Lägenheten i bilder

Här kommer dom efterlängtade bilderna av våran nya lägenhet.
Har inte lagt ner så mycket tid på dom. Orkar inte fixa till dom. Njut av dom ändå!

Vi börjar med hallen.


Sen kommer badrummet.


och så går vi in i vardagsrummet / sovrummet.


sist kommer kokvrån/köket

Trångt men mysigt

Eftermiddagen gick bra. Katja (prästen) var grym. Känner henne ut över alla begravningar så det känns extra bra att ha henne med.

Just nu sitter vi och trängs i vår nya soffan. Sm-finalen på tv såklart. Hoppas på Brynäs. Det fick bli en svart ektorp soffa från IKEA. Är mycket nöjd på köpet.


En generation har lämnat oss

Detta börjar tyvärr bli en vana just nu. Begravning i fredags och begravning idag. Denna gång säger vi farväl till Stig, min gamelfarfar.

Jag tror att tårarna kommer rinna mer än vanligt i eftermiddag. Då vi säger hej då till min morfars mamma och pappa. Tyvärr fick dom vara med på två av deras barns begravning. :(

Alla tankar åt er idag. Ni kommer alltid att finnas inom mig. <3


En fredag i Helsingborg

Ingen glad fredag dock. Tidigt flyget ner på morgonen och sen hem igen på kvällen. Så jag tog två oskulder på en dag.
Hade aldrig flugit inrikes och aldrig två gången på samma dygn. Check!

Begravning stod på schemat. Martins underbara farmor har tyvärr lämnat oss. Hann träffa henne ca, 4-5 gånger men det räckte för att inse vilken energi kvinna hon var. Alla kramar till dig Wivi.


Ain't no sunshine

Var tog vårsolen vägen? *sur min* Jag vill kunna gå utan halsduk och en extra tröja. Nu vill jag kunna ha tunna kläder och min nya långklänning från Lindex. Det är snart första maj och då ska vi ha det varmt. Punkt.

Appropå valborg så blir det fest hos oss. Vi kör två i en, inflyttningsfet och valborgfest. Men innan de måste vi bara köpa en soffa, annars blir det svårt att få sittplats till alla partypinglor. Denna gång ska det bli fullt ös. Saknar den tiden då man kunde supa sig redlös och inte känna några skuldkänslor. Kanske måste börja lära mig dricka vin?!.. usch.

ANGELICA, VI MÅSTE LÄRA OSS DRICKA VIN!!!

Ut över det så mår jag bra.

Minus:
- ingen sol
- ingen soffa
- måste lära mig dricka vin

Plus:
+ inflyttningsfest
+ Angelica <3

Before work.

Sitter i den nya lägenheten. Precis vid fönstret. Det är ett underbart ljus insläpp. Det kommer bli svårt att sova länge under sommaren. Under helgen har vi haft fullt upp med flytten. Man kan säga att vi blev klara med dom första sakerna igår kväll, när den sista flyttkartongen försvann ner i källaren. Dock så kommer jag få ta hand om allt skit där nere senare..

Men nu är den hur fräään som helst. Ny målad, ny tapetserad och så nytt snyggt svart golv. Blommor, lampa och gardin är även på plats i fönstret så nu känner man sig hemma ordentligt.

Något vi saknar dock är en soffa. Den andra vi hade innan var hur stor som helst så den fick gå i grovsopporna. Ny kommer förhoppningsvis i veckan. En svart vill jag ha, 2-sists! Räcker gott och väl för oss.

Diskmaskinen och tvättmaskinen ska också kopplas in. Diskmaskinen är mer akut eftersom jag hatar att diska för hand. Ny kyl och frys fick vi också. Skulle A komma tillbaka hit (hon som bodde här innan) så skulle hon nog vilja flytta tillbaka.

Vill tacka alla som hjälpt till med flytten.
Tobias, mamma, pappa, hanna, rolf och Linda.


Bilder kommer senare.

RSS 2.0