uppdate

haha jag vet, jag är gryyyyym på att blogga!

Nu snöar det igen och det är snart april. You have to love sweden.....

Sitter i Älvsjö, "hemma" och tittar på tråkig tv. Stannade hemma från jobbet idag för att min rygg skriker efter hjälp. Kan inte arbeta när hela kroppen säger ifrån. Ååååååh hjälp mig, behöver thaimassage tror jag. Folk säger att det gör skit ont, men tror att det är grymt bra för min rygg just nu.

Peace!

London, here we come!

Då var det bokat och klart, 12-15 maj. Bara betalningen som ska ske så småning om. Första betalningen är redan på fredag, resten ska in senast den 14 april. Sen gäller det bara att spara, spara och SPARA på. För när jag är där finns det ingen annat än shopping i mina ögon.

Har lovat mig själv att minst komma hem med ett par converse, jeans, victoria secred underkläder och en stycke märkes plånbok. Sen det som kommer med hem ut över det är bara ett stort plus.

12-15 maj.

Första gången, och jag är helt kär:) russi...

img_9943 (MMS)

Första gången, och jag är helt kär:) russin i yoghurt och rostade/saltade nötter. Mmmmmmh


Dags för kalas

... först med släketen och sen börjar festen på rikitgt! (:

Självklart har vi bakat. Både sockerkaka och två egna tårtor. Det ser riktigt gott ut. Snacka om att det var tajt att skriva på dom. Så mycket annat som frukt och annat gott på som tar plats. Men gott ska det bli. Speciellt med inga-brittas havrebollar. mmmh!

Klockan 14:00 smäller det.


Tagen med iPhone 4.

Pojkvännen 20 år

Grattis världens bästa pojkvän på 20-års dagen.
Hoppas det blir en av dagarna du vill minnas med mig. Love you!
Min present.

klickade med iPhone.

RSS 2.0