Favoriter i repris

Saknar er lilla små och söta Örby barn!

image310image311

Bra sommarläsning

Kunde man någonsin tänka sig att jag skulle komma med bras förslag om sommarläsning? Hur som helst så har jag hittat ett par böcker som jag gärna skulle dela med. Dom är pefekta att läsa nu under semestern eller kanske bara att ligga och läsa hemma i sängen. Njuuuuut...

Richard och Leila älskar varandra och nu väntar de sitt första barn. De är lyckligare än någonsin, men snart mörkar mörka moln att samlas i horisonten. Och allt har med en annan kvinna attt göra, den mystiska Sylvie som Richard och Leila träffar på en julfest. Sylvie nästlars sig in i deras liv - men vad är det egentligen som hon är ute efter?
"Ligga hos mig" är en suggestiv, sensuell och mörk historia som verkligen kryper under skinnet på en. Vissa partier är vissligen något sega, men historien får snabbt upp tempot igen och man sitier där och vill veta hur allting hänger ihop. Boken är faktist lite ångestframkallande, fast på ett positivt sätt, om det nu är möjligt. Men är hela tiden lite nervös för vad Richard och Leila ska ta sig för och hoppas, hoppas att de inte ska göra något dumt så att de sjabblar bort sitt förhållande.Amerikanska Meg Cab har tidigare skrivit "En prinsessas dagbok"- serien, men nu har hon påbörjat en serie böcker som vänder sig till lite äldre läsare. "Babbeödrottningen" är den fösta boken om Lizzie Nichols, som har en tedens att säga fel saker vid fel tillfällen och som möjligtvis kan bevara en hemligeht. Hon åker till england för att tillbringa sommaren med sin engelska pojkvän. Men när det visar sig att han snarare är en groda än en prins sitter hon snart på tåget till södra Frankrike där hennes bästa kompis jobbar på ett romantiskt slott. Och slottssonen Lucas visar sig vara en riktig goding...
Det här en en riktigt trevligJessica Kolterjahns debutroman är en ren njutning att läsa. Som läsare som sug du på en gång in i erättelsen om överklassflickan agnes som aldrig har älskads av sina föräldrar. Hon vill något mer än bara gifta sig och bli en god hustru, hon längtar efter att göra något av sitt liv och att uppleva riktig kärlek. Så träffar Agnes den äldre, karismatiska Claire och blir besatt av henne. Men Claire är gift.
Kolterjahns har ett lysanade stil. Hennes språk är vakert och skört. Porträttet av agnes sägs vara helt perfekt som beskrivning. Miljöerna är och skickligt gestaltade och kommer till liv under läsningen. Det är tydligt att Kolterjahn har gjort en omfattande research inför skrivandet av sin roman. "Ut ur skuggan" är på alla sätt en imponerande debut.Vad betyder din födelsedag?

Your Birthdate: May 24

image307

You understand people well and are a natural born therapist.
A peacemaker, people always seem to get along when you are around.
You tend to be a father or mother figure to friends, even to those older than you.
You enjoy your role, and you find that you are close to many people.

Your strength: Your devotion

Your weakness: Reliance on others for happiness

Your power color: Lilac

Your power symbol: Heart

Your power month: June
What Does Your Birth Date Mean?

Framtiden

Ja nu har jag börjat fundera på framtiden. Alltså tänk hur jag ser ut då. Vad jag kommer göra. Om jag kommer följa mina drömmar eller om jag kanske flyttar utomlands. Jag kanske inte ens får barns fråns jag är 30 och jag och David kanske håller för alltid. Vem vet egentligen... Aja men om jag får det som jag vill så kommer jag inom:

1år, (17år); Förhoppningsvis så har jag redan börjat kolla efter Lägenhet någonstans i stan. Har just gått ur ettan och har säkert bytt till ett bättre jobb. Hoppas på att jag och David fortf. är tillsammans och på mycket nya vänner att umgås med. Förhoppningsvis så lever jag också ett sunt och nyttigt liv och tränar mycket.

5år, (21år); Har absolut flyttat hemifrån och har förhoppningsvis kommit någon vart i mitt liv. Bor i en soft lägenhet inne i stan, nära allt kul. En 2a eller 3a skulle sitta perfa. Kanske till och med bor med någon ny hittad vän. Går fortf kvar på idrittshögskolan och satsar på nått bra inom idrotten som innan. Är säkert förlovad och har en mycket bra pojkvän (david).

15år, (31år); Är troligen gift och har minst ett barn och är väl på väg med ett andra. Bor i ett flott hus och har ganska rik. Jobbar fortf inom nått som har med idrott att göra. Skulle hoppas på Idrottslärare på skolor eller nått i den stilen. Festar fortf. som en jävla hulligan och trivs med verkligen med mitt liv.

20år (36år); Världen har gått under? Eller jag är gryyymt rik och lycklig

image302 image306
Då och nu. MYCKET STOR SKILLNAD

någonstans precis utanför kolmården..

Ja nu är jag då hemma igen ifrån Adams landställe. Jag trodde att det skulle vara värre än vad det var. Men det var helt okej och lagom långt till vattnet, eller ja den lilla sjön. Hoppas verkligen att jag är välkommen tillbaka.
Men det var inte bara skönt att vara där ute utan nån dator eller tv, utan vi hade ju kul också. Speciellt när vi satt uppe och kolla på samma film om och om igen kl. 04:00 mitt på natten.. Hoppas att du överlever kvar där nu utan mig lilla Adam. Tur att jag gav dig Playmobile då (A). Haha, annars skulle du aldrig överleva..

image300 image301
Adamszki / NNATS

Tillbaka igen på fredag

Hejsan alla söta mullvadar! Nu ska jag dra iväg till Adams land ett tag och kommer tillbaka på fredag, eftersom jag måste jobba då :( Men han har inget internet så jag kommer tyvärr inte kunna vara kontaktbar eller kunna skriva i bloggen. Men ta det luuungt, jag är ju snart tillbaka igen! Såååklart så kommer jag ta några söta bilder.
Och vi får hoppas på att jag inte åker vilse i Norrköping, eller att jag går vilse inne i kolmården! KRAAM PÅ ER!

Paris Hilton släpptes fri inatt

image299


Efter 23 dagar bakom lås och bom släpptes societetsprinsessan Paris Hilton fri.
Det var under natten till idag som Paris fick komma ur sin trånga cell på Lynwoods fängelse.
Enligt det massiva pressuppbådet så hade Paris Hilton tappat över 5 kilo i vikt men såg ändå väldigt glad ut när hon struttade fram, nästan som på en catwalk och tog människor i hand, kramades och log blygt innan hon klev in i sina föräldrars SUV och körde hemåt.
Innan hon hoppade in i bilen ska även Paris ha smitit in på en publik toalett och bytt om från de skruttiga fängelsekläderna till något mer bekvämt. Vi förmodar att stjärnan idag sover ut ordentligt innan det är dags att sätta sig och bli intervjuad av den legendariska journalisten Larry King.

Av: Quetzala Blanco, Veckorevyn

*glömde lägga in bilderna

För er som undrade hur mitt rum blev på landet så har jag bilderna här. Även om det inte ser så mysigt ut så ÄR det jävligt mysigt! Enjoy

image295image297image298
image294

Äntligen hemma igen ...

Måndag och nu är jag äntligen hemma ifrån det tråkiga landet. Känns verkligen skönt även om man måste packa upp alltid nu utan att bara slänga ut det ur väskorna och sen skita i det. Det är ganska typiskt mig att göra..
Denna vecka är ganska upptagen med att bara träffa gamla kompisar som man abolsut inte ser varje dag. Som t.ex gamla kollo kompisar eller pojkvänner haha (A). Jag tror att vu kommer att ha mycket att prata om och att veckan kommer att bli bra. Sen på lördag så kommer äntligen min lilla pojke hem ifrån Italen. Sen är han min i ca 2 veckor framöver.. Det kan jag loova (8)..

Men har inte tid att skriva så mycket mer, måste kolla tid Hanna och Wilma, packa upp och fixa lite andra grejer innan jag ska träffa Jens mens. Så hejhej hörs ...


image293
Jag och mina systar har kul framför kameran på landet..

(Landet*) Söndag

Första dagen som jag är någelunda glad och tror att jag kommer att överleva denna dag normalt glad. Eftersom solen just nu skiner och det är ganska varmt så är det på något sätt härligt att vara här just nu.
Pappa och syrrorna åkte just iväg för att fiska lite vid sen lilla bryggan i skogen. Kan erkänna att den är grymt mysig att mysa, bada och sola på. Synd bara att den är privat... Hahaha^^.

Idag så händer det iaf. lite saker. Mamma har tvingat mig att baka en chokladkaka så att vi har nått gott att äta ikväll. Sen till middag så är det Natalies favoriträtt. LAX!!!! Sen så är det ju söndag och det innebär BILBINGO på fogdö fotbollsplan. JIPPII! ;D Det är alltid lilka kul, även om det mest är gamlingar där uppe. Men det roligaste med hela bilbingot är att man får tuta så in i helvete när man äntligen får bingo, det skrämmer alla jävla gamligar så att dom ramlar av stolen riktigt ordentligt. Skit kul!

Men nu ska jag forsätta att äta min frukost och läsa klart min tidning ute i solen. Hoppas du får en myspys söndag du med. PYYYYSS

Hett&Hett

Visst kan modet gå en bit över styr, men alltså dom här solbrillorna är skit fula men ändå fett heta på + att det är största modet just nu. Allt gamalt kommer tillbaka, så släng inte nått egentligen. Eftersom en dag så kommer det säkert tillbaka.

image287
Här har du dom heta s.k "Andy-solisarna" ifrån Fredflare.com, Kostar ungefär 65kr.

Enrique Iglesias

Veckans schygging eller Sommarens schygging är Enrique Iglesias. Han är alltid lika sexig och jag tyckte att det passade att sätta in hans senaste video "Do you know" istället för en bild.
Haha videon är helt sjuk ^^ Men han är grymt het!


(Landet*) Lördag

Jag är sur, irriterad, arg, less på landet, ja allt tråkigt man kan vara! Det suger verkligen att vara här och att mamma tvingar med mig hit gör saken bara värre! Närsta gång vi ska hit så rymmer jag iväg två dagar innan så att ingen kan hitta mig, och sen så smyger jag fram senare.
Igår så var det världens tråkigaste midsommar, just därför så kommer det inga bilder eller nått ifrån den tråkiga dagen. Jag sov mest hela dagen och när jag inte sov så satt jag här uppe i mitt nya rum och surade. Nu längtar jag verkligen hem och orkar inte vara kvar här mera. Värdet suger och det finns inget kul att göra. + att jag saknar alla mina kompisar där hemma. Vet att ni saknar mig med (A)!
Och en mycket stor och glad nyhet är att Basse äntligen har hittat sin kärlek Denise! GRATTIS RARING, hoppas ni är lyckliga tillsammans.

image286


Nu ska jag väl bara forsätta att sura ända tills vi åker hem på måndag. Hoppas ni har roligare än vad jag har iaf! Pusshej!

Trevlig Midsommar!

Ja idag så är det så Midsommarafton, JIPPIEEE! Nu ska alla där hemma kröka och ha trevligt tillsammans medan jag sitter här på landet med släkten och får inte ens smaka på ölen .. Alla dessa midsommardagar har alltid sätt likadana ut år efter år. Men nästa år då jävlar! Då ska jag inte hit, då är det stockholm som gäller!

Men nu ska jag snart iväg med moppen till Jim, vi ska upp till affären och kolla lite och så i det FINA vädret som det alltid är på midsommar^^. Men jag skriver mera sen lite senare och så kommer ju såklart även bilder på släkten och på egoisten själv såklart. PUZZZZ

Las Vegas är tillbaka!


Ikväll kl. 21:00 på kanal5 så är det Prämier för Las Vegas. Dom är alltid tillbaka nu igen! ÄNTLIGEN, har verkligen längat. Tror att dom här avsnitten kommer att bli dom bästa och det är ju grymt spännande. HEJJA, HEJJA!

(Landet*) Torsdag

Hejhej. Jag är mycket besviken på min data och allt annat krångel som gjorde så att jag inte kunde sitta vid datan igår. 3G turbo saken krånglade och man behövde kod och skit som vi inte visste om. men nu vet vi om att den sitter på kortet och nu funkar allt och alla är lyckliga. (speciellt jag!)
Eddie springer runt och skäller som vanligt och mormor och morfar kom just hit. Jag hoppes att det blir bättre väder än vad det är nu på midsommarafton imorgon. Annars kan man ju lika gärna skita i och fira den. Kul att dansa runt midsommarstången i regn... haha (A).

Igår när vi kom till landet så var det brottom att sätta upp poolen eftersom en kille skulle komma med vattnet igår. Men allt var försenat och han har fortf. inte kommit. SUCK! Inte för att jag vill bada men ändå(A).
Istället fär att då sitta vid datan och internet som ändå funkade så passade jag på att röjja ut ur den gamla garderoben där uppe och gjorde det fint så att jag äntligen kan få ordning där inne. Janne är så jävla seg på att fixa "mitt rum" så jag orkade inte vänta längre. Resultatet blev mycket bra och nu är det hur mysigt som helst att sova där inne. Men det ändå som saknas just nu är el, har inget lyse eller nått. Sen så är det ju vanliga plankor till golv som sen ska fixas och det ska läggas in riktigt golv. Just nu så har jag täck över golvet med mina gamla blåa mattor. Det blev mycket bättre!
Bilder på rummet kommer senare, när jag har fixat så att 3G saken funkar på min dator också!
PUSSOCHKRAM så länge!

Landet imorgon

jag är värligt trött så jag kommer att hålla mig kort. Imorgon så är det dags att åka iväg till landet med familj + mormor och morfar. Kanske morbror om han nu får ledigt från sitt jobb. Vi brukar alltid fira midsommar där tillsammans, så varför förstöra traditionen nu? Åker som sagt imorgon och kommer hem på måndag kväll. Brukar inte gilla att åka till landet eftersom jag inte har några vänner, vi bor i inne i skogen och vi har inget internet och leka med. Men nu har vi äntligen skaffat ett sånt där trådlöstbredband av 3. Jag hoppas verkligen på att det funkar. Jag har även skaffat mig vänner inne i Strägnäs, det var det närmaste jag kunde komma om man nu inte räknar med Jim och Daniel. Men dom kan också vara trevliga dom med!

Så nu är det bara dags att packa väskan och sova tidigt eftersom vi ska åka så tidigt vi kan imorgon bitti. Så vi inte kommer mitt i alla köer och skit. Dags för mig att dra mig här ifrån! CIAAO

För dig som undrar hur mitt land ser ut så har jag några bilder.

Här är även våra två fyrhjulinga.Städ dag

Ovanligtvis så städar jag på en måndag för en gång skull. Såg verkligen hur mitt rum höll på att drukna i högar med kläder, skor och annat skit. Så jag var helt enklet tvungen att städa lite. Men då tänkte jag att jag behöver en ny sak att ha kläder i eftersom alla mina nya inköp inte får plats, hehe (A). Jag började kolla runt på IKEA.se om jag hittade det som skulle passa min garderob perfekt och så hittade jag det. Förvarlingsfak som man hänger på stången där uppe.
Jag drog med mig min söta lilla kompis Jappen och sen var det bara att börja shoppa runt på IKEA, men jag kom på att om man vet vad man ska ha där så är det omöjligt att hitta det.. Otur för mig! Och på det så var bussen försenad i drygt 30 - 40 min vilket gjorde mig irriterad och trött.

Två timmar senare när jag kom hem så var det bara att börja röjja ut hela stora garderoben och slänga skit och byta plats på sånt som jag inte ska ha där längre. Sen efter det så var det bara att börja med att hänga in alla nya saker som inte att fått någon plats än. För skojjsskull så hängde jag alla tubtoppar i färg-ordning. WIHOOO^^. Detta tog ett tag men resultatet blev jag mycket nöjd med och här är det:

image278


Horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6

Energi har du gott om, det riktigt spritter i dig och du är dessutom full av goda idéer. Under dessa två veckor satsar du allra mest på nöjen, du vill umgås med dina vänner och gärna träffa nya människor också. En resa skulle passa bra. Du gör dessutom flera riktigt smarta affärer.

image277


Real Madrid mästare i La Liga 07

Grattis, grattis och gratis till Real Madrid som vinner La Liga med samma poäng som Barcelona men med bättre poäng i inbördes möten.. SUCK* / Jag tycker dock att ni inte var så värda segern eftersom Barca kämpade och vann överlägset med 5-1. Men ändå grattis till er. Detta betyder ett väldigt lyckat spel år för både David Beckham och Roberto Carlos som nu lämnar Real Madrid.
Matcherna slutade:
Real Madrid-Mallorca = 3-1 (0-1)
Gimnástic-Barcelona = 5-1 (3-0)
Det ända som kunde rädda Barcelona till segar var ifall Real spelade lkaa eller förlorade. Men eftersom mallorca inte är ett så bra lag så var det nästan säkert att dom skulle vinna. Men det var ju lite oroligt i första halvlek när dom lång under med 1-0...

image275image276

En oväntad liten överrasking var att Tom Cruise och hans dam Katie Holmes satt på läktaren berdvid Viktoria Beckham och deras tre söner. Visste inte att han var så intresserad av Real och fotboll. Och även inte att han är nära vän till David Beckham!

image274

REA överallt

Du som behöver fylla garderoben med nya kläder och mycket. Eller du som kanske inte har råd med det mesta just nu. GRATTIS, just nu så är det stor REA i stan och dags att börja stor shoppa. Rean är nästan över allt och är verkligen värd att åka in och kolla runt på. Kan nästa lova dig att du kommer att hitta nått som passa dina nya jeans eller kanske nya tröja. Otur för mig som just köpte upp mina sista lön pengar precis innan rean kom.. Jag har alltid lika tur... ^^

Nu är det bara ca 30 minuter kvar tills guldstriden börjar och det ska bli så spännande att titta på. Tror jag ska gå ner och köpa mig nått gått att äta till sen så drar jag mig in till vardagsrummet och myser med mamma.
PUSS&KRAM

image272

NU GÄLLER DET!

Sista omgången för La liga och det är spännande i toppen. Det står nu mellan Barcelona, Real Madrid eller Sevilla och alla har fortf. en chans att vinna. Men det är mest chans för Barcelona och Real Madrid. Båda matcherna sänds ikväll under samma tid. Matcherna börjar sändas kl 20:30 och börjar spelar 21:00! MISSA INTE!

image269 image271
Gimnástic-Barcelona, TV4 Sportexpressen 20.30 // Real Madrid-Mallorca, TV4 + 20.30

För snack om Barcelona matchen
Barça åker tio mil söderut utmed kusten för att hålla drömmarna om tredje raka ligatitel vid liv. Ronaldinho med lagkamrater får hålla ett öga på Tobias Grahn och motståndarna i Gimnàstic och det andra på anslagstavlan. För det är ju i Madrid det hela avgörs.

För snack om Real madrid matchen
Det blir något att bita i för Los Merengues. Mallorca må vara ett mittenlag, men de har ett starkt försvarsspel. Reals har varit desto svajigare. Dessutom trivs Mallorca på Santiago Bernabéu-stadion. Guld för Real blir också en drömavslutning för Roberto Carlos och David Beckham.

Söndag 17/6 - 07

Idag så har vi två födelsedagsbarn. Den första är Douglas och den andra är Agge, grattis på er båda sötnosar! Hoppas att ni får många gulliga presenter och att erna födelsedag blir lyckad! Trist med regn bara.. Men det var ju ganska väntat eftersom det har vart sol nästan hela tiden.
Det händer mycket idag. Lilla Gustav ska iväg till USA, los angeles. Fan va avundsjuk jag blir nu, vill också utomlans och iväg från tråkiga Sverige. Jag får vänta ända tills Augusti. BUHUUUUU! Men kommer sakna dig Gustav, hör av dig!Igår så fyllde även ett litet fruängsbarn år. Fredrik fyllde 16år och det var lite fest mys vid långsjön, som vanligt så kom masvis med folk och träffas folk som jag absolut inte hade väntat mig träffa. Men det var trevligt iaf. Men som vanligt så fick jag inte vara ute så länge, eftersom mamma är ensam hemma och hon vill att jag ska vara hemma till 12. Tror jag missade det mesta, men jag överlever! Kommer mycket mera tillfällen.

Snart så är mina filmer ner brända och klara också, då blir det lite mys framför tvn. Wiii (A). Men nu ska jag stryka, annars blir mamma arg :/. KJAAM

Saknar dig redan älskling

Lördag och jag ska jobba sju timmar.. SUCK! Börjar redan att tröttna på det här jobbet, funderar och kanske prova på nått nytt, som t.ex i en affär eller kanske ett Café. Det skulle vara mycket mysigare och mindre fetare! Men idag så åker även min älskling iväg till Italien med sin söta lilla Famlij. Kommer verkligen att sakna dig dom här två veckorna och när du kommer hem så ska vi mysa hur mycket som helst. Hoppas även på att du kan följa med ner till landet i år igen. Det var så mysigt förra året i våran lilla husvagnen som vi fick helt för oss själva.

Igår så skulle hans "grabbar" säga hej då till honom och eftersom jag är hans flicka så var jag också där för att säga hej då. Vi tillbringade kvällen med grill och lite fylla på Rävudden. Blåsigt och kallt var det men ändå mysigt med David under min filt och Madde på sidan. Olle hade ju också sin lilla Eld show. Jättecoolt Olle ;) jag är verkligen imponerad av dina talanger^^.

Men nu ska jag cykla iväg till mitt jobb. PUSS&HEJ

Grattis Pappa

Idag så bli min lilla pappa 43 år. Grattis, grattis lilla pappsen på den stora födelsedagen! Tyvärr så är du inte ens hemma men hoppas att du har det kul på Aros och dömmer bra. HEJJA PAPPA!
Vi får väl fira dig när du kommer hem. PUSS

image263
Grymt gammal blir på mig och pappa, men hade ingen annan på pappsen

We love Monki

image262
Här får du ett liten smakbit av Monkis sommar collection 07

Monki affärer kan du hitta vid:
Skärholmen Centrum, Plan 2
Öppet tider: Mån - Fre 10-19, Lör 10-17, Sön: 11-17
Götgatan 19
Öppet tidet: Mån - Fre 10-20, Lör 11-18, Sön 12-17
Ska även öppnas två affärer till. En vid Drottninggatan och en till vid Götgatan/skrapanBulgarien i sommar?

Eftersom vi inte har nått bestämt och ska typ bara till landet så passar det utmärkt att åka utomlans. Eftersom man leter efter så billigt och bra som möjligt så är Bulgarien en bra utväg! En full måltid för en person kostar runt 50kr, vilket är grymt billigt! Det tar ca 2 h och 30 min dit och det är inte heller så farlig eftersom min mamma nu är flygrädd. Vi har tänk och åka till en stad som heter Sveti Vlas, det sägs att dom har mycket fina stränder och underbara restauranger.

image257

Men det svåra är att hitta ett bra lägenhetshotell nära vattnet och med rum för 5 personer..
Det ända hotellet som hade det var Dolce Vita. Hotellet har utsikt över viken mot Sunny Beach och Nessebar. Lägenheter Dolce Vita består av flera byggnader, inbäddade i en grönskande trädgård. Från poolområdet kan du njuta av den fantastiska utsikten över havet. Inom hotellet finns möjlighet till massage. Moderna och välutrustade lägenheter.

image258 image259
Hotellet Dolce Vita

image260


Max hamburgare

Hahaha, om ni vill se nått riktigt jävla fult så är det bara att klicka på den här länken:
http://www.max.se/campaigns.aspx?page=reklamfilmer&filmid=2
Det är min familj som är med i Max reklamen, HAHAHAH^^

image256


Max Hamburgare^^

Epic Movie

Idag så laddade jag ner filmen som har hörts mycket om "Epic Movie". Jag hade stora förväntningar på den filmen, trodde att den skulle vara nått kul att titta på med familjen eller vännerna. Men jag blev mycket besviken! Filmen hade väl några bra och roliga sener, men mer än så var inte bra. Filmen var baserad på Narnia och det var inte en så kul sak att ha som huvudämne i en komedifilm. Den är absolut inte värld att se och om det kommer en förföljare så ska man absolut inte se den!

image254


Filmen är skapad av två av de sex manusförfattarna från "Scary Movie". Då hade man ju förväntat sig nått kul eftersom Scary Movie är iaf någorlunda bra! Men det är en stor skam! Tror inte att någon tycker att den är särskillt bra.

image255
I rollerna bl.a: Jennifer Coolidge, Kal Penn, Adam Campbell, Jayma Mays          m.fl.

Här kan du även se Trailen till filmen:


Vad tycker du?

17 månader i måndags

Glömde helt bort att skirva om att jag och David firade 17 månader tillsammans i måndags. Känns som om vi alltid har vart tillsammans och att tiden går så snabbt. Snart så är det ju ett och ett halvt år tillsammans med min söta lilla pojke. WOHOOO, VAD JAG ÄLSKAR HONOM!
Aja men hur som helst så är vi fortf. lika lyckliga som vi alltid vart och det bara flyter på som tusen. Detta kommer aldrig att ta slut! Hahahah, fanns folk som aldrig trodde att vi skulle hålla i ett år eller t.o.m kortare, men nu är ni SÅÅÅ ägda!
Men min pojke är den bästa och ingen annan pojke kan slå min. DU ÄR SÅ SNYGG ÄLSKLING! Nu sicktar vi på 2 år tillsammans och efter det så... ja vem vet! Vi kanske håller hela livet ut. Det önskar jag!

image253

12 Juni 2007 (Tisdag)

Sitter här och tittar igenom bal bilderna och julbord bilderna. Kanske var lite för sent för julbords bilderna nu men ändå bra och ha dom som minnen och sånt. Nu är jag bara trött, har sovit 6 timmar och har vart hur speedad som helst hela dagen. Kan inte fatta hur, men alltid bra att vara glad än sur!
Ja du, gårdagens festande var kul och trevligt. Kanske blir lite för mycket när polisen kom och allt sånt, men jag fick träffa både nya och gamla kompisar och det var riktigt trevligt. På slutat så blev det inte konstigt. Inget som jag vill gå in på just nu, men ni som var där vet vad jag pratar om. Men detta ska vi nu glömma och se positivt på! Jag vet att allt var ett misstag och mycket var pga allt drickande vilket är en självklarhet. Men mysigt var det och tack för allt Västbergaskolans 9or m.fl. Det här ska vi göra om, UTAN PROBLEM ;)

Tror att jag ska dra mig till sängs nu eftersom jag vart tvungen att vara på min systers skolavslutning i morse kl 08:10. Vilket betyder att jag bara fick sova ungeför 6 timmar. Det är absolut inte bra. En riktig baksmälla hade jag på morgonen också, men det ingår i det hela... Kramar på er!

Kan också säga att balbilderna kommer att dröja, eftersom det var så många så orkar jag inte lägga ut alla och absolut inte just nu. Kommer en dag när jag har mycket tid och viljan.

Sötaste hunden

Minn sötnos till hund är hur underbar som helst. Man vill bara äta upp dig! Har haft dig ett tag nu och du blir bara större och sötare ju mer dagarna går. Nu måste vi bara lära honom grunderna och allt så han lyder. Annars kommer han bara att bli jobbig .. Vilket han redan är (A).

image252
Eddie, sötaste hunden i världen!

NELLY REA

image251
Årets största endags REA är här! Och det är bara för medlemar, dags att börja shoppa?

Skolavslutning

Då var det dags för min sista skolavsluting i Västbergaskolan. Känns hur bra som helst! Nu slipper jag äntligen grundskolan och nu kommer gymnasiet, JIPPI! ^^ Eftersom jag vad med i kören så var jag tvungen att samlas tidigare, vilket jag inte hann till. Men sjuningen gick bra och Kents tal var inte alls lika långa som dom brukar vara. Vilket är skönt för då får vi bara sluta tidigare. Betyget var helt okej. Jag klarar iaf. in till det gymnasiet jag vill och jag har höjt mig i några ämnen. Mycket stolt över det ;)
Nu är det bara kvällens aktivitet som är kvar och som hålls vid revudden med nästan alla 9or samlade hoppas jag . Jag Hoppas även på att kvällen blir lyckad och att alla blir nöjda! Ha en riktigt skön kväll du med.

Jag klädd för skolavslutning


9A föralltid!

Klassens dag

Idag så var det sista gången med 9A. Vi firade det genom att ha en mysig sommar dag vid klubbensborg, som ligger i Mälarhöjden. Åt lite jordgubbar med glass och badade, det var riktigt mysigt! Kommer verkligen att sakna 9A. Dom här 10 åren är verkligen värda att minnas!
Solen sviker mig

Idag är jag äntligen ha tid över så sviker solen mig. Jag och Felicia hade planerat att bada och sola som fan idag, men när vi kommer fram till ankringen så var det igen sol alls. Vi tänkte att vi iaf kunde att et dopp i sjön och sen dra till personne där solen alltid ligger på + att min familj var där och badade! Men vattnet var is kallt och jag doppadd bara undre delen av kroppen. Jag kan erkänna att jag är en badkruka(A).
Hur som helst så drog vi vidare på moppen till personne ett tag och doppade oss för att sedan ligga och steka oss lite i solen. Sen tro vi hem för att kolla på reprisen av Desperate Housewives eftersom jag missade det i tisdags!

Idag så stack jag och Felicia också in en snabbis i stan för att köpa lösnaglar till imorgon. Tog ett tag att hitta rätt nagel lack och att sät dom på plats ordentligt, men nu sitter dom iaf! Känns konstigt och det är grymt svårt att skriva på data!

Imorgon så är det även skolavslutning och även klassensdag. Sista dagen med klass 9a som har hängt ihop i 10 år tillsammans, kommer att gråta ihjäl mig på avslutningen. Vill inte lämna "oss"! <3

image242


Härligt

Sommar, sol och häftig pool. Gärna dom där brudarna i kort kort kjol... (8)

image241image241image241

Kommer aldrig att glömma det vi hade

image239
Nu när jag lämnar västberga och 9A, så kommer jag aldrig att glömma "oss" och det vi hade tillsammans.

"I cuddled with an easter egg becauste the lil people told me to"

Följ instruktionerna

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - an easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Vad blev du? (Tog den här ifrån Fröken Sverige)

Resultat

image233

Real Madrid - Zaragoza slutade 2-2 (0-1)
Barcelona - Espanyol slutade 2-2 (1-1)


Två riktigt spännande matcher som verkligen var se värda! Zaragozas 1-0 ledning i första perioden mot Real Madrid, Messis hands mål, barcelona utan sin Ronaldinho och att Real Madrid och Espanyol gör mål under samma minut som innebär lika för båda lagen. En helt fel fri kväll för en fotbolls älskare!
Nu gäller det in i det sista! Missa inte nästa omgång av La Liga..

Vilka vinner La Liga 2007?
image234
VS.
image235
VS.
image237
Vill du veta mera?
Gå in på Fotbollskanalen.se
eller Aftonbladet.se/sport

Här kopierar Messi ?Guds hand?

ÄR HAN HELT JÄVLA DUM I HUVUDET ELLER!?
DOMMAREN SER INGETING OCH MESSIS BARCA HAR BARA REN TUR MED SIG! FYFAN VA SUR JAG BLIR, VINNER DOM P.G.A MESSIS HAND SÅ ÄR DEN EN STOR JÄVLA SKANDAL! - USCH!!!!!

Så här skriver Aftonbladet:
Argentinaren Leo Messi har gång på gång jämförts med Maradona.
Det lär inte bli mindre av den varan nu.
Messi kvitterade mot Espanyol med en "guds hand".

För några veckor sedan gjorde Leo Messi en kopia på Maradonas klassiska solarajd mot England i fotbolls-VM 1986...

image232
BRA JOBBAT MESSI.....GULDJAKT PÅGÅR!

image230 image231
Barca utan sin stjärna Ronaldinho & Real madrid spelar med skadad Beckham!

Allt handlar om poängen här inför sista matchen. Vem hoppas du på? Jag hoppas på Barca!
 FOTBOLL: Spanska ligan  
1 R Madrid 36 22 6 8 61-37 72
2 Barcelona 36 21 9 6 71-30 72
3 Sevilla 36 21 7 8 64-34 70


Färg glada jeans är här!

I sommar så är färgade jeans inne och det är det du ska ha. Strunta i dom gamla vanliga färgerna och sikta på andra färger. Men det ska helst vara ljusa färger som rosa, ljusgrönt, ljusblått, vitt o.s.v! Du kan även vända jeansen ut och in och tvätta dom i matchande färger för att få den där perfekta ljusa fägren!
Matcha sen med ett vitt linne och glöm inte klackarna!

image229

4 jeanstips för oss tjejer

 Vill du att din rumpa ska se mindre ur väljer du ett par jeans med stora fickor ? små fickor om du vill framhäva den.
 Vill du se bredare ut ger ett par vida jeans mer volym. Även ett par jeans med fickorna långt isär ger en bredare känsla.
Vill du få bort fokus från höfterna ska du välja en jeansmodell som inte har alltför låg midja. En hög midja kan få dig att se kurvigare ut, eftersom den markerar midjan.
 Mörka tvättar ger ett slankare intryck medan ljusa kan göra att du ser lite större ut.

Ocean's thirteen

Efter Ocean's eleven kom inte helt oväntat en förföljare Ocean's twelve. Men nu då? Ocean's thirteen, kanske lite överdrift eller? Aja men har hört att den ska vara en av dom bättre. Såg twelve igår och den var så långtråkig att jag sommnade, medans ettan var helt perfekt. Skumt .. Men är då thirteen bättre, sämre eller lagom? Films handling handlar om att Danny Oceans kompis Reuben Tishkoff blir lurad av Vegas mest hatade affärsman, Willy Banks, och stryker nästan med på kuppen. Ocean och hans gäng beslutar sig för att få Willy Banks på fall, med hjälp av deras gamla fiende Terry Benedict. Det handlar inte om pengar. Den här gången är det personligt.

Låter mycket spännande. Den ska jag absolut gå och se! Ska du?
I rollerna bl.a: Don Cheadle, George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Bernie Mac, Andy Garcia          m.fl.

image226 image227

Nytt album

Rihanna har äntligen släppt sitt nya album (Good Girl Gone Bad), och det är bättre än nånsin! FInns lite över allt på t.ex Åhlens, men kan även köpas över internet. Köp det på CDON.COM kostar bara 149;-.
I albumet så har hon samlat alla sina nya låtar som är hur underbara som helt och verkligen värda att lyssna på. CD inne håller låtar som;
01: Umbrella 
02: Push Up On Me 
03: Don't Stop The Music 
04: Breakin' Dishes 
05: Shut Up And Drive 
06: Hate That I Love You 
07: Say It 
08: Sell Me Candy 
09: Lemme Get That 
10: Rehab 
11: Question Existing 
12: Good Girl Gone Bad

image225
Good Girl Gone Bad
Hennes egna hemsida: www.thisisrihanna.com

Tops*

En fantastisk topp i fyra olika färger.
Sitter som en smäck på alla, ifrån TopShop
image167

Dags att smycka upp armarna!

Se till att smycka dina handleder med armband i sommar. Mixa guld, silver med turkost och svart. Det är bara din fantasi som kan sätta gränser, allt är tillåtet.

image141

1 900 kronor, Dugati. (silver)
598 kronor, Picnic. (turkos)
75 kronor, Accessorize. (silver)
99 kronor, Coctail. (silver)
298 kronor, Zanzlösa smycken. (svart)
59 kronor, Accessorize. (guld)
69 kronor, Glitter. (silver)
129 kronor, Gina Tricot. (svart)
179 kronor, Viveca Sandström. (turkos)
99 kronor, Gina Tricot.
99 kronor, Coctail.

Korallträd, 999 kr, Natuzzi.

Kyle XY

Veckans schygging är Kyle XY, hittade inte hans riktiga namn men skit samma. Han är ursnygg och kommer vekilgen att få vara med i flera serier och filmer. Hans ögen är helt underbara!

image139

Billigt är bra

image135       image136
Bh + hotpants = ÄLSKA!
Hotpants från 39:50 kr HM!
BH från 59:50 kr HM! Helt underbart!

(Finns även i färgerna svart, rosa, brun, korall, begie och grön)

RSS 2.0