Jag har tråkigt


.. Så jag piffade upp min fula lampa från IKEA. Wohooo

Veckorna går så fort

Imorgon är det redan fredag. Känns som om det var måndag igår och att man hade en lång och tråkig skol vecka framför sig, men icke det. Var tar egentligen dagarna vägen nu för tiden. Snart så kanske redan sommaren är här. Guuud vad skönt. Längtar till tusen efter denna sommar alltså. Det är nu allt händer. Fylla 18 är ju bara en början av det riktiga livet, inte sant!?

Har avverkat ett prov nu av alla tusen som jag hade. Detta kanske inte var ett va mina bästa, snarare ett av mina sämsta eftersom jag inte hade förbrett mig någonting alls. Men eftersom det skulle göra muntligt så glider man alltid in med lite stil och klass. Funkar alltid. Fick kommentaren "du klarar absolut godkänt", vilket känns skönt även fast jag strävade efter ett VG från första början. Men som sagt, hade jag ansträngt mig mer och ändå fått G hade jag nog blivit lite sur. Men jag är grymt nöjd.
Så nu kan vi äntligen stryka ett prov från pappret.
* Torsdag: Muntligt prov om hormoner. Betyg: Godkänt

Helgen har mycket kul att bjuda på om allt går enligt planerna vilket betyder att jag måste återgå till mina One Tree Hill avsnitt innan jag måste gå tillbaka till den tråkiga delen av dagen "studera". Annars får jag ta all skit i helgen, vilket jag absolut inte har planerat!

Bjuder på en bild från sommaren på landet med mmalte.

The Unborn ikväll!

Efter allt pluggande som jag nu håller på med så ska jag faktiskt för en gångs skull få njuta av kvällen genom att gå på Bio med Gustav (igen). Den här gången blir det ingen komedi utan en Thriller/skräck istället. Mycket "roligare" om ni frågar mig. Har sätt fram emot att se den här filmen ett tag nu eftersom jag älskar Skräck. Och på bio duken är ju allt mycket äckligare. Kommer ihåg när jag och David såg Snakes on a Plane på bio förut. Fyfan vad äckligt det var med alla dessa ormar. Små var dom ju inte heller. Usch!


Men bäst att jag går tillbaka till mitt pluggande nu innan mamma kanske inte släpper i väg mig ikväll. Skulle ju vara trist. Måste även prova mina två bas linnen från JC som jag köpte idag när jag var inne i stan, en snabbis efter skolan. Behövde verkligen ett par bas linnen. Grått och mörkblått blev det.

Jag har köpt en bok

Tro det eller ej men jag har faktiskt köpt en bok. Men egen vilja och för egna pengar. Trodde aldrig att det skulle hända men nu har det hänt. Haha, mamma är lika förvånad som mig. Jag har faktiskt tänkt att läsa ut den också. Har ju valt den helt själv så den borde vara bra. Blev en bok med spänning eftersom det är sånt jag älskar. Romaner kan också vara okej, men ibland tröttnar jag (pratar då om filmer inte böcker eftersom jag aldrig läst böcker tidigare).

"Glasdjävulen" Ett fall för Irene Huss av Helene Turstren blev det. Den verkar riktigt spännande.


Upptagen

Det hänger alldeles för mycket skola och skolarbete i luften nu alltså. Dessa tre veckor är ingenting att leka med, även fast jag inte kan lägga va att skippa en och en annan lektion i veckan. Men jag har ju mina anledningar.
Det ända som går bra i skolan just nu är mina träningar. De senaste jag har vart på så har jag alltid kommit där ifrån med träningsvärk vilket är ett mycket bra tecken. Även Benny har berömt mig för min aktivitet i gymmet. Kanske på tiden att jag börjar höja mitt betyg och visa vad jag egentligen går för.

Vecka 5
* Torsdag: Muntligt prov om hormoner.
* Fredag: Skriftligt spanska prov.
Praktisk uppgift i gymmet.

Vecka 6
* Tisdag: Muntligt seminarium för svenska (BGM möte).
* Fredag: Inlämning av svenska artikel.

Vecka 7
* Måndag: Muntligt prov i engelska + inlämning av manus.
* Tisdag: Skriftligt prov i matematik.
* Onsdag: Avstamp för nytt projekt

Yeeey, minst två prov i veckan. Ser ju helt underbart ut. Grattis till mig. Jaja, kanske dags att jag går tillbaka till studerandt innan jag hamnar efter och får mer rest än vad jag behöver. Har ju även ett matematik prov i statistik kvar att göra sedan projekt 1 och sen ett eller annat prov i samhälle, som ligger och väntar. Adios amigos!

nej

När allt annat går fel, är det meningen att kärleken ska lägga sig till rätta då? Betyder det att jag äntligen har gjort någonting bra för mig själv eller någon annan att jag förtjänar det som jag en gång gav bort? Det jag en gång hade som var hela min värld. "Man vet inte vad man har tills man har förlorat det." Jag hatar när stunderna du trodde var borta för alltid, kommer ikapp dig. När stunderna du en gång tog för givet aldrig kommer komma tillbaka, och även om dom skulle så kommer det aldrig vara samma känsla som den första gången. Jag har lärt mig av mina misstag men ändå gör jag samma sak om och om igen. För en stund så trodde jag verkligen att det livet jag lever nu är det jag alltid vela ha. Med allt festande, supande och sen alla dessa killar... Men när jag slutar snurra och stannar för en stund så förstår jag vad det är jag egentligen håller på med. Jag är för rädd för att inse sanningen, att se det verkliga livet så jag gömmer mig bakom fest och alkohol. Jag tror inte på en andra chans. Men jag vet att misstag är mänskligt och att det aldrig kommer kunna bli som förut på samma gång. Det här känns bara fel eftersom allt är mitt fel från första början. Det var över ett år sen nu, men för mig så går dagarna bara om och om igen. Jag hatar att jag älskar dig.

Life is a whore. Just fuck it, pay it and then walk away.
I'm out...

HA HA HA!

Blondinbella åkte ut ur Let's Dance!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (humor på högnivå!)
"Jag har dans i blodet". Pff i vilket blod då?... Du såg ut lite som bambi på hal is ibland (av det jag tittade). Snygg var du men dansa kunde du tyvärr inte. Sorry Barbie.

Bättre än BÄST!

Det var underbart. Så jävla BÄST helt enkelt. Han hade allt + lite till och sen är han så himla jävla snygg också. Man kan ju verkligen säga att Hovet var på topp. Fullsatt och tusentals tjej som bara skriker när någon går upp på scenen. Blev nästan lite irriterad eftersom jag visste att han inte skulle komma in från kl 21:00.
Jag och Nathalie var där vid 19:30 iaf eftersom vi ändå inte hade nått bättre för oss och vi ville gärna se förbandet. DJ:s - Baby Drew var skit bra och fick verkligen Hovet att röra på sig. Underbart!

När klockan då var 21:00 så var det dags. Nedräkningen började på storbilds skärmarna och alla började skrika såklart.
Sen var det igång och jag skrek konstant. Så nu har jag ingen röst, yeey! Men det är så de ska vara.

(Eftersom min kamera är sämst så blev det inte så många bra bilder men några. Enjoy!)







Natalie och Nathalie

CHRIS BROWN PÅ HOVET IKVÄLL!

Självklart så kommer jag att vara där. Mår mycket bättre nu och funderar på att snart hoppa in i duschen och försöka duscha av all sjukdom och komma ut som en ny människa. Ingenting ska få första min och Nathalies kväll! ALDRIG!
Så, bäst att tagga till för ikväll eftersom lördagens fest blev inställd. Attans :(

Frågan är nu.. Vad ska man ha på sig ikväll? Någonting som är snyggt men fortf bekvämt. Hum, det blir svårt :/



Vinterkräksjukan

Satan, helvete, skit, ANUS!
Jag som aaaaaaaaaaaaaaaldrig blir sjuk ska just blir sjuk den veckan som jag absolut inte kan bli sjuk på. Chris Brown konserten är imorgon och jag skiter i hur sjuk eller hur illa månde jag är, för jag kommer sitta där och skrika ändå. Har verkligen sätt fram emot det här ända sedan biljetterna släpptes eftersom jag satt där redo kl 09.00 på morgonen för att beställa dom bästa sittplatserna. Då finns det ju inte på kartan att jag ska bli sjuk!? Fuck vinterkräksjukan!..

Mådde så jävla dåligt går att jag inte ens orkade sitta vid datorn. Det ända jag lyckades prestera igår var att ta ett bad och gå på toaletten. Sen låg jag bara där resten av timmarna och kollade på tv, försökte få i min alvedon eller saft och främst försökte jag att sova. Sov ingenting natten mellan tisdagen och onsdagen, jag bara spydde och spydde. Men inatt så fick jag iaf sova ut. Riktigt skönt var det, nästan som en snövit sömn.

Har inte fått i mig någonting i mat väg heller sedan tisdagens middag. Bara en rostad macka, nyponsoppa och som sagt saft. Så nu tror jag att det är dags att försöka med lite frukost. Men jag vill samtidigt inte äta eftersom det känns som om jag bara kommer få upp det igen. Inte mysigt.. Och inget ni behöver veta detaljerna på heller! haha!

Det bästa med det hela är att min feber iaf har gått ner från 39,8 till normalt nu. Men vem vet, den kanske stiger igen till kvällen.. Hoppas inte!


H&M goes sport



Perfekta tränings kläder att träna i inför beach 09!
GO FOR IT!
Finns mer alternativ här.

No more Sickan

Om ni har läst faktan om mig här på vänster sida så har ni nog sätt att det står såhär " DJUR: Två katter och en hund, Eddie". Men det stämmer faktiskt inte längre och har inte gjort det på ett bra tag. Har bara inte haft orken eller tiden att ändra. Men så här lyder förklaringen:
Min katt Sickan har vart borta i flera månader nu och vi tror att han har blivigt på körd eller nått liknande. Han var en ute katt som alltid var ute i vilket väder som helst och kom bara hem ibland för att äta eller sova ut. Han var inte särskilt kelig av sig heller så kan ju inte säga att jag har saknat honom speciellt mycket. Men han var ändå MIN katt, min katt som jag fick av Jessica för några år sedan.

Så tyvärr är han nu borta och det betyder att jag bara ha en katt och en hund nu. Sune (katt) och Eddie (hund). Den dagen Sune eller Eddie dör/försvinner då kommer iaf tårarna spruta.

Innan han försvann så hann jag som tur var ta lite bilder på honom. Han var så grå och fin.
ILY<3

Sickan <3

Natalie från 06 till idag

Jag har haft en jävla massa frisyrer och hårfärger. Tänkte att det kanske är kul att visa för er nu. Så enjoy! ;)
En kul grej bara!




Jag idag

Måndags kväll 19 Januari 2009


Bjuder på en bild från min fotografering igår.

Har riktigt tråkigt. Egentligen så borde jag ligga i sängen och försöka sova kanske, men har verkligen ingen lust att gå och lägga mig än. Känns som om jag har nått att göra men kan bara inte komma på vad det är. Helt plötsligt fick jag lusten att städa i mitt rum och kanske t.o.m på min skrivord. Det ser förjävligt ut just nu. Saker över allt och jag hittar inte en jävla sak. Typiskt "mig stökigt".

Kanske dags att bege sig till sängen trots allt och ge matematik läxan en chans innan Cold case börjar på tv. Har ju redan missat början av CSI såg jag nu... Man vet aldrig hur det slutar.

Benny ska dö!

Benny är min tränare/lärare i PT, alltså nere på gymmet. (PT = Personlig Tränare, linjen jag går på gymnasiet)

BRA, då vet ni vad och vem jag pratar om när jag verkligen menar att han ska dö! För i morse när jag skulle gymma så kom jag på precis när jag satt mig på tvärbanan att jag hade glömt att packa ner shorts i väskan. Då var det liksom ingen idé att vända och åka tillbaka eftersom jag ändå redan var sen. Men kunde ändå inte skippa träningen eftersom jag gjorde det förra veckan. Men som tur var så träffade jag på Adrian, Jojje och Björn i hissen så jag fick låna Jojjes basket shorts. Haha, dom var lika långa som min ben. Fyyyfan vad stora och obekväma dom var. Men, men benny hade dödat mig om jag inte hade gymmat, vilket han ÄNDÅ gjorde med att tvinga mig att göra runt 500-600 situps med och utan vikt mellan 5-25 kg. KUL! Sen efter magen så gick vi direkt över till armarna. Där dog jag, nästan!
Kommer ha så trevlig tränings värk imorgon känner jag. Mums... Så Benny, du ska fan få betala för detta APA!

Efter gymmet så gick jag, Alexandra, Timmy och Johan ner till matsalen och åt. Mums med köttbullar, lingonsylt, brunsås och potatismos till lunch. Sen var det bara tre tråkiga lektioner kvar som låg och väntade, engelska, svenska och Arbetspass. Fast det ända jag gjorde på arbetspasset var att gå ner och handla läsk åt Alexandra. Skrev även lite spanska också.

När vi äntligen slutat 15:50 så drog jag och Jojje in till stan för att äta Originalmål på MAX, plugga och kolla på nya jeans till Jojje. Men sen när jag äntligen åt upp min stora hamburgare som jag beställt så kom jag på att jag har en massa saker att göra och där tog äventyret slut. Vi får handla jeans en annan dag sötnos! Men tack för maten (A). Saknar våra stunder som vi hade Bästis <3


Jojje och Alexandra på engelskan


Såhär glad var jag idag

Ikväll är det Idrottsgalan 20:00 på SVT. Det får man ju inte missa!

Wilma 7 år

Alla söta små flickor i Prinsses rummet.

Wilma med alla hennes presenter som hon fick.

Sen blev det fiskdamm.

Kalaset höll hus i Skärholmen på ett ställe som hette Barnens trollskog. Dom hade fyra olika rum med olika teaman i alla. Som sagt så valde syster Prinsses rummet. Jag kom dit precis till maten och fick även i mig lite korv och glass. Kalaset var verkligen lyckat och det stora lekrummet var helt okej att leka i. Dom hade det mesta och barnen såg ut att trivas. Det jobbiga var bara att hitta alla små  flickor när dom skulle hem.

Efter kalaset så tog vi en sväng förbi Heron City för middag på Pizzahut. Var ett tag sen..
Nu ska jag börja planera min vecka samt helg och kanske plugga lite innan jag går och lägger mig.

Titta, jag kan också!

Var inne och kikade på SANTAPOLAs blogg och hittade ett riktigt bra foto tips. Jag kände direkt för att ta tag i kampen om att skaffa en egen studio billigt och enkelt. Frågan är nu, trycker du att jag klarade det eller inte?
- Enligt mig själv så är jag super nöjd med bilderna. Thanks!



Första och andra bilden är armband från Turkiet

Choklad, muuuuums

En söt elefant från IKEA

Jag bara mååååste köpa nu, nu, nuu!

Jag har blivit kär. Har letat efter ett par riktigt snygga skor nu ett bra tag och nu tror jag att dom är funna. Äntligen..
Så underbart enkla och passar till allt, speciellt mina svarta Nudie.



Grattis bloggen och Wilma 2 år


Idag så händer det mycket saker. Emelies Wilma fyller 2 år, bloggen fyller 2 år och MIN lilla syster som också heter Wilma som egentligen fyller år imorgon, ska firas idag. Som sagt, mycket saker och många Wilmor på samma gång.
Det är ganska härligt att jag skapade min blogg samma dag som Wilma föddes helt random. Tänkte verkligen inte på det från nu idag när jag kollade tillbaka på gamla inlägg. Sjukt kul.
 Så idag ska det firas rejält!


Din gulliga unge!
Emelies / ungmamma15 blogg

Chokladbollar


Muuuuums, det är nästan snudd på att man orkar vänta tills ikväll då gästerna kommer..

Fredagens händelser

Jag vaknade verkligen på fel sida igår. ALLT gick verkligen åt helvete och jag hade absolut ingen ork att försökta sträva emot det. Började med att jag somnade mitt i CSI Miami i torsdag natt på Tommys mage. Kände mig verkligen trevlig då, hah! Sen vaknade jag självklart av att Alexandra ringer typ 20 - 30 min innan jag egentligen ska vakna. Alltid lika trevligt. Och DÄR var min dag förstörd! Jag var så jääävla arg att hon ringde och väckte mig för andra dagen i rad att jag inte kunde hålla ilskan inne. Så när jag kom ner till gymmet så fick hon en ut skällning.
Slutade väl inte så bra men jag mådde ändå så jävla dåligt att jag inte orkade med lektionerna så jag drog hem.
Hemma så satt jag mig i systrarnas nya rum som nu äntligen är klart och började hjälpa min syster med hennes dator. Var en del som behövde fixas tyckte jag.

När kvällen sen började närma sig så blev det dags för att börja fixa sig innan jag skulle in och möta Oscar och Caroline i globen innan match. AIK - Mariestad skulle vara min kväll men trycket var för dåligt och jag var för hungrig så vi gick i början av sista perioder i brist på mat.
Efter Mcdonalds som då blev min "middag" så drog vi oss till festen i Lilljeholmen som skulle bli segerfesten för kvällen. Samma folk som var där på nyår, var där även igår + några till. Riktigt trevligt och allt blev lyckat. Men nästa helg ska bli bättre tycker jag, MYCKET BÄTTRE!

Matchen slutade 7-2, en dans på rosor d.v.s


Caroline Modin och Jimmie Grönroos
Älskar er <3

Ojojoj, nu måste jag springa ut i köket och rulla mina chokladbollar/negerbollar.

15 Januari

Tråkiga jävla torsda'. Blööööööööööööööööööö!
Vädret är sämst. Skolan är jobbig. Jag är trött. Systrarnas rum är fortf inte klart. FY!
Vill bara gå och lägga mig i sängen och vakna upp till solsken och en riktigt härlig fredag. Men inte kan jag göra det när jag har matematik, svenska och naturkunskap att göra. Mums på mackan..

Fredagen blir iaf najs. Riktigt NAJS!
Nu ska jag gå och steka pannkakor till familjen, ciao
Kissie är najs

Full fart hemma och jag är sjuk.

Det kan ju inte bli sämre, eller?..
Vaknade idag en timme innan klockan skulle ringa. Jag var så jävla kissnödig att jag var tvungen att springa upp ur sängen och in på toaletten. Självklart så kunde jag inte somna om när jag vände tillbaka till sängen.. och där var den morgonen förstörd. Hatar att ha mycket tid på mig, vet liksom inte vad jag ska göra av den. Ni som känner mig vet ju att jag ääälskar att stressa. Så istället för att gå till skolan så stannade jag hemma idag. Tro det eller ej, men jag är faktiskt sjuk. Vill helst inte prata om vad jag är för sjuk. Men sjuk är jag iaf! Verkligen så sjuk att jag inte kan gå till skolan heller, lite kul låter det.. Men jag har ju mina "problem" haha!

Dagen har bara gått åt datorn, doktorn och städning av mina systrars jävla skit i deras rum. Dom har så jävla mycket skit saker som t.ex gamla trasiga leksaker eller leksaker som dom lekte med när dom var mindre. Som egentligen bara står där och tar plats. HELVETE!
Just nu är det full fart i rummet. Vi har även fått den gamla våningsängen och de gamla skrivordet sålt vilket är jävla bra eftersom vi får mer skit att behöva bära ner i källaren. Jag tycker dock att jag har gjort mitt i rummet för idag och ska senare mor kvällens slut = efter middagen dra mig hem till en kompis och stanna över natten. Om jag nu klarar det med mina "problem".

Hann även ta ett sött litet kort på mitt låååånga hår som jag lyckats fått. Vet inte riktigt vad jag ska göra med det. Om jag ska klippa av det, göra om det, spara eller kanske färga? Funderar faktiskt på att bli blond lagom till sommaren och Magaluf. Vad tycker ni?..



Segaste dagen på länge

Var ett jävla bra tag sen jag var så här trött som jag är nu. Vill bara gå och lägga mig egentligen, så som jag brukar göra på en dag som denna. Men idag så har jag faktiskt lovat mamma att hjälpa till med mina systrars rum. Dom har nämligen bestämt sig för att göra om där inne, äntligen. Så nu har dom fixat två loftsängar från IKEA som ska stå på varsin sida av dörren och sedan ska dom också få varsitt skrivbord för sina datorer. + egna datorstolar. - Grattis, nu får jag äntligen min datorstol ifred.
Denna loftsäng blir det + skirvbord under. Riktigt snyggt!
_____________________________________________________

Senaste dagarna har jag verkligen inte orkat skriva blogg. Har väl haft så mycket annat för mig att jag inte ens har tagit mig tid till att orka logga in och skriva om dagarna. Kände dock att lördagen var ganska så kul att berätta om eftersom det var en upplevelse för sig själv, haha!
Aja men nu har iaf skolan börjat på riktigt, det märker man verkligen på dessa jävla långa dagar som vi plötsligt har fått. Förjävligt! Nästa så att man vill vara sjuk i några veckor även fast man inte vill. Vet att det låter lite knasigt, men skolan tar verkligen kol på än just nu. Vill bara att allt ska vara över så jag äntligen får ta studenten. Fast det är ju tyvärr ett tag kvar dit.

Igår så var jag på besök i Kista, hemma hos en viss liten pojke vars namn är Tommy. En söt liten Göteborgare som tror att han kan allt om Stockholm. Var väl där hela dagen igår och kanske en aning för länge t.o.m. Men filmen var så himla seg och bra att man inte kunde sluta titta och åka hem. Blev som sagt en aning för sent för min smak eftersom jag knappt orkade upp i morse så detta får jag inte göra om. Fast man vet ju aldrig med mig(A)..
Var även med Tommy idag fast idag drog jag även med mig mmalte till Kista (eller vi orkade inte åka in till stan och gå runt i kylan så vi bestämde oss för att åka till Kista och då passade jag på att ringa Tommy). Blev lite glass köpt och sko prövning innan vi kände att det var dags för oss att åka hem igen.



Nu sitter jag bara här hemma, ensam och väntar på middag samt familjen så vi kan börja bygga ihop sängarna och allt annat skit som tillkommer.

Tullinge någon gång i lördags natt

Lördagens kväll blev bättre än vad jag trodde. Först såg det ut som om jag skulle behöva ligga hemma och kolla på tv och enbart tråka med familjen. Men Helena och Lucas räddade mig i sista sekunden, och då menar jag verkligen sista sekunden. Tror jag lämnade lägenheten runt 23:25. Riktigt jävla sent d.v.s.
Sen så var det bara att sätta sig på pendel och börja åka mot Tullinge. Där väntade en fest med äldre pojkar och snälla flickor. Festen var riktigt lyckad och Helena hade ju självklart en digitalkamera med sig.







För mer bilder, klicka här.

The Killers - Human



Are we human? Or are we dancer? My sign is vital My hands are cold And I'm on my knees Looking for the answer Are we human? Or are we dancer?


MAGALUF SUM 09

Nu jävlar är jag taggad. "Bara" 170 dagar kvar innan jag, Matilda, Lina och Emelie sitter på flyget ner till Magaluf. Vi var inne igår och beställde allt. FAN VAD KUL VI SKA HA DET. Resan gick på mindre än vad vi hade förväntat oss viket är mycket bra. 6840 kr kommer självla resan gå på, och då är alla försäkringar inräknade. Sen till kommer ju kostnaderna för festandet, maten och shoppandet. Blir en aning mycket pengar som kommer att spenderas. Men jag kan lova att det kommer vara värt varenda liten krona.

Blev ett par ändringar också som vi inte hade förväntat oss men allt är bara lagt på ett bättre sätt. Vi bytte hotell till Vista Sol som ligger mitt i smeten och som är ett ungdomshotell. Ser riktigt härligt ut på bilderna. Bara 200m till centrum och 350m till stranden. Otroooligt bra läge!


Mer bilder på hotellet hittar du här.

MAGALUF 30 JUNI - 7 JULI

Födelsedagsbarn

Grattis mina små söta älsklingar.
Erik som fyller 19 och Josefin som fyller 18 idag. Jävla er alltså.. Snart är det min tur, då jävlar!
Ta det lugnt på krogen ikväll älsklingar.



Jag älskar mitt hår


Resultatet efter färgningen idag.
Guud vad långt hår jag har fått.

Nyårs bilder från förra året.

Hahahah! Satt och tittade igenom mina gamla bilder och hitta ett par riktiga godingar. Dom kommer absolut att komma upp på facebook senare. Men här är några bilder från nyår 07/08 hemma hos Sandra.
Det var precis då jag hade börjat färga håret till mörkt eftersom ni ser att det är mycket ljusare än vad det är nu.


"The creew" HAHAHAH!


Jag och Simon / Matilda, jag och Simon

Sista dagen på jullovet

Sitter här och lägger in ny musik på mammas nya mobil. Jag är den ända i familjen som kan hantera en mobil och en dator så det jobbet blir alltid mitt. Har nyss färgat håret också. Tyckte att det behövdes lite på fyllning i hårbåtten eftersom jag har fått längre hår. Blev kanske en aning mer mörkt än vad jag är van med men jag vänjer mig väl snart. Snygg blev det iaf!

Skoldagen i morgon är så jävla onödig. Det ända jag har är Avstamp vilket innebär att vi ska börja med ett nytt projekt och det är ganska viktigt att komma på så att jag förstår vad man ska arbeta med. Får ju också träffa alla söta personer från skolan igen. De folket som jag inte har hunnit med att träffat på lovet, trist men sant..

Idag så ska jag absolut inte börja någonting mer ansträngande än att sitta vid datorn eller plugga. Fotbollen har verkligen tagit alla mina kraften och nu är det äntligen över. Men om ett år är det tillbaka. För det var riktigt jävla kul tycker jag. Fotboll är alltid kul.

NU ÄR JAG FRIII

.. Och lovet är slut på torsdag. Jippi.. Fri en dag och det är imorgon, onsdag.
Men just nu är jag så himla jävla trött så jag vill inte skriva blogg. Men kände att jag var tvungen att lägga in att jag äääääääääääntligen är fri från all fotboll nu och väntar bara in pengarna runt den 25 januari. MUMS!

Hittade den gammal bild från Bulgarien resan 07 med familjen.
Alltid lika kul att titta på i efter hand...


Här är Jag, mamma och packningen när vi precis landat på Bulgariens flygplats.


Jag och Marcus vid poolen och käkar frukost.
Äääälskade deras varma mackor. Var det ända som gick att äta där..


Utsikten från balkongen.
Här ser man våran pool och även stranden. Snacka om bra läge!
Sunny Beach är det man ser längst bort.


Jag och mamma sitter och väntar på att mina systrar ska hoppa klart på studs mattan.


.. och självklart så skulle dom båda ha flätor dagen innan hemfärden för att kunna visa upp i skolan.

Finaler i ST-cupen imorgon!

Kom just hem från Östra gymnasiet i Skogås. Har vart där hela dagen, fast jag egentligen skulle ha vart i Vårby hallen och dömt små barn.
När jag väl hittade hallen som låg bakom allt i Vårby så hade dom tillräckligt med domare där och ingen domare ute i Skogås. Så istället för att döma där så fick jag skjuts ut dit istället. Är riktigt nöjd med att jag tacka JA till det eftersom jag har haft en helt chill dag. Dömde lite matcher så jag tjänade ihop 600kr (50kr per match). + att jag satt i sekretariatet sen när pappa kom efter och dömde. Där tjänade jag även 200kr och fick sitta och titta på B slutspel. KUL!
Träffade även på ett par söta 95 killar som också var domare som satt i sekretariatet när jag dömde. Fan vad det är roligare med små killar än små tjejer. Som sagt, har alltid velat ha en lillebror...

Aja men dagen har vart lång och självklart så har den bara bestått av fotboll och det kommer även morgon dagen att göra. Fast imorgon så får jag döma ST finaler i Bollmorahallen. Trodde jag ALDRIG skulle hände, men tydligen så är dom nöjda med min insats som domare under cupen så känner mig riktigt stolt.
Min första match börjar 10:00 med P11 sen har jag en annan final med F9 kl 12:00. Direkt efter den så ska jag springa över till Nybodahallen och kolla på P17 finalen. En uuuunderbar final dag d.v.s.
Sen är det slut dömt för mig detta lov. Äntligen får jag sova ut och umgås med mina vänner.


Bjuder på min söta lillasyster, Wilma.

Musik tips

Fyra helt underbara album jag jag absolut tycker att du ska köpa/fixa hem om du inte redan har dom.
Akon - Freedom
Beyonce - I Am Sasha Fierce
Kanye West - 808sNHeartbreak
Ne-Yo - Year Of The Gentleman




För mycket fotboll just nu

Har så jävla mycket matcher och skit att döma, att jag knappt har tid att leva mitt liv känns det som. Har bara morgon pass vilket innebär att jag är så jävla trött när jag kommer hem att jag aldrig orkar gå ut. KUL!
Igår dömde jag t.o.m två pass efter varandra. Från kl 08:00 till 19:00, sen var det bara skynda sig hem och fixa sig för kvällens utgång som jag redan hade planerat långt innan jag visste om mitt andra pass. Men jag får ju jävligt bra betalt så det är ju klart jag inte tackar nej precis.

På måndag så är jag fri förhoppningsvis. Om jag inte får några mer matcher i cupen ute i huddinge. Fast skulle ändå inte banga på det, för på tisdag och onsdag så lär man ju ändå bara vara hemma och plugga inför skolstarten. Då kan jag ju lika gärna döma fotboll och tjäna pengar.

Har inte jobbat på hela lovet heller. Hoppas dom inte tror att jag har dött eller nått eftersom dom inte har ringt idag som dom gjorde förra helgen och helgen innan det. Även fast jag har lämnat in en ledighetsansökan så tror dom att jag ska komma och jobba. Idioter..

Men annars har det inte hänt så mycket mer sedan nyår än att jag har dömt fotboll. Var på en liten mys fest igår med mmalte också. Med de vanliga folket, Micke, Robin, Simon och dom andra pojkarna. Börjar blir en riktigt vana nu känner jag. Men ni är roliga att vara med x).

Nu ska jag tagga till för sängen, film och Robin.
Har inte sovit bra alls sedan nyår. Kanske typ 10 timmar sammanlagt. Suuuck...

Nyår i bilder

Tjej middagen blev riktigt lyckad och jag lyckades även knäppa några bilder!


Alla flickorna utom jag.


Elina och Alicia


Frida och Alexandra


Matilda och Linn


Jag och Paulina

För mer bilder. Klicka här.

2008, så jag minns det

Sista dagen på år 2008.
- Firade jag med mina flickor genom en gemensam middag hemma hos mmalte.(Kommer bilder och inlägg om det senare när jag vaknat till.)

Vad gjorde du 2008 som du aldrig gjort förut?
- Jag har aldrig festat så här mycket som jag gjort i år, någonsin. Det har också sina förklaringar varför det inte blev så mycket festade innan men det är en annan historia. Detta år har gett mig en ny personlighet och en ny egenskap. Folk som känner mig nu skulle nog aldrig kunna tro att jag inte var sån här för ett år sen. Men saker förändrats och jag älskar mitt liv.

Dog någon i din närhet?
- Ja tyvärr.
Gabriel Lidström 29 sep 1991-15 maj 2008

Vilka länder besökte du?
- Turkiet, Alanya sommaren 08 med mmalte


Vilka datum kommer du minnas, och varför?
- Jag är verkligen riktigt dålig på att komma ihåg speciella saker på speciella datum men det är väl mer högtider som jag kommer ihåg som t.ex:
1/1 - Nyårs firandet med Mmalte, Sandra, Fredrik, Simon osv.
2/3 - Jag dömde min första 11-manna match
1/5 - Valborg, slutade bättre än förra året.
24/5 - Min födelsedag.
6/6 - Skolavslutningen, fest i tanto med skol-kompisar.
7/6 - 15/6 - Turkiet, Alanya med Mmalte
Augusti - Husvagns semester med familjen
20/8 - Börjar andra ring
3/9 - Mmaltes födelsedag. Var med hennes familj och firade min sötnos
27/9 - Sandra fyllde 17 och hade tjejmiddag
18/10 - Fest hemma hos Julia.
6/12 - "Nina to Africa" festen.
13/12 - Lucia med mina nära och kära.
31/12 - Nyår med flickorna

*Detta var även mitt första hela år som brunett!*

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
- Beyonce - If I Were A Boy
- Britney Spears - Womanizer
- Kanye West - Love Lockdown
- T.I. - Live Your Life
- Rihanna - Disturbia
- Jordin Sparks - Tattoo

..Men speciellt:
- Chris Brown - Forever


Blev du kär under 2008?
- Eftersom jag började mitt 2008 som singel efter två års förhållande så kände jag att detta skulle bli ett år utan kärlek. Visst har det vart lite till och från men i slut ändan så har det alltid slutat med att jag står ensam och singel. Ensam är stark. Får se vad detta år har att erbjuda på den fronten.

Vad gjorde du på din födelsedag?
- Min födelsedag bestod av en ute fest, ute på ett fält någonstans på djurgårn' med mina då nyblivna tjej kompisar Alexandra och Elina. Dom fixade fest för mig och en söt liten tröja också som jag fortf. har kvar idag. *minnen*.
Hade även mina nära och kära där som Jens, Jocke, Jojje, Mmalte, Lina osv osv. Var även mycket folk från skolan. Och när jag ändå var i farten med att fylla 17 och allt så slog jag och en innebandykille i trean till på ett underklädes-race runt vattnet där. Finns på film. En lyckad födelsedag d.v.s.

Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
- Mer värme och sol i Sverige och mindre skolarbete.

Hur höll du dig från att bli galen?
- När man heter Natalie Jannerstad Rönnerstedt så måste man få blir galen lite då och då för att överleva så länge som möjligt. Jag kan absolut inte hålla min ilska inne för länge. Då slutar det aldrig bra..

Vem var den bästa nya personen du träffade?
- Jag har träffat miljontals nytt folk hela året. Att ta ut någon speciell känns bara dumt eftersom det finns så himla många så jag är glad över att jag träffat. Men en som verkligen kommer sitta kvar i år 2008 är ändå Nathalie. Vi firade ett år tillsammans igår. Tyvärr så hann vi aldrig träffas men vi får ta och fira det på bästa möjliga sätt. ILY<3
Har även lärt känna Garpen och Dalbjer riktigt bra i år. Dom och deras pojkar. Riktiga fest koompisar, puss på er


RSS 2.0