Innebandy DM

17 januari 2008. Grattis till Emelies och Granis Wilma som fyller 1 år idag. Kommer verkligen ihåg när Wilma föddes. Kan inte fatta att det var ett år sen nu. Att hon har blivit så stor och tagit sina första steg osv. :)
Aja men imorgon så fyller även min Wilma år. Fast hon är en mycket större flicka som fyller hela 6år och börjar skolan efter sommaren. Så ännu en Jannerstad/Rönnerstedtare till Västbergaskolan. Snacka om att dom kommer få ett helvete :) haha ^^ Imorgon så fyller även två av mina föredetta kompisar år. Jocke och Gurra, saknar verkligen den lilla tiden vi hade tillsammans. Det var verkligen synd att den gick i spillo. Grattis i förskott till er iaf, ni är saknade <3


Lilla Wilma - Min Wilma - Gurra och Jocke

Idag så var det även skol DM för våran del. Skönt att äntligen få spela lite riktiga matcher (även om jag satt på sidan och tittade på (A)). Vi kom dit med tankarna att vi verkligen skulle åka på storstryk. Men vi klarade oss ganska bra fan! Första matchen vann vi med 4-3, och andra matchen så förlorade vi med 6-4. Andra matchen var mot föra årets vinnare så den var jävligt tuff! Stod 4-4 när det bara var 2-3 minuter kvar, men dom pallade inte trycket. Väldigt synd där! ;) Men duktiga var ni iaf :):)

Men i stor del så går mitt liv mycket bra. Allt är frid och fröjd nästan. Förutom att jag just nu för tillfället är skadad i mitt vänstra ben (knä?). Fick nått fel i början av veckan på träninge, men jag forsatte spela iaf. I tisdags gick jag på kryckor och resten av dagarna så har jag haltat mig fram, eftersom jag inte pallade ta kryckorna för mina händer var helt döda:S. Men tränade igår, vilket jag inte skulle ha gjort. Har bara fått ännu mer ont i benet ..
På söndag så är det min första match med Sköndal (träningsmatch). Jag hoppas verkligen att det går lika bra som det gick på träningen i går.

+ att jag har fått min digitalkamera nu och så köpte vi WII* på köpet + spel :) JAG ÄR GRYYYM PÅ BOWLING :)

Hur synd är det om mig egentligen?:O

- Haha inte ett jävla dugg! ;)

image549
Vill du också göra testet?
http://www.voolife.com/games/quizz/

You'r going to miss me when I'm gone

Sitter här i min ensamhet och lyssna på min ny inlagda musik på iTunes. Haha skulle inte förvåna dig om jag säger att jag sitter här och sjunger med också ;)? Aja men mitt skrivade blir bara värre och värre, men jag har helt enkelt inte lust och skriva, även om jag har miljoner saker att prata eller skriva om.. Skumt det där..
Men idag så har jag vart väldrigt fet av mig. Och det är inte slut än. Började med att jag inte åt någon frukost utan bara stacka iväg till matchen i Huddige. Synd att vi förlorade med 3-1 men dom spelade hockey inte innebandy^o)! Aja men sen så åkte jag med familjen till IKEA för att köpa ett par skåp/hyllor till hallen och såklart IKEAS goda äppelkaka. Det är fan ett måste när man är där. Så äppelkaka framför tv,n med mamma blir det ikväll för min del. Men efter IKEA så var jag tvungen att äta på Mcdonalds också. USCH VAD TJOCK JAG KÄNNER MIG NU! Och igår så satt jag och Matilda och åt godis också. Men mamma tvingade i mig det, eftersom hon inte ville äta allt själv (A).

Aja men imorgon så ska jag egentligen åka skridskor med innebandyn + 2, 3orna .. BLÄ. Jag tror jag ligger hemma och sover istället för att skämma ut mig på isen (A) hahahaha ^^ Fast har inte bestämt mig än :) ^^
Idag så köpte jag äntligen en AIK match tröja (säsongen 2006). Har länge velat ha en man har inte orkat åka in och köpa en. Men hittade en som var på REA idag också, så då var det bara att köpa den såklart! Sitter i den just nu, grymt snygg ;)

Men nu har jag annat för mig. PYZZ

Den vecka förändrade allt

(skriver sen)

Ett nytt liv

Äntligen så har jag tagit steget mot förändringar och hopp om annat. Har inte precis vågat eller velat förut, men nu är tiden inne med nytt år och allt. Det är mycket stora saker som har hänt i mitt liv tycker jag. Kanske inte så märkvärde om man inte känner mig riktigt bra, men ändå stora saker!
Jag har b.la slutat med ALLT onyttigt. Ingen läsk, chip, godis eller kakor. Usch, fy och blää på fett (: Jag har nämligen bestämmt mig för att gå ner 10kg i vikt. EN SKIT STOR SAK! Många som verkligen känner mig tror aldrig att jag kommer klara mig utan desa godsaker som har vart min vardag innan. Men så sant som det är sagt så har jag hållt det i 9 hela och lååånga dagar. Helt otroligt verkligen!
Och då när man ska gå ner så kan man ju inte bara sluta med det onyttiga för att klara det, utan man måste även äta regelbundet och röra på sig ordentligt. Vilket jag också har börjat göra enu mer nu än förr. Jag har ju alltid tränat, men nu har jag äntligen börjat i ett nytt innebandylag. Sköndals IK F91. Dom är verkligen en härligt grupp och träna med. Dom är intresserade av spelat och är trevliga som bara den. Haha om man jämför det med mitt gammla lag så är det rena drömmen. + att det går bra för dom i serien också!

Jag har också börjat med att äta frukost, lunch, mellanmål och middag. Helt otroligt att jag klarar av det, trodde aldrig att jag skulle kunna äta kl 7-8 på morgonen. Men vafan jag ska verkligen gå ner till sommaren och bli grymt mycket mer sexigare och snyggare än vad jag redan är ;) haha ^^

Nu är det bara kärleken och Jobbet som saknas sen så har jag allt jag behöver för att klara mig själv och verkligen börjat ett riktigt liv. Fast kärleken är någonting som jag väntar mer en lååångt tag. Jag tror inte att jag är reda liksom, efter allt med David och alla andra som har vart där emellan. Jag klarar mig själv just nu tycker jag. Vill bara kunna tänka på mig själv och göra det jag verkligen vill. Har upptäckt att livet kan vara kul om man gör nått åt det, YEEEEEY (8)..

Så nytt liv för mig iår, bara att hoppas på det bästa. Lär inte skriva så mycket nu på ett tag. Har mycket att hålla koll på och få gjort just nu. PUSSOCHHEJ

image546 image547 image548

Grattis Daniel 16år

image544 image545
Grattis på den stooora dagen sötnos :) Hoppas att du har en super duper dag <33
(hah, oväntade bilder aight? ;D Glömmer aldrig hollands resan)

Charlotte Kalla vinner Tour de Ski (!)

Det är bara att gratta Charlotte kalla till en mycket värd seger i Tour de ski. Det förtjänar hon verkligen. Det var nästan väntat att hon skulle ta hem detta, det ända vi behövde göra var att sitta och vänta. I hennes form och kämarglädje så tog hon såklart också hem segern över Finskan. Vilket härligt lopp alltså. Speciellt i alla uppförsbackar som hon verkligen kämpade i. Det sägs ju att det är hennes övertag, i backarna.
Men HEJA SVERIGE!

image543
Guld i Längdskidor

Junior VM

image542
Kanada avgjorde finalen på sudden death. Fyfan vilken spännande final. Efter bara första perioden så leder Kanada med 2-0. Men Sverige står emot och börjat med att kvitera med 2-1 i början av tredje perioden och i precis slutet av hela matchen så klämmer dom in 2-2 målet, vilket innebär sudden death. Usch, usch och usch vad jag hatar det. Så jävla orättvist. Jag trodde verkligen att Sverige skulle vinna. Aja men silver är ju inte så dumt det heller. Riktigt bra kämpat iaf!

Winter games hela dagen

Så, nu har Winter games börjat. Innebandy förstås. Såklart så är jag inte med eftersom att jag fortf. inte spelar i något lag. Men nu har jag äntligen börjat söka efter lag igen. Hoppas på det bästa fan, börjar bli tråkigt och bara sitta hemma och inte träna. + att det är ju lov nu, vilket innebär ingen innebandy alls för min del :(.
Men jag är ju inte på Winter games bara för att hänga runt och spana på killar som en liten fjortis flicka. Nejnej, jag är där för att titta på mina älskade pojkar Kinell och Robin. Det går faktist ganska bra för dom. Har vunnit två och förlorat en mo AIK då förstås. Men dom har redan vunnit hela gruppen och gått vidare. Imorgon så har dom det Finska laget kvar, vilket blir ganska lätt för dom att slå. Dom ligger sist...
Deras match börjar kl. 08:00.. SUCK! Och om dom går vidare (vilket dom lär göra) så ska dom spela match igen kl 12:00 och om dom vinner den så är dom i final. Finalen spelas som alltid i Västertorpshallen kl 17:00. Vi får ju hoppas på det bästa. HEJA ROSERSBERG!

Men nu är jag äntligen hemma ifrån Liljeholms hallen. Hade Philip med mig hem en studn bara för att prata lite, vi har ju inte träffats på ett tag så det finns ju ganska mycket att prata om. Han gick väl för ca 5-10 min sen. Han är säkert redan hemma och myser eftersom han tog 'bilen' hit.. Jag vill också ha en sådan :D
Nu ska jag kolla på film med mamma och pappa igen. GOD NATT!

I am Legend

Robert Neville är en lysande vetenskapsman, som kommer till korta när ett fruktansvärt virus sprids utan att kunna vare sig stoppas eller botas. Neville, som visar sig vara immun, blir den sista överlevande människan i New York City, kanske även i världen. Helt ensam är han inte förstås... han delar tillvaron med "de infekterade", pestens offer, som har förvandlats till kannibalistiska varelser som endast lever i mörker och som hungrigt slukar allt och alla som kommer i deras väg.

I tre års tid har Neville lärt sig att söka mat och andra livsnödvändigheter på dagtid samt troget sända radiomeddelanden i ett desperat hopp om att hitta andra överlevande. Samtidigt smyger "de infekterade" i skuggorna och väntar in den dag Neville, mänsklighetens sista hopp, gör ett enda litet misstag. Neville fortsätter att söka ett botemedel och grundar all sin forskning på sitt eget immuna blod. Men tiden är knapp och hans blod är något som "de infekterade" hungrar efter.



Jag har själv sätt den och tycker att den är grymt bra. Helt klart en 4½ / 5.
Den är absolut ett måste för mig att se!
Bio premiär 25/12008

du vet dagen efter..

Igår så var det ju bakis dagen. Alla är hemma och sover eller sitter framför datorn tv och helt enkelt bara chillar. Man är helt sliten efter nyårsafton. Jo jag var också ganska sliten. Tror att jag vaknade runt 3-4 och hade jätteont i huvudet. Familjen skulle dra på bio precis då så jag hängde med bara för att liksom umgås lite. Vi såg Bee Movie, FYFAN VAD DEN SÖG. Eller alltså den var helt okej, men ändå fett usch. Precis som alla andra filmer, fast typ mindre action .. helt sajk. Hur som helst så får den bara en 2/5. Inte ett dugg mer.

När vi kom hem så blev det Wok till middag. Trodde att det skulle vara godare än vad det var. Men men.. Sen på kvällen så blev det en annan ny film med mamma och pappa framför tv soffan i vardagsrummet, The Heartbreak Kid. Jag trodde faktist att den skulle vara mycket bättre än vad den var också. Visst hade den humor och lite kärlek, men vafan jag ville ändå ha någonting mer... Aja men den får iaf en 3½/5 :D

Men nu tror jag faktist att jag ska ränsa lite i mina lådor och hyllor. Har för mycket kläder som jag inte ens använder. Hejhej

image540 image541

Min nyårsafton

Med några få ord sådär så kan jag ju sammanfatta min kväll med många blandade känslor. Det händer både saker som inte skulle ha hänt och saker som verkligen skulle ha hänt. Jag kommer inte nämna vad som har hänt med vilka, eftersom det är upp till dom själva att stå för. Hahah ^^ Själv så gjorde jag dock inte bort mig.. (vad jag nu mins^^)
image538
Bilden är tagen på fyllan. Klaga inte!

Men dag började med att jag vaknade upp hemma hos Matilda runt kl 1. Sen var det full fart med familjen till heron city för att handla nyårs maten och blandning till det mesta. Sen var det bara att åka hem för att börja städa. Inte för att jag städade så mycket, men fick iaf. ordning på mitt rum och min toalett. Jag är mycket stolt över det jag kunde åstakomma. Synd att klaga ;)
Matilda kom till mig runt halv 7 - 7 färdig sminkad och fin som alltid. Själv så var jag också klar för utgång men hade mat kvar att äta. Annars skulle jag nog inte ha överlevt kvällen hel och glad. Men när jag väl hade käkat klart så fick vi snabbt springa iväg ner till tunnelbanan för att hinna till mariatorget i tid och träffa Fredrik och Simon. Men vi missade den precis.. Och när vi väl var framme så gick vi va på helt fel sida. Kvällen började alltså inte bra, haha ^^..

Sen när vi väl kom till Sandra på förkrök så lugnade allt ner sig. Det blev lite chill med dricka och nya kamrater. Alltid lika trevligt. Sen så kom det bara mer och mer folk som sedan stack igen efter 5 - 10 min.. Riktigt tråkiga killar.. Sånna borde inte ens få finnas tycker jag, fan DÖ!
Aja men för kröket var lyckat och vi drog oss väl där ifrån runt halv 11 - 11 för att möta Jakob, Simon G, David, Matti(?), Linn och Nathalie. Vi mötte dom vid åsenskolan för att sedan ta en promenad till Telefonplan för att smälla smällare vid 12 slaget. Jag och Matilda hade verkligen hoppats på att få vara vid Slussen på 12 slaget, men icke sa nicke.. Det får väl bli nästa år, som vanligt .. Jag har alltid missat det!

Men kvällens slut blev iaf lyckad. Och vi slutade upp med ett par riktiga rackare. En ändå så lyckad kväll. Fast jag hade verlat festat lite mera iaf. Men det får bli nästa år;)
Men det som var nytt för iår var iaf Champangne vid 12 slaget, vilket var riktigt gott och kul. WOHO!

image539
*The Girls*

RSS 2.0