I kön på väg in. Snart så!

img_0068 (MMS)

I kön på väg in. Snart så!


Sitter i bilen på väg ner i landet. All in...

img_0067 (MMS)

Sitter i bilen på väg ner i landet. All in! Puss på er, ses i Ullared


Tyra Bank Show



Sitter i vardagsrummet och tittar på Tyra Bank Show. Ääälskar henne, hon är så underbar och cool. Hon struntar i vad alla andra tycker och går sin egen väg. Det är så de ska vara!

För övrigt så försöker jag peppa inför resan som sker i eftermiddag. Men tyvärr så sabbades våra planer redan i morse när pappa ringde kl 10:00 och väckte mig. Vi hade tydligen glömt några skruvar som man var tvungen att ha till pappas GPS.. Så nu kan vi inte använda den om vi inte åker förbi och fixar det. Men vi vet inte om våran tid räcker till.

Annars går allt bra och vi lär vara här ifrån vid halv 4 för att plocka upp Madde och Andreas. Sen när vi äntligen lyckas lämna Stockholm står fortf. oskrivet. Får se om vi lyckas undvika köerna. "Det härliga med Stockholm liksom"..

Sååå.. Gekås Ullared hela dagen imorgon. WIIIHOOO!!!

Dumma pojkvän!

Ååååååååååhh neeeeeej... Nu sitter jag här igen... Med en påse godis. O M G!
Allt är min dumma pojkväns fel. Även fast jag älskar honom och säger till honom att vi inte ska äta skit längre så kommer han med sina dumma anledningar om att det är billigt och sen kommer leendet som jag bara inte kan motstå. INTE OKEJ!

Detta blir den sista, och nu menar jag allvar. Hör du det Martin!??!?


Cause girl you're amazing


Bruno Mars - Just the way you are

Gekås Ullared

Blir en tripp neråt i landet, närmare bestämt till Gekås Ullared. Vi packar de minsta väskorna vi har med det minsta man kan behöva på en två dagars resa och sen sätter vi oss i bilen och kör hela vägen ner på fredag efter jobbet. Vi måste få plats med så mycket shopping som möjligt, därför är vi smarta att packa så lite som möjligt.

Bekväma skor och kläder är ett måste och en stark frukost både fredag och lördag. Planerna för helgen ser ut som följande: Vi lämnar huvudstaden runt 16:00-17:00 med mat och sovlakan. Bör vara framme på vårat vandrarhem som ligger ca 2 mil från Gekås Ullared vid 22:00-23:00 tiden.
Sen blir det lite party och dags för sängen. Dagen efter ställer vi klockan tidigt och börjar dagen med en stark frukost som sagt och bekväma kläder. Sen drar vi oss till shoppingen. Gäller att hitta parkering och vara där i tid så man slipper stressa.

Strax efter att shoppingen är klar blir det middag och sen sätter vi oss i en full bil och kör hela vägen upp till Stockholm igen. Häääärligt!


deras fynd blogg hittar du här.

Dress of the day


Onsdag / Fredag @ Bubbleroom.se

Fick detta mejl i morse och kunde bara inte slita mig från dessa två klänningar. Till en början kostar dom 499 kr men när dom är "dress of the day" så går priset ner till 149kr per klänning. Snacka om kap! Vet inte vilken jag ska klicka hem. Kanske bli båda, kanske inte bli någon.

Super heta är dom iaf. Little black dress weekend liksom. Passar till allt!

Pengar, pengar, pengar..

Löning idag. Alltid lika härligt med lite pengar på kontot. Om jag ska vara ärlig så har jag bara fått ca tusen kronor idag men resten kommer imorgon. Om jag ska vara ärlig en gång till så har jag ingen aning om vart dom pengarna kommer ifrån heller.. haha!

Men samtidigt som pengar rullar in så rullar en del ut på samma gång. Räkningar hit och räkningar dit. Har betalat av mina skor från Nelly.com nu och en till del av min dator som låg på ca 2 600 kr. På Torsdag ryker 3 000 till för min telefonräkning och gymkortet. Härliga pengar det....

Även fast det låter negativt just nu så tror jag att jag kommer hamna på en rätt så trevlig summa ändå. Får helt enkelt vänta och se i slutet av veckan om jag över lever helgens planer eller inte.

illustration av Emmelie

Jag är suuuuper nöjd. Jättelikt och snyggt fan. Tack så himla mycket Emmelie!




Originalet.

Gömd höst REA


hos nelly.com

Klickade hem en klänning och en snygg, kort kavaj.
NU kan jag kliva upp ur sägen och göra lite frukost med ett leende på läpparna.

Mums! Detta är jag värd efter denna dag. T...

img_0057 (MMS)

Mums! Detta är jag värd efter denna dag. Två matcher i skit väder!!! Varm hallon sås med glass och självklart mys med älskling


One Tree Hill

Såg avsnitt 6 igår från säsong 8. Heeeelt underbart. Just love it.
Blev det sista vi såg innan vi gick och la oss igen efter Criminal Minds. Älskling kanske somnade lite innan men då missade han någonting. One Tree Hill är bland det bästa ögongodis som finns. M J A U U.

Bjuder på avsnitt 6 för er som inte sett det än.


Källa: Linnlowes.com

För er som inte sett de ansnitten innan så hittar ni dom här under.
S08E03.
S08E04. Funkar ej längre...
S08E05.


Första snön

O M G!...
Noooooooooo, snön är här och jag som vill ha sommar. Kanske dags att förflytta sig mer söder ut? Frågan är om jag ens vågar gå ut. Har fortfarande min skinnjacka på mig och det ser riktigt kallt ut. Termometern säger 1,6... Kill me!


Så här ser det ut utanför våran dörr..

Två par skor

Ett par till honom (älskling) och ett par till henne (mig).

Båda är köpta på Skopunkten och för en gång skull är jag nöjd med mitt köp där. Såg mina skor så fort jag kom in och var bara tvungen att köpa dom. Fanns ingen möjlighet att jag skulle lämna affären utan dom. Perfekt till mig. När vi gick in lite längre såg jag hans skor. Blev helt galen i dom också, perfekt till min pojke.


Och självklart slutade det med att vi gick där ifrån med båda.
Nu är vi nöjda, mycket nöjda.


Miss me when I’m gone


Mohombi ft. Nelly - Miss me

Lill-lördag + godis

Oopsi, jag som skulle sluta med godis, chips och sånt som är onyttigt. Men när man har en pojkvän till godismonster så är det mycket svårt. Men nu lovar jag, hör ni det? - Jag lovar att detta blir min sista godis påse... Iaf för detta år! Ska även dra in mr M i detta. Nu jävlar ska vi bli sunda, smala och snygga. Mer snygga än vad vi redan är d.v.s. hahaha!

På vägen till kassan plockade jag även på mig tidningen "Topp HÄLSA". Hittade tidingen när jag var hos tandläkaren och började läsa den medan jag satt och väntade. En riktigt bra tidning, tror faktiskt att jag ska börja prenumerera på den. Jag tror att den kommer få mig på rätt spår, mer taggad på träning och mindre sugen på godis.


Inställd träning

Idag bjöd dagen, tyvärr hela dagen på regn. Regn gör mig arg, irriterad, tom och bara allmänt sur. Jag hade med mig mitt paraply men tyvärr så hade jag på mig mina convers och det är hål i hälen på. I båda skorna... Var helt blöt om mina små fötter när jag kom fram till tandläkaren. Glömde att ta mina gummistövlar, dumma mig.

Mina små flickor vågar sig heller inte ut i regnet och sen är denna månad en sådan som 80% av alla människor i Sverige är sjuka. Det säger sig självt, ingen träning idag. Även fast det var fyra tappra sötnosar på konstgräset som var blöta som jag vet inte vad, när jag kom fram fem minuter sent så kunde jag tyvärr inte ge dom de som ville ha.
Vi får ta nya tag nästa vecka och hoppas på ett bättre väder. Vecka 45 är det inomhus träningar som gäller. Där kan vi snacka om rooooolig fotboll!


Kom igen gnaget!

Hann aldrig med att skriva i helgen eftersom jag hade fullt upp som vanligt med bland annat cupen, hundvakt och allt sånt där som bara kan komma ivägen.

AIK spelade en mycket viktig match i lördags och inte bara på gräsplanen utan även på isen också. Lördagskvällen slutade i vinst på båda underlagen (2-0 på Råsunda och 4-1 vinst i Timrå) och jag kunde verkligen somna med ett leende på läpparna. Nu är det inte långt kvar innan Allsvenskan tar slut och ett guld ska delas ut. Tyvärr inte ens i närheten av SVARTGULT men vi har fortfarande en strid att vinna.

Tre matcher återstår, två borta och en hemma.
KOM IGEN NU GNAGET!



Efter vinsten hemma mot Gefle med 2-0.
Skönt att ha Bangura tillbaka.

TYRA BAG

MAX C LONDON 299kr
Nelly.com

Jag äääälskar dessa väskor. Dom är perfekta till alla tillfällen och speciellt snyggt till fest. Jag skulle vilja ha alla tre, men så långt ska jag inte gå. Ska titta ett tag till och vem vet, kanske klickar hem någon av dessa.. MAX C LONDON har mycket snygga väskor. Gå in och ta ett till här.

 


Monday

Helgen är över och nu är det måndag igen. Som vanligt så har jag inget speciellt att göra denna vecka heller, men än det vanliga. Okej, ska till tandläkaren imorgon, nästa år kostar det ju för min del. Dags att passa på så länge man kör gratis.

Filmen jag och M såg i fredags sög totalt. Jag har aldrig i hela mitt liv sett en sämre film. Att betala 95kr för denna kändes som bortkastade pengar, jävla skit film. Var t.o.m. folk som gick under filmens gång. Så vad du än gör gå inte och se Buried på bio. Nej, nej och nej!!! För din egen skull liksom..

Cupen i helgen gick bra till en viss del. Orkar inte gå in på detaljer men kan säga att jag gjorde ett och annat slavarbete. INTE OKEJ! Annars så var värdet super härligt att döma i. Blev t.o.m. lite varmt i slutet av gårdagen, riktigt härligt när solen tittar fram.

Sitter på heron med älskling och väntar på...

img_0040 (MMS)

Sitter på heron med älskling och väntar på att bion ska börja. Blev sushi till middag ikväll. Mums. Filmen blir buried.


Hoppsan!


Nelly Shoes 370kr. BILLIGT!

Dessa snyggingar kommer snart att ramla ner i min brevlåda. Mamma kommer inte att bli glad men det kommer jag! Har suttit i några timmar nu och velat fram och tillbaka. Till slut så hämtade jag andan och tryckte på "beställ" knappen.

Dom gråa blev det till sist. Ville egentligen ha dom svarta men de var självklart redan slut i min storlek. Men har hört att dessa ska vara mycket mörkare än vad det är på bilden. Hoppas på det bästa. Får se om jag kan gå i dom till att börja med. Lång blir jag iaf! haha!

Friday

Skönt med fredag. Men tyvärr så får jag ingen sovmorgon denna helg. Så allt är väl precis som vanligt. Har ju ändå haft sovmorgon hela veckan, så jag är nöjd ändå.

Helgen bjuder på en cup ute i Spånga. 7-manna i denna härliga kyla, you have to love it..


Klass fotot som studenter.
Saaaaaknar!

Movie taajjm



The Blind Side - Baserad på en verklig händelse och den får verkligen tårarna att fall ner för kinden nästan under hela filmen. Det bästa med filmen är verkligen berättelsen som denna unga och svarta kille har att berätta. Helt underbar, alla borde se den någongång i livet för att få se saker från andra sidan.

KICK ASS - Super tråkig i början men ändå rätt så häftig rakt igenom. HIT GIRL är självklart en stor favorit, önskar jag var lika cool och lila som henne. Ingen man vill bråka med precis. Men den är inte någon super hitt enligt mig, men visst klarar man sig igen den.

Flickan från ovan / The Lovely Bones - Får också tårarna att rinna. Försöker verkligen att inte bli allt för blöt, men det var svårt. En pappas kärlek till sin dotter kan inte vara starkare. Tar verkligheten på allvar och den är verkligen hemsk i denna situation. Men sanningen svider bitches. Detta händer just nu någonstans i världen, tyvärr....

I got the magic in me


B.o.B ft. Rivers Cuomo - Magic

E G O

Har precis tittat klart på min tredje film på två dagar. Blir mycket film nu när jag inte har något bättre för mig på dagarna. Film, mandariner i mängder och lite mys med mamma bjöd dom senaste två timmarna på för dagen.

Ska väl snart göra mig klar för att åka hem till älsklingen min och äta pannkakor och mysa till CSI! Haha, vet hur mycket min lilla älskling hatar de men jag älskar det och då får man helt enkelt offra sig. ELLER HUR BABYBOY?




Morn'



Sovit gott? - SÅ FAN HELLER!!
Jag kan inte sova på nätterna längre. Det är inte bara de att jag störs av att inte kunna andas igenom näsan utan att jag inte kan ligga still och måste gå på toaletten typ fyra - fem gånger varje natt också. Jag sover skit p.g.a detta.
H J Ä L P M I G!

Ut över det så tror jag att det kommer bli en bra dag. hehe.... SMILE!

Kladdkaksmuffins

Den berömmda kladdkaksmuffisen är nu gjord i mitt kök, eller ja mamma kök. Pappa satt och svor åt symaskinen medans jag stod där och kämpade. Det var inte lätt att hälla i smeten i de små muffins formar utan att missa. Tydligen kommer receptet från Kenza men jag httade det på Matilda Hammars blogg. Fast jag gjorde från mitt eget recept, så man kan väl säga att jag körde ett eget race. Fast självklart provade jag med mjölkchoklad bitar i.

Gott blev det, men kanske lite för mycket choklad för min del. Den blev lite ljus också om man jämför med de andras resultat. Men alla gör olika och mamma och pappa gillade dom iaf.

Enjoy!






It's all about the shoes

CHICAS 699kr

Hittade dessa snyggingar på DNA shoes i Sollentuna centrum, men dom hade inte min storlek. Tydligen hade ingen DNA shoes butik min storlek.. Tror jag döööööör! Buuhuu...

Jag måste, måste, MÅSTE ha dessa skor. Någon som vet var de finns i storlek 36?!?


De 8 bästa månaderna

Natalie <3 Martin.

Det finns ingen bättre än du. Det finns inget bättre än oss. Men det vet du redan, du blir påmind om det varje dag, varje minut och varje sekund. Du är min stora kärlek baby. 8 månader tillsammans idag, feel good liksom! Keep on going!

Du är bäst, L O V E Y O U!


Avslutar denna måndag med sockerkaka och C...

img_0039 (MMS)

Avslutar denna måndag med sockerkaka och CSI :)


Tog en sväng till Sollentuna centrum med ä...

img_0038 (MMS)

Tog en sväng till Sollentuna centrum med älskling på en liten shopping tur. Kom hem med två leggings och en päls halsduk, självklart fejk! Perfekt till detta kalla väder.


Jag är en soldat för dig


Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

Oprah Show

Eftersom jag inte har något bättre för mig idag som t.ex. jobba eller någonting annar nyttigt så sitter jag i älsklingen säng (som jag faktiskt har bäddat) oh tittar på tv. Inte vilken tv som helst utan tv3. Så skriver jag bara eftersom jag alltid, och då menar jag alltid tittar på kanal5. Visst kan tv3 vara bra, men jag är trogen kanal5, helt fast d.v.s.


Hursomhelst så fastnade jag för Oprah show eftersom dom visar Twilight speciell. Tänk dig en full publik med tjejer i alla åldrar skrika efter dessa tre människor. Hur sjukt som helst, edward är inte ens snygg. HALLÅ!? Jag förstår inte hur mammor kan vara besatta av ungdomar som skulle kunna vara deras barn. Euuww..?

HAHAHAHAHAHA tanken får mig att döööö av skratt!

Strange breakfast

Jag känner mig annorlunda. Fick en konstig frukost idag. Inte den jag brukar äta. Frukost för mig är riktigt viktigt och ett måste varje dag. Ibland kan jag ha svårt för att äta saker tidigt på morgonen men då dricker jag istället. Nått måste jag mata magen med, annars är dagen förstörd.

Idag fick jag bjuda magen på en banan, en mandarin, en kopp te och tre ägg. Någonting mer hittade jag inte. Jag hade väntat mig fil, flingor, russin och någonting mer i den stilen. Men idag fick et bli nyttigt, bara nyttiga saker. Det ända som kanske inte var så bra var mina tre sockerbitar jag alltid lägger i min te kopp som jag måste ha varje morgon.


Vilka appar är dina appar?



Detta med appar är nytt för mig. Jag vet att jag kunde ha det på min Jet, men jag var inte så intresserad. Men ju jävlar har jag det mesta. Kan sitta och nörda spel i flera timmar. Helt plötsligt blev det kul att åka tunnelbana, pendeltåg eller buss.

Alla som inte kan ha appar på din telefon missar verkligen något!!!!!!

tiotiotio

Ligger i en säng någonstans i Häggvik med världens bästa pojkvän. Min dag började i min egen säng med att klockan ringde 08.15. Då var det dags att dra upp sömntutan som låg bredvid och sen var det frukost och fotbollskläder som gällde. Började som sagt dagen med två åttondels finaler för flickor 13. Båda avgjordes med straffar och jag var helt död. Jobbigt när folk inte kan avgöra en match på 2x30 min.. hehe...

Datumet idag är väl lite speciellt. Den 10:de i 10:de 2010. Lite coolt! Hade även min första match i morse klockan 10:00. Hehe, blev mycket "tior" på pappret.

Annars har jag inte gjort något med speciellt av denna speciella dag. Söndagar är ju alltid söndagar, alltid lika sega att ta sig igenom. Som att krypa i klister.. Avslutar kvällen med några bullar, ensam mamma söker där efter sportspegeln och ett glas saft.

Hardy work, work!

img_0025 (MMS)

Hardy work, work!


lek i soffan







Gurka, morötter och dip blev kvällens godis framför Idol 2010. Snart blir det nog ett litet bad innan vi drar oss in till min säng för att tagga inför rivningen av all gammal inredningn i det nya huset.

Blev en jacka i stan trots allt. Trodde aldrig att vi skulle lämna Åhlens med en vinter jacka så som han höll på att tvela mellan storlekarna. P U C K O! Men, men, hittade tyvärr inget till mig. MEN jag glömde inte bort att köpa mitt usb! Wiho

no pictures..

Jag hittar inte mitt usb till minneskortet så det är därför det har varit lite tort på bilder i bloggen.. Har ju prcis fått min nya mobil så bilderna där ifrån är nya.. Men ska in till stan idag med älsklingen och köpa en vinter jacka till honom, då kan jag passa på att köpa ett nyyy usb. YEEY!

Har jobbat hela veckan med rätt så chill tider. 10.00 -16.00 varje dag. Snacka om sovmorgon!
Idag blir det bara 13.00 - 16.00. Också skönt!

Återkommer ikväll med B I L D E R!

A million miles away


Tinie Tempah Ft. Eric Turner - Written in the stars

Är i kristallparken med gluggen barnen. Sn...

img_0021 (MMS)

Är i kristallparken med gluggen barnen. Snart blir det korv. Men först ska vi titta på dessa söta djur.


Ett par ägg


Börjar min morgon med två hårda ägg till frukost. Det ska bli gott, mycket gott. Speciellt med lite te till. Mmmmmh!


Har fortfarande inte riktigt förstått mig på hela iPhonen än. Men det lär väl ta sin tid. Ringa, smsa och ladda ner och självklart använda appar kan jag iaf. Då lär jag ju klara mig ett tag. Spela spel är jag bäst på! hihii.

Idag väntar jobb fast "bara" mellan 14.00 - 16.00!

Hur resten av veckan ser ut får jag återkomma med ;)

Första blogg bilden med iphonen. Någonstan...

img_0006 (MMS)

Första blogg bilden med iphonen. Någonstans i Tyresö.


iPhone 4



Äntligen är du min! Wiiieee

RSS 2.0