29 september

Usch för långa dagar i skolan. Usch för läxor. Usch för vädret ute idag. Usch för att jag inte har några kläder att ha imorgon på begravningen... Ja, usch för det mesta idag och just nu!!

Mitt schema för veckan dödar mig. Slutade fyra idag och kommer att sluta fyra imorgon också. Vad är det för fel på dem, vad tror dom egentligen om oss? Ofta vi pallar sånt... BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Ingenting går som det ska idag tycker jag.
Och den där jävla undersökningen om prostitution, men lägg av liksom!? Varför valde vi just det ämnet av alla jävla ämnen på tavlan. Hade jag inte vart utanför och pratat i telefon så hade jag sätt till att vi hade fått ett bättre och lättare ämne. Men ibland har man otur i turen (?)

Aja, har inte så mycket mer att tillägga just nu känner jag. Kan bara säga att anledningen till att jag inte har skrivit någonting om lördagen så är det för att jag helst vill glömma det mesta. Kan ju bara säga att jag spydde över 10 gånger och var bakis hela söndagen. Sen får du själv läsa mellan raderna... Men kul hade jag iaf!
(bilder från tjej middagen kommer senare..)

Fick även en ny parfym idag, Nina Ricci. Den luktar heeeelt fantastiskt. Mjaaaaau (8)


Min nya kamrat!

MacBook Air
15.505 kr du är min snart älskling!


Jag älskar min x-ider!

Var ända jävla gång jag kommer till en fest så är alltid första kommentaren jag får "kör du med dina cider idag som vanligt eller?" eller "cider ikväll eller?" eller "ska du bli full på dina cider nu eller, höhö?!"

SUG KUK PÅ ER ALLA, JAG ÄÄÄÄÄLSKAR MINA X-IDER. THAT'S IT!
Jag dricker för att det är gott!..



Bilde tagen av mig

GRATTIS MIN EGNA FRU PÅ 17ÅRS DAGEN

Ikväll är det en till födelsedags fest. Fast idag är det tjej middag och sedan är det högdalen (som vanligt varje helg). Och nej kvinna, du ska inte chilla någonstans ikväll utan du ska med till högdalen lilla du! Höhö^^

Det här är väl min första tjej middag någonsin. Har inte så mycket tjej kompisar precis, men Sandra och jag har faktisk en hel del gamla minen bakom oss. Tro det eller ej. Ska bli kul fan, hoppas på mycket skit snack och nya vänner(?)

Ska vara där om ca 2 timmar så har inte så mycket mer tid att skriva, måste börja göra mig iordning för kvällen. Får bli samma outfit som igår eftersom att jag aldrig riktigt visade den som jag trodde att jag skulle få. Vi var ju som sagt ute hela tiden och så hade jag på mig min snygga jacka som typ alla hade ^^ Mjaau..

Hörs imorgon, PUUUWWS


Über gammal bild på mig och min fru (Sandra).
Från något derby mellan AIK - Bajen


När kommer polisen?

Marres "kalas" igår var riktigt trevligt. Men det kändes mer som en släkt träff eller en åter träff av massvis med gamla kompisar. Jag kände in princip 96% av folket. Visst kan det vara trevligt, men det kan också vara en aning tråkigt. Då träffar man ju inge nya kompisar. Hur som helst så var lokalen lite liten som mitt vardagsrum ungefär. Man kanske fick plats ca 15-20 personer där inne och skulle det vara trångt.Vi var väl runt 40-50 personer där och alla var verkligen lite över allt, men för mesta delen utanför. Så det var bara en tids fråga innan polisen skulle komma och det visste även marren. Så när väl polisen kom så var det bara att gå lugnt där ifrån och upp mot tunnelbanan. Tacka marren för allt och sen vanda vidare.
Trist bara att polisen kom vid halv tolv. Kvällen var ju fortf. barnet?!... Haha, dom kom med två polis bilar och en piketbuss tror jag att det var. Huh, vad fan trodde dom att vi skulle göra?

Aja men tack för allt går. Kvällen blev väl lite kort men ändå riktigt trevlig ändå. Tog inte alls så många bilder som jag trodde jag skulle (som vanlgt). Jag är verkligen dålig på att ta kort. Men fick iaf bild på Jimmie, Jocke, mmalte, Emma och mig själv. Mjaaaaaaauuu


Mmalte, Jocke och Jimmie


Emma, jag och Mmalte
(vi såg förjävliga ut)..


Därför lägger jag in en ny bild på bara oss. Fulla och glada + söta (a)
Mmalte och jag

Kvällens outfit + mmalte


vi är fäääääätt säääxiga!

ÄNDRADE PLANER!

Hahaha, jag hinner fan inte med en power nap kom jag på ...... Får leva på humöret hela kvällen, hoppas jag inte blir för trött bara. Sitter istället här med en ansikts mask på mig. Ska snart ta bort den och sen hoppa in i duschen innan maten. Kom just på att jag ska vara där om ca en timme. HJÄLP! :) Måste skyndaaaaaaa! (8)

*lovar att lägga in en 'kvällens outfit' bild innan jag drar!"


jag i min sexiga mask ^^ goes blå

Härligt stressig fredag

Jag har vart i farten enda sedan kl 08:00 imorse. Även fast jag inte gymmade idag. Vaknade runt kl 07:15 men gick väl upp ur sängen vid 07:45. Satte på mig mina ksss mjukis byxor, min nya UNG08 tröja och tog med mig datorn och satte mig i köket. Där satt jag väl från kl 08:00 till ca 10:30 för då var det dags att åka till asist med Kinell och Robin. Där mellan så hann jag med att bädda sängen, dricka te och fixa mig inför skolan = satte på mig ett par jeans, sminkade mig och sen ett par skor.

Enda lektionen som jag hade idag var en föreläsning på hotell Rival. Trodde först bara att det skulle vara våran skola och typ att någon skulle stå och prata om sex. Men inte det fan! Träffade min fru och även marren där. Det var väl ca 3-4 olika skolor där. Och det var riktigt kul. Dom bjöd både på dans, musik från b.la E.M.D och såklart lite information om sex osv. Feeeeeettt kul! Roligare än lektioner iaf..

Sen efter föreläsningen som slutade ca 15:30 så åkte jag in en snabbis till stan med Kinell och Eric för att sedan träffa Robin och sen möta Marcus. Varje gång jag är i stan så träffar jag alltid Marcus. Lite komiskt! När jag väl hade träffat Marcuas då så bar det åt Solna för att träffa Jocke och få mina pengar som han hade lånat. Sen var det äntligen dags att åka hem.
På vägen hem så hoppade Lina på tåget också så satte mig vid henne för att prata lite minnen. As kul.

Så nu sitter jag äntligen här hemma ensam och i lugn och ro. Tror jag ska ta en power nap eller nått, är helt död. Tror inte jag kommer orka med kvällen annars. Hinner väl bara sova en timme innan jag ska upp igen för att äta, fixa mig och den möta mmalte så hon kan få sin klänning och dricka. Inte en lugn stund. Men det är de värd, för ikväll ska vi fira marren. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

GRATTIS MIN ÄLSKLINGS MARRE! <3
(gammal photoshopad bild av mig, på marren)


Hoppsan ...

Trodde att jag började kl 10:00 men jag började tydligen kl 10:30. Men självklart så kommer mamma in och väcker mig kl 07:00 för att hon tror att jag behöver så mycket tid. Fan! Nu har jag typ två timmar på mig att äta frukost. Men kanske ändå bra eftersom att jag har Spanska prov nu på morgonen. Så nu hinner jag plugga lite extra. Yeyy^^

Eftersom jag ändå har så mycket tid över så kan jag lika gärna lägga upp en "dagens outfit" har aaaldrig gjort detta förut, men kanske dag nu då?



Skjorta - H&M
Kjol - Gina Tricot
Skärp - Gammalt (eget)
Skor - Mammas gamla

Inte så mycket associarer idag ^^

DERBYYYYY!

1-1 DIF - AIK
Var faktiskt mer folk än jag hade trodd på matchen igår. Ca 23 000.. Och ett mycket bättra drag än förväntat också. Man kan ju nästan säga att vi vann matchen på ett eller annat sätt. HAHAHAHAHAH! Och ni apor trodde att ni skulle få råttkross, höhö .... AIK ger aldrig upp!

WE LOVE YOU CH!


Skolfoto

Jag blev föjävlig på skolfotot idag. Ser skit sur ut. Ja jag vet hur kortet blev eftersom att fotografen alltid visar efter varje gång. Så gjorde han även förra året. Vi fick t.o.m välja vilket av dom tre korten vi ville ha. Jag blev sur på alla tre, ooootroligt. Vet fan inte hur jag lyckas. Försökte langa en pose som inte skulle avslöja så mycket, men misslyckades totalt! ..
Får hoppas på att det ensamma kortet blev bättre. Hade ju trots allt världen bästa hår dag idag.

Min vecka är in princip redan klar och färdig planerad. Har aldrig känt mig lyckligare ^^
Tisdag: Slutar kl 13.50, ska förmodligen in till stan och sen hem och plugga.
Onsdag: Ledig, sen så är det derbyyyyyyyyy på kvällen (:
Torsdag: Prov på morgonen, slutar 15:50 sen ska jag träffa Christopher.
Fredag: Träning på morgonen sen studiebesök, så slutar runt 15:30. Sen är det födelsedags fest för min marre.
Lördag: Match på morgonen, tjej middag på kvällen hos min fru (Sandra)
Söndag: AIK match, chill, plugg ^^

Veckans schema


Jag älskar jackor

Jag kan inte få nog av jackor. Vet att jag har hur många som helst och ändå så går jag och köper en till. Men den här jackan ville fan ha mig! Jag sväääär (8).. Så jävla perfekt, just en sån som passar mig perfekt. Me like <3
Så värd priset också. 598kr på H&M


Här är jackan i action, visst är den snygg på?..



Men jag köpte så klart en svart... !!!

Lööööördag

Jag har så jävla ont i mina armar att jag knappt kan skriva på datorn ens. Och då är det kris! Körde riktigt hårt på gymmet igår. Alla var riktigt chockade, t.o.m min tränare frågade om det var bra med mig. Haha! Nu ligger jag på VG nivå iaf, låter ju lovande. Men vet inte riktigt om det kommer hålla hela vägen ut, men man får väl hoppas. För i slut ändan ska jag ha ett MVH, that's it!

För en liten stund sen så kom jag hem från Gröndals bp. Har vart där från kl 09:30 till 13:05. Hade tre matcher efter varandra, som tur va var det bara sju-manna. Då slipper man springa så mycket. För springa hade jag ändå inte orkar göra efter att ha gått och lagt mig runt 03.00 och vaknade typ 08:15, FYFAN! :)
Jag tror att jag ska lägga mig i sängen och kolla på Sex And The City filmen nu faktiskt. Sen måste jag äta någonting också, men mage skriiiiker efter mat!



Hah, jag vann!

Var med på en tävling på UNG08s hemsida för ett tag sen. Och nu fick jag ett mejl om att jag vann. Haha, tycker fan att tröjorna i år var mycket snyggare än förra årets. Mjau ^^ Grattis till mig (:



A I K

AIK hade två stycken matcher igår. En på gräs och en på is. Båda matcherna var mål rika men ena var kanske lite i fel bur. På isen så förlorade vi med 5-1 för ca 3.790 åskådare på Hovet menad vi ägde loss på gräset och vann med hela 4-0. Mål gjorde av Iván Obolo, Daniel Mendes och Saihou Jagne (2 st). Jagne värgar vara på topp nu, och förhoppnings vis hela laget. För på onsdag så är det derby borta på Råsunda mot DEJF.
TAGGA TILL NU GNAGET!


________________________________
För övrigt inom sporten så spelad även mitt United igår mot Villarreal. Matchen gick inte så jäääätte bra, även fast jublet steg när Ronaldo äntligen blev in bytt, HAN ÄR TILLBAKA! . 0-0 slutade matchen, suuuuuck!



Krya på dig älskling

Idag så ska min älskling bebis operera sig i knät. Stackars lilla pojke, som tror att han kommer dö. Men det kommer du absolut inte att göra älskling. Allt kommer gå bra och snart så kan du gå igen! Hoppas på dig det vet du.
Älskar dig Alexander Kinell <3



Jag läääääängtar!


Nörd som jag är...(a)
Premiär 22 oktober

Min kväll är räddad

Måndag 15 september.
Det har vart en riktigt bra början på veckan. Kom upp i tid i morse och har vart på alla lesktioner idag. Hade försej världen sämsta hår dag idag. Men det var bara att sätta mössan över huvudet och lossas som ingenting. Men självklart så ska alltid någon jävel dra av den.
Idiot till människa..


Hur som helst så är min kväll som sagt räddad. Ska vara barnvakt till mina systrar. PALLA! Plus att mika också ska komma hit, well.. Det lär väl funka hoppas bara att dom lyssnar på mig. Är för trött för att argumentera eller bråka. Men istället för att sitta ute med dom eller "råka" somna så har jag fixat nya filmer. Och inte vilka filmer som helst utan Wanted, Wall-e, The Dark Knight och ääääntligen Sex And The City. Har verkligen längtat efter att få se den! Och nu jävlar!
Wanted har jag försej sätt halva av och den började iaf riktigt bra. En aning lik matrix men typ bättre. Var så himla trött i lördags att jag inte orkade kolla klart på hela, men nu har jag chansen!

Aja men maten står på bordet nu. Bäst att jag sätter mig, puuss NN



100 dagar kvar

.. TILL JULAFTON! YEEEEEEEEEEEY


Jag behöver det här

Alltså jag vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans. Kanske inte så bra att vika ut som om detta i bloggen eftersom hela världen kan se. Men jag vet inte hur jag ska få ut det annars. Det är inte så att jag vill ha uppmärksamhet. Utan jag behöver bara skriva av mig lite tror jag. Eftersom det känns så tomt att skriva det i ett dokument på datorn som sedan ändå kommer slängas så kan jag lika gärna skriva ut det här på bloggen. Kul att läsa senare och se om någonting har förändrats. Positivt eller negativt, det återstår att se. Positivt är inte alltid bra i mina fall...

Såhär ligger det till... Jag ska försöka att vara så diskret som möjligt men det är inte så lätt.


Jag har ett problem här i mitt liv just nu, som jag har haft under en lång tid men utan att tänka på det. Jag har helt enkelt bara struntat i att  ta i tur med det, eller inse att jag behöver det.
För i såna stunder som nu, nu när mitt liv går knas och jag kan inte koncentrera mig i skolan. Det är då jag behöver dig. Dig som jag har gillat så pass länge nu men aldrig riktigt lyckas att få. Men nu är jag osäker på om det är dig jag vill ha. Det finns så många bra sidor med dig som jag bara älskar. Men tyvärr så är din enda dåliga sida så pass stor att den verkligen har betydelse. Mer tänker jag inte säga...

Jag vill verkligen ha dig, det vill jag.....
Men just nu? - Nej, jag tror inte jag är redo att "face the truth" än.

Om du tänker efter ordentligt så vet du vem du är.

ÄNTLIGEN HELG!

Åh vad jag har längat efter helgen. Skolan dödar mig verkligen, inte så kul att sluta kl 15:50 på en fredag liksom. Förstår inte hur dom tänker egentligen. Inte nog med det, utan bara för att vi slutade sent så skulle jag ha match på Älvsjö IP tidigt. SUUCK! Var tvungen att åka direkt, men allt gick bra och nu sitter jag äntligen här. I min ensamhet och bara chillar. Tror att jag ska börja tagga till nu för ikväll. Har egentligen inte lust att gå ut, men ändå så vill jag. Knas..

Skrev iaf klart engelskan igår. Känder riktigt skönt när jag äntligen var klar. Nu har jag kommit igång igen! YYEY
Funderar på att ta någonting och äta nu så jag kan tagga till lite. Måste få liv i mmalte också.

MEN IMORGON ÄR DET FEST FÖR MMALTES 18ÅRS DAG OCH PÅ DAGEN ÄR DET AIK - GLENN!
JAG <3 LÖRDAG!



11 september

Rubriken säger väl allt? Den här dagen kommer vi alla att minas på ett eller annat sätt. Och tyvärr inte alls så bra som det kunde ha vart. Stackars folk som fyller år idag.... Vill helst inte prata så mycket om det som hänt den 11 september. Jag tror bäst att vi vet själva redan..

R.I.P <3

Jag älskar dig


Du är så himla underbar. Väldens bästa hund <3

Vad ska jag ta mig till?

Nej det här är verkligen inte okej någonstans. Vad ska jag ta mig till nu då? Varje gång jag ska köpa en Ipod så kommer dom alltid ut med en ny. Men som tur är så har jag inte hunnit köpa mig en ny än. Vilket jag verkligen måste göra nu, snarast. Min gamla är full och jag tänker fan inte ta bort någon musik!?

Men jag diggar verkligen den nya Ipoden. Den är otroligt snygg, men det är inte de som är det bästa. Utan det är alla färger och att den nu kommer i 16GB också. ÄNTLIGEEEN LAGOM!


För 16GB så kostar den 1 845;- på Apple Store


Yeey för mig

Yäääs, nu börjar alla IG lektioner. Det vill säga lektioner för dom som har rester från ettan och inte fått något betyg osv. Vilket betyder att jag kommer få ledigt. För jag var en duktig flicka i ettan, kan jag tyvärr inte säga om mig själv i nu läget ... Men det är en annan historia.
Hur som helst så säger ju schemat det mesta.

Jag är ju såååååååååååååå ledig imorgon. Förstår ändå inte ett PISS på samhälls lektionerna.
Men fredagen ser ju inte lovande ut..

Men visst har vi soft schema?;)

Hinderbana + Natalie = NEJ!!!!

Varför just denna onsdag, vaaaaarför! Jag tror Benny hatar mig, för nått måste det iaf. vara. För imorgon så ska vi prova på hinderbana för första gången under PT. Visst ska det blir kul, men inte just den här veckan. För självklart har jag träningsvärk i mina knän / ben.
Livet hatar mig just nu (: hahah, känns så himmla bra! WOHO!

Skoldagen bestod bara av två lektioner idag. Först BGM som gick riktigt bra, sen samhälle som aldrig kan gå bra med den här läraren. Jag tror vi alla har samma problem.
Efter skolan så var det dags för en liten tur in till stan med mina två älsklings pojkar Kinell och Robin. Men självklart så skulle dom inte vara med mig, utan små äckliga fjortisar. INTE OKEJ!! Men men, bara att acceptera och skratta sig lyckligare. Istället för att då bli lämnad så kom min kvinna mmalte till unsättning och såklart Marcus hack i häl. Köpte mig äntligen ett par riktigt snygga skor.
Riktigt heta va? Självklart med 9cm hög klack, kan jag verkligen behöva! ;)
499kr på DinSko

dålig på att skriva

Jag har ingen lust längre. Skulle bara vilja lägga ner bloggen och skita i allt, men det kommer jag aldrig att göra. För jag har lovat mig själv att den här bloggen ska följa med mig hela livet ut. That's it! Alla vet ju hur kul det är att läsa gammalt skit ;).

Har jävligt mycket i skolan just nu så har fullt upp. Sen när det inte är skola så är det ju fotboll, dömer varje helg nu. Känns bra att äntligen ha pengar, nu rullar dom bara in. Skit härligt.
Jag är i helt fel period av livet just nu har jag kommit fram till. Jag är i den här perioden där jag inte orkar någonting och bara vill ta det lugnt och äta mig tjock och dricka mig full. Helgerna består för det mesta av festande vilket är riktigt kul men kanske inte så bra för min hälsa eller skol gång. But, I don't give a FUCK...

Men skolan går bättre nu iaf, har äntligen fått byta basgrupp till Alexandras. Synd bara att Michaela och Jossan och fick byte från den gruppen till en annan. Så nu har jag gått från att vara Smurf till Bumbibjörn. YEEY!
_________________________________________
Helgen som precis har vart kan vi ju summera i fem ord. HELT OKEJ, MEN ÄNDÅ INTE! Min fredag blev absolut inte som den skulle och lördagen var inte så mycket bättre. Meen fick iaf träffa min kvinna och leka med henne ^^ haha....
Lördagen var det iaf lite action i. Drickan var framme och pojkarna var där. Sov över hos Mattias, kändes kul att få träffa dig igen. Saknar det vi hade förut sötnos.
Söndagen bestod bara av match och chill. Sen senare åt kvällen så tittade även Calle förbi och sov över. Du är knaaaasig du bebis. haha!

Bjuder på denna bild från i morse också! PUUUUSS NN

Onsdags kvällen

.. tar snart slut för min del, eller? Börjar ju kl 13:00 imorgon så om jag går och lägger mig tidigt är det inte för att kunna gå upp i tid till skolan iaf. Men jag är faktiskt riktigt trött. Att vara tillbaka i skolan efter att ha vart sjuk ett bar tag känns konstigt. Eller mest jobbigt. Vill bara tillbaka till min säng och bosätta mig där. Men men, jag har saker att göra speciellt när det gäller skolan. Men självklart så har jag turen att ha två arbetspass efter varandra imorgon och sedan en Engelska B lektion. Kunde dom inte satt desa lektioner lite tidgare så man slipper sluta kl 16:00 och förlora hela eftermiddagen... Cp skola!!!

Aja men mmalte födelsedag blev som planerad med tårta och hela skiten. Mums vad gott det var med champagne, tårta och lite choklad kex.

Nu ska jag spela lite spel på msn! PUUWWS

Paketet..


Vaaaaad kan det vara (8)
Tips: det är porrigt som baara den..

MMALTE 18år

HIPP, HIPP HURRA FÖR MIN FLICKA SOM BLIR STOR IDAG! YEEEEEEEEY.
Idag blir det Pizza Hut med familjen Svärdh Noré och senare hemma hos mamma marie så blir det "the after party" med tårta förhoppningsvis!


Bild tagen igår efter make up saken. Fel tillfälle att klicka kanske, provar liksom en tröja och langar fulaste posen..

Har inte så mycket tid över att skriva eftersom jag har en jävla massa Svenska B att göra. Sen måste jag få ur pengar av pappa till middag ikväll. Man vet aldrig hur det slutar...
På återseende! ADIOS NN

blogg.se har nytt utseende!

Jag äääääääääääääääääääälskar den nya start sidan på blogg.se.
Jag kanske är lite sent ute, men har inte orkat skriva på ett tag eftersom jag har vart sjuk osv. Men nu är jag tillbaka och ska försöka göra ett nytt försök på att vara aktiv igen. Men som alltid så gå skolan först.


Idag så ska jag äntligen på den där make up rådgivningen och självklart så har jag med mig min kvinna, mmalte! <3 Imorgon blir mmalte en stor flicka, wohoooo. Då blir det tårta i mängder (A).
Jag ska vara där kl 17:00 och har som alltid lite saker att fixa innan så jag kommer tillbaka senare ikväll förhoppningsvis. Puuuuuuuuuuuuuuuuuus NN

RSS 2.0