Husvagns semester | DAG 4 (kväll)

Vi kom fram till Gränna vid halv 5. Hann inte göra så mycket mer än att ställa av husvagnen och ta ut alla saker ur bilen innan vi var tvungna att äta. Vi hade inte käkat sedan frukost.. Så alla var extremt hungriga. Som tur var så hittade vi världens godaste gill. Har aldrig käkat så god hamburgare, muuums!

Orkar inte skriva så mycket mer just nu, är ganska så trött av mig efter resan osv. Men imorgon så ska iaf jag upptäcka gränna lite mer. Måste hitta några söta pojkar att umgås med. Borde ju finns ganska så många vid badet. Lovade att ragga åt mmalte också ;) heh^^

Idag så är det första kvällen som jag ska sova ute i förtältet också. Skulle ha gjort det sedan första dagen, men det har vart så kallt så jag har inte "vågat". Men nu gäller det. Tror det kommer gå bra, eftersom jag redan har sovit i ungefär en timme. Råkade slockna vid Allsång på skansen ^^.

Självklart så har vi även köpt polkagrisar. Lakris of course!



Du vet att du saknar mig, puus NN

Husvagns semester | DAG 4

Idag så far vi här ifrån, äntligen. Jag blir så himla lätt trött på Skara Sommarland. Hit ska man åka kanske en gång under en fem års period. Men jag har vart här 6 gånger nu under mina 17år levda. Det är alltså sjukt mycket. Men det beror ju ganska mycket på att jag har små syskon i den åldern.

Vi har just käkat frukost och snart så är allt klart. Mamma håller på med disken samtidigt som hon försöker ringa den andra campingen i gränna, medan pappa packar ihop allting utanför. Själv så sitter jag här inne i husvagnen och lyssnar på lite musik och enbart chillar. Är för trött för någonting annat just nu. Även fast jag tog en kall dusch i morse. Det var riktigt skönt faktiskt, trodde aldrig att jag skulle klara det.

Japp, nu lämnar vi skiten bakom oss och blickar framåt mot Gränna och polkagrisar. Mums!
Kommer med mer uppdatering när vi är framme, nu måste jag hjälpa till med husvagnen.
Du vet att du saknar mig, puus NN



FRAMÅT STOLTA AIK!



YES, SEGERN ÄR KLAR OCH NU HAR VI TRE POÄNG. SÅ JÄÄVLA SKÖNT.
BAJEN LIGGER UNDER JUST NU, HOPPAS DET HÅLLER HELA VÄGEN UT, ÄCKLIGA BAJEN!



Missar matchen..

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK, jag missar revansch matchen mot Ljungskile idag. Satans jävla skiiiiiit. Får väl försöka att få in sportkanalen på radion. Annars får jag lita på att mina sötnosar är där och smsar när det händer någonting. Aja men nästa hemma match tänker jag fan inte missa, vad som än händer. Börjar tröttna på att få lyssna på radion eller kolla på tv..



Husvagns semester | DAG 3

Gick hem tidigare från sommarland idag. Har alldeles för ont i nacken och ryggen, plus att jag är helt plötsligt i fel vecka för att bada (ni förstår vad jag pratar om hoppas jag). Så nu sitter jag här i husvagnen helt ensam och lyssnar på Mix megapol, den ända radio stationen som går att få in här. Men ändå rätt kul att få höra lite gamla klassiker ibland. Dom där låtarna som hela familjen kan sjunga med i.

Idag sägs det att det är Melonens dag. WTF!? Hahah, orka att det finns en melonens dag? Det finns ju snart nästan dagar till allt. Kanske är dags att äta melon idag då? Fast jag tror att jag avstår ändå, hittar inte det goda i en melon. UUUSCH!

______________________________________________________
Idag så började vi med att besöka motorlandet. Var faktiskt riktigt kul att se Hanna och Wilma åka omkring där. Jag orkade inte stå i kö och vänta som vanligt. Jag kan ju ändå åka fyrhjuling hemma så mycket jag vill så jag blir inte precis ledsen och kommer att ånga mig.



Imorgon så åker vi här ifrån. Vi måste vara ute från campingen innan kl 12. Får se hur det blir med det. Hör av mig imorgon bitti eller någonting liknande. Nu ska jag ut i solen och bli lite brunare.
Du vet att du saknar mig, puus NN

Husvagns semester | DAG 2 (kväll)

Det blev en sen kväll idag. Vi kom hem för ca 10 minuter sedan. Eftersom kylskåpet inte verkar funka som det ska så åkte vi istället in till Skara centrum för att äta middag och sen bestämde vi oss för att svalka av oss efter dagens äventyr. Har vart riktigt varmt idag, tror t.o.m att jag har fått en söt liten bränna på hela kroppen. Synd bara att jag inte kan sola ansiktet eftersom jag tar en speciell medicin just nu..

Men Sommarland var helt okej idag, om man bort ser från alla miljoner folk som också var där idag. Suck, det var verkligen kö till allt! Speciellt i Vattenland, tror att jag åkte tre saker, pallade inte stå i värmen och vänta på min tur. En annan sak som verkligen shockade mig när vi kom in var alla dessa "blattar" (ursäkta mitt utryck). Men jag trodde aldrig att Skara skulle få uppleva det. Haha ^^ Skojj! Här åker man från Stockholm för att slippa detta jävla "blatte språk" men istället så kommer jag bara till mer. Herregud, Sverige är ett kul land må jag säga..

Vet att jag lovade mycket bilder, men kan ju inte gå runt med kameran på Vattenland. Då lär jag inte ha någon kamera kvar. Men en del söta bilder blev det. Men det blev mest och bäst bilder på vatten showen under kvällen (som jag redan har sätt tidigare, och dom kör fortf. samma sak).

Du vet att du saknar mig, puus NN





Husvagns semester | DAG 2

Egentligen alldeles för tidigt för att skriva blogg eller att bara gå upp och äta frukost. Men jag verkar inte ha något annat val just nu. Den här veckan kommer verkligen att svida känner jag. Jag som har vänt på dygnen totalt! Det är verkligen synd om mig, jag kommer behöva en hel dag att sova sen innan den här veckan är slut om jag ska överleva.

Värmen ska man ju aldrig riktigt klaga på, men det är fan lite för varmt.. Men vet inte om man ska ha kläder på sig eller inte. Hoppas att Vattenlandet är mer svalkande än det är här i för tältet. Det är som en jävla bastu, uusch! Stackars Eddie som bara sitter fast vi bildäcket eller vid en stolpe utanför. Här kan man ju direkt inte släppa loss honom. Då skulle han bara springa iväg och hela dagen skulle gå åt att leta reda på den jäveln.. Inte det roligaste att göra precis, tro mig.

Inatt var det fan otroligt kallt, och vi som inte ens hade med oss täcken till alla eftersom vi trodde att det skulle bli för varmt. Vilket skämt om man tänker efter.. Och jag som skulle sova ute i för tältet, det skulle ju bara inte hända. Då skulle jag säkert vakna som en sjuk Natalie eller helt enkelt som en is pinne tillsammans med Eddie. Skulle inte ha sätt bra ut eller känts bra överhuvud taget.
____________________________________________
Idag så blir det äntligen Skara Sommarland för våran del. Vi lär ju vara där hela dagen så jag kommer nog inte komma med en uppdatering innan middagen. Då kan jag försäkra er på en jävla massa bilder. Se up!


Du vet att du saknar mig, puus NN

Min "normala" familj

Kom på att jag aldrig har visat några bilder på alla i familjen. Men eftersom jag fick några riktigt sköna bilder under resan ner hit, till Skara så tycker jag absolut att det är dags för det. Så här är min puckon till familj:

Husvagns semester | DAG 1

Dagen har vart ganska så lång. Blev väckt runt kl 9 för att vi skulle hinna i väg innan kl 12. Trodde verkligen aldrig att vi skulle hinna, men till min stora förvåning så lämnade vi stugan i Strängnäs kl 11:56. Riktigt nice fan! Aja men vi började med att åka ut på vägen mot Eskilstuna eftersom vi inte riktigt visste vart vi skulle än. Men när vi hade nått centrum så kom vi på att vi skulle avklara Skara Sommarland till att börja med eftersom Hanna och Wilma ville så gärna dit.
Så här sitter jag nu, i husvagnen på campingen @ Skara Sommarland. Vi kom väl hit runt 5 - 6 och då var det bara att ställa vagnen till rätta och börja med förtältet.

Nu är allting redo och det är äntligen dags för mat. Min mage är nog inte ensam om att vara tom. Den slutar inte gnälla.
Vi stannar väl här tills måndag eftermiddag och den bär det av på mer äventyr. Imorgon så blir det sommarland för hela familjen, hela dagen. Vattenland, here i come!

Jag hör väl av mig lite senare ikväll, om annars imorgon bitti.
Du vet att du saknar mig, puus NN



Trött gånger tuuuusen

Finns ingenting värre än att inte få sova när man verkligen vill. Fast kan ju erkänna att det har lite med min egen vilja att jag inte har gått och lagt mig än. Har vart uppe sedan tre - fyra tror jag nu. Kommer inte riktigt ihåg när mmalte ringde från rummet bredvid och väckte mig!! DUMMA FLICKA! Aja, men nu sitter jag här i köket och äter frukost. Känns bra, men mina ögon orkar snart inte hålla sig öppna med. Om bara den där jävla vårdcentralen kan ringa upp någongång... Så jag kan få gå dit och göra det jag ska göra, sen åka hem och sova tills det är dags att gå ut igen. Japp, så ser verkligen mina dagar ut nu under sommarlovet. Sover hela dagarna och är uppe hela nätterna. Men vafan, det är myyysigt. Kommer ändå få ta all skit sen ändå. Kan ha kul så länge som möjligt. Eftersom mamma ändå är på landet så är det fett chill hemma. Kan nästan göra som jag vill, när jag vill. Just loove it!

Inatt så var jag faktiskt på fest med Marcus, Rickard och Jimmie ute i fisksätra. Självklart var det massvis med annat folk där också, men det var dom jag kände. Eller det var Jimmie som ringde dit mig och sen kom dom andra på köpet. Skulle egentligen ha sovit kvar, men glömde medicinen hemma -.- SUCK!! Aja men festen / chill kröket var riktigt kul iaf. Fick träffa jätte mycket roligt och nytt folk. Sen fick jag också träffa en riktigt liten slampa till flicka. Han aldrig sätt någonting värre. Men jag nämner inga namn. Hon var ju iaf trevlig....

Nu ska jag kolla på lite nya filmer som jag har hittat. B.la:


Får mig att tänka tillbaka


Ironik - Stay With Me

SIGGE is in the house ^^

YYÄÄS, SIGGE är mitt nya smeknamn. Det kan ju bara inte bli bättre. Har haft det ganska så jobbigt dom senare dagarna. Har sovit för lite och verkligen vänt på dygnen. Så jag orkar aldrig skriva i lilla bloggen. Har vart på ganska så många äventyr med mmalte också, alltid lika kul och se vart vi hamnar upp nästa gång^^.

Aja men Gotland blir av senare i veckan och vet inte ens om jag ska på husvagns semester mer familjen längre. Allt går ihop med varandra och jag är tvungen att välja. Och den som känner mig VET att jag har sjuka problem med det.. Får se hur det slutar.
Ikväll så blir det mest en chill kväll tror jag. Är ganska så seg av mig! :)


Sötnos

Hancock

Jag äääälskar Will Smith och därför var jag ara tvungen att gå på premiären av Hancock. Filmen var bättre än väntat och som alltid är Will Smith lika snygg och sexig. Haha, skulle egentligen ha gått och sett den med några kompisar, men jag har det ganska så dåligt på pengar fronten så var tvungen att tacka nej. Men när familjen kommer med samma erbjudande en dag efter så är det ju en självklarhet. Gratis är bäst!

Hur som helst så mååååste du bara se den! :)



tAKida <3 me

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på tAKiDA på högsta volym. Ingen kunde tro att jag skulle börja gilla dom, inte ens jag själv. Men jag gillar verkligen deras musik. Mjaau.
För er som är lite mer intresserade av tAKida så hittade jag en söt blogg till er:

(klicka på bilden)
____________________________
Mitt ögon vägrar sluta klia. Jag vet fan inte vad det är frågan om, men det blir bara minde och rödare. Jag kanske är allergisk mot nått eller det kanske är pollen som kommer och busar? Hoppas absolut INTE på pollen iaf, då blir jag ledsen.. Aja men hoppas att det blir bättre innan jag drar iväg till Gotland med mmalte och hennes familj. Japp, du hörde rätt! Jag ska till Gotland på måndag om allt går rätt till. Hoppas verkligen på att vädret inte sviker oss nu. För om vi inte åker på måndag så kan jag inte följa med, vilket jag vill. För när jag har kommit hem efter en vecka på Gotland (från måndag) så ska jag ut på husvagns semester med familjen. YEEEY SVENNE FAMILJEN! Så jag har en del att se fram emot innan sommaren tar helt slut.

Idag så är det bara 5 veckor kvar på mitt sommarlov. Hemskt hur tiden går så snabbt när man har kul! Men det ska ändå bli skönt att börja skolan igen. Nu har jag ju bara två år kvar ^^ BARA .....

Vädret är ju underbart

Jag trodde fan att den här veckan skulle bli en så där vecka där man bara sitter inne och kollar på film med kompisar eller kanske håller sig till inne shopping. Men vädret är ju fan mycket bättre än väntat, helt jävla underbart! :) Därför sätter jag på mig dom vita jeansen och den söta toppen och springer ut i högklackat. Igår så kanske det kunde ha vart lite bättre, helt plötsligt så kommer det regn och värsta oskan, inte okej! ;D

Ikväll så är det Helsingborg - AIK, det missar jag absolut inte. Tre viktiga poäng som behövs ta. Annars ligger vi lite efter, bajens tre poäng igår var ju en skandal. SKANDAL! Fyfan, dom spelade med 19 och 20åringar och vinner ändå. Inte för att det är någonting fel med det. Men rätt kul (:


Davies var ju på topp!
Äckel bajen (:

Söndag 13 juli

Jaapp, idag vaknade vi tolv iaf. Kunde ha sovit till kl tre om vi fick, men eftersom vi sov ute i husvagnen och inte inne i mitt lilla rum uppe på övervåningen där allt hörs, så var vi tvugna att lämna husvagnen för pappa och Janne. Dom skulle fixa någonting med gasen så att den är redo för att fara när vi ska iväg på en äkta svenne semester med husvagn.. Sommaren kan ju bara inte bli bättre. Vi får precis plats i den, känns härligt. Nu är bara frågan vart vi ska, Skara och Göteborg har kommit fram. Jag hoppas med på Göteborg och Liseberg, men mina små syskon vill till Skara Sommarland som vi var på 2006 tror jag det var. Palla åka dit igen. Visst var det kul där med Mattias som jag då hade med mig, men man växer lätt ifrån det.


Husvagnen ^^
_________________________________________

Men nu har vi flyttat upp till övervåningen igen, mmalte är trött och jag är data sugen och vi pallar inte sitta ute i solen just nu. Vi är på mys humör just nu. Tror jag också kommer att somna smart, är fett trött. Vi somnade ju trotts allt halv fem i morse. Vettefan vad vi gjorde uppe så länge egentligen, men vi fastnade väl vid datorn och TV:n i husvagnen.



det här är "Bag in da box"


DJ Tune feat. Orremannen - Bag in da Box
Sommarens plåga! 2008s Boten Anna^^

Landet 12 juli

Tjooooflöjt ;D Sitter här i sängen på landet med mmalte of course! Vi har väl inte gjort så himla mycket idag somnade vid sju igår kväll och vaknade idag vid halv två - två. Eftersom vi inte sov någonting igår så tyckte vi att vi förtjänade lite extra skönhetssömn. När vi väl vaknade så var det dags för lite frukost sen for vi till stranden. Stranden var kul men det var för tomt. Kanske drar dit lite senare ikväll, vem vet.

Nu ska vi dra iväg och sjunga järnet till "bag in da box!"


Strängnäs nästa!

Japp, då bar det till landet och självklart så har jag mmalte med mig. Fan det är ju min och mmalte sommer i år. Vi gör allt tillsammans och snart så är det även Gotland som får njuta av oss. Mjaaau, längtar. Aja men idag lite senare när folk börjar vakna så tar vi åket till mitt land i Strängnäs och lämnar Stockholm bakom oss ett tag. Vi vill uppleva lite nya miljöer. Men självklart så är datorn med som vanligt.
Och nu kommer vi till den stooora fråga.. VAD FAN GÖR JAG UPPE KL HALV 8 PÅ MORGONEN?!. Jag kan ju bara säga så att vi har inte somnat än, vi har vandrat runt med Richard och hans kompis i stan hela natten. Kungsan är ganska så vacker på kvällen. Men det roligaste av allt var att när vi äntligen skulle ut så hade tunnelbanjäveln slutat gå. Så vi fick in till stan. Tog 40 minuter. YEEEY till oss *stolt*

Vi tog en jävla massa bilder ikväll också, lägger in en soet nu. PUUUSS



Jag är oväckbar(?)

.. när jag sover som skönast. Det är väl ändå ganska så självklart. Liggar i min stora säng helt ensam och är mitt uppe i kanske världens underbaraste dröm, det är ju klart man sover djupt?! Men det kanske är dags att vakna om brandvarnaren i rummet börjar tjuta, eller..? Aja men jag minns att jag vaknade till eller öppnade ögonen när jag märkte att pappa var inne i mitt rum alldeles för tidigt på morgonen. Jag trodde att han bytte glödlampa eller någonting så jag bara somnade om direkt. Men sen fick jag veta att min brandvarnare hade tjutit som satan och han trodde att jag hade hört det, vilket jag absolut inte gjort. Bra nyheter.. Brinner det mitt på natten så vet ni vart ni kan hitta Natalie, i sängen sovande ;)



söt katt, en aning trött ^^

"Hur naturlig är du?"

(x) Mascara över 100 kr
( ) En plattång
(x) En locktång
( ) Fondation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag (svart)
( ) Avänder läppglans varje dag
(x) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på Gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Totalt: 19
5-10 Naturlig som naturen
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

(snodd av http://johow.blogg.se)

Dålig musik på festen?

- Då är det bara att sätta på radion på statioen 107.5! Stockholms bästa dansmusik enligt mig, grym bra! Där finns även musiken som du vill ha på ipoden. Mjaauuuuu


(klicka på bilden för att komma till hemsidan)

Tävling

Hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden.

Var med och tävla här.

Kan inte få nog

Jag älskar att sitta och pilla på photohop. Och nu fick jag en ny header också, grattis till mig. Har inte så mycket att säga just nu eller skriva, eftersom jag bara sitter hemma för att jag är sjuk osv. Men jag kanske drar ner till landet med pappa från fredag till söndag. Men jag är inte riktigt säker än, min lust till att vara ute bland folk är ganska liten just nu.. Jag har ju mina problem sidådär ibland. Bara att ta, livet är skit ibland vad ska man göra liksom!?

Men betygsätt min header från 1(usch) till 10(wooho)*
Kommer inte att ha den så värst länge, men den är unik det som är kul (:


två underbara


Usher - Moving Mountains



Chris Brown - forever

Call it whatever you want

Har inte hört av mig på ett tag. Men pallar inte just nu, har så mycket annat att tänka på nu när jag måste ta hand om mig själv här hemma. Först så var inte ens pappa hemma så jag fick laga mat och sånt själv. Inte för att det är ett problem men jag brukar inte göra sånt. Aja men nu är iaf han hemma, men han jobbar natt och sover halva dagarna, så det känns nästan som samma sak att vara ensam.
Det skönaste är att jag inte behöver göra någonting speciellt. Kan sova hur länge som helst och har absolut ingenting annat för mig. Igår så orkade jag inte ens med AIK matchen. Kände mig inte så bra och telefonen slutade aldrig ringa så jag satte på ljudlös och somna om till kl 4. Skulle egentligen ha gått upp kvart i ett för att möta Caroline i Solna kl 3. Men jag satt hemma i sängen heeela dagen och tittade på tennis och lyssnade på matchen. 2-2 VAFAN ÄR DET!? HATAGAIS

Men nu ska jag lämna datorn och kolla på tv tror jag. Eller iaf förflytta mig till sängen. PUSS

I'm home

Jag och mmalte har nu lämnat trosa bakom oss och ser framåt istället. Vi kan festa och umgås med vanliga folket i Stockholm istället. Ingen, då menar jag ingen ville komma till oss. Dom klagade bara på hur långt det var eller att dom inte hade pengar. Palla, det är sommarlov!?
Så vi klarade att vara ute på landet i två och en halv dag. Utan dator och utan tv. Vi satt verkligen och nördade SATC hela tiden. Men jag kom på att jag inte har sätt alla avsnitt så det blev ett litet maraton där.
Aja men vi satt faktiskt inte bara och slöade, utan vi lagade mat, städade upp hela huset och satt även upp studsmattan helt själva.

Men det är skönt att vara hemma igen nu och imorgon så är det ju AIKs första hemma match efter uppehållet. Självklart så är jag där. Synd bara att jag missade mål festen mot Örebro i torsdags. Men Tobias ringde glatt efter varje mål och berättade. Yeey ^^ 4-1



ses om en vecka(?)

NU DRAR JAG TILL TROSA MED MMALTE OCH KOMMER HEM NÅGON GÅNG NÄSTA VECKA HOPPAS JAG PÅ. VET ATT DU KOMMER SAKNA MIG, MEN FINNS PÅ MOBILEN

<3

Lumpen eller inte?!


Ja du, det är ju riktigt positivt allting. Jag kanske har en chans i lumpen trots allt.
Jag skulle inte banga på att göra lumpen heller, får se vad dom säger när jag får
tillbaka mitt svar från testet jag gjorde på min personliga sida. Att ha gjort lumpen
skulle sitta bra på mitt CV för framtiden.

Gör testet du med.

Trosa nästa!

Jag är fan uppe tidigt för att vara mig den här veckan. Känner mig stolt fan. Har hunnit med att gå ut med hunden, duscha, klä på mig, träffa Richard och hans söta flickvän och tagit fram frukost till hela familjen. Gryymt bra av mig! Så nu står frukosten och väntar på mig. Mums, är riktigt hungrig faktiskt.

Haha, jag och mmalte hade ett tre timmars samtal igår natt. Vi slog vårat rekord på att prata i telefon. Vi brukar liksom bara ringa varandra och fråga vad som händer och sen typ vart man är, sen lägger vi på och typ hörs senare på msn eller ses. Men igår var det fan andra bullar. Först var vi inne på en sista minuten kryssning men eftersom vi är för små för att åka själva så var det inte så lätt att åka iväg. Så då kom mmalte på att vi kan dra till hennes land i trosa och ha as kul! Vilken vi då ska göra imorgon! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY :)
Så jag far till trosa imorgon och kommer stanna där ungefär en vecka. Och vi kommer ha grymt kul fan. Ser fram emot trosa :) Inget internet på en hel vecka, kommer jag att klara det?:O

Nu skriker frukosten på mig, PUUUUUUUUUUS

Någon som vet någonting kul man kan göra i trosa btw!? :)


Bild på trosa, ser härligt ut

RSS 2.0