Nyårs-stress

Egentligen så har jag inte ens tid att skriva blogg men känner att jag måste ändå.
Har fullt upp med alla ärenden som jag måste göra innan middagen ikväll. Även fast det flesta inte har nått med mig att göra så måste man ju ställa upp så mycket som möjligt för sina närmaste.

Kom precis hem från mmalte och stan med familjen. Sov över där igår eftersom hon är ensam hemma och vi hade en aning mycket mat att köpa inför kvällen. Vi var väl inne på coop ett bra jävla tag innan vi kom ut med fyra kassar fulla med mat. Fyfan vad kul det är att köpa mat ibland. Speciellt när vi räknade upp exakt att det blev 479kr vilket det också blev i kassan sen. Yeey!
På vägen hem så blev kassarna en aning för tunga så vi "lånade" en kundvagn på vägen hem. Vi kunde fan inte sluta garva alltså. HAHAHHA! Bilarna på vägen måste ju trott att vi var dumma i huvudet.



Går-dagen var också en aning stressig. Började med att jag dömde ute i Tyresöhallen från kl 08:00 till 13:00. Sen kom Lukas, mamma och pappa för tittar på de sista matcherna och sedan hämta upp mig för att släppa av mig och Lukas i stan.
Ville egentligen inte in till stan men var ju ganska tvungen eftersom Lukas behövde smakråd på sitt nya köp av en kavaj och skjorta. Sen träffade vi på hela gänget d.v.s Paulina + hennes kompis, Alexandra + hennes kompis, Sarah och sedan komma lilla Christan även in.

Efter ett tag så lämnade jag paket bakom mig för att jag var så himla hungrig. Mötte sedan upp Nathalie Liljoholmen för att prata lite allvar innan jag åkte hem för Hamburgare med familjen.
_____________________________________
Ikväll så blir det firande och middag. Bilderna lär komma upp imorgon.
Nu har jag bord, glas och dricka att ta hand om.

GOTT NYTT ÅR!


Namnsdag idag!

Dagen namnsdagar:
Natalia, Natalie


Är hur trött som helst eftersom jag var uppe 06:15 i morse och har dömt cup hela dagen. Så har inte så mycket lust att skriva men känner liksom att jag måste skriva nu när jag har namnsdag osv. Har ändå inte så mycket bättre saker för mig ändå eftersom jag ska döma imorgon också så blir det en lugn kväll för min del.
Än så länge så har dagen gått åt att döma cup, dansa på dansmattan och självklart har jag spelat Guitar Hero. Fast den här gången gav jag mig på trummorna och Mika tog Gitarren. Riktigt kul med trummor också, en aning svårare men det kommer väl efter lite träning.

Nu är det bara två dagar kvar till tvåtusennio vilket innebär fest, fest och massvis med fest!
Igår så började planeringen för onsdagens aktiviteter. Först ska jag börja med att gå över till mmalte och hjälper henne fixa inför tjej middan' som vi sedan ska ha vid sju, halv 8. Vi ska handla mat, baka tårta, möblera om osv osv. Mycket att ta itur med och jag älskar ju bra planering så självklart tar jag åt mig jobbet!

Men nu ska jag återgå till Guitar Hero och sen gå och lägga mig.

Grod bakelse

Mamma och pappa bjöd på några söta bakelser ikväll..



Lördag 27/12

Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg så mycket detaljer från gårdagens små händelser.. Vet inte varför men är så himmla trött just nu så detaljerna kommer väl efter hand.

Hur som helst så kom vi hem från mormor och morfar igår så det första vi var tvungna att göra var att packa upp alla nya leksaker och hitta en ny plats som vi gör varje jul. Alltid lika svårt eftersom vi har så jävla mycket annat skit. När vi väl var klara med det så hade jag tänk åka med familjen till Heron för att fixa lite saker till Hannas nya dator b.la och nya skivor till mig. Men helt plötsligt från ingenting så smsar Paulina och ber mig komma in till stan, snabbt. Självklart så ställer jag upp för mina älsklingar och åkte direkt in. In till smeten igen.... Som jag trodde att jag skulle få slippa.

Inne i stan så vandrade vi runt och träffade på alla möjliga personer. Som vanligt så mötte jag upp lilla Linus och i slutet kom även mmalte upp till Åhlens café där vi satt helt utmattade och åt oss mätta på lite pepparkakor och brownies. Jag skulle egentligen kommit hem med ett par bas linnen men istället så kom jag hem med nya underkläder. Haha, alltid lika kul.
Men när jag äntligen hade lämnat stan bakom mig så var det dags att gå upp till Grannen på middag. Blir alltid lika förvånad när vi är bjudna på middag eftersom att det nästan alltid händer. Men när det väl händer så är det ju klart att man ställer upp. Middag var mysig men hann tyvärr inte stanna så länge där heller eftersom jag hade en kväll att planera.

Kvällen började med att jag träffade på lite klasskompisar och sedan åkte jag vidare ut till Stureby för att träffa mina älsklings flickor Alexandra och Elina. På köpet kom även Eric, Babou och Lukas. Skulle velat stanna där över middagen och myst med dom till en bra film, men så vanligt så skulle jag vidare ut. För jaf hade verkligen bestämt mig för att jag skulle ut ikväll och ingen annan stans!

Mötte upp Matilda och Lina i Lilljeholmen för äventyr och det slutade upp bra. Mer behöver jag inte nämna.
Kan ju bara tillägga att jag kom hem 05:15, hahahahahhahahahahah! Vaknade nyss ^^


Så kul kan man ha med ett par glasögon^^


Mmalte och Jerome / Lina och Jerome / Jones och Jerome


Mmalte och Jag

Dagens 26/12

Dagens humör: Uppspelt men trött
Dagens klädsel: Päls mössa, stickad dress, nya strumpbyxor, stövlar
Dagens frisyr: Päls mössa
Dagens smink: Foundation, puder, rouge, mascara :)
Dagens roligaste: Kinells reaktion när han såg mig i päls mössa
Dagens tråkigaste: För mycket folk i stan..
Dagens beroende: Mellandags rean och Guitar Hero
Dagens borde: Egentligen sova nu..
Dagens prestation: Köpte inte upp alla pengar första dagen.
Dagens planer: Vakna tidigt, fixa sig, paka ihop alla saker hos mormor och morfar, åka in till stan och möta upp Nathalie, shoppa loss.
Dagens mat: Mcdonalds tyvärr och toast till kvällen
Dagens låt: Tokio Hotel - Monsoon


Tokio Hotel - Monsoon

Mellandags rean


Jäääääääääääääävla folk. Hittade man någonting så var man verkligen tuvungen att hålla fast i det, även om man var osäker. För folk var som tokigast. Vart man än gick så var man tvungen att gräva sig fram och knuffas. Tur att man är liten säger jag bara. Gina var ju värst, där kom man fan inte fram! HELVETE!

Där gick jag och Nathalie omkring i stan och försökte handla smart. Eftersom vi kom in så sent så hann vi inte med alla affärer som vi egentligen ville. Allt stängde ju runt 17-18, trist men sant. Får hoppas att jag hinner in på söndag en snabbis också. Så jag kan köpa några söta underkläder. Behöver verkligen det.

Roligaste idag var iaf att jag hade en päls mössa på mig. En päls mössa som jag fick av mormor, tack! Oooooroligt snygg tycker jag iaf. Kinell var ju inte så positiv men det förvånade mig inte, haha!


Nu måste jag återgå till körslaget. PYS

God fortsättning

Vaknade precis. Har ingen lust för någonting egentligen. Är så himla jävla sur att jag bara vill gå och lägga mig igen och vakna upp strax innan nyår. Men tyvärr så är livet inte så bra och det var helt enkelt bara dags för mig att gå upp och bita i det sura äpplet. Trist men sant.
Funderar på att ta åka hem redan idag. Finns inte så mycket mer att göra här känns det som. Måste ju tagga till för mellandags rean imorgon bitti.

Hahah, facebook kan verkligen vara kul ibland, som idag till exempel. Man vaknar, ser att man har ca 25 mail på bara några timmar och bland ett av dom så är man taggad i en bild. Och det är inte vilken bild som helst utan just denna jävligt fula men klockrena bild:


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!! Gissa vilken tagg jag fick... ^^
Taaack så himla mycket Babou!
(Folk som också blev taggade på bilden: Alexandra Hjort, Elina Lundberg, Paulina Sjöhilm och Babou Sarr)

Sååå, nu ska jag byta rum och forsätta med mitt älskade Guitar Hero.
God fortsättning på julen då!

nu åker mjukisbyxorna på

Sådär ja, nu är det mest över. Nu är det bara myset kvar. D.v.s spelande och godis ätandet. Haha nästan det bästa, näst efter julklapparna så klart.
Den här julen har vart helt okej. Har väl inte riktigt fått det jag ville precis utan det är som vanligt. Hanna och Wilma får mest även fast dom inte ens behöver det som t.ex Hannas dator som hon fick. För alldeles för mycket pengar medan det är min dator som sjunger på sista versen. Jävlar vad förbannad jag blev när hon öppnade julklappen. Men får väl ta det som en man/vuxen. MEN FAN!!!

Aja men ska ner och umgås nu.
Julgranen var iaf fin med AIK kulorna.


Hanna och mamma - Mormor och pappa


Hanna


Julgodis

Julafton

Dagen är inte slut än och det är absolut inte klapparna heller. Även fast jag är hur nöjd som helst med de julklappar jag redan fått. Morgonen blev en aning för stressig eftersom vi skulle hinna packa, leka med alla nya klappar och hinna äta innan vi skulle vara hos mormor och morfar kl 3. Vi hann som vanligt inte och det är därför jag aldrig hann skriva i morse.

Som sagt så sitter jag hemma hos mormor och morfar just nu, i deras dator-rum. Brukar alltid få sova här när vi är över julen. Skönt att få sova i ett eget rum medan mamma, pappa och mina två mindre syskon delar på ett...
Så fort vi kom innanför dörren så sprang jag in i TV-rummet och började spela guitar hero. Jag har redan fått blåsor på händerna och ont i vänstra handleden. Hahah, snacka om att jag kommer nörda guitar hero nu. Så jääääääääävla kul.

Men nu har alla käkat klart av julmaten och ska ta en liten paus innan vi ska ner och öppna de sista julklapparna. Så det är väl dags för mig att gå tillbaka till släkten. Kul att Ronny också är här i jul. (mammas kusin). Synd bara att han är bajare ^^ haha..
GOD JUL!

Julklappar av mamma och pappa
  • Dansmatta till PS
  • Guitar Hero World Tour till Wii
  • Biljetter till Chris Brown (tidig julklapp)
  • Pengar
  • Rakapparat
Julklappar från mig själv, till mig själv:
  • Britney Spears nya album "Circus"
  • Enrique Iglesias Greatest Hits
  • Alla säsonger av One Tree Hill
  • WCT tröja, AIK

Avslutar kvällen

Tror fan inte att jag kommer lyckas sova ikväll.... Även fast jag är hur trött som helst. Jag är som ett litet barn, kan inte sova på julafton eller när man fyller år. Hahahaha..
Avslutade kvällen med att titta filmen Elf som gick på kanal 5, innan jag tog mig orken att gå ner och slå in mina julklappar för imorgon. Är även klar med alla mina egna julklappar som jag fixat till mig själv. Haha, vet att det låter egoistiskt men egna julklappar behöver man också för att överleva julen.

 Tror det blir lite mer TV tittande innan jag lyckas slockna. Men lämnar datorn åt imorgon nu iaf. God natt!



GOD JUL!


Dan före dopparedan

23 December 2008
Fyfan vad jag är trött i fötterna. Kanske inte var så smart av mig att gå runt i högklackat en dag som denna. Men skorna passade ju så bra till mina jeans. Aja, hoppas att det går över till imorgon.

Var ju som sagt inte ensam i stan idag. Fan vad jobbigt det var att ta sig fram om man nu KOM fram i röran. Verkligen alla var inne nu i sista minuten och köpte julklappar. Jag som hade hoppats på att hitta några snygga stövlar till nyår men snacka om att det var ut plockat på små storlekar. Fanns bara 40 och 41 kvar typ av dom snygga stövlarna. Attans.. Får försöka på mellandagarna. Måste dock även hitta en snygg och elegant outfit till nyår. Nått speciellt som man kan använda igen.

Vet iaf vad jag ska ha på mig imorgon. Får bli min höga kjol, skjorta eller t-shirt till och en tomteluva. Kan slänga upp en bild imorgon innan jag åker iväg till Älvsjö, hem till mormor och morfar.

Back to today..
Vaknade halv 9 och var hemma halv 10 för att ta hand om mina syskon medan min mamma åkte in till stan en snabbis för att fixa en snabb julklapp till mig. Efter ett tag så pallade jag inte sitta hemma längre och damp på min dator och 3s service så jag åkte in till 3 Stureplan och hoppades på bättre hjälp men icke. Inte modemet som är felet utan min fucking dator. FAN VAD ARG JAG BLIR. MÅSTE HA EN NY DATOR NU, NU, NUUUU!
Så efter att ha gett upp så mötte jag upp mamma. Köpte en chai latte och vandrade vidare tillsammans upp mot centralen. När vi väl kom fram på Sergelgatan så fastnade vi inne på Hemtex. Köpte ett par julklappar och sen lämnade jag mamma med alla påsar och gick ner för att möta mmalte.

Efter ett tag kom även Nathalie in och joinade oss i stan. Vi gick väl runt i de flesta affärer men lyckades inte fastna för nått att köpa. Ända jag köpte efter att jag lämnade mamma var en WCT AIK tröja. Riktigt snygg faktiskt.
Sen när mmalte skulle åka tillbaka till Kista för att köpa sina undan lagda byxor så lämnade jag dom och gick vidare med Linus. Efter en låååååååång vandring så satte vi oss äntligen på Espresso House, igen och pratade lite.

När mmalte och Nathalie var tillbaka så lämnade jag av Linus och gick upp till gallerian igen för att möta upp dom och åka hem. Så jag har gått en jävla massa i stan idag. Nästan så att det räcker för hela året. Fast man vill ju ändå inte missa mellandagarna. Kanske ska tänka på att byta skor till nästa gång bara. Hehe^^...


Matilda (mmalte) - Nathalie

Pepparkakshus

Igår medan jag sov så byggde resten av familjen ihop vårat pepparkakshus för i år. Jag är hel nöjd med det. Trodde att det skulle bli som förra året. Bara massa blaj och allmänt fult men nu har dom äntligen tänkt efter. MUMS!

Ensam är stark









Erkänn att du blir sugen på att ta en tugga?

Nu är det bara två dagar kvar..

Ååååååååååååååååh vad jag vill att det ska vara julafton nu, nu, nuuu! Känner mig som ett litet barn men jag är så himla sugen på vad jag ska få. Brukar oftast få det jag vill ha eftersom det inte är så mycket jag begär. Bara priset som kanske brukar vara en aning för mycket, hehe(a)..

Idag blir det bara till att ligga hemma tror jag och försöka bli bra. Tror nämligen att jag håller på att bli sjuk. Gick och la mig runt sju igår kväll eftersom jag hade så jävla ont i ryggen och idag så vaknade jag med slem i halsen och rinnande näsa. Kul jul det kommer bli känner jag. Jaja, bara jag inte är sjuk till nyår så är jag nöjd.

Imorgon blir det handling av julklappar eftersom det är då jag får min lön.
Har en del att handla vilket jag tror halva Stockholm också har. Om inte jag har oturen att hela har.. Fyfan vad mycket folk jag känner att det kommer vara inne imorgon bitti... UUUSCH!


Stockholm By Night

DU SKA BLI MIN!


Får jag inte dig på julafton så tar jag dig på mellandagarna!

Nu går det bara utför..

BTW! Glömde berätta att datumet för resan till Magaluf blev någonstans runt den 30/6 i en vecka. Hotellet spelade inte så mycket roll. Bara det blir ett med ungdomsgräns så lär det bli fett skoj. Så i slutet eller början av Januari så ska vi åka in alla tillsammans och boka. Fyfan vad mycket pengar det lär gå åt. Tänk om jag inte har råd med Gotland, då blir jag ju ledsen...
____________________________________________

Filmen igår med Jim Carrey var helt underbart bra
. Hade precis allt en komedi ska ha. Guuuud vad jag skulle kunna se den igen och igen och igen. Så jag rekomenderar den starkt vidare. Även till dig som inte gillar komedi som mig själv. Trodde att den skulle vara ganska så dålig men icke då!

Efter bion så blev det lite andra bullar än vad det var bestämt. Behöver inte gå in på detaljerna men allt gick åt helvete hursomhelst och jag är riktigt osams med både mamma och pappa. Ett rent jävla helvete d.v.s.. Tror inte att det blir något mer festande för min del innan nyår. Har ju trots allt en cup att döma och en julafton att fira med familjen med mormor, morfar och Tobias.

Bjuder på en söt bild av Paulina och Fabian. Ni vet nog varför också...
Kom ihåg Paulina, Det finns inget igår! - Jag älskar dig!

Dags för bio nu

Ska se YES man med Gustav, hans kompis och Nathalie ikväll. Orkar absolut inte festa så bio lät mer lockande.
Ha en trevlig lördags kväll du med!


jävla fredag!

Började bra, slutade sämre...
Jag har verkligen bara legat i sängen i dag och hämtat upp mig efter gårdagens händelse. Fyfan vad bakis jag var med andra ord. Värsta bakfyllan ever och den ska verkligen inte göras om. Visst har jag spytt upp allt tidigare men den här gången var speciell. Kunde inte ens ta mig hem själv utan jag var tvungen att ringa efter pappa så kan kunde komma och hämta upp mig med bilen. Tackar verkligen alla som hjälpte mig i går kväll. Tack, Micke, Mmalte och Charles..
Kommer knapt ihåg vad jag gjorde och inte gjorde men kul var det iaf, så länge de varade... D.v.s innan jag hamnade upp på toalett golvet sovande eller sittande över toaletten. Som sagt, har haft bättre slut på kvällar.

Men inget att deppa över, förutom mina straff som jag har fått. Tycker inte att jag förtjänar dom eftersom straff bara tillägnas när man vill visa att man inte vill att någon ska göra om samma sak igen. Men ofta jag gjorde detta med mening eller någonsin kommer göra om det.. Med mening... But shit happens!

Lina och jag på väg till Alby. Förjävligt ful blev jag också...

Dags för sommarens planering

Nej nu släpper jag datorn och kvällen planering för en stund och vandrar vidare längre ner på gatan till min gamla klasskompis Lina. Där ska vi flickor träffas över fika och börja planera sommaren. Magaluf 09 eller inte?
Måste bara hitta mina tre tjocka kataloger från de största flygbolagen så vi har nått att ut gå ifrån... Typiskt mig att glömma bort vart jag la dom. Lateeeeeeeer.


trodde man aldrig om mig

Att jag skulle sitta och lyssna på Coldplay. Men saker förändrats och fyfan vad den här låten är bra. Den har liksom fastnat i mitt huvud. Kanske dags att lägga in den på mobilen och sluta lyssna på New Kids On The Blocks nya album hela tiden, om och om igen....?!


Coldplay - Viva La Vida

Bra början på lovet

Jag borde egentligen vara trött men jag är fan pigg som jag vet inte vad. Förvånar mig så jävla mycket eftersom jag är en sådan person som blir riktigt arg, tråkigt och aggressiv om jag inte får min skönhets sömn. Men någonting har ju verkligen gått snett den här gången. Tror att det är allt Guitar Hero spelande som har gjort mig så hyper. Hahaha...
Fan att inte min caps lock knapp satt fast igen. Så jag kunde irritera mina kompisar på msn en gnutta mer. Fan vad arga alla blev när den hade fastnat i veckan. Kan fan hålla med om att det såg förjävligt ut. Som om jag var arg på hel tid.. Inte okej.

Men en sak som jag är säker på iaf är att jag har blivit beroende av Guitar Hero. Vart jag än rör mig eller går så slutar det alltid med att jag sitter i soffan med eller utan publik och spelar. Så från och med denna stund så sätter jag upp Guitar Hero World Tour på önskelistan för familjen. Skulle fan inte banga, men det kanske är försent nu?..



Bättre start på lovet går ju bara inte att fixa. Ni vet vad jag menar.
Men nu är det dags att blicka framåt, mot fredagens ut gång. Har ju trots allt lite dricka som behöver drickas upp, eller?

Jullov

Äntligen jullov. Dags att njuta satan av dessa 22 dagar innan helvetet börjar igen.

Egentligen så börjar mitt jullov imorgon, men eftersom det är fett onödigt att gå så kör jag en tjuv start redan nu. Hur skönt som helst. Nu behöver man inte tänka på att gå upp tidigt eller göra klart någonting. Utan nu kan man äntligen chilla galet. Även fast jag inte kommer få chilla så galet eftersom jag har en cup att döma så kommer det ändå blir otroligt skönt.
Sen så har jag ju även ett arbeta att göra klart. Så jävla typiskt mig..

Men blir julen som jag vill så blir det Kryssning den 27, Fetaste festen på Nyår och enbart umgänge med de närmaste. Nästa år kanske jag ska satsa på en vinter i Åre på afterski?:) Någon som hänger med?..



Jag kan inte sluta lyssna på Kevin Borgs vinnar låt!

DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA! HAN ÄR SÅ JÄVLA BRA! AAAAAAAAAAAAAAAAH, blir galen.
ily


Once upon a time
I had a dream I had a vision
Of that someone that was missing
In my life
Here I am, looking back
On the road I used to travel
Through the darkness
Through the times of sacrifice
I can't believe how things can change so fast
I can see it in your eyes
We're gonna last

Chorus:
With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Love will come and go
But as long as you are with me
I am happy to be someone
In this world
You're the day
That changed it all
You're the nights I will remember
For as long as I am walking on this earth

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
We're gonna love you free

If can dream it
If you believe me
Like I believe it
Standing here with you
You brought me something
Right out of nothing
You are the one thing
That makes it all come true
I can see it in your eyes
We're gonna last

 With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Ohh baby
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

När jag hör ordet "Blogg"

.. Så tänker jag oftast på en bloggerska som är modell, skriver om sitt mode och sina rikemans dagar lite här och var. När hon bloggar från Espresso House eller när hon är på stora kändis fester. Eller så tänker jag på fotobloggar. Oftast 14 åringar som tar kort på lita allt möjligt och illustrerar osv osv. Håller ni inte med mig? Inget fel på det, men jag vill ha meeeeeeer!..

Men vad fan hände med sporten och pojkarna?
Visst finns det ett få tal killar som skriver, men deras bloggar är inte så mycket olik någon annans. Antingen är dom gay eller modeller. Inget kul att läsa.
Jag vill läsa sport och äventyr från normala människor med en normal ekonomi. Helst inget i stilen "kissie". Visst är det kul att läsa. Men det är bara skandal, skandal och skandal.. GE MIG TIPS NUUUUUUUUUUUUUU!

Tiden som har gått..

Jag har verkligen inte haft lust att skriva. Det har hänt så mycket saker under helgen och de andra dagarna som har gjort att jag inte har haft tid eller vilja för att sätta mig ner och skriva. Och när jag pratar "saker som har hänt" så är det inte vanliga vardags saker tyvärr. Utan det handlar om saker som egentligen inte borde få hända men ändå hände ändå. Finns inga ord som kan beskriva hur jag känner och med lider just nu.

Jag kan ta allt från början:
Torsdag: Var så inte händelserik. Hade planerat att plugga inför spanska provet med en kompis och bara ta det lugnt. Men kompisen blev upptagen med en annan sak och jag fastnade framför datorn. Men lite plugg blev det trots allt.

Fredag: Träning och sedan spanska prov. Var väldigt speedad om jag kommer ihåg rätt. Så där speedad som jag alltid är när det är fredag eftermiddag. Spanska provet gick riktigt bra. Bättre än väntat och jag hoppas på ett MVG den här gången! Efter skolan var jag så himla trött att jag somnade i sängen precis när jag kom hem. Vaknade upp precis innan Leksand - AIK och sedan satt jag och växlade mellan matchen och finalen i IDOL innan det var dags för utgång med mmalte.
AIK vann såklart med 3-1, jävligt skön seger och Kevin ägde sönder IDOL!
Fredagen slutade upp hemma hos Jones någonstans i Tyresö. Vi var väl där i någon timme innan vi åkte hem igen. Varken jag eller mmalte var så taggade. Vi skulle trots allt jobba på lördag..

Lördag (Lucia): Började med jobb kl 11:00. En riktigt stressig lördag. Trodde att jag skulle få sluta vid tre eller fyra tiden som jag brukar men fick istället sluta halv sex. Hade verkligen inte planerat in det. Eftersom min gammel morfar fyllde 90 år så hämtade pappa upp mig efter jobbet och skjussade mig direkt dit. Hann väl vara där i 40 minuter innan jag var tvungen att åka hem och börjad fixa mig för Lucia festen hos Julia med mina älsklingar.

Kom till Julia runt kvart i nio, vilket var lite väl sent eftersom jag skulle vara där på middag vid sju, halv åtta med resten av flickorna. Men jag hade ju mina anledningar. När festen hade dragit igång och mer folk hade kommit, så hände det. Det som inte fick hända.. Lukas ex, Maija. (igår dog hon). Det förstörde hela festen och alla drog sig hem. Pappa kom och hämtade upp mig i stan runt tre och sen var det bara att gå och lägga sig.


Bilder från i lördags innan allt hände..

Söndag (tredje advent): Vaknade vid ett. Åkte in till stan för att möta Christan vid tre. Vi gick runt i stan och pratade om nästan allt. Tror vi både behövde det efter lördagens händelse. (Christian är nära kompis till Lukas). Efter stan så åkte jag hem för att sätta mig och plugga på Naturkunskapen. Slutade med att jag åkte hem till Alexandra för att sova över.

Måndag: Tillbaka i skolan och humöret var väl helt okej. Skippade träningen eftersom varken jag eller Alex hade någon lust. Första lektionen efter lunch så kommer det igen. Det som egentligen aldrig borde få hända. Lärarna kommer in och säger att Carl Rydström ligger på sjukhus efter att ha blivit överkörd av en tunnelbana i lördags natt. Skolan tappade sin färg och jag tror att nästan alla gick hem. Varför händer allt nu?
Jag kände att jag inte orkade med mer skit och så fort jag kom innan för dörren så somnade jag. Vaknade idag runt kl 9, vilket betyder att jag sov bort hela dagen igår. Men jag behövde verkligen det.

Så idag låter mamma mig sitta hemma och plugga eftersom att jag ändå inte får någonting gjort i skolan och min naturkunskaps inlämning måste vara klar på torsdag kl 16:00. Har även en match att döma ikväll också. Dags att tagga till lite kanske... Även fast jag inte alls har någon lust.

Morfar fyller år!

Dags att börja dra sig till Älvsjö på födelsedags fest. Min morfar som fyller år. Tyvärr så har jag ingen aning om hur mycket han fyller, men det åter står och se.. Hoppas mormor bjuder på någonting gott.
GRATTIS MORFAR!

Morfar när jag var 1år. Riktigt gammal bild.
Men så mycket har du inte förändrats på utseendet iaf..

Dags att börja planera igen..

Orkade äntligen åka in till Åhlens för att köpa mig en ny kalender. Var verkligen i stort behov av en ny också, så det var inget impuls köp precis. Planeringen för det nya året har redan börjat. Snacka om att jag är en kontroll freak. Men jag måt bättre att att ha koll på det mesta. Hatar impuls saker. Visst kan vissa vara roliga, men oftast inte. Osälra saker är så himla tråkigt. Eftersom det oftast inte inträffar. Just DÄRFÖR älskar jag bra planering. Det är ju även bra när minnet sviker också...



Leksand - AIK



Tobias ringde idag och sa att morfar hade köpt en biljett till mig nu också. Så Leksand - AIK 18/2 here I come! Brukar inte gå på hockey så värst mycket. Senast jag var på hockey var nog när det var derby, AIK - Bajen. Då gick det bra för AIK om jag minns rätt, och det går fan ännu bättre nu i tabellen. RIKTIGT JÄVLA BRA GNAGET!

bara att börja tagga nu då.

Måndag 8 december

Riktigt tråkig måndag faktisk. Hade två lektioner på hela dagen, först passion och sedan Spanska. Riktigt ovärt att gå till skolan men gör det bara för närvaron.. Sen så är det ju också alltid kul att diskutera helgen som vart med alla andra i skolan som bara sätt bilderna från helgen eller kanske hört nått kul rykte. Haha! Kan ju bara säga att ALLA garvade åt Alex idag. Sötnos, du var riktig gulligt full i lördag.
Fan att filmen inte går att ladda upp någonstans. Typ det roligaste i år. Kan inte sluta skratta! Hoppas jag får fixa på det, men den är verkligen värd att vissa världen!

Annars så var jag även på möte i dag angående ST-cupen i Tyresö under jullovet. Har fått äran att döma den. Ska bli riktigt kul faktiskt, min första inomhus cup. Hoppas det blir kul, har ju fått en del pass så döma lär jag få göra en del. Sen kommer ju det bästa efteråt, - PENGARNA! Tror jag får ihop runt två tusen genom att bara kul i några dagar och lära känna nytt folk. FAN vad glad jag är att jag är fotbollsdomare!
Sämsta med det hela är väl att jag bara har morgon pass, vilket innebär att jag ska vara i hallen mellan 08:00 (senast) till 14:00 varje dag.


Andra advent

Sitter här i min säng helt ensam med en stor kopp te, massvis med mandariner och Wallander på tv. Mys på söndagar kallas det. Kan erkänna att det finns en chips påse i närheten. Men faktisk orörd än så länge. Känns bra!


Min söndag har väl inte vart så intressant. Precis som en vanlig söndag för min del. Börjar med att jag börjar jobba kl 11 och slutar runt 16:00 - 17:00. Fast idag så fick jag faktiskt sluta kl 15:00 vilket gjorde allt så mycket bättre. Orkade verkligen inte stå på egna ben idag. Kvällen tog hårt på kroppen. Var trots allt inte bakis idag, grattis!...
Så när jag slutade så sprang jag in på Åhlens och köpte lite nytt smink eftersom det tog slut i morse. Fick även med mig hem några sorts servetter som tar bort smink. Tänkte pröva på lita nya produkter som kanske hjälper mig med min torra hud i ansiktet. Skulle vara bra. Men som sagt, vatten är ju A och O.

Nu ska jag återgå till nyheterna och sedan Wallander.

'Nina to Africa'

Festen igår blev bättre än jag trodde. Att lära känna nytt folk är alltid lika kul. Speciellt folk från skolan som man inte ens visste existerade. Självklart så var jag framme med digitalkameran i största hugg varje sekund. Typiskt mig. Men jag trycker det är så roligt att se senare. Har tänk att göra ett stort album sedan av alla fester och saker som jag gör. Alltid kul att ha när man är äldre! Minnen <3

Det roligaste med festen var att dom hade ett tema.
Eftersom hon ska till Afrika så blev det Afrika tema. Tyvärr så följde inte alla detta. Inklusive jag och mina homies. Men vi fick veta det så pass sent. Men jag var iaf frammed med leopard strumpbyxorna!


Natalie (jag), Sarah, Elina, Eric och Alexandra


Folket som var mest utklädda!


She's going to Africa!

För alla bilder, klicka här.

Med denna bild säger jag

TREVLIG LÖRDAG KVÄLL!


Natalie Ikväll

Sämre Fredag finns inte

Just nu känner jag bara för att klaga lite.
Gymmet idag gick åt helvete. Engelska provet gjorde jag klart på tjugo min utan medkänsla över att det kanske blev skit dåligt och jag fick bara G+ på åter lämningen av svenskan. FYFAN! Sen så är jag riktigt jävla trött efter skol veckan och har verkligen ingen lust att gå ut på hela kvällen. Vill egentligen bara ligga hemma i min säng och kolla på IDOL. Känns förjävligt att jag vill det egentligen. Jag som är sååå emot IDOL. Men men.

Bara två veckor kvar av skolan nu innan jullovet. Känns jävigt bra. Synd bara att jag inte slipper alla tusen prov som jag har under dessa veckor. Spanska, idrott/hälsa och engelska igen och bara under nästa vecka. Kanske dags att börja i tid denna gång. Har ju jobb hela helgen också.
TAGGAAAAA!

MAGALUF SUM 08

Då var det bestämt vart minst jag och mmalte ska åka i sommar. Det får helt enkelt blir Mallorca, Magaluf sommaren 2009. Det kommer fan bli riktigt najs hoppas jag. Mamma sa dock att det är svin dyrt men äsch. det löser sig alltid.

Liksom Sunny Beach 07, Alanya 08 och nu Magaluf 09.
SOMMARANA BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE!



Ungdomshotellet i Magaluf som låter lockande.
18års gräns under sommaren. Härligt att man fyller i maj!


Om det sedan blir några pengar över eller ja om vi kan/orkar/hinner spara pengar till Gotland under Stockholms veckan så blir det även de i sommar. Guuuud så jag längtar. Kanske dags att börja panta burkar eller hoppas på lotter?!

ENOUGH!

Loggar glatt in på datorn efter en jobbig dag med prov och hämtning av syskon och ser detta? Kan det bli värre? Och alla är från samma jävla bild och det handlar bara om tjafsa mellan Theo och någon Alexander om vem som är fjortis och snyggast. Fattar 0, men ändå kul att läsa. Men GE ER NU! Fan när jag loggar in på Facebook vill jag ju ha roliga sak er som kanske att någon skrivit i min logg eller nått liknande, men vafan!

Men back to me. Hade mitt efterlängrade natur prov idag. Först när vi fick det i handen så trodde jag att jag skulle dö. Hur mycket svåra frågor som helst. Var beredd på att ge upp redan där. Men när jag gav frågorna lite tid så märkte jag att jag kunde svara på de flesta. Så svarade på alla utom tre st. Medan Alexandra bara gick. Stackars sötnos..
Nu ska jag tagga till för engelska skriftligt imorgon och sen så får jag även tillbaka provet från förra projektet. Hoppas på ett bra betyg!

Dags för Mcdonalda mat..


Buren nästa?

HA HA HA HA HA! Alex och Alex, kan det bli mycket snyggare?
Bjuder på denna ooootroligt sexiga bild^^


Söta apor behöver inte sitta i bur, eller?...

Mamma 38år

Onskdag 3 December och mamma fyller 38. Jag hade ingen skola, fïck baka tårta, äta tacos, träffa Tobias, mormor och morfar och titta på ishockey. Kan det bli mycket bättre? På en kall onsdag som denna så tror jag fan inte det. En riktigt mysig kväll faktiskt. Tack för allt!

Tobias visade mig en ny hemsida ( s24.se). Där man kan betala för AIKs alla ishockey matcher via sms och sedan titta på dom på datorn. Riktigt najs och priset var grymt billigt. Bara 59kr per match. Verkligen ett tips för dig som är riktigt intresserad men inte orkar åka dit. Bra bild blir det också.
*HÄRLIGT MED VINST IKVÄLL GNAGET. 5-2 OCH TVÅ I TABELLEN*

Ikväll innan middagen som bestod av tacopaj (som jag aldrig käkat förut) så kollade vi på gamla bilder och videos från våran husvagns semester i sommras. Fan vad tur vi hade med vädret och vad härligt att såg ut. Längtar tillbaka till underbara Gränna och det klara vattnet. Dit måste jag bara igen, fast helst med kompisar..


Foto: jag

Nu består resten av kvällen och morgon dagen bara av att plugga Naturkunskap. Måste fan behålla mitt VG!

Besök av militären

Idag så hade vi en speciell dag. Som jag har kommit fram till att vi har varje år. Då vi alla samlas i skejt hallen för att träffa och intervjua en eller två militärer var. Förra året så var det inte så kul vad jag kommer ihåg, men i år var det riktigt skojj. Kanske för att jag träffade på en släkting som jag aldrig träffat förut men ändå. Haha, helt plötsligt från ingenting så kommer en kille fram till vårat bort där jag, Kinell, Robin och två pojkar från militären sitter och pratar. "Fråga henne (jag) vad hon heter i efternamn" är det första han säger. Eftersom det bara var jag som kunde vara "henne" av folket vid bordet så kollar jag upp och undrar vad fan han menar. Då ser jag att det är Peter Jannerstad. En släkting som jag inte ens visste fanns men lyckades hitta honom på Facebook för ett tag sen. Riktigt kul att träffa någon som också heter Jannerstad. Haha, en aning komiskt att han just kommer till mitt gymnasium.
Men annars var de andra som jag pratade med riktigt trevliga dom mer. Kul att få göra något annat än lektioner. Synd bara att det var i två timmar och inte mer. Skulle inte banga på en hel dag. Synd bara att jag inte hann hitta någon speciell.. Finns ju alltid gott om snyggingar inom militären. Får bli nästa år?!

Tror jag ska gå och lägga mig nu faktiskt. Är så himla trött. Hatar tidiga månar och har inte fått sova ut på länge nu.



Gossip Girl

Jag önskar min alla böcker från serien Gossip Girl i julklapp. Haha, har aldirg läst en bok i hela mitt liv med egen vilja men nu ska jag tamefan sätta fart. Ska se om det ändrar nått på mina betyg eller inte. Sen så är ju serien grymt bra. Kommer faktiskt ihåg att jag redan läst den första i grundskolan. Långt innan serien ens var på tänkt. Fast minns inget av handlingen.


Böckerna finns på cdon.se eller i en vanlig bokhandel

För mer information om Gossip Girl
http://www.gossipgirl.se
http://xoxogossipgirl.webblogg.se

1 December

Sitter och pratar med Jimmie och kryssningen som kanske kommer att bli av den 27/12. Fyfan vad han oroar sig över den. Jag har aldrig vart mer om någon som har vart så taggat förut, inför en jävla kryssning. Vi ska ju bara åka till åland och tillbaka. Visst kommer det blir kul, men jag pallar inte förvänta mig någonting än, eftersom vi vet fortf. inte hur det blir. Om Marie får med sig en kompis eller inte. Men jag hoppas verkligen att det blir en kryssning, alltid lika kul. Speciellt nu när det är jag, mmalte, Jimmie och Pierre som ska åka tillsammans. WOHO!

Så enligt Jimmis nedräkning på msn så är det alltså 26 dagar kvar... ^^
Någon mer som ska åka då?:) Lördag till söndag, helgen efter julafton.


För övrigt så gick matematik provet riktigt bra idag. Fast det tyckte jag att det förra också gick och sen visade det sig att jag kanske hade en aning för höga uppfattningar. Men jag klarade iaf en uppgift som var högre än G, eftersom jag frågade Johan om svaret var rätt. Så grattis till mig. Nu har jag bara Naturkunskaps provet kvar på onsdag eller torsdag och sen nu även Engelska prov, skriftligt på fredag. Veckan kan ju bara inte blir bättre ...

RSS 2.0