa nya låtar i ITunes nu, så nu har jag någonting nytt och bra att lyssna på som t.ex Rihanna - Disturia. Så jävla bra! Fast videon är lite sjuk tycker jag (A)..



Listan för dagen blir väl följande:
Städa lägenheten
Sola
Fota + fixa bilderna i Photoshop
Fixa någonting att äta
Kolla upp mina matcher
Söka mer matcher
Fixa någonting kul till ikväll
Ta ner tvätten
Tvätta vit tvätt


Farmors 70års kalas

Förlåt för att jag inte hann lägga in någonting igår. Men strax efter att jag kom hem från en otroligt dålig match spelad av AIK så kom mmalte och strax där efter kom även David och Kim som vi träffade i Alanya. Dom är här på besök från Umeå och åker tyvärr hem idag. Men det var riktigt kul att träffa dom iaf. Många minnen som kommer tillbaka.

Men hur som helst så har jag äntligen fixat lite bilder från farmors 70års kalas i lördags. Vi hade otroligt kul, speciellt pappa innan han däckade runt 6-7. Vi höll på hela kvällen och måste bara säga att min släkt är otroligt sköna. Så kul att alla kusinerna är samlade och att få träffa alla anda också. En kväll att minnas. Tyvärr så hade jag inte kameran framme hela tiden eftersom jag var tvungen att tänka på annat. Men några bilder fick jag iaf.


Så glad blev farmor när hon äntligen fattade att hon fick en 32" LCD TV i present.
Och sen en klassisk bild på våran första rond, härlig bild tycker jag ^^


Syskonen + mor



SHIIIITT

Hade heeelt glömt bort att det var AIK - Elfsborg idag. Hur att man har en morbror som ringer och påminner än. Haha, herregud. Helt plötsligt blev min chill söndag en riktigt stressig söndag istället. Skriver med om kalaset när jag kommer hem ikväll! puuuusss

Grattis farmor, 70 år!

Nu ska jag och pappa iväg till farmors land. Det är ju 70års fest! :D
Har inte så mycket mer att skriva just nu, kommer väl mer efter åt. Plus bilder!

080808

"Inlägget skrivs i efterhand"
Det var helt kaos på Stureplan igår ikväll. Var så jävla mycket folk att man kom fan inte förbi klungan. Otroligt sjukt, men ändå fett okej! Men det sämsta med hela kvällen var att comviq nätet inte funkade som vanligt^^ Så jag fick inte tag på någon... Min och mmalte kväll slutade mycket tidigare än vad vi hade tänkt oss. Men eftersom jag är uppe redan nu för att åka till farmors land så var det ändå helt okej att komma hem runt 12 - halv 1.
Blev faktiskt lite besviken igår. Ingenting var som jag hade tänkt mig. Nåja, fick iaf träffa lite kompisar, vilket man inte säger nej till.

Nästa vecka på tisdag så börjar ju ändå trots allt Ung08, äntligen. Även om det mest bara är fjortisar där så går jag alltid dit. Beror också mycket på att pappa är där och dömer fotbollen. Kul att titta på!
Men nu måste jag röra mig, puuuuuuuuus



Super nöjd!

Otroooligt nöjd med min nya design! :D Ska lägga till mer senare! :)
Vad tycker du?

Kryssning ikväll

Nu har jag för mycket att göra för att kunna sitta vid datorn. Så jag langar in en bild på mig själv och så hörs vi imorgon! PUUUUUUUUUUUUUS


Natalie är glad på en stooooor bild! :)

kvälls promenad

Kvällen har vart helt okej. Några små pojkar kom fram och raggade på mig och mmalte när vi var på väg hem från våran promenad i stan, samt ett kort besök på Mcdonalds. Ganska kul var det ändå. Fanns liksom en 88a och en 94-95a(?) i gänget. Sjuuukt!

Är ganska så stressad just nu, tror jag ska gå och lägga mig snart. Behöver all sömn jag kan få. Ska nämligen vara hemma hos mmalte redan runt 15:00 imorgon och innan dess ska jag ha städat mitt rum, packat, lämnat pengar till Sebastian kl 1 och gjort mig klar osv. Jag kommer få gå upp kl 10:00 för att säkert hinna med allt.
Men packningen ska inte ta allt för lång tid. Ska bara vara borta över en kväll. Behöver bara underkläder, ett par mjukis byxor, ett par jeans, två par skor, tre - tre par tröjor, smink, kamera och laddare. Resten fixar sig självt!

Men nu lockar faktiskt sängen en aning.
Jag är tillbaka på fredag efter middag igen, om jag hinner. Tror jag ska vara inne i stan då eftersom det är Stockholmarnas dag, 080808 ;D YEEEEYY

Tjo tjo tjoo

Har vart en jobbig dag. Verkligen fel dag för att umgås om man heter Natalie. Är verkligen för trött för verkligheten just nu. Men det är väl bara acceptera läget och blicka framåt. Idag så är det ju bara två veckor kvar på mitt sommarlov, känns helt jävla sjukt. Vill inte att det roliga ska ta slut och att det jobbiga ska börja nu igen. Som bara kommer att bli allt mer jobbigt. Suck!
Istället för att bara sitta hemma och tänka på hur lite tid det är kvar av lovet så tänker jag utnyttja det genom att åka Viking Line med mmalte, hennes lillebror + kompis och hennes mamma. Den här båt resan är någonting som vi verkligen har tjatat på länge att få göra. Haha eftersom det är någonting vi brukade göra förut minst en gång om året. Så nu är det äntligen dags igen. NU SKA VI HA RIKTIGT JÄVLA KUL!



Har även upptäck att min mobil är banan formad..... Hoppas bara att det går på försäkringen, annars jävlar blir jag arg. Kan inte sluta tänka på det varje gång jag ska använda den, vilket är nästan hela tiden. Blir bara arg, den ser så jävla ful ut.

Även fast det har vart en jobbig dag idag så har jag lyckats umgås med Philip, mmalte och östermalm (mmalte sötnos). Träffade även lite kompisar på vägen som Marcus och Rickard. Men nu ska jag ägna lite tid åt lilla Philip, PUUUUUUUS

JAPP, DEN BILR DET!


Nu har jag bestämt mig till 100% och den här tatueringen bilr det.
Ääälskar den, men vad tycker du? JA eller NEJ

Ny design TACK

Min blogg design är tråkig. Som sagt så la jag inte ner så jättemycket jobb i den, eftersom jag bara satt och lekte i photoshop. Så nu är det dags för en ny igen, men kommer ta ett tag innan den är helt klar. Ska försöka mig på lite nya linjer, haha får se hur det går med det! :) Mer om det senare, nu ska jag sova eftersom jag har ett möte att passa imorgon!

Att allt kan bli så annorlunda

Sitter och tittar tillbaka bland mina första inlägg här i bloggen. Riktigt kul att läsa och se hur mycket jag egentligen har förändrats. Hittade även ett inlägg om framtiden då, som lyder så här:

"Om 1år, (17år); Förhoppningsvis så har jag redan börjat kolla efter Lägenhet någonstans i stan. Har just gått ur ettan och har säkert bytt till ett bättre jobb. Hoppas på att jag och David fortf. är tillsammans och på mycket nya vänner att umgås med. Förhoppningsvis så lever jag också ett sunt och nyttigt liv och tränar mycket."

Jag var alltså 16 när jag skrev det här och über kär i David. Trodde verkligen på mig själv och visste alldeles för lite om framtiden. Nu är jag ett år klokare(?) och vad har egentligen hänt, har någonting blivit som jag trodde...

Svar: NEJ!
Inte ens i närheten. Jag och David gjorde slut i slutet av Augusti tror jag. Vi visste inte riktigt vad vi ville, eller jag visste inte riktigt vad jag ville och tillslut så slutade vi bara umgås och prata. Anledningen till just varför det tog slut har ni inte med att göra. Som vanligt så lovade vi varandra att fortf. vara vänner. Men vi alla vet hur det alltid sluta. Idag så vet jag ingenting om David längre. Men jag kunde inte bry mig mindre. Visst finns det vissa stunder så jag tänker tillbaka. Men jag är ändå glad att jag lyckades gå vidare utan för många tårar.

Att jag förhoppningsvis redan har tittat på en lägenhet kan jag ju bara drömma om. Jag har lovat mig själv och mamma att jag lämnar familjen tidigaste efter studenten med ett fast jobb och en bra ekonomi. Hur det nu slutar vet man aldrig. Men jag ska iaf. ge järnet i skolan så jag verkligen kan lyckas med min framtid inom idrotten.

Om jag lever ett sunt och nyttigt liv vill jag inte ens svara på. Men att jag tränar skryter jag gärna om. Har t.o.m hoppas av från linjen jag sökte till, till PT (Personlig Tränare). Är verkligen nöjd med min träning och hoppas verkligen att det flyter på som det ska.

Någonting som iaf stämmer är väl alla nya vänner jag har fått under det senaste året. Mycket beror på att jag började gymnasiet men och på alla fester jag vart på osv, osv. Ni vet hur det är. Har även hittat massvis med gamla kompisar sedan barndomen. Vilket också är kul!
___________________________________________________
Nu ska jag istället skriva en ny och se hur det blir nästa år. Om någonting har blivit som jag velat eller inte. Alltid kul att läsa efteråt!

Om 1år (18år): Kommer jag att ha en helt underbar pojkvän sedan några månader tillbaka. Vi kommer att vara lyckliga och verkligen komma bra överens. Jag ska ha skaffat mig ett riktigt bra jobb som jag trivs med och kan utveckla mig i. Mmalte och jag sitter fortf. ihop och kommer aldrig att släppa varandra (hoppas jag) och familjen kanske t.o.m har skaffat sig en till hund och dumpat katterna. Jag ska ha åkt utomlands själv igen, minst tre gånger och i skolan ska jag ha riktigt höga betyg. Minst 4 MVG.

Titta, en pappa!


Ung08 förra året tror jag. Me love <3 haha
Det var inte ända bilder han var med på. Fett kul ^^

NNATS goes nyttig frukost

Att jag äter frukost händer inte ofta, då kan ni fatta att jag aldrig äter en nyttig frukost när det väl händer. Jag brukar ta ett kopp te eller kanske bara en macka. Men idag tänkte jag steget längre, eftersom jag både var sugen på banan, fil och macka. Känner mig riktigt stolt nu, även fast jag inte orkade allt (A)..


________________________________
Nu blir det väl film eller så tror jag att jag går ner och solar. Mmalte skulle komma förbi och sola hon också, men man vet aldrig när hon kan vakna. Men sola två gånger är väl inte fel. Det är ju ändå mitt solarium, kan sola när jag vill.

Äntligen hemma

Nja, om jag ska vara exakt så kom jag faktiskt hem igår med 14:19 tåget från strängnäs, landet.. Familjen tvingade dit mig eftersom dom inte ville att jag skulle sitta och vänta på tåget som skulle gå 22:19 på fredag kväll när vi är i strängnäs ca en timme innan. Men det var ändå helt okej att stanna en natt på landet. Behövde dom där varma mackorna och ett stort glas Oboy!

Men anledningen till att jag inte hann/orkade skriva redan igår var för att jag stannade kvar i stan ett tag för att träffa Sarah och Mmalte, samt Marcus. Det var verkligen längesen jag träffa Sarah och vi har liksom gått i samma klass i 10år. Så tragiskt att tappa kontakten.. Men den får komma igen sen! Men istället för att då åka hem själv sen så fick jag med mig en liten mmalte. Vi hade ju en del att prata om även fast vi fastnade vid TV:n. (a). Sen åkte hon hem för att äta medan jag gick ner för att handla mat eftersom kylskåpet var helt tomt och mamma är fortf på landet i några veckor till(?). Men istället för att ställa mig och laga mat sedan när jag kom hem så drog jag över Marcus från Orminge för att laga mina fiskbullar. Jag är för lat för att göra någonting sånt själv just nu. Men han förstod ju ingenting så det slutade med att jag stod där och gjorde mina egna. Och gott blev det! ;)
Sen bar det av på fest ute i skogen!? Måste sluta hänga i dom här kretsarna..

Nu är pappa hemma och det är Söndag. Vilket betyder SLAPPA SÅ MYCKET DU VILL!


Folk säger att det är för lite bilder på mig själv här i bloggen. Därför får jag väl slänga in en bild då. Dock riktigt jävla gammal. *Fniss*

Husvagns semester | DAG 7

Förlåt för dålig uppdatering. Vet inte ens om det är dag sju eller inte, men chansar på det. Hur som helst så är jag trött på den här resan. Jag har kommit alldeles för nära min familj vilket har skapat bråk i mängder. Det är därför man är hemma och har ett eget rum som man kan låsa in sig i och komma bort från alla. Men eftersom jag bor i för tältet och verkligen inte kan komma ifrån alla så är bråk en självklarhet. Men som sagt, aldrig mer!

Funderade redan i onsdags på att åka hem eftersom jag var så himla trött på familjen och vi hade just tjafsat men jag följde med ändå, vilket var en jävligt dum idé. Trodde att det skulle vara skoj, men nej! Eller okej, kan erkänna att jag har haft det roligare än på Skara iaf.

Men tiden har ändå gått ganska så snabbt. Jag hittade några pojkar nere i hamnen i förrgår kväll. Dom var riktigt roliga. Men måste erkänna att deras jävla dialekt inte är okej någonstans. Om man umgås med dom för mycket så börjar man nästan själv prata likadant. Hemskt! Men ändå kul att driva med kompisarna i telefon, dom dampar satan XD.

Hur som helst så kommer jag hem idag, eller hem och hem. Hoppas på hem till Stockholm, men kan ha oturen att fastna kvar på landet till på Söndag -.-. Jag gör vad som helst bara det inte händer. Saknar fan mitt Stockholm!

Orkar inte lägga in några bilder från Gränna just nu. Dom får komma in lite senare, är för trött för att göra någonting ansträngande just nu. Vill bara heeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

RSS 2.0