Första April ♥

Stockholm har sina fördelar och nackdelar. När vi prata om lägenhet och bostäder så förstår ni exakt vad jag menar. Jag förstår inte hur folk från andra delar i Sverige kan ha lika stor chans att få en lägenhet i Stockholm som oss andra som är uppväxta här!? Hur fan kan det vara så?.... Vi i Stockholm ska väl fan inte få lida för att DU inte vill bo kvar i Malmö. Ni ska komma sist i listan EFTER oss som är uppväxta och bor här. Jävla vad arg jag blir.

Men nu är mitt problem löst och jag behöver inte oroa mig längre för jag har fått en egen lägenhet. EN HELT EGEN LÄGENHET SOM BARA ÄR MIN, MIN OCH MIN! FÖRSTAHANDSKONTRAKT OCH GREJER! Ja, jag får/kan skryta hur mycket som helst för detta är alla ungas dröm. HAH!

Den första april så flyttar vi in. I Axelsberg. Känns skönt att inte flytta så långt bort från grunden, från familjen och släkten. Bara jobbigt att det är fel sida av röda linjen.. Men jag är hur nöjd som helst ändå.

Bilder på lägenheten kommer att komma upp när allt är målat, fixat och klart till 100%.

Pärlplattor

Syster fyllde 10 den 18 januari och då var det middag som serverades hemma hos mami. Men istället för att hon umgicks med oss ute i vardagsrummet så satt hon inne på sitt rum och pillade med pärlplattor. Då fick jag en idé, jag kunde ju göra sex snygga glasunderlägg till vardagsrumsbordet hemma.

Dagen efter åkte vi till leksaksaffären och köpte en jävla massa pärlor och pärlplattor. Sen satt jag och Simone och pillade med de heeeeela söndagen. Lite barnslig får man vara ibland..


Dags att börja igen?

Njaaa.. Jag tar det lugnt i början. Känns som om det var en evighet sedan. Kan ju säga att det hänt en hel del sedan Nice, Frankrike. Alltså när jag senast hörde av mig.

Det tog ett tag för mig att komma tillbaka. Förr svävade alla mina tankar kring bloggen. Hur ska jag formulera detta rätt osv osv.. Sen var det många fler av mina vänner som bloggade då. Nu har jag ingen koll på hur bloggvärlden ser ut men jag kan tänka mig att det sitter 11-12 åringar och tror att dom ska bli nästa Kissie eller Blondinbella. Lite sorgligt är det..

Jag tänker inte satsa på höga höjder. Jag behöver bara en plats där jag kan skriva av mig och skryta lite med mitt liv ibland. Kan erkänna att när jag väl började så var mina tankar bara på framgång med bloggen och allt som tillkommer. Men snälla?... Haha!

 


RSS 2.0