Första advent

Matematiken går åt helvete så har lagt det åt sidan de senaste två timmarna..
Tommy lämnade även mig för ett tag sedan. Han försökte hjälpa mig med sina Matematik A kunskaper, men det gick inge vidare. Haha, men tack för hjälpa iaf sweetheart. Efter att jag äntligen insåg att Quantum Of Solace aldrig kommer bli klar idag så satte vi på en annan film. Fick bli skräck istället, någon ful random film. Riktigt dålig var den också... Missade Gossip Girl ikväll också, men det är väl bara att ladda och se senare.

Men första advent. Vafan ska man göra då? Tända ett av fyra ljus i en rad och le och se glad ut. Pff, inte min grej precis. Meeeeeeen att le och se glad ut kan jag nog alltid fixa till. Kanske inte med matematik prov på axlaran men ändå. Det är bara en dag i mängden för mig.
Fast det skulle sitta riktigt fint med lite pepparkakor just nu. Bara för att försöka fira.
Kanske ska gå tillbaka till matematiken nu tror jag. Verkar som att en viss Linus behöver min hjälp... HAH!


Sliten as hell

Finns inget sämre än att vara sliten. Jag har ont i hela kroppen och då menar jag verkligen hela, och sen så mår jag dåligt. Tror att jag börjar blir sjuk nu. Fattar ju bara det nu när alla prov kommer.... Sen så är jag otroligt jävla trött, fast det brukar jag vara men nu kan jag tyvärr inte gå och lägga mig som jag brukar. Nej, nej för jag har matte prov imorgon och på onsdag har jag natur prov. Det kan ju inte bli bättre^^...
Så idag såhär sista dagen på månaden så ska jag bara sitta och plugga. Kanske blir en och en annan film också, men jag kan fan inte missa på det här delprovet. För att jag vet att jag kan och det vet även lärarna...

Helgen bestod bara av en fredag för mig. Det var riktigt skoj faktiskt. Fast det brukar alltid sluta med slussen i donken när man är på besök i högdalen men inte denna fredag. För nu slutade det upp i Blåsut hemma hos Kim igen.. Men att träffa Jimmie och Felix under helgen är ju bara ett måste, höhö^^




Bilder från fredagen. INGA KOMMENTARER!
*Linas rumpa!!!*

Min lördag däremot blev riktigt konstig (kändes som om det var en vanlig jävla sugig vardag).Stack på hemma fest med Elias men det blev inte riktigt som jaf hade trott. Kom folk som jag inte riktigt ville träffa osv. Så jag satt där nykter och var lite smått sur. Hade en jävla massa annat att tänka på också, så det var inte läge för alkohol. Istället så köpte jag chips och bjöd hem Elias på film mys. Blev skräck filmen Mirrors och tårta på sängen. HAHAHAHAHAH! Usch vad tjock jag känner mig nu i efterhand. Men min tårta var riktigt jävla god. Måste baka en till snart.

Sugen på tårta

Efter mitt utvecklingssamtal idag så blev jag så himla sugen på tårta när jag såg en tårt form på Konsum. Eftersom samtalet gick så himla bra så tyckte jag att vi / jag var värda det. Så mamma lät mig köpa den plus lite tillbehöv som t.ex hallon! MUMS!
Resultatet blev bättre än väntat och självklart så var jag framme med kameran i högsta hugg! Så efter maten blir det lite mys med familjen eller ja tjejerna i familjen eftersom pappa ska bort och döma hela helgen. Sen ska jag vidare ut och festa med mmalte. Så min kväll är förhoppningsvis räddad. Yeey^^



Färgglad och god!

Cubus nya kollektion av t-shirtar

..är bland det bästa som har hänt en t-shirt kollektion. Tröjorna sitter perfekt och är urgulliga. Med temat jul såklart! Men det bästa med kollektionen är att dom bara kostar 99kr. + 30% på det! Köpte en igår och jag måste in imorgon och köpa mer!
 MJAAUU, Enjoy!


Modell: jag
Foto: jag

Helgen är kommen

Woho, klockan är tio på morgonen och jag sitter vid datorn pigg som jag vet inte vad. Händer detta egentligen eller är det bara en dröm?.. Ja du, hade hoppats på att det var en dröm men tyvärr så är verkligheten alltid lika bitter. Har man lovat mamma att ställa upp på att gå till Västbergaskolan och se sin systers adventsfirande så har man. There's no turning back! Men fan vad jobbigt det är att gå upp tidigt när men vet att man egentligen inte behöver på sin lediga dag!...
Aja men nu räcker det med att tycka synd om mig själv. Har inte tid med sånt längre, måste ju leva livet medan man är ung, right? Problem får man ta som pensionär sen (:
____________________________________________
Gårdagen var helt underbart mysig. Var ledig som vanligt (eftersom torsdagar är för dom som har IG sedan första ring, vilket jag inte har) så istället för att sova bort hela jävla dagen så spenderade jag den med en kompis. Började med att vi möttes vid stureplan kl halv 1, vilket egentligen skulle ha vart 12. Men jag och mamma hade ett ärende på banken först som tog lite längre tid ön väntat.
När vi väl hade mötts upp så gick vi till Espresso House för att sätta oss och prata lite om livet och smutta lite på te. Jag var så himla sugen på en chai latte att jag inte kunde låta bli att inte gå dit..?! Efter fikat så skulle vi på upptäck färd. Vi skulle hitta SLs hittegods avdelning eftersom en viss Natalie "råkade" glömma sin jobb tröja på tunnelbanan för några veckor sen, hehe (A)..
När vi hade hittat allt vi sökte efter så åkte vi hem för att plugga. Men plugget var svårare än vad vi hade trott så vi la det åt sidan och körde ett maraton med 90210. Jag tror jag är uppe i avsnitt 11 nu. FAN VAD BRA DET ÄR, JUUST LOVE IT!


Men om jag ska orka med kvällen idag, + mitt utvecklingssamtal så bör jag nog sova ett tag nu.

FAIL på mig!

Här sitter jag, redo för att gå iväg och gymma. Kanske träna lite extra på magen efter helgen men nej, nej. Då när jag går in på schoolsoft för att titta hur min efter middag ser ut så ser jag hur det står "Ingen PT-träning onsdag 26 november". Är det ett skämt eller? FAN ALLTSÅ.. Jag kunde ha sovit till elva idag men icke.
Eftersom jag gick och la mig halv sju igår kväll så tror jag inte att jag kommer lyckas somna om nu. Så jag får väl fixa mig iordning och sen sätta mig med matte läxan och leka duktig. Eller så forsätter jag sitta här och lyssna på Knappen och Hakim när dom intervjuar Bingo och provar dam underkläder. Rätt kul faktiskt!


Knappen och Hakim

Denna årstid vill döda mig..

Jag har världens bästa immunförsvar men när det gäller den här årstiden så tror jag mitt immunförsvar har gått i ide eller nått liknande. Jag kan aldrig riktigt andas i näsan och nyser och fryser hela tiden. Det kan ju nästan inte bli värre. Eller jo om jag inte hade hunnit köpa min efter längtade Boomerang jacka i söndag så tror jag att jag skulle legat haft död i sängen nu apropå detta väder. Snacka om taaajming.
Jacka blev inte riktigt den färgen som jag hade väntat mig, men alla säger att jag passar super bra ihop med den brun/gröna färgen som jag istället köpte. Jag är grymt nöjd!

Så, som sagt så är jag halvt sjuk men snart så tror jag att jag blir säng liggande. Hoppas bara det inte blir runt julafton eller nyår. För då har jag alldeles för mycket planer som absolut INTE kan blir förstörda. Tror det blev värre idag också när jag var uppe hos min granne Sofia som också är sjuk. Smarta jag hade glömt mina nycklar i morse och hade oturen med att ingen var hemma heller. Så jag fick gå upp till Sofia och stanna en timme.. Hatar att glömma mina nycklar..............................

Nu ska jag återgå till att göra ingenting. Lägger mig nog i sängen eller nått liknande. Skulle försej vara ganska bra att börja plugga. Men äsch!


bjuder på mig själv

90210 here we go again

Premiär av nya "Bevvan" ikväll. Hoppas på det bästa nu vafan! Har insätt att typ hälften av alla bloggare redan har sätt de två första avsnitten. Men vafan, det är ju nu det börjar på riktigt för Sverige! Så nu KÖR VI!


Snö överallt

Ja du, nu börjar det likna någonting. En månad kvar till jul och då kommer snön på riktigt. Hur mer najs kan det bli? Hoppas bara att vi får snö på julafton. Vill inte ha någon skandal jul som förra året, utan snö!
I morse var det däremot förjävligt. Snö storm i mängder och jag kunde nästan inte ta mig fram! :( Tur att det lugnade ner sig sen. Nu är det precis som det ska vara, har nästan lust att gå ut och ta lite bilder..

Idag så fick jag den efterlängtade skolkatalogen. Fyfan vad folk i våran skola ser ut. Och klasserna blir bara mindre och mindre. Förstår verkligen att folk hoppar av. Fick höra av Emanuel att det inte skulle finnas någon innebandy eller fotbolls klass nästa år. Fett synd.

Men nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga lite. Med mina nya vänner "bullar", höhö! ^^

Min vovve fyller 2 år idag

GRATTTIS SÖTASTE EDDIE! Min äääääälsklings vovve blir bara större och större. Kanske inte på längden men i åren tänkte jag mer på. Du är så himla mysig och gullig. Kommer ihåg när du var så liten att jag kunde gömma dig i min goose jacka när vi skulle ut i snön. Men nu är du för tung, tjockis.
ÄLSKAR DIG <3


Bara några månader gammal / i sommras d.v.s ett och ett halvt år gammal

GE FAN I MIN MÖSSA!

Jag tror att jag fick saga det, eller rättare sagt skrika ut det över hundra gånger igår kväll. Men folk hade verkligen svårt att förstå vad jag menade.

Det blev myspys fest hemma hos Karro i går kväll ute i Kärrtorp. Lyckad kväll faktiskt, trodde inte det skulle komma så mycket folk som det kom. Det var liksom precis lagom. Blev mer som en liten träff av kompisar som man inte brukar träffa så ofta. Men alltid lika kul att träffa dig Elias lite här och där^^, även fast du bara blir kaxigare och kaxigare. Sen att jag träffade Anton (som är kompis till min Jens och som jag inte har träffat på jätte länge) var ju ännu roligare. Några mindre roliga minnen kom upp igen.. FY!

Men det roligaste med hela kvällen var fan dansmattan! X) Så jäääävla kul att dansa. Måste ha en sån i julklapp!!!!!!!!

Som sagt så blev det en riktigt trevlig kväll igår. Slutade på efter fest hos en viss Kim med dom närmaste eller ja.. Felix, Jimmie och några flickor. MYS!
Kom väl hem någon gång runt 3-4 med Marcus i spetsen. Blev en taxi hem dessutom eftersom fitt tunnelbanan från Blåsut var försenad och gjorde så att vi missade fruängs-tåget precis.. FUCK SL!


Två bilder från igår. Kommer tyvärr inte ihåg att det var en kamera framme.
 Men det är alltid lika kul att se efteråt. Synd att jag bara blev riktigt ful..


Tomten jag vill ha en riktigt jul..

.. en sån som man har, när man är liten. (fast med stora paket)
Jag antar utmaningen att komma på:
Tre hårda paket
* Nya Ipod nano
* System kamera (vet inte vilken modell än)
* En ny och bra fungerande rakhyvel

Tre mjuka paket
* Presentkort (för kläder)
* En WTC AIK tröja
* Monki gosse-djuret

Tre "måste" paket
* Årskort till norra nedre
* Biljetter till Chris Brown konserten (har redan fixat)
* Nya produkter till ansiktet

Annars går det lika bra med bara pengar.

Antar du utmaningen?..

Äntligen är rummet klart!

Sådär ja, tog tre dagar för att få allt på sin plats och nu är det äntligen klart. Finns väl några små detaljet kvar att fixa men inget som kommer synas så värst mycket. Det här är nog första gången som förändringen verkligen syns mest och bäst tror jag. Brukar ju möblera om men aldrig så här mycket.
Hoppas ni gillar det!
(Tyvärr så glömde jag ta "före" bilder, men jag tror att no vet på ett ungefär vad som har ändrats ändå!)





Detaljerna



Fredag 21 november

Fredagen i sig har annars vart ganska så chill men ändå stressig. Började med skola 13.00 och slutade 13:20, så jag tog tunnelbanan in till stan med Kinell och Robin i hopp på lite mat. Men nej som vanligt så ska dom börja tajfsa. SUCK PÅ ER TVÅ! och fuck dig Kinell att du är 19 dagar närmare krogen än mig.
Så jag drog mig hem för att köpa biljetterna och fixa allt annat i mitt rum, som aaaaldrig kommer bli klart känner jag. Nu när jag nämner det så kom jag på att jag aldrig har skrivit det i bloggen. Så ja, jag håller på att möblera om i mitt rum. Eller ja möbleringen är klar men nu är det detaljerna och sakerna på väggarna som ska upp eller fram. Blir väl klart i slutet av veckan eller redan imorgon. Lovar bilder när allt är klart!

Sen när jag väl träffade Nathalie och pappa kom hem så åkte vi förbi Ove för att hämta biljetterna (YES NU ÄR KONSERTEN 100% SÄKER, CHRIS BROWN HERE I COME!) och sen vidare till Kungens Kurva. Där handlade vi b.la. present till Wilmas kompis och nya Sing Star med ABBA låtar. Oj vad jag ska sjunga imorgon. Efter det så åkte vi till IKEA för att äta och sen handla saker till mitt rum. Det blev ett nytt sängbord, två nya hyllor + bokstöd, magnet tavla + magneter och sen lite småsaker.

Kvällen har jag redan dragit så varför dra det igen?
Btw så tycker jag det var rätt att Anna åkte ut ur IDOL! WIIE*


Varma mackor är livet

Muuuuuuuuuuums på varma mackor med ost och skinka, lite te och sen så lite Fredag hela veckan på sidan. Kan ju inte bli mysigare. Eller jo en pojkvän i sängen också, men det är en annan historia.
Back to mitt stökiga rum men min myyyyysa stora säng.


Foto: Jag

Tur i kärlek?


Foto: Jag

Klockan är hlav tio på en fredags kväll och jag sitter hemma och bloggar? Ännu värre så kollar jag faktiskt också på IDOL. Haha nästan så att jag skäms lite. Hade bara tänkt kolla på finalen OM Robin går vidare men när jag är så jävla trött som idag så får jag väl bryta det.
(tyckte rubriken och bilden passade eftersom temat i kvällens IDOL är kärlek..)

Aja men vet inte riktigt vad det ska bli av den här kvällen. Hade planerat festade med bl.a. Jimmie, Alge, Felix, Dogge + hans flickvän och några till. Men när dom inte kan bestämma sig vart dom ska så tappar jag suget. KOM IGEN NU TAGGA!!

Tror jag behöver lite mat nu.. Speciellt när pepparkakorna tog slut :/

Köpte en kompis till min mössa




Haha visst är min nya halsduk sötare än någonsin? Passar perfekt med min nya mössa.
Mamma och pappa bara garvade när jag kom hem med den i tisdags. Kanske är lite komiskt att jag har passande mössa och halsduk och just i rosa. Men det är sååååå jag.

Agnes Carlsson - Sometimes I Forget

Hon blir bara bättre och bättre med åren. Den här låten är inget undantag..


Chris Brown 23 januari

Nu är biljetterna beställda. Nu gäller det bara att prata med mamma och sen så är det bestämt. Har till fredag på oss att bestämma oss, jag och Nathalie blir det. Guuuud vad längesen jag var på konsert. Senast var nog Westlife, men vågar inte chansa på något år. haha ^^ Men då var det ståplats och jag kommer ihåg hur jobbigt det var. Speciellt när man är kort också. Så den här gången blir det bästa sittplatserna istället.

Biljetterna släpptes idag så jag hade tur. Trodde det typ redan skulle vara slut, haha ^^ Vem vill INTE se Chris Brown liksom?!

Måste äta nu innan jag döööööööööör, varma mackor låter lovande.


CP HELG!

Min helg blev inte aaaaaalls som jag hade tänkt mig. Jag hade planerat den så fint och allt skulle bli så himla kul. Nästan som att jag hade sätt fram emot den. MEN självklart så ska allt, och verkligen allt skita sig i sista sekund. Det ända bra med det hela var att jag fick helg redan på torsdagen p.g.a min ledighet.
Fredagens fest blev helt misslyckad som ni redan borde veta. Men jag hade ändå riktigt kul och trevligt. Samma sak hände med lördagen. Jag skulle på bio med en viss Anton och se Saw 5 och typ bara mysa och umgås. Men nej, nej för att Anton vred sitt knä ur led och kunde knappats ta sig in till Stockholm eller över huvudtaget träffas.. Fast jag fick ju ändå annat för mig. Jag tog mig ut till Jakosberg / Själby istället för att ha en lite mys / åka bil kväll med Philip, Sebbe och Sebbe. (några killar som jag festade med i fredags)
Även söndagen spenderade jag med Philip, vilket då betyder att Philip räddade hela min helg. Tack sötnos.

Hur som helst så fick jag iaf se Saw 5, fast inte hela. Men den var inte så jävla bra som jag hade trott. Så får väl helt enkelt titta klart på den en annan dag. När jag har lust.


Fotbollsgalan TV4 20.00

En måndags kväll som denna kan ju inte se bättre ut. Fotbollsgalan ikväll, BP upp till allsvenskan och vinst på hovet igår för AIK med 7-1. (försej så hände det igår, men ändå!) Så för att verkligen orka kvällen så tror jag att jag ska ta mig en liten tupp lur innan så jag orkar hålla mig uppe.
Kanske hör av mig senare om jag orkar / har lust.


Så här såg man ut i fredags

Hann inte lägga in en bild på hur jag såg ut i fredags. För jag hade en lite annorlunda look än vad jag brukar nämligen. Var uppe hos systrarna Zetterberg och skulle låna en tröja och kom där ifrån med en hel sminkning och hår fixning. Haha, riktigt ovanligt men läckert blev det. Sen så kan man ju diskutera mina ögonbryn ^^


Btw så sög festen i fredags (Over and out..) riktigt hårt så vi drog tillbaka till förkröket och försatte våran kväll som vanligt då. Men det roliga var att jag blev ut slängd av vakterna för att jag luktade alkohol. Så JÄVLA BARNSLIGT! Haha ....

Over and out festen ikväll!

TAGGA! Hahahahahaha, fan ikväll är det ju lokal fest på G. Vet inte riktigt vad jag tror att det kommer bli av den. Mycket eller lite folk, ja du.. Just wait and see ;) 400 biljetter var ute iaf, vilket är mycket bra :D Men sen vet man ju inte om alla dyker upp eller inte. Sen finns det ju folk ska ska köpa i dörren^^
Jag har iag lagt undan tio st för mina vänner. Hoppas dom finns kvar när vi dyker upp..

Jag vet som vanligt inte vad jag ska ha på mig ikväll. Men får väl sätta på mig mina svarta nudie, klack skorna och en söt topp till och hoppas på det bästa. Men just nu så känner jag bara en stoooor lättnad över att jag hann klart med projketet till kl 16:00. Trodde aldrig att jag skulle hinna. Hoppas bara på ett bra betyg nu också.

Men nu måste jag börja planera kvällen. Måste även fixa rummet efter gårdagen. Har plugg papper över allt och sängen är helt sne eftersom jag hade mmalte på övernattning här igår.
Hoppas jag hinner ta mig en tupplur också.


Apropå dagens händelser så stämmer skylten in jävligt bra!
Eller hur mmalte?!

En riktigt festlig dag med mmalte

Natalie har satt mig vid datorn, mmalte alltså. Säger till  mig att jag sa skriva nåt ointressant i hennes blogg. Så nu rullar det. Natalie sov tills nån gång efter 1 idag. Lilla jag väckte henne :) Och så tvingade jag in henne till stan en snabbis. Och så kollade vi på en boomerang jacka samtidigt.

Vet inte ens vad jag ska skriva i min egen blogg, ännu mindre vad jag ska skriva här, så jag överlåter skrivandet till Natalie. Tjoflöjt kamrater! XD

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig..

Den här torsdagen betydde ledig, chill och lugn och ro för mig igår. Hade tänkt sova länge, inte behöva fixa mig, äta en lååång och stadig frukost någon gång runt lunch. Helt enkelt chilla galet inför matchen.
Meeeeeeeeeeeeen om man har en viss mmalte som ska köpa jacka och en viss Nathalie som är i behov av pengar så blir det ju inte så har jag märkt!? ..

Vaknade runt halv 2 med tre sms. Ett från Anton, ett från mmalte och ett från någon annan.. Haha, kommer inte ihåg vem just nu. På mmaltes sms så stod det typ "hej du SKA med mig in till stan och hämta min jacka". Ja men visst tänkte jag, men sen.. (hade helt glömt min match då).
Tre sekunder senare så ringer Nathalie och säger att hon är i liljeholmen och att jag ska möte henne nere i tunnelbanan hemma hos mig. Istället för att då klä på mig så gick jag ut i köket för att äta frukost = Jag glömde helt bort så fort vi la på att jag skulle ner och möta henne. Självklart så ringer hon fyra minuter senare och frågar vart jag är. Så jag sprang ner helt osminkad och i mjukis kläder.. Och självklart så träffar jag folk jag känner ^^
När jag kom upp igen så var det dags för att börja fixa mig snabbt som satan, eftersom jag skulle med mmalte in till stan på direkten..
Allt gick bra och nu har hon sin fiiiina jacka!

Kom precis hem från matchen nyss också. Sitter här och väntar på mmalte och äter lite hallonpaj. Ska snart börja plugga lite också.. Har ju en del kvar och mindre än 36 timmar på mig. Wish me luck..


Boomerang jacka i xxs någon?!

När jag säger att jag vill ha någonting så ska jag fan ha det! En ny vinter jacka skulle desutom inte sitta fel. Och inte vilken jacka som helst utan en svart, brun eller mörk blå Boomerang i dun. Men självklart så finns inte xxs i butiken längre eftersom dom är slut över allt. Hade samma problem med min Fjälräven förra året..

Aja men vet du någon som vill sälja sin jacka och har den i xxs så säg till!!
Nu måste jag kila iväg på match.

Sitter i skolan

.. själv och försöker plugga. Men fan, jag kommer inte på vad jag ska skriva om i Källdiskussionen just nu. Mina tankar är någon helt annanstans just nu. Så jag satt just på musiken från mobilen och hoppas på att musiken ska jag mig med tips. Börjar få lite ångest nu eftersom jag har en del kvar att jobba på innan den är helt klar.
Det jag trodde skulle vara lätt visade sig vara raka motsatsen så nu ligger jag ganska illa till.

Men det bästa med det hela är att jag bara har en lektion kvar, matematik B och sen slutar jag. Ska snabbt förbi en skomakare och lämna in mina klackar innan jag åker hem och sätter mig för att forsätta plugga vidare. Fast det är inte den bästa delen. Utan att jag är LEDIG imorgon!!! Wiiie, äntligen så får jag sova ut ordentligt. Har även en match imorgon kväll vilket innebär lite pengar i plånboken. Kan det bli bättre?

Börjar om 35 minuner nu, bäst att jag återgår till uppsaten innan Alexandra kommer och stör mig.. höhö^^


Sexig, sexigare, Alexandra
Min äääälskling

FÖR mycket plugg just nu

Jag säger alltid till mig själv att jag ska börja i god tid, så jag slipper sitta sista veckan och verkligen nöta plugg. Men lättare sagt än gjort som vanligt ^^ Här sitter jag, sista veckan med massvis med plugg i famnen. Vet inte ens vart jag ska börja någonstans. Har iaf börjat skriva på den Vetenskapliga uppsatsen *ÄNTLIGEN* som ska vara klar redan på fredag!? Ojojoj, hur ska detta sluta...
Fast om jag tänker efter så funkar mitt pluggande alltid bäst i press. Förra uppsatsen som vi skrev i ettan fick jag ju VG+ på och om jag mins rätt så satt jag även med den sista veckan. Så hopp finns det fortf*

Fick även tillbaka matten idag. Gick mycket bättre än förväntat men eftersom det bara var ett del prov så fick vi inget betyg på den. Betyget kommer antagligen när kursen är avklarad någonstans sådär vid jul.

MEEEEN nu har jag inte tid med för bloggande. Får försöka återkomma när jag har mer tid.

Bild på min snygga överskrift på framsidan till uppsatsen^^


______________________________________________
Det som händer/hänt med AIK vill jag inte ens prata eller skriva om.
Skandal Gnaget!!!!

BE THERE!


SKRIV TILL MIG OM NI VILL HA BILJETTER.

SKOLFOTO 2008

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu är dom äntligen här. Årets skolfoto, fan var sega dom var på att skicka ut dom i år. Herregud, vad är det svåra liksom?!.. Aja men nu är det bara att vänta på det allra roligaste som förmodligen lär komma i veckan. - SKOLKATALOGEN!! hahahahah ..
Jag tycker verkligen att det här är det ända året som jag bli bra på skolfotot någonsin. Då pratar jag porträttet och inte klassfotot, för där ser jag helt sne ut. SUCK (: Palla att halva klassen var borta också, + att vi har blivit fler nu igen ^^
(Bilderna är tagna med digitalkamera p.g.a att min scanner fortf. inte funkar.)


Sam / Personlig Tränare


Kanal 5 all night long

Nu ska jag börja tagga till för Gossip Girl som jag alltid lyckas missa nu när det är flyttat till Söndagar. Men istället för att nu missa det så har jag satt ett åter kommande alarm som går igång varje söndag kväll kl 18:55 på mobilen så jag verkligen inte kan missa det mer. Smart jag är (A*)

Sen efter Gossip Girl så är det Gordon Ramsay's the F-word. Alltid lika kul att titta på Gordon. Mat är kul att titta på tycker jag. För dom som inte vet så ville jag faktiskt bli kock när jag var mindre. Men efter att det hände en liten olycka i TV4 köket när jag praoade där i 8an så la jag dom drömmarna bakom mig. Knivar är verkligen inte min grej..

Efter mat så kommer skratt. Japp, japp, jaaapp för då är det äntligen dags för nya avsnitt av Sanningens ögonblick. Alltid lika kul att titta på. Jag förstår inte hur folk vågar ställa upp i sånt. Herregud :) Men jag ställer gärna upp som publik iaf!
Men det roligaste utav allt är att jag "råkade" hitta en av deltagarna som ska vara med ikväll. Jag hittade hennes blogg och kände genast igen henne, Towa Lindberg. - Lycka till ikväll då! ;)

När det sedan börjar bli dags för att kanske stänga av datorn (om inte Anton är inne) så betyder det inte att det är slut på TV för det. Nej, nej långt ifrån. Jag ska även titta på Supernatural, CSI och Criminal minds innan jag somnar. Om jag nu orkar det. Har faktiskt vart uppe sedan 09:00 imorse.


BÄST I STAN

Känns bra, känns jävligt bra faktiskt. Efter en helt okej säsong så slutar vi ändå femma i tabellen och bäst bland Stockholms lagen. Djurgården har ju vart en katastrof i år och Bajen har väl vart helt okej. Som sagt vi har alla haft våra dagar, men det är ändå vi som slutar upp bäst. Självklart!
Visst, vi vann inget Derby i år. Men lika båda matcherna är inte heller så fel..
Nu ska vi fira ordentligt med kaka, hihi ^^


Och grattis till Kalmar som vinner sitt första SM-guld i år.

Frossa Allsvenskan!

Kl. 15:00 så gäller det. Det är då det avgörs vilket lag som är bäst i stan och kanske mer intressant vilket lag som vinner Allsvenskan 2008. Även om det nästan redan är avgjort...
Tabellen just nu ser ut som följande:


Matcherna start 15:00:
Gefle IF - IF Elfsborg
Halmstads BK - Kalmar FF


Örebro - Ljungskile SK
Djurgården - Trelleborgs FF
Malmö FF - GIF Sundsvall
GAIS - AIK
IFK Norrköping FK - Hammarby
Helsingborgs IF - IFK Göteborg

Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte vilka jag hoppas på i eftermiddag. Självklart så hoppas jag på vinst mot GAIS när det gäller vårat AIK men när det gäller Guld så blir det en aning svårare. Ärligt talat så tror jag inte Elfsborg har någon chans att vinna med minst 0-7. Men skulle vara kul om det hände.

Veckan som har vart..

Den här veckan så kan jag faktiskt erkänna att jag har vart riktigt dålig på att skriva. Har väl mest bara lagt in några bilder och skrivit en mening eller två. Men jag har vart så jävla otaggad på att skriva. Sen kan det ju också bero på att det inte hänt så speciellt mycket. Eller jo kanske, men inte riktigt värd att skriva just då.

Såå, i veckan har jag gått i skolan precis som vanligt. Faktiskt mer ön vanligt för den delen. Helt grön denna vecka, och känner mig riktigt stolt. Hade även matematik prov i onsdags och det gick helt okej. Kunde kanske ha gjort lite bättre ifrån mig, men pluggade så gott som jag kunde. Trots allt var det bara ett del prov, så jag tror att jag klarar det.
I torsdags så hade vi passions dag så jag hade ganska ont om lektioner den här veckan vilket jag är glad över så man inte halkar efter så mycket nu när vi haft lov osv.
Min helg började även tidigare eftersom jag var ledig i fredags, men ändå så lyckades jag gå upp och iväg till gymmet kl halv 10 vilket jag är mycket, mycket stolt över. Lyckades t.o.m prestera bättre än vanligt, vilket då tyder på att jag har en himla träningsvärk i både axlar, mage och ben. Min rehab träning för knäna går också bra och det glädjer mig eftersom jag snart kanske blir kapabel till att göra mer saker och kunna springa bättre + snabbare.

Som sagt så har veckan vart som vanligt och det finns inte så mycket att klaga över, förutom att jag tror att jag har fått ögoninflamation.. Inte så kul.
________________________________________
Helgen hade väl inte så mycket mer att erbjuda än det vanliga. Jobb och festande.
Fredagen kunde då inte ha blivigt bättre (ironi) då jag träffade just dom personerna jag inte ville träffa eftersom jag gick runt i en stor uppblåst fjällräven och såg allmänt fjortis ut. Men vad vore livet utan pinsamheter?.. Även fast jag trivdes i den, så såg det helt knas ut.

Raggade även upp några nya kompisar i t-centralen, full och glad som jag var. Men nog om det. Nu ska jag försöka plugga innan matcherna börjar.



Natalie och Nathalie på väg till Norrviken.
Dricker tyvärr inte cola eller fanta som det ser ut som.. (A) höhö^^


Mmalte och NNATS goes glada och fulla.
Riktigt het bild må jag säga ^^

Fars dag

Grattis pappa. Hoppas Bajen förlorar riktigt stort, höhö ^^

- Jag älskar dig.

My loooove


"BARA" 200 DAGAR KVAR

Nu börjar det närma sig. Min tid är snart inne och jag kommer att vara lyckligare än någonsin (förhoppningsvis). Äntligen 18 om 200 dagar. Då börjar festen på ritkigt! YEEEEEEEEEEEY :D


Min nya mössa


Hur jävla söt som helst. Rosa och söt, passar mig perfekt.
JUST LOVE IT!

God morgon säger jag med

..The Pussycat Dolls - I Hate This Part och New Kids On The Block & Ne-Yo - Single
- Dom är helt fucking underbara. Får mig på bra humör, speciellt så här på morgon när jag verkligen behöver det!


The Pussycat Dolls - I Hate This Part


New Kids On The Block & Ne-Yo - Single

MATS, MATS RUBARTH!

Allmänna Idrottsklubben NR 23, Mats Rubarth. 2001 till 2 November 2008. Tack för alla härliga matcher, mål och kort du gett oss. FÖR OSS KOMMER DU ALLTID ATT VARA EN DEL AV AIK.

Facit i AIK: Sju säsonger. 166 matcher och 26 mål.

Första matchen för AIK: 28 maj 2001, hemma mot BK Häcken (2-0) i Allsvenskan. Mats kom in i 57:e minuten som vänster yttermittfältare.

Första målet för AIK: 4 juli 2001, hemma mot IF Elfsborg (3-1) i Allsvenskan. Mats fastställde slutresultatet till 3-1 i 74:e minuten.


"typ världens snyggaste mål" - Mats Rubarth

Matchen idag var helt underbar, "tre mål på tolv minuter". 3-1 mot Helsingborg och AIK spelade nästan för enkelt. Kul att se gnaget!

Halloweeeeeeeen

Nu är det dags, dags för att äntligen fira Halloween med mina kära flickor + några folk till. Det kallas fest med andra ord (A) höhö^^ Har egentligen inte så mycket mer att säga att att jag har jobbat idag och det sög. Mitt knä låste sig helt plötsligt och jag kunde inte röra på mig. Tur att jag fick gå hem då.

Nu tror jag att jag ska ta mig en Power nap och sen börja fixa mig innan jag drar till Gustavsberg. Bara jag kan få tag på ALEXANDRA den tönten som vägrar svara i telefon .....

HAHAHAHAHAH, skönaste kostymen till Halloweeeen.
Kanske ska satsa på någonting liknande. Fast tyvärr så är fest ikväll hos Elina e  vanlig fest, eller ja vi ska ju fira Halloween men vi behöver inte klä ut oss (:

RSS 2.0