S u m m e r







Rhodos 2009
i miss it!

Äckliga väder...

Jag gick till jobbet och jag gick från jobbet. Mer tänker jag inte vara ute idag, eller jo fram och tillbaka till gymmet ikväll också. Men det är bara ca 100 m att gå ute. Får springa så att inte snön hinner få tag i mig.

Jag gillar inte årstiden vinter. Den är fin att titta på men inte att uppleva. Resten får gärna någon annan göra, jag går alltid i ide när dom där vita saker kommer flygande. Gillar inte att frysa eller ta på mig en jävla massa kläder varje gång jag ska gå ut..

BU HU FÖR DETTA ÄCKEL.. :(

happy birthday


Eddie 4 år idag. Sötnos

a new love

Igår när jag och M var i Skärholmens centrum och shoppade julklappar till alla på listan så gick vi in på guldfynd. Hade en del saker där som skulle köpas till vissa små varelser. Men alla vet att när man väl går in där så kommer man sällan ut utan någonting till sig själv.

Ta 3 betala för 2 är ju som taget liksom. Köpte två saker som julklapp och den tredje, som jag fick på köpet tog jag självklart till mig själv. I'm in löööve. Älskar armbandet.


Tidigt julpynt

Jag fick en ide. En sådan som jag brukar få ibland men oftast så orkar jag inte utföra den. Men denna var annorlunda. Jag är trött på att ha en lysande julstjärna i fönstret över jul som alla andra har. Jag vill ha något speciellt. Därför har jag gjort en ny sak.

Detta använde jag mig av:
* Fem julkulor. I olika storlek, färg och motiv.
* Fyra snöflingor
* Fisklina
* Rött snöre
* Två blompinnar
* En tång
* Böjbara små kulor (som man använder när man gör halsband).

Här är resultatet:




Inköpningslista:
Åhléns, STOCKHOME, IKEA bl.a

Harry Potter ikväll


Har haft matte och NO med klass 5A, och nu...

img_0097 (MMS)

Har haft matte och NO med klass 5A, och nu sitter jag själv i klassrummet och har rast. Skönt! Bara en engelska lektion kvar sen är dagen slut :)


L O U D



En riktigt härlig tjej men underbar musik.
Här är hennes nya album, L O U D. Måste säga att det är ett grymt jobb av henne. Har suttit här ett tag och lyssnat igenom det på Spotify och den låter riktigt bra. Lyssna själv här.

What's my name (8)


Önskelista julen 2010

Kära tomten. Jag har varit mycket snäll i år och jobbat hårt. Nu tycker jag att du är skyldig mig lite saker. Förutom att jag vill bli miljonär och flytta utomlands som önskar jag mig detta;

  • Adidas WCT jacka, lila med röda ränder. Storlek 36.
  • Converse låga, röda eller lila. Storlek 35.
  • DKNY väska, mörk.
  • DKNY plånbok, ljus.
  • Fotbollsresa till Italien och se Milan - Inter.






Bilderna är tagna med mobilkamera.

Varmfodrat


I LIKE IT!
Fick ett mejl idag om att DinSko har 20% rabatt på hela sortimentet under sina clubdagar 18-20. Då är det ju bara att passa på. Dessa snyggingar kostar 499 kr men jag får 100kr rabatt. Underbart! Jag behöver verkligen ett par varma skor nu till vintern. Dessa tackar jag inte nej till.

Så har mestadels av matchen sett ut :) 5-1...

img_0086 (MMS)

Så har mestadels av matchen sett ut :) 5-1 AIK än så länge


AIK - Södertälje

Hovet kl. 19:00 IKVÄLL!

Ps. hann med morotskakan!! JIPPIEEE, då blir det mys efter matchen ikväll, tyvärr ensam :( ds.

tis, 16 nov




Ser ut så här idag. Med min nya kavaj (:

HAHAHAHA, Josefin gav precis jacob största piken!
Josefin - "tänk om man inte har 100 vänner, jag vet inte ens om jag har det.."
Jacob - "Jag har 5000 vänner på facebook."
Josefin - "Vi alla vet att du inte har 5000 riktiga vänner.."


Hahaha sen blev det tyst (:

Utöver det så är det en bra morgon, om man inte räknar in de ändrade planerna. Men snart så kommer allt bli som vanligt igen och förhoppningsvis hinner jag med min morotskaka. Annars blir jag ledsen..

Ändrade planer

Ett samtal väckte mig för ca 40 minuter sedan. Det var bara att springa upp, bestämma kläder och allt runt omkring det. Och alla tjejer vet att det är inte det lättaste. Men som tur var så köpte jag mig en ny snygg ljusrosa kavaj igår på H&M. Perfekt skulle jag säga. Fick även med mig en t-shirt, tre par trosor och två nya tränings toppar.

Hur som helst så ska jag jobba idag, i Mälarhöjdenskola. Men egentligen skulle jag baka en morotskaka. Buhu, nu får den vänta och förhoppningsvis kommer jag hinna med min intervju utan att stressa i eftermiddag. Efter det så är det hockey för min del med Tobias och morfar. AIK - Södertälje, derby!


Jag som skulle baka morotskaka... :(

Fotbollsgalan

Ligger i sängen med älskling och tittar på "IT" galan. Självaste fotbollsgalan. Jag bara ryyyser, jag äter fotboll, jag lever fotboll. T.o.m Zlatan är på plats i Malmö. Men Malmö?... Vad gör dom i Malmö? Stockholms huvudstad säger Peter Jihde, pfff. ALDRIG!

Bara för att dom ljusblåa vann sm guld?..B L Ö


Unstoppable

I fredags när jag och älsklingen firade 9 månader tillsammans så blev det bio. Vi såg att denna film hade premiär så det fanns ju inget att tveka om. Jag menar, hur snygg är inte Chris Pine??!!?!?

Utöver det så var filmen bra. Riktigt bra ända från början till slutet faktiskt. Det var action hela tiden och man visste men ändå inte riktigt vad som skulle komma. Jag var helt säker på att det var vagnen full med barn som skulle räddas när jag såg trailern men icke det.

Värd att se!

fars dag


After eight och en trisslott

Idag är det en speciell söndag, det är fars dag. Alltså pappas söndag, den 14 november. Min pappa heter Björne och i denna stund ligger detta paket på hans säng och väntar på honom att komma hem efter sin fotboll och bli glad.

Jag brukar inte ge mamma eller pappa presenter på dagar som dessa men jag har insätt att det inte handlar om presenterna utan uppskattningen om att man har en familj. En mamma eller i detta fal, en pappa. Jag är glad att han finns vid min sida och älskar honom oavsett vad. P U S S

Fika med två gamla


Nyår 08/09 väcker många minnen.
Haha titta bara på telefonerna!!! hahaha

Igår blev det fika med två gamla skolkamrater på cafe rival i mariatorget. Ca tjugo meter från Helenes krog där vi hade våran slutskiva, har inte varit där sedan dess. Den skivan väcker inte lika glada minnen..

Men nu har vi lagt det bakom oss och jag måste bara få säga att jag uppskattade gårdagens lilla dejt. Förspelet fick jag och Elina ta hand om, Alexandra stod tydligen i duschen när vi ringde. Flickan som är mycket dålig på att svara i sin telefon! Sen när mackan var slut och jag precis hade påbörjat min farmor kaka som Elina kallade det så kom Alexandra in rullande.

Samtalet gick över i minnen och nya saker som hänt efter studenten. Ha ha ho ho hi hi lät det från vårat bord. Sen var det dags för Alexandra att äta, då passade vi på att köpa två farmor kakor till eftersom dom var så himla goda. Sen skulle Alexandra jobba och vi övriga satt kvar ett tag till och pratade. Efter det drog vi in till stan för att leta efter en snygg väska till mig. Vi gick runt i stan lite över allt. Först Åhléns sen NK och sen rullade vi oss sakta men säkert ner till Stureplan. Hittade en riktigt snygg väska på DKNY, hoppas jag får den i julklapp älskling?!?!?!

När vi hade varit ute i mörkret tillräckligt länge så avslutade jag kvällen med pappa på Korpen möte i ABF huset.

9 månader med baby

Tiden går så fort, den bara springer förbi och snart är det liksom jul. Spenderar dom flesta dagarna (alla dagar) med min älskling och det känns redan som att vi bor tillsammans. Hoppas snart på att den drömmen blir till verklighet, på riktigt.

Älskar dig obeskrivligt mycket M, det vet du också. Gullipluttis <3


Gamla tider

Nov, 10 onsdag 2010


Saknar mitt hår :/

Välkommen till familjen!


Nu mera stå det en TASSIMO i vårat kök. Inte för att någon i hela familjen dricker kaffe utan för att vi dricker choklad. Okej, min älskling dricker kaffe så därför köpte vi en påse kapslar med cappuccino till honom. Annars så dricker vi den omtalade chokladdrycken marabou! Super gott till frukost.

Faktum är att jag sitter och dricker en kopp nu. Hihi!

Fruktsallad

Igår avslutade vi kvällen med varsin stor portion fruktsallad. Vi tyckte att vi var värda det efter ett hårt core pass i 30 minuter. Snacka om att magen skriker efter hjälp idag. Men mer träning ska det bli! Inget kan stoppa mig, inte ens min dumma förkylning.

Är det bara jag som tänker på sommaren när jag hör ordet fruktsallad?

Mmmmh! Kiwi, banan, äpple och mandariner.






Väskhängare

Jag fick ett tips av en kompis angående dessa små smarta saker. I början har man ingen aning om vad det är men när man tittar lite närmare och läser rubriken några extra gånger så klickar det till. Hur smart som helst!

En väskhänger som man kan ha med sig hur lätt som helst och passar till alla bord.
Du sätter alltså den stora runda med motivet på, på bordet och sen hänger du väskan under på "kroken" som blir. Då slipper du ställa den på golvet/marken och helt plötsligt kanske den är borta. Man har liksom ingen koll där nere.

Jag köpte en direkt, den rosa. Kortar bara 100 kr och finns även med bling bling (150 kr). Du kan använda den när du fikar, jobbar typ överallt!


Bilden visar hur den fungerar.

I LOVE MY MAN


12 februari 2010

T r ä n i n g

Jag har ju som sagt skaffat ett nytt gymkort inom Stockholm stad med min älskling. Känns som en helt ny grej och som att jag kliver in i ett nytt liv helt plötsligt.

Förra veckan så tränade jag två gånger på gymmet, körde ett gruppträningspass och avslutade veckan med badminton. Det kan man kalla hård, bra och rolig träning. Känner mig riktigt stolt över det jag presterat och vaknade med en enorm träningsvärk på lördag morgon. I hela kroppen, men mest rumpa och armar.

Ska försöka hålla i detta så långt som det går...
Idag ska vi köra våran första vattengympa med alla pensionärer. Ska bli kul att se hur duktig man är på att träna i vattnet. Ärligt talat tror jag att jag kommer drunkna eller något liknande. Haha!

Vi mätte oss även i fredags. Inte så roliga siffror som kom fram kanske. Men det ska vi ändra på. Hoppas att jag kan få tillbaka min snygga mage och få bort mina lår. Ber till gud för det!!!!!!

två lax

Godmorgon!
Idag är det måndag.. och "höstlovet" är slut. haha egentligen har jag inget höstlov längre men tycker det låter skönt att säga så. L O V liksom. Hur som helst, försäljningen i helgen gick super bra. Vi drog in två lax var och då var det plus alltså. Vi hade även lagt ner två lax på inköpen och vi är mycket glada.

Det ända pappa kom hem med igen var lite frallor, mandariner och fyra kexchoklad av 124 stycken. WOHIO! Så nu ligger man två lax plus bara sådär. Härliga tider, tack vore pappa.

Jag smet iväg igår vid tre tiden för att hinna till O'learys i Liljeholmen. Hade bestämt med min morbror och hans vänner plus min älskling att vi skulle se Åtvidaberg - AIK där. Vi fick skit bra platser eftersom vi hade bokatbord men ljudet var värdelöst. Vi såg skit bra men hörde allt från Liverpool matchen istället. Kanske inte den bästa match känslan.


AIK hade inget att spela för så det var ganska så lungt. Grattis Malmö till guldet, hade hoppats på Helsingborg men dom hade egentligen inte en chans.. Jaja, nu har AIK lämnat över Svenska mästar titeln till "danmark".. Höhöh... Känns tungt.

Så mycket bättre


Septembers version av Petters - Mikrofonkåt.

Nu är allt klart! Café korpen är här med ö...

img_0082 (MMS)

Nu är allt klart! Café korpen är här med öppen :)


Just nu är det paus i badminton matchen me...

img_0080 (MMS)

Just nu är det paus i badminton matchen mellan mig och älskling. Men jag äger!!!! Detta är super kul och super jobbigt...


Vilo-dag

Idag ska jag V I L A, vad det nu betyder?!.. Jag som lever ett liv av stress, kan inte sitta still och när jag väl gör det så sover jag. Ska åka hem till älskling eftermiddag och lämna min andra älskling (macbook pro) hemma denna gång.

Ikväll ska vi chilla precis som innan och titta på TV osv. Mysa helt enkelt. Imorgon jobbar de flesta bara halvdag och min prins slutar redan vid 11 tiden så då blir det åka av och träna. Efter det ska vi på 3-års kalas i Stureby. Har fortf. ingen aning om vad jag ska ha på mig, men jag hoppas att jag löser det i tid imorgon.

Sitter fortf. i s.k "pyamas" men har redan ätit lunch. Blev korv och makaroner, muuums!

Vad jag ska göra de två timmarna som är kvar innan jag ska sätta mig på tunnelbanan och flyga iväg till centralen, har jag ingen aning om.. Kanske städar lite och finslipar på mitt nya CV.


Go Go Go!

Träningen går super bra faktiskt. Men det kanske den alltid gör första veckan!?..
Hur som helst så har vi både provat på gymmet när det var som fullast och igår gick vi på våran första gruppträning som var "Core" i 30 minuter. Usch vad jobbigt det var för min lilla mage, plankan var nog värst... Men det var kul och jag kommer absolut göra det igen. Men 30 min räcker gott och väl för mig! Hehe..

Blev även träning idag också. Men senare när älsklingen har spelat klart sin innebandy med jobbet. Men jag tror att jag smiter iväg lite nu på eftermiddagen och kör ett litet pass på rullbandet. Behöver verkligen träna upp min kondition.

Jag är mycket sugen på vattengympa. Eftersom jag missade dagens pass som började 12:00 så får det bli av nästa vecka på måndag kl 18:30 och sen 45 minuter framåt. KÄMPA!

Resultat av Ullared

Detta fick jag med mig hem från Ullared.
Köpte även en jävla massa saker till mamma som b.la. schampoo, balsam, fryspåsar och sånt som är extra billigt och svin dyrt här i Stockholm. Men det tänker jag inte visa, ganska så ovärt.

* Strumpor i mängder!
* Yoga matta
* Halsduk / sjal
* Två st BH med avtagbara band.
* Skinnhandskar







* Två stora väskor, en party väska
* Hårfärg
* Hårinpackning
* Hårspray och mousse
* Ansiktskräm
* Deo
* Sminkborstar
* Toffsar och hårspännen.
* Jacka
* Sovlakan sätt (finns ej på bild)

Allt detta gick på ynka 1 405 kr sammanlagt. Hade jag handlat detta i stan på Drottninggatan så skulle det kostat betydligt mycket mer för samma skit. Onödiga pengar som jag kan spendera på annat smått och gott. Helt klart värt allt besvär.

 


2-0 vinst


Firades med dans på Råsunda

Blev en soffar sittar match hemma hos mormor och morfar i Älvsjö igår. En viktig match och en mycket viktig vinst. Eftersom DIF inte kan vinna och sjäääälvklart gör självmål när det handlar om en säker plats för AIK så var vi tvugna att visa vilka som är bäst när det gäller.

Vi är gnaget, AIK (8)

Första november

Tiden går så himla fort att jag knappt hinner räkna dagarna.

Livet rullar på precis som vanligt och dagarna är lika långtråkiga som vanligt. På jobbfronten går det inte så himla bra men nu när jag har en JobbCoach så tror jag att hon kommer hjälpa mig på rätt spår och så småningom har jag ett fast jobb. Precis som vilken annan svenne som helst.

Thailand i Februari ser inte så ljust ut just nu
, men man kan ju alltid hoppas. Men istället så kan vi roa oss med varsitt gymkort som ska inskaffas tidigast idag och senast denna vecka. Nu ska vi skippa allt skit och bygga lite muskler och bränna mycket fett.

Jag har ju redan ett gymkort men Lucas har aldrig tid med mig så nu ska jag skaffa ett nytt med min älskling. Då har vi något att göra om kvällarna istället för att ligga och mysa framför TVn. Ett mycket smart drag. Tror att vi ska ta Stockholms Stad denna gång. Så får man bada också. Men något jag verkligen ser fram emot är gruppträningen.


DJ turn it up


Ke$ha - We R who we R

Efter ca fyra timmar



Jag har aldrig upplevt så mycket människor i en affär på detta sett. Man var verkligen tvungen att kriga för att ta sig fram och det var inte alls lätt att hittat första gången man är där. K A O S är ordet för allt.

Detta var iaf vad vi alla kom ut med. Kanske inte så mycket egentligen men det var så att vi precis fick in allt i bilen. Tur som vi hade. Madde köpte för mest och vi alla låg runt 1200 upp till 1700 kr. Lagom tycker jag. Kunde ha köpt mycket mer men visste inte vad jag skulle göra av allt då.

Dit ska jag iaf igen när jag flyttar hem ifrån. Då jävlar ska det shoppas på riktigt.

Jag är mycket nöjd med resan och bilen gick super bra. Hem resan kändes som en timme, vilket var skönt eftersom alla var extremt trötta i hela kroppen. Men Ullared var någon man måste uppleva. Speciellt kön in i sjäöva varuhuset som tog ca en och en halv timme för oss. Tur att det inte regnade!

RSS 2.0