Malmö slakt på Råsunda

AIK - MALMÖ FF 3-1 (2-0)
Målen: 1-0 Wilton Figueiredo (6), 2-0 Kenny Pavey (11), 3-0 Wilton Figueiredo (65), 3-1 Ola Toivonen (89).
Varningar: AIK: Carlsson, Johnson, MFF: Dixon, Järdler, Johansson
Domare: Markus Strömbergsson
Publik: 23 212

Bloggstopp

Natalie har bestämt sig för att sluta blogga och börja jobba! Skriver lite mer sen när jag har kommit en bit in i gymnasiegången osv. Men Sandra du behöver inte oroa dig. Jag är snaaart tillbaka!  PUUUUUS

Tatuering på G!

Ja nu har jag bestämt mig! Jag ska ha en tatuering.
Jag har modet, pengarna och viljan men behöver tips om vart jag ska sätta den och vad den ska föreställa! Kom med seriösa förslag TACK!

image365
Hahah, var inte den här tatueringen lite cool?! ;D

Hemma ifrån Bulgarien

HEJJA SVERIGE säger jag bara!
Bulgarien är ett ställe som man absolut inte ska åka med familjen till. Man ska bara åka in till Sunny Beach med massvis med kompisar och bara festa hela dagarna så skulle det verkligen ha vart en lyckad semester.
Men jag gjorde ett stoort misstag. Jag åkte dit med familjen och bodde utanför stan så man var tvungen att ta taxi överallt...
Men resan blev bara värre när Wilma, Hanna och mamma blev sjuka och började spy och skit... Men som tuur var så träffade jag Marcus som jag kunde umgås och prata med istället för att fastna med familjen! :S

Men nu är jag äntligen hemma och kom just hem ifrån första skol dagen på Fyshuset. Folket verkade trevligt och nu så har skiten börjat igen. Bara att kämpa på...

(bilder kommer sen när jag har tid! och lust)

I natt så smäller det!

Sista dagen innan jag drar iväg till sköna Bulgarien. Fyfan vad jag har längtat och nu är det äntligen dags. Väskan är helt tom och nu gäller det bara att packa smart och enkelt och absolut INTE glömma någonting innan matchen börjar. Ja, som tur i oturen så har AIK match kvällen innan jag ska åka vilket inte var en sådan smart ide. Kommer absolut att sova på flyget eftersom jag knappt kommer att få sova i natt.

Men match börjar 19:00 och det är ett måste att se AIK spöa BP. Jag tror absolut på en vinst.
 Jag brukar ju aldrig gå dit med flickor, men idag så ska jag gå med Julia. En gammal fotbolls kompis till mig som jag inte har träffat på grymt länge.

Men nu har jag inte tid att skriva mer, har en hel väska som ska vara packa innan halv 6 och en pojkvän som jag måste säga adjö till på ett låångt sätt. Just nu är han faktist och klipper sig, vilket är MYKCET ovanligt..
VÄSKAN VÄNTAR PÅ ATT BLI PACKAT OCH HUNDEN PÅ ATT GÅ UTTT! Så jag ska försöka att hitta någon dator och kanske skriva ett eller två inlägg.

PUSS OCH KRAM PÅ ER OCH HA DET KUL I TRÅKIGA SVERIGE!

Äntligen tillbaka till Stockholm

Landet söööööööööööööög och jag har tvingats att vara där och ha tråkigt för mig själv. Men nu är jag äntligen tillbaka och njuter verkligen av det. Nu blir det David hela helgen ända tills jag åker iväg igen. Men denna gång är det till Bulgarien och då kommer jag absolut inte gnälla eller vilja komma hem på ett tag.Idag så var jag uppe med tuppen, eftersom pappa skulle dömma match och jag ville komma hem så fort som möjligt! Vi var hemma här, innanför vår dörr ungeför kvart över 9 vilket är mycket tidigt för lilla mig.
Precis när vi kom hem så hoppade jag iväg på min cykel och cyklade bort till Mcdonalds för att lämna min shorta som jag glömde och för att köpa lite frukost.
Efter det så cyklade jag hem till David, drog upp honom ifrån sängen och sen cyklade vi hem. Sen har det vart full fart på oss båda. Jag hade lovat mamma att jag skulle städa lägenheten efter våra smutsiga och håriga katter innan hon kommer hem och att packa upp mina saker för att sedan packa ner dom i en annan, lite mindre väska som jag sedan ska ha med mig till flygplatsen osv...
Städningen var riktigt jobbit, det var verkligen katt hår överallt, disk och bara anmält äckligt. Men när man är två går det snabbare, även om David inte hjälpte till så mycket. Men vad kan man förvänta sig av en pojke!?

image364


Men nu är lägenheten helt ren och luktar gott, så det är ju bara att gratta sig själv (och david) till ett mycket bra jobb!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer väl familjen hem och david tillbaka. PUUUUUUUUUUS

BEHOV!

image362 image363

Behöver du hjälp med anisktet och alla finner och helt plötsligt kommer nu till skolstarten!? Då är du absolut i behov av Lumenes två producter här ovan. Den första tvättar du ansiktet med tillsammans med vatten. Efter det så använder du den andra med en tuss och duttar runt i ansiktet med. Efter det så är det alltid bra att använda en hudkräm som är till ansiktet så att du fortf. håller kvar fukten!

JAG SKA TESTA I UNGEFÖR EN OCH EN HALV VECKA OCH JAG LOVAR ATT DEN KOMMER ATT GE RESULTAT!

För mer information, besök deras hemsida! www.lumene.com

MYSIG SEGER

Segern var redan klar efter 1-0 målet efter ca 6 minuter. Matchen slutade 4-0 till AIK och nu väntar FHK Liepajas Metalurgs den 16/8 borta och den 30/8 hemma på råsunda. GISSA VEM SOM SKA DIT?!!

MEN GRATTIS AIK TILL ÄNNU EN SEGER <333333

image361

MATCH MOT GLENTORAN FC IKVÄLL!

image360

Förra mötet så utklassade AIK stort på borta plan med 5 mål mot 0. Idag så hoppas jag bara på mer mål och mer utklassning! KOM IGEN GNAGET

För mer information och webradio på AIK.se

Första Augusti

Nu börjar det närma sig hemresa och även utresa! Har redan bestämt mig vad jag ska packa ner, hur jag ska packa och vad jag ska ha på mig och vad jag ska ha i handväskan.
Till hemresan så är det bara fyra dagar kvar. Jag åker alltså hem på lördag morgon med pappsen.
Till utresan så är det mindre än en vecka kvar. Egentligen så är det sju dagar kvar, men eftersom vi åker mitt i natten mellan måndagen och tisdagen så säger jag att det bara är sex dagar kvar.

Ååååh vad jag läängtar till solen och allt annat kul i Bulgarien.

Men nu ska jag forsätta måla på mitt fönster så att Janne kan börja sätta upp plankorna så det är klart någon gång den här veckan... PUSSHEJ

RSS 2.0