Trollkarl på besökSeth Engström var hemma hos oss igår. En mycket trevlig liten trollkarl. Alltid lika underhållande och charmig. Han var nämligen inbjuden på ett litet tjejkalas där han svalde 1 meters ballonger och trollade bort prickar på korten osv.

Fint från gina


299;- / 394;-

ZUMBA

Jag vet att det har varit lite otydligt om vad som händer angående zumban osv. Det ända som jag egentligen gått ut med ordentligt är att den första gången, 2 februari (om ca en vecka) så kommer det att vara en prova-på-gång (gratis!). Detta är för att alla som vill och kanske aldrig har provat på zumba tidigare ska få en chans och uppleva hur kul och underbart det är.

Info om ZUMBA
Var: Västertorpshallen, motionssal 1. (Kommer att sätta upp lappar precis innanför dörren så ni hittar.)
När: Första gången är som sagt gratis, 2 februari. Sedan kommer allt att börja på riktigt vecka 7, varje onsdag i samma hall och på samma tid.
Tid: 19:00 - 20:00
Hur länge: En termin kommer att innehålla ca 14 gånger. Sista onsdagen är den 18 maj.

update: ingen medelgympa kommer att vara tillgänglig tyvärr...

PRIS :
* 495 kr / termin t.o.m 20 år

* 695 kr / termin fr.o.m 20år
Ta med en kompis och få 60 kr i "kompisrabatt", per kompis!


Wiho

Nej men hoppsan. Helt plötsligt har man ett "riktigt" deltidsjobb. Får bara hoppas att det kommer att gå bättre och bättre för mathem.se. Då kanske man har chans till ett heltidsjobb. Dock kommer jag även att behöva gå till en massör varje vecka. Ryggen skriker efter hjälp. Trots att jag har bra skor, alltså inte stövlar eller converse!

Känner mig mycket stolt över min insatts dessa tre dagar. Det var ju dom som gav mig detta jobb. Jag visade vad jag går för och det ger alltid bra resultat. Ska redan fortsätta jobba imorgon. Så det blir till att sätta klockan tidigt ännu en dag. Härligt...

Nu har jag bara annat som också behöver lite omsorg av mig. Måste konsentrera mig 100% på zumban och sedan plugga vidare. Om jag inte gör det i god tid kommer jag att få sitta där kvällen innan och försöka stressplugga, det blir bara fel då. Ska man ha mvg så måste man ge lite kärlek till ordvalen. hihi

nio ljus i tårtan

Självklart avslutade vi gårdagen med tårta och kaffe. En egengjort tårta av pappa faktiskt, och god var den också. Dom hade haft någon rosa smörja på som man tydligen kunde köpa just till tårtor. Mums!

Självklart satt vi och skrek framför tv också när handbollen var på. För en gångsskull var vi bra när det gäller. GO Sverige, får se hur det går idag också...
Ny dag, nytt kalas

Idag ska vi på ett till kalas. Jolina fyller 8 år och det ska vi fira med att åka pulka(?) och sen ha party i någon varm stuga. Ska bli jättekul. Hoppas vi avslutar med lite fotboll.. hehe

Jag avslutar kvällen med att döma korpen i brommahallarna. Som vanligt!

blåbär

Denna bild ger mig glädje. Den ger mig inspiration till att vilja leva och utvecklas. Jag älskar verkligen färgen blå. Helt underbar och passar till allt. Detta är design.

En bild säger mer än tusen ord...Källa: http://livethemma.ikea.se/

Fira Wilma med släkten+ handbolls VM och god mat. Mums!
Har förövrigt precis skrivit klart första uppgiften för denna termin inom fritidskunskap. Hoppas på ett starkt MVG, tycker min text förtjänar det. Ser ut som kungen har skrivit den. P e r f e k t!

Korpen mötet gick super bra igår. Skrev ut med lappar som jag ska sätta ut imorgon. Sen lärde jag mig även att äta Kolloggs special chocolate chip, super gott. Sånt ska jag köpa in mer av, nyttigt också!

Planering


iPhone 4 med program "Instagram"

Sedan några år tillbaka, när jag började döma fotboll så har jag haft en kalender där jag antecknar allt som händer, när det händer och vart det sker. Hade jag inte haft en kalender hade min hjärna gått i konkurs för tre år sedan. Så mycket möten, träningar och annat skit som jag har kan ingen människa komma ihåg utan att anteckna det.

Just nu är det faktiskt som mest, fullbokad x antal helger framåt. Antingen är det kurser, jobb, möten eller fotboll. Alltid någonting speciellt.

Detta har jag inplanerat denna helg och en vecka framåt, just nu;
Lördag:
♥ Korpen möte kl: 11:30 - 13:30
♥ Fotbollsträning med F02/03 i Västbergahallen kl: 14:00 - 15:00
♥ Kalas för Wilma med släkten 17:00
Söndag:
♥ Gå på kalas för Jolina som fyller 8 år kl: 14:00
♥ Döma fotboll (korpen) brommahallarna kl: 18:45 - 21:05

Vecka 4
Måndag:
♥ Provjobba på mathem (dag 2/3) kl: 07:00 - 15:00/16:00
♥ Träna stenhårt!
Tisdag:
♥ Provjobba på mathem (dag 3/3) kl: 07:00 - 15:00/16:00
Ondag:
♥ Försöka att plugga så mycket som möjligt, bara!
Torsdag:
♥ Lägga upp ett pass för Zumban! = Träna till tusen
Fredag:
♥ Gruppintervju på Gröna Lund kl: 09:00 - 12:00
Lördag och söndag:
♥ Gymmix utbildning i Uppsala mellan kl: 09:00 - 20:00


T.I. Ft. Christina Aguilera - Castle Walls

T.I. Ft. Christina Aguilera - Castle Walls


mathem.se

Working seven to two (8).... hahahaha!

Tydligen så gjorde jag en mycket bra intryck på personalansvariga David på mathem. Känns bra eftersom jag också tyckte att jag gjorde bra ifrån mig. Detta resumerade i att jag ska få provjobba på "riktigt" med lön i tre dagar, start med idag och sedan fortsätter jag måndag och tisdag. Tycker dom sedan att jag har gjort framsteg och en bra jobb så blir jag anställd som deltid, till att börja med. Mycket bra!

Att plocka mat är kul. Just nu lär jag mig fortfarande var allt står, så snart kommer jag att kunna det i sömnen. Dock kommer jag nog aldrig bli riktigt bra på laktos grejer eller kaffe. Inte min grej...

Ut över själva jobbet så är personalen både på ICA och mathem mycket trevliga och hjälpsamma. Vi jobbar som ett team och det känns mycket bra.

Cafet som jag också provjobbade på under en timme i går var inte alls lika kul. Tjejerna i kassan var dock mycket trevliga men tror inte att det är ett jobb för mig. Men eftersom att båda är deltidstjänster så skulle jag kunna tänka mig att jobba på båda ifall att jag får ihop det. Måste samtidigt tänka på att jag hinner med plugget på sidan också, samt mina träningar och zumban.

Mycket på samma gång nu..
Livet rullar på, känns mycket bra!the loveDu är min skatt, du är det bästa jag kunde önska mig, du är mitt hjärta.

Provjobba gånger två

Idag har varit en dag i fart.

Vaknade upp kl. 07.00 för att min kissplåsa höll på att spricka. En halvtimme senare så börjar min telefon låta och en halvtimme efter det så ringde väckarklockan. Härlig morgon dvs.. Sen satte jag på the voice och drack mitt morgon te. Utan de blir dagen aldrig som den ska. Vid kvart i 9 satte vi oss i bilen för att åka till Farsta på en arbetsintervju som Martin skulle på kl 09:30.

När Martin sedan kommer ut en timme och tjugo minuter senare så startar inte bilfan... Vi blir irriterade på varandra och fem minuter senare så startar bilen. Min kissblåsa håller också på att spricka under denna tid, och då menar jag verkligen att det trycker. Tror aldrig att jag har varit så kissnödig...

Vi utför det vi skulle dvs; lämna pokalen i lokalen, lämna in papper till af och åka hem och packa. Sen satte vi oss i bilen igen för att åka till en annan arbetsintervju på ICA i Sickla. Nu var det min tur att gå på intervju.

Allt gick skit bra. Så nu slutade det med att jag helt plötsligt ska på två stycken projobb. Först imorgon bitti ska jag vara på mathem och prova på och sedan under lunchen ska jag prova på hur det är att jobba på cafe metro. Ska bli mycket spännande!

Wilma 9 år

Idag var det Wilmas dag. Hon fick en massa presenter, typ allt hon hade önskat och av mig och Martin fick hon tre par skjortor. Dom gillade hon mycket. Sen köpte vi även 6 stycken prissens bakelser på Älvsjö bageri när vi var på väg hem. Dom fick bli efterrätt. Nu avslutar vi kvällen med handboll. Grattis en gång till lillasyster....

new shoes and a bag


699;- på Stadium.


175;- (50% rea) på Adidas

Jag har hittat mina träningsskor och min träningsväska nu. Kommer att använda dessa två både till gymet, gruppträningen och min egna Zumba. Jag har spanat in skorna ett bra tag. Äntligen klippte jag till, nu kan jag sova som en nöjd prinsessa. Yeey. Fick även med mig lysrosa snören till skorna, kanske byter senare. Hihi

ZUMBA

I samarbete med Korpen Stockholm kommer jag att hålla Zumba klasser varje onsdag mellan klockan 19:00 - 20:00 i Västertorpshallen, motionsal 1. Första klassen börjar den 2/2 och sedan håller jag på fram till 18/5. Ni är varmt välkomna att prova på.

För "terminskort/alla gånger" = 14 st onsdagar, så kostar det 495 kr.
Alla som tar med en kompis får 60 kr i kompis rabatt för varje kompis! En riktigt bra deal.
Under slutet av december så gick jag en Zumba instruktör utbildning på SATS i hötorget. Helt på känn, hade aldrig provat på det tidigare så jag det var helt nytt i mina ögon. Hade inte ens fått fram en uppfattning innan.

Efter mina två dagar som var fulla med träning och annat skoj så fick jag tillslut en uppfattning.
- Det var de bästa inom fitness som jag upplevt, det slog allt. Har aldrig kännt mig så tränat och svettig på länge. Sen hade jag super kul under tiden.

Så nu är jag utbildad och klar och väntar på utmaningar.

Hör av er!

Stripchair

Dags för möte med korpen. Vi ska ses klockan 17:45 och börja med Stripchair. Aldrig provat på det tidigare så det ska bli kul. Efter det så blir de "middag" på mocco. Myyyyys!Kavaj köpt på H&M, 150 kr REA

Dagen börjar braVill inte bara leva på nutriletta hela veckan. Så jag kommer att börja varje dag med en riktig frukost. Dock inget bröd, socker eller annat som innehåller fel saker. Men detta är helt godkänt! Blir nog även ett kvällsmål som innehåller knäckebröd med keso och lite grönsaker. Sen kommer jag att proppa i min frukt där emellan.

Nutrilett

Jag ska prova någonting nytt. Egentligen har jag redan allt det där som jag behöver. Har alla möjliga böcker om hur du tränar rätt, vet exakt hur jag söker mig fram till det jag behöver hjälp med inom träning och så har jag löparskor och stavar att gå med.

MEN.. jag har aldrig riktigt den där lusten. Eller hu lusten har jag ganska ofta, men orken att göra allt har gömt sig i bakhuvudet och vägrar att komma fram. Men nu är det allvar, jag MÅSTE gå ner x antal kilo för att kunna vara nöjd med mig själv. Nu är det slut på socker överhuvud taget och mål ska sättas upp och klaras!!

Gymkort har jag redan, så nu fattas bara aktiviteten utanför. Ta trapporna istället för hissen, gå ut och ta en promenad, gå på spinningklasser och sen motionera hårt på löpbandet.

Måste även testa på lite olika kosttillskott som jag tänker börja med fr.o.m imorgon. Nutrilett choklad shake blir det för min del. Har ni några feedback om just denna så får ni gärna dela med er. Hur gick det för er osv..


Romme alpin
Bild källa

Äntligen så ska jag få åka skidor. Har varit mycket snack om det på senaste tiden men vi har aldrig kunna bestämt om vart vi ville åka, hur länge och med vilka. Eftersom alla mina helger fram till mars är fullbokade så blir det lite svårt att boka just då. Sen kommer ju sportlovet och då är det ju ganska så kört..

Men nu har vi bestämt oss och det blev helgen 12-13 mars uppe i Romme alpin med Martins pappa (roffe) och hans flicka Marie. Så istället för en dag som vi trodde från första början så blir det två. Då hinner man med precis allt och lite till, perfekt.

Läääängtar!

M U F F I N S

Medan jag var borta och dömde pojkar födda 2004 i Huddinge så bakade familjen lite muffins. Perfekt så där när man kommer hem efter en "jobbig" dag. Resultatet blev polly-och jordgubbs smak. VOFF!

Självklart var jag i farten med min systemkamera. Jag har ju äääääntligen lärt mig hur man fotar manuellt och bra nu. Snart blir jag proffs. WIHO!! (det ända jag behöver för att fullända allt är photoshop...)
Det mörka är polly och de ljusa är jordgubb.
Formarna är köpta på Gekås Ullared.

Canon EOS 1000D
Inställningar:1/20 sekund, f/4.5, ISO:400

GE MIG!Var i helvete kan jag köpa detta billigt!? GE MIG TIPS, måste ha det :(
Till mac ska det vara också btw.

I know there's sunshine behind that rain

Tretton dagar efter jul. Pff, vilket jävla skämt. Tydligen ska man vänta tills tjugo dagar efter jul innan man gör sig av med allt som har med julen att göra och strax efter det är det dags för påsken. Jag skulle inte banga på att redan slänga ut det idag, men mamma säger nej.

Idag "firar" vi med god mat. Kött står på menyn med gooood potatis och sås till. Mums!

Medan vi väntar på maten så sitter älsklingen och spelar Fifa11. Vi skulle aldrig ha krigat på Media Markt efter PS3 samt spel och guitar hero. I efterhand ångrar jag mig verkligen. En mer beroende pojkvän får man leta efter. PUCKO! Fast jag får väl skylla mig själv...

Själv sitter jag och försöker förstå någonting av Zumban. Fattar noll just nu...
Jag återkommer till den senare idag/ikväll.

Första natten i huset

Efter att Martins mamma flyttat ihop med sin Stefan har vi inte fått sova hemma hos henne/dom. Dom har haft fullt upp med rivning, renovering, målning, möbler etc. Men i förrgår blev det klart. Eller ja klart för oss att äntligen kunna sova i huset, i Martins/vårat rum. WIIIIHOOO.

Kallt må det vara men riktigt coolt. Skönt att sova i ett nytt och stort rum. Kanske lite trångt just nu med alla flyttkartonger och möbler som står huller om buller, men annars är det myspys!

Vi avslutar kvällen med fotboll "såklart".
Fast igår blev det faktiskt hockey för omväxlingens skull. En riktig rysare om ni fråga mig (och säkert resten av de svenska folket)...

Soooo sexyy


Ny hårfärg!

All I Need Is You


Idol Allstars 2010

JulklapparnaSmycketräd (elefant)
DKNY väska
Kudde som jag kan ha i sängen
Converse
Fotoböcker
Klocka
Adidas WCT
Örhängen

Närbilder
Hästens kudde
The Body Shop kitt - Cranberry joy
Nyckelringar som jag och Martin fick tillsammans.

NärbilderÅterblick: Julen 2010

Många klappar under granen och även några till Martin. Ett riktigt stort paket som inte var till varken Hanna eller Wilma och ett mycket tugnt paket till mig. Sen hittade tyvärr inte tomten in heller, så det blev jag som fick dela ut julklapparna. En ganska så ovanlig jul trots allt. Den bjöd självklart på mormors goda knäck och ljuslyktor.

Första julen på riktigt länge som jag faktiskt är riktigt nöjd med mina julklappar. Faktiskt hela 100% nöjd. Fick precis det jag ville ha, plus lite till. Love it! Tack alla som spenderat era pengar på mig, jag är mycket tacksam!


Året är 2011

(Jag har varken haft tid, lust eller vilja att skriva blogg under den senaste månaden som ni kanske har märkt. Men nu är det nytt år och nya tag. Dags för lite uppdatering, eller hur!?)...

Självklart hade vi party igår. Faktum är att vi t.o.m hade det på hemmaplan. I ett radhus ute i Häggvik. Allt blev precis som vi hade planerat det, kanske lite bättre faktiskt. Men det var fantastiskt att träffa lite nya människor och fira in det nta året med dom som står närmast hjärtat. Ni som "tyvärr" inte kunde komma förbi, missade verkligen något kan jag säga.

Tacos, beerpong, lite för fulla människor, raketer, snacks och en jävla massa snö är väl en mycket kort men bra förklaring av gårdagens party. S U P E R K U L!

Tyvärr så lång min systemkamera hemma i kransen så det fick bli digitalkameran istället. Bilderna bjuder jag på senare, när jag har fått balansen tillbaka dvs. Det blir helt enkelt en lugn lördag med lite poker kanske om vi har tur. Efterrätten som vi skulle ha bjudit på igår finns även kvar.. Mums!


Fördrinkarna


Fina flickor på tolvslaget

RSS 2.0