Uuuunderbart!


I LÖÖVE SPORT!

Hade helt glömt bor kvällens match. Skulle egentligen ha gått eftersom jag hade så mycket tid, men tyvärr så hade jag mina tankar på annat. Absolut inte borta från AIK eftersom söndag är det ända jag tänker på just nu. Allsvenskan kommer äntligen igång igen. Sen får vi ju inte glömma bort Leksand borta på torsdag heller, men fotboll är roligare.

Kvällen blev lyckad eftersom vi vann nästan redan efter första perioden med 3-1. Hääärligt att sätta lita mål nu så att vi fortf. har en chans att gå upp. För upp ska vi fan! I år eller nästa.
Det var även fotboll på Råsunda redan i helgen. AIK tog emot GIF Sundsvall hemma och vann med 4-1. Härligt med seger på första matchen. NU väntar bara Halmstad nu på söndag. OJOJOJ vilket drag det kommer att bli. Har saknat det. <3
15:00 på Råsunda, be there!

Sverige spelade även mot Portugal i lördags och lyckades hålla nollan och även lika. 0-0 och ganska så tråkig match. Ronaldo var inte så värst bra och Zlatan var inte med. Ack, ack, ack. Men 0-0 mot Portugal är ändå jävligt bra för att vara Svenska fotbollslandslaget.
Men Henke var iaf med!



Trött, seg och uttrååkad

Sitter och klickar runt på facebook. Har absolut ingenting bättre för mig. Och även om jag skulle ha det så skulle jag ändå vara för trött för att kunna utföra det. Och om jag nu ändå skulle orka utföra det så skulle allt bara blir fel.

Var tillbaka i skolan idag. Åkte direkt till skolan efter sminkningen. Eller först sprang jag in på pressbyrån och köpte mig en ost och skink macka, mörkt bröd. Sen sprang jag även förbi/in på EH och köpte mig en chai latte så jag skulle vakna ordentligt. Sen gick jag från gullmars till skolan. Varmt och härligt väder. Dock en aning för blåsigt för min del d.v.s mina rinnande ögon.

Har missat sjukt mycket skit i skolan. Juste, SKIT! Fast ändå saker jag måste göra för att klara andra ring som jag LÄTT kommer att göra om du frågar mig. Kanske inte om du frågar min mamma, men hon har ändå ingen aning om mig och skolan. Så fråga mig!

Nu gnäller hundfan så dags för mig att springa ut på en promenad innan jag bäddar ner mig i sängen eftersom jag är så himla trött.
(Väntar fortf. på bilderna från sminkningen i förmiddags. Dom kommer så småningom.)


"Hundfan" <3 babbyyyboo

Blir fan inte friskt

Helgen har verkligen dödat mig. Men nu är jag uppe igen med tuppen och ska snart iväg och bli sminkad. Jaaapp, jag ska sitta modell idag kl 10:00 för Makeup institute. Blev jätteförvånad när dom ringde mig igår kväll mellan mina sista matcher på kvällen. Tyvärr så är det ju en ganska så knasig tid eftersom jag egentligen ska gymma då. Men jag tänkte ett det ändå var okej den här gången eftersom jag ändå är sjuk och inte kan träna.
(kan inte lova bild, men hoppas på en!)

Som sagt, helgen har vart riktigt jobbig. Fotboll hela jävla tiden, både i snö storm och i bara kyla. Inte konstigt att jag inte blir frisk. Men vafan är det pengar som jag verkligen behöver som står på spel så är det ju klart jag stället upp. Förlorade ändå cs 500-600 kr i lördags eftersom snön förstörde planen så två av mina matcher blev inställda. Ovanligt?... MEN om man ska se positivt på det hela så tjänade jag ändå ihop ca 1200kr. WOOHO!

Nu ska jag springa iväg ut i köket och äta sen ska jag dra mig vidare till Odenplan. Hoppas jag orkar hela dagen i skolan nu, så jag inte behöver gå hem igen. Mår som sagt fortf. inte helt hundra...

I LOVE HEINO


Personligt till mig. BAAABYY!
Fick t.o.m en kram (A)

Hemma kväll på en lördag?..

Händer det verkligen om man heter Natalie Jannerstad Rönnerstedt. Ja.. Man kan ju undra!
Sjuk är jag fortf. iafoch rösten har bara blivit värre gånger tusen. Låter som en jävla gubbe som har en tratt i halsen fast ändå värre. Men det jobbigaste är inte hur jag låter utan att det gör ont och vägrar försvinna..

Gårdagen dårå. Kanske ska ta den i helhet också. Egentligen så är det inte så mycket att berätta eftersom vi var så jävla sega på att dra oss ut. När vi väl kom ut till den festen som vi egentligen skulle på från första början så var klockan runt tolv, halv ett. Festen var väl mer chill krök och lite dålig stämning ibland mellan vissa.
Jag säger bara att vi glömer allt och blickar framåt. Hoes before bros!!



Just nu så ligger jag fortf. i min sängen med min söta lila hund Eddie. Han brukar aldrig vilja vara i mitt rum men nu gör han tvärt om. Varje gång någoting låter så springer han ut och kolla läget, sen springer han tillbaka och lägger sig här bredvid mig igen. Sötnos.
Funderar på att kanske gå upp och äta frukost och fixa till mig innan Tor kommer förbi. Vi ska nämligen kolla fotboll ikväll och lite Robinson. Hoppas på chips och dipp. Skulle jag verkligen behöva nu efter allt säng liggande.

AIK VANN ÄVEN HEMMA IGÅR MED 2-0 ÖVER VÄXJÖ LAKERS. SYND ATT MAN INTE VAR DÄR..
KOM IGEN GNAGET!

AIK - GIF Sundsvall






Synd att man inte är 18 då...

tänker inte vara sjuk längre!

Nu har jag fått nog. Min hals blir inte bättre och nu yrar det i mitt lilla huvud så fort jag bara ställer mig upp. Och folk förväntar sig att jag ska kunna ta mig till skolan. Yeah right!
Som sagt så ska jag döma fotboll ikväll och ingenting kan hindra mig från det. Jag behöver pengarna och om jag klarar att springa omkring i denna kyla så borde jag klara av att gå ut med mina sötnosar senare ikväll också.

Att jobba imorgon kommer inte ens på frågan. Tänker inte antränga mig att ens försöka. Det där jobbet får mig bara att spy + att jag inte har tid iaf. BLÖ PÅ BK!

Men nu är jag inte sjuk längre. Jag vägrar!!!! Har precis käkat gröt till frukost för att göra mig lite starkare och har precis klätt på mig. NU väntar jag bara på min räddare i nöden. Min kvinna, mmalte! Woohoooo. Hon får hela mig från detta elände.

Har även blivit barnvakt nu för två söta barn ute i Tyresö. Saga och Love hur söta som helst. Finns även en gullig hund att ta hand om på samma gång som heter MMALTE. HAHAH! Klockrent.

"BABY, HÄR KOMMER JAG!"


Superduper gamalt kort på mig och mmalte.
Ett av de första tror jag.

Sjuuuk

Japp, då var det över för min del.
Helgen är äntligen här. Ingen skola igår, idag eller imorgon. Skönt.
Även fast det suger att vara sjuk!

Ni vill inte ens veta hur jag låter just nu med min hals.
Det låter som jag vet inte vad. Men vackert är det inga iaf. Får knarka ihjäl mig med host medicin och host tabletter till helgens cup och matcher. Så jag inte blir utskrattad av små barn. Typ det värsta som kan hända.

Men nu när jag har så mycker tid över så kanske jag kan ladda ner lite Gossip Girl avsnitt eftersom jag har halkat efter så mycket. Sen kanske jag kan pligga lite också OM det blir tid över för det ^^ höhö

Fast just nuuu.. Känner jag för PLOPP!

Växsjö Lakers - AIK

Ikväll är det även borta match kom jag på.
Tyvärr så sänder dom inte den på TV eftersom den inte är lika viktig som Södertälje - Rögle i kvalserien. Men liksom, vem fan vill titta på en sådan match när AIK spelar samma dag?
AIK har ju bäst och mest trogna fans. LOVE MY AIK!

Får hålla på dom i sömnen och hoppas på det bästa! Lär väl få några sms ikväll om resultat.
Nu ska jag duka och hjälpa mamma med maten.



Tjenixen

Har egentligen ingenting speciellt att skriva eftersom det inte har hänt någonting speciellt sedan sist jag skrev och därför att jag är så himla trött just nu så jag orkar inte ens anstränga mig med att försöka få ut någonting mer vettigt än detta:
skolan tar kol på mig och jag menar det. Jag orkar inte med mer skit nu. Ska gå och lägga mig efter maten. BLÖ!

Det roliga med dagen var när jag och Helena testade olika tandkrämer till våran naturkunskaps redovisning. Efter sista och fjärde gången så hade jag fan ont i käken. Fyfan... Att äta godis efter var ingen höjdare precis. Smakade bara äckel mint och var enbart starkt.

Natalie, jag, me och I skaffade även bilddagbok igår kväll. Hade så jävla tråkigt att jag skaffade mig en sådan där emo sak. Så i stället för att bomba min blogg och mina facebook album med bilder så kan jag bomba bilddagboken istället. YEEY

Föresten... Vafan är det för fel på Sveriges väder? HATA!!!
Ge mig sommar, sommar och MER sommar!

Bara för det så bjuder jag på bilder från Alanya i sommras!


Mmalte, jag och Marcus


Bildbomb från gårdagen


Max, Felix, Linda, Jag och Mmaltes arm


Jag, Jimmie, Mmalte, Paulina och Malin


Jag och Linda


Malin, Jag, Linda, Blondi och Max


Felix och Jag


Malin, Jimmie och Paulina


Misiu och Oscar


Shabbaz, Robin, Mustafa och Teoman


Jag och Mmalte / Jag och Jimmie <3

Hatar dagen efter

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. - DET BORDE INTE FINNAS NÅGON DAGEN EFTER!
Och jag kommer aldrig att ge mig in i leken om den har någonting med vodka att göra igen säger jag bara. Fyfan vad illa man mår både under kvällen och efter. Tyvärr mer under... Missade ju efterfesten!..

Aja men jag lever iaf och jag har inte blivit av med någonting heller. + att jag hade riktigt jävla kul igår och jag fick dessutom träffa min efter längtade kvinna och en massa andra gamla ansikten. Så det kallar jag en bra kväll!
Bildbomb kommer senare när Helena orkar lägga in bilderna på datorn....
______________________________________

Idag blir det bara att ligga i sängen med datorn i knät och kolla på TV4 Sport. Just nu är det Leksand som spelar om att ha en chans att ta sig upp och senare är det Rögle - AIK som jag absolut inte kan missa!
Efter det är det även två La Liga matcher, b.la Barca som spelar. Snacka om hääärlig kväll framför TVn. Ska bara fixa en påse chips och en skål popcorn samt någonting nyttigt att dricka så är den räddad.

Men innan jag får göra någonting sånt kul så måste jag först skriva ett nytt och bra CV och sedan skicka iväg det lite här och var. För nu börjar det närma sig att skaffa ett sommarjobb.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG!

Äntligen, för fan! Guud vad jobbig den här veckan har vart.
Jag pallar fan inte att sluta kl 15:50 en dag till alltså. Fan, helgen är inte heller så lugn av sig. Ska jobba imorgon från 11:00 till 16:00 och sen förväntar jag mig att få träffa min underbara vän Matilda svärdh SNORRE! På söndag så är det match som vanligt, men den här helgen är det faktiskt bara en match. Synd, jag som behöver pengar..

Jag tycker verkligen att jag är värd en riktigt rolig helg nu. Därför värmer jag upp kvällen med Tee just nu i en stooor, stor grön kopp (mycket viktigt information..*) och sedan tacos med familjen. Kanske gå ner och solar också om jag känner för det. Skulle verkligen behöva lite brunare kropp och en powernap på samma gång.

Kvällen är inte bestämd än, men jag vet iaf att jag ska ut med Paulina och Helena. Sen så ville flera hänka på, som te.x Misiu och Oscar. Jimmie är ju alltid in räknad eftersom vi hänger varje helg verkligen. Får fan se till att hitta någon kul fest nu, annars får vi tagga vidare till imorgon!

Nu ska jag tydligen hjälpa mamma med att göra tacos..


Jag och Mmalte för en vecka sedan. SÖTA VI ÄR!

"Vad säger ugglan?"

Jaja.. Jag får väl bjuda på mig själv lite (:
Enjoy!


Natalie <3 fjääärilar

Fick nyss ett nytt medlems mejl av Nelly.se
Omg vilken fin klänning! MÅÅÅÅSTE HA I SOMMAR!
(finns även i svart)


Onesize, 579kr

"Åt helvete med himlen, jag har inget att betala med.. (8)"

Till att börja med så håller jag mig till dom goooda nyheterna och allt det roliga.
AIK lekte sönder med Leksand igår på Hovet och vann med hela 5-1. Mycket bättre kan det ju näsan inte bli.
"Kung, kung Heeeino!"

Snyggingen sjääälv
____________________________
Sen så går vi över till de sämre tiderna. Skolan suger. Föööööööör långa dagar och föööööööör äcklig skolmat!
Tur att jag får våfflor idag så att det jämnar ut sig. Annars hade det slutat farligt illa.

Nu ska jag återgå till mitt skrivande av PM och annat skit plugg.
MEN SNART ÄR DET HELG!! FEST, FEST, FEEEEST (:

Lever min dröm


Lever Min Dröm - Lorentz & M Sakarias [Med Newkid]

Kvalserie match: AIK - Leksand

Ojojoj vad det är spännande nu. Vi måste verkligen hålla modet uppe och visa vad vi egentligen går för om vi vill upp till Elitserien. Leksand kan och ska vi ta ikväll, inget snack om saken!

Matchen visas ikväll på TV4 Sport 19:25
_____________________________
Men nog om hockey just nu. Har massvis med annat att tänka på. Som plugg, plugg och... eehuum.... MER PLUGG 8). Så jävla kul med tusentals ämnen och massvis med prov. Ska även läsa en bok på engelska. (jag som hatar att läsa..) Kommer sääkert att gå bra, förhoppningsvis. Tog den lättaste boken med bilder t.o.m. "The absolutely true diary of a part-time indian" heter boken och sägs vara riktigt bra. Så det här tror jag fan ska funka. Helt plötsligt så blev liksom skolan seriös?.. Vad hände!?


Böcker suger!

Stackars fönserputsaren

"Vilken jävla cp är det som har ställt skorna precis innanför dörren.." är det första jag skriker när jag kommer hem. Först trodde jag att det var Tobias (min morbror) som var på besök för att hämta Eddie eller någonting liknande. Men sen i samma sekund som mamma sa "Men Natalie!" och samtidigt som jag hörde någon främmande röst skratta så kom jag på att fönsterputsaren skulle komma idag. HAHAHAHAHA! Hoppas att han inte tog allt för illa upp, förlåt!

Hade matematik prov idag som första lektion kl 10:00. Trodde att det skulle gå mycket, mycket bättre eftersom det verkade så lätt att göra under lektionerna. Men när man väl satt där utan hjälp så blev allt plötsligt så mycket svårare. Allt stannade och jag kunde inte ens räkna ut första talet. Men som tur var så släppte allt efter en stund och sedan flöt det någorlunda på. Kan ju inte säga att jag är super nöjd över min insats idag. Men jag får hoppas på det bästa. Har så jävla mycket annat att tänka på så har inte tid med ett omprov till...

Skulle egentligen ha åkt till Tolle idag efter skolan men när jag fick veta vad det nya projektet handlade om idag, så fick jag panik. Fyfan vad mycket prov vi kommer att ha varje vecka. Minst två st... DET ÄR OTROLIGT HÅRT, JOBBIGT OCH SVÅRT! Som sagt.. Skolan har blivit mer allvarlig nu, tyvärr!
Så nu kommer min mesta fritid att gå åt alla rester och mer plugg har jag tänkt. Orkar inte ha så mycket skit i trean. Men först ska jag sova en stund så jag orkar med allt.

(Hälsodagboken går också riktigt bra. Skriver varje dag och har börjat tänka på vad jag äter mer och mer. WOOHO!)

N-n-n-n-najs

Glömde att berätta om min riktigt "N-n-n-n-najsiga" linne/topp som jag köpte i lördags innan jobbet. Hittade det på GinaTricot såklart. Fanns även i grått tror jag. Passa perfekt till både leggings och jeans. Snyggt på fest!




16 mars

En viss liten söt pojke tar upp den mesta fritiden jag har, vilket innebär dålig uppdatering av bloggen. Hade ju lovat mig själv att bli bättre på att skriva. Inte för att bli populär utan för mitt eget bästa. Det roligaste med att skriva blogg är ju när man kan gå tillbaka och titta på gamla inlägg och bara garva ihjäl sig. Inte sant?

Skoldagarna blir bara längre och längre.. Börjar snart tröttna igen och skippa dom flesta lektionerna. Nu när jag äntligen hittat tillbaka till skolan. Har vart grön typ 99% nu i några veckor. Känner mig otroligt duktig. Hoppas bara att jag orkar hålla humöret uppe nu när vi slutar 15:50 varje jävla dag!..
Dom säger nu att det börjar bli tajt med tid och lägger in späckade scheman ända fram till sommarlovet känns det som. Det är förjävligt, och riktigt jävla osmart av skolan. Nu när dom också har tagit bort vår sovmorgon på torsdags förmiddagarna.

Kom just hem från en match på Västberga IP. Fick ett sent samtal igår om en match idag. Snacka om att vara ute i sista minuten. Men eftersom alla mina matcher sket sig i söndags så tyckte jag att det passade bra med en match idag så jag kan jämna ut min ekonomi. Matchen var mellan Älvsjö IP F96 och Bagarmossen F96. Älvsjö körde över Bagis med 8-1 och matchen gick bra för min del. Blev en aning mycket spring p.g.a alla jävla kontringar men det gick bra.
Nu ska jag gå ut och äta, duscha, skriva hälsodagbok och sen lägga mig i sängen och kolla på CSI och sen Ballar av stål medan jag pluggar inför matematik provet imorgon bitti.


Bild på "glada och berusade" jag i lördags på Jakobsbergs pendeltågs station.

Södertälje - AIK

Tagga till för match igen. Borta mot Södertälje, känns inte så borta men borta it is!
Matchen går på TV4 Sport så jag kommer sitta och heja från sängen istället för på plats, eftersom min dag inte riktigt blev som planerat. Hade jag vetat att jag skulle vara helt ledig idag så hade jag absolut vart där!
Nu gäller det en vinst så vi inte hänger löst för ingenting. KOM IGEN NU GNAGET!
Matchen börjar runt 16:00 - 16:30

Sommaaaaar tack!

Bilder från sommaren 08

Takin' Back My Love


"Takin' Back My Love" - Enrique Iglesias feat. Ciara

Fuck snön!

Nu går det för långt. Bara för den här jävla snön så går jag misste på ca 600kr. Fyfan... Pengar som jag verkligen behöver just nu också. Eftersom det är så mycket snö ute just nu osv så är de flesta fotbollsplaner ospelbara vilket innebär att dom inte alls behöver en domare. KUL!
Just nu gick jag från att ha 3 matcher till 1 match, och jag vet inte ens om den heller blir av.. Så egentligen skulle jag ha en match kl 11:00 och en till kl 13:00 på Essinge IP. Men nu är det ju bara vänta till kl 14:30 som skulle bli min sista match för dagen,  på Hägerstensåsens IP. Om den nu blir av, hoppas inte.. Är så jävla seg iaf. Jag har ju en viktig middag ikväll som jag måste vara pigg till!

Så jag tror att jag går och lägger mig en stund nu så får jag se vad som hände senare. God natt!

(EDIT ca 5 minuter efter att jag stängt av datorn och gjort mig iordning för sängen: Middagen blir inställd pga sjukt barn och den sista matchen blir såklart också inställd. KUL DAG!)

Vad fan hände Sverige!?

För mig som inte tittade på finalen av Melodifestivalen så behöver jag lite hjälp här. Vad fan var det som hände Sverige, hur fan kunde Caroline af Ugglas nästan vinna hela jävla skiten!? Hade det hänt så hade jag fan gått under, för då hade vi verkligen skämt ut oss själva. Aja om någon har lust att berätta vad alla andra fick för plats så lyssnar jag gärna.. Kul att Malena Ernman tog hem hela skiten men hade faktiskt hoppats på något annat.


Malena Ernman

Gårdagen tog hårt.. Nästan för hårt. En Jimmie som var mer full än vanligt, för mycket dricka i kroppen, missade tåget som vi egentligen skulle ta, fest ute i skogen. Ja dessa meningar säger väl det mesta om kvällen. Dock var det kul ändå. Är glad att vi valde denna fest och ingen av de andra så jag är ändå nöjd. Kunde ha vart lite mindre runt om fötterna på hem vägen kanske, men som tur var så hade jag Tolle där hela tiden. Tack baaaby!
Om jag fick bestämma såhär i efter hand så hade det fan vart skönare att bara stannat hemma och kunnat vakna upp i sin egen säng utan en större bakfylla och ångest efter hur jag skämde ut mig igår. Haha. Även fast det var grymt kul!
"Ugglan säger: UUUUUUHH, UUUUUUUH!"
(Bilder kommer nog senare)

Goooodmorgon, fast ändå inte

Först vill jag bara säga att jag har helt glömt bort att bertätta att jag har sätt den nya filmer Slumdog millionaire. Såg den i söndags med John, fast jag egentligen skulle vart hemma och pluggat. Men när helena ring och frågade om vi skulle med henne och någon av hennes kompisar på bio så kunde jag inte säga nej. Haha, tyvärr så blev det ju inte som planerat. Helenas kompis hade redan sätt slumdog millionaire som jag och John verkligen ville så. Så isället för att välja en helt annan film så delade vi på oss. Ber om ursäkt för det Helena! <3
Hur som helst så var filmer riktigt bra. Den var ganska så förutsägbar men det gjorde den inte sämre för det. Förstår verkligen varför det har fått alla dessa priser. Så jag rekommenderar starkt att gå och se den på bio eller ladda hem den, direkt!



Tyvärr så förlorade AIK igår med 4-3 hemma på Hovet. Hade verkligen velat vart där och stöttat dom men hade som sagt andra planer på G. Nu får vi bara hoppas att vi spöar Södertälje imorgon där ute. För upp ska vi och ingen annan jävla stans!

Jobbet kallar på mig nu så det är dags att lämna dator och ät lite frukost innan jag ska åka.
(Btw så har min kvinna lämnat oss nu. Tror att hon är uppe i luften någonstans och skriker rösten av sig. HAHA! Ses nästa lördag baby, och glöm nu FAN inte min kylskåps magnet!)

Nu börjar kvalserien

Idag börjar allt. Tyvärr så missar jag matchen idag eftersom jag har vart så seg på att köpa biljetter. Men jag har iaf biljetter till Södertälje hemma vilket är bättre än inget. Skulle inte heller banga på biljetter till både hemma och borta mot Leksand men det är väl redan slut sålt för längesen. To bad for me..



Så här ser AIKs väg ut mot Elitserien:
Fre 13/3 19.15 VIK Västerås Hovet (Idag)
Sön 15/3 16.30 Södertälje SK Södertälje
Ons 18/3 19.15 Leksands IF Hovet
Sön 22/3 16.30 Rögle BK Ängelholm
Tis 24/3 19.15 Växjö Lakers Växjö
Fre 27/3 19.15 Växjö Lakers Hovet
Mån 30/3 19.15 Rögle BK Hovet
Tor 2/4 19.15 Leksands IF Leksand
Mån 6/4 19.15 Södertälje SK Hovet
Tor 9/4 19.15 VIK Västerås Västerås

Hoppas Gnaget tar hem detta ikväll nu! Ska hålla mig uppdaterad hela kvällen. "Vi ser hur Hovets is är blank och klar.. Ååååhh vi är AIK, och alltid är vi med er och alltid ska vi se er ta poäng(8)"

Problem med internet

Vi har köpt ett nytt modem. Det krånglar och funkar aldrig på första försöket som vanligt. Antingen lyckas vi alltid få den som är trasig eller så är det pappa som alltid gör fel. Kul att vara utan internet hela dagen. Som tur är så har vi äntligen lyckat fixat det nu men som sagt, det kan fortf koppla fram och tillbaka. Synd, jag som är så beroende..

Blev tyvärr ingen fika idag med Madde eftersom vi blev klara med våra prov på så pass olika tider att ingen orkade eller hade lust längre. När madde var klar så hade jag precis satt mig så skönt i soffan och börjat kolla på Vänner.
Och det har jag ju bara min själv att skylla eftersom provet gick så jävla dåligt att jag bara satt där i ca 75 minuter. Fyfan vad svårt det var tycker jag. Usch på naturkunskap :(

Kvällen ser ut att lova fest, som vanligt. Just nu ser det ut som om vi först ska till Orminge en snabbis och kolla läget där innan vi drar oss vidare till Alby och Micke. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll. Om det ska bli enkelt som Jeans och kanske en snygg topp till, eller om det ska bli leggings och någon snygg tunika. Who knows?..
Hur som helst så kommer kvällen att sluta ganska så tidigt, eftersom min flicka ska åka till Egypten tidigt imorgon bitti och jag ska jobba vid kl 11:00. Men den sista tiden vi har tillsammans ikväll ska vi ha jävligt kul på iaf! Helena också såklart!

Dags att börja tagga inför kvällen och kanske kolla runt i garderoben och äta någonting innan jag drar mig ut på mina stora och långa äventyr. Håll stadigt i hatten ikväll


Favorit i repris. Löööööve you

Plugga, hugga och tugga!

Sitter ï skolan med Paulina i ett basgruppsrum på plan två. Här sitter vi och väntar på Helena som snart ska dyka upp och på att matsalen ska öppna så vi kan gå och käka lunch. Egentligen borde jag plugga just nu eftersom jag har prov kl 13:00. Meeen det är inte så lätt. Tycker ändå att jag kan det mesta så ett G kommer nog inte vara så svårt att nå. Förhoppningsvis.

Första lektionen gick bra. Somnade aldrig och den var faktiskt ganska så intressant. Roger pratade om stress och hur vi skulle lägga upp våra två veckor som kommer eftersom vi ska anteckna allt vi gör. Pinsamt värre, men satsar man på ett MVG i Idrott och Hälsa så är det väl bara att köra hela vägen ut!
Skippade även Gymmet idag eftersom det var frivilligt och som sagt, jag måste plugga som satan!

Nu är det väl dags att sätta igång med pluggandet. Så inte hela fredagen går åt helvete...


Jag, Paulina och Helena på Linas 18års fest

Borde egentligen sova

Morgondagen bjuder på:
*Idrott och Hälsa Teori kl 09:30 - 10:00
*Gym pass 10:00 - 11:30
*Lunch samt plugg inför provet till klockan 13:00
*PROV i Samhälle och Naturkunskap

*Fika med Madde
*Utgång med flickorna till Micke

Aaaaalltid lika kul att börja så jävla tidigt. Vad tänker dom med egentligen. Kommer aldrig att hända att jag kommer i tid. Aldrig. Kanske bara om jag har riktigt tur. Men som det ser ut nu, att jag fortf är uppe så kommer det inte att sluta bra.
Imorgon så ska vi börja på våra hälso scheman/böcker. Yeey..... Vet ju hur mitt kommer ser ut och vad jag kommer att få skriva i min bok. Där ska man anteckna vad, när, hur länge och hur mycket man äter, tränar, sover, dricker osv.
Veckans middagar kommer få plats på en sida, medan helgens aktiviter kommer att ta upp hela boken.

Nu stänger jag fan av datorn för ikväll. Nu jag har fått nog!

Voooff!


Vill du gifta dig med mig?..

12 mars

Dagens namsdag:
Viktoria

Natalie Viktoria Jannerstad Rönnerstedt. YEEEY, glöm inte att gratta mig någon gång under dagen!

Sådär ja. Känns som om livet har tagit en ny vändning när det gäller mig. För helt plötsligt så går allt som jag vill ha det. Nu får vi bara hoppas att det håller i sig hela vägen ut. Speciellt när det gäller uthyrdning av lokalen som jag ska ha till min 18års fest. (kommer mer om den senare)
Idag vaknade jag av ett samtal från en mamma som sökte barnvakt till sina barn. Jag la ut en annons för ett tag sen men hade helt glötm bort den, och igår kväll så fick jag ett mejl. Hon lät mycket intresserad av mig och på söndag så ska jag över på middag och lära känna familjen lite mer. Hon lät verkligen trevlig över telefon, hoppas att hon är lika trevlig i verkligheten.
Allt detta sökade efter någon som söker barnvakt är bara ett extra jobb för att få in så mycket pengar som möjlig till sommaren. Så den kan bli exakt som jag vill ha den. Så nu, om allt blir som jag förväntat mig så kommer jag att rulla in pengar både från fotbollen, jobbet och extra jobbet. Underbart!

Nu ska jag fixa klart min inför skolan så att jag inte kommer försent.


Bilden är tagen av Michaela i början av andra ring.

Back in bed

Sååådär, klockren seger med 2-0 till united och ny design på bloggen.
Kan det bli bättre? - Jo sovmorgon imorgon till kl 13:00. MUMS!

Bye, bye Zlatan!..

Kvällen tillbringades som sagt på Stabil, sportbaren precis vid mig med Lukas, Jimmie, Dogge och till min förvånad Mmalte. Kvinnan som inte ens gillar fotboll. Haha, hon satt med ryggen vänd mot duken hela tiden. Taskigt läääge. Träffade även på Lina, Storebror och Linn under kvällen.
Matchen var ganska så bra av det lilla jag såg. Vi satt liksom läääängst bak och jag hade verkligen krogens längsta killar framför mig. Min typiska otur eller vadå?! Kvällen var trevlig och självklart så höll mmalte inte hela matchen ut. Hon och Dogge drog efter ca 60 minuter spelade. Kul att ha dig där en stund iaf baby.

Men nu ska jag återgå till mitt TV tittande och koncentrera mig på min konversation med Tolle på msn.
God natt.

Jag kommer alltid att älska dig


You are everything I need..

Onsdag mitt i veckan

Dålig, sämre och sämst på att uppdatera under vardagarna har jag märkt. Men jag har ändå inte så mycket att tillägga än att jag går i skolan eller åker in till stan ibland, och hur intressant är egentligen det?..
Hursomhelst så har jag blivit mycket bättre på att gå i skolan också. Hela veckan är fortf. grön och jag känner mig riktigt stolt. Var även grön hela veckan innan lovet också. Det händer inte ofta.

Idag blev det först gym på morgonen i ungefär en timme, innan jag och Helena var tvungna att springa iväg på Projektstöd innan lunchen. Efter skolan så drog jag in till Åhlens Cafe och satt mig för att plugga lite innan Tolle skulle komma in och göra min sällskap i ca 30 minuter innan sin hemfärd för att jobba. Sen när jag väl hade lämnat honom vid pendeln så gick jag tillbaka för att möta upp Mmalte och hennes mamma Marie. Dom skulle shoppa lite inför Egypten som dom nu åker till på Lördag. Kommer sakna min söta apa :(. Efter att jag och Mmalte hittade likadana skor, hon ett par svarta och jag ett par vita så drog jag mig hemåt för middag.

Ikväll är det Ronaldo vs. Zlatan igen och nu gäller det för Manchester united att vinna den här matchen. Jag och Lukas ska gå ner till sportbaren här där jag bor och sätta oss och titta. Kanske bli en och en annan Pizza också om vi känner oss hungriga. Hoppas bara på bra platser.

Fotbollen har även börjat ordentligt nu igen. Dömde min första cup för året hela lördagen, om vi inte räknar med ST-cupen. Det gick riktigt bra och helt plötsligt var jag 1200kr rikare. Sen hade jag även en P14 eller P15 match på söndag som jag tjänade mycket på. Ska döma samma lag igen nu på söndag. Hoppas det blir bättre väder än vad det var då, = regn och snö..

Måste även plugga lite idag inför Natur - och samhälls provet på fredag.
Bäst att lägga på ett kol så jag hinner med att möta Lukas nere i tunnelbanan 19:51.

Dagen efter svidar alltid lika mycket

men denna svider fan mest. Har dömt fotboll ute i älta hela dagen. Gick upp 6 för att döma kl 08:00 till 19:30. Förjävligt! Men samtidigt så jävla värt pengarna, 1200kr. Muuums!
Meeeeeen iaf, back to the big paaarty! Linas födelsedagsfest var riktigt jävla lyckad, iaf enligt dom flesta jag pratat med. Själv blev det nog för mycket av det goda så jag drog hem ganska tidigt med tanke på att jag skulle upp tidigt också. Smaart flicka! Är också jävligt stolt över mig själv att jag lyckades göra ALLT på listan i det tidigare inlägget. Brukar aldrig lyckas med det annars.
Sjäääääääälvklart så var kameran med hela kvällen. Fick även några klagomål över att jag var över allt och fotade för mycket. Äsch, foton är det roligaste som finns dagen efter.
Träffade även några gamla och även nya kompisar igår. Alltid lika roligt att träffa folk. Thaaaanks for everything Lina och Emelie. Puss på er!

Resten av kvällen ska gå åt att ligga i sängen och bara slappa. Kanske även får besök senare ikväll om jag har tuuur. Fuck Caroline af Ugglas som gick vidare också, hatar dig ditt fula fan!


Vi är alltid lika söta

Mer bilder hittar du här.

PAAAARTYYYY!

Imorgon så blir min lilla flicka stor. Självklart är det Lina jag pratar om. Henne jag känt hela mitt korta lilla liv och imorgon blir hon 18. Tyvärr så får jag vänta två månader till och lite till..
Men självklart så är det fest som gäller, fest i lokal och fest med massvis med nära och kära till oss båda. OJOJOJ VAD HÄR SKA FESTAS. LOVAR ER ATT DET KOMMER KOMMA UPP BILDER I MÄNGDER FRÅN ALLA MÖJLIGA HÅLL!
Sitter ju nu och fixar den sista musiken inför imorgon kväll. Måste ju se till att det bli bra musik och inget skit. Ligger uppe i kring 200 låtar just nu och det är inte allt. Mums!

Imorgon kommer det blir riktigt stressigt. Ska hinna med att:
  • Gymma kl 09:00 (fast jag egentligen börjar 10:00).
  • Gå i skolan (onödigt).
  • Lämna in mina skor för om klackning.
  • Byta en sak i stan.
  • Städa mitt rum (ser förjävligt ut, och då menar jag mer än vanligt).
  • Äta!
  • Sola.
  • Sova.... (powernap)
... Innan alla flickor kommer hit och vi ska börja fixa oss och föra. Sen drar vi oss ner till båtklubben vid  21:00 - 21:30 tiden.
Men nu ropar verkligen sängen. PUUUUUUUUUS

Lina och jag under lovet i Vällingby.

My girls and I




Emelie, Lina, Paulina, Matilda(mmalte), Helena och Josefin
Det har vart vi hela lovet och hela februari. Mer lär komma!

HEJHEJHEJ!

Dålig uppdatering beror på ful design och cp humör. Jag lovar att åter komma lite senare med en snyggare, nya och bättre design + lite sköna bilder från lovet som just tog slut. HEJ!

RSS 2.0