Shake up christmas


Train - Shake up christmas

Men det blir bättre om vi är tillsammans


Ted Gärdestad - Så mycket bättre

friday, i'm in love

Morgondagens planer är satta och det är en del som står på schemat redan nu. Sen vet man ju aldrig med mig hur det slutar. Ibland följer jag min planer till 110% och ibland rullar dom bara iväg. Ni vet hur det blir ibland.. hehe!

  • Dagen börjar meden hel timmes massage vid odenplan 09:00 - 10:00.
  • 10:30/10:45 möter jag upp älskling för en timmes träning i Västertorp.
  • Strax efter det blir de självklart dusch, antingen hemma eller där.
  • Kl 13:00 ska vi vara borta vid Huddinge sjukhus och lämna tillbaka min aktivitetsmätare, papprena jag antecknat allt på och äta lunch där. Vilket ingår i undersökningen.
  • Sen är vi fria för alternativ.

Nyårsklänning?


Jeane Blush 299;-
Nelly.com

Dag 08 / ett ögonblick

Egentligen skulle detta inlägg upp igår. Men jag hann inte efter träningen eftersom det var fotboll på TV och nu har vi tydligen alla kanaler. Både canal+ och viasat. Det är ju guuuuuld.

Ett ögonblick som betytt otroligt mycket för mig som människa och som har varit hur kul som helst var när jag tog studenten i början av sommaren. För att vara mer exakt så började champagne frukosten kl 08:30, fredagen den 6 juni 2010.


The girls


My love


Kort och lång


och där har jag tagit den på riktigt. Precis efter utspringet.

Nyklippta och fräscha!


Kort och sköööönt!

Dag 07 / i min handväska

Egentligen så har jag ingen riktig handväska som jag använder hela tiden med samma saker i. Ibland har jag bara alla saker i mina fickor i jacka, eller så har jag bara en plånbok med mig. Men dessa saker är väl dom jag har med mig oavsett hur jag har med mig dom eller i vad dom ligger i, så är dom alltid där.1/ Ett par skinnhanskar
2/ iPhone hörlurar
3/ Min käääära telefon, iPhone 4
4/ Bonuskort på Gina Tricot
5/ Försvarets hudsalva
6/ Bodybutter
7/ X antal nässpray
8/ X antal kort till alla möjliga affärer.
9/ Hårspännen. Men vet aldrig när man behöver ett
10/ Busskort med bankomatkort och leg.
11/ Kuvert med pengar i
12/ Min älsklings penna

Mary top249;- Gina Tricot.

Visst är dom härliga. Sitter med den första på mig just nu. Är super nöjd.

Dag 06 / mina syskon

Vi är tre stycken flickor i familjen, om man bortser från mamma förstås. Jag är äldst, störst och bäst. Sen kommer Hanna som är född 1999 och sist och minst Wilma som är född 2002. Ibland vill jag bara döda dom och andra dagar så är dom helt underbara. Hanna önskar bara att jag ska flytta så snabbt som möjligt så att dom inte behöver dela rum längre.

Kan väl säga att jag är tyvärr deras förebild. Speciellt när Hanna kommer in och "lånar" mina kläder hela tiden. DET ÄR INTE OKEJ, du får fan börja betala. Skulle vara rik vid denna tid i så fall. = Då skulle jag kunna flytta, alla tjänar på det. Eller hur!?

Älskar er puckobarn ändå. Puss på er!
Wilma, 8 år


Hanna, 11 år.

Alla bilder är från 2010.

Katthemmet

Idag var det julmarknad på katthemmet vid telefonplan. Så det blev en tripp ner med pojkvännen och den minsta lillasyrran för att se vad dom hade att bjuda på. Mycket cupcakes och lite katten tyvärr. Men vi kom iaf hem med dessa två vykort och två julklappar.

Efter katthemmet tog vi bilen till MQ outlet och köpte lite mer julklappar och sen avslutade vi kvällen med en snabbis förbi huset och sen blev det middag på Pizzeria Långbro.

Dag 05 / vad är kärlek?

För mig så handlar kärlek inte bara om att ha en pojkvän och en familj, utan det är så mycket mer runt omkring. Det behöver inte vara så stort som vissa tror utan det räcker med kanske ett ord eller en bild. Denna dag kommer jag att bjuda på en enda bild som betyder hur mycket som helst för mig. Detta är kärlek för mig.

Bilder säger mer än tusen ord.


Detta diplom fick jag av mina fotbollsflickor i lördags.
Jag blev så himla glad och varm i kroppen. Ni är bäst, all kärlek till er!

Dag 04 / det här åt jag idag


Är det bara jag som ser att det jordgubbarna ska bilda talet 40?..

Idag firar vi mamma. Martin är här, mormor och morfar är här och Tobias (mammas bror). Förrätten bjöd på kycklig i härlig sås med hasselbackspotatis till. Kanske inte det godaste enligt mig, men det funkade.

Efterrätten blir det klassiska. Tårta, kakor och kaffe. Fast jag föredrar saft eller choklad. Sen så är självklart Milan matchen på, på tvn. Annars så är denna lördag en lugn lördag. Imorgon blir det där emot andra bullar.

Yes, I would die for you baby


Bruno Mars - Grenade

H&M


349kr.

Dag 03 / mina föräldrar

Först och främst vill jag ägna denna dag till min älskade mamma. Denna dag är din och bara din. 40 år står det i kalendern och så sant som det är sagt och skrivet stämmer det. Min lilla söta mamma blir hela 40 bast idag. 3 december 2010. Vilken jävla grej!

Du är bäst och jag älskar dig med hela mitt hjärta.

Min pappa ska vi inte heller glömma bort att nämna. Han var som sagt min största idol när jag var mindre, efter Henke Larsson d.v.s. Han är hela 46 år gammal men ändå så ung i sin livsstil. Jag tror att hans hjärna tror att han fortfarande är tonåring. Då är jag allvarlig.

Älskar dig också.

Jag är en blandning av er två. En riktigt bra blandning måste jag säga.

DÅTID

Min mamma när hon var liten


Mamma och pappa för riktigt länge sedan. Innan jag fanns tror jag.


Mamma 18/19 år.


Pappa, ingen aning hur gammal han var.

NUTID

Danmark 2009


Östersjön, Öland 2010
Martin, mamma och pappa

Dag 02 / min första kärlek

Jag väljer att låta min första största kärlek att skriva detta inlägg. Enjoy!

Snart har det gått 10 helt underbara månader med min älskling, 10 månader som kommer bli mycket, mycket mer.
Att få vara med dig är som en dröm, en dröm som jag aldrig vill ska ta slut.
Det finns inget som gör mig så lycklig som att få vara med dig och jag skulle aldrig kunna leva utan dig.
Jag älskar dig gullipluttis.


Dag 01 / om mig

Flicka, pojkflika, kort, 19 jord snurr, busig, galet kär, party, smart när det gäller, älskar fotboll, fotbollsdomare.

Med dessa tio ord så borde ni bilda någon sorts bild av mig framför er just nu. Jag hoppas att jag ser lika bra ut i era ögon som i mina. Nu ska jag berätta en liten historia för er om denna lilla flicka som slutade upp som mig. Precis just mig, jag som sitter här just nu och skriver.

Flicka, kanske egentligen inte om jag tänker efter. Det ända som är flicka med mig är mitt kön, mitt långa och fina hår och ibland när jag är på fest. Men annars trivs jag i jeans, keps och träningskläder.

Pojkflicka, min pappa ville ha en son. Men han fick nöja sig med mig och mina två andra systrar några år senare. Men allt började självklart med mig. Jag hade inte rosa klänningar på mig som alla andra, jag hade jeans och jeans jacka och självklart kepsen bak och fram. Precis som pappa hade. Ville helst ha öl i nappflaskan och sparka boll var jag än gick. Fick även en självgående leksaks-motorcykel när jag fyllde (?) år. Självklart var den gul och hade tuta.

Kort, tyvärr måste jag lägga den skulden på mina gener. Visst hade jag inte klagat på några cm till men man vill ju vara unik. Inte lika lång som resten av befolkning. Alla vet vem jag är och om jag hade varit som alla andra hade jag bara varit en i mängden, precis som dom. Jag är mycket nöjd!

19 jordsnurr, jag föddes år 1991 den 24 maj på BB. Precis som de flesta andra. Jag var det enda barnet fram tills att jag blev åtta år gammal så Hanna var tvungen att komma in i bilden och sno all uppmärksamhet. Helt plötsligt var jag tvungen att dela med mig av min mamma och pappa.. Två år senare efter det så var allt kört. Då kom pucko nr 2 in i bilden, Wilma och helt plötsligt blev min mamma, mamma till två till. Jävla skit.

Busig, föddes jag som. Som "Emil i lönneberga" har jag haft mina goda tider. Tyvärr är dessa över nu när man kommit in i vuxenlivet men det skadar aldrig att ta igen busigheten då och då. Det ligger i blodet.

Galet kär, för första gången på riktigt och inte i en idiot. Grattis älskling. Tack för att du finns och lyser upp min vardag som aldrig förr. Trodde aldrig jag skulle få dig på kroken Martin Nordfors. L O V E

Party, kan jag kanske stryka vid denna tid. Har gått över till förhållande sidan av livet och håller mig lugn. Men en drick lite då och då skadar ingen. Men jag ska erkänna att jag saknar den tiden så vi var ute onsdag, fredag och lördag och bara festade sönder. Men en dag växer man upp.

Smart när det gäller, jag kan det du aldrig anar att jag kan. Ibland händer det och allt mer nu för tiden.

Älskar fotboll, behöver jag säga så mycket mer? Haha... BLACK AT HEART.

Fotbollsdomare, älskar det jag gör och att jag får uppskattning för det jag gör. Att jag fick pris gör mig unik, precis så som jag vill ha det. Nästa mål är att avancera.
trettio dagar

Denna lista finns överallt just nu. Känner att det är dags att jag tar itur med denna just idag, den första december 2010. Då borde jag hinna klar precis sådär innan nyår. Peeerfekt! Börjar från och med nu och försöker att uppdatera dagligen i 30 dagar framåt. Får se hur detta kommer att sluta...

Dag 01
Om mig
Dag 02Min första kärlek
Dag 03Mina föräldrar
Dag 04Det här åt jag idag
Dag 05Vad är kärlek?
Dag 06Mina syskon
Dag 07I min handväska
Dag 08Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Bästa film / tv-serie
Dag 15 – Min dröm
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0