Frankrike vill stoppa smala modeller

Så jävla rätt tycker jag!

Allt detta med att modellerna ska vara så himla smala. Fan snart så finns dom inte längre och vem fan är så jävla smal egentligen. Kanske Viktoria Beckham, men fan ingen normal människa. Vafan jag trodde att vi kvinnor ville ha former, inte se ut som en jävla planka.
Visst vill man vara smal, men inte så att skelettet syns eller så man dör av bantning.. Jag tycker det är helt rätt att dom förbjuder det, det är ju former som man vill ha och som är snyggast till ALLA kläder!!
Alla dessa modeller föregår bara med dåligt exempel för unga tjej som också försöker bli lika smal och skiter i och äta. Sjukt..

"Unga kvinnor allt smalare" - detta skrämmer mig verkligen, visst är det bra om man jämför med USA som är as tjocka osv så vill man ju liksom inte se ut. Men denna jävla anorexin ökar för mycket i Sverige. Vafan va stolt över din kurvor!

image546
INTE SNYGGT!

Kommentarer
Postat av: Danni

Bra intiativ av Fransoserna. Det är helt sjukt egentligen, och det märkligaste är att de flesta killar vill ha tjejer med lite former så tjejerna svälter sig oftast för andra tjejers skull. Det är väl bra att man inte anpassar sig till männen men ändå... :/

2008-04-16 @ 21:17:42
URL: http://miumiu.blogg.se
Postat av: Artlover

Ich, jag hörde det på radion, att Frankrike t.o.m. vill lagstifta emot detta. Tjejen på bilden har likheter med de undernärda barnen i Afrika, som man har sett nyhetsrapporteringar ifrån. När det gäller modeller bör modellhusen anpassa storlekarna och kroppsformen hos konsumenten (den stora massan) som köper deras produkter. Inte tvärt om där unga tjejer (måste) anpassa till producenternas ideal.

2008-04-16 @ 21:30:11
URL: http://artlover.blogg.se
Postat av: s h o p a h o l i c m a m m a n

ja fy det där är inte snyggt...

2008-04-16 @ 22:53:43
URL: http://shopaholicmamman.blogg.se
Postat av: Erika

Håller me dig.Blir fan äcklad.Jag e stolt över mina kurvor!!!

2008-04-17 @ 16:49:57
Postat av: ulle

Håller verkligen med! Önskar bara att alla länder kunde hjälpas åt med problemet smala modeller. Det är absolut inte snyggt!!!

2008-04-17 @ 17:10:27
URL: http://makrames.blogg.se
Postat av: evve

ush, hemsk bild :/

2008-04-17 @ 18:17:49
URL: http://evveistheman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback