NU DRAR JAG TILL MAGALUF!

Japp, nu var det dags.
Flyget går 07:15, ska hämta upp tjejerna runt 04:00.

Kommer hem den 7/7.
Men finns alltid på mobilen unde hela resan.
Vet att du kommer sakna mig baby.

N, L, E, M.
FEEEEEEEEEEEEEEEEEST

Aroscupen @Västerås 'DAG5'

Förlåt för att jag inte skrev igår. Men hade mycket för mig och var ute hela dagen med Helena och lallade omkring på Hampre IP. Somnade även innan finalen var slut igår. Så jag var ganska så trött som ni kanske förstår. Hade och har även skit ont i mina ben..

Men idag så skiter vi i det och kör ändå. Har två AD uppdrag idag bara och sen sitter jag som reserv kl 15:00 - 16:00. Sen är jag klar med Aroscupen före i år. Då är det bara att åka hem packa ihop det sista som jag inte hinner med nu och sen dra till stationen för att åka hem. Kommer bli en aning stressig dag d.v.s.
För om några timmar, eller ja lite mer så drar jag till MAGALUF med flickorna. YEEEEEEEEEEEEYYY!!!!

Nu måste jag verkligen packa och äta frukost. Har en F15/16 tredje pris final att döma kl 11:00.

Tack för mig Västerås och vi lär väl ses igen.
Fett mysig stad. HEJ!

Aros bandet för i år. Snyggt

Glada nyheter!

Helena sitter just nu på tåget hit. Ojojoj vad vi ska ha det i Västerås.  Aros discor here we come! HAHAHAHAHA, GALET!

Såhär ser man ut ikväll dårå. Fast jag är lite osäker på överdelen.
Ska jag byta till ett mörkblått tajt linne istället?..


FIN BRÄNNA!....


Fotbolls-bränna kallas det... FYFAN!
Körde utan strumpor idag. Hoppas den försvinnar innan tisdag.

Aroscupen @Västerås 'DAG3'

Sitter ute på trappan med datorn i knät, kudde bakom ryggen, godis påsen på min vänstra sida och självklart så  lyssnar jag på Michael Jackson. Kan det bli mycket bättre i det här underbara väder?
Kommer precis från mina matcher idag. Har inte tagit mig orken till att klä av mig och hoppa in i duschen. Men det kommer väl snart. Sitter här i hopp om att några moppe killar ska komma åkande förbi. Mums!
Sen så är jag helt själv i huset igen, dom andra dömer sent idag. Vet inte riktigt vad som händer ikväll d.v.s. Får se vad kvällen har att erbjuda senare. Just nu tänker jag bara fotsätta sitta här. Skit härligt.

Kvällen igår blev helt fucking knas. Fast jag hade kul ändå.
Var med Lucas och hans P12or och röjde ute på stan. Raggade lite här och där. Sen så satt vi ju även i deras lobby och kollade på matchen. SÅ JÄVLA GALET SPÄNNANDE!!! Synd bara att vi förlorade... Men att vända ett 3-0 underläge till 3-3 är fan grymt bra.
   Kvällen var meningen att sluta upp hemma i huset och det skulle pappa fixa med skjuss hem. Men istället så blev jag kvar i stan, på hotellet. Pappa hade annat för sig helt enkelt. Så jag fick gratis mat och mycket skönare sovplats än på huset helt gratis. Hur underbart som helst. TACK!
Fick även skjuss hem imorse och sen vidare till Hamre IP. Snacka om särbehandling på mig.

Simon är säker!

Matcherna idag gick bra till en början. När jag bytte plan till Rocklunda och när jag skulle döma de äldre killarna så blev det en aning svårare. Aldrig mer säger jag. Men man måste ju pröva sig fram. KIllarna var ett år yngre än mig och spelade helt galet. Jag kände mig bara i vägen hela tiden. Men snygga var dom. Mums på kaptenen i Enhörna. Grr!

Ikväll är det även disco. Hahahahah! Fan vad jag skulle smälta in egentligen. Ska dra dit Lucas fan och dansa satan med alla små barn och hans P12or.

Aroscupen @Västerås 'DAG2' eftermiddag

Drar in till stan och till Lucas.
Ska se fotbollen och sen gå runt lite. Hörs senare för mer information om dagen, om jag orkar.

Kanske inte behöver säga mer än att det var grymt varmt och jag är bränd.
Matcherna gick riktigt bra också!


The King Of Pop är död

Michael Jackson död av hjärtattack. Hur jävla sjukt som helst...
Vaknade till den här nyheten och jag kan ju inte säga att jag är glad precis. Han var en av mina största idoler när jag var mindre. Kommer även ihåg att jag hade en Barbie docka som skulle vara en kopia av honom.
Har alltid älskat hans musik och nu är han bara borta. Synd men sanningen svider.

Han blev bara 50 år gammal. 1958-2009
Kanske dags för Madonna att också lämna världen till yngre, eller?..



Aroscupen @Västerås 'DAG2' förmiddag

God morgon på er!
Har verkligen inte kunnat sova inatt. Har bara legat på min uppblåsbara madrass och rullat runt. Den är så jävla obekväm att det inte ens går att beskriva. Snacka om att jag kommer ha ont i ryggen på måndag. Haha!
   Annars så mår jag toppen. Är lite spänd så här inför första dagen men det går snart över. Idag så börjar som sagt cupen på riktigt och jag kör en mjuk start med tre st matcher som huvuddomare för P/F 11. Alltså 11-åringar only idag.
Sen så sitter jag även som reservdomare mellan 14:00 - 16:00. Vilket innebär att jag får betalt för att sitta och steka i solen och samtidigt kolla på fotboll. Kanske inte så bra fotboll men ändå fotboll.

I eftermiddag sen när jag är klar med allt så blir det väl lite lunch innan jag drar ner till dom andra och kollar på dom. Det handlar alltså bara om att vara ute i solen idag. Underbart, men kanske inte så kul med fotbolls bränna..

Just nu så är jag helt ensam i huset. Alla andra börjar sina matcher vid 08:00 medan jag i lugn och ro kan vakna 9 och bara chilla galet eftersom mina tidigaste matcher är 10:30. Så najs.


Men nu måste jag verkligen äta någonting innan jag dör av hunger. Har en jävla klump i halsen också som vägrar försvinna, måste göra någonting åt den innan jag blir galen.
Bjuder på en bild i min nya domartröja. Enjoy!


Aroscupen @Västerås 'DAG1'

Och så var jag tillbaka.
Resan gick väl bra, fast den kunde ha gått så mycket bättre om pappa inte hade börjat köra åt fel håll. Vi la väl på oss en och en halv timme för det. Tack.
  Stannade vid den kända godisaffären som planerat och själv gick jag där ifrån med 102 kr godis. Helt jävla underbart. Fast detta är ju tänkt att räcka till nästa vecka också. Höhö!...

I bilen hade vi Janne, Walle, pappa och mig själv. Snacka om underbart väder idag. Solen bara ligger på och steker och självklart har jag lång byxor på mig(?) GALET!
  Ikväll så är RixFM på besök i stan här. Har väl tänkt att titta förbi på det om jag orkar. Vet inte riktigt om det kanske är så kul att gå runt där nere själv helt vilsen. Men fan skulle ju inte sitta fel med lita nya vänner. Det är ju Sveriges närmaste stad trots allt.
Cyklade nyss förbi två snyggingar här utanför våran gula villa. Snacka om tajming. Precis när jag går utanför dörren så kommer dom. Ojojoj, vad dom kollade. Synd att jag aldrig hann skrika till mig dom. Skulle ju vart perfekt inför ikväll!

Men ikväll är det ju även fotboll som man inte få missa.. Får se hur det blir med det.
Innan vi drar ner och äter så tänker jag bara visa en bild på hur jag kommer bo under helgen och en liten söt bild på mig idag. Enjoy!


Good Bye fuckers

Nu drar jag iväg till Västerås och Aros cupen med pappa. Kommer att ha med mig datorn (nörd som jag är) så jag kommer att försöka uppdatera varje dag med glada och roliga bilder. Se till att INTE missa mitt lilla äventyr. Min första riktigt stora cup ju. Nästa år satsar jag fan på Gothia. Var för seg för att anmäla mig i år..

Vet att Stockholm kommer att sakna mig.
Jag är tillbaka en snabbis på måndag kväll, för att tagga till inför Magaluf med flickorna.
Ciiiaaaaoo bitches

Ögongodis

Alla snackar alltid om att huvudrollen i Twilight är så jävla snygg, Robert Pattinso. Men jag håller fan inte med om det. Jag äääälskar istället Taylor Lautner. Killen i bakgrunden i första filmen. Så jävla snygg. Kanske inte i filmen men utan det där jävla håret så.
Har hört/sett att han kommer vara kort hårig i den nya filmen. Underbart!

UUUSCCCHHH!!!


Där kan vi snacka ögongodis. MUUUMS!

Vad fan ska man lyssna på?

GAAALLLEEETTT mycket uppdatering nu känner jag. Men sitter ute på ballen (= ballkongen) med datorn i knät och radion på högsta volym. Passar på innan det plingar på dörren och djurparken är tillbaka i lägenheten.. BLÖ!

Men eftersom jag ska resa runt mycket nu så behöver jag bra skit att lyssna på. Så ge mig tips på bra musik som jag kan ladda innan jag åker imorgon!

Den här låten är bara så jävla bra.
Visst?

MARIAH CAREY - OBSESSED

Snart måste jag även börja packa. Inte bara fotbolls kläderna utan även inför magaluf. Kommer som sagt inte att ha så mycket tid på måndag. Om jag har tur så tar äevn Lukas tåget hem på måndag och då kommer jag hem snabbare och slipper sitta själv. Ska liksom upp typ mellan 2-3 på tisdag morgon(?)

back to reality

Fett tråkigt att jag bara har skrivit om kläder i de senaste inläggen. Dags att vända kurs och gå tillbaka till verkligheten = festandet och sporten. Höhö^^

Igår så var det som sagt middag med flickorna. Paulina dök tyvärr aldrig upp, men jag ska istället träffa henne idag så jag slipper sakna henne så mycket nu när jag drar imorgon. Blir väl en fika i solen om inte en glass också?!..
Middagen blev lyckad ändå, alla gillade maten någorlunda iaf och sen blev det ju självklart jordgubbar och glass till efterrätt i halvlek av matchen.
Det blev även lite pojk sällskap som det egentligen inte skulle ha blivit. Men vad är en kväll utan killar egentligen? Till en början blev det fotboll, öl och godis. Sen gick vi över till Guitar Hero, SingStar och ännu mer godis.



Kvällen slutade vid 1-2 ungefär. Då skickade jag ut alla som var kvar och gick och la mig.

Matchen var helt jävla otrolig. Två röda och typ mellan 7-9 gula kort. VAD FAN HÄNDE LIKSOM!? Vi förtjänar verkligen segern med 3-1 och nu är det Semifinal som gäller mot England(?) om jag inte tar fel. Skulle inte banga på att se den, men tyvärr så är jag ju i Västerås på fredag. Men TVn är paxad! Om jag inte har match.. :(
AIK gjorde även sin första debut i matchen sisa minuter. Gabriel Özkan fick visa vad han går för. När kommer min sötnos Pierre Bengtsson in egentligen?

Det "råkade" hända igen..

Jag kan inte hjälpa det. Jag är galen i REOR och kläder, FAN! Jag kommer inte att ha några pengar kvar under sommaren om jag forsätter så här. NU ÄR DET SLUT!
Skulle egentligen bara in till stan för att köpa en present åt min systers kompis och två nya bikinis till min yngsta syster eftersom hon är så jävla dålig och slarvar bort sina..

Aja men det blev lite mer sommar kläder och även två par skor. Mums. Sen har jag även hittat en ny älskling på BIKBOK. Hur jävla snygg och söt som helst. Snacka om att den ska med till Magaluf!

Allt är från H&M, förutom jeans kjolen som är från Sara.


H&M här också.


MIN NYA ÄLSKLING!

Mot stan!

Tar på mig mina nya kläder och tar en snabb tripp in till stan för att fixa det sista innan jag drar imorgon.
- Snyggt, sommrigt, enkelt och skönt! Precis så som det ska vara på sommaren. Fast jag skulle ju inte banga på bara bikini heller, men känner att det inte är så "rätt" att gå runt i, i stan..


Dagens.

Ikväll

.. så blir det fotboll, brudar, middag och en jävla massa prat och skratt UTAN ALKOHOL! Fick för mycket va det goda igår och det fick även alla andra i helgen. Så idag blir det hallonsoda med middag, grönsaker och dipp.
Håller på att fixa till maten just nu och sen så är det bara lilla jag som ska fixas sen så kommer folket. Ikväll blir vi Helena, Josefin och Mmalte. Vi får hoppas på att även Paulina dyker upp om hon har tid. Saknar dig!


Fin dukat bord ska det alltid vara!

Självklart så är det jag som bjuder på maten.
Ikväll ska vi köra galet. Vill vi ha alkohol så är ju inte det så svårt att fixa.

HEJA SVERIGE!!!!!!!!

En tripp till Farsta

Idag så var jag faktiskt ute i solen och myste med min morbror Tobias. Först tog vi en tripp ut till Svartbäcken och Helena för att lämna tillbaka deras partytält som jag lånade till min fest. Bättre sen än aldrig?
Efter det så blev vi hungriga och stannade vid Farsta på vägen hem för att äta Pizza och ta en tripp förbi systemet och sen handla mat. Vi hittade en av de godaste ställena för Pizza. Helt underbart goda.

Var även tvungen att gå in på Gina Tricot och köpa ett par snygga jenas short som mamma tydligen hade sätt. Och när jag ändå var där så hittade jag tre par söta trosor och en söt/snygg spyrosa topp. Bäst till sommaren!

Allt från GT

Och här kommer kläderna som jag köpte igår..

Det är jag som är festen






SKIT GAMMAL BILD! :/

höhöh.......^^
Det är något speciellt med mig och ballonger.

Shopping var det här!

Åkte in till stan för att byta min fotbolls strumpor och kommer hem med 6 påsar extra i handen. Jag och kläder alltså.. Haha! Men det var ett tag sedan jag var inne i stan och shoppade så nu var det väl dags. Snacka om REA på stan iaf! Galet låga priser på allt, så har ni inte vart inne på ett tag så är det absolut dags nu!

Det blev 4 par fotbolls strumpor, en vår jacka, ett par jeans, ett par nya domar shorts (till Aros) och ett par Adidas mjukis byxor. Precis det som jag behövde. Jackan är uuur snygg! Passar till allt och lite till. Stod väl ungefär i 20 minuter inne på JC och välde mellan fägen rosa och beige. Men till slut så blev det beige, det passar till mer och håller längre. Rosa kan man lätt tröttna på. Smart val!


Ikväll blir det en vin kväll med Helena. Vet inte riktigt vad vi mer ska hitta på än SingStar och Dans mattan men vi får väl se vad kvällen har att erbjuda. Kanske blir att vi drar till Rålis eller Tanto senare. Vädert ser ju lovande ut iaf!


Jag och min söta Helena

Stäääädning

Lägenheten är äcklig. Katten fäller så jävla mycket hår och det gör även jag när jag borstar mitt. Därför så var jag tvungen att dammsuga och fixa toaletten idag. Fyfan vad äckligt det var. Jävla katt som sandar ner på toaletten...
   Men nu är det rent igen och jag mår bra. Bäddad även om min säng, mysigt det kommer att bli ikväll när jag får lägga mig i en ny bäddad säng. Jag tror fan att jag skulle kunna bo själv. Nu fattas det bara att kunna tvätta så kan jag allt!



Nu ska jag äta lite nudlar innan jag ska baka. Tycker att jag förtjänar en god kaka till ikväll. Vet inte riktigt vad som kommer att hända idag. Det ända jag har planerat är att jag ska sola, fixa mig och sen åka in till stan för att byta mina för små fotbolls strumpor som mamma köpte förra veckan. Sen får jag se vad jag ska göra av den fina dagen. Äntligen så är ju solen tillbaka. Underbart!
    Men vad ska jag baka? Kladdkaka, sockerkaka, paj?..



Borta bra men hemma BÄST!

Fan vad skönt det är att gå runt i min Lägenhet igen. Har verkligen tröttnat på Åkersberga nu. Nu får det fan vara nog ett tag tycker jag. Kommer ju ändå att ha fullt upp från torsdag och en och en halv vecka framåt så jag tror jag slipper oroa mig.

Snart börjar det närma sig de riktiga äventyren. På torsdag så tar jag bilen med pappa och de andra till Västerås och Aros cupen. Från torsdag till måndag blir jag borta. Detta blir min första riktigt stora fotbolls cup som jag dömer. Ser verkligen fram emot detta och min "fina" fotbolls bränna som jag kommer att få lagom till Magaluf med flickorna.
Magaluf bär det av till nästa tisdag med Lina, Matilda och Emelie. Har vart lite knas med det där, men nu är det fixat och vi ska åka. Inget snack om saken!

Men nu ska jag in till vardasrummet och sjunga SingStar innan jag ska planera min kväll!



Mobilen tillbaka

Sådär, nu är mobilen tillbaka och fixad förhoppningsvis. Men den är helt som ny och tydligen så kom inte alla mina kontakter in i SIM kortet. Så jag har absolut inga nummer. Så langa era nummer till mig så ska jag se till att spara dom ordentligen till nästa gång.
Det betyer även att om jag frågar vem du är så har jag inte glömt dig, bara tappat ditt nummer!..

When I say jump, you say how high


Flo Rida - Jump ft. Nelly Furtado

Midsommar

Har inte så mycket mer att säga än Glad Midsommar och hoppas att du får en trevlig helg.
Själv ska jag ut till Linus och fira min. Bjuder på mig själv idag med outfiten och håret. Enjoy!


Håret. mycket nöjd!


Klänningen


The faaace (8)


Dulee Johnson till AIK

UUUUUUNDERBART!
Äntligen är du tillbaka. Trodde det aldrig men nu är det 100% säker. YES. Vi har saknar dig mer än någonsin. VI behöver dig på planen. Skiter i vad du gör med ditt privatliv, det ska inte störa fotbollen. Du är talang.

Welcome back #30

Vinsten igår med 5-1 mot Vitrysslan var ju inte heller fel. Markus Berg är ju rena jävla stjärnan på planen. Tre skit snygga mål också. Dig måste man verkligen hålla ögonen på i framtiden.


Vad har hänt?

Ja du, mitt liv är en aning annorlunda just nu. Har slutat att umgås med mina flickor eftersom dom ändå inte hör av sig eller vill träffas så skiter jag fullständigt i det. Har andra vänner att umgås med också. Tycker bara att det är en aning konstig att man snor kompisar så där? Men det är lugnt, jag vet att du inte har lika många kompisar som mig så det är ju klart att jag delar med mig. Men det är fan inte meningen att du ska vända dom emot mig och total dissa mig. Herregud...

Hur som helst så har Linus kommt in i mitt lilla liv och börjat ta över all min tid. Har inte festat på ett bra tag nu, men jag trivs med det jag har nu så jag klagar inte. Känns bra av en konstig anledning.
Har lämnat allt annat och alla andra åt sidan ett tag så nu är det alla ögon på dig som gäller.


My baby

Idag så är det även bara 12 dagar kvar till Magaluf. Kan inte tänka på annat än det just nu. Kommer bli så jävla kul att bara lämna Sverige bakom sig och satsa till 110% hela veckan. Men innan det så blir det ju Aros med pappa och gänget. Underbart kul. Hoppas på fint väder och bra stämning.

Pappa 45 år

Jahaapp och så blev man barn vakt. Kul att dom får gå ut och äta medan jag får sitta här hemma och ta hand om två cp barn. Som om jag inte har nog med ungar om dagarna nu liksom? GALET säger jag bara, precis som jag brukar just nu har jag märkt.
Blir väl till att laga Billys Pizza till oss och sen så sätter vi oss väl framför TVn och tjockar oss med massvis med dipp, chips och kex. Hur mysigt som helst, inte ofta jag sitter ner i lugn och ro med mina systrar och myser. Men någon gång måste man jui offra sig. Snart så hoppas jag ju ändå på att lämna den här lägenheten. Snart så..
Synd bara att min sötnos vägrade dyka upp. Fick ju iaf mys i natt. TACK MIN BABE.

Som sagt, idag så blir pappa 45 år och även min barndomskompis Emelie fyller 18 år idag. Stort, grattis. Skulle gärna hänga på med ut ikväll, men är så jävla trött. Det får bli en annan dag. <3

Det börjar även närma sig Midsommar och det var ju planerat att ta en tripp till Trosa och fira med några av flickorna och högdalen pojkarna. Men tror inte att jag har lust just nu. Vill hellre vara hemma fan. Haha, men inget är säker än..

Döda mig låååångsamt..

Datorn om installerade sig själv och alla bilder och dokument är borta (för alltid?)... SÅ JÄVLA BRA, FINT, UUUUUNDERBART!.. Vad fan ska man göra nu? Har inte ett jävla fitt piss på datorn kvar. Den är som ny :/ Döda mig lååååångsamt... FITT DATOR!

Dääärför lämnar jag datorn för ett tag tror jag och även bloggen. = Sommarlov. Så jävla förbannad bara.

Bjuder på en bild från idag


me like

Uppe tidigt

- Mobil inlämnad på lagning. (betyder att jag inte har allas nr.)
- Pappas gamla som "låne telefon". Suger verkligen..
- Piss väder
- och skolavslutning IMORGON som jag missat p.g.a jobb.
- uppe tidigt p.g.a att jag ska göra någon voice sak(?)..

Härligt det är att leva. Eller vad tycker ni?
Jag vet att jag klagar mycket men vafan ska man göra när läget är som det är. Fitt sommar! Kommer säkert att hagla hela midsommarhelgen också. Underbart.

Tur att man har sina vänner som lyser upp dagen åt en iaf. Tack <3

En bra hår dag har jag iaf idag. Någonting som är positivt.
Kom hem imorse med värsta frilla men nu är allt bra igen. Satt på en buss i ca 40 minuter och sen tunnelbana från Danderyd. Underbart så här på morgonkvisten. Men har man vänner som bor i Åkersberga så får man väl offra sig, speciellt när man missar sista bussen hem också....

Ingen skola idag heller. Känns redan som om jag har haft sommarlov den här veckan. Finns ändå ingenting viktigt i skolan att göra. Betygen är ju reda satta så vad ska man kunna ändra på?
Blir tyvärr IG i Matte B och Engelska B för mig detta år eftersom jag inte hann göra omproven. Men det är ingenting som kommer att synas i slut betyget, så vad fan gör det om ett år? Fixar det under sommaren. Som sagt, jag kan när jag vill.
Så egentligen så har jag redan sommarlov eftersom jag inte ska gå imorgon heller. YEEEEY! Men vädret säger ju annat... Kul att döma cup i detta väder på lördag. Aldrig!

Men nu ska jag gå ner till Fabian som står och väntar med bilen.
Kommer tillbaka senare. <3

Syster 10

Grattis till min största lilla syster, Hanna som fyller 10 år idag och även grattis till min söta granne Sofia som tar studenten idag. Blir först lite firande med syster + familj och släkt hemma. Sen drar jag väl upp till Sofia, till hennes mottagning och umgås lite.


Hanna och kusin Joel för ett bra tag sen.
Hade tyvärr ingen ny bild på dig syster. <3

Kan bara komma in med att uppdateringen blir bara sämre och sämre nu eftersom jag sover borta en del hos en viss person och nu när sommern kommer så kommer ju även alla jobb. Börjar även redan nu på fredag med Tullinges football camp. Blev precis antagen, det var på håret. Tack Lucas <3
Missar (tyvärr?) sista skolavslutningen eftersom det inte är någon nästan år, utan bara studenten och utspring. Kanske inte så "bara", hehe. Men hinner ju med festandet på kvällen som tur är. Så räkna inte bort mig!

Var även i stan en snabbis efter skolan och försökte hitta något till fredag kväll. Blev en tajt svart tuptop och en blommig lite mer pösig från H&M. Billigt och bra. Men självklart så måste ena klänningen läggas upp eftersom jag vill ha kort och inte långt.

fullt ös, medvetslös!

Jag är dålig på att uppdatera, men jag orkar inte bry mig. Det är sommar och jag har annat för mig, INSE!
Annars mår jag toppen!

Orkar egentligen inte skriva så mycket mer än att jag har vart i full gång hela veckan.
Torsdagen och fredagen spenderade jag tillsammans med Helena, Paulina, Tess och Lotten för att fixa iordning treornas student. Dom sprang ut runt 13:00 på fredagen och fan vad avundsjuk man var!
Fredags kvällen blev riktigt lugn. Var så jävla trött efter allt student fixande att jag somnade kl 22:30. Helt otroligt.

Men min gårdag var allt annat än lugn.
Började med barnkalas för min syster som fyller 10 på tisdag. 16 st små tio åringar i våran lägenhet som jag skulle ta hand om medan mamma fixade i köket och pappa dömde. Underbart kul. Jag som ääälskar barn.. Efter att kalaset äntligen var slut så drog jag till mmalte för att föra lite innan kvällen äventyr med Paulina, mmalte och Lina. En underbar trio att festa med. Saknar bara våran söta lilla Helena, supersnälla Josefin och våran egen fläskhare Emelie så är vi fullbordade. Men deras krogen runda kommer så småningom.
  När alla var lagom så drog vi oss in till Viper room. Gratis inträde innan 22:00 var det som gällde. Ingen fotboll här inte. Sverige kan ju ändå inte spela så vad är det att se egentligen.
Kvällen slutade när klubben stängde och den var riktigt lyckad igår. Självklart fick man några nummer med sig hem. Underbart! Det är så det ska vara.


Ovanligt suddig bild. Men jag bjuder på den.
Beach party på Viper Room var det som gällde igår kväll.

Kom hem runt tjugo över fyra inatt och kom väl i säng strax innan fem. Super bra när man ska upp kvart i åtta dagen efter/senare under dagen(?) och döma tre matcher på raken. Kan ju inte bli bättre?!...
Hursomhelst så lever jag än och jag är äntligen klar med alla matcher för idag. Nu är det inga mer St: eriks matcher tills i höst. Bara cuper under sommaren nu.

Ikväll blir det väl mys. Ska hoppa in i duschen nu.

Jag har tatuerat mig

Fick helt plötsligt för mig att göra det igår. Har ju pratat om det riktigt länge och igår så var plats, tid och pengar rätt så jag satt mig bara i stolet och lät honom köra. Underbart!
Nu har jag inga pengar kvar men det är den fan värd. Jag är så jävla nöjd, precis så som jag ville ha det!

Vet att det kom som en lite chock helt plötlsigt, men det är väl så det ska vara?;)


(Kommer bättre bilder senare.)

A Cinderella Story


Jesse McCartney - We Can Go Anywere
__________________________


Jesse McCartney - Take your sweet time

Sommarens planer än så länge

Det börjar dra ihop sig nu. Snart så är det dags för sommarlov, fest och vänner. Så jävla underbart. Sommaren 2009 ska bli den bästa hitils, just fyllt 18 så allt kan ju hända.
Men just nu ser det ut som följande:

12 juni - Sommarlov
12, 15, 16, 17 och 18 juni - Knatte skola i tullinge (ej 100% än)
13 juni - BP cup (kval)
19 - 21 juni - Midsommar helgen på mmaltes land
25 juni - åker med pappa c.o till Aros cupen
26 - 29 juni - Aros cupen
30 juni - 7 juli - Magaluf med Lina, Emelie och Mmalte
13 - 19 juli - Stockholms veckan på Gotland (ej 100% än)

8 - 9 Augusti - BP cup (finaler)

Speciellt som händer i veckan:

Tordag (4 juni) - Fixa inför studenten i skolan. Sen student fest på kvällen
Fredag (5 juni) - Hjälpa till med skolans student. Sen ut med skolan på deras skiva.
Lördag (6 juni) - Hjälpa till hemma med systers kalas. Krogen på kvällen.
Söndag (7 juni) - Tre matcher. Från kl 09:15 - 18:30



RSS 2.0