Stockholm i mitt hjärta

Ligger hemma i älsklings säng och tittar på Spanien - Portugal.
Tåget från Göteborg rullade in på centralen några minuter innan sju tidigare ikväll och vi hann precis med pendeln mot Märsta. På tåget hem satt vi och tittade på filmen "Up in the air" med b.la. George Clooney. En riktig se värdig film enligt oss.

Denna dag fyllde vi med lite shopping i Nordstan för att få tiden att dröja medan vi väntade på vårat tåg som lämnade Göteborgs plattform 7 kl. 15:12 precis på klockslaget. Värmen på tåget var nästan dödlig.


Jag sitter i parisehjulet på Liseberg. Bild från igår.

Imorgon blir det Göteborg!



Här ska jag och Älskling bo under våran vistelse i Göteborg.
Visst ser det riktigt härligt ut? Det trodde vi aldrig, att vi skulle hamna på en båt, mitt inne i centrala Göteborg. Snacka om att det kommer gunga om nättrena.

Tåget åker 09:07 imorgon från centralstationen och landar nere i Göteborg strax innan klockan slår två. Så vi hinner lagom till hotellet utan stress innan fotbollen börjar klockan 16:00. En riktig höjdar match, Tyskland - England som står på spel. Vem går vidare till Kvarten!?.. Själv har jag tippat Tyskland.

Blir Liseberg hela måndagen. Jag, Martin och Lotta! hahaha (:

Jag är bruuuun! *host* bränd...

Sommarfotbollsksola = Solbränd....
HJÄÄÄLP!


Angelica och jag igår kväll.

Härliga midsommar

Det blev party, middag och fylla hemma hos Pontus i Upplands Väsby igår, när man skulle fira midsommar.

Vi åkte dit innan 16:00 matchen för att göra Kinell och Pontus sällskap till matchen. Efter matchen blev det flintastek, pommes och beasås till midsommar middag samt alkolhol. Mycket alkohol, precis som det ska vara på midsommar.

Kvällen slutade med fullt med folk som bland annat, Robin, Johanna, Nathalie, Angelica (en ny funnen vän) och massvis med annat folk.

Fullast vinner körde vi och gissa vem som vann?.. MARTIN!!! hahahah, stackars min lilla älskling som stod och spydde i buskarna. Men du är söt i alla lägen sötnos, jag lovar.




AROSCUPEN DAG 1

*Just nu haglar det och blixtrar, helt jävla plötsligt.... Läskigt, tur att man INTE dömer just nu.*

Vi kom hit igår precis innan 20:30 matchen och hann installera oss innan vi satt oss i soffan för att titta. Det dröjde inte länge tills pokern kom fram och TVn kopplades bort. Eftersom jag hade vart uppe sedan 05:00 så gick jag och la mig efter några rundor, runt 22 tiden. Lämnade dom andra pigga och glada.

Jag bor själv på övervåningen som är ett personalrum, så jag har eget kök och en egen toalett att sminka mig på osv. Sen är jag helt ensam på denna sida av huset eftersom jag har matsalen under mig.

Just nu sitter jag och väntar på att få döma mina första matcher i cupen för i år. Har bara vart reserv domare nu på förmiddagen och näst in till somnat varje timme. Inte allt för kul när vädret sviken än.

Som varje år stannade vi till på den STORA godisaffären som ligger på vägen hit. Självklart kom man  ut med lite snask.. Lite... heheh!








Måltorka i Sydafrika..

Sydafrika - Mexiko 1 - 1
Uruguay - Frankrike 0 - 0
Sydkorea - Grekland 2 - 0
Argentina - Nigeria 1 - 0
England - USA 1 - 1
Algeriet - Slovenien 0 - 1
Serbien - Ghana 0 - 1
Tyskland - Australien 4 - 0
Holland - Danmark 2 - 0
Japan - Kamerun 1 - 0
Italien - Paraguay 1 - 1
Nya Zeeland - Slovakien 1 - 1
Elfenbenskusten - Portugal 0 - 0
Brasilien - Nordkorea 2 - 1
Honduras - Chile 0 - 1


Dessa matcher har spelats än så länge och sammanlagt har bara 24 mål gjorts.. Snacka om måltorka i årets VM. Vad är det för fel, är det bollen som det är fel på kanske?!.. Spanien ska spela kl 16.00, jag hoppas på att dom göra lika bra intryck på sin första match som Tyskland.

Boooooring.....



Ska man skratta eller gråta?!


Sean-Banan - Skaka Rumpan

2010 sommarplåga?!

Skyview



Igår fyllde pappa år. Hela 46 långa år blev han och det firade vi med att åka till Globen och prova på den nya Skyviewn med resten av alla turister. Självklart hade jag kameran med mig som bevis och i början pirrade det faktiskt lite i magen. Jag är ju trots allt höjdrädd.

Mamma vägrade åka med. Hon är en stor tunnis. Istället stod hon nere på marken och vinkade och hoppades på att vi inte skulle fastna som några gjorde förra veckan.

Det började med en kort film om själva byggen av Globen och iden bakom den. Sen lite mer information om själva färden, vad man kunde se och självklart lite säkerhets information. Sen öppnades en dörr bakom oss som vi skulle ta oss genom för att komma till den lilla bubblan.

16 personer fick plats i den tillsammans under en färd och den skulle ta ca 13 minuter upp och ner igen. Sen stannade man ca 3 minuter längst upp. När vi väl åkte upp så släppte allt pirr i magen och jag blev lugn. Det var inte alls läskigt och jag lovar att vem som helst skulle klara av den. T.o.m min lilla mamma, haha!

Priser: Barn (4-12 år) 100kr, Vuxen 130kr



Pappa, Martin och Hanna.


Fula söderstadion




Hanna, Wilma och jag. "Systrarn"

Planering

Just nu tvättar jag nere i andra huset. Måste ha alla kläder rena tills att jag åker på torsdag, så jag har mycket att välja mellan när jag ska packa med mig kläder ut över domar kläderna. Sitter även och tittar på Italien - Paraguay, tror Italien vinner med antingen 1-0 eller 2-0. Denna mål torka i årets VM gör mig galen..
Men regnar gör det iaf! hahhahaha...

Veckan som återstår och början av nästa vecka ser ut så här:
  • Tisdag: Skolavslutning för små systrarna. Korpen på kvällen.
  • Onsdag:  Packa och göra allt iordning. Korpen på kvällen. Sova med älskling <3
  • Torsdag: Första dagen av sommarfotbollsskolan i Tullinge (förmiddag). Åker till Västerås (Aroscupen) på kvällen.
  • Fredag: Aroscupen.
  • Lördag: Aroscupen.
  • Söndag: Aroscupen.
  • Måndag: Sommarfotbollsskola i Tullinge (förmiddag).
  • Tisdag: Sommarfotbollsskola i Tullinge (förmiddag).
  • Onsdag: Avslutning av sommarfotbollsskola i Tullinge (förmiddag).
  • Torsdag/fredag: En sista minuten resa någonstan!?!?
(Självklart så kommer jag att försöka blogga i Västerås också.)

firade med kladdkaka

Jag och älskling firade mitt nya jobb med kladdkaka.
Vi har vart tillsammans enda sedan studenten nu. Men ikväll sover vi ensamma, tyvärr.




Gaaaaaaah!


California Guuuuurls


Katy Perry, Snoop Dogg

JAG HAR FÅTT ETT JOBB!

Idag fick jag det bekräftat. Eftersom jag inte hade hört någonting från XXL efter min arbetsintervju hos dom för en vecka sedan så tog jag saken i egna händer och ringde upp. Svaret jag fick var "vi vill att du ska jobba för oss, på deltid, på skoavdelningen". Det är en bra början så här precis efter studenten. Trodde att jag skulle vara arbetslös längre men tydligen inte. Ska skriva på papper så småning om och snart är det dags för verkligheten.

Blir först ett tre dagars läger och sen två veckor praktik i NORGE som börjar 27 juli. Jag är super taggad och just nu kan denna dag inte bli bättre. XXL HERE I COME!


Jag är en del av deras dream team!

4 månader



12 juni 2010 - fyra månader. Dom bästa fyra månaderna ever! BÄSTA!

Idag har det blivit pannkaka med sylt och grädde och vi ska avsluta kvällen med jordgubbar och glass till England - USA. Spännande! England vinner, Wayne Rooney två mål.

Nya underkläder

Var tvungen att köpa mig en helsvart BH kände jag. Har aldrig haft någon och det kanske är dags nu, eller vad säger ni? Hur som helst så gick vi in på H&M innan vi skulle ta pendeln ut till älsklings pappa. "Råkade" komma ut med två par trosor och tre st BH. Hiihhihihiihii...




GRILLTAJM

Till middag ikväll blev det flintastek, majskolvar och potatis i ugn.
Kan man börja en torsdagskväll bättre än så med sin älskling? - Tror fa-an inte det.




JAG VILL TACKA ALLA!

Alla ni som har gjort min tre år värda att jobba sig igenom. Ni som har stöttat mig genom tuffa tider och ni som har festat sönder med mig under dom bra tiderna. Ni är guld värda och ni vet vilka ni är.

Vill även tacka min älskling som jag hittade genom gymnasiet.
Utan dig, igen mig. JAG ÄLSKAR ER ALLA!

The giiiiirrrlss


Champange på mottagningen


Jag har precis sprungit ut!


Jag och Tess på flaket


Elina och jag


Jag och Natta festar loss på flaket

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

- fyfan vad jag är bra!!


blå&gul





Perfekt tid för dessa blommor. Imorgon smäller det!

Arbetsintervju

Är precis klar med min frukost och nu börja magen rulla.. Skapå arbetsintervju om en timme och jag skulle göra vad som helst för att få detta jobb. Var på en info träff angående jobber igår i stan och resan dom bjuder på är underbar. Shit vilket cool jobb säger jag bara. Dom letar efter någon med hjärta för sporten och dom samlar på eldsjälar. Meningen säger sig själv, jag är som gjord för detta jobb, finns inget bättre än sport och jag brinner verkligen för det!

Jag hoppas på det bästa! NU KÖR VI (:


Inte långt kvar!!

Städning som har gällt hela dagen. Hann en snabbis till H&M med älsklingen för att köpa en skjorta till honom som han kan ha på slutskivan på fredag kväll. Sen har jag och mamma bara städat.. Usch vad tråkigt någonting kan vara. FYFAN!

Igår kväll bakade jag negerbollar och andra god saker med min söta lilla älskling. Imorgon blir det rulltårta och smörtårta sen är allt klart i bakväg. Tårtan kommer på fredag morgon, medan jag är i skolan och äter min student lunch.

Hade lyckan att vakna upp med min älskling idag också. Men nu får vi inte ses från på fredag. BUHU!

Nu är stressen igång

Idag var ända gången jag fick vakna upp hos min älskling på hela veckan. Resten av veckan så tvingar mamma mig att sova hemma och ensam eftersom det är så mycket som ska göras och fixas innan studenten, fredag.

Redan idag har jag hunnit med en hel del på våra långa resa. Började med att fixa klart mina naglar hos Annelie vid halv 12. Sen efter det var det bara att åka hem för att äta och fixa i köket innan det var dags för mig att trippa ner till Ancelins Salong och fixa ögonbrynen. Dom syns ju fan aldrig, har så ljust hår... När jag var klart så gick jag även ut genom dörren med ett till hål i mitt högra öra. Nu kommer jag att bli super fin till på fredag.


Resultatet av mina naglar. Super fina!

Så idag har jag lyckats skaffa naglar, få fram mina ögonbryn och tagit hål i högra örat.

Nu blir det till att gå ut med hunden, städa ur vardagsrums bordet, dammsuga bakom sängen och sen avslutar jag kvällen med underbara Korpen. Yeeeeey!...

RSS 2.0