Mina tankar går till Norge..


Mars vs. Brown

Bruno Mars vs. Chris Brown?

Jag kan verkligen inte bestämma mig. Men Chris Brown har ju alltid en speicell plats i mitt musik hjärta. Men Bruno Mars är inte långt där ifrån. Båda är helt undrbara. Mums!


Sanna mina ord, det här är min dröm

Livet som arbetslös suger ganska hårt efter ett tag. I början var det hur skönt som helst men nu har jag verkligen tröttnat. Egentligen skulle jag och min älskling ha semester men så blev det ju inte. När mathem.se inte hade råd att ha kvar oss så blev det ju lite panik på ekonomi fronten och självklart så fixar Martin jobb typ en dag efter, dock genom mig men ändå.. Allt är så jävla mycket lättare när man har körkort.. Orättvist!

Hur som.. Just nu hänger jag själv ute i Häggvik, Sollentuna. Skulle egentligen bara vilja shoppa loss på nätet, men känner att jag vill spara dom pengarna till Frankrike. Istället så klickar jag mig bara runt på antingen facebook eller Spotify. Frukosten är redan avklarad, duschen också. Funderar på att börja med potatissalladen om cirka en timme. Då hinner den stå och dra sig i kylskåpet in för i kväll. Då blir det nämligen fest. Mmmmmh, alkohol, vänner och gillat kan inte blir så mycket bättre faktiskt. Imorgon kör vi nog också samma race, beror på vad vädret tycker om det dock. Enligt TVn så ska det inte blir lika bra väder imorgon som idag. Synd tycker jag.

Jag menar, hade det varit 30 grader varmt och sol i två veckor fram över tror jag att min kropp hade varit svart. Så mycket tid jag hade spenderat i solen, är ju trots allt arbetslös.

Nice, Frankrike

17-24 augusti. Då är det dags. Dags för oss att packa den stooora väskan och ta oss ut till arlanda, upp på flyget och sitta där i ungefär 3-4 timmar innan vi landar i varma och underbara franktike. För att vara mer precis, den franska rivieran. Någon gång under resan, mellan all shopping, alla båtar och stranden ska vi också klämma in en tripp till monaco och varför inte Saint Tropez? Eller man kanske blir fattig bara av tanken av Saint Tropez...

Hur som helst så ser vi både verkligen fram emot det. Har aldrig varit där och lär aldrig ha råd att åka tillbaka men varför inte? Ska man uppleva världen så får det svida lite i plånboken. Pengar kommer och går.

En bild säger mer än tusen ord. Franska rivieran under kvällstid..


Best love song, ever!

T-Pain ft. Chris Brown - best love song

the fantastic four


Alexander Kinell, Angelica Bergström, Natalie Jannerstad och Martin Nordfors

Midsommar 2010

Älskar kommentarer...

Tjolahopp! Nu är det dags att höra av sig igen tycker jag. Hihi, har bara lust att kommentera mina kommentarer som jag får. Det är alltid lika roliga att läsa.. Antingen så är det någon 12-15-åriga tjej som skriver "fin blogg" bara för att få besökare till sin egen blogg eller så är det någon som troligtvis känner mig eller har känt mig tidigare som lägger in en sådan där onödig men tydlig väldigt mogen och rolig kommentar enligt honom/henne som t.ex. "du ser ut som 12".

Sen finns det ju dom som verkligen tror att dom vet vad dom håller på med, men dom är bara enbart fåniga som skriver allt annat skit mellan himmel och jord. Och sen måste jag ju avsluta med dom "bästa" kommentarerna som oftast handlar om att min header är snygg. Makes me feel good eftersom jag själv har gjort den. Yeey!

i väntan på någonting bättre...
Veronica Maggio

 1. Satan i gatan 
 2. Välkommen in
 3. Jag kommer
 4. Mitt hjärta blöder 
 5. Vi kommer alltid ha Paris
 6. Inga kläder
 7. Alla mina låtar 
 8. Snälla bli min
 9. Sju sorger
 10. Finns det en så finns det flera
 11. Lördagen den femtonde mars
Det bästa albumet just nu. Jag är verkligen helt jävla fast. Kan inte sluta lyssna på det, kan inte sluta sjunga på låtarna. Om nätterna så sjunger jag dom i mina drömmar. Så jävla bra är albumet. LOVE to you.


Jumpsuits


Ca 550 kr  / ASOS


Ca 630kr / ASOS

RSS 2.0