"Kvällsskoj"

Idag tog vi oss ann det låg grunda vattnet som Öland erbjuder. Det är verkligen så coolt att kunna gå så pass lång ut och känna att vattnet bara går ända upp till knäna, högst. Att båtar ens kan passera här är helt otroligt. Men det måste vara svårt att bada här, man hinner ångra sig tre gånger på vägen ut säker fyra. hihi.

Sanden var helt otroligt skön att ha mellan tårna. Hörde rykten om att solen ska titta fram imorgon, då blir det till att lägga sig på denna sköna sand och chilla galet.






I sit around wasting my time







Vi har inget bättre för oss en detta och sudoku just nu. Livet lekar och solen steker. Ikväll blir det paaaaaaarty vid poolen förhoppningsvis men lite drinkar och annat smått och gott. Igår sjönk en rosa pantern ner, super gott.

Slottsruinen i Borgholm, check!

Jag låter rubriken tala sitt tydiga språk. Vad mer finns det att säga?








Äntligen uppkopplad

Sådär, nu sitter jag äntligen vid min kära mac och skriver. Inte lika kul att bara mms:a hela tiden. Men hann inte med att koppla upp mig innan det var dags för Kalmar igen. Men nu är jag här och nu ska jag äntligen bjuda på lite systembilder, med mycket bättre bild.

Kan tyvärr inte påstå att vädret är på lika bra humör som jag är idag. Kanske känner det sig lika trött som mig och därför vägrar den låte solen komma fram. Men, men... Jag och M har det super bra i vårat tält här bredvid husvagnen och dess förtält.

Ikväll bjuder mamma på köttfärsås på burk (tror jag dör...) och pasta. Mmmmmmmhhh...


Så mysigt har vi det här just nu. Tackar min morbror, Tobias för att vi fick låna hans "stora" tält. Tusen tack ska du ha, men tyvärr var vi tvugna att åka in och köpa en tjockare madrass till divan.


Bron över till Öland från Kalmar


Förtältet på campingen

Äntligen framme och klara med tältet. Nu b...

foto0331 (MMS)

Äntligen framme och klara med tältet. Nu bär av tillbaka till kalmar igen för att handla in det sista eftersom vissa inte kan nöja sig med det dom får! Min lilla Sötnos tex...


Sitter i bilen och vi passerar snart gamel...

foto0330 (MMS)

Sitter i bilen och vi passerar snart gamelby. Vi tog en kort paus för att äta lite frukost vid norrköping! vinkade självklart till alla djur på kolmården:) snart framme i kalmar. Återkommer mer då. Puss


Nu är det dags för bilresa ner till Öland!

Nu har vi packat in allt i bilen. Snart bär det av till Öland, för sol och bad :) vi får se hur det blir med det... Efter att vi har varit på öland i nästan en vecka så ska vi åka till andra sidan av Sverige, dvs Helsingborg, där jag ska döma Eskilcupen. Mooooney!!! :)

Jag kommer att hålla er upptaderade hela resan igenom med både bilder och annat skoj som kan påträffa mig på vägen. Kommer att sakna fina Stockholm!

AIK - Rosenborg


Mohamed Bangura var matchens största hjälte igår. Ny på plan från start och även bäst på plan från start och hela matchen igenom. Tyvärr så gick det aldrig att spräcka nollan på Örlund i andra målet och matchen slutade 0-1 till de norska laget. I returen på onsdag (som jag tyvärr inte kommer att kunna se på plats = synd!) så hoppas jag på en vinst. Ett mål räcker för förlängning!

Men känslan på råsunda igår var mys. Satt på östra för en gångs skull.

Baby i like it


Enrique Iglesias ft. Pitbull - I Like It

Tog en sväng till landet och tillbaka

I söndags så åkte jag och älskling till landet för att hälsa på min lilla familj. Idag kom vi hem och på vägen hem så lämnade vi av min lilla vovve till mormor och morfar. Tyvärr så regnade det bara hela tiden eller så var det allmänt dåligt väder. Men idag när vi åker hem, DÅ blir det fint väder... TYPISKT!

Idag blir det bara till att packa, tvätta och fixa inför våran resa som blir av på torsdag morgon. Ska bli spännande, riktigt spännande.


Insane var fan INSANE!

Självklart så åkte man Insane när man var på grönan i onsdags. Jag och Madde bara sprang in o kön som skulle ta ca 20-25 min och kunde inte tänka på någonting annat, medan de andra fegisarna som bara var killar gick och satt sig för att ta en öl. INTE OKEJ!

Men till slut så lyckades vi lura upp även Adam och min älskling. Istället för att gå åt höger som vi gjorde första gången så gick vi till vänster. Vi tyckte att den snurrade mer, vilket den också gjorde. Hur som helst så var den super roligt och ja den snurrade e hel jävla del. Men helt värd att åka!

Inget ni får missa om ni har vägarna förbi.


Favoriter i höst!

Inte för att jag längtar till hösten, men ändå!?...
Jag tror jag är kär!


DinSko 599kr

AIK vidare i kvalet

"AIK är klara för den tredje kvalomgången till gruppspelet i Champions League efter att returmötet mot A.S. La Jeunesse d’Esch slutat 0-0. Pontus Engbloms mål på Råsunda tar AIK vidare i Europaspelet." från aikfotboll.se

Riktigt härliga ord. Nu väntar Rosenborg BK på onsdag hemma på Råsunda 20.45 och sen borta näst, nästa onsdag. Då möter vi våran guldmålvakt Daniel Örlund i andra målet. Hoppas han är i sämre form än förra året, hehe! Självklart så skjuter jag på äventyren som var planerade. Vi åker på torsdag istället.


Gröna Lund



Dagen bjuder på tivoli i form av Gröna Lund med min älsking, min gamla vän, min BFF och Adam. Börjar äventyret med McDonalds i slussen som uppvärmning kl 16:00, sen börjar festen. Ses där! PYSS

Shopping bland REAn

Igår åkte jag och älsklingen in till stan för att kolla runt bland all REA lite mer noga än de tidigare gånger vi vart inne i stan, då räknar jag bort min stor shopping på ZARA. Slutade självklart med att vi kom hem typ fem påsar fyllda med kläder, kanske inte bara från REAn tyvärr...

Man märker ganska snabbt vad jag var ute efter igår. Kjolar, klänningar, mer kjolar och kanske lite mer klänningar, hahaha! Är det sommar så är det sommar, visst?!


BIKBOK - 99kr st, REA!


H&M - 149kr st, ej REA!


H&M vit, ej REA! /JC lila, REA! /ZARA röd, REA!

Smulpaj med egengjord vaniljsås



I måndags gjorde jag och älsklingen en super god hallon och blåbärspaj. Men eftersom vi hade så mycket annat för oss så smakade vi på den för första gången igår kväll. Marsipan såsen i kylskåpet hade gått ut så vi var tvungen att göra en egen. Då fick det bli en enkel vaniljsås. Receptet hittar ni här. SUPER ENKEL OCH GOD!

En promenad med en gammal vän




Modell: jag
Fotograf: Madeleine Dahlstén
Kamera: Canon EOS 1000D


Slutade upp med massvis med bilder på lilla mig, och inga på min vän. (Min vän var osminkad och fortf. bakis sedan Sunny Beach, heheh!) Men jag måste säga att du fortf. var riktigt duktig på att ta bilder. Du kanske klickade över 100 gånger på min kamera, men tyvärr så hamnade bara 12 st kvar på datorn. Men jag är super nöjd ändå.

Var mycket trevligt att träffa dig igen, hur som helst. Var ett mycket bra tag sedan man pratade och träffade dig. Våran sköna promenad ner till Sjöberget behövde jag verkligen en torsdag som denna. Tack gamle vän!

Ny tatuering, JA TACK!


Megan Fox

Fett sexig tjej, jag vet! hahaha.. Men jag diggar hennes tatuering mer, mycker mer. Så jag har tänkt och tänkt och sen tänkt lite till och nu har jag kommit fram till att jag också vill ha en text på min vänstra sida, ungefär som henne. Självklart ska jag inte ha hennes text, eftersom den inte säger mig ett skit. Men jag tror att det blir samma text stil eftersom jag älskar "Old English Styl".

Så här kommer den se ut.


Jag tror att det kommer bli super snyggt. Det blir de första jag ska göra för pengarna på min första lön, sen blir det nog en iPhone :D haha

Imorgon ♥

Åååh vad jag längtar till imorgon. Då tar min älskling flyget hem till mig och han har lovat mig att aldrig, aldrig, ALDRIG lämna mig ensam igen. Vi blir tomma utan varandra, jag behöver dig i mitt liv bebis. ALWAYS AND FOREVER.

Ska försöka somna så tidigt som möjligt ikväll, då blir det snabbare fredag. Hihihi


friends are forever?!

Jag måste börja med att säga att du sårade mig riktigt ordentligt. Riktigt jävla ordentligt, trodde du var bättre än det. Men ibland blir man blind av stunden...

Gårdagen blev inte precis vad jag hade väntat mig. Att en sådan omogenhet existerade i våran ålder är bara patetiskt, riktigt jävla löjligt. Dags att börja på dagis, tönt!?..

Jag trodde att vi hade mycket mer än så att förlora men tydligen så har du inte förlorat någonting i detta läge och i det som har hänt. Fine, man kan tydligen inte ha kvar vissa kompis när man skaffar sig en pojkvän. Säger du det så tycker jag att du förlorar någonting. Men våran resa tillsammans i augusti 2009 betydde tydligen ingenting. Du hade väl ingen annan att åka med så det fick bli jag.

Jag tänker inte ens försöka. Du är här och med någon som inte existerar i mina ögon längre. Jag förtjänar så mycket bättre och det vet du också, TÄNK EFTER! Du är mindre värd än bajen, då är det illa. Vem är du nu igen!?..

Hoppas mina andra vänner hade kul, för dom bryr jag mig om. Dom som jag kallar vänner, dom som fortfarande finns där när man hittat sin kärlek. Men jag tror inte att du har en aning om vad kärlek till en pojkvän egentligen är och hur mycket tid man måste lägga ner på ett förhållande. Det är ingen saga.

"Du får inte komma för (cp) kommer inte om du är där" - HEJ, HEJ, HEJ JAG ÄR BARA 13 ÅR KOM OCH SE PÅ MIG, KOM OCH SLÅ MIG HÅRT...

Jag skrattar idag, hahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahaha. Peace.

då har man ögonbryn igen!



Var precis nere och fixade till mina ögonbryn inför sommarens äventyr. Jag har så ljusa att dom knappt syns. Inte allt kul nu när man har vart brunett i några år. Ser liksom ut som att någonting fattas i mitt lilla ansikte.

Idag är det inte likavarmt så igår. Skuggan bjuder "bara" på ca 25 grader till skillnad från gårdagens 33 garader. Snacka om topiskt klimat som nu är över Sverige. Men oj så härligt det är!

Innan jag fixade ögonbrynen stod jag i duschen ett bra tag och fixade till mig. "Ett bra tag" innebar då alltså att jag missade min första tid kl 13:30 som då istället fick bli 14:30. Höhöhö.. ^^ Nu är det bara naglarna som fattas, får se hur som blir i slutet av kvällen.

MY BABY


Du är mitt allt, mitt liv

Champions League kval

AIK tar emot A.S. Le Jeunesse d’Esch från Luxemburg på Råsunda ikväll kl. 19:00. Jag kommer in på mitt årskort, precis som jag gjorde förra matchen i Svenska cupen mot Helsingborg. Skönt med årskort ibland, slippa stå i kö till biljetter osv. GRYMT!

Hoppas på en vinnst!!


5 månader

Igår hade jag och min älskling 5 månader som vi firade genom telefonen.. Inte det roligaste kanske, men huvudsaken är att han är hemma när vi har ett halv år. Det är lite större tycker jag. Saknar honom så extremt mycket, men på fredag då smäller det. Då kommer han hem med tåg från tyskland upp till Arlanda, Stockholm. Där kommer jag att ta emot honom med öppna armar, min bebis, mitt allt.


Våran fotobok.
Ni kommer att få se mer av den i framtiden.

Steka i sooolen

Under dagen så blir det bara till att ligga och steka i solen med mamma. Solen ligger på så jävla mycket här att det nästan bli för varmt, som utomlands varmt. Som en gryta om någon förstår mig. Sen alla dessa äckliga kryp som flyger omkring en och sen sätter sig och tar en tugga. FYFAN! Därför gillar jag inte landet alls...

Blev ett dopp i poolen i morse iaf. Mitt första på mycket länge, men skönt var det. Men sen komm krypen och då gick jag där ifrån. Vill helst inte bli biten. De ändå krypen som inte gillar mig är myggorna, och det är jag mycket glad för!


Hittade två krokodiler...


Pucko pappa och pucko Wilma

Kvällsdopp


Igår kväll blev det ett litet dopp i Mälaren innan det var dags för bronsfinal. Mamma körde bilen ner till vattnet och vi klarade oss från alla bildar på vägen dit och vägen hem. Inte en enda bil mötte vi till stranden.

@ landet

Hokus Pokus här är jag. På vårat landställe i Strängnäs över helgen med hela familjen. Är aldrig här och gillar inte ens att vara här utan någon kompis eller pojkvän. Men nu kände jag att det var dags att lämna stor stan för några dagar. Kommer hem igen på måndag eftermiddag.

Alltid lika härligt att höra mina systrar skrika och bråka med varandra och höra hunden skälla när man hoppar studsmatta här. Riktigt tervlig landet känsla. Mmmmmmmh... *NOT!*

Självklart tog jag med mig min systemkamera.
Bjuder på lite härliga bilder som jag nyss tagit här ifrån. Enjoy!








Fortfarande full...



Igår var det min och Johannas kväll. Ingenting kunde stoppa oss och vårat sällskap som vi hittade på Hellströms, på minst 20 lumpen pojkar. En mycket härlig stämning kan jag säga. Fast dom och deras komandon och saker dom sa hela tiden som "uppfattat, svar: ja!" osv, osv.. Det gick mig lite på närverna, när jag fortfarande var nykter vill säga.

Sen spårade kvällen ut efter den där äckliga shoten som jag sa att jag aldrig skulle ta.. TYPISKT MIG! Slutade upp med att jag och Johanna gick barfota på söder och sen somnade jag i min tomma säng där hemma runt halv fem på morgonen. Mycket trevligt.....

Saknar min älskade pojkvän :( <3

Kvartsfinal kl 17:00


Cupmatch mot Helsingborg,
hemma på Råsunda.
Jag ska till med Johanna och möta upp de andra idioterna. BE THERE!

Världens bästa dag

NÄR JAG TOG STUDENTEN 4/6.
SKULLE KUNNA GÖRA OM DET EN GÅNG TILL!


Jag och Tess på flaket

Shoppat och målat hela dagen

Idag har jag hjälp min kompis Helena med att måla hennes hall i hennes nya lägenhet som hon hon har fått av sin farmor, i Karlaplan. Gud vilken härlig känsla att få flytta hem ifrån. JAG VILL OCKSÅ!

Lägenheten är super fin och nu mer fin än innan när vi målat hallen i samma färg som resten av rummet, vitt. Allt annat är också vitt, sängen, lamporna, garderoberna. Ja verkligen allt, hon vet vad hon vill och hon vill ha vitt! Jag är mycket nöjd över vårat arbete idag. Shoppingen på IKEA, rusta och sen målningen. Kom faktiskt precis hem.

Ska bli kul att få se resultatet sen när allt är klart.


Söta Helena




Alice i underlandet



Avslutar kvällen med film! Med min älskade Johnny Depp i rollen som "The Mad Hatter" i filmen Alice i underlandet. Har sätt den som liten men då var det den tecknade variationen som gällde. God natt!

Edit: DEN VAR SUPER COOL OCH ROLIG! :) ETT MÅSTE ATT SE

SPANIEN VÄRDIGA VINNARE

Mot alla odds (mina odds) så vann Spanien semifinal matchen mot Tyskland med självklara 1-0. Tror inte Spanien har vunnit någon annan match med fler mål än ett. Men denna gång var det inte David Villa som stod för målet utan Puyol. Men all energi som Spanien hade ända från början av matchen stod tränaren för när han "äntligen" valde att inte sätta Torres i start elvan. Det är inte så att jag är emot honom av något slag utan sorligt nog så har han inte komit igång alls under hela VM. Efter hans skador osv...

Tyskland hade inte domaren med sig heller för den delen..

GRATTIS SPANIEN TILL FÖRSTA FINALPLATSEN I ETT VM NÅGONSIN!


Semifinal 2

THE BIG GAME!

vs.

SVT 20.30

Förra gången dom möttes var i EM finalen 2008. Då vann Spanien och de slutade i att dom vann hela skiten (såklart). I år är Tyskland det starkare laget (enligt mig) och jag tror dom spöar Spanien totalt. Spanien är att av dom lagen som inte vaknat upp än men lyckligtvis så har dom klarat sig vidare med nöd och näppe. Undra hur det slutar kväll.

Jag hoppas Tyskland vinner!

Pisspölen

Följde med familjen till Personnebadet idag. Jag kallar det mer "Pisspölen" eftersom det bara är småbarn som är där och jag är nästan säker på att alla på hela badet kissar i polen. Sen har jag aldrig sett så mycket "osvenska" människor på ett och samma ställe. COOLT!.....

Själv så använder jag duschen där det är rent vatten. Skulle aldrig bada i den där äckliga pisspölen. Dock badade jag där när jag var mindre, men det var då. Då hade man ju ingen aning om någonting, tyvärr.


Tüff bild

Jordgubbar och te

Jag avslutar kvällen med african te och jordgubbar med socker. Hoppas att ni avslutar kvällen på ett lika bra sätt som mig. Blir till att somna tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon och soola eftersom det ska bli 27 grader varmt och stor sol imorgon.

Stor kopp, liten flicka


B L O P P I S! R E A!

Nu när jag har rensat min garderob så har jag hittat en hel del som jag skulle vilja bli av med för lite pengar. Allt är i mycket bra kvalite och vissa saker är aldrig använda. Titta runt och hör av dig om du verkar intresserad!
Jag lovar att du inte blir besviken.

Dessa klänningar finns även kvar. Har ni frågor eftersom att inlägget blev knasigt så är det bara att höra av er så hjälper jag er.

Mejla till: [email protected]
Ring/smsa till: 0739904543




Canada Goos väst, svart, 2XS/2TP - ÄKTA!
Pris: 400kr


Manchesterkavaj H&M, svart, storlek 34
Pris: 150kr


Högkjol/midjekjol Ginatricot, ljusrosa, storlek 36 (använd en-två gånger)
Pris: 100kr


Högkjol/midjekjol Ginatricot, rutig, storlek XS (använd en gång)
Pris: 100kr




Boomerang tröja, vit, storlek S - ÄKTA! (aldrig använd)
Pris: 200kr


Bondelin SWE, röd, storlek S - ÄKTA! (använd två-tre gånger)
Pris: 200kr


Tiger Of Sweden tröja, svart, storlek M(liten i storleken, som S) - ÄKTA!
Pris: 150kr


PEAK Performens, mörk blå, storlek S - ÄKTA! (aldrig använd)
Pris: 200kr


Tiger Of Sweden t-shirt, vit, storlek S - ÄKTA!
Pris: 100kr




Calvin Klein underkläder, vit spets, storlek M - ÄKTA! (använd två gånger)
Pris: 200kr


LEVIS t-shirt, röd, storlek XS - ÄKTA! (perfekt som magtröja!)
Pris: 150kr




Tommy Hilfiger pike, gul, storlek M (som en XS) - ÄKTA!
Pris: 200kr

Semifinal 1

vs.

TV4 20.30

Jag tror att Holland vinner ikväll och om det skulle visa sig att jag tror fel så är det en stor skandal. Tror aldrig att jag har hatat ett lag så mycket under ett VM som jag hatar Uruguay. Egentligen borde det vara Ghana som står där ikväll.


GRATIS PREMIUM PÅ SPOTIFY


För att ta del av denna underbara gratis uplevelse, klicka här.

Det är super lätt och kostar ingeting fan. Vem vill liksom inte ha en gratis prenumeration på spotify? Jag skulle inte banga iaf. Vet att du också är lite sugen!

Framkallning av bilder

För att fylla upp dagen med så mycket händelser som möjligt så drog jag med mig min lillasyster och Kinell till Liljeholms torget för att försöka framkalla bilder av mig och Martin. Vi gick till Expert som hade en dator där man kunde göra det själv på. Otroligt smart. Sen när jag hade klickat klart så var det bara att vänta.

Under tiden så tog vi en tripp ner till ICA för att ge magen lite glass och sen bar det av ner till Fruktparken där Wilma skulle få leka av sig under tiden. När jag väl spytt 18 gånger i mina sinnen av alla snurrande saker så gick vi tillbaka.

Vad bilderna ska vara till får ni veta senare. hhhehehehehe *HEMLIS*


Slutskivan

In med nytt!

Idag var det dags. Dags för att rensa min garderob eftersom jag inte ens kan stänga lådorna för att dom är för fulla av kläder. Jag tror att högen med kläder som jag slängde för att det var för litet, för fult eller bara för tråkigt blev högre än vad jag är längre. Det högen var mest byggd av var mjukis byxor från alla olika sporter och lag. Men dom flesta är faktiskt för stora.

Nu har jag även gjort plats för mer kläder och lagt ihop kläder fint i alla lådor. Även underkläderna fick sig en liten njutning av mer plats. Alla dessa bysthållare som tar en jävla massa plats. Haha!

Föredetta Snook


Oskar Linnros - Från och med du

KORT HÅR!

Titta vad kort hår jag har fått!!!!!!!!!!!!!!!!




En shopping tur med sushi som bensin

Idag har jag klippt mig. Eller Josefin har klippt mig. Jag är superduper nöjd, tack kära du!!

Efter klippningen som ägde rum ute på gården så drog jag med min Josefin till EAST på stureplan för att äta lunch och fylla på bensinen innan det var dags för en liten shopping tur bland all REA som nu härjar i stan. Min morbror (som är kökschef där) bjöd oss på sushi på stora tallrikar. Riktigt gott var det. Jag åt upp allt på hela tallriken utom torsken, den fick Tobias ta.

När vi var mätta och belåtna så gick vi över till Zara för att fynda. Självklart kom jag ut med en stor påse kläder. Men jag är mycket nöjd med mitt köp. Åkte in till stan i mån om att hitta blommiga kläder och gissa vad jag kom ut med från Zara. Blommiga kläder!! S O M M A R  K L Ä D E R ! !

Mycket mer blev det inte. Tiden rann tyvärr iväg.

Randig bas tröja, 99kr REA / Blommig topp, 99kr REA / Blommig kjol, 199kr REA


Byxdress, 299kr EJ REA

Gammal shopping från Göteborgs resan som jag har glömt att visa upp. Bjuder på lite bilder och dess shopping ställen så blir alla nöjda. Enjoy!


Blommigt linne, 99kr REA cubus / blommig topp, 129kr EJ REA Rut m.fl. / Byxor, 199kr EJ REA cubus


Skor, 179kr EJ REA lindex / Solglassögon, 89kr EJ REA lindex


Adidas WCT, 560kr REA inter sport

Flowers






Första doppet i Mälaren

Igår blev första gången som jag doppade mig i Mälaren för detta år. En riktigt bra dag att ta sitt första dopp på tycker jag. Solen blev bara varmare och varmare, och vattnet var inte så farligt. Nästa gång blir nog på landet. Ska försöka få med mig min lilla solstråle på ett dopp också.

Idag ska Josefin komma hit och klippa mitt hemska hår. Det ser förjävligt ut måste jag medge. FYFAN! Resultat får ni se sen runt kl tre-fyra. Nu blir det frukost.

Sommar och sol, vi har kort tajt kjol (8)

Och vi vill haaaa dig (jag vet jag vet) MARKOOLIO (8)

Super skön låt på 90 talet. Den har man växt upp till. Kommer ihåg när jag gick i "Rosa huset" som liten och vi inte fick lyssna på Markoolio för att han hade så aggressiva låt texter. HAHAHAH.. Löjligt!

Idag blir det till att bada med hela familjen i riktigt vatten, inte äcklig bassäng. WOIHO! Ska försöka få bort min fula bränna!

En promenad i solen med syster och hunden




TOTAL KAOS I VM IGÅR.

VM igår var totalt kaos artat. En helt galen dag helt enkelt!

Holland slår ut Brasilien på 90 minuter med 2-1 och kämpar tillbaka sig efter en riktigt dålig första halvlek, som ett riktigt lag. En annan rolig grej som hände i matchen var att domaren drog upp fel färg på kortet när han skulle ge en spelare en varning. HHAHAHA! Han råkade dra upp det röda istället för det gula. Rätt så kul faktiskt.

Sammandrag av Holland - Brasilien matchen hittar du här.

Ghana får en straff på övertid i förlängningens sista sekunder och träffar ribban. Matchen går vidare till straffar och tyvärr så orkar dom inte stå emot och Uruguay som alla, och även dom själva redan trodde var ute ur turneringen vinner tillbaka självförtroendet.

Min åsikt angående Ghanas sista straff och räddningen av en utespelare gör mig förbannad. Hade han inte haft sina fula händer där så hade Ghana gått vidare. Självklart fick han rött kort, men vad hjälper det? Fotbollens regler är sjuka ibland, helt felaktiga också. Jag tycker att Ghana skulle ha fått slå in straffen i öppet mål, DET hade vart mest rättvist i det läget.

Sammandrag av Uruguay - Ghana matchen hittar du här.


5 "måste-se" även fast solen skiner

Även fast solen skiner och man egentligen vill ligga ut och steka i solen med en kall dricka i handen och kanske världens bästa kompis bredvid så är detta 5 "måste-se" filmer som du bara inte får missa under sommaren. Perfekt till kvällen kanske, när man vill svalka av sig och chilla mer än tidigare.

UP IN THE AIR
Med b.la. George Clooney.

REMEMBER ME
Med b.la. Robert Pattinson.

SEX AND THE CITY 2
Med b.la. Sarah Jessica Parker

BECK - LEVANDE BEGRAVD
Med b.la. Mikael Persbrandt.

THE TWILIGHT SAGA - ECLIPSE
Med b.la. Xavier Samuel.


Liseberg


I måndags under våran resa i Göteborg så bestämde vi oss för att besöka nöjesparken Liseberg. Jag har inte vart där på minst åtta år (innan Wilma föddes) och var hur taggad som helst på att åka allt.

Vi tog spårvagnen från nordstaden runt klockan elva på måndags morgon och lyckades faktiskt hamna på rätt spårvagn. Turister som vi var och insåg sen när vi kommit fram att vi glömt köpa dricka och matsäck. Typiskt oss... Vi sprang in på något smått litet köpcenter och självklart glömde jag min lilla plånbok som jag bär med mig överallt. Men min älskling påminde mig precis när vi gått ut ur affären, tur det!


Vi var kvar på Liseberg under hela dagen och åkte allt flera gånger om. Vi var inte rädda för vatten eftersom dagen bjöd på så fint väder att vi åkte Flum Rider och Colorado ett flertal gånger, hur kul som helst. Snacka om att man blev blöt. Det blev även Kanonen och Balder fler gånger om. Gillade verkligen Balders lutning på 70 grader.. Mycket trevligt!

Tyvärr så hade vi så jävla otur på alla godis spel att vi inte vann en enda grej. Eller jo, min älskling lyckades vinna hem ett stort gosedjur som liknar en orm, till mig. Alltid något!




Förlovade



12 juni 2010. Det är ingen förlovning som betyder att vi snart ska gifta oss utan det är en förlovning på vårat eget sätt. Vi vill bara visa för världen att det är vi och bara vi som gäller. Ringarna ger oss glädje att titta och och sprider vårat budskap. Så ingen annan kommer och tafsar!

Min älskling har lämnat mig för en hel månad i Kroatien med sin kusin, hans familj och deras husbil för ca 2 miljoner kronor. Hoppas han får det riktigt kul och han vet hur mycket jag kommer att sakna honom. På alla sätt och vis. Du är mitt liv och min ängel bebis.

Så nu har jag en hel månad på mig att njuta av "friheten".. Det blir party till max med nära och kära. jag hoppas även på en sisa minuten någonstans. Vilka är på!?

RSS 2.0