Ny digitalkamera!?

Eftersom min gamla digitalkamera gick sönder efter att någon (adam) "råkade" lägga ner en flaska som egntligen inte var öppen i min väska så är jag absolut i behöv av en NY! Jag vet att det var dumt och lägga ner kameran eller att ta ut den om den nu redan låg där (kommer inte ihåg)... MEN NU HAR DET HÄNT och jag behövde ändå en ny och bättre!

Jag har kollat runt lite sisådär och hittat några riktigt snygga och riktigt dyra. Men en jag fastnade på som "bara" kostar 1790kr på Media Markt var den här:

image390
Som du ser så finns den i tre olika färger. Och det är just det som är problemet... JAG VET INTE VILKEN FÄRG JAG SKA KÖPA! Om jag köper den rosa så är det bara sååååååååå typiskt mig och den silvriga känns så vanlig.. Men å andra sidan så är den bruna ganska ful!?
Vad tycker ni? Rosa, silver eller brun?:S

Det bästa med kameran är att den har lagom stor display och är enkel att använda!
image391


Snart är vintern hääääär :(

Datum: 30 september 2007
Händelse just nu: Natalie leter hungrigt efter någon som kan fixa frukost åt mig.
Händelse senare: 17:00 så kommer jag stå på norra mellan/nedre och kolla när AIK kör över GAIS, du också?

Imorgon så är det första oktober och det innebär att vi kommer allt närmare vintern och alla kläder som man måste sätta på sig för att inte frysa ihjäl där ute... Ser redan folk nu som går runt med sina Goose jackor, och det är väl liiiite överdrivet!?

Gårdagen är inte värd att prata om. HAHAHAHA^^ Ni som var där vet ju vad jag menar. Men nått man kommer minas är väl nakenbadet, blodet och hånglandet! Jag driver inte när jag säger att alla stod i olika hörs och hånglade med varandra. Såg bara helt sjuk ut.... Och nakenbadet har man ju på bilder, ^^ PS bara pojkar som badade! :)

Men nu tycker jag att vi fokuserar på DAGEN och MATCHEN!
AIK behöver verkligen alla poäng som dom kan få! Så vinst mot GAIS skulle sitta bra!
Djugården spelade 4-1 mot örebro, vilket inte var så väntat...
Men att matchen mellan BP och Elfsborg slutade 1-1!???!?!?!?!!?!?!?!?!??! HALLÅÅÅÅÅÅ HUR GÅR DET FÖR ELFSBORG EGENTILGEN:s

image389

Frukost på G nu alltså.. Innan jag döööööööööööör! PUSS

Lördags eftermiddag

Vaknade ganska sent idag, runt kl halv 3 - 3... Tur att man har en sådan bra mamma som ringer och väcker än då. Men jag fattar inte att jag har kunnat sovit sp länge. Vaknade vid halv 7 för att katten gjorde nått, sen så ringde Lukas vid typ 12. Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi pratade om men iaf. Och efter det så somnade jag om, som om jag aldrig hade sovit!?
Men men, gårdaens kväll kanske var lite för mycket. Även fast jag inte drack så mycket. Var inte så mycket på humör för alkohol igår. Ville bara chilla med nära och kära.
Dagen började med att jag var sjuk och inte behövde gå till skolan eftersom vi ändå bara hade träning på morgonen, sen så ville Yasmina att jag skulle följa med henne till Assist och köpa någonting. När jag hoppade på tunnelbanan så träffade jag då några klasskamarater som inte alls borde vara här borta när dom bor i tyresö. Men iaf, så skulle dom också till Assist. Jag gjorde dom sällskap tills Yasmina kom. Men hon hade brottom vidare sen för att träffa sina killar.....

Men när jag äntligen kom hem ifrån Västertorp så följde jag med mamma och pappa till Heron City för att komma på Media Markts ett års jubileum. Dom bjöd på gratis korv och hade en jävla massa sänkta priser. Typiskt mig som hittade en box med 12 skräckfilmer för BARA 169kr! :)

MEN NU KOM LUKAS SÅ JAG MÅSTE GÅ! åpuss

Mycket seg onsdag

Tränade idag med Högdalens lag. Träningen var helt ok, jag gjorde inte så jävla bra ifrån mig. Men det var absolut inget fel på laget. Det var ett fint gäng flickor det!
Just nu så sitter jag och lyssnar på "New Radicals - You've Got The Music In You" som Jocke skickade. SÅ JÄVLA BRA VAR DEN DOCK INTE!...

Skoldagen var ganska seg den med. Hade tre lektioner sen slutade jag och som vanligt så var maten äcklig... SUUUUCCCK!
Och som alltid på msn så går snacket:
"ROBbA säger: ta med dig pengar i morrn så käkar vi i stan
ROBbA säger: i morrn
Nataliiiiiiiiiiiiie, mjaau / MSN =CP säger: Aaah visst :D"
Men annars är ju skolan helt okej, eftersom dagarna inte är allt för låånga!


Igår så köte jag nya innebandy skor som jag ska kunna spela ute mer eftersom jag har tejp på mina målvakts skor. Det blev ett par svarta sköna skor ifrån BUDO-NORD.

image388



Resonering av helgen som har vart..

Fredag till söndag så var jag igång från morgon till kväll. Känns som om jag är helt sönder festad. Träffade både nya och gamla kompisar som kan vara bra och ha i ett senare tillfälle.
Jag är grymt peppad idag inför derbyt, kan fan inte tänka på annat än AIK AIK AIK och apkross!
Låt just nu: "http://hem.wtnord.net/k05731/Samzon feat. Danish - Hur det an kanns.mp3"

Fredagen började med tröning kl 08:30 fryshuset, innebandy. Sedan så åkte jag hem för att sova ut inför helgen men det gick inge vidare.. Rille kom förbi en stund vid 4 och hälsade på. Sen så fick jag äntligen en liten blund tills mamma och hela familjen kom hem. Men lyckades ändå sova till matdags iaf (A)..
Sen så ringde jag marre och då var det bara att speeda annars får man inte marre på fall alltså. Aja men hon ringde sina "coola kontakten" och vi förflyttade oss till Västertorp där jag träffade några bekanta. Dom sa att det var någon fest hos någon Harald som verkligen inte ville ha dit folk, men vi skulle hoppa in genom fönstret. VILKEN BRA IDE! SAJK..... Men jag och marre bangade på att hoppa in i fönstret och i stället så drog vi och träffade alltid onyktra Denis och Edgar;) Men dom var tråkiga så det blev tillslut fest hemma hos Linn i kransen.
Vi stannade där ett tag, eller ungefär tills linn sparkade!? sönder sin egen dörr ruta. Då gick det lite för långt och jag hade ändå ett annat alternativ. - ÄLVSJÖ! Så kvällen slutade i älvsjö hemma hos Fabian Derk. MYYYYYSSS!

Lördag morgon så vaknade jag upp i Älvsjö, hemma hos självaste Philip. Hade ganska bråttom hem eftersom jag hade lovat min mamma att baka 3 kladdkakor, innan jag skulle gå någonstans. Första blev bränd i ugnen och så gav jag upp och orkade inte göra TVÅ till. Men när Simon G sedan tittade förbi så blev jag lite sugen igen så han fick hjälpa mig att baka en ny. Fast bara en!
Senare efter mat tiden så träffade jag min FRUUUUU! Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra av kvällen, men det blev tillslut ganska lyckat iaf. Vi slutade upp i Enskede dalen hemma hos Alge och var kvar tills midnatt. Myspys på det också!

SÖNDAGEN ÄR ALLTID LIKA TRÅKIG OCH MAN ÄR ALLTID LIKA TRÖÖÖTT/SLUT!
Men min söndag bestod ändast av återhämtning och en liten shopping runda med FRUN i staden. Bakis mat på Donken ;) YEAH^^

(det blev tyvärr inga bilder ifrån någon av kvällarna! ..)

DERBY / AIK-lillebror

image387
Vad fan ska detta vara bra för? LÅT SPELARNA VARA OCH HÅLL ER TILL MATCHEN ISTÄLLET!

Aja men tillbaka till matchen och GULDET som vi ska nåååå!
AIK - LILLEBROR 20:00 RÅSUNDA! BE THERE!



shopp PÅ nelly.se

Tuffie dress ifrån Cream
Pris: 379kr


Rosanna Longshirt, Dark & Grey ifrån Cream
Pris: 449kr


Jeans ifrån Koola Anna, Mindy k2
Pris: 799kr


Gummistövlar ifrån Paul Frank
Pris: 499kr


Kuvers väska ifrån Friis & company
Pris: 389kr


Animal lover set ifrån D&G
Pris: 548kr


Tillbaka i Västberga

Yes, som överskriften säger så var jag och hälsade på dom söta pojkarna i 9an idag. Pojkarna har såklart ändrats lite. Blivit lite tuffare och coolare, men skolan är densamma .. Som tur var så träffade jag inga lärare som alltid ska fråga vilket gymnasium man har valt, hur man mår osv. Men att träffa gymmpa Kent är helt okej eftersom han frågar mest hur det går med innebandyn vilket är ett MYCKET roligare ämne än själva skolan (A).

Frysen idag var helt chill. Vaknade lite för sent men hann iaf i tid till små tuneringarna på träningen. Mitt lag vann (som vanligt) på straffar. Nu är det jag som leder hela tuneringen eftersom jag var i det vinnande laget förra gången också. Men idag blev det straffar och jag hade lite tur och satt det, om man jämför med ALLA ANDRA! :D haha^^


I helgen så ska jag mest ta det lungt och sova så mycket som möjligt. Ska även försöka att plugga lite på arbetet och Jabils jävla läxa som vi fick igår... Men jag ska mest sova och värma upp inför derbyt på måndag. Snacka om tur när jag även har studiedag på måndag vilket innebär att jag kan sova till typ 12-1 sen åka in med kompisarna och chilla innan matchen.
Jag tänker inte säga nått resultat eller att vi kommer och krossa Djurgården. Men vi är ju fan på topp så man vet ju aldrig. Men jag HOPPAS på en apkross men jag vill inte förvänta mig någonting eftersotm det är två bra lag som spelar om 3 poäng..

PÅ MÅNDAG SÅ JÄÄVLAAAR!
/Natalie JR.

Grattis Philip

Grattis, grattis, grattis och grattis söta lilla Philip som idag fyller 16år!
WWWWWWWIIIEEE*
image375

28 veckor senare

FILMINFO/RECENSION:
För fem år sen visade filmskaparduon Danny Boyle och Alex Garland världen att djurrättsaktivister är djävulens hantlangare i filmen "28 dagar senare". Ur ett dunkelt brittiskt labb släppte dessa busar ut ett gäng rödögda schimpanser utan vetskapen om att dessa var smittade med den kommande folksjukdomen Ilska. Snart drevs var och varannan britt av köttets lustar, dvs lusten att springa runt och bita andra i halsen. 28 dagar senare hade sjukdomen ödelagt hela London och hela Storbritannien blev satt i karantän, samtidigt som en liten tapper skara av överlevare kämpade för sina liv i en genreöverskridande skräckis som passade på att spela på folks nojor kring sjukdomar som mul- och klövsjukan.

28 veckor senare har lugnet lagt sig över ön. De flesta infekterade verkar ha dött av svält och i London har den ockuperande amerikanska armén upprättat en grön zon där livet ska kunna börja om på nytt. Ni som sett "Land of the Dead" fattar vartåt det lutar. Barn som suttit i exil i flyktingläger får nu chansen att återvända till ett London där jänkarna ska garantera säkerheten, man behöver inte direkt vara utrikespolitisk kommentator i Aktuellt för att förstå kopplingen till situtationen i Irak.

Till skillnad från många andra har tonnårstjejen Tammy och hennes yngre bror Andy faktiskt en far att återvända till. Deras pappa Don (Robert Carlyle) lämnade i filmens inledningssekvens sin fru åt sitt öde i en liten stuga full av blodtörstiga zombies. I förnekelse säger han till sina barn att han inte kunde hindra hennes död, allt för att inte dömas av sina barn. Egentligen är nog alla dömda i "28 veckor senare" men fegisar och svin går som så ofta före i kön. Inte helt otippat bryter snart viruset ut på nytt innanför stadens murar och den här gången har nyinflyttade londonborna har inte bara landsmän med överaktiv salivproduktion att fly ifrån, de måste även hålla sig undan de amerikanska krypskyttarna som fått order att skjuta på allt som rör sig.

Trailern till filmen

Bild på mig

Jag har tråkigt och är trött så jag har verkligen ingen lust att skriva nått speciellt idag. Därför så bestämde jag mig för att bara lägga in en ny bild på lilla mig(A).

image374
Me, myself & I

Helgen är slut :(

Det är söndag och det betyder att det roliga är över och nu börjar skol veckan igen .. Men denna södag så är det iaf MATCH! Halmstad - AIK på Örjans vall. Vi är på jakt efter våran sjunde raka seger inför mötet mot Djurgården den 24/9. DÅ ÄR DET STRYCK SOM NI KOMMER FÅ ERA APOR :)

Men jag hade tur i helgen som fick stanna hemma ifrån landet och bo i älvsjö istället. Hann träffa några kompisar och umgås med innan man var tvungen att vara hemma kl halv 12 ........... Men men, nästa år då flyr jag hem ifrån! ;)

Ska äta frukost nu sen ska jag nog dra iväg till mormor och morfar för att förbereda mig till matchen! HEJHEJ

image373


sur, arg & irriterad

Skoldagen idag var sämst. Människorna i skolan idag var sämst. Lektionerna i skolan var sämst OCH onödiga. ALLT ÄR BARA SÅ IRRITERANDE! Jag är bara sur, sur och sur på allt och alla. Men jag vet inte varför?!!
Det kan bero på att mamma tvingar med mig till landet i helgen vilket är det tråkigaste som finns och jag kommer snart att bränna ner hela jävla stället! Liksom varför kan jag inte få sova hos mormor och morfar? Vad gör det henne? USCH VAD JAG BLIR SUR!
Aja men jag ska försöka att vara så glad som möjligt resten av dagen så kanske jag får stanna hemma och träffa mina kompisar och ha kul istället fär att nörda framför datorn hela helgen. Vilket jag oftast ändå gör ^^,)

Men nu känns det verkligen som jag skulle behöva massage eller nått liknade som är skönt för kropp och själ.
Jag har just ätigt upp min risifrutti men jag är fortf. hungrig. Mamma erbjöd någhon röra ifrån hennes kompis Catarina men den luktade inte så gott, trots att den innehöll god lax :)
Jag tror att det ända som kan få min avslappnad och kanske på bättre humör är att gå ner och sola i vårat solarium. Men jag är inte säker än på hur jag gör. Får se hur det blir senare efter att jag har fått lite mer energi i mig.


11 september 2007

Jag vet faktist inte vad jag ska kalla den här dagen. Vissa kallar den för "Dagen vi alla minns" eller nått sånt liknade. Hur som helst så går det åt det sorliga hållet. Men vad betyder egentligen denna dagen för mig eller dig!?
Visst är det solrigt med allt som har hänt detta datum. 9.11.... Visst sörjer jag för dom som har dött i olyckan som hände i World Trade Centrum och för Anna Lindhs död. Men när det handlar om mig så har den ett positivt intryck. Idag skulle jag och David ha firat 20 månder tillsammans om vi fortf. hade vart tillsammans. Så för mig så betyder den här dagen mycket men jag sörjer ändå...

image369  image370
R.I.P

Wilton Figueiredo

Du är så dum som bara bryr dig om pengarna och skiter i AIKs kärlek till dig! Jag har alltid sätt upp till dig som om du var någon Gud. Vilket du är om man snackar fotboll;) Men sen så bara sviker du oss!? DUM DUM DUM POJKE!
Men du får ändå blir Veckans schnygging!

image368
We going do miss u

Jag är tillbaka!

Nu är sommaren inprincip över och hösten börjar sakta men säkert att närma sig. MItt liv ser helt annorlunda ut och ingeting är som det var förut. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag ska försöka att ta allting ifrån början så det blir lite lättare och förstå.

Som sagt så har skolan börjat nu och jag börjar skaffa allt mer och med vänner. Tyvärr bara pojkar än så länge ^^ Men flickor är så jobbiga(A). Jag är förtillfället singel och det duger mycket bra för mig. Jag och David har pratat igenom allt vi har haft tillsammans och hur vi ska kunna forsätta utan varandra. Även fast det var jag som ville pausa och tänka efter så måste jag erkänna att jag saknar dig enormt mycket! Att inte ha dig här vid min sida som du var förut känns fel men ändå rätt. Men nu är jag på nya äventyr och lever helt änkelt loppan. :)

Men nu tillbaka till skolan och veckan som har gått.....
Vi håller precis på att avsluta vårat första projekt tillsammans och än så länge så går det bra för mig och jag har hållt mig i skolan och inte vart någon dum flicka (A). Imorgon så är det Dead line för projektet, vilket innebär att våra insändare måste vara klara och in skickade till lärarna innan klockan 16:00.
Jag sitter just nu och försöker att avsluta den på bästa möjliga sätt, även om det är grymt svårt. Men jag hoppas verkligen att jag klarar mig så jag slipper göra om det i slutet av ettan.


Min ekonomi har sjunkit ner till botten nu efter att jag har sagt upp mig. Jag har absolut inga pengar till det jag behöver dagligen. Som kläder, godis ja det mesta kan man nästan säga. Men jag ska verkligen att försöka att hitta ett nytt och bättre jobb så fort jag får tid med det. Vilket jag absolut inte har just nu eller några veckor framöver. Kanske nästa månad! :)

Negativt: Buhuuuuu, jag ville verkligen inte att det skulle hända men det var nästan som skrivet. Älvsjö AIK F91 har gått under och vi fintns inte kvar längre. Jag som tyckte att vi var på topp och som verkligen trodde på en framtid. Men jag verkade vara ensam om det...
Har fått lite tips från på klubbar lite där och var. Och vissa verkar verkligen vara någonting att satsa på. Men Julia kom med ett förslag att prospela för Högdalen F90-91 eftersom dom var desperata efter en målvakt. Jag vill inte hoppas på för mycket men hoppas ska jag iaf!


Kärlek^*


Positivt: JAG VET att jag är lite sent ute med att säga detta men liksom det kommer att sitta kvar ett tag. AIK spelade sönder Bajen och visade verkligen vilka som är bäst. Första matchen blev det 1-0 till AIK och andra matchen blev det 2-1. KOM IGEN GNAGET!

"Så göra vi när vi krossar hammarby, igen. Krossar hammarby, igen. Krossar hammarbyyy (8)"




RSS 2.0