Min hals dödar mig

Jag låter hemsk i rösten och det gör bara allt ondare i halsen för varje dag som går. Kan knappt prata men gör det ändå. Haha du vill inte ens höra mig när jag "försöker" skratta. Katastrof!
Men annars så mår jag prima, känns lite hård att komma igång med skolan nu på en gång. Har alldeles för mycket att ta hand om och prov att göra. Back to reality som sagt.

Måndagarna blir också värre. Slutar halv 5 i skolan men eftersom jag måste vara ute i Tullinge på knatte skolan 17:00 så missar jag sista lektionen vilket inte är så bra. Kommer gör det i 4-5 måndagar fram över.. Får väl ta igen det på något arbetspass förhoppningsvis!
Sen har jag ju gym på morgonen också, bra start!...

Men har matematik C kl 08:00 imorgon bitti i två timmar så det är dags för mig att gå och lägga mig så jag orkar med hela dagen. Ska ju till Apsuddens IP och kolla på Gröndals IK - AIK. Kan bli en riktigt rolig match. Blir väl en tripp ner med familjen.

Mål för veckan: BLI FRISK!




hahah seriöst?

På två dagar.. Ni måste skämta! haha


Säger god natt med

Pitbull - Hotel Room Serivce

"2 + 2, i'm gon undress you.
Then we're gonna go 3 and 3 you gon' undress me.
Then we're gon' go 4 and 4, we gon' freak some more" (8)


18 dagar kvar!



När: 17-18 september
Boka här
http://www.sthlmfiftyfifty.se/

KOMMER BLI SÅ JÄÄÄÄÄVLA KUL! BOKA NU!!
Ni som inte kan komma eller inte vill missaer verkligen någonting. Kommer bara att vara ungdomar på hela jävla båten. Kan inte bli bättre!
Den magiska gränsen på 1000 personer är även nådd!

"Här samlas Stockholms partyelit för att festa loss i 23 timmar."

Helenas Födelsedag @ The bridge

Kvällens förfest: I mitt rum med musik på högsta!
Kvällens Teama: Fira Helena till 100%
Kvällens Uppgift: Supa födelsedags barnet fullast!
Kvällens Färg: Svart (jag stack ut med min rosa klänning)
Kvällens drink: Frozen strawberry margarita och cider

Kvällens uteställe: Ny öppnade The bridge
Betyg av stället: Säääämst musik men bra lokal och blantat folk *2/5*

Kvällens STORA plus: Träffade mycket nygammalt folk som man får upp kontakten med igen.
Kvällens MINUS: Det onödiga tjafset i slutet av kvällen....

Kvällens roligaste: Att äntligen då se Kissis über fula ank läppar in reality! HAHAH

Slut betyg för kvällen: 4/5

Suuper cool bilder tycker jag.
Lyckades ta den på något konstigt sätt. Haha!


Puss på födelsedags barnet!


"förfesten"

AIK - Trelleborg 1-0

Braaaa med seger när vi är där uppe och ska vinna. "Vi vinner guldet och djugår'n åker ner i, igen (8)". Matcher började riktigt bra men sen blev den riktigt lång tråkig. Vet inte huuur många gånger jag kollade på klockan innan den dlog halvlek.
I andra blev det bättre drag och även från Trelleborg sida, dom hade väl någon bra mål chans och en rikitgt jävla bra i 92a minuten. Men Örlund är på TOPP och tar det mesta. Riktigt snygg räddning!!

Var skönt att vara på Råsunda igen. Har ju vart borta på semestar och missat de två senaste matcherna. Men nu är jag igång och på rätt spår igen. Underbart! Nu behöver jag bara få tillbaka rösten så jag kan skrika mer. Höhö..

Målet gjordes av Dulee Johnson. Super läckert!


Pavey och Dulee

I GOTTA A FEELING (8)




Låten som ger oss minnen av Rhodos 09.
Spelades heela tiden. Super bra låt att tagga till innan utgång

MY BAAABBY IS EIGHTEEN!

HURRA, HURRA, HURRAAAAA FÖR MIN SÖTNOS HELENA SOM FYLLER 18 FUCKING ÅR IDAG.
Välkommen in i klubb livet med oss andra i gänget. Äntligen slipper vi lämna dig hemma om helgerna när vi festa galet. Nu är det daaags för dig baby. ikväll smäller det. LOVE YOU


Bästa bilden på oss
lääängesen

Daaagens



Kläder: Gina Tricot
Skor: H&M
Klocka: Rhodos
Armband: Rhodos

I'm gooing all in med hemma kväll

Blir till att ligga hemma ikväll. Är helt slut efter sommarens party och imorgon ska vi ju fira Helena så det blir fullt ös. Har även en tidigt match imorgon och sen är det AIK - Trelleborg. Så jag tror att det är ett bra val av mig att stanna hemma ikväll. Nnats goes duktig flicka.
  Ser ut som att Kalle tittar förbi senare också, så helt ensamt och tråkigt blir det la inte.

Bjuder på en bild av hooden som jag fick av min sötnos tidigare idag.
Grryyymt snygg. Blir nog den til skolan imorgon!



Bjuder på ett smakprov

av bilder som vi tog i Rhodos med Paulinas kamera. Tänker inte lägga upp alla eftersom det är runt 100 st men dom kommer väl att ploppa upp lite här och var ibland. Men annars finns alla uppe på Facebook för er som har tillgång till det.



Don't blame me because i'm beautiful.

Fööörsta dagen i skolan avklarad och detta suger totalt. Yeey... Har tydligen både Engelska C OCH Matte C i trean och hela skol året igenom. Hur tänkte jag då kan man ju undra. Aja kan vara bra att kunna sen så det är väl bara att kämpa sig igenom det med en bit salt. Som jag ändå redan måste med resten av skiten...
  Men lärarna verkar okej iaf, mycket bättre än alla innan om vi räknar med Johan som jag sa ha i Matte C så.

Efter att första dagen var avklarad så blev det fik i stan med Kalle och Kinell. Vi satte oss på Bellmans och snackade lite skit innan vi drog vidare runt i stan och hamnade till slut på BLÅ & GULs utförsäljning. Innan det lyckades jag även få på Kalle en cool tröja inne på Carlings. DIE FACEBOOK DIE, stod det på den. Super cool!



MEN iaf... När vi kom in på BLÅ & GUL så fick Kalle pröva alla möööjliga jeans och andra kläder bara för att jag ville jävlas lite med honom. Men detta slutade i att butiks ägaren kom ut och klädde om Kalle så att han blev riktigt snygg. Hela outfiten gick på över 3000 kr men vi fick det för ändas 1100 kr. Då ingick det en t-shirt, en hood tröja, en jacka och ett par jeans. SJUUUKR BRA DEAL!
Lyckades öven flörta till mig en egen hood tröja för bara 100kr istället för typ 800kr. Är man bäst så är man. Och aallt detta tack vore mig. Såklart!

Nu är det dags för mat, åter kommer senare.

Äntligen fått photoshop tillbaka!

LYYYYCKA!
Idag fick jag både äta ordentlig middag, se en otroligt bra film (Marley och jag), träffa familjen OCH lyckades efter mycket problem och skrik äntligen fixa Adobe Photoshop cs3 på min dator igen. Har haft det förut men alla mina datorer bara döör och då måste jag om installera hela tiden. Sjuukt jobbigt!
Men nu är det igång igen vilket betyder bättre bilder, bättre uppdatering och kanske en ny design. Nu saknas bara en system kamera. Min nästa älskling.

Annars mår jag super som sagt!

Ska bara börja packa upp allt och förbereda inför skolan imorgon sen är det dags för färgning av håret och lägg dags? Kanske blir en och en annan film också. Men börjar fett med tidigt imorgon och behöver all sömn jag kan få för min första skol dag. HAH! Wish me luck.


Såå kul kan man ha!
Welcome back baby!

Underbara Rhodos

Sola, bada, sova, festa och supa är det ända vi har gjort. Kanske ändå inte så "bara" men grymt jobbigt i längden. Jag är så jävla sliten att jag har blivigt förkyld och sjuk. Kan tänka mig att Paulina är likadan.
Ingen skola idag bara för att ta det lugnt och försöka lugna ner sig till helgen. Har en del att göra då. Som sagt så blir första skoldagen för mig imorgon. Börjar 08:30 och slutar 16:30 PERFEKT för första dagen.....

Köpte inte så mycket saker där nere. Mest till familjen för att visa hur mycket jag har saknar dom under sommaren och älskar dom annars. Blev ganska så mycket saker och lyckades att dela ut det jämt till alla.
  • Mamma och pappa fick varsin parfym.
  • Pappa fick lakrits pipor.
  • Mamma fick toblerone, en sarong och två tvålar.
  • Hanna fick sin efterlängtade flagga (snodd i måndags natt) och en nyckelring.
  • Wilma fick ett gossedjur med en rhodos tröja.
  • Jag köpte min magnet som vanligt, ett paraply, en klocka, en Rhodos mugg, smycken och lakrits på flygplatsen. (Som alltid!) Mer än så blev det inte till mig.
Gjorde av med ca 2000 kr under hela resan om man inte räknar med det jag gjorde av med på flygplatsen i natt. Grymt stolt att jag kunde spara så mycket och ändå ha grymt kul.
  Vi använde oss mest av Paulinas kamera så mer och bättre bilder kommer in senare. När hon kommit hem från skolan osv.
Nu har jag massvis med saker att fixa inför helgen.


HAHAHHAHHA!

Hittade denna text på SchoolSoft idag..

"Hej, Jag heter Sevilay Brännström och är arbetslagsledare i SP3. Vi i laget tycker att eleverna inte ska vara borta från undervisningen för att resa... Skolan har ämnesintegrerad undervisning vilket leder till att eleven förlorar öerhört mycket när de tar ledighet! Var vänlig och ta hänsyn till detta...
Mvh Sevilay Brännström"

*Skapat 2009-08-27*

Borde jag känna mig träffad?! :D
Aja men nu är det ju över för stunden iaf. Men vet ju aldrig med lilla mig ;)

Sista kvallen ikvall. AALLL IN!

DA KOR VI. Tiden har kommit och det ar ikvall dags for sista kvallen och det betyder ALL IN! Ar redan sjukt dod och orkar ingenting, men det far man lagga bakom sig for kvallen och ta all skit pa planet hem. Ska verkligen bara soooova heela flyg resan!
  Ska bli skont att komma hem faktiskt, visst kommer man att sakna varmen och sant men nu ar det fan Sverige som galler ett tag. Dar for att stanna d.v.s.! haha

Fast den dar javlia fitt skolan kan ta sig. ORKAR INTE. Vada att man maste gora klart alla rester innan vinter lovet!? IN MY AAAAAASSS!!! Kommer ju bli sjukt jobbigt att ga i fryshuset helt plotsligt.. Jobbigt laaage.. Aja!

Ska ut till Paulina i solen nu och chilla gaaalet! Har precis kakat frukoset och sedan tog jag en glass som pricken over i:et. Fick den aven gratis bara for att jag var sa sot och svensk sa han. YEEY!
  IMORGON BLIR DET PACKA, SOL OCH FLYG!

SAKNAR DIG KALLE! <3
I know you miss me baaabbbyy!
PUUUUWWWSS

Saaatan vilken baksmalla(!)

Jaaaaag ooorrrkkaaarrr iiiiinnnteeee..
Guuud vad jag mar daligt just nu. Snacka om att jag har druckit en aning FOR mycket nu dom tva senaste dygnen. Nar Paulina aker hem for att hon mar daligt da tar det hus i helvete och jag kan inte kontrolera mig typ. SJUK. Jag kanske behover hjalp. Men alla bara drar i en hela tiden.

Igar var vi iaf i Old Town och shoppade lite. Var riktigt fint dar inne och stort. Vi gick ju saaa vilse pa hemvagen. Men till slut sa hamnade vi pa den kanda "bar street" igen. Underbar kansla att veta att vi visste vart vi var igen.

Idag blir det som sagt ingen sol for mig eftersom baksmalla och sol inte gar ihop sa bra precis.
Men maten pa rummet ar slut sa vette fan vad jag ska underhalla mig med. haha! Far val bada eller nagonting. Kan iaf inte sova langre nu.
Aker tyvarr hem nu pa onsdag. Tiden har gatt sa javla snabbt, men riktigt kul har vi haft det. Skont att slippa forsta veckan i skolan ocksa! Sa ratt!
Blir val fullt os, medvetslos pa tosdag kvall. TJOHOOO! (:

You know you miss me bitch!
PUUUUWWWS

AIK leder och sjalv ar man pa Rhodos

AIK tar sjalvklart ledingen efter bara tre minuter av Nisse. Mer vet jag inte just nu eftersom jag inte kunde se matchen som jag trodde att jag skulle fa. Lite trist, men har ju vanner som staller upp och smsar exakt vad som handert osv. GUULD!

Har blivit lite brun nu och sjalvklart sa har man brant sig lite pa rumpan.. BLA!
Festerna blir vara mer och mer galna om kvallarna och vi har bara mer och mer roligt.
Fick tyvarr byta hotell idag, helt knas! Men men, det har hotellet ar ocksa helt okej. Men maste ga nu.

Vet att du saknar mig!
PUUUUWWSS

@ Rhodos

Sitter i Receptionen på vårat hotell just nu. Hotellet ar helt okej, men inte ens i narheten av Rhodos stad. Vi ar javligt besvikna på att vi fick sådan dålig placering nar dom lovade oss att vi skulle få ett i staden och inte 7-8 km utanfor..

Men annars ar det toppen. Vadret ar underbart och bar gatan ar riktigt najs. Fast jag hade forvantat mig mycket mer av Grabbarna Grus har nere. Det ar tio gånger samre an Magaluf. Lite synd men det a ju dar man hittar alla svenskar.
  Ikvall sa blir det mer fest och mer alkohol. Hur billigt som helst så det ar ju bara att passa på! :) Men på kvallarna så ar det for varmt for att dansa egentligen. Svetten bara rann om oss nar vi korde loss. Farligt osexigt. Men alla ar ju lika svettiga så KOR BARA! Tur att det blåser något forjavligt ute på gatan, annars skulle man do!

Vi hoppas på att få traffa på lite riktig korv och snygg korv ikvall. Mycket greker, men vissa kan vara riktigt snygga. Hade en på tråden igår, ett riktigt kap.
Nu ska jag ut till solen, polen och Paulina.

I know you miss me.
PUUUUWWS

RHODOS NÄSTA!

Flyget går 17:00, vi lär dra här i från runt 14:30 för att inte behöva stressa så mycket.
HÖRS OM EN VECKA! Men ska försöka blogga där nere också eftersom jag ska se matchen på lördag(!)

Vet att du kommer sakna mig bitch.
Nås på mobilen <3



Klar med det mesta

Sådär nu luktar det rent och fint igen. Tog ca 2 och ½ timma för mig att städa klar. Fast nu är jag inte riktigt helt klar med köket eftersom jag ska använde det senare ikväll och nu för mat. Men annars så har jag dammat, damsugit och tvättat alla rum och golv. *Duktig flicka*
  Nu är det dags för lunch innan jag går ner och solar om jag nu hinner det innan Robin kommer förbi. Han ska få låna mitt årskort eftersom jag missar kalmar hemma. FUCK! Riktigt bra match som jag missar, men får hoppas att dom sänder någonting där nere.
Blir majskolvar till lunch för mig och sen laganse till middag senare ikväll när jag kommer hem. Lyckades hitta det längst ner i kylen. Det räddade typ hela min dag. Trodde jag skulle få leva på makaroner och billys en dag till. Är så trött på det!

Sen ska jag förhoppningsvis träffa Kalle ikväll om jag hinner klämma in honom.
Men nu är det dags för maaaat!

*Hann även packa klart under den tiden också, eller ja halvt. Alla underkläder är inte riktigt torra än efter tvätten inatt.*

Nu kommer helvetet..

Nu finns det ingen väg tillbaka eller någonstans att dra. Time to face the truth...
Det som står på listan som verkligen måste göras innan morgon dagen är:
  • Städa HELA lägenheten ordentligt.
  • Packa klart HELA resväskan.
  • Vattna alla jävla blommor.
  • SOLA!
  • Sätta in pengar på mitt konto.
  • Lägga fram biljetten så jag INTE glömmer den imorgon
Imorgon runt kl 15:00 så sätter vi oss i bilen för att åka ut mot Arlanda. Då finns det bara en plats att tänka på och det är RHODOS! En hel fucking vecka bort från alla och allt. Bara jag, Paulina, solen, havet och drinkarna!!!

Fick även ett nytt spel idag av min morbror som jag blev lite sugen på att spela. Men det får jag väl vänta med till i natt om jag har tur.. Football Manager 2009



Smoothie á la Helena och Natalie



Om klockan är runt 00:00 och det slår precis över till tisdag så är det fan dags för våran första smoooooothie tillsammans. Den blev fett god och nu är kvällen räddad. Får se vad vårat nästa uppdrag blir!

Ingredienser:
3-4 dl socker(!)
1 liter filmjölk
1 liter hallon
Blanda och mosa ordentligt! klaaart

VACKER SERIELEDNING, AIK!

Hääääärligt vinst idag borta på Örjans Vall. Synd bara att regnet var där och förstörde. Snacka om att det var rena jävla simhallen i Halmstad. Men AIK klarade pressen och höll kvar vinsten ända in i slut minuterna. Vi fick även ta ett rött kort. Avstängda nästa match mot Kalmar FF hemma: Bojan Djordjic och Jorge Ortiz

Antônio Flávio visade även upp sina talanger med bollen på sin första riktigt allsvenska match i AIK tröjan. Härligt att se!


SIMHALL!

Hello sunshine...

Såhär blev mitt nya pass dårå. Kunde ju ha vart bättre! MEN (:
Men vadå "Viktor" ? HAHAH



Halmstads BK - AIK

Blir match ikväll hemma hos mormor och morfar i Älvsjö. Fick till slut morfar att beställa hem den fast han egentligen inte skulle igår. Visst är man bra på att "luras"!
Vinner vi ikväll mor Halmstads BK på Örjans vall så är vi i serieledning. Underbart! Jag tror absolut på en seger ikväll. Blir även middags i Älvsjö.
*Hoppsan*.. Hinner visst inte med att städa här hemma idag heller.. hehe... OJ VAD LEDSEN JAG BLIR.. Jaja, får ju bara mer imorgon så jag vinner egentligen ingenting på det.

MEN mitt rum ska jag iaf fixa innan jag drar. Kommer ju knappt fram längre. Var helt "okej" i morse men nu är det katastrof.


 
Vad säger ni, dags för städning?

på onsdag, på onsdag, på onsdag

Natalie och Paulina till Rhodos PÅ ONSDAG! *tänk på att du måste ha samma melodi som den gamla triss reklamen, annars fattar du ingenting*

Var precis ute på en kort biltur med pappa för att handla de sista detaljerna inför Rhodos på onsdag. Ska bli så himla kul. Bara du och jag Paulina, nu kööööör vi! Blev även ett kort stopp på banken för att sätta in de lösa pengarna så jag slipper växla skiten. Har äntligen fått min kod till mitt nta VISA kort så nu jävlar ska det användas på riktigt!

Kvällens äventyr igår blev ganska så långt och speciellt längre än planerat så Elina fick sova kvar och jag fick även se Baksmällan för andra gången under samma vecka. Men den är så jävla bra så det är okej. Pappa kunde fan inte sluta garva, as kul!


Elina och jag på Linas 18 års fest.
För fulla för att komma ihåg bilden. BRA SKIT!

Men nu måste jag åka in till polisen och hämta mitt pass innan det är dags för stor städning här hemma.
Just nu gör jag vad som helst för lite pengar.

Full, fullare, FULLAST!

Gårdagens utgång var "GULD". Har aldrig sätt min bästa vän så ur balans och jag kunde inte ha älskat det mer. Vi hade riktigt kul igår och allt var på topp som sagt. Träffade många gamla kompisar som verkligen behövdes. Vill inte tappa kontakten med alla bara för att folk flyttar, byter skola osv osv..
Hade även min Kalle där och hans fulla kompis JP. Haha han som väljer ölen framför allt annat.
Men framför allt så var vi ju ute för att fira Adam på hans 18 års dag. Inte för att jag såg så mycket av honom under kvällen men jag hoppas att du hade trevligt.

Idag blir det en riktigt slapp dag. Kalle lämnade nyss lägenheten och mig ensam, men snart så är Elina här för att äta middag med mig. Mys ska det bli. Måste hinna träffa alla flickor innan skolan börjar, för då kommer allt jävla plugg..

Blev tyvärr inga bilder från igår. Trist..
MEN TRE DAGAR KVAR TILL GREKLAND OCH RHODOS!!!

Hold on it's never to late to change our faith


Måns Zelmerlöw - Hold on

oops nu började det att regna

J-A-G-  M-Å-S-T-E-  V-E-R-K-L-I-G-E-N-  B-Ö-R-J-A-  A-T-T-  S-T-Ä-D-A!
Men jag har ingen lust, ingen ork eller någonting liknande. Är rätt så bakis i kroppen också så att börja städa finns inte med på listan, även fast jag måste. Har även en hel resväska att packa också. Det kan bli kul! INGEN ÖVERVIKT DEN HÄR GÅNGEN IAF!

Kvällen igår blev lite oväntat knasig men vi får ta igen det mmalte. Du och jag har ju en del att ta igen efter den här sommaren. TRO MIG! Men hur som helst så behöver jag inte gå in på detaljen men mmaltes kväll slutade innan vi ens kom in på krogen men min forsatte med Linus och hans pojkar.
  Slutade kvällen med Kalles gäng inne på After. Trevliga flickor och pojkar!

(för övrigt så blev det aldrig någon jobbintervju. Fick andra planer.. hehe)

Jahaja!

Idag har jag en arbetsintervju. Hah! Vem kunde tro det?! Inte för att det är något bra arbete men det är värt ett försök. Hatar däremot att vara en telefonförsäljare eftersom jag hatar dom själv, men nu när jag är i behov av pengar så finns det inte så mycket mer att göra. Får se om jag orkar stå ut..

Ska vara där kl 15:00 och lyckades även komma med på samma möte som Hanna och Emelie. Ett arbete blir alltid roligare när man känner omgivningen och har kompisar i närheten.



rubrik är överskattat..

Det går verkligen inte bra för mig.. Har sagt till mig själv att jag ska städa upp här hemma och fram för allt i mitt rum säkert hundra gången. Men det blir aldrig av.. Jag ser bara alla kläder och alla jävla hår tussar från Sune och vänder på klacken för att sätta mig i soffan med datorn. Är jag inte sugen på att sitta där så går jag ut. Kanske dags att ta tag i det hela snart.. Eller?...
  Mat i kylskåpen skulle också underlätta eftersom jag ska vara hemma en vecka till. Tur att pappa kommer hem på fredag, annars kanske jag inte skulle ha överlevt?.. Men fram till dess så får blir nudlar, haha!
Måste börja tänka snålt nu eftersom jag måste ha råd med att leva nere på Rhodos också!


In för resan så finns det mycket som måste planeras och göras. Och nu när jag bara har en vecka på mig att förbereda mig så måste det gå snabbt. Lycka till....
Hur som helst så har jag redan börjat med att ringa och avboka mina matcher som jag hade under den veckan. Sen har jag även beställt ett VISA kort som man kan använder överallt så att jag kan röra mig vart jag vill. Mitt ungdoms kort som jag hade sög verkligen. Funkade inte ens på pressbyrån.. Sen var jag även inne igår med Paulina hos polisen och fixade ett nyss pass i sista sekunden. Nu får vi vara hopps att jag får det innan onsdag, annars är det kört!
Kan ju bara säga att mitt öga förstörde hela jävla bilden.... Men jag får väl leva med det i fem år....................

Nu är det dags för frukost!


bild från gränna i sommras

Rhodos 19/8 - 26/8

Slipper den tråkiga skol starten. Istället drar jag och Paulina iväg ner till Grekland och Rhodos för att festa, sola och supa gärnet innan sommaren tar slut. Blev helt enkelt en sista minuten. Vi drar redan om en vecka, dags att börja packa, spara pengar (eftersom jag är helt pank nu) och tagga ordentligt!

Har aldrig vart i Grekland förut och det stod högst upp på min lista för nästa år. Men varför inte ta det redan nu liksom. Helt okej för min del. Får väl köpa min iPhone senare när jag har pengar igen...

Någon som vet hur jag får ihop snabba pengar?



Fortf. derby kungar


Underbart sista minuten mål av Obolo såklart!
AIK - BP 2-1 och vi är fortf. derby kungar.

Ingen lust

I fredags så var det utgång med Sofia. Vi skulle ha sjukt kul och dricka som satan eftersom det var billig dricka. Men så blev det aldrig...
Istället så fick jag en cigg i ögat och kvällen slutade med tusen tårar, sjukhuset och sängen. Inte för att jag kunde sova när jag väl låg stilla i sängen, men jag hade inte så mycket val.
  Missade även BP cupen under hela lördag och även derbyt mellan AIK - BP. JÄVLAR VAD SUR JAG VAR! Fick istället åka hem till mormor och morfar i taxi eftersom jag inte är kapabel till att åka kommunalt än och titta på matchen där. Inte alls samma känsla.
Sen så gick jag ju mista om 1000kr också, TACK!!!

Men igår så var ögat lite bättre så jag bestämde mig för att följa med pappa till cupen och försöka. Solglasögon var det som gällde, annars hade mitt öga total dött i den varma solen.
  Tre matcher blir vet till slut och 550 kr på det också. Allt någonting.

DÄRFÖR har jag inte haft någon lust att blogga. Mår allmänt dåligt bara..

Tack till alla som ställde upp i fredags iaf, det betydde mycket. <3

Det var längesen

jag träffade min bästa kompis Alexander Kinell. Men ikväll så är det äntligen dags igen. Blir middag med massvis med skirprat, minnen och säker nya upplevelser som har hänt under sommaren. Var ju några månader sedan vi sågs sist. Jag har saknat dig.
Imorgon blir det även Grönan med honom + några till va hans kompisar. Var fan hela två år sedan jag var där sist tror jag. Så nu är det verkligen dags igen.



Hade även en annan mycket, mycket nära vän här i natt, Lucas. Var ett tag sedan jag träffade honom också. Ungefär sådär precis innan min resa runt i norden startade. Men vi hade ändå mycket att prata och planera. Blev även två filmer mitt i natten, även fast jag inte orkade se klart hela Watchman så gjorde han det. Får bli en annan gång..

Men nu har jag färdig torkade kläder att försöka trycka ner i mina trånga lådor och sen måste jag gå ner och handla lite saker på Konsum. Kanske blir en ansiktsmask också. Skulle vara skönt.

Tiiisdag

Vaknade upp i Åkersberga i morse av att mamma ringde och kollade läget, som vanligt. Kunde gääärna ha sovit några timmar till, men inte det.
  Fick för mig av någon konstig anledning att följa med Linus (mitt ex eller vafan vi nu ska kalla det..) hem till honom med hans fulla kompisar. Hade ändå inget bättre för mig och klockan var sådär precis lagom för att tacka JA till erbjudandet. Så det var bara för mig att klä på mig något torrt, packa väskan för övernattning och sen hinna med sista tunnelbanan in till Nivå 22.

Eftersom det tar ett tag att ta sig hem och hitta orken att ta sig hem där ifrån så var det ingen idé att planera någonting med någon under dagen. Får istället se vad kvällen har att erbjuda här hemma.
Just nu så ska jag precis sätta på en gammal "typisk tjej" film. Till det tänkte jag även bjuda mig själv på middag och ett stort glas kall juice.
  The lizzie mcguire movie från 2003 blir det med Billys Pizza.



Some one like you


Kings of Leon - Use somebody

Yaamii

Två nya älsklingar är på väg hem till mig.
Tyckte att jag förtjänade någonting efter allt jag har jobbat i sommar.
Say hello to mamiii!


Norway Cup 09 was awesome!

Roligare, skönare och mer regn får man ju leta efter. Jag har haft en otroligt rolig vecka i Norge tack vore alla domare. Jag kan nästan säga här och nu att jag med 100% kommer att komma tillbaka nästa år. Hur kul som helst!
Fast jag skulle gärna vilja att maten förbättrades med 110% också. Men sånt får man ju leva med.
   Regnet var kanske inte så positivt men en riktig jävla upplevelse. Fyfan vad det regnade.. Och inte nog med det, jag hade även två matcher i skit väderer. Som tur var så blev den sista inställd p.g.a att man kunde simma fram på planen. Inte så rolig fotboll d.v.s.

Sista kvällarna var bäst. Då hade man äntligen fått upp kontakten med alla som bara hade tittat något enormt under de tidigare dagarna. Fanns inte en enda domare som inte hade lagt märket till mig. Men att vara eftertraktad är ingenting jag tackar nej till. Har väl fått ca 20-25 nya "POJK"vänner på facebook och många nya minnen. Allt från spaniorer, italinare, norskar, svenskar och tyskar på plats.

Allra sista kvällen så blev det bowling och ute kväll med FA och gänget. Kul, men trist att vissa inte kom in..







RSS 2.0