Jappjappjapp

Gott folk, nu är det dags för mig att gå ut och ha det roligare ute än inne. YEAH^^ Ska träffa mmalte och william. Tar med mig kameran så det blir väl ett och ett annat kort. Ingen fest för våran del idag iaf, eller vad jag tror just nu. Ska tagga inför imorgon, då jääävlar. Men ni får ha en skön kväll, njut av kvällen ute eller framför tv med pojkvän eller familj. Pöööööööss

Glöm inte att ställa fram klockorna inatt bara!!!


Gårdagens kväll..

ja du, kom på att jag har glömt och berätta om min kväll igår. Den hade en bra början men en sämre mitt och ett riktigt dåligt slut. Haha men jag hade iaf lite kul, det är ju bra. Fick iaf hem mmalte ifrån Huddige sjukhus, hennes bror hade vart dum och gjort illa foten. Lyckat Sebastian..
Aja men sen så drog vi äntligen till Liljeholmen på någon fest som Alex hade fixat. Kanske inte var så kul i början eftersom det bara var tjejer över allt men sen så kom det andra roliga personer och sen dök helt plötsligt Adam upp och hans pojkar. Haha roliga var dom men dumma :) Tjatade om hur liten jag var hela tiden, god damn, just drop it!

Kvällen slutade med att en dörr blev insparkad och det lämnade ett stort hål i den. Sen så kom grannen och alla ringde polisen. Haha ^^ stackars hon dom bodde där, aja men den slutade upp på Donken iaf, alltid lika mysigt.
image520
Bjuder på denna bild ifrån igår

Frukosten är avklarad

Japp, nu sitter jag här och nördar mig med bloggen. Har inget annat för mig, tror att jag ska åka till Södertälje och umgås lite med Alex sen, men jag är inte säker. Är helt slö i hela kroppen, vill bara ligga hemma och ta det lugnt. Kolla på en film och kanske mysa lite, men vafan det kan jag ju göra hos Alex också. haha (A)
Helt plötsligt blev jag sugen på glass, mums! :) haha ^^ Vilken glass är din favorit?


*mumsig bild va?*

Men nu ropar mamma på mig, ska skala potatis. Bye

God morgon (?)

Kanske lite sent att säga det nu men jag vaknade iaf för tjugo min sen av att Alex ringde och väckte mig. Det var ju snällt gjort, kunde ha sovit en eller två timmar till om jag velat. Men jag var ändå så toa nödig (A) haha..
Men hursomhelst så tror jag att det är dags för frukost för min del, har inte käkat en riktigt frukost på många dagar nu, tror det är dags för en sådan nu. Blogg.se är ju fortf. lite segt så jag väntar på resultat fortf.
Hur ser din morgon ut annars då?

bjuder på en gammal bild ifrån Julafton 07

Jens

Grattis på namnsdagen jens, hoppas att din lördag blir så bra som möjligt.
Måste ses snart igen babe, i miss u <3

image517
Jens pratar allvar med mig @ dalarö / RIP mitt blonda hår

Fredagen utgång

Har äntligen pluggat klart, och nu väntar belöningen fest! :) Självklart med min älsklings kvinna mmalte. Wiie ser fram emot att det ska vara kul nu, har ju legat typ inför dödan sedan i måndags, jag förtjänar lite rajtan tajtan! :) haha ^^ Dags för mig att klä på mig och fixa mig, ska möta mmalte kl 20:05 i telefonplan. Puss och kram


Haha mja det gick riktigt bra för mig, vad tycks om min nya upptäckt?:D
Kvällens outfit


Snart klaar (!)

Nu har jag pluggat i ca en och en halv timma och jag har kommit en riktigt bra bit. Igår så skrev jag hela kapitel 2 och idag så läste jag igen det och rättade lite saker. Idag så har jag även börjat på kapitel 3 om revolution, har börjat skriva kanske en halv sida men nu har jag fastnat. Jag vet fan inte vad det är som ska skapa revolution. Behöver hjälp! Vad kan man starta en revolution på?!

image514 image515

Aja men börjar bli lite hungrig, kanske dags för mat snart? :P

Lyckat Paris^^

image513
Paris Hilton kör på eget märke. Kanske inte mest populära hon har lyckats med..
Fyfan vilken ful väska och speciellt skorna. Hon har ju världens största fötter..
Tycker du att hon lyckas?

Backstreet Boys - Unmistakable


Backstreet Boys - Unmistakable

Visst är den lugnande om man bara vill koppla av?


Död åt blogg.se

ÅÅh vad jag hoppas att det kommer gå mycket snabbare och enklare att blogga när dom nu inatt byter plattform. Jag orkar inte med det här "sidan kan inte visas" osv, osv. Jag skiter i om den inte kan visas eller inte. Jag vill bloggaa, ut vägen!

Hursomhelst, god morgon på er med och välkommen till en ganska så solig dag här hos mig söder om söder iaf. Idag är det dags för mig att avsluta allt plugg så jag har helgen fri. Wish me luck(!) Så jag tror att det är dags att sätta igång redan nu, har redan käkat frukost som ett stort stöd.

Hur ser din fredags morgon ut?



Alanya 08

Alla har vi ju drömmar. Men en av mina har just gått i uppfyllelse. Eller mja, nästan iaf. Det har ju inte riktigt hänt än, men nu är det 100% att det kommer ändå så ni förstår ju vad jag menar(!?).. *Natalie leker smart*
Hursomhelst, om ni mins så skrev jag tidigare att jag skulle få komma ner till våra familje vänner i Turkiet med en kompis i somma. Mja och nu är det sagt, det gäller bara för mig och mmalte att hitta ett rimligt datum som passar oss båda. Vi har tänk på 8/6, men vi är inte riktigt säkra än. Men vi ska iaf dit i minst en vecka. FYFAN VAD VI SKA FESTA! Och det blir min oskuld på att åka utomlands utan familjen. WOHOO(8)

Så Alanya här kommer vi.
Någon som kan tipsa oss på dom bästa klubbarna/barerna och dom sämsta osv, osv? :D



Ja tack eller nej tack?

Alla vet ju vem Blondinbella är och det pratas och skrivs om henne överallt. Själv tycker jag att hon är rätt överskattad. har aldrig riktigt gillat att läsa hennes blogg eller nått sånt, och snygg är hon inte heller tycker jag. Men det är väl alltid kul att någon lyckas genom bloggen. Grattis till det iaf.
Haha men till min förvånad så hittade jag en anti bella blogg att klicka mig vidare på, på hennes egna blogg. Grymt kul att läsa faktiskt! :D haha

http://bellasuger.se/


Jag orkar inte längre..

Nu får det fan vara slut på allt detta sjukande. Jag pallar inte mer nuuuuu, buhu! Det gör mig bara trött och tråkig och nu är nästan hela mitt liv slut och jag har typ inte gjort ett piss. Det är fan synd om mig.
Aja men idag så ska jag försöka ta tag i det sista plugget och göra klart det till helgen, sen så är det festa som gäller för min del, BARA.

Men först så ska jag pilla klart lite på photoshop, mohahah! :) Tjoflöjt
DETTA GÖR MIG PÅ BRA HUMÖR IGEN, TACK ÄLSKLINGS BJÖRN


Behöver en svart mössa(!)

Jag vill ha en svart mössa, och jag vill ha den nu! Tror fan jag ska åka in till stan imorgon och kolla efter. Om jag nu orkar med det, är ju typ fortf. sjuk. Det ända jag orkar är bara att sova och knappt sitta vid datorn. Fan, måste börja plugga imorgon alltså.. Tror jag ska sova nu ciao <3

Bloggdesign

Nu är de dags, dags för mig att ta ett nytt steg i blogg världen. Min mamma och jag har diskuterat detta ett långt tag och nu har jag äntligen planerat klart allt. Jag ska börja designa bloggar. Det är så himla många som hör av sig och undrar ifall jag skulle kunna fixa deras header eller nått likande. Och nu är det möjligt, dock för en liten slant.
Jag har sätt flera som gör detta och nu är jag en av dom. Det kommer finnas två sätt att kunna få dom designer jag gör..
1. Utlottning
Detta är ett sätt för dig att slippa betala och bara chansa på tur. Någon gång varje månad så kommer jag lotta ut en eller två designer till er som ni då får tävla om. Det blir väl skoj?!


2. Betalning
Om det nu är så att ni är intresserade av att jag gör en personlig design till just er så är det bara att mejla till mig. Jag kommer att svara på alla mejl så fort jag bara kan, så det gäller att ha tålamod. I mejlet som du ska skicka så vill jag att du försöker uttrycka dig så bra som möjlig hur du vill ha din header. Vilka färger, former, bilder osv osv .. You name it! Men om ni nu vill att jag ska "leka fritt" med den så är det helt lugnt för mig, det är du som bestämmer.

Betalningen kommer gå till så att jag gör klart eran design och visare den med olika mellanrum så att du kan säga till om någonting ska läggas till eller tas bort. Sen när vi båda är nöjda så ger jag dig mitt konto nummer och du föröver summan på min konto. När jag ser att pengarna är överförda så ger jag dig din design. Och vill du då att jag ska hjälpa dig lägga in den osv så är det bara att säga till, det är fortf. samma pris.

Jag har tänkt mig att summan inte alls ska vara för stor eller för liten, eftersom jag lägger ner mycket tid på detta för att du ska bli nöjd. Så en summa på 50-100kr hade jag tänk mig. Det beror på om du vill ha en stor eller liten hjälp av mig.

Är du intresserad?
Mejla mig då på [email protected].
Ha det bäst ;)



Hitt vs. Miss



Vad tycker vi om Parlino gubben?
Hitt eller Miss? - Själv så hatar jag honom :)

Fortf. sjuk (?)

Alltså jag vet ärligt talat fortf. inte om jag är sjuk eller frisk. Alltså jag är ju inte säng liggande längre iaf. och jag har ju vart ute och rört på mig idag och faktiskt käkat middag. Men jag mår fortf. allmänt illa och känner mig lite yr, som om jag aldrig kommer att bli riktigt frisk. Det känns som att om jag skulle dricka någon alkohol eller typ träna så skulle jag absolut spy. Så jag tar det väldigt chill.

Aja men mötet med MP Games idag gick riktigt bra enligt mig iaf. Får hoppas att hon tyckte likadant, får veta inom två veckor. Men nu är klockan mycket jag har har stått i en del idag, så dags för sängen. Men tror att datorn följer med, hihi ^^ God natt, N
Nu blir det CSI Miami..

image507

Mina nya älsklingar


Gina Tricot 129;- verkligen ett kap! Passar till allt..

Sen eftersom att jag hade vägarna förbi Glitter och hittade typ världens snyggaste örhängen, vilket jag också är i behov av så köpte jag dom + ett par pärl örhängen. MJAU ^^ En riktigt lyckad shopping dag. (mmalte köpte också ett par silvriga, så nu är vi lika snygga *thihi)

image506

Ordning och reda

Jag är väl inte den personen som håller reda på sina saker/kläder eller har allt på sin plats. Men jag försöker iaf att bättra mig på det. Men eftersom jag ändå har för mycket kläder och för lite plats så blir det ju lätt att dom hamnar upp på golvet, stolen, sängen eller min "låda". Det kan ju liksom inte jag hjälpa. Men nu har jag iaf kommit en liten bit på vägen. Har äntligen fixat mitt skåp under tvn. Blev riktigt nöjd, vilket tur jag hade att mamma och pappa var förbi IKEA idag..

Före:
image502

Efter:
image503

Misslyckad måndag

Ingen intervju för min del idag. Kände mig piss dålig igår men hittade inte tempen så jag struntade i det. Men sen så började jag må mer dåligt och var helt varm så jag ringde mamma och frågade vart den var. Det visade sig att jag hade rätt, jag hade 38,3.. Så det var bara för mig och Alex att stanna kvar här och sova, men det var mysigt det med :)
Men eftersom att jag fortf. känner mig lite sjuk så ringde jag till MP Games och bestämde en ny tid imorgon. Wiie*

Men nu smsade mig älskling, så jag ska lägga mig i sängen och kolla på tv. Pus
Btw, såg äntligen Förtrollad igår. Tog ett jävla bra tag för mig att hitta den haha XD Men den var skit bra, den rekommenderas verkligen!



BRB

skriver mer sen läähhn ;D

Långfredagen

"Apple Bottom Jeans, Boots with the fur, The whole club was lookin at her. She hit the flo, Next thing you know, Shawty got low low low low low low low low (8)" Haha japp, sitter här och sjunger lite. Alltid lika kul! Aja men familjen har lämnat Stockholm nu för att åka ner till landet och fira påsken i år. Fan vad jag är glad att jag slipper det, lär ju vara as kalt där nere.. Stackars Eddie.
Stannar hemma i år och firar den i Älvsjö med mormor och morfar. Det kan ju också vara kul ;)

Har verkligen ingenting planerat idag, rätt skönt faktiskt. Men är rätt så rastlös just nu.. Har iaf flyttat in mig till vardagsrummet så jag kan nörda mig där med min musik och stooora tven. Ska fan köpa en 32" snart, klarar inte min fula och stora tv. Den kommer ju ändå dö smart (A) haha ^^..

image499
Torsdagens kvällen igår var helt underbart roligt. Först så träffade jag ju Rille och vi kollade på film och pratade lite skit haha ^^. Sen så runt 18:20 så var det dags för mig att åka in till t-centralen och möta Alex. Vi drog till donken så att han kunde äta sig mätt innan vi gick vidare till Biografen för att välja film för kvällen. Men den som vi ville se visades inte längre i stan. Jävla knas på dom! haha ^^
Men istället för att då byta film (som vi egentligen skulle ha gjort) så åkte vi dit där den visades, i Heron City. Vi köpte biljetter till 21:30 bion sen så lunkade vi ner till spel planet. Där utmanade jag honom på Biljard, men jag blev typ grymt ägd. HAHA, gud vad dålig jag var! :)

Efter en halvtimmes spelande så gick vi ner till Willys och köpte godis + dricka, sen så var det bara att åka upp till bio salongen och vänta på att filmen skulle börja.. FILMEN SÖG! Vi såg den här cloverfield. Jag trodde att det skulle vara med skräck, men det var bara monster / spindlar som typ tog över staden eller röjde sönder den.. Men det sämsta med filmen var att den var filmad som ifrån en vanlig kamera som någon av huvudrollerna höll i HELA TIDEN. Det gjorde mig illamående.. suck**
Men kvällen slutade hemma hos mig med en bättre film. Tack för en helt fantastisk kväll, babe! <333

Glad Påsk



Önskar NNATS

YÄS, YÄS OCH YÄÄÄS!

Okejokej, jag är fett speeda just nu men annars mår jag bra .. MP Games AB hörde nyss av sig, eller jag ringde till dom eftersom att dom råkade ringa när jag hade utvecklingssamtal runt 10:30. Men iaf, jag lät jättetrevlig och positiv och nu har jag fått en "intervju "  tid på måndag kl 16:00 där ute på djurgårn'. FAN VAD JAG HOPPAS PÅ ATT JAG FÅR ETT JOBB DÄR UNDER EN PERIOD. snälla, snälla och snälla?

image497

Aja men nu är rille på väg hit och har inte tid för blogg, hörs lite senare. KRAMAR

Snyggast hitils!

Så, nu har jag äntligen gjort klart min blogg för ett tag framöver. Är riktigt nöjd med den nya designen! WOHOO, hoppas ni också gillar den, för nu kommer jag inte byta på ett lååångt dag. Mjaau på mig, jag är så dukigt ^^

Före;


Efter:


SKIIIT FIINT, AIGHT!?

Onsdag

Nu är jag äääääääntligen klar med engelskan. Nu har jag bara alla kapitel kvar att skriva, sen så är det lov. Jag behöver det verkligen nu. Ska bli så skönt att inte ha något plugg alls. Sen så är vi ju lediga imorgon och på fredag, extra långt lov! Fast jag har utveckligssamtal imorgon kl 11:20, men det går snabbt. Då kan jag lämna in min engelska också. Men nu ska jag äta någonting, sen åter gå till det sista pluggandet. PUSSS

GratisBio <3

Få helt gratis biobiljetter från GratisBio!
Jag har sätt hur många har vunnit massvis med saker på denna sida, och varför inte då bli medlem och också försöka vinna biobiljetter eller presentkort. Tryck på bilden och bli medlem du också! Det är helt gratis och bli medlem, och du kommer absolut tjäna på det(!)



Snö överallt :/

HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP! Snön kommer och det är snart i slutet av mars. Vafan är detta Sverige? Snart flyr jag fan här ifrån och kommer tillbaka till min födelsedag eller nått likande. Palla verkligen inte detta väder, gör mig bara mer arg och sur..


Idag så blir det en riktigt plugg dag. Ligger riktigt mycket efter, även fast jag har pluggar lite varje dag nu i flera år känns det som. Men jag är snart klar med hela engelskan, och då kan jag äntligen gå över till "Min Planet". Ikväll så blir det ju TV för min del, så måste lägga på några kol. Kjam

Dagens Album

Idag så har jag hämtat hem två st album. Tänkte att jag behövde lite ny musik till min Ipod. Så jag kollade runt lite på internet, ett jävligt bra tag. Innan jag då hittade två st som jag verkligen ville ha. Grymt mycket bra låter på dom också!

One Republic - Dreaming Out Loud
image49001: Say   
02: Mercy   
03: Stop And Stare   
04: Apologize   
05: Goodbye Apathy   
06: All Fall Down   
07: Tyrant   
08: Prodigal   
09: Won't Stop   
10: All We Are   
11: Someone To Save You   
12: Come Home   
13: Dreaming Out Loud






image491Backstreet Boys - Unbreakable
01: Everything But Mine   
02: Inconsolable   
03: Something That I Already Know   
04: Helpless When She Smiles   
05: Any Other Way   
06: One In A Million   
07: Panic   
08: U Can Let Go   
09: Trouble Is   
10: Treat Me Right   
11: Love Will Keep You Up All Night   
12: Unmistakable   
13: Unsuspecting Sunday Afternoon

TACK BJÖRN!





- DU ÄR UNDERBAR!

hej, jag mår sämre..


Sitter här och borstar tänderna. Vaknade kanske för ungefär tio minuter sen. Fast jag har inte kunnat sova på hela natten, tror att det kan bero på min träningsvärk. Jag har så himla jävla ont i hela kroppen, som vanligt då efter att jag har dömt matcher. Men när jag skulle ställa mig upp för att gå ut i köket och kolla läget, så bara svek min fot mig. Den ville inte gå, det gjorde så himla ont så just nu så går jag runt haltande här i lägenheten. Inte kul..
Sen när jag tog mig en närmre titt och tänkte till lite så såg jag hur blå den var, just där det gjorde ont och sen kommer jag ihåg att jag hade lite ont i foten igår kväll, just innan jag skulle gå och lägga mig. Aja det går ju inge bra för mig just nu iaf ..

Men igår så tjänade jag iaf runt 1000kr. Fick en match mellan dom två matcherna som jag egentligen bara skulle ha, vilket gav 300kr extra. Men jag var helt slut verkligen..

Haha, tänk om man såg ut som henne --> OMFG! XD

Idag så tror jag att jag skippar skolan, eftersom jag inte kan komma dit ;) Har bara en lektion, så jag missar inte så mycket + att om jag är hemma så kan jag plugga satan och kanske bli klar med det mesta.
Familjen har åkt iväg till Landet för att titta hur det står till så här sitter jag helt ensam och mår dåligt. Men tror att jag ska flytta mig vidare till sängen, ska bara smörja in foten med Voltaren ;)

GRATTIS ÄLSKLING <3

image487
Idag skulle du ha fyllt 16år älskling. Saknar dig verkligen, hoppas på att jag hinner förbi din grav idag. Har inte vart där sedan begravningen. Har vart så upptagen med annat. Men tänker verkligen på dig!
R.I.P Anton Sydfors - We all miss you

Sjuk :/

Daniel gick just. Nu ska jag försöka plugga den lila tiden som jag har kvar. Sen så ska jag åka iväg till Skytteholm och döma två P15. Ska fan vara mycket hårdare på reglerna nu, dom är riktugt jobbiga och döma :/ Men första matchen är kl tre och andra är kl sex, så jag kommer ha ett litet uppehåll där mellan. Får vl ringa en vän eller äta någonting.

Aja men back to homeworks! :) Pys hör av mig sen

Congratulations

image486
Vinnare av melodifestivalen 2008!

Lördags kväll

Japp, nu är jag och Jojje äntligen klara med svenska novellen. Fyfan vad jobbigt det var att sitta och komma på en jävla massa saker. Även fast det mest var jojje som gjorde någonting. Men bra blev den och nu är jag nöjd. Har bara historia provet kvar sen. YEAAH!

Ska snart äta middag sen så blir det en lång promenad med Eddie. Får hoppas att Kinell stället upp på att följa med. Nu när han ändå är här i närheten. Sen så ska väl Daniel komma och sova här. Vet inte riktigt om det blir så eftersom att han inte svarar när man smsar. Han har väl annat för sig, vill inte ens veta..

Hörs senare, pus

Sköna brudar(!)


Erkänn att dom är grymt grymma!?

En lördags morgon

Vädret suger och jag sitter här och skriver blogg. Mjaa, det är väl trevligt?! Haha ^^ Skulle egentlugen döma en P15 idag, men eftersom att jag "typ" vet vilka det är så tycker jag att det är lite pinsamt så jag gav bort den till pappa i sista sekund. Men jag tror jag ska följa med och titta på hur han gör iaf. Eftersom att jag har två st P15 imorgon också.. Men vafan jag behöver pengarna!

Nåja, idag så kommer iaf Jojje på besök vi har gjort en sådan där "deal". Om han kommer hit och hjälper mig med allt pluggande så bjuder jag honom på en av mina goooda kladdkakor. Nice deal va?

Ikväll så är det ju melodifestival final också, och eftersom jag måste vara hemma för mami så blir det väl en kväll framför TVn. Får väl bjuda hit någon söt lite kompis till ikväll.
Men nu är melodikryssen slut och då är det fritt fram i köket igen. Dags för frukost.



Hur ser din frukost ut idag?

Fredag

Vaknade upp ute på Värmdö idag. Eftersom vi var lediga idag och jag skulle dra ut till Calle idag egentligen, så bestämde vi oss för att ta det igår kväll. Han sa att han också var ledig så det var ju chill. Men han kanske kom på att jag skulle komma ut till honom, liiite för sent för min smak. Men jag tvingade honom tillbaka så jag skulle slippa åka själv. Och då var det ju okej(A).

Så jag gjorde mig i ordning och sen så åkte vi iväg ut till honom. Mja, tjafset med Daniel har jag nu glömt att på peka. Men jag tycker att han är grymt fånig som blir sur för sånt skit. Om han nu gillar mig så får han ju acceptera att jag har många killkompisar och jag tycker själv att du bör lära känna mig bättre. PUNKT PÅ DEN!

Min fredags kväll blev inte riktigt som jag hade planerat den. Jag trodde att jag skulle festa idag, men det blev ändrade planer på den fronten. Istället så ska jag åka till Solna för att träffa Gustav. En mycket, mycket gammal vän som jag verkligen har saknat. Så nu måste jag gå och göra i ordning mig för kvällen. MJAAU

Hinner inte skriva

Jaaa, jag vet att jag har vart slarving med bloggen på sista tiden. Men det har blivit så mycket med skolan och allt annat. Hinner liksom inte sätta mig och skriva. Sen så har jag helt tappar min fantasi just nu, måste bara hitta den igen. Ni får verkligen ursäkta mig för detta. Men jag ska försöka bättre mig!

För att då bättra mig på bästa möjliga sätt så sitter jag här och tittar på Lejonkungen 3. As kul, missade den när jag var mindre! Säger bara; Hakuna Matata



@ school

Sitter här och försöker plugga så mycket engelska som möjligt. Men cp-barnen här brevid hjälper inte till så jävla bra. Sitter och lyssna på musik när dom egentligen borde plugga, IG BARN! (kanske inte Adrian, men ni andra)

Aja men gårdagen gick bara åt att plugga, plugga och plugga. Känns som om jag aldrig kommer att bli klar med engelskan. Men sen när jag äntligen är klar med det, ja då har jag tre hela kapitel att skriva. YEEY!
Slutar kl. 16:00 idag, riktigt jobbigt dag! Har bara arbetspass och en bokläsning kvar. Dom tråkigaste lektionerna typ^^ Men nu ska jag åter gå till pluggandet. Annars blir det bara mer för mig hemma. PYS

Namnsdag idag (:

Dagens namnsdag:
Viktoria = Mitt mellan namn (!)

Kanske dags att säga grattis nu, eller vad säger du? Alltid lika kul att dom flaggar på min namnsdag också. Tur att kronprinsessan också heter det. Och apropå kunglig het så hade jag faktiskt Drottningen själv på besök i min skola dag, rätt så coolt. Det var verkligen helt oväntat. Jag, Kinell och Robin skulle smyg titta på innebandyns tryout men sen så tändes alla lampor i Arenan så vi gick tillbaka ut i 'hallen' och då helt plötsligt så är det en jävla massa vakter överallt och mitt det hela så kommer drottningen fram. Haha ^^
image483

Aja men snart så är detta jävla projekt klart och det är ju skönt, men dom har gett oss alldeles för lite tid och för mycket plugg. I engelskan så ska man svara på en jävla massa frågor varje lektion (= varje dag) Och på det så ska man vara klar med ett kapitel varje vecka. Och allt detta ska vara klart 20/3.. Slutsats av det hela; JAG LIGGER GRYMT EFTER!

Så nu kanske du förstår att jag har mycket att ta i med nu. Så dags att lägga på ett kol. Pyssochhej

Jordin Sparks - One Step At A Time


Bjuder på den här underbara låten. Hoppas ni får en härlig morgon!
Visst är hennes röst helt underbar?

Dagen köp


Boots från DinSko - Tygskor från Le coq sportif (fast mina har guld märke)

Vad tycks om skorna?

En tröttsam tisdag

Hade omprov i Naturkunskap idag och så har jag kollat på film. Alltid lika kul med film, om den nu är bra. Men vafan den här filmen var helt jävla ologisk. Animal Farm, djur som gör revolution?! Vafan liksom, vad är detta för jävla skit. Aja men visst hjälper den till texten som vi ska skriva, men ändå!

Aja men gick riktigt bra på träningen i morse. Mitt lag vann "Fredags cupen", det var min 3:e vinst nu. Det är ju fan bra för att vara mig! ;) Men nu är det inte tränings fråns nästa tisdag, suck.. Jag som helt plötsligt har lust och spela lite innebandy, har liksom fått känslan tillbaka. Men men, får träna på annat sätt då. Jävla tryout för dom nya ettorna..
Nu ska jag plocka undan maten ifrån bordet, blev donken idag. Inte bra fan!


Vad tycker ni om donken?

Måndag kväll

Sitter här och försöker skriva på min uppsats om "Min planet". Det är verkligen svårt att försöka få in allt som står i betygskriteriet. Den som får MVG på det här projektet måste verkligen ha prutat SPlärarna, garanterat! Jag förstår inte ens hur dom har tänkt sig att detta ska funka. Jag är knappt klar med första kapitlet av fyra st, men egentligen så borde jag ligga på kapitel tre nu, sajk ..
Aja men för att få försvinna ifrån pluggandet ett tag så skriver jag lite blogg, alltid lika kul ^^
Såå.. Kvällen börjar närma sig och jag mår rätt så bra. Hade ju bara BGM som lektion idag eftersom jag var hos doktorn under morgon träningen. Men jag tror jag ska träna imorgon, men vem vet ..
Har även omprov i naturkunskap A som sista lektion imorgon, fyfan vad dåligt det kommer att gå. Får be för att det ska gå bra.

Men fick iaf tillbaka Spanska resultatet idag. Och det gick riktigt bra fan! GRATTIS till mig (A).

Tycker du att det är bra att vi har Språk som ett ämne i skolan, Ja eller nej?

NY DESIGN!

image477
Gamla
vs.
Nya
image478

Vad tycks om min nya design?
(vet att den blev lite fuckad på vänstar sida, men pallar inte fixa det nu..)

Vill verkligen vinna!


Det här är en tävling som Något Vanlig har.
Varför ska jag just vinna då?- Jo jag hopper verkligen på en vinst eftersom att jag alltid är med i masvis med tävlingar men vinner aldrig. Jag tror verkligen att jag har otur i spel/tävlingar. Men jag har verkligen en dålig dag idag. Får hoppas på det bästa, tycker själv att jag förtjänar en vinns nu. Skulle bli grymt glad, och det skulle betyda mycket (A).

Avslutat ikväll kl 18:00

TÄVLING - Vinn Armani Halsduk (Värde: 1200 kronor)

image473
Vill du också vara med i tävlingen? Klicka här
Tävlingen avslutas 23:e mars 01:00

Hitt vs. Miss

image472
Nåå, vad tycks om jeansen? Hitt eller miss? Motivera gärna ditt svar!

Money, Money, Money..

Känns riktigt härligt att tjäna lite pengar igen, speciellt när man får dom i handen bara så där klappat och klart aight? Fan jag kommer ju kunna shoppa satan sen tills sommaren. Snacka om att jag kommer att få en helt ny garderob. Har inte ens plats för mina kläder nu, ofta jag kommer ha det till sommaren?!

Sitter här nu och gör reklam om mig själv. Haha, det låter bättre än vad det är, tro mig! .. Aja men jag skickar runt mail till olika lag och säger att jag gärna dömer dom om dom skulle behöva en domare någon gång. Det är ju så man skaffar sina kontakter inom domarvärlden. Så man tjänar sina pengar liksom^^. Man måste ju börja någonstans;)
Men eftersom jag nu bara har dömt 11manna så borde ju 5 - och 7manna vara ganska så simpelt. Men jag ska inte ta allt för givet, då blir det bara fel. Jag har lärt mig efter mina misstag, hah!

Men nu är jag klar med allt efter denna domar dag. Har duschat och smört in mig, nu fattas bara pluggandet och sen så ska jag belöna mig själv med en liten bit hallon paj.


Nå, gillar ni hallonpaj?

F*TTA

Snopp på allt just nu, matchen som jag dömde gick piss och nu väntar en P15 liksom. JIPPE, GLHF(= Good Luck Have Fun) NATALIE! Jag kommer få springa ihjäl mig.. Aja men får göra mitt bästa ifrån mig. Kommer säker bli många gula kort, attans bananer!

Sen när jag har dömt klart för idag så är jag iaf 500kr rikare. WIIE* Alltid nått! Sen så väntar pluggandet, ska plugga så mycket som möjlig, tills energin tar slut och jag deckar i sängen. Är verkligen skit trött idag.
Hur ser din Söndag ut?

image470
Natalie 1997

Lördagens utgång

Utgång med mmalte som alltid. Vi två flickor måste ju hänga ihop om vi ska klara oss liksom, sköning hon är alltså. Som vanligt så är det jag som fixar festen och hon hänger med, kanske dags att byta roller snart? Synd att jag inte kunde hänga med till Älvsjö Igår, det var ju tydligen kul men var upptagen med Kinell sorry mmalte.

Men vi ska dra till hagsätra och träffa Jens ocvh tydligen Jocke. Har inte träffat er på as länge, får hoppas att det blir kul ikväll.  Men kan inte stanna allt för länge, ska döma match imorgon så jag måste vara lite pigg. Ska liksom upp kl 07:20 för att åka 08:11 till skytteholm. Stackars mig, men hoppas du får en bättre kväll! <3

Gårdagens kväll vart mer än oväntat en mys kväll hemma hos Kinells pappa. Kom ganska oväntat eftersom att han skulle vara med Elsa, men det visade sig att hon var inte värd att sova med. HAHAH ^^ Alla förstår nog vad jag menar.. Japp, så går det när man raggar på playahead.se! SOPA!

image469
Kinell nördar sig med sms och datorn..

Promenad med 'The sys'

Hann knappt vakna innan mamma ringer och säger att Hanna inte vill vara kvar hos mormor och morfar längre. Hon säger att dom är tråkiga och bara städare hela tiden. Men vafan har hon förväntat sig? Aja men ringde upp henne och sa att jag kommer och hämtar henne när jag är klar med allt, alltid om typ 2 timmar haha^^. Hade ganska rätt med tiden också, jag och kinell är inte direkt snabba på morgonen. Fan palla stressa på en lördags morgon, icke sa nicke!
Men eftersom jag hade med mig datorn så pallade jag inte åke direkt ifrån Kinells pappa, utan jag åkte hem mellan och lämnade datorn och bytte skor. Ett smart drag. Och på det fick jag även med min min minsta sys, Wilma. Tänkte att mamma behövde lite lugn och ro så jag tog med henne till mormor och morfar.

En rätt så chill promenad. Hon var lugn och fick lite godis på vägen också, ojoj vilken snäll storesyster hon har höh! Men när vi hade hämtat Hanna så blev det kaos som vanligt. Dom två kan inte vara med varandra utan att börja bråka, jävla skit ungar!
Hanna fick damp i tunnelbanan på väg hem och blev skit sur och bara sprang iväg, hon är så jävla känslig. Kan inte fatta att vi är släkt ibland. Aja men nu är vi alla hemma i våra egna rum och nu slipper jag dom på ett tag! Tror jag ska gå ut och äta lite lunch ;)

Dom små jävlarna^^
image465 image466
image467

The big sister, me (A)
image468

Har du några syskon/kompis som du verkligen inte kan klara av ibland?

Kevin Michael <3


Kevin Michael - Ain't Got You

Vad tycks om låten? - I juuuste löööve it!

En seg fredag

Jag tror aldrig att jag har vart så här trött och seg någonsin på en fredag. Och det känns hemskt, nu när veckan äntligen är slut och det är bara helg att se fram emot. Men då är jag seg och inte sugen på någonting alls. Trist förfan! Aja men får hoppas på det bästa, och då lär väl känslan snart försvinna.

Har dock inga bestämda planer för kvällen. Men har en del att välja mellan, som t.ex Bio med Alexanda, Elina och typ halva NV-klassen. Eller så drar jag på fest som vanligt med några trevliga filurer, eller så stannar jag bara hemma och mysar. Fast det tredje och sisra förslagat är nästan helt borta! Haha ^^ Får se vad jag gör och inte gör, dagen är fortf. ung ;)

image463 vs. image464

Hur har du planerat inför ikväll?

Leker med hunden

Har just käkat mat, Fiskpinnar. Det var fan ett tag sen jag åt det, och riktigt gott var det också. Som efterrätt blir det Kladdkaka, familjen är det nu men jag måste få lugna ner min mage lite innan jag tar det. Är alldeles för mätt för efterrätt just nu. Får hoppas på att det finns kvar nått när jag vill ha sen. För i denna familjen så måste man ta första och så fort som möjlig för att få någonting. Haha, tjockisar säger jag bara! (:


Gillar du kladdkaka, isåfall vad har du till den?

Men just nu så leker jag med min hund och tar massvis med oseriösa bilder på mig. Väntar på att Daniel ska dyka upp så vi kan börja plugga och så. Sen blir det väl TV för min del. Eller så blir det bara mys och TV för oss båda. Kanske lite spel och kladdkaka, vem vet.

Här kommer lite söta bilder på min vovve när han dampar på mig (A):

image459 image460
image461

image462
Visst är han gullig?

Dåligt av mig

Japp, nu gick det som det gick och det finns ingenting jag kan göra åt saken. Fuck matte säger jag bara! Trodde fan aldrig att detta skulle hända, men sanningen svider som sagt. Men iaf ett stort grattis till min älsklings pojke Kinell som klarade det! Är mycket stolt över dig! Detta var ett oväntat drag ;)

Aja men nu ska jag sluta tänka på skolan och tänka framåt istället. Fredag imorgon och sen så har man hela helgen att slappa på, sköönt. Funderar på att göra någonting riktigt skoj!

Men nu ska jag läsa lite Veck Revyn som kom idag och sen så har jag en hel dags pluggning framför mig. Jippie**



Vilken tidning gillar du att läsa?

@ Daniel

Sitter här och mysa med Daniel. Vi tittar på Grey's anatomy, höll nästan på att missa det! Ajabaja på mig! Men vafan det är ju match på kanal 6 Roma - Real Madrid. Mycket spännande. Planer för kvällen är väl mest bara att mysa och sen kanske spela TP. Blir ju ingen "uppesittarkväll" iaf, det är ju skolan imorgon!

Men nu ska jag återgå till tvn.
Vad gör du ikväll?

nnats är suris

Pallar inte mer det här. Allt är så jobbigt just nu. Bläääääääääää! Haha, livet är hårt när man är liten eller hur var det? Aja men nu funkar iaf min mobiltelefon igen för alla er som vet att jag inte hade någon igår. Pappa lackade ju på mina höga mobil räkningar så jag har gått över till kontantkort nu. Och nu äntligen så har jag fått det. Var utan telefon hela dagen igår. DET VAR HEMSKT! :O

Men nu mår jag bra på den fronten igen iaf. nu är det bara problem med pappa och min karriär som domare. Har nämligen fått dubbelbokning som jag aldrig trodde att jag skulle få. Haha och det är lite knas här hemma.. Men det ordnar sig nog. Måste bara lugna ner mig och chilla lite.. Har haft en jobbig dag i skolan också!

Inga planer för ikväll ännu.. Men det kommer väl snart.
Vad får dig att bli sur?


Bjuder på denna MYCKET oseriösa bild för att få upp mitt humör!

Onsdag morgon

Nu är jag heelt klar inför skolan. Har duschat, ätit, sminkat mig, klätt på mig och packat väskan. Och jag har 20 minuter kvar innan jag ska gå. Så varför inte skriva i sin lilla blogg då liksom?
Egentligen så borde jag fixa rummet innan jag går också, men det har jag ingen lust med(A).

Idag så går jag i skolan från 09:00 till 15:50. Kul dag! Bara jobbiga lektioner också, usch skolen suger verkligen. Jag gillar dom där dagarna när vi har träning och sen bara en lektion efter. Då är liksom inte dagen förstörd, aight?
Såå, hur ser dig dag ut?


*Dagens outfit XD*

Allsvenskan 08

Snart så är det dags, Allsvenska 08 ojojoj vad jag har längtat. Att få stå på norra och bara skrika! 30 mars så startar allt! Och då kommer jag stå där och se glad ut. WOHO! Sen så har allvaret börjat. Vem som tar hem segern.
Självklart så håller jag på Gnaget. Ett sm-guld skulle inte sitta fel. Kommer updatera efter varje match på bloggen iaf!



Vem tror du vinner Allsvenskan 08?

Myyyyysdags

Solen må skina men kalt som satan är det iaf. Fan för Sveriges väder. Så på med vinterjackorna igen för våren är inte alls här än. I skuggan kan man fan tro att man ska dö av kyla. Usch, fy och blä på detta. Ge mig bara blommor och massa plus grader så blir jag glad! Aja men nu ska jag inte klaga för mycket! Har satt på min raggsocker nu så jag ska få tillbaka känseln i mina fötter.

Det gick bra hos tandläkaren. Fast jag har grymt ont i tanden som skulle lagas, dumma jag. Måste sluta äta godis och för mycket socker tror jag(A). Så eftersom jag har så ont så kan jag inte äta, men jag lovar att hela tunnelbanan hörde när min mage skrek efter mat. Så lite fika förtjänar jag trots allt!


Hur äter du din ballerina?

Perfekt shopping väska


Vilken färg väljer du?

Tandtroll

Egentligen så borde jag sova nu. Men idag så skulle våran städerska komma, på min lediga dag. Så inget sova för mig inte.. Typiskt. Aja men är iaf ledig idag som sagt. Roger sa att träningen var frivillig idag eftersom att det krånglade med tider osv. Så då pallar jag inte gå upp sju för att åka och träna, när jag ändå inte är så sugen just nu. Sen så hade jag bara en lång engelska lektion efter lunch. Jag gissar på att vi ska kolla på film. Men eftersom jag ändå skulle till tandläkaren kl 14:00, så tycker jag att det onödigt att åka dit och se en halv film. Eller hur?

Förut var man ju så rädd för att gå till tandis men varför var man det? Haha^^ Aja men nu är jag inte alls rädd, man måste ju gå dit minst en gång per år och göra en årlig koll. Och det är ju inte farlig. Jag är en stor flicka nu :)

image449

Vad tycker du om tandis?

CSI:NY

Sitter nerbäddad i min säng och kollar på CSI:NY just nu. Jätte mysigt verkligen. Synd bara att det är säsångsavslutning. CSI är verkligen bra. Det är ju det som 'gör' min måndag, haha ^^ Det är reklam just nu så då kan man ju passa på att skriva ett kort litet inlägg.
Men nu ska jag faktist återgå till TVn och pluggandet. Seyah! ^^ Sen ska jag väl sova.

Vilket CSI gillar du bäst?

Mobilkärlek

image447
I have a secret admire (A)

Pancakes is my drug(!)

Ikväll så skulle jag väl egentligen ha tränat innebandy. Men jag har verkligen ingen lust. Blir inte glad av att komma dit och få massvis med snea blickar och att ingen ens hälsar på mig. Då kan jag lika gärna vara hemma och ta det lugnt och istället göra nått bra, som t.ex plugga! Haha ^^ Det är mycket i skolan just nu. Detta projekt går verkligen en på nerverna. Har man glömt eller missat att göra någonting så har man grymt mycket att ta igen och göra sen. Så nu måste jag vara i skolan varje lektion, om jag nu vill ha bra betyg. Vilket jag vill!

Åt nyss min favoriträtt till middag. Eftersom familjen skulle beställa pizza och dom vet att jag inte äter det så fick jag Pankakor istället, och det gör mig ingenting! Mamma har iaf. börjat fatta nu att jag verkligen gillar pankakor så hon har börjat köpa färdiglagade som jag bara kan värma i micron! Mycket smart ;)


Vad brukar du ha på dina pankakor?
- Själv föredrar jag socker och hallonsylt. Men när jag vill feta mig så plusar jag på lite grädde (A).


Reklam på bloggen!

Så, nu har jag äntligen skaffat lite reklam på bloggen. Men det kommer komma mer. Så gå in och kolla om du gillar nått, finns alltid nått för alla!l
(länkarna till dom riktiga bilderna finns längre ner på boggen, åt vänster!)

Vad tycker du om reklam på bloggen? - BRA ELLER DÅLIGT?

Filmtajm

Eftersom vi måste läsa en bok på engelska i detta projekt så är det väl ganska bra för mig att börja nu med boken. Jag är verkligen sämst på att läsa böcker på engelska. Och även fast jag valde en tunn bok så kommer detta ta år.. Aja men valde iaf en bok som har gjort på film, The Beach med Leonardo DiCaprio som huvudrollen. Då är det ju självklart att man ska se filmen. ^^
Så jag laddade ner den för ett tag sen och nu när ag har tid över och är ganska trött av mig så passar det utmärkt att lägga sig i sängen och kolla på film. Jag tror att jag har sätt filmen tidigare, men det skadar inte att se den en gång till.
Men innan jag ska bädda ner mig själv i sängen så tror jag det är bäst att äta lite först. Annars kommer jag bli på ett väldigt dåligt humör.



Hur ser din eftermiddag ut idag?

I <3 OneRepublic


OneRepublic - Stop And Stare

Vad tycker du om OneRepublic?

Nej, nej jag skolkar inte! Utan jag har rast mellan 10:00 till 13:00 som vanligt. Så då kan jag lika gärna passa på och skriva ett inlägg i bloggen innan jag fixar mig och äter.
Nu ska jag gå ut och äta kycklig innan jag väljer kläder för dagen. Hörs sen! <33

Måste sova nu

Eftersom jag knappt kunde sova nått inatt p.g.a all nervösetet så är det dags för mig att lägga mig i sängen och sova. Skolan börjar ju tidigt imorgon, + att jag har träning. Sen har jag bara en lektion, vilket är skönt. Även om den är 2 timmar lång.. Man brukar ju få gå när man är klar och jag har faktist gjort det man skulle. *stolt*

Så jag säger god natt till er alla och hoppas ni får en trevlig kväll så hörs vi imorgon!
God natt
image440
Som avsked så lägger jag ut en bild på Systrarna H!
Saknar verligen er! <33

Ett måste i sommar!

image434 image435
649 kr på nelly.se

Visst är den snygg? Eller har du någon annan favorit ifrån nelly?

Sista dagen på Sportlovet
Japp, nu sörjer vi alla .. Lovet är slut och tillbaka till helvetet. Jippie^^ Inte för att jag tror någon har längtat, isåfall så vill jag ha en bra förklaring! Aja söndagar är ju alltid lika lång tråkigt. Antingen så pluggar man eller så slappar man vara i almänhet. Men jag sitter och bloggar söner min blogg. Hahah ^^ Men det är alltid lika kul och får kommentarer tillbaka (A).
Men hur ska jag nu spendera min sista dag på lovet? Jag har ju redan dömt min match imorse. Gick mycket, mycket bättre än vad någon kunde ha trott. Och pappa var mycket stolt över mig, även om jag gjorde några fel. Men jag visste om dom, så nästa gång är jag fel fri får vi hoppas! Tjänade iaf 200kr på matchen. Alltid bra och ha pengar, speciellt nu när jag sparar ihop till en ny telefon också!
Pappa dampade ju på mig att jag ringde för, för mycket pengar i månaden så nu har han sagt upp minn abonnemang och den 3/3 så stängs det av. Får bara hoppas att jag har hunnit fått min kontantkost då också. Annars blir jag mobil-lös, och det slutar aldrig bra!


Aja men nu måste jag kanske forsätta plugga, men jag pallar verkligen inte. Sitter här och lyssnar på über hög musik och sjunger. HAHA, det vill ingen se (A)

Hur ser eran söndags eftermiddag/kväll ut?

Jag är med och tävlar

Ojoj, ett hemmaspa paket skulle inte sitta fel nu alltså. Såklart jag är med och tävlar om ett då också. Men jag har ju aldrig tur i tävlingar. Får hoppas på det bästa ännu en gång. Wish me luck <3!

image438
Klicka på bilden så kommer du också till tävlingen!

Ifrån igår..

Lägger in lite bra slager låter som jag tycker att du ska lyssna på.
Riktigt bra låtar igår faktist!


Sibel & Charlotte Perrelli


Linda Bengtzing & Nordman

OCH SÅ KLART FYLLE-BJÖRN! ;) hahah ^^


Min fråga till er;
Vad tyckte du om björn och vilken låt var bäst?


Wish of the day


Ser inte den här outfiten skön ut eller? Passar precis till en söndag som denna, enkel och lätt ;)

På bilden finns:
Mjukisbyxor, Adidas / Tjock tröja, Bikbok / Hotpants, Björn borg / Fotbolls strumpor, Stadium / Linne, H&M

Mjauu

N: du kan behålla hemligheter
A: gillar att festa
T: omänksam och bryr sig
A: gillar att festa
L: alla älskar dig
I: helt underbar i sängen
E: jättebra kyssare

A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: riktigt barnslig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: alla älskar dig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig P: populär bland alla
Q: mindre snygg
R: helt galen
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
U: kung på att bara ta det lungt
V: alltid lika glad W: otur i kärlek
X: inte alls duktig i skolan
Y: bästa pojk/flickvännen som finns
Z: alltid redo
Å: har dold talang
Ä: kan inte behålla hemligheter
Ö: ruskigt smart


STÄMMER UTMÄRKT! :) Mitt namn är som gjort för mig ;)

Jag rundar av kvällen

Dags att packa i ordning allt som jag behöver inför morgondagens match. Jag är fett nervös, vet fan inte om jag kommer klara av det eller inte. Har ju aldrig dömt tidiagre. Men någon gång måste ju bli den första, även om min första är en 11manna..
Så jag har börjat packa ihop allt som jag behöver på min säng så att jag sen lättare kan packa ner det i min tränings bag innan jag går och lägger mig inatt/kväll. Om jag är smart så går jag och lägger mig innan 12 så jag orkar upp imorgon. Men jag pallar inte vara smart (A) HAHA ^^ Är ju det annars hela tiden ;)


Det som jag behöver..

Så det kanske är dags för mig att skriva klart i min blogg för idag. Men vi hörs ju imorgon! PUSS & GOD NATT!

Vinnare - deltävling4

image432
Två värdiga flickor till vinnare ikväll. Synd att Fronda inte ens gick vidare. Och vafan höll björn på med ikväll. Han var väl sisådär. Men han har vart bättre! Det positiva var väl att han var utan byxor och riktigt söt i håret(A) HAHA ^^

Ikväll blir det Melodifestivals kväll

Deltävling 4 - Lördag 1 mars - Karlskrona
Ikväll ska jag komma på Melodifestivalen. Och jag måste hålla på Nordman, eftersom att vi här i familjen känner dom typ. Men själv så hoppas jag på Fronda!

Här är kvällens bidrag;
  • NIKLAS STRÖMSTEDT - För många ord om kärlek
  • CALAISA - If I Could
  • DANIEL MITSOGIANNIS - Pame
  • LINDA BENGTZING - Hur svårt kan det va
  • NORDMAN - I lågornas sken
  • SIBEL - That Is Where I'll Go
  • FRONDA - Ingen mår så bra som jag
  • CHARLOTTE PERRELLI - Hero
image429 vs. image430
Vem eller vilka håller du på ikväll?

Ny hjälp blogg!

image428
Gjorde nyss den här sidan. Kände att jag ville hjälpa till lite här i bloggvärlden. Så om du behöver en ny bakgrund till din blogg, eller någonting annat så är det bara att besöka den här bloggen!
http://bakgrunder.blogg.se

Den finns även en länk uppe bland menyerna! ;) Enjoy!

Jag blir så lugn av den här låten


Colbie Caillat - Bubbly

Min djurpark

Först hade vi bara Sune. Sen så fick jag Sickan av min förra kompis Jessica eftersom hennes pappa inte orkade med fler katter. Sen så bestämde vi oss för att skaffa en hund som pricken över i:et.. SAJK på familjen. Men sen när/om vi gör av oss med något djur så lär det bli katterna, för hunden ska vi ha länge till. Min älskade lilla Eddie.
Så min familj består av 5 människor och 3 djur. Alltid lika trevligt med många i familjen. Funderar på att skaffa fiskar också, har alltid velat ha en guldfisk. Fast den skulle vara död efter en vecka, så dålig som jag är på att mata djur (A).


Min älsklings hund, Eddie


Mina kissemissar, Sickan och Sune

Jaaahapp..

Okej, mamma har gjort det klart för mig att jag verkligen har utegångsförbud hela helgen ut. Inte så värst kul avslutning på lovet kan man ju säga. Aja men då är det inte så stressigt med allt pluggande. Kan jag lika gärna göra lite då och då istället för att råplugga i 2-3 timmar!
Varför jag är uppe så här tidigt ska vi inte ens prata om. Kan ju bara säga att en viss person inte var så jävla tyst när han skulle klä på sig och gå hem. Och tände lampan gjorde han också, så jag kan inte somna om på ett par timmar. Men men, ska ju ändå upp tidigt imorgon och hela vecka som kommer, så det är lika bra och bli van med det igen. Sen så kommer ju påsklovet vecka 12, YEEEY!

Varför ska jag då upp tidigt redan imorgon? - Jooo, jag har fått en match att döma. Min första match som jag dömer som nybliven domare. Bara det att jag ska döma en 11-manna och jag har gått grundkurs för 5-och 7manna XD. Men jag tror att jag klarar av det iaf. Behöver ju bara springa lite mer och döma för offside.
Så imorgon så ska jag dömma flickor 12-13 AIK - SKÅ(?). Wish me luck!


Så nu ska jag väl äta en ordentlig frukost och hjälpa mamma med Melodikryssen. Sen så ska jag väl städa rumet och fixa mig innan jag sätter mig och pluggar det sista på 'Min planet'.. Ikväll så blir det melodifestivalen med familjen, WOOOHO^^.

RSS 2.0