Sista augusti

Jag är helt död i mina ben. Sliten som bara den och här sitter jag. Helt ensam den sista dagen i augusti månad år 2010. Nu är sommaren verkligen över. Nu är det gummistövlar som gäller och en tjockare jacka. Inga mer nakna ben. Kanske kan bli någon sista gång solen tittar fram men på kvällarna är det verkligen kallt. Känns dom minus grader. Och desaa jävla myggor... Förut hade vi inte ens mygg i Stockholm, vad fan har hänt?

Blev vinst ikväll med hela 5-1 mot The Balls. Jag gjorde t.o.m ett mål, sen var jag mest svettig och helt slut resten av matchen, men jag gjorde vad jag kunde och vi spelade verkligen bra, precis som ett lag ska göra. Tror vi hade vart en aning bättre med kanske en avbytare. Men, men en vinst är en vinst. Härligt!
Vi vann även förra tisdagen med 3-0. Kommer inte ihåg vilka vi spelade mot, men en assist blev det iaf. Nu är vi på topp, nu jäävlar!


Nu ska ja tagga inför imorgon. Blir även korpen på kvällen då med.
Min kissekatt väntar, god natt.


Två par nya skor


Från: Nelly.com / 269kr


Från: Skopunkten / 199kr

Jag är super nöjd med mina två köp. Jag ääälskar högklackade skor och jag behövde verkligen ett till par party skor och nu när hösten kommer så sitter ett par stvlar perfekt också. I'm in love.

Out of control

I helgen var datorn inte prio ett faktiskt. Lämnade min kära macbook pro hemma för att vila lite. Kände att det var dags att uppleva vardagen utan min andra kärlek och bara mysa och umgås med min första.

I fredags var jag först på en arbetsintervju för Stockholm Sport Acadamy vid tekniska. Den gick så bra som den kunde och jag var klar ca en halv timme senare. Efter det dog jag mig ändå bort till Farsa Centrum för att gå och titta på min älsklings träning. Sen åkte vi bil hem och kvällen slutade i MIN säng.

Lördagen började som vanligt. Med match på Hägerstensåsens BP, först en kl 09:00 och sen en kl 10:15. Matchen efter hade ingen domare så jag fick ringa ner pappa, själv orkade jag inte. Sen efter det var de tänk att vi skulle ha match ute i Salem/Rönninge med små flickorna, men alla var sjuka och matchen blev inställd.
Istället blev jag upphämtad av min älskling och det blev lunch på Heron City. Jag tog självklart sushi och älskling tog keeeeeeebab. Sen tog vi oss en rund-titt och klockan 19:00 var det match dags igen, men denna gång skulle jag sitta på sidan och titta på min älskling när han jobbar. Innebandy DM ute i Salem/Rönninge.

Kvällen bjöd på födelsedagsfirande på The Bridge med massvis med folk. Helena blev 19 år efter klockan 00.00. GRATTIS I EFTERSKOTT IGEN!

Söndagen blev bara slapp, orkade inte gå på AIK - Göteborg p.g.a gårdagen..

Nu blir det fika med Paulina i stan.

Hörs ikväll!


Kladdkaka & Sockerkaka

Jag fick ett ryck. Jag brukar få ganska många ryck dagligen men idag var det extra stort och extra mycket. Jag var så himla sugen på att baka att det fick blå hela två stora kakor. Mamma var sugen på en kladdkaka och jag på en sockerkaka, så det fick bli båda.

Har även tjänat mer vuxen poäng genom att under tiden tvätta. Vilket jag äntligen är klar med nu. Kakorna står i fönstret i köket för att svalna. Det blir en god efterrätt ikväll. M U M S !

Inget slår min kladdkaka, den är godast.
Vågar du utmana mig? ;)

If you ever love somebody put your hands up!


Nelly - Just a dream

Baseball jacket x3

Gina Tricot 249;- / H&M 349;- / BIKBOK 399;-

Vilken är din favorit? Själv så skulle jag välja den i mitten från H&M. Jag tycker att den sticker ut lite från dom andra och gör sig mer speciellt och där av blir den snyggare och tror den skulle passa mig perfekt. Men har även hittat en på Vero Moda, en olivgrön som är mer najs än denna från H&M. Men hittade den inte på webben tyvärr.

Men OM jag skulle köpa en så blir det antingen den från H&M eller Vera Moda.

M O V I E S *



Tre filmer som jag har sätt på senaste tiden som jag tänkte skriva lite kort om vad jag tyckte om dom och lägga ut en länk till filmen där du kan ladda ner den själv. Inception såg jag på bio så tror inte att den finns ute på nätet än, tyvärr..

* The Katare Kid - Har aldrig sätt den riktiga/tidigare filmen så jag tycker att denna var helt okej. Gillar Will Smith och kan säga att jag ser mycket likheter i hans son. Helt klart en film som får godkänt, men den var inte SUPERDUPER bra. Finns att ladda här.

* INCEPTION - Ääälskar Leonardo Dicaprio och tycker alltid att han är bra i alla lägen. Gillade dock inte Shutter Island men denna film var någonting helt annat. Men man måste verkligen hänga med till 110% för att förstå någonting. Men den är lätt värd att betala för att gå och se på bio.

* SALT - En perfekt film för Angelina Jolie. Action där hon får vara hjälten och visa USA att man alltid ska lita på henne. Tycker inte alls hon är snygg i den blonda färgen i början. Mycket snyggare i de mörka. En riktigt bra film och mycket blod och action. Väntar på tvåan. Riktigt bra skit. Finns att ladda här.

Oopsi...

Jag "råkade" ta mig en titt på Nelly.com och bara "råkade" klicka hem ett par party skor för några minuter sedan. Mamma kommer inte att gilla detta, men jag var tvungen. DOM VAR NÄSTAN SLUT OCH JAG MÅSTE HA DOM! Hihi.. Aja men nu är det gjort, hoppas att dom passar. Annars blir det till att skicka tillbaka.


Nelly.com 269kr med rabatt.

Tre favoriter

Hittade tre favoriter inne på Gina Tricot idag när jag var nere i Liljeholmen. Var tvungen att köpa dom såklart och nu sitter jag är med ett stort leende på läpparna. Mest gillar jag jeans shortan, den sitter prefekt på och passar till allt. Ett riktigt jävla kap för 199kr.


Would he do the same?


Jay Sean - War

Hääärlig bild <3


Gillar bilder skarpt! BLACK AT HEART <3

Lika som bär

Är det bara jag som ser likheten eller håller någon annan med mig?..

Såg reklambilden för musikalen i tidningen för några dagar sedan och först trodde jag vrkligen att det var Enrique Iglesias som skulle spela Romeo. Jag var tvungen att titta TRE gången ordentligen för att se att det var Måns, hahah!


Min bästa kompis sköt ihjäl sig vid Sergels Torg

Modell: Jag
Foto: Madeleine Dahlsten
Plats: Sjöberget, Hägersten


Dom flesta av mina nära och kära lämnar Stockholm, huvudstaden bakom sig under en längre till eller en kortare tid och blickar framåt på nya äventyr. Andra har redan lämnat allt och börjat på nytt någon annanstans i världen där dom kan tänka på ett annat sett och tänka tillbaka på det som har varit och på det som kommer att bli i helt nya färger.

Frågan återstår. Var är jag på väg någonstans, och vad är mitt mål med resan som jag förhoppningsvis snart ska på börja. Frågan är också när tåget till "någonstans" går och vilka/vem som hoppar på med mig.

Framtiden går inte att spå fram i min värld. Den är någonting som man ska sitta och hoppas på och längta efter eller kanske tvärtom. Du bestämmer, framtiden är redan imorgon. Om några minuter, sekunder. Se det som eller hur du vill. Det är DU som bestämmer vem du är och vad du ska bli idag, imorgon och för alltid.

Lita på dig själv och var stark. Var stolt över den du är.

Just nu så försöker jag bygga upp någonting. Ett liv som jag vill ha det. Pengar till allt jag ska uppleva under min livslängd och kontakter som jag ska ha till de tillfällen de behövs. Vänner, familj och pojkvän. Det är NI som gör mig till den jag är idag och kommer att bli. NI KOMMER ATT FORMA MIG.

*Rubriken är en text från en låt.*

2 Km LOPPIS


Söndagen den 19 september, på självaste valdagen, kör vi bord och filtar med prylar på längst med hela Hägerstensvägen - från Shellmacken i Aspudden till Örnsbergs tunnelbana. Det blir två kilometer om man räknar båda sidorna av trottoaren!

Jag kommer självklart att vara med. Att sälja på loppis är super kul. Känner du någon annan som bor i området så säg till den att ränsa lägenheten på saker och ställa sig utanför och bara börja sälja. Glöm inte att rösta bara!



http://www.2kmloppis.se

I don't wanna say goodbye


Darin - Endless Summer

Fäääärdig!

Är super nöjd, verkligen super nöjd. Precis så jag vill ha det. Vet att den kommer att lägga sig lite men då blir den bara bättre. Nu känner jag mig fräsh och redo igen. YEEEAAH!


Under process



Haha ser ut som en kille! HAHAHAHAHAH! Snart ska jag in i duschen och sen får ni se mig med hela resultatet. Mer lik en tjej för den delen också! :)

Fotbollsträning

Idag är det dags för första fotbollsträningen efter sommaren med mina söta små flickor född 02 och 03. Hoppas på att det blir fint väder eftersom det lockar fler att komma ner och sparka lite boll. Har inte riktigt lagt upp en stadig träning än, men om jag inte hinner så går jag på känsla. Det funkar alltid!

Klockan 16.30 till 17:30 på Västberga IP, då kör vi för fulla muggar tjejer!


Ska försöka hinna färga håret nu. Det ska bli ljusare men ändå mörkare än nu. Haha, om ni inte förstår så lovar jag att visa ett resultat precis efter!

Gryma fotbolltjejer!

Har du röstat på rockbjörnen?



Jag tycker att Rockbjörnen är en kul grej för alla Svenska artister att få en chans att synas och få det som borde för de dom har gjort. Jag äääälskar Oskar Linnros och han borde absolut vinna minst ett pris. Vem är din favorit?

Gå in och rösta här. Glöm inte att alla röster räknas!

Will you pick me up again?


Robyn - Hang with me

Dumma kissekatt!



Stör mig när jag sitter vid dator! Inte okej någonstans.. DUM!

Gina Tricot

199kr..
I looooove it! Super sexig



'

Vad ska jag välja?

Pengar växer tyvärr inte på träd även fast jag skulle göra vad som helst för att få det att funka. Så nu kommer det där tråkiga valet när man måste välja mellan två saker som man verkligen, verkligen vill göra/ha... Vi alla är med om det någon gång.

Jag kan ha råd med båda om jag lyckas hitta ett heltids jobb tills dess. Men det återstår att se till då..

VS.

Vad skulle ni välja?
- En resa till Thailand i vinter med pojkvännen eller en Iphone 4?

Love Oh Love!


Jag hjärta dig

It ain't the end


Jay Sean ft. Nicki Minaj - 2012

Rätt accessoarer i höst

Allt är från H&M.
I just love it. Let me know your opinion.




Stövlar - 599kr, Skarf - 99kr
Armband - 79;50kr, Ringar - 49;50kr
Väska - 149kr, Skärp - 199kr

Planering, planering, planering..


Min facebook just nu. (min mamma som har kommenterat sin syn av hela situationen.. hehe!)
Som ni ser så är jag inte så jätte taggad på att skolorna börjar igen. Det är inte så att jag inte vill träffa mina små flickor utan allt ansvar som man nu måste jobba tillbaka. Uuuh vad jobbigt, inte sant!?

Har suttit ända sedan jag åt klart min frukost och fyllt i min kalender som har lagat på hyllan ett bra tag. Men som sagt... Nu är det dags igen. Tullingeknattarna på måndagar, fotbollsträning med flickor 02/03 på tisdags eftermiddagar och korpen på tisdags och onsdags kvällar och sen minst två matcher varje helg. Hääääärligt att vara tillbaka till verkligheten. Verkligen...

Sjuuuuuuk

Jag är super sjuk. Verkligen sjuk. Min näsa vägrar lyssna på mig och sluta rinna.. Jag kan knappt andas om nätterna och jag tror att jag har feber. Orkar inte ens röra mig för den delen heller. Jag vill bara ha min älskling här bredvid mig och mysa med hela dagen. Det är nog det ända jag orkar idag, och imorgon.

Hoppas jag blir frisk snart. Har matcher i helgen som jag måste utföra.


Don't ever look back


Katy Perry - Teenage Dream

UNO 3

Detta sitter jag och leker med dagarna ut nu när jag är helt ensam här ute i Häggvik medan min söta pojke är iväg och jobbar med sin pappa. Saknaden är stor....


En onsdag förra veckan



Vi började med att föra hemma jag och min lilla älskling. Vi kollade på fotboll och spelade lite kort. Slutade med att min 70 cl smirnoff ice från danmark tog slut alldeles för snabbt. Runt klockan 10 så rörde vi oss in till de andra som redan hade börjat drina på Klubb Onsdag. Alltid bra att börja kvällen med billig dricka.

Sen drog vi vidare till vårat mål - Collage på Stureplan. Alla vara helt galna och ganska så fulla. När vi väl hittade och kom fram så var kön längre än hela Stureplan kändes det som. Men vi var så snygga så vi kom in direkt. Härligt att slippa den långa kön. En tjej framför oss som i för det första trängde sig fram mellan oss (BITCH!) visade fram sitt Åhlens kort och buss kort ostället för legg. HAHAHAHAHAHHAHAHAHA! Självklart kom hon inte in eftersom hon var för full, gud straffar en med de samma.

 


Bumby Ride


Mohombi - Bumby Ride

Någonstans där i mitten..

Jag vet inte hur jag ska tänka. Jag vet inte hur jag ska gå vidare i mitt beslut eller om jag ens ska ta ett beslut eller bara gå vidare under tiden och se var den tar mig..

Idag var min första arbetsdag och den blev inte alls som jag hade tänkt mig. Man kan säga att den blev allt som jag aldrig kunde tänka mig. Helt plötslig så är jag nu ledig, igen i två veckor. = Inget betalt = inga pengar att kunna försörja mig med. Visst låter det bra.... ?!

Vet inte vad jag ska ta mig till. Gillar verkligen det som jobbet ska ge, alltså i slut ändan. När butiken har öppnat och allt blir som vanligt. Nu när man är med från början på deltid så är allt lite annorlunda. Mycket annorlunda t.o.m. Jag vill verkligen jobba kvar med allt folk och ha de arbetsuppgifter jag har. Men på en heltid. Vill jobba mig upp och få det, som jag vet att jag kommer att få. Men frågan kvarstår. Hur ska jag då gå vidare ekonomiskt?..

Life is a bitch. Fuck it and move on..

Ett halvår


Vid fyren Långe Jan, Öland 2010.

Sex underbara månader med världens bästa pojkvän, idag. 12 februari 2010 är vårat datum baby. Vi är bäst och det finns ingen som är så underbar som du älskling.

Muffins






Henrik Larsson

När man ändå var i Helsingborg så passade det jävligt bra att träffa på min stora stjärna när jag var mindre, Henrik Larsson. Hans son spelade i laget som pappa dömde sista matchen. Mycket lik sin pappa i spelstilen. Nummer sju hade han också.

Självklart så tog jag fram mobilkameran och knäppte en kort. Vem skulle inte göra det. Han är ju liksom, HAN!! Jag hade bilder i hela mitt rum på honom när jag var liten. Men då hade han rastaflätor. Mjaaau


jag har precis dömt en hel helg. därför ser jag jäävligt sliten ut.

Jag dömer för fulla muggar! Solen skiner o...

foto0336 (MMS)

Jag dömer för fulla muggar! Solen skiner och mina knän och fötter sjunger på sista versen. Har varit i farten sedan halv 8 i morse. Har hem match kvar, sedan är det över för idag. Samma visa imorgon.. Puss


Glömde systemkameran idag igen. Är i helsi...

foto0334 (MMS)

Glömde systemkameran idag igen. Är i helsingborgs stad. Sitter vid vattnet och kollar ut på danmark. Mys!


Nu har vi lämnat familjen och är på väg ti...

foto0333 (MMS)

Nu har vi lämnat familjen och är på väg till helsingborg. Vi kände att det var dags att lämna öland bakom oss nu och åka vidare. Familjen kommer imorgon. Hör av oss när vi närmar oss malmö:) puss


Långe Jan

Fyren Långe Jan på Ölands södra udde i regn fick jag och älskling uppleva idag. En lång bilväg dit med massvis av små byar längs vägen och en lite snabbare väg hem med ett snabbt stopp på ÖB. Regnet och dimman förstörde det mesta men en lyckad resa blev det iaf. Fick mycket fina bilder som jag ikväll bjuder på med effekten "Sepia".





På våran lite kortare väg hem stannade vi till vid en av alla Ölands väderkvarnar som låg strax in till vägen för att samla på oss lite mer kort på minneskortet när vi ändå var på gång. På samma plats var det även en jävla massa stora och små stenar uppsatta i en typ av ring. Säkert något coolt. Hur som helst, fick med det också ut i fall att liksom...






G O D N A T T !




Super chips



Så här ser vår kväll ut på Öland. Bättre blir det inte (:

Kalmar slott och stad


Bild: sabosch.se

Denna underbara morgon fyllde vi med en liten utflykt till Kalmar stad. Tyvärr så glömde jag mitt minneskort till kameran men tog med mig kameran så fick tyvärr inte knäppa några egna bilder av slottet. Men istället bjuder jag på en google bild så ni förstår.

Kalmar är fint, men alldeles för litet för lilla mig, hihi. Jag är född i Stockholm och där trivs jag, punkt slut.

Syster fick åka plingplong-taxi in till sjukhuset igår kväll också. Den dumma lilla flickan cyklade alldeles för fort med sina vänner på en uthyrningscykel och tillslut slutade resan upp på två hjul och sedan ner i en buske. En kraftig hjärnskakning vann hon, grattis! PUSS

Ölands djur och nöjespark med vattenland

Idag blev det en hel dag med alla världens olika djur och en jävla massa vattenrutschbanor som toppen på i:et. Kul var det och mycket kort blev det, Tyvärr inte på alla djur men jag kan lova er att det fanns mycket att välja mellan. Nästan för mycket. Jag bjuder på de bästa bilderna på de "sötaste" djuren.

Var beredd på en bildbomb!




















RSS 2.0