Svampbob fyrkant

täcke är typ det bästa man kan sova i enligt mig..
Visst är det grymt sexigt ^^?

Fuck this thursday

Jag hade allt planerat. Verkligen allt och t.o.n lite till. Jag skulle nämligen ta med mig min dator som vanligt och åka hem till Alexandra för att umgås med henne + Elina och Paulina. Men nej, nej det kan jag ju inte göra!? För jag ska passa min cp syster Wilma imorgon bitti eftersom mamma ska iväg på någon skit. KUL!
Får väl bli fest för min del då kanske. Lät mycket bättre för ett tag sen när jag just kom hem från stan eftersom jag var grymt taggad. Men nu hade jag ju just taggat ner för mys med tjejkompisarna. Men icke........

Aja får se hur det blir av kvällen. Just nu vet jag iaf att jag måste äta. Vilket jag inte gjort ordentligt på hela lovet, och vilket jag inte kommer göra idag heller. För idag blir det Billys pizza som varje kväll! ^^
Egentligen så kan jag inte fatta att jag äter det längre eftersom jag har en riktigt äcklig historia med Billys pizzor. Hahaha, men bara jag inte tänker på Jens, Jocke, Dalarö eller någonting liknande så brukar det funka rätt så bra.


MORGONEN ÄR RÄDDAD!

Yes, yes och yeeeeeeeeeeees. Nu mår jag riktigt bra. Kännes verkligen som att den här dagen kommer bli en bra dag. Än så länge så är allt som det exakt ska vara, om inte bättre!?..
Började med att jag fick mysa med både hunden, katten OCH Wilma. Mysigare kan det ju inte bli på en torsdags morgon som denna. Sen så gick jag upp, tryckte på datorn, klädde på mig, fixade håret och hjälpte Wilma med att hitta dom sista godisarna på hennes spel(?). När datorn väl var på och när jag såg att Robin var inne på msn så passade jag på att klaga ner honom med att hans låter var sämst. (han skulle skicka över dom senaste låtarna eftersom jag behövde ny musik). Men istället så fick jag bara skiiiiiit! Så bara för att jävlas lite extra med honom så beställde jag riktigt många nya låtar. Så nu har jag äntligen ny och bra musik igen på mobilen att lyssna på, på vägen till skolan eller vart jag nu ska.
  • Pussycat Dolls - I Hate This Part
  • Chris Brown ft Keri Hilson - Superhuman
  • Kanye West - Love Lockdown
  • Afasi and Filthy - Sverigetrotters
  • Hani - Wait Forever 
  • Britney Spears - Womenizer
  • Beyonce - If I Were A Boy
  • Akon - Right Now Na Na Na
Där har du bara några av alla nya låtar som jag har! Många är faktiskt riktingt bra, så jag rekommenderar verkligen att köpa hem dom eller ladda ner dom!
Eftersom jag ääääääälskar Chris Brown så bjuder jag på hans nya video.


Chris Brown ft Keri Hilson - Superhuman
_____________________________________________________
Nu har jag bara rummet kvar att städa och sen äta lite frukost och kanske gå ut en vända med hunden innan jag är klar med allt jag måste göra idag. Sen ska jag bara chilla och kanske träffa lite kompisar i stan om jag orkar ^^. Eftersom Jens inte hittade sitt SL-kort så kunde vi tyvärr inte träffas idag, apa!!! Hade ju faktiskt sätt fram emot det, var ju ett tag sen bebis ;)

Russin är livet

Sitter här i min säng och nördar mig vid datorn. Just nu så är det russin och Jimmy Kimmel Live för min del. Inte så speciellt spännande. Gillar egentligen inte Jimmy Kimmel Live, jag föredrar med Jay men har fan inget bättre för mig. Har inte ens orkat byta kanal för någonting bättre.
Istället så sitter jag och babblar skit med Jens och photoshopar mina ny tagna bilder. Kan erkänna att jag sitter och skickar över några bilder till Jens så han kan godkänna dom ordentligt först. Han har alltid så bra åsikter. ^^

Ett smakprov


Kommer mer bilder sen...

Okej, klockan börjar blir mycket

Det kanske börjar blir dags att göra någonting åt den här dagen? .. Kom iaf på nu att jag ska på personalmöte på Burger King ikväll. Kanske är dags att fixa sig till det så man hinner att åka med till IKEA en snabbis med familjen. För IKEA sitter aldrig fel. Eller jo nu, eftersom jag inte har några pengar.. Men ändå(A)..

Tror även att jag ska börja planera min helg också, så jag inte sitter där på och inte har någonting att göra eller dricka. Det är väldigt viktigt. Sen tror jag även att jag ska sätta mig och plugga ordentligt i kanske en - två timmar också, så jag inte sitter med ALLT på söndag kväll när det är Gossip Girls!

Men efter duschen tror jag rätta sagt att jag ska ta några riktigt mysiga höst bilder som jag kanske lägger upp här på bloggen lite senare. Har nämligen börjat pilla på en ny design nu igen!? Hehe, blev ganska så sugen när jag var klar med Josefins så.. Men har ingen riktigt bra bild som jag skulle kunna lägga in. Så får se hur det blir med det senare.
Tror även att jag ska träffa en viss Bastian Atlé (höhö^^) senare ikväll....

Bjuder på mig själv lite. Bild från UNG08
Hade tråkigt så gjorde om den lite(A)..

Sådääääääär!

.. Nu är jag äntligen klar med Josefins blogg. Det är bara några små saker kvar att fixa till eller ändra på, men då behöver jag hennes hjälp och eftersom hon inte är kontakt bar just nu så får vi vänta med det ett tag. Men det allra största projektet är iaf klart. D.v.s det som syns mest.
Nu känns det som om alla mina vänner kommer att höra av sig och fråga om jag inte skulle kunna fixa deras blogg också... Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad jobbigt säger jag bara! Fan det tar mer tid än vad ni anar unga damer. Men kanske senare i veckan eller ja senare i månaden så kanske jag även kan fixa någons blogg. Men inte just nu. För just nu ska jag bara njuta av mitt lov och gå ut med hunden en stund.


Jag är grymt nöjd med hennes design. Vad tycker du?

Dags att röra på sig?

Marcus ringde just. Var kanske inte så inne i samtalet som jag brukar vara eftersom jag satt och pillade på Josefins blogg, men fick iaf in i mitt huvud att jag inte bara kan sitta hemma längre. Måste ut och röra på mig tycker jag, fan fest ikväll skulle ju inte heller sitta helt fel! ;)
Så nu sitter jag här med en kopp riktigt varm te och funderat på hur jag ska ha mitt hår, vad jag ska ha för kläder och vilka skor jag ska ha idag. Du vet, det där vanliga som alltid går igenom en tjej huvud innan hon ska ut. Det är faktiskt svårare än vad det låter, tro mig!
Måste bädda sängen också efter Wictor. Kan som sagt inte dela täcke med någon så han fick ett eget som vanligt. Men han vägrade att ta bort det efter sig, dumma pojke!

Aja men duscha kallar på mig nu!! Hörs kanske lite senare om ni har tur.


Bild från bryggan på Grännas kamping i sommras
Riktigt mysig bild (mobilkamera)

Coolt med rosa!

När jag var med mamma och shoppade i Farsta Centrum så såg jag att en av tjejerna som jobbade inne på BIKBOK bära ett par riktigt snygga helt knall-rosa jeans. Jag blev helt kär i dom, men kunde tyvärr inte hitta dom i butiken. Men nu vet jag vart jag äntligen kan hitta dom, - PÅ CHEAPMONDAY, såklart! Varför tänkte jag inte på det tidigare?!...

(Bild lånad av: fourwalls.)

Snart så hoppas jag även på att få se ett par rosa jeans i min garderob. Det trodde man fan aldrig om mig. Höhö^^

Myyyysig måndag ^^

Vaknade upp helt fucking plötsligt med hjärtat i halsen. Det som hände kommer aldrig att hända igen och det har aldrig hänt tidigare. Vet fan inte varför det hände just nu, just fucking nu. Hahahahaha, det är nog en av det mest pinsamma sakerna jag någonsin har gjort eller kommer att göra. Men skit får man ju leva med som sagt...
Men nu glömmer vi det och blickar framåt(A).
__________________________________________________
Ikväll så är det match, AIK - Örebro SK på Råsunda kl 19:00 och självklart så är man där för att stödja sitt älskade AIK. NU behöver vi verkligen dom sista 9 poängen som går att ta. Vi måste ju verkligen vinna över Stockholmslagen iaf eftersom kampen om guldet har vart över ett bra tag nu.
Så jag tror att det är dags för mig att börja göra mig i ordning och kanske städa upp i mitt rum efter allt som har hänt. Innan jag ska in till Solna och möta min söta Modin (<3) m.fl..
Men först så ska jag ta en lååååång, lång dusch!!!!


Patrik 1,5


Igår så blev det den efterlängtade Patrik 1,5 att se. Hade kanske förväntat mig lite mer eftersom att hade sagt att den skulle vara så himla bra. Men visst var den bra, men som sagt. Lite mer kunde dom kanske ha tagit i.
Hur som helst så var den grymt rolig lite då och då och Patrik var alltid lika söt. Haha ^^ Rekommenderar verkligen vidare den här filmen om du gillar humor och svensk kultur i ett nötskal.
4/5

Bio!

Så nu är kvällen äntligen räddad. Ingen fest eller nåt liknande, utan jag ska på bio. Hah, har inte vart på bio sedan premiären av Pirates of the caribbean 3 och det var liksom ett bra tag sen.
Vet inte riktigt vad det blir för film men det får väl Wictor välja eftersom det är han som betalar. Myyyyyyyyyyyyyyyyyys kommer det bli.

Men maten kallar just nu, så pus!

Blir bio på Heron City som vanligt. Tycker att det är ganska så mysigt där faktiskt :)

MMALTE IS FUCKING BACK!

För ni som undrar eller kanske har märkt så har jag och mmalte inte träffats på ett bra jävla tag. Anledningen till det är inte att vi har vart osams eller något liknande, utan bara det att vi inte har haft tid för varandra just nu. Hon har ju sina jobb och nu också helt plötsling sin pojkvän att ta hand om medan jag också har mitt jobb och skolan. Pojkvän har jag dock kanske på G, vem vet ^^

Hur som helst så föreslog vi att ta upp allt som jag har tappat under den senaste månaden i fredags. Det började bra med prat i telefonen om hur tråkigt vi hade och sen helt plötsligt så skulle vi in och äta i stan. Mysigt, mysigt.. Men när vi väl satt där på McDonalds öga mot öga så hade vi helt plötsligt ingenting att prata om. Kändes som om vi hade träffats för första gången. Hur sjukt som helst?!
Aja men rädslan för att prata gick så småning om över efter några minuter och sen var det bara iväg till slussen för att möta upp Rickard. Efter det så bjöd jag hem min kvinna på lite Tacos och skit snack som sedan slutade med att Alex och Suppis också kom på besök.

Kvällen var planerad med fest i mitt stora party tält, här utanför mig. Men slutade i kaos och fjortisar. Men men, så kan det gå ibland.. Speciellt om man blandar in Suppis, din muuupp!

Jaja, nu har jag och mmalte tid för varandra igen (förhoppningsvis) Så henne kommer ni aldrig blir av mig. Mohahah! :)

Lördag kväll

Egentligen så borde jag börja göra mig i ordning eftersom det kan ta hundra år innan jag hittar det som jag ska ha på mig. Som vanligt så slutar det också med kaos i mitt rum! Kläder, skor och smink öööööööverallt! :D Sen så ligger alltid mina hundra jackor lite här och var eftersom jag aldrig kan bestämma vilken jacka jag ska ha..

Så, ikväll ska jag iväg på födelsedags fest hemma hos min älskling Nattis. Jag hoppas verkligen att det kommer roligt folk och att det blir mycket bättre än förra gången då hennes digitalkameran blev snod osv osv. Slipper även åka hem onykter och ostabil vilket jag alltid brukar göra annars. Fick veta idag på jobbet att jag helt plötsligt inte skulle jobbat varken idag eller imorgon. Fast jag tvingade dom nästan att sätta mig i arbete när jag ändå var där. Behöver pengarna också!

Sova länge och vakna bakis imorgon är det som står på min listan än så länge imorgon. Sen så kanske jag måste kläma in lite plugg för min egen skull. BLÖ!

Om gårdagen:
Den blev fett misslyckad ... :/ PUNKT....


Ikväll tror jag fan att jag ska satsa på VODKA + PUCKO(:
Läste i någon tidning att det skulle vara riktigt gott. "Vuxen oboy" hade dom kallat det ^^


Solidaritetsprojekt

Idag så stod jag och frös ihjäl mig vid Riksdagen. Kul det låter va? Stod där med min s.k BG 13 och försökte samla in pengar till de unga hemlösa i Sverige. Som tur var så var det lättare än vad jag hade trott. Enligt Alex så var båda våra bössor så fyllda med pengar att det inte gick ner mer och det låter ju hur bra som helst. Fast jag tror att dom andra hade lika mycket om inte mer... Men vad vet jag?




Just nu så sitter jag hemma hos Alex och äter chips medan hon pratar med sin mor om sina "stooora bröst". Ganska så kul att höra på. Jag gillar dina bröst iaf Alexandra Hjorth, även om inte DU gör det -.-......
Det var egentligen inte meningen att vi skulle sitta på facebook osv utan jag skulle komma hit för att vi skulle plugga klart allt inför lovet så vi slipper ta all skit då. Meeeeeeeeen vi är på väg dit snart. Måste ju bara äta upp påsen(?).

Grattis Nathalie

Min AIK flicka blir stor flicka nu. Du betyder extremt mycket för mig sötnos, du ställer alltid upp när man som mest behövder någon där. Det där lilla "extra" om alla alltid pratar om, det har du. Du är mitt lilla extra här i livet.
Grattis Nathalie Martio på din 17års dag. Under lovet så ska vi fira galet!



Vinst men ändå förlust

Igår var jag även på finalen av Victoria cupen eftersom det var AIKs damer som skulle spela mot Bajen. Stannade bara första halvlek eftersom det var så himmla kallt och redan då ledde AIK med 3-0. Matchen slutade 7-0 och hörde att vissa mål var riktigt snygga. Grattis tjejer till en förtjänad vinst. Ni var grymma!

Meeen för herrarnas del nere i Malmö så gick det inte alls lika bra. Snacka om måltorka om man gämför med damernas match. Malmö vann tyvärr matchen med 1-0 och så har det tydligen vart sedan 1996.. Ingen seger på Malmö stadion lever fortf kvar ^^ VI TAR IGEN ALLT NÄSTA ÅR GNAGET <3


SHOPPING GALEN!?

(från gårdagen..)
Jag fick med allt på samma gång..

Dagen började med skola. Men det var för lite action och för mycket skit snack för min del att jag drog mig vidare till Farsta Centrum med mamma för en liten shopping runda.
Rundan gick riktigt bra, nästan FÖR bra för att vara sant. Det var REA i var enda affär nästan och då kan man ju inte bara gå förbi utan att ta sig en titt, eller hur!?
Det slutade med att jag kom hem med
  • Två par skor
  • En tunika
  • Ett par svarta Nudie jeans
Min dag var riktigt räddad. Hittade äntligen mina svarta par Nudie jeans som jag letat efter och som mamma tjatat efter. Tyvärr så var dem inte på rea men det gjorde inget för dom satt som en smäck och vi var som gjorda för varandra.
Skorna hade en annan historia. Mamma skulle egentligen bara gå in och kolla efter skor till mina små syskon. Men istället så hittade jag ett par riktigt söta ballerina och ett par bruna, korta stövlar på barnavdelningen. WOOW! Haha, att kunna köpa skor på barnavdelningen är ju kanske inget att skryta om.. Men kunde inte lämna kvar dom ensamma i affären.
Tunikan gick jag bara in och tog. Kostade liksom 49kr och vitt kan alltid vara bra att ha som något bas plagg.


**I tisdags så shoppade jag också loss på stan bland all REA. Hittade kanske inte lika bra saker som igår men absolut saker som jag behövde. Typ (A)... Som te.x:**
  • Två par knä strumpor
  • En inspererad skepps jacka (marin blå)
  • Stickad lång tröja med stor krage
  • Nytt underställ
  • Tre par nya söta hotpants
  • Svart spets topp
________________________________________________
Hann även med att färga håret igår också. Är väldigt nöjd med resultatet. Blev lite med rött brunt den hör gången, uuuur läckert!!


Bild på:
*Mitt ny-färgade hår
*Nya svarta Nudie jeansen
*Nya bruna stövlarna

Äntligen klar (?)

Förhoppningsvis så är jag äntligen klar med designen för ett tag nu. Kanske är några små ändringar kvar att fixa till, men det får komma efter hand. Huvudsaken är iaf att den "stora" förändringen syns och det gör den! Eller..?
Nåja såhär ska iaf designen se ut, som den SKA göra om man använder Fire Fox:


Jag är iaf nöjd med den nya. Speciellt med mönstret på bakgrunden till vänster.

FÖRÄNDRING TACK!

Jajaja, JAG VET! Måste verkligen ändra min FULA design nu tycker jag. Brukar ju göra det ganska så ofta, men har som sagt inte haft tid för blogg på ett tag. Men om ni/jag har tur så kanske jag hinner med lite förändringar innan jag drar iväg på matchen ikväll.

*hoppas*

18 October @ Julia

Fööööööööörlåt för dålig uppdatering av helgen men jag har haft fullt upp. Men egentligen så hände det inte så värst mycket i helgen om jag ska vara helt ärlig.

Fredagen slutade efter min sena match på Stadshagen med att jag gick hem och la mig. Hade ingen lust eller ork att träffa någon eller gå ut.
Lördagen var där emot mycket, mycket bättre. En aning stressig med bättre.
Började med att jag vaknade av mig själv vid halv 10. Hade väl legat och halv sovit i några timmar eftersom jag var stressad av att jag hade match kl 12 men ingen hade kommit in och väck mig. Så halv 10 gick jag in till pappa och då kom jag på att mamma och Hanna hade ju dragit iväg på fotbolls läger. Inte så konstigt att ingen hade väckt mig. Men efter lite tjafs med pappa och när jag äntligen packat klart och klätt på mig inför match så dukade jag fram frukost åt mig, pappa och Wilma.
Sen åkte vi ner och gjorde några väldigt viktiga ärenden innan pappa sen dumpade av mig nere vid Gröndals BP.

Egentligen så skulle matchen börjar kl 12:00 men jag satte gång den 11:45 för att jag skulle hinna in till Solna precis efter på AIK - Norrköping som började kl 14:00. Jag blåste av matchen 12:52 och sen sprang jag in till cafeterian och tog betalt för att hinna med bussen som gick 13:02. Jag vet inne i Solna runt tio över två, då AIK gjorde sitt första mål. Synd att jag missade det, men fick ju iaf sällskap av Timmy in.
SNACKA OM ATT JAG VAR SNABBARE ÄN SNABBAST!!

Kvällen bjöd på fest hos Julia. En riktig trevlig fest faktiskt, mycket bättre än vad jag hade kunnat tro. Tack flickor och pojkar för en heeelt underbar kväll tillsammans. Mycket minnen som har diskuterats i skolan ^^ höhö...

För mer bilder klicka här...

GRATTIS ROBIN!

Min soetpojke fyller 17år idag. Bättre sent än aldrig.... eller? ;)


Första dagen på det nya jobbet!

Yes då var jag äntligen igång igen. Från Mcdonalds till Burger King, hahahaha. Hur kul det än låter eller hur tragiskt det än är så det det tyvärr sant. Som jag alltid säger; Sanningen svider ^^.. Men kan ju bara meddela att Burger King är så jävla mycket bättre än Mcdonalds. Iaf om ni frågar mig. Personalen är mycket, mycket trevligare och maten är godare (har jag äntligen insätt)

Hur som helst så går tiden bara snabbare och snabbare tycker jag. Fan snart är det ju jul? Redan nästa vecka är det redan höstlov. Verkligen efter längtat.
Ska återgå till Fotbolls måndag nu, mycket att se idag!! /NN

3A VÄSTBERGA 2000/2001


(klicka på bilden för större format)
Ja det är jag som sitter i mitten och är fett sur!


Somnade 16:30

.. och vaknade mellan 10:30 - 11:00. HAH, tror att jag var en aning trött igår. Lämnade datorn på eftersom jag trodde att jag skulle vakna igen vid 20:00 - 21:00 men icke det.. Den ända gången jag vaknade men somnade om typ sekunden efter vad runt 04:00 när jag då trodde klockan var runt 21:00 men märkte att det var för tyst för att vara vid den tiden. Så jag var väl sovit runt 15-18 timmar idag/natt. Hur skönt som helst men under vissa timmar så lång jag mest och rullade runt och drömde dom mest konstigaste drömmarna ever!..

Hur som helst så blev det ingen skola för mig idag. Missar ju ändå bara trots allt två lektioner eftersom jag skulle ha börjar 13:00 idag. Skönt att vara hemma och plugga ibland också. Jag får iaf mer gjort då.
Än så länge så har jag väl fått tre och en halv sak klara av en jävla massa saker. Och då räknar jag inte bara in läxorna/plugget..
  • Klätt på mig [KLAR!]
  • Käkat frukost [KLAR!]
  • Bränt över filmer till CD [ halvt KLAR!]
  • Matteläxan [KLAR!]
  • P-T inlämningen [HÅLLER PÅ]
  • Vetenskapliga uppsatsen
    - Skriva klart frågeställningarna
    - Metoden ska vara klar
    - Hitta mer fakta
    - Börja skriva på texten
  • Engelskan
  • Samhällskunskapen + matematiken(omprov)
Japp, och det är inte allt ... SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK PÅ SKOLAN JUST NU :) Men nästa vecka så är det ett Solidaritetsprojekt vilket innebär att vi inte kommer ha några vanliga lektioner. Sen veckan där på (vecka44) är det HÖSTLOV!!!


När Natalie pluggar..

så måste hon alltid ha tre pennor(?)...

Har så jääääävla mycket i skolan just nu.. Måste forsätta nu, cioa!

Blööööööööööööööööö

Natalie orkar inte skriva. Men jag får väl offra mig för folket..

Fredag:
Började dagen med träning på spring bandet. Sen var det dags för lite tråkiga lektioner.. Efter det så hade jag match (som vanligt..) på Gröndals BP. Dömningen gick riktigt bra, går faktiskt alltid bra på den planen. När matchen var slut så satt mina pojkar Jimmie och Jocke här hemma och väntade på mig i tälten utanför. Så när jag kom hem så var det bara att äta, duscha och sen dra ut igen. Men jag trodde att det skulle vara en aning roligare och kanske en aning äldre männiksor, så istället för att sitta kvar i tälten som vi satt i utanför mig så drog jag mig vidare till Ludde i Solna. Vi skulle hem till "skinnet"(?) och mys körka lite med några trevliga AIKare.
Kvällen slutade med att pappa kom ocj hämtade mig i våran nya bil. Ääälskar att sitta i den, så himla skönt på något sätt. Mjaau. Somnade väl runt kl halv 2.

Lördag:
Hahahahahahah ... Visste att familjen skulle åka till landet idag och att jag skulle vara ensam hemma. Men ändå så vaknade jag helt frustrerad och vilsen.
Olivia kom och plingade på dörren vid kl 12:00. Eftersom jag inte väntade någon och trodde att familjen var hemma fortf eftersom ingen hade väckt mig så trodde jag att någon skulle öppna dörren. Men nejnej... Jag fick ta tag i egget (mitt gossedjur) och täcka för mina bröst och springa upp och öppna dörren. Det första jag frågade var: Vad är det för dag idag?.. Hahaha, förlåt om jag skrämde dig men jag var helt vilsen. Vet inte vad som hade flugit i mig. Fredags kvällen var lugn och drack bara lite öl så det var ingen bakfylla eller nått liknande utan min hjärna svek mig ett tag bara.
När jag äntligen hade insätt att det var lördag och jag inte hade missat skolan så gjorde jag mig i ordning för match på Hagsätra IP.
Match gick bra och när jag kom hem så var det dags för stress igen. Hann göra mat, duscha och plocka ordning i mitt rum innan Jimmie och Felix var här. Så jag fick slänga i mig maten och sminka mig sen var det dags för att dra till Fisksätra. Hem till Joel. Jag ääääääääääääääälskar joels fester. Dom är alltid lika lyckade, mjaau^^
Så kvällen slutade i Fisksätra eller i saltsjöbaden (kommer inte riktigt ihåg).. Hur som helst så kom jag hem vid 6 och var riktigt trött, men ändå speedad på nått sätt.

Det roligaste med lördagen var att man fick veta ett och annat. VAD jag fick veta angår bara mig, men kul var det! :) Sen fuck Oskar så kallade mig för Annette. HAHA! JAG HETER NATALIE!!!! :P

Idag:
Har inte vart någon höjdare precis. Träffade Wictor i morse innan jag skulle iväg och döma fotboll på Västberga IP. Sen när jag kom hem igen så var familjen här. Fastnadr framför datorn när jag kom hem och här sitter jag fortf. Well... har väl gått till TVn ibland också. Kunde ju inte missa Gossip Girls eller Hål i vägen ^^ haha..

Men nu tror jag att det är dags för mig att hoppa in i duschen. Om den nu är LEDIG!?...

PUUUUUUUUUUUUS

Langar en ganska så ny bild på mig. Tycker att den blev fett cool med ljuset och allt. Haha, den är faktiskt inte photoshopad! ;)

Mina nya älsklingar

Wedins 599;-
I juuuuste love them

Två sötnosar i en smäll^^




Wilma och Eddie är som gjorda för varandra. Lika knasiga, busiga och dumma (:
Men jag älskar er ändå ;)


I'm watching you


Böööörr vad läskig bild va. Mitt ögo goes wild^^

Vad hände med mina förmiddagar?

Slappt schema eller vad? ..
Haha hela veckan är bara onödig. Det nya projektet är helt onödigt tyckert jag. Men jag ääääälskar mina sov månar (A) Vem gör inte liksom?..
______________________________________________
Att döma kvarts finaler idag gick riktigt bra. Blev lite nervös där i första matchen när det stod 0-0 i första halvlek. Jag hade verkligen inte orkat med straffar .. Andra matcher var mer spännande och mer målrik. Boo FF slog ut Vallentuna med 3-0. Det andra målet var riktigt najs gjort av en 13 åring.

Tjänade ihop precis 500kr ikväll. Nu har jag väl en hel del pengar i plånboken. Och mer kommer... Mys att ha och leka med i helgen (A). Behöver verkligen nya kläder OCH smink. Som tex:
  • Jeans. Helst hel svarta eller ett par mörka nudie.
  • Väska. Behöver inte vara märkes väska utan bara en riktigt snygg och elegant
  • Smink i allmänhet bara.. Allt börjar verkligen ta slut nu
  • Stövlar om något! Skulle vilja ha ett par med typ låg kil-klack och ett par höga
Efter matcherna så kom pappa och hämtade mig. Resten av familjen var hemma hos mormor och morfar. Dom satt och väntade på att få börja äta tårtan, vilket dom ändå hade gjort när jag kom. Även Martin och Tina var där och hälsade på med lilla söta Thea.
För idag så fyllde min morbror Tobis 34år. GRATTIS <3

Gamla foton är kul

Satt nästan hela kvällen igår och kollade igenom gamla bilder. Hittade ett par som var riktigt värda att sätta in på Facebook och tagga. Haha, vet att vissa kommer att döda mig, men vafan det var ju ett tag sen liksom. Såklart att man såg förjävlig ut på 90-talet x).. Hittade bland annat några kort från förra och förr, förra året. Usch vad man har förändrats. Eller iaf jag. Min blonda hår färg och min utväxt på vissa kort var inte alltid lika snygg.. Hade ju en jävla massa dåliga hår dagar..
Exempel:

Aja men gamla dagar är nu förbi och nu blickar vi framåt.
För att ser mer bilder http://www.facebook.com/album.php?aid=51624&l=b4a31&id=535471204

Tycker även att dom här bilderna säger en hel del hur mycket man kan förändrats. Även fast det bara är ca 2 och ett halvt år mellan dem.

Lina och jag

åt helvete med allt just nu

Det går inte bra för mig just nu. Inte någonstans. Har sån jävla huvudvärk efter att jag fick en spelare över mig i lördags på Emils match. Slog i tinningen i ett handtag som var precis bakom mig, lyckat. Hur som helst så är jag helt svullen nu, så här flera timmar efter. Kändes ingenting då liksom.
Men idag ska det inte bara räcka med en extrem huvudvärk, nej nej. Lååååångt ifrån det så är jag dunder trött och skulle kunna somna när som helst och vart som helst. Då är det riktigt illa. Men jag har iaf lite tur med mig. Börjar kl. 13:00 imorgon och har bara en lektion, som inte ens är en lektion.. Vi ska bara få veta vad projektet går ut på osv.

Men nu när allt är som mest år helvete så kanske det passar bra med en ny design? Inte sant.. Skulle sitta riktigt fint fan! Ska klura ut någonting riktigt kul. Kanske behöva ladda ner lite nya saker också. Måste ju uppdatera mitt Photoshop.

*Grattis i efterskott till Jimmie, Alexander och Julia också. Som fyllde år igår. Alla på samma gång ^^*

Vaaaaarför?

Sänder dom nu Gossip Girl på söndagar? Vafaaaan hände med tisdagarna? - Nej nu blir jag sur.. Hade ju förfan så jävla fullt upp igår att jag inte ens hann äta någonting...
Dagen började ju då med att jag försov mig som vanligt.. Skulle ha träffat Emil i stan kl 12:30 och en viss Natalie vaknade 12:28.... yeey^^ Fast känner mig ändå ganska så stolt eftersom jag var inne i stan redan 13:04.. Han alltså fixa mig på tjugo minuter eftersom jag hann med tunnelbanan som gick 12:53. När jag väl kom in så gick vi och satte oss på espresso house på Strureplan. Jag var så jävla sugen på en Chai latte.
Efter fiket så drog vi oss vidare till Gallerian. Det gällde liksom att vara inne eftersom det aldrig slutade regna. Sen när vi tröttnade på stan så satte vi oss på pendel och jag drog mig vidare till Älvsjö för att kolla på Halmstad - AIK hos mormor och morfar. Usch vilken dålig match.. Vad har hänt med alla Stockholms lag egentligen och speciellt AIK.. Den här säsongen har inte vart någon höjdare precis..


Aja efter resultatet 2-1 till Halmstad så tog jag tag i påsen med tomater och började springa till Bussen i ös regnet. Tajmade ganska så läckert med bussen och träffade även på Emma Hultin. Sen när jag trodde att jag skulle få gå hem och ta det lugnt så var helt plötsligt Kinell att följa med till Eriksdalhallen och kolla på Emils A-lags match. Trodde jag aaaldrig skulle hände. Så jag hann bara upp, hälsa på alla, sätta upp håret, lämna tomaterna och gå på toaletten innan det var dags för att åka vidare.
Fick mig ju då även en liten promenad igår kväll eftersom Kinell vägrade ta bussen. Han kunde verkligen inte stå still igår...........!!! Han var så jävla kissnödig, HAHA AS KUL! Men iaf, matchen var rätt så tråkig.. Huddige vann med 3-0 tror jag och Bajen hade riktigt aldrig chansen att ta över. Äckel bajen (:

Nuuuu ska jag vandra vidare till skolan och ner ill gymmet. Höööres!

Tiden går så snabbt

Sitter här i handukar och försöker att hitta på vad jag ska ha på mig idag. Ska bara till skolan för att ha ca en och en halv lektion sen ska jag iväg på arbetsintervju. Vet inte riktigt om det är rätt jobb för mig, men får ser hur det går. Om jag inte får jobbat så är det inte så mycket mer med det precis. Har ju ändå min fotboll att ta han om (a)..
Apropå fotbollen så dömde jag mina första finaler(1/16) igår på Mälarhöjdens IP. Det gick mycket, mycket bättre än väntat. Trodde verkligen att matchen mellan BP och Boo skulle döda mig, men Bp vann lätt med 6-0. Är glad att jag fick F13 matcher och ingenting annat. Tjejerna är så mycket lättare att hantera när det gäller fotboll.
Nu får man väl bara hoppas på(?) att jag dömde så bra att jag får döma åttondels finaler. Fast jag kan gärna stå över. Kommer ha en sådan press på mig alltså...

Begravningen i tisdags gick och mycket bättre än föväntat. Trodde faktiskt att det skulle bli trist och jobbigt att gå dit. Hade ju även ett litet tjaffs innan med mamma om vad jag fick ha på mig och inte ha på mig...
Men det var kul att träffa en stor del av släkten igen. Nästa tillfälle blir väl när Stig fyller 90, eller?!

Nu ska jag äta frukost! puuuws


Bild som Michaela har smyg tagit på mig .. Ovanligt^^

RSS 2.0