Adam Brody

Veckans schygging
En brunett liten kille som säker alla känner igen. Han heter Adam Brody och är med i tv-serien OC. En helt fantastiskt söt pöjke. Men han kan ju vara lite ohet ibland.(när han har förkort klippt hår, tycker jag.) Men puss på honom dååå.

image67

Simon Fredriksson

Veckans schygging
Du är en mycket snäll och rar liten pojke, och jag va tyvärr bara tvungen att sätta in dig, HAHA! Puss på dig Simon Fredriksson.


image61

Dags att skaffa ny Bikini till sommaren?

Snart så är det ju sommar och då är det dags för att bada. Kanske till och med dags för en NY bikini. Här har du som snyggaste och lite dyrare. Check it out! ALLA BIKINIS/BADDRÄCKTER KOMMER IFRÅN nelly.se

image55image54

Nr 1
Den här modellen är grymmt snygg på alla kroppar. Den är ifrån "Vitamin A" och heter Zebra Pin-up, Kostar 1074 kr. Passar den som vill slippa vita sträck och kunna använda vad som helst.
Nr 2
Den här bikinin är så underbart snygg. Den är nästa ett måste i sommar. Passar alla hud färger och sitter som en smäck. Den är ifrån "Salinas" och heter Fruitilly, kostar 695 kr. (Eftersom den är mycket efterfrågan så måste man förhandsboka den.)

image56image57

Nr 3
Den här bikinin kommer också ifrån "Salinas" och är hur söt som helst. Sitter mycket bra på alla. Modellen heter Mima och kostar 749 kr. (Eftersom den här modellen också är mycket efterfrågan så måste man förhandsboka den.)
Nr 4
Om man vill ha en ganska vanlig och normal bikini så ska man satsa på den här modellen tycker jag. Den heter Sensual White Bikini och kommer ifrån L*space. En mycket snygg vit bikini, för dom som inte vill sticka ut så mycket på stranden. Den kostar 795 kr.

image58image60

Nr 5
Den här modellen är en riktig lyx bit. Med röd spets på både över- och underdel. Och även utsmyckad med hjärtan. Den är värligt liten i storleken men riktigt fin för dig som är lite extra romantisk. Bikinin kommer ifrån Beach Bunny och modellen heter Cherry Pie Bikini och kostar 1595 kr.
Nr 6
Om du ska satsa på en Baddräck så ska du satsa på den här! Grymt fin och snygga tecken. Finns även i svart för den som gillar det. Den kommer ifrån JG4B och modellen heter Flamingo Park Suit och kostar 1649 kr.

Underkläder är livet!

Dessa underbara Underkläder kommer ifrån Gina Tricot och kostar 49;-. Helt underbart billigt!
Så ta dig en sväng förbi sveavägen till Gina Tricot och checka in dom heta trosorna.
(finns i andra färger och mönster, världa att köpas!)

image48

Will Smith

Veckans Schnygging
Hahaha, jag va bara tvungen att sätta in Will Smith. Inte för att han är speciellt snygg, eller kanske lite med sina muskler (A). Aja men satt in dig för att jag avgudar dig som skådespelare. Du är gryyymmmt bra i alla filmer om allt, du kan spela exakt vem som helst. Cooling där.

image46

Christiano Ronaldo

Veckans schnygging
En grymmt bra fortbolls spelare och en riktig heting, Christiano Ronaldo.
Varje gång jag ser dig på tv så måste jag bara skrika rakt ut hur super duper snygg du äär! LOVES UU ;D

image45

RSS 2.0