stan med syster

Japp, idag så blev det en liten snabbis in till stan med min mellan syster, hanna. Mamma sa igår att hon ville ha en SVEA mössa som alla andra fjortisar i västberga skolan har. Först så sa jag strängt emot och vägrade acceptera att hon skulle köpa en sån. Men tillslut så fick jag ge mig och gå med på det. Hon får väl skylla sig själv om hon nu också vill smälta in bland som..

Så idag så åkte vi in tillsammans till SOUK och gick raka vägen in till SVEA butiken på planet 1½. Vi letade efter en sådan mössa där det står SVEA på och ingenting mer. Alltså en riktig fjortis mössa. Men det visade sig att dom var slut och istället så skickade hon oss till Odenplan in på ETC. Det tog ett tag innan vi äntligen kom fram eftersom hanna går så jääääävla "snabbt". Men där hade dom iaf mössan som vi letade efter. Tyvärr så hade dom den inte med vit SVEA text och rosa mössa, vilket Hanna strängt skulle ha. Men istället så hittade hon en gult-glittrig mössa med vit SVEA text, och den fick duga.

Sen när vi var klara där så bestämde jag att vi skulle åka tillbaka till Drottninggatan och köpa godis till hela våran söta lilla familj. Och godis blev det, i mängder. Nu räcker det ända fram till Nyår.

image505

Kommentarer
Postat av: niki

jag ÄLSKAR skräckfilmer, bästya som finns :)

2007-12-22 @ 16:50:55
URL: http://kiwiz.blogg.se
Postat av: L I L L E N

gott med godis ;)

2007-12-22 @ 17:18:35
URL: http://norrlandsflickaa.blogg.se
Postat av: emelie

ÅH gud vad gott:)

2007-12-22 @ 17:28:57
URL: http://emelieisaksson.blogg.se
Postat av: Sabine

Mm nu blir jag godissugen :D

2007-12-22 @ 18:04:19
URL: http://enibas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback