Gekås Ullared

Blir en tripp neråt i landet, närmare bestämt till Gekås Ullared. Vi packar de minsta väskorna vi har med det minsta man kan behöva på en två dagars resa och sen sätter vi oss i bilen och kör hela vägen ner på fredag efter jobbet. Vi måste få plats med så mycket shopping som möjligt, därför är vi smarta att packa så lite som möjligt.

Bekväma skor och kläder är ett måste och en stark frukost både fredag och lördag. Planerna för helgen ser ut som följande: Vi lämnar huvudstaden runt 16:00-17:00 med mat och sovlakan. Bör vara framme på vårat vandrarhem som ligger ca 2 mil från Gekås Ullared vid 22:00-23:00 tiden.
Sen blir det lite party och dags för sängen. Dagen efter ställer vi klockan tidigt och börjar dagen med en stark frukost som sagt och bekväma kläder. Sen drar vi oss till shoppingen. Gäller att hitta parkering och vara där i tid så man slipper stressa.

Strax efter att shoppingen är klar blir det middag och sen sätter vi oss i en full bil och kör hela vägen upp till Stockholm igen. Häääärligt!


deras fynd blogg hittar du här.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Kul :D

2010-10-26 @ 13:46:23
URL: http://mlauridsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback