Sommarjobb!?

Någon som har några tips till mig om hur jag skaffar ett sommarjobb NU!? Alltså jag är verkligen beroende. Har inga pengar alls och måste göra någonting om dagarna! Så om du har något tips, säg till nunununuuuu!

Skulle också vilja veta vad du skulle tycka vad roligast att jobba med?:D

Dåligt väder + Tältning = NEJ!

Det var meningen att jag, Kinell och Robin skulle tältat idag ute hos dem. MEN, detta jävla fitt väder kommer och förstör allt. Fast det visste jag redan igår att det skulle göra, eftersom jag har en så bra informerad mamma ^^ Men palla just idag, kollade upp vädret för hela veckan och det ser ju inte ut att blir bättre fråns på torsdag... suck.
Blev eran dag också förstörd p.g.a värdet?



Sex and the... retuschering

Ojsan, helt plötsligt ser man hur gamla dom egentligen är.
Det skrämmer mig lite^^ eller vad tycker du?
Kristin Davis, 43år

Kim Cattrall, 51år

Cynthia Nixon, 42år

Sarah Jessica Parker, 43år

Källa: http://publishme.se/27657/entries/article/new/

Sista dagen i Juni

Ja vad gör man en dag som denna? Själv så vaknade jag faktiskt nyss, haha mamma blir så jävla arg när jag sover bort hela dagarna. Men vad ska jag göra? Går jag upp tidigare så kommer jag ändå sluta upp vid datorn, vilket jag gör hur som helst. ALLA är borta just nu. Känner att Juli månad inte heller kommer att blir så jävla kul. Men jag får hoppas på annat för mitt eget bästa. Det kommer väl sluta med att jag sitter på landet, ensam .. Eller så tar jag med min en vän! WOHO^^

Jag hade faktiskt planerat att få åka till Jimmies land, men eftersom att hans pappa nu helt plötsligt inte skulle komma ner till Stockholm, och jag har inga pengar så får det bli en annan gång. Fotbolls säsongen börjar ju i Augusti, då kommer pengarna att rulla in igen. Yeeey^^



Spanien vinner självklart finalen!

Jag sa ju det heeeela tiden. Det var Spaniens år och de förtjänar dom verkligen. 44år sen och nu händer det igen, och självklart så är det Torres som avgör. Snyggingen själv SÖTNOOOOOOOS! :) Grattis, grattis och grattis. Vilket jävla passnings spel.



Marre skaffar ny blogg

Äntligen är min sötnos tillbaka i blogg världen och självklart är jag där och hjälper henne med design. Hon sa att hon ville ha någonting liknande mitt men ändå annorlunda. Well, så annorlunda blev det väl inte, men man ser ju ändå en skillnad. Jag är nöjd iaf! Love u


http://marrrren.blogg.se

em final ikväll

TYSKLAND - SPANIEN 20.45
Jag kommer att vara i kungsan och hålla på spanien. Vad håller DU på?:D



en ängel från ovan

Jag minns den dagen då vi träffades bara du och jag nere i Aspuddsparken bland alla gungorna och den där brädan som jag stod på för att bli lika lång som dig bara för att du skulle kunna hålla om mig. Du hade långt hår då och jag minns inte exakt hur gamla vid var. Otroligt att tiden kan gå så snabbt. Tror att det var genom Andreas som vi fick upp kontakten på riktigt och du hade det riktigt svårt då. Jag fanns där för dig och har alltid gjort på ett med eller mindre sätt.
Kommer ihåg den dagen då jag fick komma hem till dig för första gången och du berättade om din pappa. Fyfan vad jag mådde dåligt då och kände bara för att aldrig släppa dig. Men tiden gick och så småningom glömde vi bort varandra. Vet inte hur det gick med vårat lilla "förhållande" men jag vet iaf att vi var riktigt kära just då. Iaf jag, du har alltid vart underbar och kommer alltid att betyda någonting för mig.


Smset från Fredrik den 16 maj 2008 sved riktigt ordentligt. Först ville jag inte ens tro det, jag ville att allt skulle vara ett stort skämt, att allt bara var på skoj. Men sanningen svider och allt var sant. " Du vet att gabbe är död va :'( " stod det på smset. Jag ville bara skrika av sorg. Klarade inte av mer i skolan den dagen, kunde inte få slut på tårarna.

Nu sitter jag här lite mer än en månad senare och tårarna bara rinner. "Råkade" hitta din flickvän på playahead och hon länkade sedan vidare till hennes blogg *http://eellis.blogg.se*. Kunde inte motstå att läsa och nu sitter jag här helt fast av sorg. Tycker verkligen att hon är stark som orkar sitta och svara på alla kommentarer osv.

Jag gick aldrig på din minnes stund i Östra real eller på din begravning.
Skulle bara känna mig så tom och jag skulle säker bara träffa massvis med gamla kompisar från Aspudden vilket inte skulle göra saken bättre. Men jag lovar att jag kommer besöka din grav varje år den 15 maj.

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta som du alltid har gjort.
Gabriel Lidström, 910929 - 080515



Nu kommer det fram marre


Äntligen erkänner marren att jag är tuff, vet att du har hållt det inne tidigare. MEN NU KOMMER DET FRAM DIN FULLA KASTRULL"A" HAHAHA ^^
älskar dig ändå(A)

snart så älsklingar


Allmänna idrottsklubben, snart så ses vi igen. Har saknat er <3

3/7 Örebro borta
6/7 GAIS hemma


Natalie filosoferar

Kan det blir bättre, jag skulle inte troooo det! :) Jag är bäst på att filosofera på mitt egna lilla sätt och nu har jag tänkt lite på livet och alla dessa väger. So here it goes ..

Alla pratar hela tiden om att man ska välja rätt väg här i livet. Men vadå "rätt väg", om jag har flera som känns rätt fast i olika tillfällen då? Hur ska jag då hantera situationen enligt den teorin.. Jag tycker bara allt är helt knäppt om man ska följa endast en väg. Det blir så mycket roligare och lättare att följa flera.
Just nu så har jag gått lite vilse på mina vägar, men jag tror att snart så hittar jag hem. Ett riktigt hem där jag verkligen kommer att trivas en låång tid fram över. Allt verkar bara ljusna och ljusna, mer och mer just nu. Tror t.o.m att jag har hittat min rätta kärlek om jag ska vara ärlig. Namnet kommer jag inte att gå ut med just nu, men jag tror att mina närmaste redan vet vem jag pratar om. Har känt han i ca ett år nu tror jag och redan första gången jag träffade honom så visste jag att någon gång blir det fan vi. Han var helt underbar redan då, och är bara mer underbar idag + mycket mycket snyggare dessutom. Nu på senaste tiden så har jag mest bara kollat runt och inte brytt mig så mycket om kärleken, men när jag träffade dig igen efter en lång period utan att vi ens pratade så kändes allt helt plötsligt så mycket bättre. Du är och förblir bäst älskling och jag tror verkligen att detta kommer att funka om jag verkligen vill, vilket jag vill otroligt mycket.



Men för att detta nu ska funka så måste jag ända min väg som jag just nu inte ens hittar tillbaka till. Just det där som jag menar. Jag kan inte hålla mig till en väg resten av livet, kommer bli så jävla ut tjatat, och jag har inte ens börjat min riktiga liv enligt mig själv. Jag är liksom bara 17år, får inte göra ett piss just nu. Så allt händer mellan 18 och 20 års åldern och uppåt såklart. Längtar verkligen till att jag får ta hand om mig själv och slippa föräldrarna. Jag kan redan ta hand om mig själv fattas bara en lägenhet så jag får min ensamhet också. Men först kanske jag ska tänka på att skaffa mig ett jobb. Men det kommer så småningom ska ni se, det kan jag lova. För jag börjar verkligen tröttna på den här skiten.

Upptagen

Dom flesta kompisarna är äntligen tillbaka i Stockholm igår, så nu är det dags att umgås och släppa datorn. Så jag kommer väl att höra av mig lite då och då förhoppningsvis ;D PUUUUSS

jag är så jäävla slö

Jag orkar ingenting fortf. Haha, jag gick upp nyss och tror fan att min dag tar slut redan här. Skulle ha ring marren kl 11 men så blev det ju inte. Sen ville mamma att jag skulle följa med henne och min minsta lilla syster Wilma in till stan. Men jag var inte så , på det heller ^^
Får väl se vad som händer senare. Eddie ska med Tobias och gå typ hur långt som helst, skulle ju inte banga på det, men orkar inte fixa mig :/ DÄR SITTER PROBLEMET! Så nu får jag fan hoppa in i duschen och hitta på nått, för ikväll är det ju fotboll och det missar jag inte!!

Har du någon gång fan samma problem som jag? (a)
Vet du i så fall hur jag löser det?:O

Tysk seger


Det här såg hela världen medans tyskland gjorde 2-1 målet och även under andra delar av matchen. Vafan är detta?! ååååååååååååååååååååååååååh, vad sur jag blev! Mamma fick slänga fram radion för att kunna veta vad som hände. Men tyskland spelade verkligen bra, men man ska ju aldrig räkna ut Turkiet som sagt. När dom kviterade till 2-2 strax efter tysklands mål. OTROLIG MATCH!

Men lahm fick avgöra helt omarkerad.
Riktigt snyggt placerat skott på vänster sida av Turkiets målvakt.
Tysk seger med 3 mål mot 2.

Tyskland - Turkiet

Den första semifinalen är äntligen här. Nu jävla är det fotboll för min del! Håller på Turkiet, men alla vet att Tyskland verkligen kan spela fotboll. Speciellt  Ballack.
Sätter mig framför TVn nu, heörs!


Så jäävla bra på fotboll!

två tävlingar


(klicka på bilden för att komma till tävlingen)

I priset ingår (värde 200 kr):
1 st halsband
2 st likadana armband
1 par örhängen

___________________________________________


(klicka på bilden för att komma till tävlingen)

Sen uppdatering - FRUKOST!

Vaknade för ca en 30 minuter sen, det ända jag har hunnit med är att äta frukost och ta hand om köket. Och nej! Jag brukar aldrig sova så här länge. Men jag har faktiskt jobba natt med pappa, så jag hade vart uppe men än 24 timmar så jag tyckte att jag förtjänade lite sömn (a).
Aja men idag så blir det väl lite äventyr ikväll hoppas jag på, eftersom mmalte bad om det så måste jag ju fixa fram vad min kvinna säger att hon vill ha. Då är man väl en riktigt vän. Även om man inte lyckas så har man iaf försökt!

Nu ska jag återgå till mitt goooda te och den nya Vecko revyn som jag just hittade bland posten. Detta nr av Vecko revyn hade verkligen mycket mer kul än vanligt att ge ut. Otroligt bra nr! Kan du inte missa..


och självklart så dricker jag te i min kära AIK mugg ;)

Titta vad jag fyndade!

Ojoj, jag är verkligen hel nöjd med alla mina köpt som jag har gjort idag. Det lönar sig verkligen att åka in själv och få välja helt själv. Måste göras oftare. REAn tar ju inte slut på ett tag så (: Men mina pengar gör det. Men jag får väl döma lite cuper för att komma ikapp!

Eftersom jag har fyndat så är det ju alltid kul att veta hur mycket jag har fyndat.
Så jag räknade ihop allt med lite enkel matematik.
*********
Sammanlagt så kostade allt med det vanliga priset 1050kr
Med all rabatt så blev det 569kr som jag köpte kläder för
1050 - 569 = 481kr.
Jag har alltså sparat 481kr. GRYMT BRA!
*********
____________________________________________________


Blev ett par örhängen och ett snyggt halsband också ^^



24 juni

Japp men då var min dag igång. Tror att jag ska ta en titt förbi stan eftersom min lilla syster ringer och väcker mig med att jag MÅSTE köpa en klocka till henne. Herregud .. Dumma lilla flicka, jag som sov så skönt! Aja men jag ska väl också kolla lägen på REAn om det kan vara nått för lilla mig där. Behöver verkligen nya kläder känns det som.
Men nu måste jag käka lite frukost innan jag drar iväg.
Hur ser din eftermiddag ut?

Dags för annat

Så nu ska jag forsätta att fylla min nya dörr förvaring med massvis med saker. Och snart så är ju Philip här också, måste ju umgås med honom också. Även fasyt han är lite läskig av sig ^^ aja men nu ska jag gå över från bloggandet till tvn och sängen. Ha en super skön kväll så hörs vi imorgon när jag vaknar runt 3-4 tiden ^^ haha! GOD KVÄLL!


Bjuder på en bild från sommaren 06/07 (?)

Ny dörrförvaring

Var nyss på IKEA en snabbis och åt mat. Hann med en liten runda också och då hittade jag min nya vän. Passar perfekt på min garderobs dörr. Den var så tom innan, plus att den är riktigt praktisk!


Vad tycker du, okej eller inte okej!?
89kr på IKEA!

Titta vad jag kan!

Lägger ut en bild som jag har tagit från videon med Jason Mraz och hans nya låt I'm yours. Otroligt bra låt! Blev otroligt nöjd med bilden också. Mjaauuu.


Vad tycker du om bilden?

Vilket är bäst?

Vilken nöjespark är din favorit?
Motivera gärna varför också^^


Goooodmorgon!

Känner mig fett seg idag. Ligger fortf. kvar i sängen men har iaf gått upp och smort in mig. Känner mig lite stolt över det. Men har verken klätt på mig, käkat frukost, borstat håret eller nått liknande. Klev bara upp ur sängen, gick på toa och på tillbaka vägen så "rååkade" jag hitta min dator på golvet(a). Sååå, så här långt har jag kommit och klockan är snart halv 4. Känns bra ^^

Hur långt har du kommit idag?:)



Snygging vs. snygging

Vem vinner?!



Bästa vän


TACK FÖR ATT DU FINNS DÄR FÖR MIG. ALEXANDER KINELL

Tävling för min del

Jaapp då var det dags för en sådan där tävlig. Blev med tvingad(A) haha nej driver, men aja hoppas man vinner då. Har ju sådan jävla otur :(


(klicka på bilden för att komma till tävlingen)

Men nej, inte du också

Det här är verkligen inte okej någonstans! Stackars dotter. Jag är nästan 100% säker på att det kommer bli samma jävla skit med henne som Britney. Men man kan ju hoppas på annat. Aja men jamie lynn spears fick en dotter för några dagar sen. Hemskt, hur gammal är hon egentligen? Vilken jävla familj ^^ HAHAHA!


Vad tycker ni om detta?

Jag blev jätte sugen :|

Åååhhhh dumma mamma.. Hon ringer mig och frågar om recept till Hallongrotter. Tror ni inte att jag blir as sugen på det då eller!? ÅÅH IDIOT! :) Aja, men ska se om jag har ingredienserna till att försöka fixa ihop en smet kanske. Men först så behöver jag viljan / orken ^^ Kan ta ett tag, så under tiden lägger jag upp ett recept om du också blev sugen nu.
Erkänn att du blev ;)



Otroligt bra blogg!

Jag är helt galen i hennes blogg och hennes personlighet.
Helt otroligt! Älskar din blogg bruden ;)
Ett litet plus är att hon kan hantera photoshop rätt också, vilket jag gillar att se ^^

Besök hennes blogg; http://cilaa.blogg.se

Vad hände igår..

..Holland!? Jag trodde ju fan på er, ni som har spelat så jävla fin fotboll och så går ni och förlorar mot Ryssland med 3-1?! HEMSKT! Aja, men om jag ska vara ärlig så spelade Ryssland faktiskt otroligt bra igår. Mycket oväntat av dom. Aja men nu är ju mina odds om Turkiet - Holland i final över... Synd där, jag trodde verkligen på det. Får se hur det går i kvällens match mellan Spanien - Italien. Har inga riktiga favoriter i den matchen, men det lutar åt Spanien ^^



Horoskop

Idag så stämmer mitt horoskop läskigt mycket.. Haha, ganska komiskt ^^


Bloggar jag läser dagligen

Det finns verkligen otroligt många bloggar som jag kan sitta och läsa i flera timmar. Att jag hatar och läsa vet nog många, men att läsa från bloggar på internet är helt annorlunda om man jämför med en tråkig bok. Så jag läser faktiskt ganska så mycket dagligen, även om man inte kan tro det. Här är några av mina favoriter:

http://nevnarien.se - Ääääälskar hennes bilder som hon tar. Avundas verkligen av din skicklighet. Sen så gillar jag dina designer och illustrationer också. Att läsa om din vardag är också kul, diggar dig och dina många stilar Elin.


http://kissies.se - Kan ju inte säga att jag diggar dig precis, men man måste får ju ogilla någon också. Din vardag är kanske inte så speciell om man jämför med någon annan, men att du känner/känt några av mina gamla kompisar så känns det som om jag vet vad du går för. Men din blogg är verkligen kul att läsa ändå.


http://mariiaa.webblogg.se - Du kär väl ungefär samma stuk som Elin, så det är väl just därför jag alltid spanar in din blogg också. Men din fantasi flödar lite mer och det gör allt så mycket roligare. Sen så är du också grymt bra på design, vilket jag äälskar. Det negativa är att du är ganska så dålig på att uppdatera :P ..


http://matildahammar.blogg.se - Din vardag är helt underbar. Ibland så kan du också lägga in några riktigt sköna tips som jag gärna utnyttjar. Du och din pojkvän är så himla söta tillsammans och sen så är du grymt bra på bilder och design du med.


http://sabbaa.blogg.se - Nog en av dom få killbloggarna jag läser. Visst kan det vara kul med killar som skriver, men dom brukar oftast vara dåliga på att uppdatera eller så skriver dom helt enkelt som saker jag inte vill veta. Men Sebastians blogg har nog fått mig på fall p.g.a hans bilder. Dom är helt otroliga, jag kan bara försvinna bort i dom. Det tackar jag verkligen för. Sen att han är så pass ung, lite skojj ^^


http://stinalee.se - GE MIG DIN HUND, NUUUUUUU! Tror inte precis jag är ensam om att läsa hennes blogg. Visst är den naturell men jag älskar hennes hund. Så himla jävla sööööööööt! Sen så kommer även hon med små gulliga tips och hennes outfits är grymt läckra.


http://ungmamma15.blogg.se
- Emelie, Emelie. Har kännt dig i tolv år nu va? Grymt coolt att just DU av alla skaffar en söt liten Wilma. Självklart så följer jag din blogg dagligen eftersom jag vill se hur både du och Wilma utvecklas. Måste snart få träffa er igen. Miss u


Så, där har du några av de bloggar jag läser dagligen. Puuuss

Ikväll

Holland - Ryssland
TV4 20:35

Jag hoppas på Holland i final, så jag tror holland vinner. Vad tror du!?

Hah, men seriöst!?

c-j har nog fått i sig lite för mycket så här på midsommar kvällen tror jag. Haha ^^


Beslutsångest

Som ni redan kanske har upptäck så har jag ändat min design på bloggen igen.. Hehe, men nu ser den mer naturell ut vilket så betyder att den varar längre. Men på ett sätt så tröttnar jag snabbare på bloggen om headern / designen inte görs om lite då och då. Gäller även andra bloggar som jag läser dagligen. Det roliga är att jag kan blogga kanske sådär en gång, högst tre gånger i veckan på min egna blogg. Men när det gäller att läsa bloggar så göra jag det nästan för ofta. Så himla kul att se vad folk har på sig, tycker om olika saker eller helst enkelt gör om dagarna. Men det roligaste är nog att titta på alla underbara bilder på de flesta foto bloggarna. Är nästan avundsjuk..

Men nu är midsommar över för min del iaf.
Inget festade från min sida, vilket känns lite trist. Men jag får ju iaf åka hem imorgon och då blir det säkert fest med dom närmaste någonstans i Stockholm. Eller kanske bara mys med flickorna.

Kanske dags att fortsätta med bloggen nu, så den blir riktigt klar och fin. Men har verkligen tappat lust just nu. Typiskt mig, är mer sugen på att bara lägga mig i sängen och lyssna på musik. Blir nog så också, puuss


Chris Brown - Forever
*hittade ingen med den riktiga videon, men det är ju låten som räknas*
ÄLSKA<3

Turkiet - Kroatsien

Sitter här nere i vardagsrummet och tittar på kvartsfinalen mellan Turkiet - Kroatsien. Fan vad spännande det är, om jag ska vara ärlig så hoppas jag faktiskt på Turkiet. Kan vara ganska mycket för att jag nyss var där osv. Men kroatsien spelar riktigt bra fotboll ändå. Svårt val där..
Men imorgon så åker jag iaf hem, äntligen .. Mår inte så jävla bra, så mamma släpper hem mig så jag kan behandla mitt ansikte. Har råkat ut för lite saker nu igen. SKIT PÅ DET .. Hoppas verkligen på att det försvinner så fort som möjligt, annars blir jag arg på riktigt. Akta dig!

Aja men glad midsommar på alla, hoppas alla har haft det rätt okej. Själv har jag legat i sängen till runt 20:00, då jag äntligen klev upp för att äta min lax och jordgubbar till efterrätt. muuums (:
Back to the game, puuuss

Sverige kan inte spela fotboll..

Jag skäms idag! Jag skämdes igår också, men fyyfaaan alltså Sverige?! Vad är detta för jävla fotboll. AVGÅ LAGERBÄCK! Det är verkligen en stor jävla skam för hela svenska folket. Att krossa Grekland med 2-0 och sen förlora mot RYSSLAND med 2-0 herregud säger jag bara... Aja nu är EM förbi för oss även denna gång. Hemskt men sant. Som jag alltid säger, sanningen svider.


INTE OKEJ SVERIGE!

NY TELEFON!

Äntligen har jag fått en nu telefon. Var så himla jävla trött på min gamla fjortis telefon. + att den knapt funkade ibland. Aja men det är inte bara jag som har fått en ny telefon, utan typ halva familjen. Hahah ^^ Så nu är mamma fattig och vi andra är nöjda. Mohahahaha (6) ^^

Hur som helst så är jag grymt nöjd över mig nya telefon. Den är så himla läcker.



Jag vill bara gå och lägga mig för alltid

Jag har börjar fundera. När tar livet egentligen slut? Jag börjar verkligen tröttna, kanske för att jag inte har kommit upp i den åldern där man får bestämma själv och göra exakt vad man vill. Men ändå, det är alltså inga självmords tankar jag har tänkt. Utan jag är bara trött på att göra samma sak dagarna ut och in. Kanske därför jag aldrig riktigt kan hålla mig till någonting riktigt länge.. Sitter faktiskt någonting i det nu när jag verkligen har tänkt efter.

Aja men sitter som sagt här i min ensamhet, som jag har gjort hela dagen och bara nördar mig vid datorn. Jag orkar inte gå ut och träffa någon kompis eller åka in till stan för en liten rea koll. Min kropp behöver verkligen fortf. vila efter Alanya. Nästan lite skrämmande. Ni borde ju verkligen börja undra vad jag egentligen gjorde där borta. Haha ^^

Oj, nu är det kak smulor över hela tangentbordet. Haha, sitter och äter upp sista biten av den goda hallon kakan som mamma gjorde igår. Juuste! Har även kollat på en antal nya filmer som är riktigt bra faktiskt. Kanske dags att rekommendera någon vidare.

______________________________________________________

21 - Handlar om en studerande kille som har en medfödd talang
att vara enormt bra på siffror. Blir tilltagen till en blackjack "klubb"
och där börjar äventyret och början till sin dröm om att vinna 300 000
dollar och äntligen komma in på den skolan han vill.



Mitt betyg: 4/5

Untraceable (utan spår) - Handlar om att försöka fånga en kille som har öppnat
en hemsida där han filmar när han plågar sina offer. Men i själva verket
så ökar risken för att offret mördas ju mer klick sidan får. Riktigt spännande.



Mitt betyg: 4,5/5

What Happens In Vegas - Handlar om att två människor möts och råkar
gifta sig på fyllan första dagen i Vegas. Efter att dom väl har vaknat och bestämt
sig för att göra slut så vinner ena 3 miljoner dollar men vägrar såklart
att dela med sig till sin ny blivna "fru". Så istället för att bara dela på pengarna
så tycker domaren att dom ska visa under 6 månader att dom egentligen
vill ha varandra. Underbar humor!



Mitt betyg: 5/5

Vaken lite för tidigt

Det här är verkligen inte likt mig, att sitta och blogga klockan elva på morgonen. Inte min smak. Men jag ska fan försöka att skriva lite varje dag nu under sommaren. Så ni kan hänga med liksom ;)
Kommer för det mesta att vara lite här och där men ska ändå försöka hitta en dator och skriva några ord innan jag forsätter att ha kul UTAN dator. Med andra ord = skaffa sig ett liv ^^

Men betygen kom iaf idag, ÄNTLIGEN! Trodde fan att jag skulle få dom i handen på skolavslutningen som alla andra normala skolor får. Men nej, nej här ska dom skicka hem det hunda år senare. Idioter!
Aja men jag är iaf grymt nöjd med mina betyg. Mycket, mycket bättre än i grundskolan även fast jag vet att jag kunde ha haft ännu bättre än vad jag fick. Men det fixar jag senare i 2an fan, nu ska jag bara njuta av mitt sommarlov som fan precis har börjat egentligen. Det är ju ändå midsommar snart och imorgon så spelar Sverige mot Rysslan, det får man inte missa!

Nu tror jag att det är dags för en liten dusch samt frukost för min del.


leker med photoshop




Vilken bild blev snyggast? :)

Natalie chillar galet

Har verkligen ingenting viktigt för mig. Sitter här i min ensamhet och håller på med Photoshop. Jag kan verkligen sitta i timmar och inte ens märka av att klockan har rört på sig. Man försvinner verkligen in i en annan värld, eller iaf jag (A)..
Aja men innan mamma beslagtog mitt rum för att titta på film så bakade hon en Hallon kaka. Ojojoj, vad goood den är, den bara smääälter i munnen. Så istället för att titta på en film jag redan sätt med mamma så tog jag tag i Vecko Revyn, en bit hallon kaka och gick och satte mig i vardagsrummet. MYS PÅ EGEN HAND KALLAS DET


En sväng förbi IKEA skulle aldrig sitta fel ..

Mitt rum kommer aldrig att bli riktigt städat tror jag. Jag har för mycket kläder, skor, skärp, smink osv osv .. Och mitt rum är alldeles för litet. Det är rätt så synd faktiskt. Men snart så blir jag myndig och skit, och kanske t.o.m orkar skaffa mig ett jobb med en bra inkomst. Skulle ju aldrig sitta fel. För en egen lägenhet är vad som står högst upp på listan just nu.
Men det lär ju ta sin lilla tid.... Önskar verkligen att jag vann en riktigt stor summa pengar på lotto eller någonting liknande, det är verkligen det jag behöver just nu. SNOOOPPPP! (:

Aja men en sväng förbi IKEA skulle verkligen aldrig sitta fel i mitt läge. Jag skulle behöva köpa mig ett par nya förvarings boxar i lite olika färger. Har fått sådan stor på ökning av alla möjliga slags accessoarer och kläder. Nu måste jag lära mig att börja hålla ordning på mina saker så jag hittar dom när jag behöver dom också. Brukar ju vara en fördel ^^ heh..
Men det jag allra mest skulle vilja ha och VERKLIGEN BEHÖVER är en helt ny garderob! Har hittat en helt underbar från IKEA då såklart. Men den kostar ju där efter också.. Men drömma kan man ju ^^

Utan skjut dörrar 5 753kr / Med skjut dörrar plus tillsatt spegel ca 12 961kr

KASSETT 89kr/st
_____________________________________________

Har inte ens packat upp väskan från Alanya ens. Det brukar ta flera månader för mig när jag är borta. Men nu har jag iaf fått ner väskan i källaren och nu är det bara kläderna, sminket och alla dessa jävla produkter för ansiktet som flyttas runt i mitt rum. Orkar verkligen inte lägga in allt på sin plats. Är så himla JÄVLA SLÖ!

Måste göra om nu alltså

Har verkligen tröttat på min blogg. På utseendet och allt! Har kollat runt lite och nästan alla som gör design tar betalt, vilket jag förstår. Men jag orkar verkligen inte betala när jag vet att jag jan själv om jag bara vill. Haha ^^ men tror jag ska ställa om allt på min blogg från början och kanske göra om den helt. Vad tror du om det? Men jag är inte säker på vilken färg jag ska köpa på riktigt, det är verkligen svårt.. Suck..

Alanya onsdag

FÖÖÖRRLLÅÅÅÅTTT! Jag vet att jag hade lovat att försöka att skriva varje dag. Men det har tyvärr inte funkat. Har inte vågat fråga Anita eller Ronny om jag skulle kunna få låna deras datorer plus att jag har haft fullt upp med mmalte, festandet och shoppandet. Stranden kommer i sista hand när det gäller mig. Otur för mmalte (:
Just nu så ligger mmalte nere själv på stranden och schteeker medans jag sitter här hemma och nördar mig.
Jag klarar verkligen inte av att vara i solen för länge. Så är det bara!

Kan också erkänna att jag och mmalte har tjafsat, men vi visste själva att vi inte skulle kunna klara av varandra så. men vi gör vårat bästa. Vi har ju varsin nyckel, även fast mmalte ALLTID glömmer sin. Hennes eget problem (: hahah Ingen illa menat.

Aja men turkiets datorer går fan inte att hantera som svenk! TRO MIG, jag har försökt. Det är också en anledning till att jag inte har kunnat skriva. Jag hittade fan inte snabel A och dom har inga vanliga i:n .. Hur som helst så sitter jag vid Anitas dator just nu, så ni kan förså vad jag skriver.

Festandet har gått riktigt bra. Otur bara att vi var tvungna att ramla ner får bardisken första dagen och inte sista. Haha, jag klarade mig as bra, men de turkiska sten golvet lämnade en riktigt irriterande blåtira på mmaltes ena öga. Stackars flicka <33. Annars har det gått fett bra, träffat en jävla massa göteborgare bara. Dom ska alltid snacka skit om oss "08or" SUCKKKKK!!!

Nu orkar jag inte skriva mer, kommer försöka skriva en gång till innan hem resan. Men kan inte lova någonting.
Vet att du saknar mig, puuuuuus Natalie

Sveriges nationaldag

Vi brukar inte fira denna dag så där värst mycket. Vi kanske hänger ut den svenska flaggan på balkongen men ingenting mer liksom. Men idag så ville helt plötsligt mina små syrror måla svenska flaggan i hela jävla ansiktet. Hahaha sjuka ungar. Aja men jag bangade på det och satt på mig en ansikts mask istället, kändes mycket bättre.

Aja men kanske blir en och en annan bakelse idag hos mormor och morfar, vem vet :)



Ca 23 timmar kvar nu

Ni kanske tycker jag är fånig som sitter här och räknar ner timmarna tills jag åker med mmalte till Alanya. Men om jag ska vara ärlig så har jag absolut ingenting bättre för mig. Orkar inte vara ute i solen för då kommer jag bara att glömma stänga balkongdörren innan jag går. Och orkar absolut inte åka och bada med en av mina närmaste eftersom jag ändå inte har någonting att bada i.
Japp, saken är den att mamma tog med min färdig packade resväska till mormor och morfar så jag skulle slippa ta det på bussen. Ganska så smart där, men ändå jobbigt. Har inga kläder att använda :/

Hur som helst så jag har köpt ett par nya älsklingar. Hittade tipset på Matildas blogg. Otroligt bra, ger bättre resultat än jag förväntat mig. FÖR NU SKA FANEME FINNARNA BORT!! Blir så arg att dom aldrig försvinner, vad jag än försöker med. Men nu äntligen så ger det som sagt resultat och det glädjer mig, nu när sommaren börjar närma sig.
__________________________________
Gårdagen vart helt lyckad. Även fast jag inte åkte till Lidingö. Allt blev så himla försenat och jag visste att om jag skulle åka dit så skulle jag antingen somna i en soffa eller helt enkelt inte komma hem. Så jag stannade kvar på Tanto med de rester av fryshuset som fortf. var kvar efter kl. 01:00 - 02:00..



Familjen har nu även åkt till landet och nu kommer jag inte träffa dom på en heeeel vecka. Känns helt okej, även fast både min mamma och jag vet att jag kommer sakna henne. Vad jag än säger.
Men nu har jag andra saker att göra, som t.ex köpe ett Comviq Amigos och lite godis till imorgon, YEEEYY!

Skolavslutning 08

Slutade ettan idag. Känns så jääävla bra just nu. Snart så tar jag studenten fan osv osv .. Men måste ju självklart bjuda på en bild, på hur jag såg ut idag. Är väldrigt nöjd med outfiten! ;)
Bilder på resten av hela skolan och annat speciellt folk finns på Facebook för dig som vill se mer ;)

Men nu ska jag vidare på äventyr. Har en underbar tjejmiddag som väntar och sen fest på långholmen och kvällen avslutas med student fest ute på Lidingö.



Bjuder på den här ;)


Jag och Ungmamma15 för HUNDRA ÅR SEDAN!
Haha, det var tider det Emelie ;)

NNATS goes "wanna be Leila"

Ja du, eftersom jag inte hade någonting speciellt att göra igår så tog jag mig an en liten utmaning. Jag fick helt plötsligt för mig att baka. Men denna gång var det ingen vanlig kladdkaka som det handlade om utan cupcakes. Har aldrig gjort det förut i hela mitt liv så varför inte?! Eftersom jag är så jäävla grym i köket så skulle det ju inte vara några problem.
Resultatet blev bättre än väntat, men kan erkänna att jag fick lite hjälp av min kära mamma. Tack <3




Erkänn att du blir lite sugen nu va ;)

Tisdag 3/6

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey vad jag mår bra. Alanya på lördag och skolavslutning på torsdag + betyg. Kan det bli bättre. Jo okej, om vi ska prata om kärlek så har jag verkligen haft bättre dagar.. Men let's talk about the good things.
Mina betyg lär ju stråååla av pengar om man jämför med grundskolans betyg. Jag har verkligen vart mycket bättre i skolan på senaste tiden. Kan bero på att jag har mindre problem när det gäller tjej kompisar som då Västbergaskolan inte fattad!

Har massvis med nya filmer att se också. Min sommar 08 lär bli bättre än någonsin.
Jag ska även försöka att blogga så mycket som möjligt under min vecka i Turkiet, Alanya. Men jag kan inte lova någonting annat än att det kommer bli otroligt mycket bilder!!

Nu väntar resväskan på att bli packad, och snart så är det ju Gossipgirl på tv och DH! Viktigt, viktigt!

*Jag har världens sötaste klänning att ha på skolavslutningen*

RSS 2.0