I had to go throw it away

Jag känner för att skriva av mig lite just nu. Kan bli väldigt osammanhängande, men kör bara!

Just nu så händer det mesta med det flesta. Folk blir sårada lite här och där, vissa för mycket och vissa för lite. Även jag har mina stunder även fast jag aldrig visar det för någon. Jag hatar känslor och sega stunder, för mig ska allt vara party och i full gång för att jag ska må som bäst.

Jag har skit svårt att lita på folk och jag vet verkligen varför nu också. Att öppna sig är inte heller min största sida men ibland så öppnar sig boken fast den egentligen inte borde. Typiskt mig, alltid fel tillfälle eller fel person. DU ÄR/VAR FEL PERSON och jag fattar inte att jag inte förstod det från första början. (Ingenting som jag egentligen vill prata om, FUCK DIG bara.)

Hata är ett hård ord, men jag hatar det mesta och dom flesta. THAT'S IT.
Vet att jag inte heller är så älskad av alla, men ser det ut som om jag bryr mig om dig som ogillar mig? Dina fula kommentarer, blickar eller någonting liknande som du försöker med stör mig inte, för jag vet hur dåligt du egentligen mår innerst inne. Du är ful och tror verkligen att du och ditt jävla pack äger hela världen. Pinsamt...

Fotboll, fest och AIK är det som alltid består.
Kärlek och vänner kommer alltid och går....

Men jag ääääääääälskar mina vänner som finns här för mig just nu, ni vet vilka ni är. Annars är ni tappade som små. PUSS PÅ ER!

Peace BROR!

Debut helg

Har vart riktigt dålig på att uppdatera i helgen (som vanligt..) Men jag har vart ute i solen hela helgen och om jag inte har vart i solen så har jag vart på krogen.

Fredag:
Började med en sväng förbi Josefin för att klippa topparna. Jag blev riktigt nöjd så tack så himla mycket, du är bäst. Efter det så åker jag in till stan för att möta upp Matilda, Lina och Natha. Blev en snabb runda i stan med dom eftersom dom sedan skulle vidare och jag hade saker att göra.
Gick in på Belle och hittade världen sötaste och snyggaste skor. Var bara tvungen att ha dom. Sen gick jag vidare till Mango för att hitta klänningen som Paulina hade. Hade sådan jävla tur att det fan kvar i storleken XS. - Min kväll var räddad.


Klänningen

Åkte sedan hem för att skynda mig iväg till kvällen ända match på Mälarhöjdens IP o hettan. (Har verkligen vart ett riktigt toppen väder hela helgen) Efter matchen så var det bara att åka hem snabbt för att fixa sig och sedan upp till min gamla barndomskompis Frida för att börja föra inför krogen.

Kvällen blev riktigt lyckad och slutade upp med en Full Natalie, gratis taxi hem och ett par ragg sisådär. Precis som det ska vara första kvällen ute. Blev även gratulerad en jävla massa gånger, men det gav mig bara mer dricka så jag är nöjd.

Lördag:
Hade tidig match på Hägerstenåsen kl 11:30 så jag fick ingen sovmorgon som jag egentligen behövde. Var bakis när jag vaknade, var bakis när jag kom hem, var bakis hela dagen. Men ingenting kan stoppa mig från att gå ut ändå. Detta var ju min helg!
Men innan kvällen kom så drog jag mig in till stan för att möta upp Paulina för lite ärenden i stan. Blev en och en annan pizza och en jävla massa schteeek i solen. Men jag var fortf. bakis när jag kom hem....

Tog tag i situationen och drog på mig ett par vita jeans, hög klackat och en snygg tajt topp till för att sedan tagga ut till Misiu och hans vänner.
Jag var nykter hela kvällen och höll koll på pojkarna. Man kan verkligen ha kul utan alkohol trots allt. Gjorde av med 10 kr på hela kvällen och fick mig iaf några drinkar. Underbart, tack Misiu för allt. Synd bara att du blev utkastad....

Söndag:
Gustav sov över och vaknade av mammas tjafs med mina systrar. Trevlig morgon. Åkte sedan med familjen till personne för att sedan gå vidare till min sista match för helgen på hägersten igen. Varmt som satan var det. Fick pausa i mitten av andra halvlek för att ta en vattenpaus, annars hade jag aldrig pallat med hela matchen. Men pojkarna var positiva och dagen var fortf. perfekt.
Efter matchen så drog jag mig tillbaka till Personne och där har jag vart hela dagen, solat och badat.


Sovande pappa i solen.

Ikväll så blir det bara en jävla massa plugg som jag bara måste skicka in i slutet av kvällen. Men först är det dags för middag.

Klagomål?

Kommentar:
"Elina: asså jag ruttnar sönder på att din blogg bara består av fotboll och aik Natalie... skärp dig! :P"

Svar på tal:
Men lilla gumman, det är ju en av det större delarna i mitt liv! Det består av fotboll, AIK, festa och vänner.
Just nu har det ju vart lite mycket också eftersom det är slut på säsongen och Allsvenskan tar paus för sommaren. Så nu slipper du det ett tag sötnos. Haha!
Lovar att jag ska skärpa mig så mycket som möjligt.
Men vad ska jag liksom skriva om annars?... :P


Paaaavey

FULL DERBY POTT



Bilden säger väl det mesta?

BP - AIK 2-3
DIF - AIK 0-1
AIK - HIF 1-0


Underbar stämning igår också. Otur bara att det var rena jävla piss vädret..



Tifo innan match / underbar avslutning efter

Baaaarcelona

Mästarna för i år, och det är ni världa! GRATTIS <3



Glömd födelsedagspresent

Dom glömde ge mig denna present i lördags/söndags.

Även om du dig ensam känner, har du tröst från dina vänner. Vi känner dig Natalie allt för bra, för att veta vad du ikväll vill ha. Med denna är du garanterad att, få lite roligt sällskap inatt. Men om den platsen hinner bli tagen, så har du och ditt sällskap iaf frukost för morgondagen... Den här kan du mumsa på med god aptit, och den är bättre än allt annat skit! Puss och kram <3 Paulina & Elina


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH!! tack för dikten och bilden,mina små älsklingar!
Synd att jag aldrig fick äta den :(

Elinas egna ord:
"Elina - http://elinali.blogg.se säger: Natalie, observera att det krävdes precition från dom bästa med både pannkakan och dikten"

27 maj (kvällen)

Sitter här och tittar på finalen, äter djungelvrål, spelar spel på facebook och väntar på att Misiu ska komma hit och lämna över min present som blev försenad. Har inte ens kommit in i duschen än, och egentligen så borde jag råplugga just nu. Men det kommer!
Trodde även att jag skulle få vara ledig imorgon och tagga inför derby hela dagen men nej, nej! Ingrid ringer mig och säger att hon vill att jag ska dyka upp på mentors träff 08:30!!!! Det kan fan inte bli värre... Men fan heller att jag stannar kvar till kl 16:00. Kommer ju inte hända!

AIK - BAJEN imorgon 20:00, BE THERE!

Nu ska jag fortsätta titta på den spännande matchen!


Just nu 1-0 till Barcelona

27 maj

Dagen börjar med orientering på hellasgården och avslutas med CL final.
Där emellan så jag har vart i Skärholmen med mamma och pappa och köpt mig ett par nya jeans och även en snygg tröja. Var på jakt efter ett par snygga ballerina och en snygg, tajt och kort klänning utan axelband. Men någonting sånt hittade jag inte. Får väl åka in till stan imorgon innan derbyt och köpa den där snygga klänningen som Paulina har köpt, på mango. Underbart sexig!
Behöver även en ny snygg men ändå lite sportig vår jacka. Någon som har ett tips om vart jag kan hitta någonting sådant?

Ska snart börja göra min i ordning för två matcher på grus ikväll. Usch vad trött jag är, kommer aldrig orka känner jag. Men behöver pengarna så det är väl dags att bita i det sura äpplet.


Gina Tricot
Jensen 399kr
Tröjan 149kr

Hade helt glömt bort CL finalen

När jag såg hur min planerade vecka såg ut så märkte jag att det var någoting som fattades. Men inte fråns idag när jag pratade med Sofia så kom jag på att det är CL final imorgon!!! UNDERBART. Har längtat som satan och nu höll jag nästan på att glömma bort det. Tur man har!

Det står mellan Barcelona - Manchester United. Kl. 20:00 på 6an börjar sänningen. Missa inte!

The week

Nu är det dags för planering igen.
Måste ha en bra planering för veckan, annars går allt åt helvete..
*Tar fram min kalender och kollar läget*..

Måndag: Inställt gym, skola till kl. 15:50 , fotbolls skolan med Lucas i Tullinge, försöka hinna hem till Gefle - AIK 19:00.
Tisdag: Syster har namnsdag, måste hinna köpa present innan jag kommer hem från skolan. Sen blir det bara plugg resten utav dagen.
Onsdag: Orientering med skolan hela dagen, två matcher på Solberga under kvällen (P13 och F15)
Torsdag: Finns ingenting annat viktigt än DERBY! AIK - BAJEN, om jag orkar blir det även studentskiva på kvällen.
Fredag: Börjar med gym på morgonen, massvis med olika omprov (slutar sent), en match på mälarhöjden under kvällen (P13), krogen som utgång!
Lördag: Tidig match "11:30" på hägerstensåsen (P13), krogen som utgång under kvällen!
Söndag: Match på hägerstensåsen igen kl 13:00 (P14), plugg, plugg och plugg efteråt.

Äääälskar bra planering!

Bättre sent än aldrig

Sådär, nu har jag äntligen lite tid över för att sitta här och blogga.
Egentligen så har jag inte så mycket att blogga om enligt mig själv. Har ingen lust just nu att skriva om vad som händer i mitt liv eller hur jag mår. Alla borde ju redan veta att jag mår toppen eftersom jag fyllde vuxen (18).
Kan det bli mycket bättre än så?..

Blir nog krogen nästa helg eftersom jag har en hel lördag att ta igen (som Alexandra uttryckte sig). Jag kunde ju inte dricka mig full i lördags eftersom det var mig festen handlade om och jag var ganska så tvungen att hålla kolla på alla andra. INte så kul om någon sitter i ett hörn och har tråkigt när jag har styrt en fest.
Vad jag har hört av alla andra så vart festen lyckad och alla hade kul. Det kanske vart en aning för kallt, men det fixade nog alkoholen till på de flesta. Underbart att se Lucas så jävla full också. Självklart blev det ett nakenrace också. HAHAHA!!! Vilken chock jag fick när du kom ut springande från köket i bara din hatt för snoppen. KLOCKRENT!

Min fest blev alltså riktigt lyckad och min födelsedag var väl helt okej igår.
Tillbringade det mesta av tiden med Jonathan.
Det blev även ett stop förbi här hemma för lite glass och presenter med familjen. Mys.

Bjuder på tre bilder av Jennie från i lördags. Mina bilder kommer senare (systemkamera). Blev över fyra hundra bilder så det kommer att ta ett tag. LUGNA!

Jag med mina kanin-öron som jag hade på mig hela kvällen. Och sen så handbojorna också! GRR


Pappa och jag / Jag och Paulina

18 IDAG!

Hejsan hoppsan och nu var man vuxen.
(Bilder från gårdagens partaj kommer så småningom!)

PUUSS
Jonathan är naken** FNISS

Födelsedagsfest imorgon!

Känner det i hela kroppen, om några timmar är jag 18 fucking år. Och redan imorgon så ska jag firas av mina söta små vänner.
Jag, Paulina, Lucas, Helena och Josefin har vart borta i Älvsjö hela dagen och fixat inför imorgon. Fan vad mycket skit det var att fixa. Men nu är det gjort och imorgon så ska det göras mera. Två partytält, 8 bord och minst 50 stolar. Sen har vi ju fixat och donat i hela garaget så man kommer fram till poker bordet.

Nu väntar bara sängen och sen så blir det lika mycket stress imorgon.

Lång helgen har annars vart riktigt najs i övrigt. En viss Jonathan har uppehållt mig heeela dagarna. Underbart.


Fel planering

Veckan som jag skrev upp tidigare är fel, fel och fel. Hade tydligen blandat ihop den här veckan och nästa, och helt glömt bort AIK - Elfsborg imorgon kväll. KNAS AV MIG! Var för taggad till derbyt att jag inte kunde tänka på annat.
Aja, såhär ska det se ut nu iaf när jag äntligen har lite mer kött på benen.

Onsdag: Vinka hej då till familjen och sen vara med en kompis(?)
Torsdag: Döma fotboll mellan 11:00 - 14:00, sen hem fixa mig och dra in till Solna för AIK - Elfsborg. Kvällen blir till mina älsklingar. Sova över party hos mig.
Fredag: Fixa så mycket vi hinner till lördag. Familjen kommer hem och då ska vi handla all mat till lördagen.
Lördag: Vakna tidigt. Fixa allt och sen kl 18:00 är det fest.
Söndag: Bara slappa och njuta av dagen. 18 FUCKING ÅR!!

Derby 18 maj

DIF - AIK 20:00 100de derbyt mellan dessa lag.
Publik: runt 21 000
Tifo: Världsklass
Vinst: AIK såklart! Ivan Obolo 0-1


Tifot i action. Underbart

Fredagens äventyr

Carro, AIK, fotboll, Rix FM och fest!


Walid Atta, jag, Saihou Jagne och Pierre Bengtsson. <3


En vecka kvar!

Kan fan inte tänka mig att jag är 18 om en vecka bara. En fucking vecka. YEEESS!!! Då börjar äventyren!

Annars mår jag riktigt bra. Sitter här ensam och pluggar. Har skrivit runt 600 ord nu och är snart klar med samhällskunskaps inlämningen som skulle vart inne i fredags. Bättre sent än aldrig! Sen när jag äntligen är klar med den texten så är det bara att börja på svenskan som ska vara inne på onsdag(?).
Skönt att det bara är tre skoldagar denna vecka. Lediga torsdag och fredag sen så smäller det!! Skönt att man föddes vid denna tid då.

Derby imorgon också! TAGGAD som satan, även fast det kommer bli en aning stressigt. Men det klarar jag nog av ganska lätt. Huvudsaken är att jag är inne vid matchstart och får en bra plats.

Veckan som kommer:
Måndag: Slutar 15:50, drar vid 15:20 för att hinna till tullinge med Lucas i tid. Direkt efter träningen drar vi in till Solna och då är det DERBY DAGS!
Tisdag: Tre lektioner på hela dagen, slutar 15:00. Chill på eftermiddagen
Onsdag: Hinderbana på morgonen, slutar 15:50. Två matcher på Solberga BP på kvällen.
Torsdag: Ledig (fix inför lördag?)
Fredag: Ledig (fix inför lördag?)
Lördag: MIN FÖDELSEDAGS FEST!
Söndag: JAG FYLLER 18!!!!!! (Ledig den 25/5 yeey!)

AIK till kvartsfinal i cupen

I den nionde minuten slår Viktor Lundberg in bollen i mål och det ger oss en kval plats i svenska cupen. Så underbart! Nästa möte blir mot Mjällby AIF. Kom igen nu gnaget, det här tar vi!
Derby på måndag också. Är hur taggad som helst. Köpte biljett i tisdags och den ligger här bredvid mig och vänta på att bli ner stoppad i väskan och med tagen på måndag.
Kommer bli en aning stressig måndag eftersom jag och Lucas ska vara i Tullinge precis efter skolan och precis innan matchen. Blir väl att tagga till matchen direkt efter träningen. KUL!.... Men pannkakas-måndag är iaf spikad!!

Snabb på ett långsamt sätt

Update:
*Wohoo, Sverige vidare till Final i melodifestivalen. YEEY! Lyckat.... Ja någon måste ju ändå komma sist i finalen också.. HAH!
*Porrbild borta från porrsida. Grattis! Dags att hitta annat att runka till där hemma era föräldrarlösa dräggel.
*18 om 11 fucking dagar! Gästlistan är full. SYND!
*Tyligen så är det 100% att jag ska döma Aros i sommar. Kommer bli skit kul!!!!

*Derby dags på måndag borta(men ändå hemma) mot djurgården. Har hört att dom ska klä hela solna i gamla tröjor.. Lyckat! Ska bli kul att bränna!

Igår var jag på promenad med Simon. Vi gick från Fruängen, genom Älvsjö, förbi Älvsjö station, upp genom Solberga och sedan ner till Telefonplan och sen skildes vi åt på tuben eftersom vi skulle åt olika håll. Tog väl ett bra tag, men självklart så hade vi godis med oss på våran lilla tur.

Idag så slutade jag kl fyra och började dagen med att springa i skogen med PT klassen.
Avslutade dagen med att stressa hem efter skolan och byta om för att hinna upp till Solberga BP och döma en F15 och en P13 efter varandra från kl 18:00. Hatar detta jävla grus. Var helt jävla grå när jag kom hem... Skönt med en dusch nyss!

Imorgon så har jag utvecklingsamtal som första lektion kl 09:00. JÄTTEKUL! Behöver jag ens säga mer?...
GOD NATT, TACK OCH HEJ!!!

Med denna bild säger jag

.. God natt, god middag och god kväll! ;)


Gammal men söt, eller?

Back to normal?..

Mina besökare bara stiger och stiger. Fattar inte folk att detta inte är någon porr blogg?.. Hahahaha!!! Sjukt. Bilden är inte ens kvar på bloggen eftersom den blev borttagen och den finns ingen annanstans än på porrsidor. Synd, men sant.. Ser som sagt fortf. inte porr i bilden. Men folk är väl så jävla desperata att de kan runka till vad fan som helst just nu...

Hursomhelst så kommer det inte komma någonting mer snusk på bloggen än bilder vanliga bilder på mig eller annat kul. Tyvärr baby ;) Och snälla, ge fan i och adda min msn om du inte har någonting vettigt att säga eller prata om..

Nu tycker jag att vi släpper detta. Kul med många besökare, men ni är här p.g.a fel anledning..

Idag så råkade det bli en dag utan mat och bara massvis med stress. Började skolan med gym kl halv 10 och sen var det bara att kötta lektioner till kl 16:00 då jag skulle springa upp till gullmars med världens tyngsta väska och hoppa in på bussen för att åka till Älvsjö och Möta Lucas.
Efter det så bar det åt Tullinge för att träna små söta pojkar. Skit kul var det och betalt fick man för det också. Tack för tipset Lucas!!

Kanske dags att äta nu innan magen vänder sig ut och in. Sen blir det fotbollskväll på STV2 21:30.


My boyfriend

Angående "Porr bilden" på mina kompisar i badkar

Det är ingen porr! Bilden har blivit borttagen av vissa anledningar.. That's is! Vet inte riktigt vart porren i bilden sitter, men tydligen så är det "för mycket" för det svenska samhället. Vad är det liksom som man egentligen ser på bilden? Alla håller för "de speciella delarna" och langar bara en vanlig pose.
  Men det roliga är ändå att min statistik höjdes så jääävla mycket. HAHAHAHAHAHHAH!!!!



Vill bara spy på allt och alla

Jag är irriterad som fan, trött som satan, kan inte andas i näsan, seg i hela kroppen, över mätt så att jag skulle kunna spy när som helst, trött på skolan gånger tusen och allt annat kan bara dra åt helvete.

Du är fan inte värd mig eller min vänner.
Dra åt helvete! Peace..

Hos Nattis igår

Igår så blev det väl en fest som vissa tyckte var rolig och vissa inte. Man fick helt enkelt göra det bästa av situationen. Det som jag kanske inte är bäst på. Men jag hade väl ganska så kul, men slutade ändå med att jag åkte hem först och lämnade kvar mina flickor till alla 92or.. haha!
Men hursomhelst så fick vi oss ett BAD, eller inte jag men mina söta små flickor. Hahahahah! Ni och badkar alltså.. JAG PALLAR INTE!!! Jag älskar er iaf!

(Bild borttagen..) För mycket porr?.....
Mmalte, Helena och Paulina. Behöver jag säga mer?...

Nu är det bara exakt två veckor kvar tills att jag fyller 18!!!!!!!!! TAGGAAAAA TILLL!
Nu ska jag börja fixa mig till min match som jag har om typ en timme. Ikväll så ska jag nog kolla på fotboll med Kinell.

AIK - Häcken

Ska snart börja närma mig Solna. Men först så måste jag vänta hem mamma eftersom hon glömde nycklar. Är fett taggad på vinst idag så nu jävlar ska vi röja.
Börjar med att möta Alexander Karlsson och hans kompis i Liljeholmen sen får vi se vem jag möter först efter det. Har alltid den turen att just träffa på de jag känner i Solna.

Kom nyss hem från en lång promenad med lillasyster och Eddie. Det är inte ofta det händer, men idag så fick det bli en lång jävel. Glass på köpet också.



Ikväll så blir det nästan fest direkt efter matchen. Ska till Nattis i Vårberg och festa med mina flickor. Hörs senare, nu måste jag börja röra mig! HEJ



Helgen matcher

Fredag: P13 (17:30), P13 (18:45) Hägerstensåsens IP (mina egna matcher)
Fredag (kväll): Sverige - Canada (Ishockey VM 09) TV6 20:00

Lördag: AIK - Häcken TV4 16:00
Lördag (kväll): Valencia - Real Madrid (La Liga) TV4 Sport 21:00

Söndag:
P14 (14:30) Mälarhöjdens IP (min egna match)
Söndag (kväll): Barcelona - Villarreal (La Liga) TV4 Sport 19:00


Fc Barcelona 07^^
Så jävla skön bild

Jag älskar halva bilder..(?)


Hahaha.. Alltid samma sida också.

Erik Hassle - Hurtful

Känner för den här låten just nu.
Den får mig att tänka på dig. ILY


Erik Hassle - Hurtful

Borta bra men hemma bäst

Oooh yes, hemma idag också. Eller jag var i skolan imorse, men gick hem p.g.a olika anledningar som jag inte behöver ta upp just nu. Men jag var iaf i skolan och gick hem. Trodde att jag skulle orka tillbak till kl 13:00, men icke!
Istället blev det film med mamma och pappa. YES MAN för tredje gången nu. Men jag kan inte få nog, den är så himla jävla bra!!!

Har blivit lite ändrade planer nu också. Egentligen så skulle jag ju till Jeromes land ikväll, men så blir det inte nu. Istället så ska jag faktisk för en gångs skull stanna hemma och vara med Adam ikväll. Oväntat men sant. Vet inte om jag kommer att kunna hålla mig inne, men jag får försöka! Det blir väl antagligen mys och film.

Någon som har någon bra film att föreslå?

Men imorgon är det fortf. som bestämt, fest hos Nattis. Får hoppas på det bästa, och självklart så kommer kameran att vara med.

Nu måste jag återgå till pluggandet eftersom jag inte är i skolan. Har så jävla mycket skit att ta igen nu, p.g.a att jag har skippat det vid tidigare tillfälle. Typiskt mig... Måste hinna med en del innan mina två matcher ikväll också. Drar väl hem ifrån vid 17:03. Dags att packa väskan så att allt är klart.

Begravningen

Dagen begravning var anordnad för våran älskade Synnöve som gick bort alldeles för tidigt från oss alla.
Hon var gillad av dom flesta och älskad av dom mesta. Det fanns ingenting att inte älska hos den kramgoda Synnöve.
Självklart så grät jag som ett litet barn som inte fick sin godis klubba, men det var de värt. Du förtjänar så himla mycket mer än bara tårar och minnen. Du förtjänar allt!
Du har alltid vart en så underbar människa genom alla år och jag har inte insätt det från på sista tiden att du och jag skulle ha passat så himla bra tillsammans. Jag skulle ha spenderat så mycket mer tid med mig än vad jag gjorde. Vi ses i nästa värld. R.I.P Synnöve, du är otroligt saknad!!


Dagens outfit (fick användning av min gamla kavaj!!) / Älskade Synnöve

Ha i garderoben just nu!

Det är detta som du just nu ska fylla din garderob med.
Watch and learn!
  • Blå/vit randigt
  • Färg glad och ut stickande bikini eller baddräckt
  • Ballerina, helst blommiga!
  • XXL tröjor
  • Skjorta i alla storlekar
  • Shorts, jeans shorts funkar perfekt
  • En snygg hatt/keps
  • Maffiga solbrillor
  • Leopard färgat! ALLT FUNKAR!
  • Pojkens kavaj
  • Den enkla lilla vita. Perfekt till studenten!




Nästan klar med listan nu

Reymersholms IK. Där spelade jag en gång i tiden.
Vet tyvärr inte vilket år denna bild har tagits. Men många minnen väcker den iaf!

När man för över gamla bilder och filer så hittar man alltid någonting kul att titta på och minnas tillbaka. Bilden ovan har extremt mycket att säga och jag måste bara säga att jag saknar de flesta på bilden. Även fast vi kanske inte var bäst på planen så hade vi riktigt jävla kul!

Hittade även många andra bilder, men dom kan jag visa en annan dag. Borde egentligen föra över alla till cd skivor och fylla dator med nytt. Aldrig att jag tänker slänga det!

Som sagt så är jag nästan klar med listan nu. Har iaf hunnit stryka:
# Ringa stff och ta bort min flytteade match # Söka sommarjobb # Ladda över allt som är kvar från min gamla dator, till min nya.  Nu är det bara de jobbigaste kvar.
Men eftersom jag fick en Glamour i brevlådan i morse så är det faktiskt dags att ta en liten paus och titta igenom den. Läsa ett och annat om mode. Skulle jag nog behöva nu. Nya sommar kläder och en ny ljus kavaj!

What to do

Lista för dagen
  1. Ringa stff och ta bort min flyttade match
  2. Söka sommarjobb
  3. Ladda över allt som är kvar från min gamla dator, till min nya
  4. Städa mitt rum / Bädda sängen
  5. Plugga
Får se hur mycket som egentligen blir gjort under dagen. Man vet ju aldrig riktigt med mig. Ibland kan jag hitta helt andra och mycket roligare saker att göra än det jag egentligen borde. Fast jag är väl inte ensam om det?..

Skriver mer om begravningen senare när jag är klar med allt!

When the time is right

Inga fucking lektioner på hela dagen och imorgon så är man ledig eftersom man ska på begravning hela dagen. Kan det bli bättre? Idag hade vi först friidrott på förmiddagen sen när vi kom tillbaka till skolan så "råkade" vi gå in i fel klassrum och där skulle dom helt plötsligt spela något spel. Självklart är man med på det istället för att sitta på två tråkiga 80 minuters lektioner som innehåller spanska och matematik.
Men spelat var inte så kul som det verkade, men det fick iaf tiden att gå snabbt. Slappt och bra! Fick även Helena att stanna kvar under hela lektionen med mig. Jag är bäst på att övertala!

Just nu så sitter jag barnvakt åt min minsta lilla syster.
Det är egentligen inte så mycket att göra, så det är lugnt! Annars sitter jag och väntar på en kompis som ska komma förbi. Mycket mer finns det inte att göra en dag som denna.
Vad hände egentligen med det underbara vädret?


Oj, då var man blondi.. Från Adams land, sommaren 07 tror jag.

Tisdag

Ligger äntligen i min säng nu. Men kan inte släppa bloggen.. Designen sviker mig och allt i menyn är bara fel, fel och FEL just nu. Blir helt jävla galen.. Tur att man pratar med två sötnosar på msn så man inte blir helt arg.
Får se vad jag kan göra åt skiten imorgon, för just nu så orkar jag inte mer!
  Förlust mot Trelleborg borta ikväll också. FAN GNAGET! Nu börjar vi tappa det fina taget som vi hade om våra poäng. Kanske ingen mål fest precis, men 3 poäng är ändå 3 poäng. Få ta dom på lördag istället mot Häcken.

Veckan som kommer nu är redan bestämd och nästan färdig bokad.
Så här ser följande dagar ut:
*Onsdag: Idrotts dag med skolan på förmiddagen. Slutar 15:50. Hem och sitta barnvakt och plugga
*Torsdag: Begravning
*Fredag: Slutar 14:50 sen har jag två matcher på kvällen. Efter matcherna så ska jag förmodligen till Jeromes land med några kompisar och kröka/mys. Sover säker över till lördag.
*Lördag: Måste vara hemma vid 14:00 för att hinna hem innan jag drar in till Solna och går på AIK - Häcken. På kvällen blir det fest hemma hos Nattis.
*Söndag: Match kl 14:30, efter matchen ska jag väl plugga men hoppas på att träffa någon kompis!

Mitt hår är tillbaka!!

Ouuh yes, nu är aallt som det ska. Äntligen känner jag min snygg igen. Hatade min lugg men nu är den tillbaka som den ska. Kanske en aning tjock, men hela mitt hår är så jävla tjockt. SKa försöka tunna ut det lite under nästa vecka om jag har tid.

Designen är inte klar ritkigt än. Har lite saker kvar att pilla på.
Men just nu har jag fullt upp med annat. Matchen är i full gång, måste städa rummet, gå ut med Eddie och färga mammas hår. Jobbigt..
Måste även börja planera min 18års fest också. För just nu är det alldeles för grötit om vart det är, när det är och vilka som får komma och inte. Lovar att fixa till allt under veckan så ni vet i god tid!

Imorgon så är det Farsta IP som gäller med alla 2or. Vi ska ha någon slags idrotts dag. Kul kl 08:30 på morgonen i dimman.... Kallt som satan lär det ju vara. Ska försöka fixa allt klart redan ikväll så jag kan sova extra länge imorgon bitti. Sen slutar man ju kl 15:50 på eftermiddagen också. KUUUL!

Jag idag med mitt perfekta hår!

NY DESIGN, JA TACK!

Nej, nu har jag fått nog av min fula och tråkiga design här på bloggen.
Nu ska den göra om ordentligt och tills jag blir nöjd!
Sen har jag också lovat att fixat mmaltes blogg. Eftersom jag hade sparat alla bilder på playahead så försvann allt när jag raderade min.. Synd (:

Återkommer när den är klar om typ tre år....
Tills vidare så kommer den att vara i full kaos och oreda. Det är bara att stå ut!

5 maj

**Grattis till min bästa kompis Alexander Kinell och till min gamla bästa kompis Frida Hallqvist som fyller 18 år idag. Hoppas ni båda får en helt underbar dag i det här tråkiga vädret. Grattis till lilla Theo som också fyller 18 år idag. Har inte glömt bort dig!



Den stora dagan börjar närma sig allt mer och mer. Bara 19 dagar kvar tills att det är jag som är 18. Kan inte tänka på annat just nu. Jag är som ett litet barn på julafton. Hihi..
  Igår var en av det tråkigaste dagarna hitils. Jag slutade skolan kl 15:50 och efter det så åkte jag hem och satte på Hockeyn. Men eftersom att Sverige var så överlägsna så var det inte så kul att titta på, så istället gick jag in på mitt rum och satt mig vid datorn och tuggade på hubbabubba. Sen satt jag där och tugga hela kvällen. Hade fan inget bättre för mig. Satt och lallade omkring på bdb och "raggade" upp nya kompisar som skulle få underhålla mig.
Borde kanske egentligen ha pluggat eller kanske gått och lagt mig, men nää..
Kvällen slutade med att jag gick och la mig och smsade med en ny funnen kompis. Jag slocknade kanske vid tolv någonting.

Idag så är det en ny dag som sagt och ikväll så är det match. Trelleborg - AIK, vi behöver 3 poäng nu så kom igen gnaget. Spela som vi vet att ni kan!
Ingen skola idag heller eftersom jag inte orkar gå på något museum.. och för att ingen annan heller skulle gå.

Just nu sitter jag här hemma med mmalte och hon hjälper mig att föra över gamla bilder från min gamla dator till min nya. Detta kommer att ta tid..... Yeeyy^^

Vad är detta?

Mmalte sitter och lägger upp gamla bilder och titta vad jag hittade.
En gammal bild på mig från i sommras(?) när jag åt min första och sista kebab.
Har aaalltid hatat kebab och jag skull aldrig äta det. Men någon gång är man ju tvungen att ta tag i saker. Fyfan vad äckligt det var! Så aaaldrig mer igen, tack!
Enligt "Knivsta" så har jag inte smakat på den godaste kebaben som tydligen finns i uppsala eller vad han pratade om. Men jag tror jag skipper den upplevelsen. Blir nog bäst så. höhö..



Söndag

Kom precis hem från att ha dömt två matcher på eftermiddagen.
Började på Östermalms IP i det härliga vädret och sedan åkte jag vidare till Zinkens IP och dömde där. Perfekt väder att tjäna lite pengar i. Är dock helt död men det är inte oväntat så dåligt som jag och Paulina har sovit i helgen. KNAS

Nu ska jag bara packa en väska för morgon dagen, hoppa in i duschen och äta innan jag drar hem till Kinell på film kväll.
Imorgon börjar skolan igen och självklart så har vi nationella i engelska.. FUCK

20 dagar kvar till festen och 21 dagar kvar till att jag är 18 år. YEEEEEEEEEEEEES!!!!

Ska man skratta eller gråta?

Jag läser bloggar varje dag. Det roligaste att läsa enligt mig är de som uppdaterar ofta, lägger upp mycket bilder, har mycket skit om andra att skriva osv..

Men saken mellan Kissie och Desiree är bara så jävla barnsligt rolig. Läser båda bloggarna dagligen och det är absolut inte för att dom är bra. Utan för att det är så jävla kul att sitta och läsa om deras skit om varandra och deras vardag som dom bara skryter om.
Men deras jävla tjafs? Är dom seriösa eller driver dom?.. Dom klagar på varandra men dom är fan exakt likadana. Bara det att Desiree är yngre och mer omogen.
Men deras bloggar är exakt likadana, dom skriver om samma skit, agerar på samma sätt och det är verkligen som att läsa en och samma blogg. Ger er?!... Förstår mig inte på er. Verkligen inte.
Visst kan jag erkänna att Kissie liv är väl ingenting som jag skulle dissa att leva i. Iaf inte det som hon skriver om i bloggen. Men hur mycket är egentligen sant? Vad har hon egentligen blivit känd på? Patetiskt.
ÖPPNA ÖGONEN FLICKOR!!!!

Lööördag baabby!

Just nu sitter jag i soffan, ensam och tittar på något program på kanal 5 om anorexia medan jag själv sitter här och äter choklad. Känns sååå bra! haha...
Ska väl snart gå ut i köket och sätta mig med en ordentlig frukost och läsa sportbladet. AIK damer vann ju igår mot DIF med 3-2. Riktigt bra tjejer! Ta dom jäävlarna

Ikväll så blir det nog fest i Gröndal. Sista dagen innan allt blir som vanligt igen. Har två matcher imorgon och på måndag så börjar skolan igen. Ny klass och nya vänner/fiender. YEEY....

Myspys

Man kan ha kul utan alkohol.
Alkohol får en bara att glömma alla problem och ha kul för stunden.


Igår blev ingenting som planerat. Lucas tog tjugo år på sig att komma hit, men under tiden så tog jag mig an att gå ner till Konsum och handla jordgubbar och lite glass. När jag kom upp igen så gjorde jag i ordning allt och sedan satt jag mig i vardagsrummet med musik på högsta volym och sen försvann jag bara ner i datorn.

När han väl kom så var det dags för det goooda. Tog som sagt inte så lång tid innan allt var slut och gud så gott det var. Spanska jordgubbar, muums!
När vi väl hade suttit och pratat ett bra tag och kollat runt på datorn ett tag så var det dags för middag. Självklart så fick Lucas fixa det. Det fick bli falukorv och pasta. Men tydligen så låg korven i frysen och inte kylen vilket gjorde det en aning svårt att skära i. Så det fick bli micron ett tag. Lucas tog ut den i precis lagom tid men jag sa åt honom att stoppa in den i ca två minuter till. Hahahaha, sen blev det kokt korv. hahahah! Jag som ville ha kall korv.. :(

Vid 20:00 - 20:40 tiden så kom Paulina och Oscar hit också. Tanken var väl att vi skulle föra lite här innan vi skulle vidar på fest. Men det blev aldrig så. Jag och Paulina fixade oss och allt men vi slutade ändå upp inne i mitt rum, i min säng sittande och läsa min gamla dagbok högt. Guud vad många minnen som kom upp i huvudet. Kul var det!
Till slut så bestämde vi oss för att det fick bli en mys kväll. Då var väl klockan runt 01:00. SÅ det var bara för Lucas och Oscar att gå ner till statoil och köpa chips och dipp.
Men nej, nej. Varför skulle dom ner till statoil när dom kunde ta mina systrars sparkcyklar. Ja absoluuut! HAHAHA!! Så klockrent.
Det fick bli the uninvited med lite läsk. Mys vi hade! Kul att man kan göra annat än festa också.


Lucas och Oscar

Sommaaaar känslor



Jordgubbarna som jag och Lucas åt upp på några sekunder.
Mums med vanilj glass till!

Heeet låt just nu!



Sean Kingston - Fire Burning

Det är är bara början

Yeyeyeyeyeye!!!
Igår så körde vi nästan hela vägen. Idag så kör vi över den gränsen och imorgon så kör vi ännu längre! Kvällen blev riktigt lyckad. Alla hade kul och det är ju alltid lika kul när socker är inblandat i bilden.. Jag må' gilla socker, och då mycket socker. Men den mängden som ALLA hällde i min cider igår var fan inte okej! Halva glaset var fullt. FYSATAN!!!



Kvällen började med att Paulina dök upp med sin snygga och nästan för somriga outfit. Sen när vi precis hade börjat att dricka och tagit fram chipsen så dyker DP och Micke upp. Sen så var chipsen borta. Jävla tjockisar!! När vi väl hade kommit överrens om vart vi skulle dra vidare så började vi fixa dom sista detaljerna och sedan var det bara att lämna lägenheten och sen var man på G,
Till sluts så blev det Högdalen som vi drog till. Kul att det var lite folk som man inte har träffat tidigare, vilket det aldrig brukar vara där. Lagom mycket folk och alla var självklart trevliga. Som sagt, lyckad kväll.
Man kan ju inte direkt säga att kvällen slutade eftersom vi "gick och la oss" vid typ halv 5 och vaknade igen kl 6. Vet fan inte varför det blev så, men så blev det! Sen så var det panik och sen var vi tvugna att dra. Stackars Paulina..
  Kom hem vid 8 och då var det dags för frukost innan jag skulle lägga mig och sova. Vaknade väl för en timme sedan eller någonting. Nu är det bara att tagga till ikväll och sen så kör vi igen!

Nu väntar jag bara på att Lucas ska palla sig upp ur sängen och komma hit så vi kan äta Jordgubbar och Glass!
MUUUMMSS!


Fler bilder hittar ni här.

RSS 2.0