God natt

.. säger jag med en liten bild på mig.
Imorgon är det ny vecka med nya tag. Börjar med gym...


Loppis i Hornstull

Jäääävlar vad mycket skit folk sålde och vad mycket människor det var. Det var nästan omöjligt att ta sig fram och solen bara brände på i ryggen. Skönt men lite för jobbigt med alla dessa folk. Det ända jag och Martin "fyndade" var en till gitarr till mitt Wii. Nu jävlar kan man möta varandra. Vem vill leka!?

Resten av familjen kom hem med en full IKEA påse. Hehe....

Skit snygga fågelholkar som en gubbe hade gjort själv.


Själv blev jag kär i denna.


Pappa hittade en "snygg" tröja och en liten gitarr.


Det var mycket smycken som var hemma gjorda. Snyggt!


Såhär såg det ut på varje gata i hela hornstull nästan. Mysigt..

G R O D A N sergel

Igår tog jag min oskuld på Grodan Sergel. Tyckte att det var dags. Helt klart värt att betala 160 kr i inträde.. Absolut! Musiken var gryyyyym och det var mycket blandat folk men toalettkön uppskattades inte. Haha, total kaos.

Vi drog dit strax efter att vi sett klart finalen. Vi blev kvar där ett bra tag tills allt spårade ur och jag tyckte att det var dags att åka hem. Självklart träffade man lite gamla vänner som alltid är lika kul. Fast jag saknade vissa. Det blir så grodan nästa gång jag blir sugen på party.


Kvällens outfit igår.

Melodifestival-final

Igår blev det till att dricka alkohol och titta på hela finalen av melodifestivalen i Norge, Oslo. Jag och Martin sprang upp till Sofia (min granne) runt 21:00 och för att börja kvällen. Lucas rullade in någon gång runt de fjärde bidraget och sen var vi igång. Tror Sofia hann somna tre, fyra gången under hela finalen.

Det var inte många låtar som var bra men några var fan helt okej efter att ha hört dom ett antal gånger. Självklart så sjöng vi med när Tyskland sjöng eftersom vi redan visste att hon skulle vinna. Grym låt! Här är några andra jag också tyckte kunde ha vunnit:
  • Frankrike - Allez Olla Ole
  • Turkiet - We could be the same
  • Azerbaijan - Drip Drop
  • Cypern - Life looks better in spring
  • Georgien - Shine
  • Moldavien - Run Away
Resten var skit, bara en massa skit!!

Satellite


VINNAREN AV MELODIFESTIVALEN IGÅR.
LENA FRÅN TYSKLAND. GRATTIS, JAG DIGGAR HELT KLART LÅTEN!

Mors dag

Trevligt att man får fira mors dag i solen idag. Självklart så köpte jag min söta lilla mamma en present som jag visste att hon skulle älska. Parfymer är hennes grej. Martin köpte en likadan till sin mor också. Ett bra kap med 25% off på The Body Shop.

Idag har jag och älskling

gjort bland annat detta:




IKEA är min vän

Igår var jag och min söta lilla älskling på IKEA och shoppade loss nya saker till mitt skrivbord. Kände att det behövde en stor förändring nu när jag har fått en macbook och en systemkamera. Det måste se professionellt ut. Så jag köpte nästan ett helt nytt skrivbord. Här kommer resultatet.

FÖRE:


EFTER:


EN FUCKING VECKA KVAR!

Nu är det nära. Riktigt nära. Otur för Adam som tar studenten i detta regn idag. Hehe! Vi får hoppas på att vi inte bli utsatta för samma äckliga väder. Då blir det absolut inte som jag har tänkt mig. Champagnefrukost i regn? - Nej tack!

Fick sovmorgon idag och har bara en lektion och det är min systers. Hoppas den är inne så man slipper regnet. Usch, fy och blää! Ge mig sol igen, sååå härligt.

Jag och min älskling åt våra första jordgubbar igår. Spanska fick det bli.
Dom var helt okej, men ingenting i närheten av den svenska smaken.


Inköpt idag

Köpte en morsdagpresent idag till min underbara mamma.
Fick även med mig lite annat till mig själv.


T-shirt och linne - Gina Tricot
Väska - Indiska
Body butter - Body Shop

torsdag 27 maj




8 dagar kvar

Idag blev det ingen skola för min del. Hade verkligen ingen lust att kliva ur sängen i morse. Igår blev det super sent och det gjorde att jag bara fick sova sju timmar. Jag behöver mer för att kunna ta mig upp på morgonen! Jag trodde att jag skulle till skolan för att se på film men när jag står och fönar håret så ringer min älskling och säger att man inte behöver. Istället blev det frukost med älskling och sen en tripp till liljeholmstorget.

Fick även hem min studentskylt idag. Hämtade den nere på posten innan vi drog iväg. Den blev super fin och kommer att hänga fint på min vägg sen efter allt är över. (bilder kommer när det är dags.)

Har haft en väldigt bra dag idag. Utöver att ha fått spendera den med min snygging till pojkvän så ringde dom från XXL och ville ha en arbetsintervju med mig. Oj vad perfekt det kan bli. Hoppas jag får jobbet.

Nu ska jag krypa in under täcket med min älskling.

S O M M A R




Vill du bli fotad!?

Eftersom jag nu har inskaffat mig en kamera så vill jag fota.
Jag vill fota människor i olika miljöer och med olika stilar.

Eftersom jag inte har någon erfarenhet alls egentligen så blir det ett test för mig också. Känner du att du vill ha bilder på dig själv så hör av dig så fotar jag dig med min kamera. Jag ska öva, jag ska bli bra. För jag vet att jag kan.

Men tid är pengar och därför sätter jag ett pris på endast 100kr för 1-2 timmars fotande.
Ring eller mejla mig. Jag finns i stockholm.

0739904543 / [email protected]

Parbilder
Kompisbilder
Egoistbilder
ALLT!

MIN ÄLSKLING!

Du och jag genom allt.

24 maj


Presenter av min älskling

Min födelsedag har vart jätte bra. Allt gick precis så där perfekt som det kan gå tills min syster helt plötsligt går och bryter armen på fotbollsträningen. Stackars lilla Hanna, <3.

HJÄLP MIG!


CANON E05

Jag fick en systemkamera i födelsedagspresent. Är såååå glad! :) Hinner tyvärr inte använda den mer idag eftersom jag snart ska dra mig till tullinge. Men imorgon, då jävlar!





Alla bilder är tagna med Canon E05.

födelsedagsbarn


Idag fyller jag 19 år. Kanske inte så roligt, men ändå! :) haha
Vi får se hur dagen blir, har en del att göra. Puss på er alla och tack för alla grattis. Hinner kanke inte svara på alla på facebook, tyvärr. Men jag ska försöka.

GRATTIS INTER



Diego Milito gjorde båda målen igår för inter under finalen. GRATTIS.
Tyvärr så somnade jag efter ca tio min. Heheh.....

19 imorgon..

Denna vecka ha bjudit på otroligt skönt väder. Det är helt underbart att kunna gå omkring ute nästan helt naken och bli brun av solen. Super skönt.

Igår grillade jag och älsklingen hamburgare till middag. Det blev super gott och som efterrätt blev det muffin och mer hockey. Förlåt men vafan hända igår Sverige!?!? EN TIMEOUT!?.... Inte okej allt tycker jag. Blir brons match idag istället mot Tyskland. Blir spännande.


Älskling i full fart!

Ikväll blir det hockey-VM finalen och lite allmänt plugg in i det sista. Imorgon kommer jag ju att vakna upp som en 19 åring. Imorgon är det bara min dag. Man måste ju bli 19 för att kunna bli 20 eller hur?!

g l a s s

sommar, sol och g l a s s !!
Deeeet är fan livet alltså, eller hur. Finns inget bättre när man sitter i solen med en iskall glass i handen och scheeeeker galet. MUMS!

fast nu är jag inne igen... sol-fan försvann :(


fan vilka snyggingar jag har till vänner.

Viiilka tuttar assåååw!!


Hey, Soul Sister


SOOOOL

Vädret är fucking najs alltså. LIKE!

Dags för skolan om en stund, grymt att ta studenten snart :) då är det bra att ha en studentskylt som ska skaffas idag med pojvännen i stan. Shooorts ska också inskaffas till älskling.

Sverige - Danmark idag kl 16.00 (Hockey - VM).
En annan grym match man måste se idag är Ryssland - Canada kl 20:00.


Mina puckobarn

älskling

Igår var jag och älskling ute i solen och gick.
Det blev en liten tripp till muffinsfabrien som ligger här. Guud vad goda muffins dom gör.


Älskling som äter vanilj muffin

"hej jag kan inte rotera bilder på min mac. HJÄLP!"

18 maj, tisdag

Mina öron dödar mig... dom vill inte sluta kliiiiiaa.. KILL IT!

Jag är grymt taggad på gym imorgon bitti. Speciellt med denna underbara träningvärk som dödar mina ben hur jag än bär mig åt. Kuuuuul. Älska Benny och hans underbara gym. mmmmm.....

Härligt med sol idag iaf. Underbara väder. Blir helt kär!

hejhejhej


P A R T Y T O N I G H T ! !

Ja men då kör vi. Flickorna ska komma hit och vi ska ha party kväll. Blir väl antagligen lite sprit och lite cider. Får se vad som har att bjuda på efter allas dag i solen. De flersta lär nog vara sega till en början, men det ska vi nog fixa. mohahah!

Jag tycker att min kamera på datorn är riktigt rolig. Haha, man kan verkligen flumma till bilderna ibland. Men nu blev dom lite mer normala. Såhär ska jag alltså visa upp mig ikväll. Plattade faktiskt håret för första gången idag. Det blev riktigt bra. Och nej allt hår är MITT HÅR, inget lös hår här inte!!

Vi får se hur kvällen slutar. NU KÖR VI! :)

 


Hääärlig lördags morgon

*VARNING FÖR FLUMM INLÄGG!*

Nej men vafan kör bara. Hej, jag vaknade en timme före min klocka idag och istället för att somna om så gick jag upp. Nej jag är inte dum i huvudet?!.. ELLER!?

Nu är jag liksom klar och har typ 50 min på mig att inte göra ett piss. KUUUL!

Så istället för att sova eller sitta vid datorn och kolla runt så ska jag dammsuga. Hahahahha.. vad har hänt med mig egentligen!?.. woohoooo????




HAHAHAHAHAHHA!!! bjuder på två "söta" bilder

Bella & Tyra Show

Har hört talas om det tidigare men aldrig sätt det eller tänkt tanken om vad det var för show och tog bara föregivet att det handlade om dom själva och ibland kanske dom hade några kändisar på besök. Precis som vanligt fast mer B varning..

Men ack så fel jag hade. Tog mig tiden att titta på hela två avsnitt av Bella & Tyra Show tidigare idag. Kolla första på avsnitt 5 när Dessie var på besök. Tyckte det avsnittet var riktigt kul. Dom var på Skansen och försökte skrämma livet r Dessie men istället blev jag livrädd av alla spindlar och ormar. Även de små aporna(?).

Sen tog jag mig äran att titta på de senast avsnittet, avsnitt 10 när Kissie var huvudgäst. HAHAHAHAHAHAHAHAHIHIHIHIHIHIHHOHOHOOHOHOHOH måste jag bara få säga. Vad fan är det för fel på denna människa.. Hon måste ju blivit tappat tusen gånger som liten. PINSAMT!! Hon sitter och är super cool på sin blogg men när hon är där så är hon liten som en ärta och enbart jävligt kaxig i munnen bara.

Avsnittet var en riktig njutning att se och man såg verkligen hur osäker Tyra blev av situationen och hur Bella verkligen försöka rädda deras show och visade sig proffsig. Tyras kommentarer var klockrena dessutom. Hade jag vart Bella i den situationen hade jag nog börjat gråta. Kissie är så jävla äckligt barnslig och grym, men hon verkar inte ha en aning om det själv.

Sen att hon sitter och säger att dom som skriver elaka kommentarer är avundsjuka på henne!? hahah.. är människan blind eller? Fattar hon inte att ingen gillar henne. Det är inte avundsjuka, det är fakta!

Hursomhelst så gillade jag showen! MYCKET BRA :)
Du hittar allt på Nyheter24.


SAKNAR MIN ÄLSKLING!

buhuu :( ....


Klaaart!


Kladdkaka!

Har inget bättre för mig så jag bestämde mig för att baka en kaka. En kladdkaka faktiskt. Receptet kan jag utantill men jag orkar bara en bit i taget, lite trist kanske. Men det betyder att den kommer hålla länge!

Tyvärr så var det tydligen glapp i formen så halva kakan ligger på ugnens botten. BLÄÄ!


Dags för fruuuukost(!)

Typisk natalie frukost just nu, Super gott är det! jag och mina kudda, hahah!
Jordgubbsfil är det bästa som finns. MUUMS!

Kanske dags att gå ner till konsum och handla lite mat? Hahaha, måste ju överleva till söndag också. Fast jag skulle helst vilja handla på Coop, men det är för långt och bära allt hem ifrån. INTE OKEJ!


Dagen efter..

Är det nu jag ska städa? Är det nu jag ska hitta atta glas som står lite över allt? Är det nu jag ska tända upp i mitt rum? Är det nu jag ska ta hand om alla mina kläder över allt? Är det nu jag ska duscha hela livet ut?

*Sitter här i min smurf tröja och känner mig seg som vanligt..*

Ikvällen igår var riktigt mysig.
Började med att Lucas och Johanna kom hit. Vi gick tillsammans ner med Sofia och handlade mat. Jag och Sofia fixade Thai och de andra tjockisarna tog pizza. Hahha! Efter det blev det vin och dags att fixa till sig. Musiken på högsta volym och platt tången i högsta hugg. Sen rullade även Josefin in, mycket trevligt. Hon fick även ta över jobbet med mitt hår eftersom Johanna behövde en paus.

När vi var färdiga gick vi och köpte mer vin och sen rullade vi i väg till "the party" i Hornstull. 6 party sugna grabbar som väntade och det bara rullade in folk hela tiden. Helena och Monika kom också. Blev bara vin hela kvällen för våran del, men jag klarade mig faktiskt bra.

Kvällen slutade upp i sång och gitarr spelande och sen fick man även rulla tillbaka hem där ifrån runt kl 03:00. Kände mig otroligt fräsh. hehehehehe.....

Förstår ingenting

Jag är heeeeelt lost här. Mac är inte min grej just nu. Men det är bara att fortsätta pilla och misslyckas som jag gör hela tiden. Till slut så kan jag det till nästa gång. Men tangenterna är underbara att skriva på iaf. Super skönt.

Sitter här och saknar min älskling massvis.
Har hunnit planerat kväll under frukosten också. Ringde runt lite och det ser ut som om det blir en liten middag här ikväll och sen kanske det även blir utgång. Skulle vara trevligt och dansa lite tycker jag. Var längesen. Nathalie ska förhoppningsvis komma hit tidigare och plugga lite med mig. Har ju som sagt min engelska bok kvar att läsa. Hon hade matte, liiite tråkigare tycker jag. Så lite tur ha jag iaf, hehe!

Middagen blir med Ting, Lucas och Nathalie ser det ut som. Mycket najs!!! Fast jag har ingen aning om vad vi ska laga och äta. Men efterrätt har jag iaf gott om. HAHA!

(Har lyckats föra över alla mina bilder och musik hittills! yeey)

Första MACBOOK inlägget



Hahah, detta är inte lätt alltså. Jag kommer vilja döda denna dator tusen gånger om innan jag kommer kunna älska den miljoner gånger mer. Det tar tid att vänja sig kan jag ju säga.

Jag har iaf lyckats ladda ner modzilla firefox, Spotify och tagit lite bilder med kameran. Den är super rolig. Kommer bli många bilder nu kan jag säga. YEEEEY...

*Uppdate* HAHAH, lyckades minska internet (zooma in)... vadfan gör jag nu!??!?! :O HJÄÄLP!

tolfte maj

Fick fucking VG på rättskunskaps inlämningen! WOHOO
Det trodde jag aaaaaldrig.

Idag fick jag vakan upp med min älskling och även somna på min älskling igår. Hur mysigt som helst. Vi firade våra underbara tre månader tillsammans genom att baka hallongrottor. Muums!

Imorgon blir jag lämnad utan honom i hela fyra dagar. Trist! Så istället för honom så ska jag få besök av andra gullugnar som t.ex Johanna och Lucas!! MYCKET TREVLIGT! Mamma ska även åka och hämta upp min dator så jag har någonting att leka med under helgen.

Ikväll blir det Korpen som sagt.. yey.................

Jag är bra, lalala (8)

  • Rättskunskapen slut prov
  • Bild uppgiften
  • Engelska B text uppgift / Boken
JAG ÄR TYP KLAR MED AAAAALLT!
Det ända jag har kvar att göra nu är att läsa en fucking bok och sen skriva om personerna, platsen, problemet och vad jag själv tycker om den. På engelska.... Fyfan vad tråkigt. Men efter det är jag klar med all skola. INGET MER!!

Sen är det bara att längta till studenten. HÄÄÄRLIGT!


Sex, Love and Rock n' Roll

Eftersom vissa personer är sega med att lägga upp bilder kommer här lite bilder från Adams studentskiva som vi var på i torsdags kväll på Johnnys Bar.

Tema: Sex, Love and Rock n' Roll






L O V

Heeeela vecka 19 har jag så kallat "Fryshuset lov". Bara vi som går på Fryshusets Gymnasium har lov denna vecka. Helt underbart och smart tänkt av dom. Något positivt med skolan iaf, grattis!

Under detta lov så blir jag tyvärr utan min älskling torsdag till söndag eftersom han ska till Falun och härja med sin boll och klubba. Lycka till älskling. Så istället för mys får jag hitta på annat. Kanske blir festande 24/7 eller kanske en tripp till Landet med familjen... Har inte riktigt bestämt mig än som sagt.

Veckans planer än så länge ser iaf ut så här:
  • Måndag: Vakna upp med älskling. Avslutar kvällen med Tullinge knatte skola.
  • Tisdag: Fixa naglarna kl 10:30 inför studenten. Fixa student skylt. Träna mina flickor. Avslutar kvällen med lite Korpen fotboll.
  • Onsdag: Fira 3 månader med älskling. Avslutar kvällen med Korpen.
  • Torsdag: (?)...
  • Fredag: (?)...
  • Lördag: (?)...
  • Söndag: (?)...


Döööööör..

Jag har haft tre matcher idag och jag är helt död i mina ben. Orkar ingenting.
Började med en F15 i morse klockan 11:00 och sen tog jag en P13 direkt efter på samma plan. Efter de så tog jag moppen tillbaka till Västberga för att döma en till P13.

Nu sitter jag i mitt rum och väntar på att det ska bli kväll så att jag kan få mysa med min älskling. Blir ingen AIK match för mig idag eftersom jag knappt orkar gå upp eller ner för trappor. Får helt enkelt följa den på TV.

Ska försöka äta upp mitt godis och sen börja med Rättskunskapen.
Gjorde klart Den största delen av Engelskan i torsdags så har inte alls mycket kvar nu. JOBBA, JOBBA, JOBBA!

Första vinsten!!

IK Tellus - Tullinge TP FK 2-1
WOOOOW, våran första vinst och på våran första hemma match. Underbart!
Guud vad tjejerna kämpade på! Jag är så stolt över dom alla.


Tjejerna på första matchen. (glömde kameran idag..)

Ikväll blir det myspys med min pojkvän hela kvällen.
Imorgon har jag tre matcher till att döma. Får se hur det kommer att gå! ;)

KLAR MED FILOSOFI B!

OH YEEEAH!

Är äntligen klart med filosofi B. Nu får vi bara vänta och se på resultat. Som sagt så hoppas jag på ett MVG även i B kursen men det kan vara aningen högt. Men jag har verkligen gett allt så nu jävlar!

Nu har jag "bara" kvar:
  • Rättskunskaps inlämningen - kan suga!!
  • Engelska B inlämningen - kan också suga!!!
  • Bild text som jag glömt göra. Men väntar fortf. på uppgiften från Bemo.

Beställd!



Sådär! Tyvärr så var det leveranstis på cirka 2 veckor. Så jag får vänta lite extra.
Förhoppningsvis kommer den redan under nästa vecka.

Då blir det jag, datorn och husvagnen på landet hela nästa helg. Eftersom älsklingen drar upp till Falun för att spela fjollboll så får jag äran att umgås med familjen lite extra. KUUUL! ^^

Fiasko på Gamla Ullevi..

"4-0 talar sitt tydliga språk"..
JÄVLAR ALLTSÅ! Det är så pinsamt just nu..

Har egentligen inget mer att säga än att vi super riktigt hårt just nu. Men alltid Black At Heart så det är bara att kämpa vidare. Men snälla... byt målvakt för i helvete!!!!!!

Sist i Allsvenskan just nu...


Trist att städa...

Mitt rum är lika mycket kaos som vanligt..
Mamma blir arg som vanligt...


Men nu ser det lite bättre ut faktiskt. Ska bara dammsuga, damma och fixa min toalett sen är jag klar med det uppdaraget. Fast jag skulle egentligen behöva sortera i mina kläd lådor men det får vänta. Ska försöka mig på lite rättskunskap idag faktiskt.

= Ingen utgång ikväll.

Student inbjudningar

är på väg ut. Skrev ut alla idag och imorgon skickar jag ut dom med posten! :)
Gjorde en snygg överbild på photoshop som jag blev mycket nöjd med!

Mottagningn här hemma hos mig 4 juni runt kl 17:00.
Det blir perfekt. NU KÖR VI!

Överbilden som jag gjorde.

Ny bikini

"Råååkade" gå in på H&M och "råååkade" komma ut med en full påse.
Hihihi... BUSIGT!!

Fick iaf med mig en en ny bikini inför sommaren. Super snygg och super billig. Bara 49;50 kronor delen inne på H&M. Helt jävla fantastiskt. Nästan så jag måste gå in och köpa en till när jag ändå är på väg!



Sen att jag råkade komma hem med tre toppar och en t-shirt var kanske inte riktigt meningen egentligen. Men sånt behöver man alltså mycket av. Kan aldrig bli för mycket. T-shirten ska jag faktiskt ha imorgon på Adam skiva så det passade perfekt.



Perfekt till i sommar! WII

MACBOOK PRO


Imorgon är det tänk att du ska bli min. Du och jag älskling.
Jag har aldirg vart mer redo. <3

11990;- 13 tum

Yeeeey

Filosofi A - MVG
Pedagogisk Ledarskap - MVG
Svenska C - MVG
Religion A - VG


Så ser mina slutbetyg ut på den fronten. De jag vet just nu vill säga. Är så himla glad och stolt över mig själv att jag äntligen klarade att nå mina mål. Underbart! YEEEEEEY

Mina slutbetyg lär bli dom bästa hittills. P A R T Y!

H O T

Fly like you do it
Like you're high
Like you do it
Like you try
Like you do it
Lïke a women.. (8)


Inna - Hot (Cahill Radio Edit)

En måndag kvar till studenten

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Guuud vad taggad jag blir. Det pirrar i hela magen. Snart är det dags.


Tess, Elina och Jag.

Idag blev det ingen skola alls för min del. Istället så fick jag vakna upp med min älskling och till MVT. Mycket trevligt. Sen blev det frukost, tv och cykla till pendeln runt 15:30. Vilka jävla förseningar det var idag. Som "tur" var så var det tåget innan försenat till samma tid som de tåget jag skulle ta så jag slapp de värsta förseningarna.

Springa ner fort till Västberga IP för att träna mina små flickor. Men först var det in på toan för min del. Höll på att kissa på mig under hela resan. Trodde jag skulle döööööööööö!...

Träningen gick super bra och tjejerna var lika duktiga som alltid. Fick även träffa på några nya ansikten! Alltid lika kul med fler tjejer som är fotbolls sugna. Efter träningen fick jag skjuts av pappa till Bandhagens BP där jag skulle avsluta kvällen med lite Korpen.

Nu ska jag bara lägga mig i sängen och chilla gaaaalet. Imorgon är en ny dag!

ÄNTLIGEN!!!!!

BORT MED FINNEN!
Ska vi ha honom kvar så kan vi räkna med superettan nästa säsong...


Måndag

Hade 40 minuters lektion idag sen var jag klar. SKÖNT
Denna vecka är det som sagt ingen skola för mig. Men istället för skola så har jag lite annat som ska fixas. Jag ska bland annat döma korpen och träna mina små flickor.



Vi har våran andra match nu på lördag hemma mot Tullinge. Nu ska vi se till att visa dom att vi också kan vinna. För mina flickor har den viljen som behövs. VI KÖR!

Först skulle jag inte hinna vara med på matchen tyvärr men nu har det blivit lite ändringar på mitt fotbolls schema vilket gör att jag kan vara med och hjälpa dom. Härliga nyheter!

  • Måndag (idag): Tullinge knatte skola 17:00 - 18:30. Sova hos älsklingen.
  • Tisdag: Vakna upp med älsklingen. Träna flickorna 16:30 - 17:30. Avslutar kvällen med Korpen.
  • Onsdag: Börjar morgonen med gym. Muntligt prov i skolan. Avslutar kvällen med Korpen.
  • Torsdag: Rättskunskap 15:00. Vara med älskling.
  • Fredag: Ledig. Leka med älsklingen.
  • Lördag: Döma matcher. IK Tellus - Tulling 11:00 Hägerstensåsen
  • Söndag: Döma fotboll/AD kurs...

AVATAR

Jag och min sötnos såg denna film i lördags kväll. Efter att vi hade lagat våran goda mat och hämtat tvätten och sen tagit hand om allt efter oss så fick vi äntligen lägga oss i soffan och titta på film. Vi började titta på Avatar eftersom den är 2 timmar och 43 minuter lång.....

Jag är inte den som gillar overkliga filmer men den här är en "måste-se-film!!".
Helt jävla otroligt. Så himla cool och bra gjord. Lite lång men man står ut! HAR DU INTE SETT DEN SÅ ÄR DET ETT MÅSTE! Du kommer inte ångra dig, jag lovar.

Men jag skulle nog inte orka se den igen på ett tag. Men riktigt bra iaf!

VALBORG

Är det inte typiskt. Allt börjar super bra med god mat och det bästa sällskapet och slutar i två polisbilar och sena till krogen så att vi var tvungen att betala inträde, vilket jag inte tycker om.

Började med att jag, Pontus, Martin och Johanna kom hem till Helena och Josefin först. Sen efter att vi har fixat det sista så kommer fyra till som jag aldrig sett förut. Alla var utländska och killarna såg riktigt jävla konstiga ut. Flickorna var riktigt trevliga och söta. När alla väl har kommit och vi har ätit klart, hoppat klart och pratat klart så rör vi oss in till värmen och fortsätter festen. Sen helt plötsligt när man klivet upp till övervåningen så är det stor tjafs och Lucas är helt galen. Då har tydligen en av dessa utländska killar slagit till en av de tjejer han kom med rakt i ansiktet. Tydligen var dom tillsammans. Helt jävla sjuk! Bara för att det är okej i hans hemland så är det INTE OKEJ i Sverige. Acceptera din dumma jävel.

Kvällen slutade med att Lucas ringde polisen och allt löste sig. De två utländska killarna hann dra långt innan eftersom dom inte kände sig så välkomna efter de som hände. När polisen väl dragit tog vi bussen in till city och skulle fortsätta festen. Men tydligen så var vi 1 minut försenade och var tvungen att betala på Chaplins Bar. DÅLIGT AV DOM.. HAHA!

Min kväll slutade med min älskling i sängen med mycket mys och pussar. Du är bäst älskling!

Aja men jag hade riktigt trevligt och vill tacka alla för kvällen!


Klaaart och betalat

Nu så. Nu är jag äntligen klar med min klänning.
Nu är den betald och provad och det är den det blir. Yeey!

Blev ingen derby för min del.. Hann inte upp i tid så jag fick spendera min dag med älskling ute på stan. Vi tog en fika och sen åkte vi hem för att se hockeyn. Hörde att AIK spelade värdelöst dåligt som vanligt.. Pinsamt att vi bara lever på våra meriter nu mera.. SPELA ORDENTLIGT GNAGET! Och bort med finnen!

Sen skulle vi ju ha en klockren straff också. Men ack, ack..


Ikväll blir det bara plugg för min del. Blir plugg nästan hela veckan för mig, men bara hemma eftersom jag inte har rester från trean. Ska skiva klart mina ledarskaps texter och sen göra klart engelskan. Sen är allt över! Har endast två lektioner på hela veckan. Bild imorgon och gym på onsdag förmiddag sen är jag klar för veckan och super redo för fryshuset lovet vecka 19. KOMMER BLI GRYMT!

Skiva på torsdag också. ALL IN!

Mössan på!


RSS 2.0