Byte av header

Eftersom alla bara klagar på min "för somriga" header så byter jag nu till en ännu bättre. Har som sagt inte hunnit tagit någon riktigt höst bild så just nu får det vara lite AIK. Tycker jag passar perfekt. Inte sant?;)

Men tro inte att detta bara är någon AIK blogg. Även fast det rör sig mycket om AIK, haha!

Pinsamt bajen!

Den här dagen har vart rätt så lugn. Allt gick bra hos tandläkaren, att byta fyllningen i hålet var inget problem och att slippa skolan var bara skönt. Blev som sagt ett liten shopping runda i stan också med mamma och pappa. Vi avslutade äventyret med brownie och glass. Super bra i kylan.....

Kvällen har vart allt annat än lugn. Tror aldrig att jag har löpt så mycket som jag gjorde i kväll. Hade två slutspels matcher på Farsta IP, F13. Och när det är slutspel så gäller det att visa vem som bestämmer. Båda matcherna gick sjukt bra på planen men under sista matchen så var jag nära på att visa bort hela bajens publik. Det satt alltså föräldrar till 12åriga tjejer (eftersom bajen alltid spelar i en ålders klass högre) och dömde mig så fort jag blåste till andra laget. Dom hade inte en aning om vad dom höll på med. Satt bara och skrek utav den på läktaren hela matchen igenom. Det är som att jag skulle komma till deras arbetsplats och skrika på dom så fort dom gör minsta fel som jag inte gillar. HALLÅ!? jag försöker liksom göra mitt jobb här. Så jävla patetiskt. VÄX UPP, PINSAMA BAJEN!

Tyvärr så vann bajen med 4-0...

Nu kör vi tjejer!

Har äntligen köpt ett roligt spel som vi kan köra på våra kvällar, middagar eller fester nu. Intim heter det och innehåller grymt roligare och intima frågor som man kanske inte alltid vill svara på.
Sen när jag ändå var i stan så passade jag på att köpa lite nya saker till håret och även ett par leggings med dragkedjor på. Super snygga nu till hösten!


Intim 149kr (tror jag) från Designtorget
Resten från H&M.

Jag hatar finnar!

Jag hatar både dom som är från Finland och dom man får i ansiktet som ungdom! Hah *DRIVER*
Det är inte fint någonstans och jag tror inte att någon vill ha dom. NI ÄR INTE VÄLKOMMNA!

Hur som helst så är det därför viktigt för mig vad jag använder i ansiktet. Har lyckats ganska så bra med att få dom att inte komma tillbaka eller dyka upp.

Jag har slutat med all slags choklad (äter bara lakris) och tvättar mitt ansikte varje dag med speciella medel. Igår så hittade jag en ny tvål som gör huden mjuk, tar bort allt smuts och även make up. Finns ju ingen bättre!?
Sen köpta jag min vanliga ansiktes kräm. Gör min hud bebis len.

Finns på apoteket. Rekommenderar den verkligen. Finns även för killar!


Wake me up before you go go

Klev precis upp ur min sköna säng. Kan ju inte påstå att jag får mycket plats i den under natten men skön är den iaf. Kanske dags att låsa dörren så man slipper att hela djurparken också ska sova i samma säng och nästan PÅ mig!?.. Men jag har ju mitt bamse täcke som hjälper mig att sparka bort dom i sömnen..
Så här ser det nästan alltid ut när jag vaknar varje morgon:


Mysigt va?!

Idag är det tajm för tandläkaren kl: 13:00.
Ska bara dammsuga hela lägenheten först och äta frukost. Hoppas dom inte dödar min
mun senare bara så jag blir helt förlamad i ena sidan av ansiktet. Haha!

SEN NÄR JAG KOMMER HEM SÅ SKA JAG ÄNDRA MIN HEADER!!!!

Ledig imorgon

Blir att åka tillbaka till tandläkaren för min del imorgon. Måste laga mitt gamla hål eftersom det ger mig ilningar i tänderna varje gång jag äter eller dricker. HAHAH, nu lät det exakt som på reklamen!!
För första gången så tajmar tandläkar tiden exakt med skolan också. Min tandis tid är 13:00 och eftersom dom ska laga ett hål så lär det ta ett tag, vi säger ca 1 timme.
Första lektionen i skolan börjar 12:20 = jag hinner aldrig till tandis om jag går på den. Andra lektionen börjar 13:35 = då sitter jag i tandläkar-stolen fortfarande...

Kan inte bli mycket bättre än såhär!
Får se vad jag ska göra av morgon dagen. Har ju trots allt två sextondels final matcher på kvällen. Två st F13 på Farsta IP. Hoppas på det bästa. Ska göra mitt bästa också!


Passade även på att köpa match biljetter till Svenska cup finalen eftersom årskorten inte funkar och även till bajen derbyt när jag var i stan. Nu är jag redo och klar inför guld och seger! HIT ME

Men på söndag är det Elfsborg som ska krossas!

Gratis bio!?

Det blev aldrig någon innebandy träning för min del. Istället så förlängde jag fikat med min vän och sen när det blev lite mörkare och mindre folk så bestämde vi oss för att förlänga/avsluta kvällen med bio. Perfekt!
Det fick bli den "nya" skräck filmen The Final Destination 3D. Har ju sätt alla de tidigare filmerna så jag visste på ett ungefär vad filmen skulle gå ut på.

Men helt plötsligt mitt i en spännande scen så bara dör bilden men ljudet forsätter. Man ba: WHAAAT!?!? Eftersom vi inte kunde göra så mycket inuti biosalongen så var det bara att sitta och vänta på att bilden skulle komma tillbaka. Efter ca 5 minuter får vi även veta att vi får en ny biobiljett för besväret så det blev helt enkelt en gratis bio för våran del.
Till slut så startde filmen igen och vi fick se klart slutet i våra sexiga 3D glasögon. Mjaauu!


Hah!


Omgjord av mig..

Studiebidrag imorgon!!

ÄNTLIGEN! Ett ganska så efterlängtat studiebidrag för min del. Eftersom jag är skyldig mamma 3500 kr så kanske det är dags att betala tillbaka så snabbt som möjligt så jag kan ha lite kul för pengarna.
Sen är det studentskiva som ska betalas och match biljetter som ska köpas. Har en hel del pengar som behöver spenderas tyvärr.
Men har ju två matcher i morgon och två matcher på söndag. Sen har jag även en cup att döma nästa helg. Så pengar har jag alltid. Men eftersom jag är så bra på att spendera allt så har jag aldrig mycket på samma gång.. Där är problemet!

Idag är det andra bullar som gäller:


FLAVIO 2-0

Tror inte jag behöver skriva så mycket mer än ett citat från Metro imorse:

"AIK-mittfältaren Dulee Johnson hade behövt en bättre väckarklocka för att få spela derbyt. Djurgården hade nog behövt elva väckarklockor för att ha en chans i gårdagens match."

Nu är det bara Bajen kvar att slå sen har vi full pott på alla Derbyn för i år.
DET BÖRJAR LUKTA GULD..


DERBY IKVÄLL!

AIK - DIF 19:00 Råsunda
Sjääälvklart så är man där och hejar sitt AIK till guld och samtidigt DIF till superettan.
Kommer nog bli en riktigt bra match och nu när det är super fint väder så finns det ju inget bättre än fotboll och AIK.

Hoppas på mycket folk ikväll. BE THERE!
Hörs ikväll, ska dra in till Solna redan nu och ta några öl.


Skön bild av Aftonbladet.
Dulee petad inför derbyt för att han försov sig på träningen. SKÖN STAJL.
En aning kul, hahaha! Men kämpa på Dulee. Köp dig en AIK väckarklocka så löser den alla dina sömn problem.

Bilder från Pilot sthlm (igår)

Gårdagens utgång blev riktigt lyckad tycker jag. Fick träffa alla söta flickor och massvis med nya som var riktigt trevliga. Hoppas på att få se er snart igen gullungar!

Pilot sthlm var ett super bra ställe, där tror jag att jag kommer bli hängande ett kvar ett tag till om jag känner mig själv rätt. Lagom stort och bra musik för en gångs skull. Mycket viktigt att det är bra musik som man verkligen KAN dansa till och inte bara stå där och skaka på rumpan.

Eftersom jag vart så jävla full i fredags så höll jag mig borta från alkoholen igår. Kändes för en gångs skull bra. Sen att jag lyckades var ju bara så jävla bra. Är stolt över mig själv.
Träffade även lite gamla vänner (som vanligt) och självklart så hittade jag mitt lilla födelsedagsbarn och fick massvis med pussar av min söta och 18åriga fru. LOVE YOU!


Och sjääälvklart så är tungen med på alla bilder här också..
Fråga mig fan inte varför........





Svettig Natalie efter mycket dans^^

Bilder från i Fredags







Tungan är med heeela tiden..

TAAGGA TILL!

OOOOM DET BLIR FEST IKVÄLL! NU KÖR VI!
Match kl 09:00 imorgon bitti... skit samma, elläh!?

BÄÄÄÄÄSTA LÅTEEEN ATT TAGGAA TILL!!!

David Guetta feat. Kelly Rowland - When Love Takes Over

Pilot sthlm ikväll eller inte?!

Ikväll ska jag ut för att fira min älskade fru för efter 12 slaget så blir hon en stor flicka som oss andra. Bättre sent än aldrig! Men eftersom att jag är så jävla bakis och mår fortfarande super dåligt så börjar jag nu tveka på kvällens planer. Skulle även ut med Helena, Matilda, Nathalie och några till vilket säkert skulle bli super kul. Har ju inte träffat mina BFF på ett bra tag nu. Men som sagt.. Orkar min kropp eller inte?!..
Vi ska mötas 21:45 utanför Åhlens så jag har ju ett tag på mig att välja. Men duschen blir det hur som helst iaf.


Kärleksbrev

Har helt glömt att visa mitt söta kärleksbrev som jag fick av ett par tyskar från Norway Cup.
Den låg in snurrad i mitt täcke sista kvällen när jag kom upp och skulle lägga mig. Kanske inte det mest romantiska pappret att skriva på men hur j*vla gulligt som helst.

Det roligaste med hela brevet är deras uuusla försöka till svenska som istället är en blandning av danska, svenska och tyska. Haha!
Sweet!

(har censuerat deras nr som jag såklart fick..)


SKJUT MIG!

Jag är så jävla baaaaakis.
Finns inget värre än att vakna upp dagen efter och känna att man bara vill försvinna.
Att spy på klubben är inte heller det roligaste. Men som tur var så hann jag till toaletten.
Kvällen slutade alldeles för tidigt också eftersom jag blev för full.
Att blanda, öl, cider och vodka är det sämsta man kan göra!

Men annars hade jag grymt kul igår kväll. Synd bara att Alex aldrig kom in p.g.a personliga skäl. Vi får festa tillsammans hela vägen ut någon annan gång. Hoppas ni löste allt.

(inga bilder är värda att visa just nu.)

Segertåget

"o beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado."
"o beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado."


Kan inte sluta sjunga på den här texten. Även fast jag inte ens kan uttala det så sjunger jag ändå. Grymt bra låt att tagga till inför kvällen äventyr.

Hittade lite gamla bilder på mobilen som jag just la in.
Bjuder på mig och min söta syster. Visst är vi lika!?




Ny tatoo

Jag har funderat länge på att göra en till tatuering och jag vet vad den ska stå för men jag vet inte vilken logga/bild jag ska ha bara. Vet även vart jag vill sätta den också, men jag behöver lite hjälp att välja rätt. Så säg vilken du tycker att jag ska göra och hur den ska sitta.

Äkta kärlek


FRIIDAY

Löning idag för alla som har ett riktigt jobb. Vi andra får väl le och vänta på våra 1050 kr från studie bidraget. Fast jag får ju pengar varje helg så jag ska inte gnäla över mitt "oriktiga" jobb.

Ikväll får jag bara inte missa idol! Slutade ju så jobbigt spännade igår kväll att jag bara måste se det idag. Smarta små jävlar på att locka tittare.. Sen direkt efter det blir det förmodligen utgång. Inte med dom vanliga flickorna faktiskt utan med Alex och hans vänner. Behöver lite variation ibland.

Tog även skolfoto idag. Gjorde ju aldrig det när vi väl hade det eftersom jag tvekade på om jag verkligen ville. Men sen kom jag och tänka på att jag har ju haft ett kort varje år sedan jag föddes, så det är ju ett måste. Därför blev det omfotografering imorse. Han behövde bara ta ett kort och sen var jag klar. Hoppas att det blev bra nu bara..


Förra årets skolfoto..

Sexy Bitch!

Bjuder på sommarens låt!


Torsdag

Hade en lång skoldag idag. En alldeles för lång för min smak. Men självklart så klarade jag av den och gjorde bra ifrån mig från början till slut.
Började skol-morgonen med BGM + kladdkaka och avslutade den med bara en timmes Engelska C. Min allra första engelska C också. Har någ aldrig vart så förvirrad på en lektion som på den lektionen.. Sjuuukt!

Precis efter skolan när jag kliver in genom dörren runt 16:40 så ringer Tobias och säger att maten hos mormor och morfar blir tidig eftersom vi ska hinna se matchen (Helsingborg - AIK). Så det blev bara till att gå in, byta till en varmare jacka, hämta hjälmen och nyckeln för att ta moppen till Älvsjö. Där bjöd dom mig på en riktigt god middag och lite popcorn till efterrätt. Mums!

Efter matchen som tyvärr slutade 3-2 till Helsingborg även fast AIK var riktigt vassa på slutet så åkte jag upp till Kinells pappa för att kolla på IDOL. Ställde moppen lite snyggt utanför och gick upp och drack cola (som jag aaldrig dricker annars!..).
Direkt efter IDOL så bar det hemåt till min sköna säng som jag nu ligger i.
Alltså en vädligt stressad liten Torsdag för min del. Missade även min innebandy träning p.g.a AIK matchen. Men det är de fan värt!

Jag och Kinell leker med min nya dator i skolan idag.

My beautiful animals

Detta är vad jag får ligga med varje kväll jag kommer hem.
Inte nog med att han ligger och tar mycket plats, han ska även ligga mitt i sängen!..

 

Sen har vi min lilla tattar katt. (tur att det inte är mitt smör han tafsar i)
Sune är alltid på hugget så fort man råkar lämna någonting framme på vilket bord eller vilken diskbänk som helst. Men han är så söt och gosig ändå. Delar även säng med honom också...



PLUGG(!)

Så här ser det ut på mitt skrivbord just nu (nörd som jag är). Jag kan inte komma undan det eländiga pluggandet. Har för mycket att ta hand om. Har lagt för mycket åt sidan tidigare så nu är det bara att ta itur med skiten innan det börjar bli riktigt allvarligt. Tråkigare än så här kan det fan inte bli...


Morgonen gick iaf åt till att kolla på en film med familjen. Lite mysigt så där med gemensam frukost i vardagsrummet. Sen så kan man ju inte bli sur heller när man ser att man hade mer pengar på konton än vad man trodde. JIPPI! :D haha

 

(ena bilden visar även hur mitt schema ser ut denna vecka i färger. Inte så tajt som det brukar som sagt. Skönt!)

 

Förklaring till färgerna:

Gult: AIK

Rosa: Träning

Blått: Speciella skolgrejer

Grönt: Fotbolls matcher som jag ska döma

Orange: Födelsedagar / möten med vänner / planerad utgång


Ny bärbar

Sitter och skriver på min nya mini bärbara just nu. Sjuukt jobbigt att träffa alla tangenter rätt eftersom att dom är så pass små. Jag är ju van med en aning större bärbar. Men en ny och liten dator var precis vad jag behövde så du är lika älskad ändå.
Perfekt till att ta med på semestern, på stan, till skolan och vart jag nu ska på äventyr.
Jag är super nöjd! This is my new love:


Packard Pell Dot S

Nu är jag super duper fattig...

GNAGETS DAG!

Fotboll: AIK - Örgryte 3-0
Hockey: Örebro - AIK 1-5
Innebandy: Balrog - AIK 3-15

VINST I ALLA TRE SPORTERNA, det kan fan inte bli bättre! Underbart
"VI VINNER GULDET OCH DJURGÅRN ÅKER UR!!! (8)"


Vår kärlek dör aldrig <3

SHOPPING RUNDA

Istället för skola idag (som ända bara bestod av avstamp) så blev det en shopping runda i Skärholmen med mamma. Perfekt nu när jag hade köpförbud. Haha! Så detta fick jag med mig hem. Mååånga nya älsklingar kan jag berätta.


På Bilden:
Stövlar från DinSko 499kr
Hårlotion från H&M 49kr
Partyväska från Cubus 199kr
Kavaj från H&M 499kr
Resväskeband(?).. Acces 99kr

DAADAAA! Här är min nya reskompis. Snyggare kan man inte bli!
Vet att du är grymt avundsjuk just nu.
1299 kostade min nya vän från Acces.

This is hot and this is not!

Ny kategori idag. Nu jävlas ska vi hissa och dissa!
Vanligtvis kommer det bli tre HOT och en eller två NOT. Men det kan växla så det är bara att hänga med!
Kommer minst en varje vecka.



1. ALLSVENSKAN!
Du börjar dra ihop sig för SM-GULD och självklart så är AIK där uppe och bråkar om det. Fotbollen kan inte bli mer intressant än nu. Spännande matcher som kan sluta hur som helst, speciellt nu när det är två derbyn som väntar bakom hörnet.

2. STÖVLAR!
Nu när hösten börjar närma sig så finns det inget snyggare och skönare än ett par riktigt najsiga stövlar att bära. Passar till alla jeans och speciellt till leggings. En snygg kavaj och en stor halsduk skulle inte sitta fel upptill heller.

3. PLANERA STUDENTSKIVA!
Alla gör det och nästa år ser riktigt lovat ut. Tror jag har en hel månad full med studentskivor från dag till natt om jag skulle sätta ihop alla som man är bjuden till. År 2010 kommer att bli riktigt jävla oförglömligt. För er som inte planerat en studentskiva än så är det verkligen dags!!
Ni missar väl inte min 29 mars på Metro?



1. KÄNDISDJUNGELN!
VAFAAAN?!? Seriöst, sämre program får man ju för fan leta efter. Pinsamt att bara titta på det.. USCH!

STUDENSKIVA!



När: 29 mars 2010
Vart: Metro, Götgatan 93
Pris: Middag 350kr, Eftersläpp 120kr

Tema: Förmodligen "Bokstaven S"
GO WILD!

Vill du komma och inte redan är bjuden. Hör av dig!
Kommer bli världen studentskiva, tro mig!


V. 39

Sitter och fyller i min kalender. Har vart så upptagen och trött hela helgen att jag inte orkat så får ta allt nu istället. Det är mycket som sak fyllas i, i oliak färger osv..

Mina veckor ser ungefär likadana ut, men den här känns lite lugnare än det vanliga. Men det lär väl vända snabbt. Men bjuder iaf på en överblick över veckan som kommer.
Kan ju säga redan nu att det lär bli lite bloggande. Men jag jobbar på det! Höhö^^

Veckan utöver skolan:
Måndag: Knatteskola 17:30 - 18:30, AIK - Örgryte 19:00. Betyder att jag får springa till Solna..
Tisdag: Innebandy träning 18:00 - 20:00 Högdalshallen
Onsdag: Praktik i Västberga, ledig på eftermiddagen
Torsdag: Innebandy träning 18:00 - 19:30 Högdalshallen
Fredag: (tomt)
Lördag: F14 11:00, Utgång med frun + fler på kvällen! (hon fyller 18)
Söndag: P13 09:00 och P13 12:45, fotbolls träning 14:00 - 16:00
Som sagt så kan schemat fyllas på efter som. Lär få fler matcher i helgen, och då pratar vi innebandy inte att döma..

Skolveckan:


Dom kryssade lektionerna är de lektionerna som jag INTE har för er som inte förstår det...

Blööb

Har ingen lust att skriva någonting, men känner att jag måste göra mig hörd så alla vet att jag lever. Typiskt mig aight?!.. Såå istället för att skriva någonting jätteonödigt och tråkigt så lägger jag upp en bild på mig. Det kan ju liksom inte bli mycket bättre..

För övrigt så har jag inte vart ute och festat på hela helgen. Bra för att vara mig.
I fredags så hade jag besök av Marcus som hjälpte mig att vara barnvakt, och i går var jag hos en gammal vän och kollade på film och åt glass. Sen hade jag som vanligt mina matcher.. Tror att det är dom som döööödar mig. Därför jag inte orkar någonting när helgen är slut.

Grattis till DIF som vann sin första match efter huuuundra år med 4-1 mot BP. höhöhö!
Superettan nästa ändå tror jag. TYVÄRR


SLITEN!

Sådär nu har jag hunnit återhämta mig lite, men inte helt.

Kryssningen var lyckad och alla hade kul. Tror aldrig att jag sätt så många och fulla ungdomar på en båt eller över huvud taget. Allt var tillåtet och det gjorde bara saken roligare. Även fast jag hade det roligast. Höhö!
FULLT ÖS MEDVETSLÖS var det som vi följde. En fullare Kinell får man ju fan leta efter..

Jag och Adam däckade redan vid 1 slaget. Vi var så jävla borta och hade druckit en aning för mycket. Men efter ca två timmars sömn så var jag uppe på benen igen. Träffade självklart massa gamla vänner och det är ju alltid lika kul och se hur fulla dom är. Fanns både tårar och skratt med under resan och alla brände än jävla massa pengar, precis som det skulle vara.

Vi hade jävligt kul och jag ser fram emot "en gång till".
I DITT ANSIKTEEEE!!!


 


FIFTY FIFTY IKVÄLL!

Ikväll kör vi, ALL IN!!!!
Plats: Silja, Galaxy
Vilka: Jag + 6 boys. + 2000 ungdomar till!
Regler: Ingen får gå och lägga sig innan 10 imorgon! Ingen får gå ut på däck (då lär man väl dö..) Är man inte stup full under hela resan så betalar man alla resa när vi gått av båten!

NUUU KÖÖÖRRR VIIIII GRAPPAR!!!

Igår

Känner att min uppdatering var lite dålig igår så jag tänkte att jag kunde fulla i alla tomma rum idag istället!?

Hade inte så mycket tid att sätta mig ner och skriva blogg eftersom jag var uppe på benen hela tiden och kunde inte sitta still.
Tisdags kvällen spenderade jag med Kalle, The Girl Next Door och fotboll. Var trevligt att träffa honom efter vårt lilla bråk som vi hade där ett tag. Men nu är det fixat och vänner igen. Yey!

Igår morse så var han fortf. kvar så det blev frukost tillsammans med DNsport och frallor. Eftersom vi redan hade bestämt typ tre dagar innan att vi skulle ha träffats igår så körde vi bara på våra planer som vanligt. Han skulle följa med mig som stöd hos tandläkaren vilket han också gjorde. Hade inga hål eller några problem, ska nog bara vara lite duktigare på att borsta dom sa hon och köpa en el tandborste.

Sen blev det en tur till ringen för att äta Gyros. Precis som i Grekland. Snacka om att jag fick minnen tillbaka när jag satt där och åt (med fel person?) hah. Vart var Paulina liksom!? Men det var nästa lika gott som i Rhodos men för att vara Sverige så var det super gott. Kalle fick även smaka det för första gången och han älskade det precis som jag. BRA SKIT!


Gyros på Rhodos i Old Town

Efter att vi käkat så hade jag en aning bråttom hem eftersom jag skulle in till Globen och möta Modin och Rille för att gå på hockey. Säsongens första match och den var mellan AIK - Malmö Redhawks. Självklart så vann vi med 4-3 efter förlängning. Underbart, VI SKA TILLBAKA!
(Fick även med mig ett litet nr från kvällen. HAHAHA!)


Sean Kingston - Face Drop


Bilder från i lördags

Dum nog som jag är så glömde jag min kamera i Helenas väska när jag skulle hem i lördags. Så fick tillbaka den igår, men hade ingen tid att lägga upp bilderna då så istället så kommer dom igen. Enjoy!


Ge mig peeengar

Skulle jag ha massvis med pengar så skulle jag köpa allt med samma gång. Men just nu så finns det annat här i världen än att sitta och chansa på en lott så jag tar en sak i taget.
Det som jag vill ha just nu och måste ha just nu är:

  • En liten bärbar dator. Bra att ha till skolan!
  • Systemkamera.
  • Ny väska till skolan
  • Två par nya stövlar. Ett par svarta och ett par bruna.
  • Thailands resa i vinter. Det blir så av! (vart där förut, men vill dit igen!)
  • En egen lägenhet... Kanske lite längre fram?!

Innebandy med klubba?!

INTE MIN GREJ! Jag står i mål och där gör jag nytta. Haha
Eftersom det var kort med lärare idag så fick vi ett långt och onödigt arbetspass hela dagen. Så istället för att bara sitta och vänta på att klockan kunde bli tjugo över tre (då jag skulle möta Lucas) så spelade jag innebandy med Kinell och Robin.
Först blev vi utslängda av 08 basket för att dom hade träning i andra hallen. Vem fan bryr sig, vi störde ju inte dom precis...? Så istället blev det kaffekaka och vatten.
Sen körde vi igång med innebandy och höll på i ca 2 timmar och lekte med bollen. Men som sagt, att använda klubban är inte min starka sida. Jag hör hemma i mål!

Innan skolan så skippade jag även gymmet idag. Kände att jag inte orkade efter helgens 6 matcher. Blev istället en tur till stan för att köpa nya leggings, en skön halsduk och en ny skön tröja. Hann inte med så mycket mer..

Flaaavio <3

Äntligen har hans första allsvenska mål kommit och det är viktigare än någonsin. Seger med 2-0 borta mot Häcken och AIK är uppe i serieledning igen. Precis som det ska vara! Mål av Obolo (som vanligt) och Falvio (den nya spelaren).


Nu blir det CSI med mamma och pappa.

Söööndag

Fotbolls träningen gick väl inte som väntat. Trodde att jag skulle ha mycket bättre koll på bollen än vad jag hade. Men jag håller med Lucas när han säger att "det finns där, jag behöver bara hämta upp det med tiden".. Men jag har ju för fan inget tålamod. AAAARRGGHH! Nåja, får väl vänta och se om talangen kommer tillbaka eller inte.

Annars har dagen var okej. Mina två matcher gick bra och avslutade kvällen med familjemiddag som bestod av varma mackor i ugn och te. Så mysigt och så rätt på en sen söndags kväll. Nu ska jag lägga mig i sängen bland mina djur. Har både hunden och katten i min säng. Ska tagga inför morgon dagen. Imorgon är det en ny vecka och på torsdag är det kryssning!

God natt <3


Fotboll hela dagen

Dagens uppgifter eller saker jag har att göra idag är:
  • F13 10:00 Essinge IP
  • P14 12:30 Gröndals BP
  • 14:00 - 16:00 Fotbolls träning på Kristinebergs IP
Så jag är väl hemma någon gång igen vid fem, om jag har tur. Lagom till middag och läggdags. Kommer vara helt slut när jag kommer hem. Detta blir ingen rolig historia...

Men någonting som är nytt för mina söndagar är fotbolls träning! Från och med förra söndagen så blev det så. Men då kunde jag inte gå eftersom det var AIK match. Kommer nog inte att kunna gå på de flesta under hösten eftersom AIK har de flesta matcherna på söndagar just under den tiden. Trist, men ändå inte.
Hur som helst så har jag inte spelat ordentlig fotboll på ca 3-4 år så detta ska bli kul att se. Om jag verkligen har någon talang kvar eller inte. Jag kanske t.o.m blivit bättre. Haha!

Vi har startat ett nytt damlag som vi ska satsa på. Detta betyder alltså att vi fortf. söker spelare/tjejer som har spelat förr men kanske lagt av eller tjejer som bara vill byta klubb. Du ska alltså ha spelat fotboll förut och ha grunderna i dig.
Ett lag för dig som är mellan 18 - 25 år.
Vi tränar varje söndag på Kristinebergs IP 14.00 - 16:00.

Intresserad? Hör av dig!


Fotbolls laget vi en gång hade i Västbergaskolan. Long time ago. (jag tror att jag gick i 9an..)
INTE det ny startade damlaget. haha!

F*TTA!

Slutresultat:
Trelleborgs FF - Kalmar FF 1 - 2
IF Elfsborg - GAIS 2 - 2

Inte alls bra! Nu ligger Kalmar över oss (AIK) eftersom dom har fler mål gjorda. Men vi har fortf. en match minde spelad. Den spelas på måndag mot BK Häcken borta. Dom tar vi en gång till, KOM IGEN GNAGET!

AIK tackar som vanligt Norra efter matchen med våran specialera.
Kärlek <3

All in black!

Tänkte bjuda på lite sko tips på svarta stövlar till hösten.
Tre favoriter från en och samma affär. Enjoy!

DinSko:

Skopunkten:

 

Ellos:

Bianco FootWear:


Lördag eftermiddag

Kom precis hem från mina två matcher på Östermalms IP. Sitter och kollar på matchen mellan Elfsborg - GAIS på TV4. Hoppas på att GAIS tar dom nu så vi slipper dom i guldstriden. Just nu står det 1-1. KOM IGEN NU!
Sen har vi ju Kalmar FF att hålla koll på. Just nu så leder dom borta mot Trelleborg med 0-1..
Annars så gick matcherna i morse riktigt bra. Inga större problem och rolig fotboll för en gångs skull.

Ikväll blir det utgång med Helena och hennes pojkvän. Kan bli kul, blir en tripp ner till Stureplan och glida omkring. Sen att jag har två matcher imorgon är ett annat problem.. Haha! Får tagga till det i sömnen.
(Återkommer med mer om kvällen senare.)


Igår innan jag somnade alldeles för tidigt så satt jag mig ner och kollade på Hannah Montana The movie med min syster inne i vardagsrummet. Den var inte så dum som jag trodde. Värd att se faktiskt! Den har en bra budskap som man verkligen ska ta åt sig och tänka på!


BLOGIPEDIA(?!)


Hittade sidan på någon annan blogg och sökte direkt på mitt namn. Man kunde ju inte bli gladare när man lästa första meningen: "en av världens bästa unga kvinnor som skapats" vem fan skriver det om mig liksom? hah! Sen när man läser det andra som skrivits: "suris" så känner jag att det iaf är en person som känner mig och jag vet att jag kan vara en liten suris ibland. Så det är acceptabelt.

Sök på ditt namn eller blogg och kolla vad andra skrivit om dig!
http://www.blogipedia.com/

Göteborg here I come

I morse (eller var det igår?) så fick jag mina beställda biljetter av SJ. Ska nämligen åka till Göteborg under höstlovet. Match biljett eller inte men Göteborg ska jag till iaf. Finns ju annat att göra än att gå på IFK Göteborg - AIK även om det egentligen är allt. Sen har jag ju min Andreas att umgås med och hans axel att gråta över.
Bilr även Liseberg när man är där nere och hälsar på. OM jag ska åka allt! Förra gången man var där (2001?) så var man ju för kort för det mesta..

Men innan det så ska ju Andreas komma upp och hälsa på mig igen. Vi hade det ju sååå mysit sist. I miss you babe!


Bild jag tagit från Aroscupen i sommar.
Ensam basketboll..

Kunde inte sluta gråta av skratt X)

Vet att det har blivit en del mycket Youtube klipp på sista tiden, men dom är så jävla värda att visa. Det här är en av mina största favoriter just nu. Såg tyvärr den inte på TV men när jag hittade den på internet så kunde jag inte sluta garva. Jag dog av skratt och tårar. Två underbara killar, KLART ROLIGAST HITILS!!!!


Partykväll, eller?..

Jag har ingen ork. Kanske inte så konstigt när jag har vart uppe sedan halv 7 och haft två jobbiga matcher idag. Men hade ändå trott att kvällen skulle sluta ute på en krog. Men tydligen inte.. Får bli imorgon, om jag ens orkar det. Fick vet idag att jag inte bara har två fotbolls matcher att döma, utan även en innebandy match att spela.. Med DJ!?

Så ikväll blir det hemma mys. Tror att jag ska gå och lägga mig snart. Orkar verkligen inte med mer. Har ju ändå en kryssning att tagga till på torsdag och fredag, sen är det även lokalfest för Häggis på lördagen. Kan bli kul!

Gårdagen var också ganska så ansträngande. Hade tränings match mot Älvsjö som jag dock inte spelade men mådde inte så bra i mina knän. Men vi vann den iaf med 5-4, riktigt bra kämpat tjejer!
Avslutade kvällen med Idol och mys med syster innan det var läggdags.

Här var kvällen bästa igår:
Calle Kristiansson - Walking in Mamphis


BÄSTA!


Ni förstår väl vad och vem den handlar om?..

Håltimme i skolan

Har absolut ingenting att göra och har håltimme till kl. 12:00. Då kan man ju lika gärna passa på att blogga.

Dagen kunde inte börja sämre. Träffade på tre puckon för mycket i morse och där var morgonen förstord. Sen så gick inte tvärbanan hela vägen, utan den vände i gullmars vilket ledde till att jag fick gå sista biten och där med kom jag försent. Underbart!
Får väl hoppas på god skolmat, om nu det kan inträffa.

Annars mår jag faktiskt prima. Tog en lååång och härlig dusch i morse så nu är jag pigg inför kvällen barn/hund passning och träningsmatch. Vet att doktorn sa "ingen träning på hela veckan", men jag kan inte sitta still. Sorry doktorn för att jag är en bad girl.


Bjuder på den här otroligt coola bilden.
Är man kort så är man (A) haha..


PAAAANIIKK!!!

HERREJÄÄÄÄVLAR VAD JAG ÄR I PANIK NU.
FINNS INGA BILJETTER KVAR I AIK KLACKEN MOT IFK.
VAD FAAAN I HEEELVETE SKA JAG GÖRA NU!?!?!?!?
NÅGON SOM VET VART JAG KAN FÅ TAG I BILJETTER ÄNDÅ ELLER HAR NÅGON TILL SALU. JAG ÄR I STORT JÄVLA FUCKING BEHOV, JAG BARA MÅSTE HA EN BILJETT. ring mig

(För er som behöver klartext så är biljetterna slut sålda till AIKs sista match i allsvenskan som då är borta mot IFK Göteborg, på gamla ullevi.)
....... och jag har panik

09/09-09

Dagen som inte kommer igen. Iaf inte så länge som jag lever. Förra året var det stockholms dag eftersom det var 080808 men i år är det andra bullar.

En perfekt dag att börja sin första prao dag på. Nu förstår ni ingenting eftersom jag inte har berättat någonting heller. Så känn dig inte dum.
Jag bestämde mig nämligen för några veckor sedan att satsa på karriären som idrottslärare genom att gå tillbaka till min gamla skola och våran gamla idrott lärare och fråga honom om han ville ha min hjälp. Eftersom han nu älskar mig så var svaret ganska så lätt att lista ut.
Så istället för att gymma måndag, onsdag och fredag varje vecka hela trean så gymmar jag nu mera bara på måndagar och sen är jag på Västbergaskolan och hjälper Kent på onsdag-och fredags förmiddagar. Perfekt!
Det negativa är att jag måste vara i skolan redan vid 08:00.. Lite segt, men det ska jag väl klara av!?

Annars har dagen vart presic som vanligt.
Kom till skolan och hade en lektion när jag egentligen skulle ha två, fick skit för någonting jag inte ens vart med på sen åkte jag hem med Kinell och Robin. När jag kom hem så var pappa lite spel sugen så vi tog en fight i BUZZ. Han ägde sönder mig på sina gissningar men jag tog honom i sista ronden, på sista frågan och vann med 50 poäng. Är man bäst, så är man!

Nu ska jag faktiskt sätta igång med mitt pluggande. Har ingenting bestämt att göra på hela dagen så nu jäävlar.

Söta lilla jag

 


Muffinsfabriken!


Världens godaste muffins finns i midsommarkransen. Underbart!
Mamma och jag tog en liten muffins fika medan vi tittade på film idag. Mys.

Muffinsfabriken.se

Ny bild i headern

Gamla bilden..


Den nya och ännu mer somriga bilden

Båda bilderna är tagna av mig själv så ge fan i att sno dom utan tilllåtelse!
Vad tycks om förändringen?

Baby are you down (8)


Jay Sean ft. Lil Wayne - Down

Dålig uppdatering i helgen

Föörrlååt för dålig uppdatering i helgen. Men som ni vet så hade jag Andreas från Göteborg här och vi hade fullt upp med att lära känna varandra och med mina matcher osv. Men nu har han lämnat Stockholm och jag är äntligen tillbaka i samma spår igen. Yeey^^..

Matcherna som jag hade i lördags gick bra för att inte ha stått i mål på ett och ett halvt år. Men annars så sög jag totalt. Usch vad besviken jag var på mig själv. Men, men.. Med lite träning så är jag snart på topp igen förhoppningsvis. Får se hur mycket mina knän klarar av. Har grymt ont i vänsta nu och det vägrar att gå över. Har för övrigt ont i hela kroppen, men vad ska man göra?!
Första matchen slutade 8-4 och den andra med 7-0. Släppte alltså in hela 15 mål i lördags. FYFAN!! Men aldrig tvåsiffrigt i någon match. WOHO! höhö...

Hade även två matcher igår då jag dömde. Dom gick som vanligt bra. Inga konstigheter.

Idag så är det bara Tullinge knatteskola som ska fixas, sen ska jag hem och lägga mig. Min kropp är totalt död egentligen. Förstår inte ens att jag orkar röra på mig. Jävla virus som gör mig sjuk...

Bild från mmaltes födelsedags firande på Klubb Onsdag.

VINNA CUPEN VINNA CUPEN, AAAIKK! (8)

Se den underbart spännande förlängningen här. Då AIK vände 1-2 underläge till 3-2 vinst!

Var bara runt 8 000 i publiken men ändå så klarade AIK den stora pressen och det var underbart att se hur dom vände det där underläget och känslan i magen kan inte ens förklaras med ord. FINAL I SVENSKA CUPEN VÄNTAR DEN 7 NOVEMBER. Om det blir Helsingborg eller IFK Göteborg får vi veta den 16 september.
Självklart så har vi hemma plan i finalen. Gissa om jag ska dit!?

Negativt: Pavey borta minst en månad. Skadad i gårdagens match.. ?!?!! My baby..


Straff säkra Jonsson som även satte den viktiga straffen igår. TACK!

Två matcher idag

Tro det eller ej men jag har två matcher idag i innebandy. Helt jävla sjukt! Haha, har inte stått på ett och ett halvt år och nu ska jag ha två matcher helt plötsligt. Kommer ju inte att sluta bra. Men vi får la se om jag överlever..
Wish me luck!

Ikväll blir det utgång igen!
Gårdagens utgång blev Cattelin, men för lite folk för att ha super kul. Vi hade lagom kul, aight!?

Grattis Häggis på 20års dagen

Mååånga som fyller år nu känner jag. Hinner ju inte återhämta mig innan nästa stora födelsedags fest är igång. GALET!
Den här gången är det Anderas Häggblad som vi ska fira för att han fyller "systemet". Inte kunde man tänka sig att en sådan liten pojke är så stor. Haha, ta inte illa upp sötnos ;)

GRATTIS PÅ DEN STORA DAGEN!
Ses ikväll ute någonstans i väsby!?



Blir även en lokalfest för honom och hans mamma som fyller 40. Så en stor 60år fest alltså, lördag den 19:de september. Ska bli super kul. Då är det väl iaf inomhus!?

"Göteborg" bor hos mig i helgen

Sådär, nu börjar det väl bli dags att dra sig till skolan. Har bara två lektioner och det känns som om dom kommer att gå ganska så snabbt, även fast det står att vi slutar 16:30 på schemat.

Ikväll får jag besök av Andreas från Göteborg. Han ska bo här hos mig hela helgen. En liten pojke som jag träffade nere på bargatan i Rhodos. Haha, ska bli kul att träffa honom igen och i ett nyktert tillstånd.


Andreas och jag i full fart på Grabbarna Grus.

Min kissemisse

Eftersom jag visade en söt liten bild av min hund så måste jag ju bjuda på min super gulliga och söta katt, Sune också. (Vet att namnet är fett sexigt^^). Han ligger alltid med mig i sängen och sover, varje natt. Vaknat alltid upp med honom vid min sida. Så himla underbart.
Vad ska jag göra utan dig när du försvinner. Tror vi köpte dig när jag var kring 8 år gammal, men det känns som om jag har haft dig hela mitt liv. ILY kissemiss


Sune i min säng imorse.

Daughtry - No Surprise



I’ve practiced this for hours, gone round and round
And now I think that I’ve got it all down
And as I say it louder, I love how it sounds
Cause I’m not taking the easy way out
Not wrappin’ this in ribbons
Shouldn’t have to give a reason why


It’s no surprise I won’t be here tomorrow
I can’t believe that I stayed till today
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we’ll find this was no surprise


It came out like a river once I let it out
When I thought that I wouldn’t know how
Held onto it forever, just pushing it down
Felt so good to let go of it now
Not wrapping this in ribbons
Shouldn’t have to give a reason why


It’s no surprise I won’t be here tomorrow
I can’t believe that I stayed till today
There’s nothing here in this heart left to borrow
There’s nothing here in this soul left to say


Don’t be surprised when we hate this tomorrow
God knows we tried to find an easier way
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we’ll find this was no surprise


Our favorite place we used to go
The warm embrace that no one knows
The loving look that’s left your eyes
That’s why this comes as no, as no surprise


If I could see the future and how this plays out
I bet it’s better than where we are now
But after going through this
It’s easier to see the reason why


It’s no surprise I won’t be here tomorrow
I can’t believe that I stayed till today
(stayed till today)
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we’ll find this was no surprise


Our favorite place we used to go
The warm embrace that no one knows
The loving look that’s left your eyes
But I know in time we’ll find this was no surprise


Grattis bästa vän på 19års dagen

Kvällen igår blev inte riktigt som vi hade planerat men vi hade kul ändå. Visst tjejer?! Att vi inte kom in på Village var inte så förvånande när vi var så många flickor födda 1991. Trist men sant. Istället så tog vi taxi till Klubb Onsdag och begravde våra "sorger" där.
Musiken var mycket bättre igår än vad den var i helgen. Tack gode gud för det! Men det var ändå för mycket schlager för min smak. Soligt nog så kan man alla låtar ändå..

Grattis för 2364839 gången MMALTE. Nu är du en stooor flicka. Hoppas att du hade kul igår! Allt för dig baby!

Idag blev det ingen skola för min del. Jag tror att ni förstår varför också. Är helt slut i huvudet och kan inte ens tänka klart. Sen så har jag förstört min röst mer så ni känns det som om jag aldrig kommer att bli frisk. BRA SKIT!

Men nu tycker jag att det är dags för frukost innan jag ska sätta mig ner och plugga. Sen är det faktiskt innebandy träning för min del ikväll! Oväntat va?


Får en puss av födelsedags barnet


Nathalie, Lina, Helena, Mmalte och Paulina

Mer bilder hittar du på här.

Utgång ikväll!

Imorgon blir min bästa vän Matilda Svärdh Noré även kallas MMALTE, 19 år. Det firar vi flickor med en utgång på självaste "lill-lördag". Kan ju inte bli så mycket bättre! Även fast vi börjar 09:00 imorgon så blir det party så länge mmalte önskar. ALL IN ikväll som sagt.
Blir ett besök på Village om allt går enligt planerna. Skulle ha bokat ett bort också, men eftersom det kostade 5000kr så blev det inte så. Konstigt!?

Om jag nu ska kunna tagga till för ikväll så måste jag få sova lite.
Hör av mig senare ikväll om kvällen outfit och humör.

Jag och Mmalte på Helenas födelsedag.

Min korv till hund(!?)

Alla hundar kör väl den här ställningen när dom sover ibland, även katter också. Men min lilla Eddie ser verkligen ut som en liten korv/köttbulle/boll när han ligger så här och sover. Så himla gulligt söt att man bara är tvungen att ta kort på honom.

Gröndals IK - AIK

AIK körde en helt oväntad träningsmatch mot Gröndals IK nere på Aspuddens IP idag. Självklart var man där när det var så nära och fint väder. Kan ju säga att jag inte var ensam. Var mer folk än jag trodde faktiskt. Lite mysig stämning sådär. AIK ställde upp med dom unga och nya talangerna i matchen. Man fick se en och en annan ny liten spelade där ute.
Tyvärr så slutade matchen 0-0 men den var helt okej att se som sagt. Fick ju träffa min nyblivne vän Tobbe och lära känna honom också. Alltid bra med kompisar från Norrköping.

Efter matchen så  gick även alla AIK spelare omkring runt och minglade bland publiken. Även dom större stjärnorna. Passade på att ta en bild med en av mina stora favoriter Dulee Johnson. Men har man en pappa som är sämst på att fota så har man... Men bilden får duga.

Nu är det bara cup matchen som väntar hemma mor Häcken på söndag. Hoppas att du är där och stöttar gnaget. Jag kommer garanterat att vara där. 15:00, Råsunda


Jag och Dulee på Aspuddens IP

Resten av kvällen kommer att gå åt till plugg. Måste verkligen sätta igång nu.
Sen måste jag bara få skryta lite med att jag var i skolan från 08:00 till ca 16:00 idag. Utan att gå hem p.g.a av min dumma hals eller trötthet. Riktigt bra av mig!

"Jag lyssnar inte! Jag lyssnar inte!"

Serien speglar mitt liv, sjukt läskigt. Satt och asgarva när jag hittade den. Så jävla typiskt mig. Att folk alltid ska hålla på! Läs själv så förstår du mig. HAHAHAH


Me lööve Kalle och Hobbe!

RSS 2.0