Vi har blivit med bil



En Audi A3 från 98. Mums! Älskar färgen

Martin Nordfors


1 år i lördags firade vi med duo-massage, IKEA shoppande och myspys med dipp, chips och grönsaker.

Feeling good

Jag ser verkligen fram emot helgen. Längtar verkligen till lördag. För på lördag är det inte vilken dag som helst. Då firar jag och min bästa pojkvän ett helt jävla år tillsammans. Tiden har gått så otroligt snabbt senaste året. Kommer knappt ihåg vad jag har hunnit med.

Följande vecka ser ut på följande sett;
* Imorgon, fredag: Jobb 07:00 - 13/14:00. Mysa med älskling hela kvällen.
* Lördag: Vi firar ett år genom att gå på sturebadet. Avslutar med middag.
* Söndag: Domarkurs, fortsättningskurs.

* Måndag: Jobb 07:00 - 15/16:00. Avslutar med rygg/nacke massage kl 17:00.
* Tisdag: Jobb 07:00 - 15/16:00. Kvällen bjuder på hockeyderby i globen.
* Onsdag: Jobb 07:00 - 13/14:00.
* Torsdag: Jobb 07:00 - 13/14:00. Besöka CSN.
* Fredag: Jobb 07:00 - 13/14:00.
* Lördag: Korpen möte kl: 11:30. Sedan är det fotbollsträning 14-15.
* Söndag: Första inlämningsuppgiften ska vara klar.

Har ganska så fullspäckade veckor framför mig. Men den 25 så är jag allt annat än missnöjd. Mums!

Besatt!



Har inte haft tid att tittat på tv de senaste månaderna. Därför orkade jag aldrig lägga ner tid på att planera in vissa serier. Men denna kan man bara inte vara utan! Köpte första säsongen till Tobias i julklapp, nu är den även min!

I <3 solsidan!!!

Firar alla hjärtans dag

med derby i globen, en dag efter. Blir perfekt!
Ska försöka åka in och köpa biljetter imorgon. Ser verkligen fram emot det. Det sista derbyt innan slutspelet börjar. Viktiga poäng som ska tas för AIKs del och i ställningen 2-2 matcher emellan så är det sista och avgörande för Stockholm. Nu gäller det på riktigt gnaget!


Hello.

Jag råkade titta in i några butiker efter jobbet idag. Gick bland annat in på DinSko och hittade dessa snyggingar! Egentligen så hatar jag skor som är öppna där framme eftersom jag inte gillar att visa tårna. Men dessa kunde jag inte slita blicken ifrån.



Jag föredrar nog dom svarta lack färgade, men ändå var det dom bruna i mocka som jag såg först och fastnade för. Jag har för många svarta skor, kanske är dags för ett par till bruna? Får se om jag vågar köpa dom och sedan bära dom under sommaren. Hur som helst så är dom fett snygga.

599;-

Och så var det klart. Mums à la Natalie oc...

img_7522 (MMS)

Och så var det klart. Mums à la Natalie och Martin ;)


Matdags! Champinjoner, potatis i ugn och f...

img_0619 (MMS)

Matdags! Champinjoner, potatis i ugn och fläskfilé. Muuums!!


myspys

Gifflar, te och dubbelavsnitt av CSI miami ikväll. CHECK!

Bara mamma och jag ska mysa ikväll till våra favoriter. Min älskling kommer doppa in senare, när han har slutat jobba. Då blir det myspys med honom också. Men först ska han äta raggmunk! haha.

Imorgon blir det bowling med efter jobbet, med jobbet. Ska bli super kul att få lära känna alla utanför all mat som vi ständigt omringas av. Lunch blir det även tillsammans också. Ser verkligen fram emot det. Helgens planer är inte planerade än. Eftersom all min planering inför helgen ändrades så står jag helt plötsligt tom. Ska nog bara ta det lugnt, sova och kanske gå på bio.

Sen vill jag även passa på att tacka alla som ställde upp och kom till min första Zumba lektion någonsin, i Västertorpshallen igår. Det var cirkus 60 pers där inne och mycket trångt. Men det verkade som att alla hade kul och de flesta var riktigt svettiga efter en timme. Tyvärr så krånglade musiken, men nästa gång (16/2) så lovar jag att det blir bättre med de.

Tack alla underbara vänner som också var där! puss

Ralph Lauren

Hittade en super bra erbjudande i metro i morse. Köpte man en Ralph Lauren parfym på Åhlens så fick man en tränings väska på köpet. Sen så var det även ett bra pris på parfymen. 369 kr för 70 ml!! Den stora flaskan kostade alltså lika mycket som den lilla. Vilket kap!

Tyvärr så var det ju killdofterna som gick under erbjudandet. Men jag lyckades fixa till mig en väska ändå. Så jag kom hem med en ny doft för mig och en tränings väska för bara 355 kr. (fick betala lite mer eftersom damdofterna inte var rea på.)
Självklart så blev min älskling avundsjuk så han åkte in och köpte en doft han med, nr 4 fick det bli. Han fick ta en grön väska eftersom jag redan haffat åt mig den blå. Vi kan ju inte gå runt i likadana...


shopping





Två från gina tricot och fyra från H&M. Spännande. Man ser verkligen att jag gillar höstens färger. Det är alltså detta som gäller här hemma i Sverige för i höst, tror även det passa bra i sommar också! Dom sista leggingsarna är faktiskt från barnavdelningen. Hihi

Nu ska jag möta upp älskling i liljeholmen för byta lite storlekar osv.
Kan även säga att jag har fruktansvärt ont och att det kliar!!!! Varför får ni inte veta (: Men tur att apoteket finns...

RSS 2.0