Mat som du helst ska slippa.

Nu till sommaren så vill man helst ha en så kallad "perfekt kropp". Varför så inte börja tänka på redan nu vad du äter och vad du inte ska äta. Här har jag några tips till dig vad du helst inte ska äta eller dricka.

Läsk, - Läsk är aldrig bra att dricka, det gör att du går upp i vikt. Prova isället nån bättre och även godare som kanske en mer, festis eller t.o.m vatten!
Vitt bröd, - Alla tjatar om fullkorns bröd hela tiden. Och det är det du ska äta. Släng bort det gamla vita och onyttiga brödet och byt ut det mot ett bröd som är rikt på fullkorn istället.
Pasta, - Visst är pasta bra, men inte vanlig pasta längre. Nu är det fullkornspasta som gäller. Även om det inte smakar lika gott så är det ändå fortf. bättre för din kropp.

Som alltid så ska man försöka att undvika kakor och alla sötsaker som finns hemma eller i affären. Satsa på en frukt istället. Där har du både nyttiga saker och även vitaminer som din kropp behöver.

Det som är viktigast är egentligen att äta FEM mål om dagen. Frukost, lunch, mellan mål, middag och kvällsmål.
Men detta är inte alltid så lätt. Det svåraste för många är att ibland hinna med frukost eller mellan mål. Men frukosten är dagens viktigaste måltid!
Som frukost så ska du äta någonting som håller dig mätt tills att det är dags för lunch, som te.x gröt, fil med flingor eller macka med någon yogurt. Lunchen ska ofast bestå av en lite mindre måltid än middagen, men det ska ändå vara mättande. Mellan mål kan däremot vara korv, mackor, frukt. Ja nått lätt men ändå nyttigt.
Middagen ska oftast vara stor och mycket nyttig och med många grönsaker! Medans kvällsmålet bara kan ebstå av några mackor hårt bröd eller kanske en tallrik kräm med mjölk.

Så om du vill gå ner i vikt så ska du absolut inte sluta äta. Utan börja äta mer och nyttigare!
Och om du inte rör på dig regelbundet så kan det också vara ett problem! ut och gå eller spring.

The departed

image92
image93

Sullivan utbildar sig till polis för att vara maffians infiltratör hos Bostonpolisen. Polisen Costigan placeras under cover i den undre världen för att avslöja maffiabossen Costello. Så småningom hotar deras respektive täckmantlar att avslöjas och de kommer varandra på spåren.

I rollerna b.la: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg

Betyg av mig: Filmen får tyvärr bara en trea av mig. Det hade en mycket bra och spännande handlig, men slutat var lite för mycket för filmens innehåll tycker jag. Men den är värd att se!

Vårens väskor

Vårens väskor ska vara stora. Stora och snygga. Färgen har inte så stor betydelse. Man kan välja mellan en massa saker. Men det är aldrig fel med mönster.
Här har jag några ganska billiga och super snygga väskor. Check it out!

image91

spana in sidan!

www.smink.nu

En sida som har allt och desutom så har dom online shopping dygnet runt!
Spana in!


Brad Pitt

Veckans schygging
En riktig het grabb som alltid får spela den stora hjälten eller snyggingen med masvis med muskler över allt, i alla filmer Brad Pitt! Alla killar vill vara som du!

image89

helt underbar!

Gryyymmt snygg kort klänning ifrån Paul Frank!
Ett måste i sommar!


image85

Kexchokladpaj

Ingredienser, passar en normal form med löstagbar kant
200 gram kexchoklad
4 msk smör/margarin
150 gram choklad efter smak
1 tsk vaniljsocker (mindre om du tar ljus choklad)
3 äggulor
0,5 dl grädde

Tillagning
Krossa kexchokladen i matberedare. Blanda med det smälta smöret och bred ut i den smorda formen. Grädda i 6 minuter, 175°. Låt svalna.

Smält chokladen. Blanda i grädde, äggulor och vaniljsocker. Låt svalna lite, bred sedan ut över formen.

Kyl! Ätbar efter kanske två timmar i frys. Som godast dagen efter.

Servera till kaffe, kanske med lite vispad grädde.

image84

Jesse Metcalfe

Veckans schynygging
Idag så har jag ränsat ut mitt rum på masvis med skit, då helt plötsligt så dyker en affisch upp på Jesse Metcalfe, så då tänker jag att han kunde bli veckans schnygging eftersom han är helt grymt sexig med sin underbara överkropp i tv-serien desperate housewives som just också är i dag på tv. Så allt blev helt perfekt nuu! Great


image83

Skor

Här kommer jag med ett par tips om vad du ska bära på fötterna under den kommende våren 07! Alla skor kommer ifrån Bianco Footwear.

CLASSIC BALLERINA W/BOW                        CANVAS SHOE
700kr. Finns även i svart eller vitt!                   350kr. Finns även i svart!
image71         image73

POINTY PATENT BALLERINA                           BALLERINA W/BOW
450kr. Finns även i lila och gult!                       700kr. Finns bara i rött!
image74     image76

CANVAS BALLERINA                                           PUMP W/ROUND BUCKLE
250kr. Finns även i svart och gult!                     550kr. Finns även i brun, blå och mörk lila!
image79        image80

BALLERINA W/CROCHET WORK
500kr. Finns även i vitt, svart och rosa!
image81

Enjoy! //Natalie

RSS 2.0