Party like a rockstar

Håret blev inte alls som jag hade tänkt mig idag. Känner mig som en liten rockstjärna för tillfället. Idag blir det en lugn dag. Först ska jobbet avklaras, 10-16 med kanske lite blandade känslor för just idag. För idag är det stelkramps-sprutan som gäller för hela 4B. O M G, vad jag hatar sprutor. Aldrig, aldrig, ALDRIG att jag följer med in och håller handen eller något liknande!

Annars blir det en lugn dag med sällskap av älsklingen senare mot kvällen.



Stor kross!

En härlig kväll och en mycket härlig seger för gnaget och även lilla mig ikväll. Pojkvännen är dock inte så glad, hihi! En stor "utklassning" på isen och vinst med hela 5-2 i Globen, Stockholm ikväll. Tyvärr så trors jag säga att bråken fortfarande håller på runt Globen/Gullmarsplan. Såg redan innan matchen att djurgårdarna misshandlade sin busschaufför som skjutsade dit dom så snällt. I D I O T E R !



I ett fullsatt Globen, hela 13 850 pers. Häärlig stämning!

"Varför sörja tider som passerat när allt ...

foto0379 (MMS)

"Varför sörja tider som passerat när allt det bästa är nu"


Vi sitter här i globen och iaktar uppvärmn...

foto0377 (MMS)

Vi sitter här i globen och iaktar uppvärmningen på isen av båda lagen. Snart är det dags för stockholms första hockey derby för denna säsong. Kan säga att bråken redan har börjat... Djurgården kan inte hålla sig på sin sida av globen... Typiskt


Sitter i konserthuset med klass 4b! Snart ...

foto0374 (MMS)

Sitter i konserthuset med klass 4b! Snart är det dags för orkestern


K-k-k-kallt

Är vintern på väg på riktigt nu? Vill nästan inte tro på det men mina händer säger annat. Satt säkert på pendeltåget i 10 min innan jag fick tillbaka känseln i fingrarna. Guuud så kallt det var ikväll.

Idag var det sista gången uppe på Brantbrinks IP med de små flickorna födda 05. Självklart bjöd vi på roliga lekar som bland annat "grodkull" och avslutade med match på riktigt. Sen fick dom varsin klubba av mig och Johanna. Oj så lyckliga dom små gullungarna blev. Men även vi fick vårat pris. En stooor chokladguldmedalj och ett fint smycke.

Tack för dessa 12 måndagar. Hoppas vi ses nästa år igen!
Glöm inte fotbollen hemma nu.


Hold me like a pillow


Rihanna - Only Girl


Lee Love


Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Hittade denna blogg på en kompis sida.
Shit vilka bilder man får uppleva. Var verkligen tvungen att spara denna!

Problem-barn

Sitter här vid frukost bordet och får sakta men säkert i mig min frukost. Har säkert ringt tusen samtal och pratat med en jävla massa människor. Men jag sitter fortfarande kvar på samma plats med ett lika stort frågetecken över huvudet. Kan någon inte bara förklara allt på svenska så jag också förstår vad det är jag ger mig in på?!...

AF vägrar hjälpa mig och självklart så får jag inte tag på min handläggare. PFF!!!!
Kanske dags att fortsätta läsa tidningen och kanske börja på min macka som ligger här bredvid helt ensam och snart uttorkad. Cp hunden måste få bajsa också.. Varför har dom inga "hundlådor" som katter?


Fredagsmys

Kom precis ut ur badet med älsklings pojken M. Ikväll hann vi med en hel del. Först möttes vi upp efter jobbet i Liljeholmsgallerian för en snabb klippning av M;s lååååånga och ovårdade hår. Strax efter det så blev det middag. När vi kom in genom dörren stod tacosen färdig att äta på bordet. Tack mammsen.

När vi alla var mätta och belåtna var det dags för mig och M att fixa köket. Eftersom vi "smet" från att fixa maten så fick vi ta hand om skiten efteråt istället. Klockan började närma sig 19.15 och vi hade bara 45 minuter på oss att åka upp till åsen för att inhandla kvällens fredagsmys inför Idol och en längre myskväll i sängen till The Bank Job.

Nu ligger vi helt utmattade efter en veckas heltidsjobb och bara njuter av varandra och den lugna stunden vi äntligen får ha tillsammans.

Men imorgon bitti är vi tillbaka på ruta ett igen. 09.00 och strax efter 10.15 så är det dags för mig att döma som vanligt. Sedan är det borta match i Salem/Rönninge med mina småflickor. Sen blir det till att åka av till Farsta för att se på älskling när han ska spela match.

Härligt gnaget!! 0-1 mot frölunda borta:)

foto0370 (MMS)

Härligt gnaget!! 0-1 mot frölunda borta:)


Och så börjar vi om på nytt

Blått vs. rött i en stor kamp om Sverige.
Inatt avgjordes det och idag vaknar 43,7 procent upp missnöjda.

Frågan återstår, hur vaknade du?


Dance, dance, dance

Usher ft. Pitbull - DJ got us falling' in love


I believe in myself

Jag vaknade lycklig och ca 15 minuter för sent och idag kommer jag att gå och lägga mig tom, ensam (psykiskt då) och så sårbar jag kan bli.

Idag hände det som jag aldrig trodde skulle hända. Men det kan även hända den bästa, tyvärr. Jag känner fortfarande hur en tår rinner ner för min ena kind och hur arg jag är innerst inne. Kan dom verkligen göra så här? Är det så man kan behandla folk när man har makten.

- JA, tydligen!
FUCK YOU, I DON'T NEED YOU TO MAKE ME STRONGER!

Perfekt morgon att dricka te ur denna mugg...

foto0365 (MMS)

Perfekt morgon att dricka te ur denna mugg. T a g g a! Visst är min vägg fin?


Update


Första gången jag sover hemma, ensam i min säng på jag vet inte hur länge, därför jag har tid att skriva lite.
Har rent ut sagt nästan bott hemma hos M. Antingen i Skarpnäck eller i Häggvik, men mest Häggvik. Under dagarna så roar vi oss med jobb och sen på kvällarna är vi för trötta för att ens pussas. Kul va?!

Men idag blev det andra bullar. Fick skjuts hem av pappa från Bandhagen där jag avslutade min kväll med att döma. Sista matchen spelade jag med Runa BK som vanligt och idag utklassade vi. Eller iaf första halvlek... Första målet gjorde jag. Kanske det fulaste målet i världshistorian, men mål som mål. (jag "magade" in bollen i mål från hörna..) Sen spelade jag och Laura fram till varandra, huller om buller resten av målen nästan. Vi spelade sjukt vacker fotboll hela laget och jag är stolt.
Matchen slutade 7-2 till oss. Hääärligt med en överlägsen seger i regn.

Imorgon blir det jobb som vanligt och sen avslutar jag kvällen med säsongs premiär i hockey på Hovet. AIK tar emot Lindköping kl 19:00. Ska bli riktigt spännande. Värmer upp med lite mat och öl innan självklart.

sju fantastiska månader

Igår den 12 september så firade vi ennu en till lyckad månad ihop, jag och min stora kärlek. Det var helt underbart, är så lycklig med dig. Snart så, snart blir vi en på riktigt älskling.

JAG ÄLSKAR DIG GULLIPLUTTIS, LOVE!


Hard work, work

Stress, stress och mer stress. Jobbet är prio ett just nu och det är mycket som ska göras. Ska jobba hela denna vecka och sen blir det nästan lika mycket nästa vecka. I helgen blir det matcher och loppis. Blir mycket spännande och se hur mycket vi får sålt. Hoppas verkligen på fint väder också!

Tyvärr så har jag inte alls tid med datorn i och med stressen med jobb och allt annat runt omkring mig som fotbollen osv. Där av så blir det en lite blogg paus just nu, tyvärr!

Men jag återkommer när jag har tid. Hoppas inte på för mycket!
Jag kommer sakna er snyggingar. peace.

Mmmh!...Godis på jobbet!

foto0360 (MMS)

Mmmh!...Godis på jobbet!


BLACK IS BACK!

Har precis bokat och betalat min säsongspremiär biljett till AIK - Linköping i Elitserien. Matchen spelas nästa vecka på onsdag den 15 september kl 19.00. Lika bra att köpa en biljett nu i god tid. Har en känsla av att dom kommer ta slut ganska fort. Det är ju AIK vi pratar om.

Nu kan jag känna mig säker. Nu måste jag bara se till att bli av med mina två korpen matcher som jag har den dagen. AIK hockey är lite viktgare och mycket roligare.

Fast något jag verkligen ser fram emot är Derbyna mot DIF som kommer att spelas i Globen. Ojojoj, snacka om folkfest och bråk det kommer bli då. Kommer nog bli kul hockey att se på också.


Accent 'love' bags


299kr hos Accent
I'm in lööööööve! Brun eller svart?

Goooooodis!

Mitt liv är på gång!

Har fullt upp med pojkvännen, jobbet, fotbollen och allt annat kul i livet. Det betyder alltså att jag har mindre tid till bloggen (tyvärr). Försöker att lägga upp det ena eller det andra ibland, men tiden springer iväg och jag är nästan aldrig hemma längre. Förhoppningsvis så hittar jag snart ett nytt hem, med min kärlek. FÖRHOPPNINSVIS!

Tog en tripp till AF idag och på vägen hem köpte jag ett par jeans på H&M och en godispåse som färdkost på tvärbanan. Självklart väckte den gamla minnen. Kändes som om jag var på väg hem från skolan igen. Haha....


Redo för jobb! Härligt med tidiga tider. S...

foto0359 (MMS)

Redo för jobb! Härligt med tidiga tider. Speciellt när det bara är 8 grader ute... Dags att gå till pendeltåget nu. Får se hur länge jag jobbar idag! Puss på er


Hur gör du det du gör med mig?


Patrik Isaksson - Mitt Stockholm

Make me laugh


Jävla regn som helt plötsligt öser ner över Hägersten. Är det ett skämt eller? PRECIS när jag kliver ut ur bilen så börjar marken att bli allt mörkare och till slut är över hela jag mörkare av vattnet. Skit väder!

Fan, jag har fullt upp hela veckan. Ingen tid till att ligga och slappa min med älskling och titta på film. Bara jobba, jobba, jobba. Fast sovmorgon har jag dock. Men inte han... Är det nu som livet går emot mig helt och hållet? Fattas bara att jag aldrig kommer på ett fast jobb. Ingen som har något förslag på ett heltidsjobb?

Sitter fortfarande här, blöt som ett djur.. Lika irriterad över att jag vill ha en iPhone men inte kan köpa en just nu. Jävla skiiiiiiiiiiit. När jag ska ha en sak, måste jag ha den.

RSS 2.0