Hemma kväll

Jag har festat hela veckan, varje dag och sovit alldeles för dåligt. Så idag blir det en hemma kväll med mamma och pappa. Slipper mina små systrar eftersom dom är över hos mormor och morfar, skönt det. Vi hade tänk oss att titta på film och äta lite godis. Tror verkligen att jag behöver det för att hämta upp mig inför morgondagen och helgen.
Imorgon blir det fest hoc Vicky med nära och kära och på lördag snackas det om middag med mina sötnosar Elina, Alexandra, Paulina, Babou osv osv..

Gårdagen började hemma hos mig med Mmalte, Lina, Emelie och Helena. Vi satt och förade lite innan vi skulle vidare ut till vällingby till alla Linas boys där ute. Det var väl helt okej, kunde vart roligare om det fick komma mer pojkar men självklart inte. Synd där. Fick mig även en Storebror vars namn är Jimmy. YEEY!
Och självklart så bjuder jag på de bästa bilderna från gårdagen.

Wooork it!


Självklart spelade vi spel innan.


Kvällens början och kvällens slut. Haha!

 

Inter - Manchester United


Två riktigt bra lag och två riktigt stora fotbolls spelare står öga mot öga ikväll i CL.
Själv hoppas jag på Manchester United men Inter är farliga med Zlatan i topp.
Självklart så är kvällen ägnad åt matchen. Förhoppningsvis med Lukas och hans vänner.

Lovet i hel het

Lov brukar oftast sluta i kaos för mig. Antingen har jag festat för lite eller för mycket. Eller så har jag inte hunnit träffa alla som jag skulle ha träffat. Typiskt mig. För enligt mig så är lov till för att hinna spendera tid med kompisar som man inte träffar så ofta och självklart för att slappa och festa loss men än vanligt.
Allt har redan hänt mig. Jag har träffat både nya och gamla kompisar och festat för mycket enligt mamma, WONDERFUL! Precis som det ska vara!

Under veckan så har jag redan hunnit med bio, tre fester, bråk och jobb. Mycket bra för att vara mig. Idag ska jag även ut med Lina, Emelie, Jimmie, Jocke och Mmalte för att äta semlor. Självklart så äter jag inte det, men jag ska med ändå. Dom kanske har någonting annat gott att bjuda på.

Under veckan har jag gjort och planerat in att jag ska:
Fredag: Fest hos mmalte.
Lördag: Fest hos Jimmie plus bråk med Felix
Söndag: Bio med Jocke och Jimmie
Måndag: Fest hos Helena
Tisdag: Mer chillkväll och umgås med vänner. Äta semlor
Onsag: Fest ute i Hässelby med hela gänget
Torsdag: Hämta upp mig inför helgen
Fredag: Fest hos Vicky och Meli
Lördag: Jobba plus utgång
Söndag: Plugga och sova!

Självklart är sola och träna inräknat varje dag. Så mycket som jag hinner med eller orkar.
_____________________________
Gårdagens kväll hos Helena var mysig. Det var mest chill krök och det kanske blev en aning för mycket folk (som vanligt) men ingenting gick sönder och ingenting blev taget. Perfekt!
I hennes lilla tvåa så var vi ca 17 pers + fler. Ska försöka nämna alla vid namn nu: Jag, Helena, Lina, Emelie, Mmalte, Jimmie, Lukas, Christian, Ulla, Oscar, Samuel, Linus, Peter, Benjamin, William, Jojje. Sen kom även min fru + hennes fyra flickor lite senare mot kvällen.
Eftersom det var måndag så hade självklart tunnalbanan slutat gå så det fick bli spring till bussen hem. Alltid lika kul i hög snö och höga klackar. (Tyvärr inga bilder eftersom jag helt enkelt sket i att ta upp kameran från väskan)

Fuuuuuckad lördags kväll

Utgången i lördags var lyckad och perfekt till en början. Mötte upp Paulina, Lina, Emelie och hennes man nere i tunnelbanan för att sedan åka vidare till gullmars för att möta upp Mmalte. Jag går nästan ingenstans utan min Mmalte. Självklart så var hennes jävla fitt buss försenad, vilket gjorde att vi missade tunnelbanan och fick vänta en kvart extra. Men vad gör det? Det är ju vi som är festen, eller hur.
När vi äntligen kommit fram till "efter festen" hemma hos Jimmie i Bagis så var allt bra. Kände självklart hela festen vilket bara gör kvällen mer bekväm. Senare mot natten så kom även Helena in i bilden. Har märk att vi har spenderat varje helg i ca två månader tillsammans nu. Helt underbart kul, en ny god vän är funnen!
Sen började all skit. Felix och jag spenderade ca tjugo minuter i ett rum ensamma med tjafs och stora utbrott på varandra. Till slut så fick vi stopp på allt och lämnade rummet utan att ens se eller prata med varandra efteråt. Men efter ett tag så orkade jag inte med mer. Våran disskution hade helt enkelt förstört hela min kväll så jag tog på mig jackan, lämnade alla utan att ens säga hej då och bara gick. Ville inte att min skit skulle gå ut över någon annan och förstöra någon annans kväll så därför gick jag hem för mig själv.

Hur som helst så hoppas jag inte att det kommer att upprepas. Lovet har precis börjat och allt är tillbaka som vanligt nu igen. D.v.s att jag och Felix ha nu löst allt och jag har lagt allt bakom mig, punkt slut.
(Eftersom jag lämnade festen så pass tidigt så hann jag aldrig vara med på bild.. Så inga bilder för kvällen)

Jävligt kul!

Öppna din SMS-inkorg. Bläddra neråt 5 gånger och skriv innehållet i sms:et efter frågan. Upprepa samma sak för varje fråga.

1.Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
- "Nice<3:)"
2.Vad gillar folk bäst hos dig?
- "Säg till när den är sjuk älskling<3"
3.Vilken raggningsreplik faller du för? - "Okej B-) nä vi förkrökar det är fest sen;)"
4.Vad var det första du sa imorse? - "Hittat nått? Puss"
5.Vad är det sista du kommer säga innan du dör? - "Ahaa mysigt när och var?"
6.Vad säger personen som gillar dig mest just nu? "Påväg hem från någon sminkvisning:P"
7.Så vad säger du under förspel? - "Men för du är en jordgubbe"
8.Och efteråt? - "Jaa<3"
9.Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord? - "Okej, ne ):"
10.Nu är de tonåringar. Vad lär du dem? - "Yeah;)"
11.Och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om? - "Natalie?:)"

AHAHAHAHAHAHH! Skönaste svaren jag fick på vissa frågor (:
Testa själv!

@ Mmaltes i fredags

Lyckad fredag hemma hos mmalte. Sing Star, nära och kära, inget taget eller sönder och glada miner. Det kan ju inte bli en bättre start på lovet än så. Självklart så kan konsekvenserna efteråt vara förjävliga, men det får man stå ut med. Som t.ex min röst... Har sjungt så jävla mycket att jag har blivit hes och fått ont i halsen, grattis till mig!


Mmalte, Samuel, Oscar, Philip(Ulla) och jag


Mmalte och jag


Bästa bilden på oss. Ääälskar den
Helena och jag

Bio varje söndag

Det börjar bli en riktig vana nu tycker jag. Bäst att jag lägger va innan det händer igen. Borde egentligen lägga ner mina pengar på annat som till resan, godis eller kläder iaf. Men är det söndag så är det..
Förra gången blev det Friday the 13th och idag blev det Valkyria. Jocke och Jimmie hade egentligen tänk att se Seven Pounds men eftersom jag nästan sätt hela den redan, så verkade det ganska så onödigt. Så här i efter hand så kanske det hade vart bäst och valt en annan film. Den hade inte så mycket mer att erbjuda en ren fakta som man redan hört och nästan somnat till på SO lektionerna i grundskolan. Inget illa menat men den får bara en 2/5 av mig iaf.
*Mormor och morfars tajmning med pengar inför lovet och bio var så perfekta som dom kunde bli. Tusen tack till er.


Jocke bärandes på Jimmie från förra gången.
Puss på er

Jag besökte hammarby backen med dada

..igår under mitt gym pass, istället för att vara nere i det tråkiga gymmet som vi är hela tiden. Först trodde jag att jag skulle dö när han sa att jag skulle upp för hela jävla skid backen. Men när jag väl kom dit och såg backen så dog jag. FYFAN!
Men, men jag och Dada klarade hela vägen upp och självklart så tog vi ett par bilder. Känner mig stolt att jag kom upp i tajta jeans, högklackat och hel! Tyvärr så gick ena klacken sönder.. Men det fixade jag och Mmalte till senare i stan.


Dada uppe på backen. Killen som aldrig sätt någon åka skidor förut eller har åkt själv. SÅ JÄVLA KOMISKT!

"Rååkade" även besöka godis affären på vägen hem(a).

Dålig uppdatering i söndags

Eftersom jag var så himla jävla trött efter helgen alla äventyr i söndags så orkade jag inte med någonting annat än bio och matcher. Därför blev det lite tajt med bloggandet och bilderna men bättre sent än aldrig?!

Bilder från Fredag den trettonde

Översvämningen


Helena, jag och Nicole / Lina och jag
___________________________________________
Självklart så var kameran med under Alla Hjärtans Dag Festen. En av dom bästa festerna hitils faktiskt. Underbart kul och många nära och kära på samma plats.


Lina, Mmalte, Lucas, jag och Oscar


Lina, Felicia, Filippa och Jag

Blev så jävla mycket bilder att dom självklart fick ett eget album på facebook.
För fler bilder klicka här.

Taaaaaggad till tusen!

Om ca 8 timmat så smäller det. Jag, Hovet, AIK, + tusentals till. YEEY!
Sitter i skolan just nu och har håltimme med Helena. Vi har redan haft yoga och nu väntar vi bara på att få äta och sen har vi ännu mer tid att spendera innan vi börjar med lektionerna kl 13:00.. Suck!

Sen när jag äntligen slutar efter Matematik B lektionen runt 14:50 så drar jag min hem för att tagga till mer och äta lite. Sen tror jag att jag redan börjar dra mig in mot Hovet och Globen. Är så jävla taggad att jag inte kommer kunna sitta hemma.

UNDERBART VÄDER IDAG OCKSÅ! Det kan inte bli bättre. Men nu ska vi dra oss ner till matsalen..


Back on track

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅh äntligen är internet tillbaka, vilket innebär att jag sitter vid min dator nu igen. Grattis till mig..
Kom just hem från stan med mmalte. Skulle egentligen ha träffat upp en visst Christopher och fikat en stund i stan men han langade dissen p.g.a något paket som han var tvungen att invänta hemma. Synd där baby.
Blev istället Pizza Hut med min söta flicka och en snabb titt i stan. Vi orkade inte vara inne så mycket längre eftersom det blåste så jävla mycket.

Veckan som är kvar nu är ganska så jobbig. Ska verkligen bli skönt med lov och all ledighet. Nu på lördag börjar jag även jobba igen. Usch, fy och blä.. Fast har inte så mycket val eftersom jag verkligen behöver pengarna. Dagarna under veckan ser ungefär ut såhär:

Onsdag: Yoga 08:30. Slutar 14:50. Hockey AIK - Leksand 19:00 (lär dra till globen tidigare med kompisar)
Torsdag: Studiebesök kl 09:20 eller sov morgon till 13:00. Naturkunskaps läxa. Omprov i engelska. Slutar runt 15:30
Fredag: Gym 10:00. Slutar 13:30 - sen looooooooooooov! (antagligen fest på kvällen)
Lördag: Jobb 12:00 - 17:00 (antagligen fest på kvällen)
Söndag: (Förhoppningsvis får jag någon/några matcher att döma) annars vet jag inte riktigt än.

Sitter vid mammas dator

Eftersom internet krånglar och jag inte kan använda 3modemet så måste jag tyvärr släppa min dator och sitta vid mammas. Hatar verkligen att sitta vid andras datorer, då har man ju ingenting.. Men det positiva med mammas dator är att hon alltid har en jävla massa gamla bilder på mig och mina vänner. Lyckas alltid hitta några riktigt fula och roliga. Bjuder på dom bästa innan jag ska sova. Enjoy!


Bulgarien 07


(datumet på bilden stämmer inte) Skolavslutningen i 8an.
Adam, André och Jag


Jag fyller 14 eller 15. AIK tårta såklart!
Jag och Liza


Picknick med familjen någonstans..
Jag, Hanna, Wilma och mamma

Alla AIK-hjärtans dag

118 år firar vi idag. Helt underbart, 1891 - 2009. Kärlek på högsta nivå.
Eftersom jag har en till match idag så missar jag tåget och hela partyt tyvärr. Men jag firar hemma med lite AIK musik och minnen. Var även i Solna idag och dömde en match, stämningen var på topp. AIKare överallt som var på väg till lokalen eller nått liknande.



Alla Hjärtans Dag

Skulle egentligen på bio med Gustav men det "råkade" bli ändrade planer. Eller egentligen så skulle jag ligga och sova just nu men palla det när man kan vara ute med sina nära och kära och festa. När liljeholmen kom upp som fest alternativ så var det ingen tvekan om att jag svarade ja. Så dissade sängen ikväll också.

Gårdagen var helt jävla sjuk. Blod och vatten ÖVERALLT! Det kallas översvämning p.g.a toaletten och 5 pojkar som går rörmokare som inte lyckades fixa det först. SUUUUCK! hahah men kul var det, blött men kul. Grattis! Stackare som bodde där. Kom hem en aning för sent, ca kl 05:10...... Fast jag klarade att vara vaken under hela domarkursen. Är stolt över mig själv efter att bara ha sovit 2 timmar.
Kommer säkert somna i Kristoffers soffa om några timmar men det är en saga för sig själv. Nu har jag annat att fixa och självklart så följer kameran med ut ikväll. + mmalte eftersom hon är frisk nu YEEEY!


bjuder på gammal bild på mig och mmalte.

Yoga dvder!

Provade på Yoga för första gången i onsdags och idag så köper jag mina först yoga dvder. Underbart! Nu ska jag fettförbränna så det bara sjunger om det. Hoppas att dom har nått att ge nu bara.
Helgen är äntligen här och jag ska fixa annat nu. Har mycket bättre saker för mig än att blogga under helgerna. Tror att det blir ut gång ikväll med Lina och Jimmie. Men inget är säkert än, drickan och humöret är iaf på plats!

Ha en trevlig kväll!


Dessa två köpte jag på Åhlens för 199kr.
(finns fler alternativ att välja mellan)

"Bara" 100 dagar kvar

.. tills jag fyller 18år. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES. HAPPY ME!
Och om ca 50 minuter så fyller min bad girl Elina 17år.. Spännande baby! ;)

I never promised there'd be sunshine everyday.

Helgen börjar närma sig och Natalie börjar få ett allt större leende på läpparna medan bloggandet bara blir sämre och sämre. Kan inte riktigt förklara min torrhet på skrivandet eftersom jag har så himla mycket tankar och roliga minnen och bilder att dela med mig. Tror helt enkelt att det beror på tidsbrist. T.ex att One Tree Hill uppehåller mig eller att skolan gör mig så trött att jag går hem och lägger mig direkt efter. Tråkigt, men sant tyvärr. Tur att det är lov näst, nästa vecka då. Så jag får min fritid tillbaka. (btw så ligger jag på säsong 6, episod 10 just nu. HAHA!) Kalla mig nörd eller vad fan du vill, men när du väl har börjat titta så kan du inte slita dig.. TRO MIG!

Anyway. Nytt projekt i skolan igår. Handlar om framtiden och DNA ect. PISS TRÅKIGT om du frågar mig. Tur att det bara är under 4 veckor och inte 6 eller 7 som de flesta. Tror faktiskt att det bara kan handla om två eller högt tre projekt kvar innan sommarlovet nu. Häääärligt! Snart 18 också.
Apropå sommarlov så har jag tagit mig en närmare titt på Gotland under Stockholmsveckan vecka 29. Ni som följt mig och min blogg vet att jag har nämnt det tidigare och jag släpper det inte än. Mamma försöker få mig att inse jag inte kommer ha pengar till det efter Magaluf men jag ska tamefan HA DET!!!!!!
Hur som helst så ska min sötnos Paulina med + mmalte och någon till förhoppningsvis OM det blir av, vilket jag ska ta reda på imorgon efter skolan. Ska nämligen ringa kneippbyn och kolla lite priser osv.

Men men, klockan börjar bli mycket och jag har tidigt gym imorgon bitti så sängen ropar.
Lägger in en bild från tidigare idag. Luggen uppe och ja, jag hatar den!



En vecka kvar

7 dagar och en jävla massa timmar kvar till AIK - Leksand hemma på Hovet. Nästa onsdag kl 19:00 så smäller det. Kan lova att Hovet kommer vara fullt och stämningen kommer att vara på topp. Själv ska jag dit med morfar, morbror och Martin (morbrors kompis). Är riktigt jävla taggad alltså!
Kanske hade vart en aning mer drag om jag hade gått med kompisar och stått i klacken. Men får väl gå dit under pauserna. Har ju världens bästa plats under matchen så är grymt nöjd ändå. Tack morfar!


Fast ikväll så är det ju också en viktig match hemma på Hovet.
AIK - Almtuna som står på tur, 19:00.
(tyvärr så kommer jag inte att kunna gå p.g.a trötthet och plugg..)

Shopping i farsta

Efter jobb mötet igår i farsta så blev det en liten shoppingrunda med mamma. Vi fastnade helt enkelt kvar i affärerna och kom hem med lite smått och gott. Var riktigt längesen jag köpte kläder nu. Men jag har ju ganska så stora ekonomiska problem eftersom jag sparar till min resa med flickorna till Magaluf i sommar. Känner att det är en aning viktigare än att köpa kläder.



+ tre par hotpants, en rosa kortärmad skjorta från H&M och
äntligen ett par höga stövlar från Wedins. Uuuur läckra!

Seeeg uppdatering

Jag var så jävla sur i söndags att jag bara åkte hem, satt på datorn, la mig i sängen och tittade på One Tree Hill hela dagen. Orkar inte prata om varför jag var så sur men kan nämna att jag åkte till skytteholm för att döma men kom hem utan att ha dömt...
Så men tanke på att jag kollade One Tree Hill hela dagen så ligger jag nu på säsong 5, avsnitt 6. Och det blir bara bättre och bättre..

Snabbt om lördagens händelser.
Började med 18års firande av Filip Alge hemma hos honom. Vid halv 11 så drog dom som skulle till krogen, till krogen medan vi andra "små barn" drog vidare till en lokal fest i skickla som sedan spårade ut på ett eller annat sätt. Det var ingen höjade precis... Drog dit med Lina, Mmalte, Jimmie, Felix, Helena, Josefin och Jonas. Douglas och hans brudar drog p.g.a någon anledning och sen senare så drog även Helena, Josefin och Mmalte eftersom mmalte var sjuk och dom andra inte fick ta in sina kompisar. Som sagt, det sög.
Men vi fick ändå ett par bilder där ifrån. Som vanligt. Bjuder på dom bästa.


Jag, Jonas, Mmalte och Lina


Jag och Mmalte / Jag, Lina och Mmalte / Jag och Lina
______________________________________________________
Bilder hem ifrån Alge:


Jonas, Jag, Misiu och André


Alge, Helena, Josefin och jag / Jimmie, Sara och Linda / Jag och Jonas

Fredagens fest hos Vicky och Meli

Först höll jag på att banga ur, för att stanna hemma och bara mysa med familjen och lägga mig tidigt i min stora och varma säng. Men icke det.. Måste ju hålla min "party stämpel" uppe så det var bara att börja sminka sig och ge sig ut på äventyr. Ut för att träffa Fredrik, Dino, Elias och Jimmie för att sedan åka vidare hem till Vicky och Meli, där festen väntade på oss. Alla var där som jag brukar festa med nu för tiden som Helena, Josefin och sen kom Paulina, Peter och Felix.
Jag är verkligen nöjd med att jag tog mig kraften och gå ut igår. Ångrar ingenting mer än att jag kanske borde ha druckit en aning lite mindre eftersom det slutade i spyor :(
Baksmällan idag är inte snäll alltså, inte träningsvärken heller för den delen heller...

Ikväll är den 18års fest för Alge med mina älsklings flickor mmalte, Lina, Helena och Jimmie* + många, många fler. Sen drar i väl oss vidare någon annanstans.  Ska fortsätta städa rummet nu innan jag måste börja fixa mig inför kvällen. Missar tyvärr melodifestivalen, fett synd... NOOOT!


Jimmie och jag. PUSS


Jag, Helena, Dino och Fredrik


Jag och Vicky


Sötnosarna Jennie och Paulina

ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!


"Halo" från One Tree Hill

Inte långt kvar till lov och frihet nu

Första dagen med luggen idag. Känner mig lite som en ny människa, inget negativt. Det jobbiga med luggen i detta väder är det att den inte vill ligga still som man har lagt den på morgonen. Perfekt och snyggt. Jävla vind och skit väder, ge mig sommar nu, nu, nu!

Skolan börjar bli allt lättare och lättare nu. Då menar jag att dom äntligen släpper på trycket och pluggandet. Har vart tajt nu, vilket det fortf. är lite men som sagt. Det har släppt.. Redan på torsdag så har vi studiedag och sen klämmer dom bara in träning på fredagen vilket ger oss/mig en riktigt tidig helg. Även idag så hade jag det riktigt chill. Började 13:00 och var klar redan 13:30 om inte tidigare. Hade bara mitt muntliga prov om "Det svenska språket" och självklart så klarade jag det. Var trots allt bara en G uppgift. Sedan kommer vecka 9 och då är det dags för Sportlov!!!

Så nu kan jag stryka hela tre prov/uppgifter från pappret och andas ut:
Skriftligt spanska prov, Praktisk uppgift i gymmet och Muntligt seminarium för svenska (BGM möte).
Wooho, bara (minst) tre prov kvar på ryggen.

Ska även gå tillbaka till jobbet nu igen har jag tänk mig. Nu är mina s.k "fest-helgen" över för ett tag. Känner att det är dags att tjäna lite pengar nu igen. Resan betyder mycket.

Nu ska jag gå tillbaka till mina One Tree Hill avsnitt igen. Ligger på säsong 3 och episod 18 nu. Mums



Den sjätte bilden

Utmanad av:
Blev egentligen inte utmanad utan detta var bara en kul grej som jag hittade på Elin Keros blogg.

Regler:
  • Gå in i mappen mina bilder 
  • Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen 
  • Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den 
  • Utmana sex andra personer och länka till dem.

Bilden är från konserten med Chris Brown den 23 Januari med Nathalie. Eftersom jag inte hade den bästa kameran så blev det väldigt få bilder som blev bra under konserten, tyvärr. Men detta är en av dom som blev både bra och sk jag gillar. Den här konserten kommer verkligen att finns i mig hela livet. Jag hade en helt underbar kväll Nathalie.
Tack för en av de bästa fredagarna ever! Jag älskar dig.

Jag utmanar:
Mmalte, Nathalie, Paulina, Elina, min fru och Emelie.

Min nya lugg!

Här kommer dom efter längtade bilderna på min lugg. Blev faktiskt nöjd nu när jag fixade till den som jag ville ha den. Ena sidan är bara lite tunnare eftersom jag av någon anledning har mindre hår där. (antagligen för att jag har haft min bena där ett bra tag..)
SUUUUUUUUUUPER SNYGGA NYA JAG..




Kommentera vad ni tycker om min nya frisyr, tack!

I skolan en vanlig måndag

Tråååk. Har lunch rast just nu och har väldigt ont i vänstra handen. Har antagligen fått blåsor efter gymmet i morse. Kanske dags att skaffa handskar nu innan det kommer mer och blir värre...
Men idag så är det faktiskt inte en helt vanlig dag. För idag efter skolan kl 17:00 så ska jag faktiskt klippa mig en lugg. Har haft det förut men då var jag dock blond så får se hur nöjd jag blir efter det. Men har tänkt igenom detta ett bra tag och nu är det fan dags!
Ska vara lie social mot Elina, Erik och Alexandra nu. Visar bild på nya luggen sen, förhoppningsvis.

Helgen i bilder

Orkar verkligen inte skriva just nu. Men ni som känner mig borde ju veta vad jag har gjort i helgen. Ingen ändrig på det vanligt. Fest, fest och mer fest. Så här kommer några bilder från fredagen, eftersom vi glömde kamera igår kväll, + att det blev lite krångel med vart vi skulle från första början. Men det slutade iaf upp i Kista hemma hos Tommy fast utan någon Lina efter Matilda :(


Jag, Paulina, Helena, Simon och Matilda


Helena, Matilda och Paulina


Matilda, Paulina och Jag

För mer bilder, klicka här.

RSS 2.0