Någonstans över Tyskland

Att ha gratis WiFi i flyget är guld värt. Helt plötsligt kommer iPaden till mer nytta än vad jag trodde. Juste nu åker vi över Tyskland och vi har väl cirka 1 timme kvar att flyga, innan vi landar nere i Nice. Än så länge så har allt gått bra, väskorna vägde mellan 8-12 kg så då lär jag komma hem med en helt del. Hoppas på exakt 20 kg. Ser verkligen fram emot det här resan, det vätan första sol-semester tillsammans och vi har mycket saker på "to do listan". Bland annat att besöka Monaco en hel dag och självklart gå in på casinot. Det blir säker en och en annan lyx middag också vid vattnet eller kanske i bergen. Vädret ser mycket lovande ut hela veckan och bruna lär vi bli. Nu ska jag återgå till min SOLO tidning. PPUSS!

Heltidsjobb och Franska Rivieran

Wiihoo, äntligen ett stort steg in i det mer "vuxna" livet. Jag har nämligen fått äran att jobba heltid, 40 timmar i veckan och månadslön. Har aldrig haft det förut så jag är super nöjd med mitt stora steg. Nu är det bara en lägenhet som saknas, men förhoppningsvis är den inte långt borta heller.

Livet rullar på nu bara och allt går precis som det ska. Sen så åker vi till Franska Rivieran nu på onsdag och en vecka framåt. Härligt med 31-35 grader varmt och soooool. Mmmmmh! Vet att ni är grymt avundsjuka nu..

19:57 14/08 - 2011


RSS 2.0