Älskling, nu är du äntligen min!

YÄÄÄS, har velat köpa dig i flera år nu. Men har aldrig hittat rätt storlek osv, men nu har jag dig. Ska bara vänta på att du kommer hem hit nu också. Men du är iaf betald nu <33



Min födelsedag 2008

Tack Alexandra och Elina för en helt underbar födelsedag igår. Jag vill även tacka alla andra som ställde upp och var där igår ute på djurgårdensbrunn. Jag hade grymt kul och kommer minnas den dagen länge. Hahaha, ingen kommer väl glömde min "naked mile" haha ^^

Igår, så var även släkten här innan jag drig iväg med mmalte och lina ut till dom andra. Fick precis allt jag ville och, kanske var en sak som jag saknade, men det kan jag köpa själv. Jag fick även presenter av mina närmaste kompisar, och jag är verkligen tacksam för alla dom. Riktigt fina presenter, kommer verkligen komma till nytta. Även om mina chips redan var slut efter 10 minuter.. :( Tack iaf Jojje för den presenten! ^^ :D

Hursomhelst så fick jag iaf:
  • En LCD tv 32". Är riktigt nöjd
  • Sladdar så att jag kan koppla in datorn + ljud i tvn
  • Pengar, ca 1700
  • Choklad / chips
  • Två armband
  • T-shirt med texten " Idag fyller jag 17, Alexandra och Elina"
  • Parfym + body cream
Tack ännu en gång för allt igår!
Nu är det bara Alanya jag ser fram emot. Mindre än 2 veckor kvar nu :)

Champions League final 2008

TACK FÖR EN HELT JÄVLA UNDERBAR MATCH!
Och självklart så är Manchester United vinnare, åh vad härligt. Fyfan vad jag inte kunde sitta still igår när straffarna las. Allt Ronaldo skulle missa var en självklarhet för min del. Jag visste att han inte skulle klara pressen, men han tog dom ju ändå så här långt, så han hade redan gjort son grej liksom ^^.

Hursomhelst så hade finalen allt en final ska ha. + ett rött kort till Drogba, yeey!

image576

Livet är på topp

Okej om jag ska erkänna så kan livet ha vart lite bättre just nu, men det är ändå på topp eftersom jag räknar bort allt dumt just nu. Det får mig bara att gråta, igen. Okej, kanske lika bra att bara skriva ut det så ni vet vad det handlar om. En mening räcker tycker jag. R.I.P Gabriel Lidström, det som har hänt kommer alltid sitta som en kniv i hjärtat.
image575
Hjärta <3

Låt mig nu återgå till dom glada sidorna som jag iaf kan le åt. Imorgon så är det CL final och på lördag så blir jag 17år. Fest? Of course! Vad är natalies födelsedag utan fest för sina nära och kära. Självklart blir det inte hemma hos mig, eftersom alla andra kommer vara hemma + släkt. Men vi hoppas hemma hos Elina eller om det är fint väder ute i Tanto. Ni som betyder någonting är självklart välkomna. Ni vet självklart om det handlar om er eller inte.

Mindre än 20 dagar till Alanya också. Får ju fan börja packa snart.
Det ända som kunde ha gått bättre är väl skolan just nu, pallar inte just nu bara. Tänker för mycket på allt roligt som kommer hände i helgen och i sommar. Då kan man ju inte plugga. Sen så har jag ju min pojke på tankarna hela tiden. Tack för att du finns A <3

________________________________
Hade även E.M.D på besök i skolan idag. Fyfan vad korta dom var, men grymt heta fan. Hetare än vad jag trodde. Danny var dom lite som jag hade tänkt mig, tuff och spydig. Men hans utseende får bort dom tankarna ganska så snabbt. Hursomhelst så skaffade jag fram autografer till båda mina systrar. Haha, pinsamt var det men grymt kul och ändå prata med dom (:

image574

Attans bananer!

DAMN* okejokej, jag kan erkänna at jag var slarvig och kunde ha gjort mycket bättre ifrån mig. Men vafaaaaaaan .. Aja VG som VG, bättre än IG! :) Spanska är ju ändå en av mina starka sidor (:


Vykortet, Projekt 8

AIK Nyheter

"AIK besegrade Malmö FF med 2-0 inför nästan 20 000 åskådare på Råsunda. Matchen såg länge ut att sluta mållös, men inhopparen Saihou Jagne jobbade fram ett par målchanser i slutminuterna som avgjorde matchen."


__________________________________
Tabell Allsvenskan 12 maj


Lista:

Provar "jobbet" som flicktränare 12/5
Champions League Final 21/5
Födelsedags barn 24/5
Skolavslutning 5/6
Alanya med mmalte 7/6
Hemma igen + pappa fyller år 15/6

_______________________________
AIK - Malmö
idag. Finns det så mycket mer att säga än att jag ska självklart gå.
Vädret är det allra bästa och jag bara lääängtar efter fotboll.

vs.

Torsdag 8 maj

Norrköping - AIK, självklart sitter jag och tittar. Skulle fan ha vart där, men sånt tänker ju inte jag på.. Ser ut att vara ganska så mycket gnagare där, lyllo dom. JAG VILL OCKSÅ! Men istället för att lägga pengarna på fotboll så har jag shoppat satan med mamma idag. Sjuk skrev mig ifrån skolan för att plugga till omproven som jag har, men istället så slutade jag upp i stan. Men nu är jag ett par tygskor, en partyväska, ett par vita jeans(?), ett par korta gråa mjukisbyxor och en massa leggings rikare. Och det bästa med allt är att jag verkligen behövde allt också, inga onödiga saker här inte! ;).
Nu är det ända jag behöver en Bikini och smink tror jag. Men det kommer så småningom. Eftersom jag ska döma ca 7 matcher i helgen så kommer jag att tjäna runt tusen kr. Fast egentligen borde jag spara det till resan, men jag måste ju ha en Bikini!? Right ;D

Nu har jag bara två omprov kvar btw. Ett i historia imorgon och ett matematik prov nästa vecka. Sen kan jag bara ägna mig åt det nuvarande projektet.!
Men nu har jag inte tid med bloggen längre, måste återgå till matchen! <3

Planering och planering

Livet handlar om att tajma rätt och planera rätt. Annars kommer man ingenstans här i livet. Eller jo visst gör man det, men mycket segare och svårare, haha ^^ Det kan vara skönt att ta dagen som den komme ibland, men bara ibland.
Så jag sitter här och planerar alla veckor framåt till den dagen då jag och mmalte drar till Alanya en vecka. För sommarlovet är verkligen ingenting och planera. För där måste man anpassa sig efter vädret och folket!

Fick alldeles nyss ett telefonsamtal ifrån Gröndals tränare för 00 - och 99orna. Han var så himla trevlig och erbjöd mig ett par matcher. Dock redan nu på söndag, vilket jag då redan har avbokat matcher på. Eftersom det är AIK - Malmö, och det missar jag faneme inte! ;) Så istället bokade vi in två matcher dagen efter min födelsedag, den 25 maj. Han ville även ha mig den 8/7, men då är jag ju i Alanya.
Men det bästa med hela samtalet var ändå i slutet, när han erbjöd mig att träna 01orna. Gud vad glad jag blev, det är ju skit skojj. Även om jag inte tjänar nått så är det ändå kul, fotboll är ju allt! :)
Nu ska jag återgå till plugget. PYS

Ny design

Yääääs, nu är det sommar och då kan man ju inte ha en grå och tråkig design. Därför så livar jag upp den lite, en snabb och enkel design sådär. Enjoy!

Gamla:
image564

Nya:
image565

När vi ändå pratar betyg..

Glömde att nämna en liten sak. Eller en jävligt stor sak eftersom det gäller mig och Matematik .. HAHA! :) Johan Gustavsson är alltid lika snabb på att lägga in resultat, så jag har redan fått resultatet i projektet som vi hade nyss. Projekt 8, Korrespondenterna. Vi hade ju ett vanligt Matematik prov i Statisk. Och det gick GRYYYYYYYYYYYMT bra för mig.

TITTAAA!


Uppdatering

Nyheter:
* Det går oootroligt bra för mig i skolan just nu, nästan för bra.
* Solen skiner och våren är äntligen här. På riktigt!
* Om 18 dagar blir jag äntligen 17 år.
* Resan börjar allt mer och mer närma sig.

** Det går oväntat bra för AIK just nu. Haha, allt kan ju hända med lite tur. Undra hur det går mellan DIF - Bajen imorgon på derbyt. Haha Hoppas på 0-0, men tror på DIF.**
_________________________________

Som alla kanske märker så skriver jag allt för sällan just nu. Men Jag har börjat tänka efter och då insåg jag att jag egentligen inte alls har lust eller tid att skriva blogg så jävla ofta som jag egentligen borde. Fast jag skulle ju kunna skriva minst en gång om dagen, men bloggen har tröttnat ut mig så himla mycket nu. Plus att sommaren är snart här, och då är det ingen dator för min del.

Aja men livet flyter på skit bra just nu, har absolut inga problem allt utan allt är otroligt kul och bra. En sak jag kanske saknar är ett JOBB. Men jag ska snart lägga vantarna på ett, jag lovar. Jag ska bara göra klart allt annat just nu. Kan inte ha allt för många bollar i luften samtidigt, även om jag vill.

Träffar otroligt många nya och även jätte, jätte gamla kompisar nu också. Man måste ju hålla fast i dom gamla, även om man hittar nya. För kompisar kan man aldrig få för mycket av. På kärleks fronten så tänker jag inte ens uttrycka mig i ord eller bilder. Utan jag säger bara "Punkt ¨på det!".
Jag klarar mig galant utan. Jag kan stå på egna ben, även om dom inte är allt för långa.
_________________________________

Att vara domare går också helt utmärkt. Jag tjänar det jag behöver och skulle absolut kunna tjäna mer om jag hade den tiden och lusten. Men jag tror jag har tillräckligt med matcher för hela Maj, så att jag klarar mig med fickpengar till resan. Sen så fyller jag ju år också, då får man ju hoppas på lite mer pengar! :)

Skolan går som sagt grymt bra just nu. Har bara betyg som når VG eller högre. Vilket är mycket, mycket bra för lilla mig. Västbergaskolan kan bara gå och dööööööööö! HAHA! Har väl några rester att ta itur med men det går ganska så snabbt och lätt ändå.

(har förresten fått tillbaka alla betyg på "Min Planet". Blev mycket bättre än väntat)
Nu ska jag återgå till pluggandet och Facebook, haha jag har blivit ganska så beroende. Mer än vanligt ^^
PUUUUUUUUUUUS


RSS 2.0